Uudet valtuusto ehdokkaat poistakaa pakkoruotsi

kouluista-säästäkää

Pakkoruotsi maksaa joka vuosi 6 miljardia euroa
turha-kieli
2.12.2016 19:02
Näin kirjoitti nimimerkki: "TiestiköTämän
2.12.2016 7:51
Saman verran, kuin mitä Suomi velkaantuu lisää joka vuosi.

Jos Suomesta tehtäisiin yksikielinen maa, valtionvelkaa voitaisiin alkaa lyhentää."

--Joten ruotsinkielen opettajat pakkolomalle ja kuntatalouskin paranee.
Ei pakkoruotsia kukaan järkevä suomalainen ikävöi.

14

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PakkoPakkoPakko

      Ja sit samalla pakkomatikka, pakkokemia, pakkosuomi, pakkomantsa.... Pakko,pakko,pakko.... Asnnemuutosta tässä kaivataan. Ei oppi ole ikinä pahasta, kemiaa olen tarvinnut paljon vähemmän kuin ruotsia. Kasva aikuiseksi, lapsesi voi olla fiksumpi kuin sinä.

    • Hurrit-maksamaan

      Pakkoruotsin haitallisuus on vakava asia
      arar
      8.10.2016 8:48
      Väite ruotsinkielen tarpeellisuudesta ja rikkaudesta Suomessa, ei ole koskaan kestänyt tarkempaa tarkastelua.

      Jos ruotsin kieli olisi hyödyllinen Suomessa, se kantaisi ja myös kustantaisi itse itsensä, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle. Jos ruotsin kieli kuuluisi suomalaiseen identiteettiin, suomalaiset osaisivat tai sitten he opiskelisivat sitä vapaaehtoisesti, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle.

      Ruotsin pakottaminen koko kansalle alleviivaa ruotsin tarpeettomuuden ja valheellisen hokeman ruotsin kielen hyödyllisyydestä Suomelle.

      Tarpeettomuuteen panostaminen ei millään voi olla hyödyllistä vaan se on rasite. Suomessa tämä pakkorasite on tehty koko väestöä koskevaksi, eikä sen vaikutuksia saa aliarvioda.

      On olemassa vain yksi matematiikka, yksi biologia ja yksi voimistelu ym. niitä ei voi korvata. Siksi niitä kaikkia opetetaan kaikissa maailman kouluissa. Kieliä on monia, eikä niitä kaikkia voi opiskella, siksi pitää tehdä oikeita valintoja, eikä valita ruotsia. Kun koetaan, että ruotsin kielestä ei ole hyötyä, sitä ei haluta opiskella, eikä sitä käytetä. Ruotsin kieli ei ole rikkaus Suomessa, se ei kustanna itseään ja siksi sitä pitää tekohengittää pakottamisen muodossa koko kansalle kaksikielisyyden, pakkoruotsin ja virkamiesruotsin muodossa.

      Koska Suomessa ei polittisin keinoin voida, eikä onnistuta lisäämään ruotsin kielen hyödyllisyyttä, ollaan päädytty muodostamaan esteitä yksikieliselle suomenkieliselle toiminalle Suomessa, ruotsin kielen tukemiseksi. Siitä on syntynyt järjetön tilanne, jossa estetään suomenkielisen enemmistön kaikenlainen menestyminen ja sivistyksen kehitys, vähemmistön identiteettiä tekohengittämällä. Tämä ilmenee mm. siten, että Suomessa helpotetaan pääsyä opiskelemaan ruotsin kielellä huomattavasti vähäisemmillä tiedoilla ja taidoilla. Tämä on aiheuttanut että opiskelupaikat ovat ensisijaisesti tarkoitettu ruotsinkielisille, ja jäljelle jäävät paikat voidaan jakaa suomenkielsille jotka opettelevat ruotsin kielen.

      Pakkoruotsin "hyödyllisyys" on tehty keinotekoisesti aiheuttamalla haittaa niille, jotka eivät sitä osaa, käytä tai opiskele sillä kielellä. Tämä on aiheuttaa sen, että ruotsin kielentutkinto ja -taito vaaditaan työtilanteissa, joissa asia pystyttäisiin hoitamaan ja käsittelemään todellisesti yksikielisessä Suomessa pelkästään suomenkielellä. Näin on esimerkisksi Itä-Suomessa, jossa venäjän kieli ruotisin kielen sijasta, olisi paljon tärkeämpi hallita.

      Siten ruotsin kielen keinotekoinen hyöty on muodostunut jarruksi suomenkieliselle yksilölle ja koko kansantaloudelle.

      Vain saduissa rikkaudet tulevat ilmaiseksi. Todellisuudessa me kuitenkin asumme rajallisessa maailmassa, jossa on 24 tuntia päivässä. Ihminen ei ole mikään kone, ruotsinopiskelu vie aikaa ja sitä kautta se on poissa jostain muusta tärkeämmästä aineesta. Ei kielitaito lisäänny jos osaa ruotsia jonkun toisen kielen kustannuksella.

      Vain typerykset eivät ymmärrä, että suomalaiset haluavat oppia tarpeellisia kieliä, jotka oikeasti ovat hyödyksi. Ruotsin kieli on niin pieni kieli että siitä hyötyvät vain harvat. Ihmiset haluavat hyötyä opiskelemistaan kielistä ja siksi opiskella sivistyskieliä. Pakkoruotsi on ryöstökieli, koska se estää suomalaisia oppimasta oikeita sivistyskieliä.

      ryöstöruotsi, ryöstökieli vrt. ryöstökalastus, ryöstöviljely

    • Lyhyt_neuvo

      Juokse sinä hörhö suolle sen pakkoruotsisi kanssa.

      • lainasi-huussi-ruotsi

        huusianna kirjoitti:
        22.4.2012 20:58
        Kukaan ei saa syyllistää itseään jos pakkoruotsi ei maistu. Vika on pakkoruotsissa. Pakkoruotsia vaivaa sen tarpeettomuus ja pakollisuus.

        Suomessa yritetään osoittaa että pakkoruotsin opiskelijaa vaivaisi motivaation puute tai motivaation puute olisi oma yksilön vika. Näin ei kuitenkaan ole. Vika on ruotsinkielessä ja sen haitallisuudessa, turhudessa ja pakollisuudessa.

        Ruotsin pakollisuus on hyödyttömyyden seurausta. Jos ruotsin kieli olisi rikkaus Suomessa, se kantaisi itse itsensä, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle. Jos ruotsin kieli kuuluisi suomalaiseen identiteettiin, suomalaiset osaisivat tai sitten he opiskelisivat sitä vapaaehtoisesti, eikä sitä tarvitsisi pakottaa koko kansalle.

        Ruotsin pakottaminen koko kansalle alleviivaa ruotsin tarpeettomuuden ja valheellisen mantran ruotsin kielen rikkaudesta Suomelle. Tarpeettomuuteen panostaminen ei millään voi olla rikkaus vaan rasite. Suomessa tämä pakkorasite on tehty koko väestöä koskevaksi rasitteeksi, eikä sen haitallisia vaikutuksia saa aliarvioida.

        Koska poliittisin keinoin ei voida eikä onnistuta päättämään ruotsin hyödyllisyydestä, ollaan päädytty muodostamaan esteitä yksikieliselle suomenkieliselle toiminalle Suomessa, ruotsin kielen tukemiseksi. (virkamiesruotsi, pakkoruotsi) Siitä on syntynyt järjetön tilanne, jossa estetään suomenkielisen enemmistön kaikenlainen menestyminen ja sivistyksen kehitys, vähemmistön identiteetin tekohengittämisellä. Tämä ilmenee mm. siten, että Suomessa helpotetaan pääsyä opiskelemaan ruotsin kielellä huomattavasti vähäisemmillä tiedoilla ja taidoilla.

        Pakkoruotsin "rikkaus" on tehty keinotekoisesti aiheuttamalla haittaa niille, jotka eivät sitä osaa, käytä tai opiskele sillä kielellä. Tämä on aiheuttaa sen, että ruotsin kielentutkinto ja -taito vaaditaan työtilanteissa, joissa asia pystyttäisiin hoitamaan ja käsittelemään todellisesti yksikielisessä Suomessa pelkästään suomenkielellä. Näin on esimerkiksi Itä-Suomessa, jossa venäjän kieli ruotsin kielen sijasta, olisi paljon tärkeämpi hallita nyt ja varsinkin tulevaisuudessa


    • Heja.Sverige.Heja

      Ensinnäkään kuntien valtuustot EIVÄT päätä siitä, mitä aineita opetetaan. Toiseksi ruotsinopettajat EIVÄt ole niin hyväpalkkaisia, että kuntien talous sillä korjaantuisi, vaikka kaikki irtisanottaisiin.

      • koitelkaa

        Voivat he ainakin ehdottaa noiden opttajien lomauttamisesta.

        Edelliset hallitukset lahjoittivat Soklin Fosfori kaivoksen Norjalaisille, Soneran hurreille jne. Katsele 9 min imfo

        Lopetetaan tämä äänestämällä PS-puoluetta


      • Ay-mafioosit
        koitelkaa kirjoitti:

        Voivat he ainakin ehdottaa noiden opttajien lomauttamisesta.

        Edelliset hallitukset lahjoittivat Soklin Fosfori kaivoksen Norjalaisille, Soneran hurreille jne. Katsele 9 min imfo

        Lopetetaan tämä äänestämällä PS-puoluetta

        https://www.youtube.com/watch?v=B67SxCHLdfM

        SDP, kommunistit , vihreät, kepu, ruosinpuolue ja kokoomus ovat meidät pettäneet.


    • rahat-löytyivät

      Kaikki leikkaukset pitää kohdistaa Ruotsin kieli tukia leikkaamalla

      Kaikki leikkaukset pitää kohdistaa Ruotsin kieli tukia leikkaamalla

      Kaikki leikkaukset pitää kohdistaa Ruotsin kieli tukia leikkaamalla

      • hoit_su

        Sinulle on näemmä tehty jonkunmoinen leikkaus, niin luokatonta on tekstisi. Jos et ole oppinut ruotsia, niin ei oikein näytä sujuvan tuo suomenkielikään☺


      • On-sitä-odotettukin
        hoit_su kirjoitti:

        Sinulle on näemmä tehty jonkunmoinen leikkaus, niin luokatonta on tekstisi. Jos et ole oppinut ruotsia, niin ei oikein näytä sujuvan tuo suomenkielikään☺

        Onneksi Hallitus on nyt muuttamassa tätä pakkoruotsi asiaa, nyt ilmeisesti kunnat alkavat saada itse valita mitä kieltä he haluavat kouluissa opettaa.

        Vasta nyt alkaa poistua ruotsinkielen sortovalta. Ylistys Jumalalle, että kohta viimeinkin olemme Itsenäisiä ja lähes tuhat vuotinen orjuus poistuu!


    • JouluRauhaa-Hoitsulle

      RKP-koki-tappion kun Suomen hallitus ryhdistäytyi, eikä suostunut tukemaan ruotsikieltä. Seinäjoen aluesairaala linjauksessa.

      Tämä on hyvä alku.

      • Böckling

        Kielivaatimusta tarkennettiin Presidentti Niinistön toimesta siten, että päivystys ei siirry Seinäjoelle, jos Seinäjoella kielitaito on GOOGLE kääntäjän varassa.


    • Nollien_pääluku

      Tiesitkö että persuissa on enemmän nollia kuin miljardissa, jossa on vain vaivaiset yhdeksän nollaa?

    • eijatkoon

      ääni kokkareille pn ääni rkp:lle kotkassa.,paikallinen rkp on jopa folktinget jäsen joka myöntää freudenthal mitaleita. em oli hurri joka luokittelit suomalaiset mongoleiksi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe