Hiljainen eutanasia Suomessa

Murha-on-Murha

Juuri tänään lähihoitajana ikäihmisten palvelukodissa Tampereella toimiva tuttavani kertoi, kuinka hänet komennettiin pitämään kiinni mummosta jotta hän ei rimpuilisi, kun sairaanhoitaja rokottaa hänet.

Tämä lähihoitajatuttavani oli aivan järkyttynyt, koska ko. mummo oli pahasti limainen ja todennäköisesti jo flunssassa. Hän oli kyseenalaistanut rokottamisen ajankohdan, mutta sairaanhoitaja oli vain tuumannut että – “kun pojat ovat sitä mieltä, että tämä täytyy nyt tehdä näin“. Nämä “pojat” olivat palvelukodin lääkäreitä.

Niin tuttavani oli ottanut mummosta kiinni ja mummo oli kirkunut, että hän ei halua rokotetta. Sairaanhoitaja piikitti hänet väkisin.

Seuraus – mummolle nousi kuume seuraavana yönä ja se todettiin keuhkokuumeeksi, jonka vuoksi hänet siirrettiin Hatanpään sairaalaan, jossa hän seuraavana päivänä kuoli.

Mummon elimistö ei kestänyt rokotteen viruslastia, ja hänen elämänsä päättyi tähän “hiljaiseen eutanasiaan” jota Suomen sairaalat, terveyskeskukset ja vanhusten hoito-yksiköt ovat harjoittaneet jo ainakin vuosikymmenen, ellei kauemminkin.

Lähde: facebook.com

11

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitykkä

      Lantto teki tätä eutanasiaa jo vuosia sitten Joroisissa, ei se ole lääkäreille ollenkaan vaikeaa, antaa vaikka väärän lääkepiikin jotta saadaan hengiltä!Heikki Pälvelle terveisiä.Lantto sai vain sakot teoistaa ,3000 euroa.Kerrotaan hävittäneen potilakansiot(todistusaineisto hävitettiin) ei tiedetty miten hoidettiin. Näin se toimii sairaaloissa.

    • htgfrwer

      "Lähde: facebook.com"


      Buahahahaaaa. Jotain vielä säälittävämpää kuin käyttää lähteenä Wikipediaa. Noh, hölmöille lähdekritiikittömille sopuleille tietysti kaikki Facebookissakin leviävä on totta, onhan se osa Internetiä, ja kaikki mitä Internetissä on, tietysti on totta.

    • ttppii

      Ei influenssarokotuksessa ole mitään viruksia.

    • vanhahoitaja

      Aloittajalle;
      kauanko itse olet ollut töissä hoitoalalla? Montaako lähiomaistasi olet hoitanut loppuun asti? Ei kannattaisi huudella puskista, jos ei ole mitään konkreettista kokemusta...

      Olen ollut hoitajana lähinnä vanhuspuolella yli 30v., mutta yhtään murhaa en ole vielä nähnyt!
      Aikaisemmin hoito oli kyllä "laitosmaisempaa" ; vuosikausia parantumattomasti sairaita, liikuntakyvyttömiä vanhuksia käänneltiin vuoteessa painehaavaumien estämiseksi parin, kolmen tunnin välein, "pakkosyötettiin" suun kautta tai nenä-mahaletkulla ja antibiooteilla hoidettiin kaikki pikkuflunssat.

      Mielestäni tilanne on nykyisin paljon parempi, inhimillisempi: Ihmiselle on annettu oikeus kuolla, oikeus päättää omasta hoidostaan (mikäli hän siihen kykenee).

      Viimeksi oman mieheni kohdalla teimme hoitavan lääkärin kanssa yhdessä DNR-päätöksen. Mies sai lähteä kauniisti oman perheen läsnäollessa.

      • Riitääkö

        Turun kaupunginsairaalan psykiatrisilla suljetuilla osastoilla on paljastunut henkilökunnan vakavia väärinkäytöksiä, uutisoi Turun Sanomat.Etenkin suljetulla vanhuspsykiatrian osastolla (G1) on paljon esimerkkejä potilaiden kaltoinkohtelusta. Lehden lähteiden mukaan potilaita lääkittiin tiedottomaksi, nöyryytettiin ja pahoinpideltiin.

        Turun kaupungin hyvinvointitoimialan johtaja tiesi osaston sisäisessä selvitystyössä esiin tulleista epäkohdista. Selvitystyö tehtiin vuoden 2013 kesän päätteeksi.

        Kaupunki teki poliisille tutkintapyynnön kuitenkin vain murto-osasta väärinkäytösepäilyjä eikä kertonut tilanteesta valvontaviranomaisille. Hyvinvointitoimialan johtaja Riitta Liuksa myöntää lehdelle kaupungin tehneen virheen ja että epäkohdista olisi pitänyt ilmoittaa Valviralle.


    • Ahaa-Näin

      KOTIMAA
      TS: Turun kohusairaalassa rauhoittavia katosi ja hoitajat nukkuivat työssä - näin he kertovat itse.

    • Tre-

      Vanhukset ovat Tampereella heitteillä

      Tampereen panostus vanhusten hoidossa lipsuu, pahasti.
      Rahaa täytyy löytyä tärkeimpiin kohteisiin, raideliikenteen panostukseen, tunneliin, rakennuksiin ja niin edelleen.

      Kotihoidossa olevien määrä lisääntyy roimasti, mutta hoitajien määrä ei lisäänny samassa tahdissa. Järjen valo tuntuu olevan pahasti hukassa asioista päättäjillä esimerkiksi ruoka-asioiden hoidossa.

      Kotonaan asuvan yli 90-vuotiaan liikuntarajoitteisen ruokailu takkuaa pahasti. Vanhuksille tarkoitettu ruokala on 20 metrin päässä, jonne vanhus ei pääse syömään. Hoitajaa on pyydetty hakemaan lämmin hyvä ruoka kadun toiselta puolen. Tämä ei käy. Hoitajia on kielletty hakemasta ruokaa vanhuksille. Kuka on kiellon määrännyt?

      Ruoka tuodaan kilometrien päästä autolla, kaksi kertaa viikossa. Annoksen ovat tietenkin kylminä. Hävetkää.

      Näin säästyvillä varoilla saadaan kenties raidelinjaa jatkettua metrillä tai pormestarille palkattua lisää apulaisia.

    • paskaduunari

      Hoitaisitte itse vanhat ja sairaat omaisenne, jos ja kun ootte tietävämpiä kuin ammattilaiset! Ihan virallisilla ohjeilla ja omalla ammattietiikalla hoidellaan sairaita, käsittääkseni melko hyvin noin keskimäärin. Että repäskää siitä omanne omiin hoiviinne, etteivät joudu huonoihin kynsiin...

    • Koettuon

      Terveyskeskuksen vuodeosastolla (Kotkassa) annettiin kipulääkkeitä 'varmuuden' vuoksi. Ruvettiin antamaan vieläpä morfiinia, mitään järjellistä syytä siihen ei pystytty antamaan. Morfiinin tiedetään mm. lamaannuttavan hengitystä. Kun tuli hengitysvaikeuksia, annettiin lisää. Hengitys lamaantui, joka merkittiin kuolinsyyksi.
      Lähiomaisten vierailuihin suhtauduttiin jopa vihamielisesti. Viranomaiset eivät viitsineet selvittää eikä puuttua. Hoitokäytäntö? Onko Suomessa yleistäkin ihmisten poistaminen, kuluttamasta yhteiskunnan varoja?

    • kokenuthoitaja

      Kyllä se on parempi antaa vanhalle ja itsekkäälle, tyhmälle akalle flunssapiikki vaikka väkisin kuin se että se levittää tautinsa koko osastolle. Jos ei muu auta niin remmillä kiinni liikkumattomaksi sänkyynsä.

    • Hitaastimuttavarmasti

      Kaikilla noiden Big Pharman nykyrokotteiden innokkailla ottajilla voidaan sensijaan puhua _hitaasta_ eutanasiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe