hyvät lehtien toimitrajat

tehkääjotain

Jättäkää tyhjänpäiväineen politikointi edes hetkeksi, ja keskittykää todella vakavaan asiaan, eli nuorten syrjäytymiseen. Miettikää hetki miltä tuntuu yli 20 vuotiaan nuoren miehen elää yksin, ilman opiskelupaikkaa, ilman tyttöystävää, ilma omaa asuntoa, ja ennen kaikkea ilman työtä ja rahaa. Ilman tulevaisuudensuunnitelmia? Kyselkää nuorilta, haastatelkaa, viettäkää
heidän kanssaan vaikka yksi kokonainen päivä. Te toimittajat olette jauhaneet samaa sotaa jo monta kymmentä vuotta. Lehdet täynnä jonninjoutavuuksia. Huvittavin hokema on, Ei voi jättää velkaa maksettavaksi tuleville polville! Miksi? Maksettiinhan sotakorvauksiakin pitkään. Ja me veteraanien jälkeläiset olemme maksaneet siitä, että isämme menetti hermonsa sodassa. 90-luvun taloussotaveteraanien jälkeläiset ovat tämän Jorin ikätovereita! He maksava vielä monta sukupolvea 90-luvun laman kauheuksista. Kurjuutta, mielenterveysongelmia,lapsien huostaanottoa. .Jne..Elämään oikeus ei voi eikä saa olla vain eliitillä. Tehkää jotain näiden nuorien puolesta, jotta ei menetetä heitä kaikkia!

32

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töitänuorille

      Poikkeuslailla otetaan käyttöön "vuorotyösysteemi" eli yli 55ulos kaupunkien, kuntien, ja valtion töistä , ja nuoret miehet, ja naiset vuorollaan nauttimaan työstä, ja palkoista. Tarkoitan tietysti niitä töitä, joissa ns. vaihto on mahdollista! Valtion, kunnan, ja kaupungin työntekijät ovat tämän päivän aatelisia. Taitaa olla ainoa SAKKI, joka saa pankista esim. asuntolainan. Montakymmentä vuotta veronmaksajien maksamaa palkkaa nauttineet , heillä on jo asunnot maksettu, lapset koulutettu, jne. antaa nuorillekin mahdollisuus työhön!

      • Totta, mitä pohdit. Jos jonkun on koettava työttömyyttä maassamme, niin olokoon hän vahvempi,- elämää nähnyt iäkäämmpi ihminen,- joka lähestyy jo eläke ikää. Hänellä on jo investoinnit tehty, mutta nuorella vasta edessä päin.

        Päättäjämme ei kerta kaikkiaan ymmärrä nuorison tilannetta ja miten helposti nuori putoaa ulkopuolelle yhteisön. Työttönmyys passivoittaa erityisesti nuorta ja tästä yhetislunta maksaa jo nyt kovan hinnan.

        Mutta,- huomatakaapa mitä nämä sipilät tekevätkään eli juuri päin vastoin. Mitä iäkäämmpi ihminen, niin sitä tiukemmin häntä pidetään työpaikassaan kiinni.

        Toinen vaihtoehto on jakaa tasapuolisemmin hyvinvointimme ja muuttaa työpäivä 6 tuntiseksi. Todellisuudessa kilpailukyky paranisi huomattavasti yrityksissämme ja sairauspoissaolot vähenisi jne....


    • kiujkjkjiukij

      Töitä nuorille, kertakaikkiaan. Rahaa he tarvitseva, mopoja, moottoripyöriä, ja sitä ekaa omaa autoa, tyttöystävää, perheen perustamista jne.. Ihan normaalia elämää!!

      • aikansakutakinkinkin

        Olisihan se pankkienkin etu, kun nuoret saisi kuntien, valtion, ja kaupunkien aateli-arvon,, eli työpaikan. Heistä tulisi uusia velan ostajia..vanhat ovat jo velkansa maksaneet, ja ovat siirtämässä omaisuuttaan perillisilleen.


    • käärikäähihat

      Nyt ei saa antaa periksi, poliitikot töihin.

    • tehkääoikeaatyötä

      Media käytä valtaa oikein, käyttäkää valtaanne nuorien hyödyksi.

    • Näyttöä_on

      Media on poliitikkojen talutusnuorassa.

    • oioioiopopo

      Niin on, mutta perustakoon ammattilaisena oman aviisin! Tehköön työtään, niinkuin on opetettu, eikä niinkuin pikkupolitikot ahneuksissaan käskee. Ylpeyttä, ja ammattitaitoa toimittajat.

    • 6lapsenIsä

      ERIARVOISUUS KALUAA NUORTA ROTAN LAILLA....................... IHMISET JA VANHEMMAT ! YMMÄRTÄKÄÄ TÄMÄ IHAN OMAN ETUNNE VUOKSI,,,,,,,, !

    • huolinuorista

      Juuri näin..totta , lyhyesti, ja ytimekkäästi.

    • tässäjanytollaan

      Millä oikeudella politiikka/poliitikot kieltävät, ryöstävät nuorilta elämän. Jättäköön taitamattomat, ahneet nnousukaspoliitikot työnsä/oman etunsa tavoittelun niille, jotka tekee työtä oman kansansa, ja ennen kaikkia nuorien elämän, ja tulevaisuuden eteen!

    • ämmimummo

      Kuka maksaa korvaukset nuorille menetystä elämästä! He ovat taloussodan uhreja, ja -veteraaneja!

    • 64646464636

      poliisi tutkii rikosta......................................

    • osoitasormella

      Rikos on selvä, mutta motiivi, ja mitkä seikat tekoon johti.

    • punikitpannaan

      Se 90-luvun lama osoitti että köyhyys on perseestä. Se tuhoaa ihmisen eikä asia ole niin kuten vanhan ajan hippiaate Neuvostoliittoa ihannoidessaan ajatteli ettei raha tee onnelliseksi. Juuri se tekee sekä luo ihmisen mielenterveyden. Kapitalismi on siten ainut ihmisen järjissään pitävä ajatusmuoto ja sosialismi tullut tiensä päähän ja siitä pitäisi rankaista kun se luo ihmiskunnalle kärsimystä.

      • gsgsgs

        Nalle Wahlroosista ja aatetovereistaan tuli tässä sitten punikkeja. Niitä etuoikeutettuja jotka kahmivat kaiken itselleen.


    • kannattaa-ajatella

      Töitä nuorille ja perheille, isille, äidille,
      joilla on alle 22 vuotiaita lapsia elätettävänään.


      itse annoin paikkani 55 vuotiaana, 16 vuotta on ollut ihanaa aikaa.

      • 88877766778

        Todella kannattaa ajatella! Nuoret töihin, ja elämään normaalia elämää!


    • Eilen.OK.tänään.ei

      Pahinta mitä isi ja äiti tekee lapsilleen on sairastua tai jopa kuolla ennenkuin pääsee eläkkeelle.

      Siitä jää lapselle hirveät muistot, "kun muiden isit ja äidit " nauttivat eläkepäivistä ja oma ei ollut vuottakaan eläkkeellä.

      • oletkopäljä

        "tekee"?
        Ihan omasta halustasiko sairastut?


    • Päinseiniä

      Poliitikot ovat syyllisiä tähän suomen pahoinvointiin kurjistamalla koko ajan juuri niitä palveluja joita lapset ja nuoret perheet tarvitsevat. Jo päiväkodeissa on tilanne kamala kun lapsiryhmät kasvavat koko ajan eikä kellään ole aikaa lapsille. Kaikki on vaan rahasta kiinni ja säästää pitää. Säästökohteet vaan ovat ihan väärät tässä maassa. Rikkaat vaan rikastuu kun köyhät köyhtyy entisestään. Porvarihallitus ajaa maan perikatoon.

      • 565656778

        Kyllä vaan!


    • menköönnäin

      Aivan niin, ja meillä kaikilla on vain yks elämä. Omassa lähipiirissä on yli 20 hyvässä lapsentekoiässä olevia nuoria naisia, jotka eivät työttömyyden pelossa uskalla tehdä lapsia.

    • porvariksikertaheitolla

      Eihän Suomessa voi olla enää mitään punikkeja eikä sosialisteja kun kaikki vain ajattelevat RAHAA ja kauhistelevat köyhyyttä. Eli ihannoivat kunnon porvarimeininkiä jossa on millä mällätä. Joskaan ei yhteiskunta sitä voi ihmiselle taata, vaan se pitää itse ansaita.

    • opoioiopå

      Eliitihän tätä kurjuutta pitää yllä! 90-luvun lama tekaistiin, jotta tultiin hyväksytyiksi _EU:iin . pankit kaatoi yrityksiä otti yrittäjiltä yritykset, talot ja pelit ja myi/huutokauppasi sukulaisilleen, ja tuttavilleen. Yrittäjät/perheiden isät teki itsemurhia. Tuolloin puhuttiin, että noin 30 000 suomalaista yrittäjää ym. teki itsemurhan. Suomalaiset pankit oli pulleita EU salonkikelpoisia. Tuolloin alkoi kansalla kovat ajat, ja ne jatkuu, jatkuu....pankit voi hyvin ja kansa huonosti. Työpaikat vietiin itään, .. Esim. Saara Aallon isän yrityksen kaatoi pankki 90-luvulla!!! Laman uhrien lapsi on nyt elämänsä huipulla omilla kyvyillä, joita ei ota pankit häneltä!

    • Juikikijuk

      Onnea Saara? Maksa tulevaisuudessa verot Britteihin! Kierrä kaukaa tää maa...

    • TurhaLässytysSeis

      lässyn lässyn...
      - älkää lässyttäkö,,, vaan toimikaa.

      100v on edellisestä kapinasta, joten nyt kapinaan mars mars..

    • VEROHIPPIkalmaa

      ARVOT ON MUUTTUNEET JA MUUTTUU KOKO AJAN KOVEMMIKSI.......... massaviihde on maailman tärkein a sia ja Ihminen ja ihmismäinen vaatimaton elämä on pelkkää haisevaa kuraa johon ei kukaan haluaisi vajota........Mutta nämä nykyaikaa ihannoivat eivät näe nenäänsä pitemälle ja vajoavat omaan paskaiseen tulevaisuuteensa aivan lähivuosina,,,jo ehkä tänä vuonna.,

    • olololkikilolollö

      Niinpä, Linnan juhlissa nähtiin taas ketkä on tärkeitä . vain Matti Nykänen puuttui, ja Duudsonit..no ehkä Aira Samulin, huutokauppakeisaripari, Jorma Uotinen, jääkiekkoilijat, missit, Mikä Häkkinen, Enbuske, Kärpänen tuomareineen, Anita Hirvonen, Katri-Helena, Martina,Tuksu, Virpi Miettinen, Amanda, jne. Mm. näiden ihmisten pakkosyöttöä on jo korvat, ja silmät täynnä! Suomi nousuun..

    • kirurginarvostus

      Hömpästä saa hyvää palkkaa, mutta vakavista töistä ei!

      • kannattaakohanajatella

        leipää ja sirkushuveja - sitähän se on ollut jo pitkään.Outoa miten kaikki supisuomalaiset perinteet on unohdettu.Enkä tarkoita Suomen Tasavallan perinteitä.Vaikka vanhat joululaulut kun aina pitää keksiä uusia ja uusia joululauluja.
        Mikähän on suomekielinen vanhin joululaulu ?


    • hardworkkeri

      Enpä tiedä! Suomalaisuus tuntuu olevan joillekin häpeä! Täällä kaikki yrittää puhua Texasin murteella Jenkki-englantia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe