Autoon musta laatikko

TosirealistiKokkolan

Autoihin voidaan Trafin tutkimusten mukaan asentaa musta laatikko, jollaisia on ollut lentokoneissa ja vuosikymmenet. Laatikko mittaa parhaimmillaan kaiken mahdollisen autoon ja ajotyyliin liittyvän. Laite maksaisi vain muutaman kympin ja olisi helppo asentaa. Toivon ja uskon, että laatikko vaatisi myös turvavyön käytön, turvavyölukon, jota olen esittänyt jo "ajat sitten" (vrt lehtikirjoitukseni ja keskustelut).

229

2130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TosirealistiKokkolan

      Tarkennus. Laatikko ei vain mittaa, vaan myös tallentaa...

    • on_se_onneton

      Miten voi olla lähes tuhannet jos ei ole tuhattakaan?
      Lähteet ilmoitettu päin persettä!
      Miten voi olla noin luokaton ja typerä tekniikanmaailmasta kopioitu idea??!!

      • TosirealistiKokkolan

        Tuhansia ja tuhansia, eikä ole kopio mistään. Ikioma keksintöni. Musta laatikko ja sen turvavyölukko. Näytössä löytyy ja 10 vuoden takaa, hah hah haaa!!!...


    • TOSItahavo

      Älä Tahavo jaksa lässyttää.

    • TosirealistiKokkolan

      Taas on ideani "varastettu". Harmittaa tosin etten tehnyt taaskaan patenttia...
      Kirjoitin lehtiin ja kerroin tästä aiheesta mm Vesi-Veijarissa ainakin 10 vuotta sitten. Korostin etenkin turvavyölukkoa, sillä onhan se nyt tapaturmien määrään, ja jopa kuolonkolareihin nähden kymmenkertaisesti tärkeämpi kuin alkolukko.
      Tämän ideani yritti "omia" myös eräs liikenneministerinainen, josta myös kirjoittelin aikanaan. Joten todisteissa löytyy. Jääköön vielä nimi mainitsematta, hah!...
      Joten on täysin turha höpistä jostain tämän päivän "Tekniikan Maailmoista",
      hah hah haaa!!!...

      • plussa2

        Juujuu, taas on reppanan "ideat" varastettu ja kopioitu. Hah. On se erikoista, että kaikki keksinnöt on alun perin tämän hahattelijan aikaansaannosta... Koittaisit saada aikaiseksi jotain konkreettista. Tässä se taas nähdään, kun mies ei muuta osaa kuin itsekseen höpistä. Ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu...


      • TosirealistiKokkolan

        Sinä kateellinen jauhopää, plussa2. Pidä suuri turpasi kiinni. Onko selvä!
        Poimin muutamia avaukseeni liittyviä kirjoituksiani Keskipohjanmaa- ja Kokkola- lehdestä. Tosin vain päivämäärät ja vuodet, jolloin ne on julkaistu. Joten kaiva jutut vaikka perseestäsi:
        Keskipohjanmaa:
        8.11.2004, 9.1.2007, 25.1.2007, 30.1.2007, 29.3.2007, 12.4.2007, 14,4,2007, 10.5.2007, 23.5.2007, 2.2.2008, 5.2.2008, 3.6.2008, 21.4.2009. 4.7.2009, 13.10.2010, 22.12.2010, 22.5.2012, 11.8.2013 ja 9.12.2015
        Kokkola- lehti:
        29.3.2006, 12.4.2006 ja 30.1.2008
        Liikenneministereinä toimineet Anu Vehviläinen ja Merja Kyllönen liittyvät osaan kirjoituksistani.


      • plussa2

        Nohnoh, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, vai mistäs noin hermot meni? "Kirjoituksiasi" on täällä jo luettu ihan tarpeeksi, ei juurikaan nuo arkiston aarteesi kiinnosta.... Kerrotko vielä, mistä sinulle pitäisi olla kateellinen?


      • TOSIripulisti

        Ripulisti, voit aivan vapaasti asentaa romuusi vaikka kymmenen kyttäyslaatikkoa.


      • TOSItahavo

        Tahavo haluaa polttoaineen lisäksi kyttäyslaatikolla verottaa ajokilometreistä! Kilometri maksaisi 10c , siinä tulisi 20000km vuodessa ajavalle 2000 Euron lasku.


      • tidot_sulla_nolla
        TOSItahavo kirjoitti:

        Tahavo haluaa polttoaineen lisäksi kyttäyslaatikolla verottaa ajokilometreistä! Kilometri maksaisi 10c , siinä tulisi 20000km vuodessa ajavalle 2000 Euron lasku.

        Jos jotain tietäisit niin tietäisit että ei patenttia tehdä vaan sitä haetaan!


      • Kylmät__kädet____

        Eikö yksi olisi riittänyt?


      • TOSIripulisti

        Ripulisti on niin narsisti että haluaa viranomaisten tietävän missäpäin hän ajelee romullaan.


      • TosirealistiKokkolan
        tidot_sulla_nolla kirjoitti:

        Jos jotain tietäisit niin tietäisit että ei patenttia tehdä vaan sitä haetaan!

        Hah hah, menit taas ansaan. Juuri sinua varten tein tahallisen virheen. Et varmaan voi ymmärtää, että patenttikin tehdään (laaditaan), ennen kuin sitä haetaan...
        Hah hah haaa haisuvillesi!!!...


      • urpooo

        Olet itse paha virhe koko ukko! Patenttihakemus tehdään ja patenttia sillä sitten haetaan. Ne on sun arkipäivää nuo ymmärryksen puutteet!


      • MyllytönMäki

        Tosirealisti on oikeassa. Hän puhui turvavyölukosta Vesi-Veijarissa jo lähes 10 vuotta sitten.


      • Senkin_hölisijä

        Ei sinusta olisi ollut patentin hakijaksi, koska et olisi osannut kuvata ideallesi tarkkaa teknistä ratkaisua. Sen sijaan joku toinen voi olla nyt rikas mies sen ansiosta, että kirjoittelit aikoinaan ideastasi lehtiin ja hölisit siitä ympäri kaupunkia. Ehkä jopa joku teknisesti taitava Vesi-Veijarinkin tyyppi nauraa sinulle matkalla pankkiin.


    • gpsgps

      Liberaalipuolue ja Perussuomalaiset ovat hyökänneet voimakkaasti tienkäyttäjiä valvomaan tarkoitetun GPS-seurantahankkeen kimppuun.
      Aiemmin Viskipuolueena tunnettu Liberaalipuolue ei omien sanojensa mukaan voi hyväksyä kaikenkattavaa yksityishenkilöiden liikkumisen seurantaa.
      – Vaikka satelliittivalvonnan avulla tapahtuva autoilijoiden verottaminen sai jo viime hallituksen aikana hyvin negatiivista palautetta ja suunnitelma kuopattiin, muisti seuraava ministeri suunnitelman ja aikoo nyt nostaa taas sen tapetille, paheksuu Liberaalipuolueen Oulun piirijärjestön puheenjohtaja Ari Kivirinta blogissaan.


      Kivirinnan mukaan sen enempää liikenne- ja viestintäministeriö, Anne Berner (kesk.) kuin uusi liikenneyhtiö ei voi luvata, etteikö tietoja voisi joku käyttää väärin.
      – Mikäli tieto on olemassa, se on käytettävissä. Ainut kohtuullisen varma tapa on olla keräämättä tietoa alunperinkään. 
      Kivirinnan mukaan parempia tapoja olisivat luottaminen kansalaisten rehellisyyteen ja katsastuksen yhteydessä tehtävät kilometrimäärien tarkastukset sekä verotuksen painotuksen siirtäminen polttoaineisiin. 
      – Myös perinteisen tyylinen tietulli tai kohdennettu rekisterikilpien valvonta voisi toimia ruuhkaisilla seuduilla, kuten vaikkapa pääkaupunkiseudulla.
      – Lisäksi medioissa nähdyt arviot jopa 1 000 euron kustannuksesta laitteen hankinnasta ja asennuksesta per auto suorastaan järkyttävät, Kivirinta korostaa.
      Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo puolestaan tyrmää tiedotteessaan GPS-valvonnan muistuttaen, että rapautuneen tieverkon kustannukset yritetään nyt maksattaa maaseudun asukkailla ja heillä, jotka välttämättä tarvitsevat omaa autoa.
      – Oli seurantajärjestelmä rakennettu miten tahansa, siihen liittyy aina isoja periaatteellisia ongelmia. Seurantajärjestelmää ei pidä lähteä toteuttamaan pelkän digitalisaation huumassa, Slunga-Poutsalo toteaa.
      Julkisuudessa esitelty malli on hänen mukaansa rankaisemassa Kehä III:n ulkopuolella eläviä suomalaisia, jotka tarvitsevat autoa jokapäiväiseen elämiseen.
      – Kaikkien suomalaisten kotiovelle ei raitiovaunu kolise tai metro vihellä. Tästä omapäisestä ideasta kärsivät eniten jälleen kerran työttömät, vähävaraiset sekä työssään autoa tarvitsevat, saati pienyrittäjät.
      Slunga-Poutsalon mukaan yksin laitteisto maksaisi useamman satasen ja kokonaiskustannukset nousevat ajoneuvoa kohti noin tuhanteen euroon.
      – Perussuomalaiset eivät hyväksy kyttäysperusteista ratkaisua, eikä tällaista autoilijoiden seurantajärjestelmää ole hallitusohjelmassa.

    • TosirealistiKokkolan

      Ohops, tuli muutama turha kopio. Joskus lähetys ei "mene perille" kuin tunnin viiveellä, tai sitten ei lainkaan, hah hah haaa!!!

      • plussa2

        Noooh...sattuuhan sitä. Koita ensi kerralla selvin päin.


      • TOSItahvo

        Älä ota enää Tahvo!


    • TosirealistiKokkolan

      Aivan mahtava kapistus. Tätä olen odottanut jo siitä alkaen kun alettiin puhua alkolukosta. Ihmettelin jo silloin, että miksei autoon asenneta turvavyölukkoa, koska yli puolet jättää turvavyön käyttämättä. Kuolonkolarit vähintään puolittuisivat. Kirjoittelin tästä yli 10:n vuoden ajan, ja vihdoinkin ideani alkaa mennä "päättäjien kaaliin", hah hah haaa!!!...

    • Kerroppa

      Miten tämän turvavyölukon voisi kiertää.

    • vjvjjjvjvv

      Kallis laite joka on yksinkertaisen helppo kiertää! Ei mitään järkee.

      • plussa2

        Niinpä... Ei ihme, että idean "isäksi" tunnustautuu Kokkolan oma tumpelo.


    • TosirealistiKokkolan

      Ei ole kierto- eikä muitakaan mahdollisuuksia. Mikäli sen rikkoisi tai "repisi" vaikka irti, niin auto valtiolle siltä seisomalta. Näin yksinkertaista, hah hah haaa!!!...

      • urpooooo

        Mitä jos vaan ottaa sun autonromusta sen turvavyönlukon urososan ja laittaa omanautonsa naarasosaan? Tai lukitsee vaan oman autonsa turvavyön ennenkuin istuu penkille?


      • TOSIripulisti

        Niinhän sen pystyy helposti kiertämään ja ripulistin jopa tuhannen Euron arvoinen laite on tyhjänpanttina.Outoa että ripulisti haluaa Suomeen kyttäysmeininkin.Ripulisti voi omaan romuunsa asentaa minunkin puolesta kyttäyslaatikon.


      • TosirealistiKokkolan
        TOSIripulisti kirjoitti:

        Niinhän sen pystyy helposti kiertämään ja ripulistin jopa tuhannen Euron arvoinen laite on tyhjänpanttina.Outoa että ripulisti haluaa Suomeen kyttäysmeininkin.Ripulisti voi omaan romuunsa asentaa minunkin puolesta kyttäyslaatikon.

        Kyttäysmeininkin. Etkö sinä Turkulainen kakara osaa edes äng- äännettä, hah!
        KyttäysmeininGIN, hah hah haaa!!!...


    • Älykääpiöasialla

      Miksi hel vetissä pitäisi tuhlata satoja Euroja johonkin kyttäyslaatikkoon! Eihän tuossa nyt oo taas mitään järkee.On taas joku älykääpiö asialla!

    • HelleviHalsualta

      Luulisi jo ihmisten osaavan käyttävän näitä keskustelupalstoja.. mutta ei.. joku TOSITyhmäPerholainen jaksaa pommittaa täysin tyhjän päivällisillä mielipiteillään tätäkin avausta useita kertoja.. liekkö jopa itse perholainen?!

    • TosirealistiKokkolan

      Aivan mahtavaa, että saadaan Suomen autoilijat kuriin. Onhan tuo liikennekulttuuri ollut täysin hallitsematonta: Rekisteröimättömiä ja katsastamattomia autoja sekä maksamattomia vakuutuksia on kymmeniä tuhansia, ajokortittomia tai sen menettäneitä tuhansia, turvavyötä käyttämättömiä yli 50 %:ia, kiinnijääneitä rattijuoppoja 70 joka päivä, kännykkään puhujia 90 %:ia, ylinopeuksia vuodessa satoja tuhansia ja liikennesäännöistä täysin piittaamattomia joka toinen ym ym...
      Hah hah haaa!!!...

      • Ja sitten vielä sinunkaltaiset vanhat seniilit ukot ruostuneilla ikälopuilla Opeleilla ajavat.


    • Idioottiavaus

      On taas niin idioottimainen avaus ettei taida kaikki intiaanit olla kanootissa.

    • TOSIripulisti

      Kerro jo ripulisti miten turvavyölukko estää ajamisen ilman turvavyötä! Usan vaaleja hakkeroitiin ,entä jos ripulistin romuun asennettuun kyttäyslaatikkoon hakkerit iskevät! Ripulistin romu ei käynnisty tai laatikko on hakkeroitu niin että näyttää ripulistin ajaneen 100000 km vuodessa, 10c per kilometri.

    • TosirealistiKokkolan

      Auto ei käynnisty, ellei turvavyö ole kytkettynä. Kuljettajan penkissä (ja muissakin) on "anturi" vyön lukitus yhdessä antavat "luvan" moottorin käynnistymiseen. Toisin sanoen kuljettajan penkki on tärkein. Kuitenkin, jos "matkustajia on kuskin lisäksi kolme (yht 4) "musta laatikko" antaa luvan auton käynnistymiseksi vasta kun kaikki neljä turvavyötä on lukittu. Merkiksi siitä vihreä valo palaa näytössä "Start", hah!...

      • TOSIpönttöpää

        Niin voihan vyön panna lukkoon vaikkei ihminen ole siihen kytkettynä pönttöpää.Mitä järkee on satojen Eurojen laitteessa kun sen voi noin helposti kiertää.


    • TOSItahavo

      Heh, siinä onkin lisää hommaa kun aletaan kyttäyslaatikon lisäksi kaikkiin Suomessa liikkuviin autoihin asentamaan turvavöihin antureita ja johdotuksia.Tulevat kalliimmiksi kuin Tahavon romuauton arvo on.

    • Lentokoneijsiiiin

      Hyvä huijaus taas Hallitukselta HeHeHeHeHe
      Eikö kansalaiset ymmärrä mikä mustalaatikko on? Hahahahaha

    • TosirealistiKokkolan

      Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa, hah hah haaa!!!...

      • TOSItahavo

        Heh, eli kyttäyslaatikko ei pysty estämään ajamista ilman turvavyötä tai estämään kännykkään puhumista vai mitä Tahavo.Rahaa sillä kyllä pystyy keräämään autoilijoilta.


    • TosirealistiKokkolan

      Mustan laatikon tekniikka on yksinkertaista ja helppo toteuttaa, ja mikä parhainta - se on halpaa. Järjestelmä tulee maksamaan vain muutaman kympin. Tietysti tulee olemaan ns "ylimenokausi" - testaukset, hienosäätö yms...
      Maahantuojat velvoitetaan asentamaan järjestelmä kaikkiin autoihin, ennen kuin auto luovutetaan "markkinoille". Pian se tehdään jo tehtaan "hihnalla". Hyvin yksinkertaista ja näppärää. Hah hah haaa!!!...

      • TosirealistiKokkolan

        Non nih. Nyt on käynnistynyt lisätestaukset, hiensäädöt, koeajot yms, aivan kuten yllä kerron, hah!...


      • TOSIripulisti

        Vi ttu jos ripulistin mustalaatikko hakkeroidaan! Siitä on leikki kaukana!


    • TOSItahavo

      Entäs miten jos vanhassa autossa ei ole OBD-porttia Tahavo? Paljonko anturit ja johdotukset turvavöihin tulevat maksamaan.

      • TosirealistiKokkolan

        Mikä on vanha auto, ei sellaista ole olemassakaan, hah hah haaa!!!


      • TOSItahavo

        Niin Tahavo, onko sinunkaan romussa OBD:tä!


    • TosirealistiKokkolan

      Älä sinä sairas Tahavo ota kansakuntien murheita, kun älykkyysosamääräsi kattaa vain kotisängyn ja keittiöpöydän välin. Taitaa se vessakin olla joskus "hakusessa",
      hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Heh,onhan se noloa kun Tahavon turvavyölukko voidaan helposti kiertää.Et oo turhaan rottakoulua käynyt.

    • TosirealistiKokkolan

      Mitä hittoa te kitisette. Eikö se ole hyvä, että liikenne pannaan järjestykseen. Se on meidän kaikkien etu. Ja mitä helvetin vaikutusta sillä on, jos joku viranomainen tietää missä kukin kulkee. Mikään elin ei kykene seuraamaan miljoonia ihmisiä yhtaikaa. Vain "merkittyjä" kriminaaleja, lakia väistäviä yms on syytäkin seurata, hah!
      Joten kaikki te mustaa laatikkoa vastustavat pitäkää syyllisyydentuntoinen ja suuri turpanne kiinni. Taisi kalahtaa juuri teidän nilkkaanne, hah hah haaa!!!...

      • RessunKaveriKaustari

        Erittäin hyvä kommentti.


      • TosirealistiKokkolan

        Kiitos Börje!


    • TOSItahavo

      Kerro nyt Tahavo mitä järkeä on tuhlata rahaa kyttäyslaatikkoon kun sen pystyy helposti kiertämään.

    • TosirealistiKokkolan

      Naurattaa tuo Trafin tutkimus. Tosin se on periaatteessa hyvä ja kannatettava.
      Mutta eikö Trafilla ole kanttia sanoa suoraan, että Tosirealisti Kokkola vaati autoihin turvavyölukkoa jo yli 10 vuotta sitten. Kaikki muu on mielestäni turhaa jossittelua. Tärkeintä on saada kuolonkolarit mahdollisimman pieneksi, ja se onnistuu vain esittämäni TURVAVYÖLUKON ansiosta. Jatkoa ajatellen on aivan turha jonkun yrittää omia keksintöjäni, aloitteita, sillä todisteissa löytyy aina, hah!...

    • TOSItahavo

      Miksi pitäisi tuhlata rahaa turvavyölukkoon kun sen voi helposti kiertää.Ei mitään järkeä taaskaan Tahavolla.

    • TosirealistiKokkolan

      Ei voi kiertää, kuten yllä olen todistanut, ja miksi pitäisi kiertää. Olet sinä saatananmoinen änkyrä - vastarannankiiski, hah hah haaa!!!...

      • TOSItahavo

        Kerro Tahavo miten varmistat että ihminen on kytkettynä turvavöihin vaikka turvavyö on lukossa kiinni.......aivan, et mitenkään, ja auto käynnistyy! Siis aivan turhaa rahan tuhlausta typerät "turvavyölukot"!Keskity Tahavo sinä vaan siihen mihin rahkeesi riittävät, eli käpyjen tutkimiseen.


    • TosirealistiKokkolan

      Hah hah, käynnistä vain autosi ja juokse perässä, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Joo ripulisti ja typerät "ideansa"!Keskity vaan käpyjen keräämiseen.

    • TosirealistiKokkolan

      Mahtaa TOSIripulistia vituttaa. Tule käsieni iloksi ja hanskojeni rasvaksi,
      hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Heh, ripulistin "kyvyt" riittävät käpyjen tutkimiseen.

    • TosirealistiKokkolan

      Liikenteen tarkempi seuranta on meidän kaikkien etu, joten musta laatikko on erittäin hyvä uudistus etenkin turvavöitten käytön seurantaan. Hah hah haa!!!...

    • TOSIripulisti

      Kerro ripulisti miten se valvoo turvavöitä.

    • TosirealistiKokkolan

      Kun istuu kuskin paikalle ja kiinnittää turvavyön, niin näyttöön syttyy vihreä "start".
      Niin "yksinkertainen" on HÄN -nykyautotekniikkatietokonerobotti, hah hah haaa!!!

    • TOSIpönttöpää

      Mihin helvetin näyttöön? Turvavyönhän voi kytkeä lukkoon ja itse turvavyö voi kulkea vaikka selkänojan takaa pönttöpää! Niin helppoa se on kiertää.Miten estät tämän!

    • Ytimekkäästi

      Ei minun utooni asennella minkäänlaisia mustia laatikoita saatikka sim kortteja, minun auto, ja minä päätän mitä tulee ihinkin, yhtäkään vakoilevaa, yksityisyyden vaarantavaa asiaa ei tasan tule.

      • TosirealistiKokkolan

        Hah, pitäähän autossa olla jarrutkin, valot, talvirenkaat ja ratti ja ja jaaaaaa......
        Joten lopeta tuo jatkuva kitinä ja narina, hah hah haaa!!!...


      • TOSItahavo

        Opettele Tahavo ajamaan sillä romullas ettei tarvi ihmisten pelätä suojatiellä!


    • 44444444

      Anne Bernerin mukaan kenenkään ei ole pakko asentaa autoonsa seurantajärjestelmää.

      – Tämä ei edellytä liikkumisen valvontaa. Järjestelmä voi toimia joko aikaperusteisesti tai kilometrikorvausperusteisesti, ministeri Berner sanoo TE:lle ensi viikolla paljastettavasta uudesta veromallista ja jatkaa:

      – Voi olla esimerkiksi kuukausimaksu, viikkomaksu tai vuosimaksu, ja se ei vaadi minkäänlaista seurantaa. Silloin tietysti yhtiön tai sen kumppaneiden tuottaman palvelutasokin on alhainen.

    • TosirealistiKokkolan

      Turvavyölukko olisi kaikkien etu, ja kuolonkolarit vähintään puolittuisivat nykyisestä. On aivan käsittämätöntä, että noin puolet jättävät turvavyön käyttämättä, hah!...

    • TOSIripulisti

      Heh, ripulisti voi romuunsa asentaa vaikka kymmenen kyttäyslaatikkoa hakkeroitavaksi! Omaan autoon ei tule yhtään, tiesitkö sitä ripulisti.

    • TosirealistiKokkolan

      Hah, ei mustaa laatikkoa tarvitse itse asentaa. Se asennetaan jo tehtaalla tai viimeistään maahantuojan toimesta. Sopiva paikka laatikolle olisi täysin tarpeeton tupakansytyttimen tuhkakupin tila, hah hah haaa!!!...
      Jk Tupakointi autossa on täysin järjetöntä, joka on aiheuttanut sadassa vuodessa miljoonia kuolonkolareita kautta maailman, hah!...

    • TOSIripulisti

      Heh, pitääkö ripulistin romukin kiikuttaa maahantuojalle kyttäyslaatikon asentamista varten.

    • TOSIripulisti
    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko autoon on sensaatiomainen kehitys ja paras autojen historiassa,
      hah hah haaa!!!...

    • TOSIbörje

      Voi voi jos hakkeristit "iskevät" ripulistin "mustaan laatikkoon"! Mitä Börjekin siihen sanos!

    • TOSItahavo

      Outoa! Tähän asti Tahavo on lähettänyt ihmisiä hirteen ja pyörätuoliin, nyt on huolissaan turvallisuudesta!

    • lukekaa-itte

      EI TUU MUSTAALAATIKKOA AUTOIHIN!!!!

    • TosirealistiKokkolan

      TULEE, usko jo. Autoihin tulee kaiken kattava pieni musta rasia, ja tekniikaltaan se on valtavan suuren ominaisuuden sisältävä pienoistietokone", hah hah haaa!!!...
      Muuten asiasta kolmanteen. Homot hirteen ja hullut joutavat hourulaan- elättiräkätit. Tänään "tatuoitu" homopoikapari oli Vesi-Veijarissa lähes käsi kädessä saunan lauteillakin. Olivat tosin suihkussa ja saunassa ilman uimahousuja, joten siitä plussa-"kakkosta", hah!.
      Mietin siinä vastapäätä istuessani, että kumman rooli on nainen ja kumman mies. Päädyimme Veijarikavereitteni kanssa yksimieliseen tulokseen, että isompipippelinen taisi olla mies. Joku meistä veijareista totesi, että homot eivät ole miehiä, vaan sekasikiöitä, jotka eivät kelpaa edes armeijaan, hah hah haaa!!!...

      • sääli-on-sairautta

        Ei tuu mustialaatikoita autoihin!jos perholainen lukis muutaki,kun kokkolan nettiä!niin tietäisit jotain!oot vaikka 30v sitten keksinny tuon laatikon,ja oot arkistoinnut sen,siittä huolimatta,ei tuu!harmihan se on sun kannalta,jos kukaan ei varasta ideaa,,,,,,,,,,niin säälihän se on.Turhaan vaahtoat aloituksistas!


      • TOSItahavo

        Nyt Tahavo hankkimaan Bernerin mustalaatikko romuusi!Se on täysin sinullekin vapaaehtoista.


    • TosirealistiKokkolan

      Sotilasvalan vannoneet eivät ole sivareita, joten siitä heille suuri kunnia!...

    • TOSIripulisti

      Mitä ripulisti sivareille pitäisi tehdä!Hirteenkö?

    • HellikkiHalsualta

      Joko Ressun VesiHeijarin tuomio on kärsitty. Nyt vain mahdollisimman paljon VesiHeijarissa ja poissa palstoilla. Ja muista käyttäytyä heti aamusta miehekkäästi.. niin saunassa kuin suihkussakin.

    • TOSIberner

      Bernerillä on myydä ripulistille käytetty mustalaatikko!

    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko asennetaan kaikkiin uusiin, ja maahantuojien "varastoissa" oleviin autoihin. Joten 10 vuoden kuluttua kaikissa Suomen autoissa on lain vaatima musta laatikko. Se testataan aina katsastuksen yhteydessä, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Tämä ei edellytä liikkumisen valvontaa. Järjestelmä voi toimia joko aikaperusteisesti tai kilometrikorvausperusteisesti. Voi olla esimerkiksi kuukausimaksu, viikkomaksu tai vuosimaksu, ja se ei vaadi minkäänlaista seurantaa.
      Mitä mitä! Eikö ripulisti meinaa romuunsa asentaa kyttäyslaatikkoa!

    • TosirealistiKokkolan

      Aivan sama missä kukin liikkuu, mutta se on tärkeää tietää, että miten liikkuu:
      Onko turvavyö (vyöt) lukittu, verot ja vakuutukset maksettu, katsastus voimassa, ajokortti voimassa, selvin päin, ei ylinopeutta, sutimista yms yms, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Turvavyö on lukittu mutta ihminen ei.Tooooooosi helppo kiertää vai mitä Tahavo!Outoa sinänsä että Tahavo on yhtäkkiä huolestunut turvallisuudesta kun tähän asti on uhannut ihmisiä hirttämisellä ja pyörätuolilla!

    • TosirealistiKokkolan

      "Hirttämiset ja pyörätuolit" eivät liity paskankaan vertaa autoiluun, eikä tulevaan verotukseen ja pakolliseen mustaan laatikkoon, jota ei voi eikä tarvitse "kiertää"...
      Hah hah haaa!!!...

      • TOSItahavo

        Pane Tahavo turvavyö lukkoon ja istu vaikka vyön päälle, niin käyntiin lähtee kyllä vai mitä Tahavo! Näin helppoa se on Tahavo kiertää!Mutta eihän tommonen pelle osaa muutakuin uhata ihmisiä hirttämisellä ja pyörätuolilla!


    • TosirealistiKokkolan

      Kyllä loppuvat kolarit, kun autoissa on musta laatikko; ja etenkin kuolemaan johtavat onnettomuudet, kun on pakko käyttää turvavöitä, hah hah haaa!!!...
      Muuten asiaan: Nuo kolarijutut eivät voi vähemmän kiinnostaa. Entä nyt jos pari autoa on kolaroinut jossain jumalan selän takana Koivuhaassa, hah hah hah hah haaaaa, hoh hoh hooo, hii ja hiii, höh!!!... (EVVK)...
      Vetäkää käteen te typeriä juttuja sivustolle nostavat paskiaiset ja pissiäiset, hah!...

    • TOSItahavo

      Tahavo saa romuunsa laittaa vaikka kymmenen mustaa laatikkoa ja vaikka köyttää itsensä kiinni penkkiin.Ei tarvi ihmetellä ettei Tahavosta tullut kuin katkera kapiainen.Ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu!

    • Tosinörttitöllökkä

      No voi taatana ko on pali autoa kolhinu toitiaan Outokumpu huoltoateman litteyktettä. On te vaan niin taatanan jäntkää ko mitähän tiellä on tapahtunnu. Kuoliko kukkaan. Mittä autot tulivat. Kuka oli tyyllinen. Oliko palio ihimitiä paikalla. Tulikoha palion vaulioita niihi autoihi. Taatana ko en ehtiny pyölätuolilla paikalle kattelemahan että olitko paikalla muitaki lullatuolipotilaita ko meitä kiinnottaa niin taatanatti kaikki liikennekolalit ja kaikki tellanen jotta tattuu kuolemi ja tulipalo ja ko tiellä on tatoja poliitiautoja ja ambulantteja ja milijoona ihimittä kattomata että te minnuu ja muita hulluja valtin kiinnottaaaaa!!!...

      • TOSItahavo

        Taatana onko Tahavo kolhinut romuaan lisää!


      • TosirealistiKokkolan

        Mahtavaa juttua hulluille kirjoittaa hän. Hah hah haaa!!!...j


    • TOSIRealistiKokkolasta

      On se vain hienoa seurata realistin kommentteja vuosien saatossa tästäkin asiasta. Toivottavasti eivät ole unohtuneet realistilta omat kommentit homoista ja pyörätuolipotilaista omissa avauksissaan liikenteen suhteen. Jos osaisit hävetä.. niin tekisit sen juuri nyt.. mutta tuskin kykenet siihen tietäen älykkyytesi.

      • TosiRealistiKokkolaan

        Hävetä.. onko se jotain syötävää.


    • TOSIripulisti

      Heh, eikait ripulisti kerennyt asentamaan romuunsa jo kyttäyslaatikkoa ja turvavyölukkoa kun Berneri menikin nyt puihin!

    • TosirealistiKokkolan

      Vain ajoneuvovero säilyy entisellään. Musta laatikko tulee ja pysyy, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Heh, outoa että Tahavo on yhtäkkiä huolissaan ihmisistä kun tähän asti on passittanut hirteen ja hourulaan ja uhannut pyörätuolilla!

    • TosirealistiKokkolan

      "Ihmiset" ovat asia erikseen, toisin kuin homot ja hullut, joille on "omat sääntönsä".
      Mutta mustaa laatikkoa, ja sen myötä turvavyölukkoa tarvitaan, hah hah haaa!!!...

    • kukamaksaa

      Lähes 500000€ meni bernerin konsulteille, viikon työ hukkaan.

    • TOSItahavo

      Erittäin outoa että Tahavo yhtäkkiä on huolissaan ihmisistä kun tähän asti on uhannut hirttämisellä, pyörätuolilla ja hullujenhuoneella! Mistä täyskäännös!Outoa että Tahavo haluaa kaiken muun lisäksi väenväkisten maksaa vielä kilometriveroa vaikka 10 c/km!Berner voi varmaan antaa Tahavolle tilinumeron mihin voi suorittaa maksun.

    • TosirealistiKokkolan

      Vi ttu en päässyt vieläkään turvavyö-lukitsemaan itseäni enkä maksamaan kilometriveroa!

    • TOSIripulisti

      Ootko ripulisti jo hankkinut turvavyölukon romuusi jotta pääsisit turvavyölukitsemaan itsesi!

    • TosirealistiKokkolan

      Vi ttu kun en päässyt asentamaan kyttäyslaatikkoa romuuni taatana!

    • RessunKaverit

      Tosirealistin esittämä turvavyölukko on vuosituhannen sensaatiomaisin keksintö, joten pitäkää kateelliset turpanne kiinni.

      • TOSIripulisti

        On kyllä "fiksu" kaveri! Et ole turhaan kouluja käynyt! Voitte vaikka keskenänne turvavyö-lukita toisenne vai mitä ripulisti!


    • TosirealistiKokkolan

      Auto ei vastaisuudessa käynnisty, ellei turvavyö (-vyöt) ole lukittu. Näin yksinkertainen ja etenkin turvallisuutta moninkertaisesti lisäävä järjestelmä.
      Turvavyölukko on kymmenen kertaa tärkeämpi "lukko", kuin alkolukko!
      Hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Niin, turvavyönhän voi panna lukkoon vaikka selkänojan takaa ja auto käynnistyy! Heh,tooooooosi helppo kiertää vai mitä Tahavo! On se harmi ettet päässyt vieläkään turvavyö-lukitsemaan itseäsi etkä maksamaan kaiken muun lisäksi kilometriveroa.

    • TosirealistiKokkolan

      Hah hah haa, taas naurattaa. Miksi helvetissä turvavyö pitää laittaa selkänojan takaa. Sinähän aivan hulluja esität, hah! Hakeudu hoitoon ja heti, ja tämä on upseerin käsky, onko selvä. Musta laatikko mittaa kaiken. Mikäli turvavyö ei ole oikein asennettu, niin auto ei käynnisty: Laatikko aistii, mittaa, näkee, kuulee, tuntee, haistaa ja tunnistaa kaiken mahdollisen vilpin. Musta laatikko on kuin vieressä istuva autokoulun opettaja, tietokone ja robotti, jota ei voi hämätä, hah hah haaa!!!...

      • TOSIripulisti

        Kaikkea voi hämätä vai mitä ripulisti!


    • TOSIkapiainen

      Niin, ne laittaa jotka ei halua käyttää turvavyötä, joten ei siinä mitkään helevetin turvavyölukot auta. Ymmärrätkö......et.....no se ei ole uutta , olethan vain kapinen kapiainen, pohjasakkaa.

    • TosirealistiKokkolan

      Hah, hullu mikä hullu, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Turvavyölukko on autossa ollut jo vuosikymmeniä eikö ripulisti sitä ole tiennyt! Otat turvavyön käteesi ja painat sen pään lukkoon niin olet turvavyölukittu.Onko se niin vaikeaa!

    • TosirealistiKokkolan

      Hullu mikä hullu. Turvavyölukko tarkoittaa sitä, että vain vyön ollessa oikein kytkettynä auto saa "luvan käynnistyä". En voi ymmärtää, että on vielä yli 50 % (yli puolet autoilijoista) jotka eivät käytä turvavyötä. Tämä luku osoittaa sen, että yli puolet (> 50 %) Suomalaisista on debiili (tyhmä, hullu). Hah hah haaa!!!...
      Jk Samat typerät ja sadat tuhannet muut ajavat samaa uraa kesät talvet, joka osoittaa suurta tyhmyyttä ja jopa hulluutta...

    • TOSIripulisti

      Mikä helevetin lupa käynnistyä!Eikait nyt mitään lupia tarvi auton käynnistymiseen! Ootsää ripulisti pelle!Ei ihme ettei sinusta ollut kuin rottakouluun.

    • TosirealistiKokkolan

      On se lupa. Nykytekniikalla auto on ihmisrobotti, paljon viisaampi kuin "hullu kuski", joka ei ymmärrä käsitettä "täydellinen turvallisuus". Jo luolaihmiset osasivat käyttää turvavyötä - "mustaa laatikkoa" - aina tarvittaessa, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      On se ihme homma kun ripulisti haluaa väenväkisten maksaa kaiken muun lisäksi kilometriveroa ja turvavyölukita itsensä!

    • TosirealistiKokkolan

      Tietysti verot pitää maksaa, ja turvavyötä on lain mukaan käytettävä. Tosin vain vajaa puolet noudattaa tätä lakipykälää. Myös liikkuvassa autossa kännykän käyttö on kielletty. Kun matkapuhelimet tulivat markkinoille, lisääntyivät kolarit merkittävästi, ja ennen kaikkea rekkakolarit, hah!...

    • TOSIripulisti

      Heh, mistä helevetistä ripulisti vetää noita lukuja! Ei taida olla kaikki intiaanit kanootissa! Ja kaiken lisäksi ripulisti haluaa kyttäyslaatikon ja sitä kautta uuden veron autoilijoille!

      "Liikenneturvan tekemän tutkimuksen mukaan vuonna 2015 turvavöitä käytti henkilöauton etuistuimella taajamissa 93 prosenttia ja taajaman ulkopuolella 96 prosenttia kuljettajista ja matkustajista".

      • TosirealistiKokkolan

        Mikä helvetin uusi vero. Ei musta laatikko ole mikään "verokarhu", hah hah haaa!!!...


      • TOSIripulisti

        On se nyt yhtä helevettiä jos vielä kaiken päälle tulee kilometrivero vai mitä ripulisti!


    • TOSIripulisti

      Heh, ripulistin "tilastot" ovat yhtä onnettomia kuin sääennustuksensa!

    • armotonta_menoa

      Joku kokkari kerkesi nyt väläyttämään, että jalankulku pitäisi olla myös maksullista eli tulisi jokin tievero kaikille.

    • TosirealistiKokkolan

      Turhaa ajelua pitää verottaa. Jouduin ajamaan päivittäin 250 km 8 vuotta työni takia, saamatta muuta kuin pienen verovähennyksen, joka meni pelkästään "pissapoikaan". Hah hah haaa!!!...

      • TOSIripulisti

        Niin eikö se polttoainevero ole sitä varten! Ripulisti tämän lisäksi haluaa kyttäyslaatikon ja kilometriveron!


    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko on erinomaisen suunnittelun tulos. Etenkin siihen kytkeytyvä turvavyölukko. Tilastojen mukaan joka toinen jättää turvavyön käyttämättä, ja se ei koske pelkästään "kuskeja". Mustan laatikon myötä käyttö on 100 %:sta, ja kuolonkolarit vähintään puolittuvat... Hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Heh, Tahavon tilastot on yhtä sekaisin kuin äijä itsekin ja kaiken lisäksi haluaa turvavyölukita itsensä ja maksaa 10c/km ylimääräistä.Ei ole kyllä ihmekään ettei sedästä ollut kuin rottakouluun.

    • TosirealistiKokkolan

      Turvallisuus ennen kaikkea, ja jos on rahaa millä "mällätä", niin siitä vaan,
      hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Heh, outoa miten ripulisti on yhtäkkiä "kiinnostunut" ihmisten turvallisuudesta! Tähän asti on uhannut pyörätuolilla!

    • TosirealistiKokkolan

      Liikenteessä ei kuvia ja kakaroita kumarrella. Onhan se varsin merkillistä, että kolmion takaa tuleva rekka joutuu väistämään, mutta rekan takaa ja myös kolmion suunnasta mustissa vaatteissa, valoitta ja ilman kypärää pyöräilevää pojankloppia pitäisi väistää, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Tahavo voi romuunsa laittaa vaikka kymmenen kyttäyslaatikkoa tai turvavyölukita itsensä mutta älä sekaannu toisten asioihin pelle!

    • TosirealistiKokkolan

      Lehdessä oli taas hyvä juttu; esitykseni vuosikymmenen takaa. "Myös takapenkillä pitäisi olla turvavyöhälytys, eli -lukko". Näin ne allekirjoittaneen aloitteet ja esitykset toteutuvat ennemmin tai myöhemmin.
      Samaa asiaa käsiteltiin myös tämän aamupäivän ajantasa- ohjelmassa...
      Naistoimittaja aloitti ohjelman ...sanomalla, että ...."...tiedot vuosivat internettiin..."
      Lähetin heti viestin radioon, että mikä ihmeen vuosivat... termi lienee vuotaa, vuoti, vuotavat, vuotivat jne..., eli "tiedot vuotivat internettiin", sanon minä, hah!
      Kysyin myös, että onko toimittaja käynyt vain peruskoulun, ja senkin väärin päin...
      Hah hah haaa!!!...

      • TOSIripulisti

        Pitäähän ripulistinkin elämällä olla jokin tarkoitus!


    • TOSItahavo

      Heh, Tahavo taas täällä satuilee! Taatanan satusetä älä sekaannu toisten turvavöihin! Voit turvavyölukita itsesi romuusi!Ei tarvi ihmetellä ettei Tahavosta ollut kuin rottakouluun.

    • TosirealistiKokkolan

      Tiesin tämän. Aamulla oli radiossa joku asiantuntija Trafi??), joka kertoi samoja asioita kuin mitä minä tässä avauksessani ja lukuisissa kommenteissani. Mm ns musta laatikko tai miksi sitä halutaankin kutsua, asennetaan autoihin jo tehtaissa. Joten olin taas kaukaa viisas, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Heh, mikä nyt on kun Tahavo on huolissaan ihmisten turvallisuudesta!Tähän asti on uhkaillut milloin milläkin!

    • TOSIripulisti

      Heh, ompa ripulisti tietämätön nykyautojen elektroniikasta että pitää radiosta oikein kuunnella!

    • TosirealistiKokkolan

      Uutisia kuuntelee järkevä ihminen, mutta hullut ja homot "pyörivät omissa ympyröissään taivaalle tuijotellen"... Hah hah haaa!!!...

      • BemariKuski

        Oliko setän autossa kumi puhki tänään vai miksi tankata ilmaa romun Opelin renkaisiin.. kaikista autoista tulee vanhoina ooppeleita.


    • TOSIripulisti

      Heh, ripulisti joutuu radiosta kuuntelemaan mitä tekniikkaa nykyautoissa on!Setä elää jossain 80-luvun autoissa!

    • reitarinkamu

      Haii, mää tykkään mustavalakoseesta lotjusta löytyskö sellaasta miun autoo.

    • TOSIripulisti

      Heh, ripulisti hourailee jostain turvavyölukosta vaikka ei tiedä nykyauton tekniikasta mitään.

    • TOSIripulisti

      Joko ripulistin romussa on turvavyölukko!

    • TosirealistiKokkolan

      Kokkolan komein kaara, "Eta aftamat", haraso, gavarjat paruski generalmajor offizieri...
      Hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Outoa ettei ripulisti tiedä onko romussaan turvavyölukkoa!

    • Psbf

      Antakaa nyt jo olla hiton tollot.

    • TosirealistiKokkolan

      Spasiba...

    • TOSIripulisti

      Heh, yli 90% käyttää turvavöitä! Ripulistilla vähän tilastot hukassa!

    • TOSIripulisti

      Helevettiin ripulistin turvavyölukot!

    • TOSIripulisti

      On se nyt yhtä helevettiä ripulistin kyttäyslaatikot.

    • TosirealistiKokkolan

      Asennetaan ja tehtaiden liukuhihnalla, joten laki tulee liikenteeseen, vihdoinkin,
      hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Heh, tekniikan "asiantuntija" ripulisti kuuntelee radiosta mitä tekniikkaa nykyautossa on!

    • TOSIripulisti

      On se yhtä helevettiä että auto pitäisi turvavyöstä käynnistää.

    • TOSItahavo

      On se niin väärin kun Tahavo ei tiedä tekniikasta mitään! Ei ihme että hakeutui rottakouluun!

    • TOSIripulisti

      Voiko typerämpää olla että turvavyöstä auto käyntiin vai mitä ripulisti!

    • TOSIripulisti

      Joko ripulisti on laittanut romuunsa kyttäyslaatikon!

    • TOSIripulisti

      Onko ripulistin romussa jo turvavyölukko!

    • TOSIripulisti

      Luulisi jo ripulistin romussa olevan kyttäyslaatikon!

    • TOSIripulisti

      Joko ripulisti kohta paljastaa meille kaikille kyttäyslaatikkonsa ok!

    • TOSIripulisti

      Onko ripulistin mustalaatikko jo ok!

    • TOSIripulisti

      Missä vaiheessa ripulistin mustalaatikko on, roger!

    • TOSIripulisti

      Joko ripulistin romu käynnistyy turvavyöstä, roger!

    • TOSIripulisti

      Outoa ettei ripulistilla ole vieläkään turvavyölukkoa ok!

    • TosirealistiKokkolan

      Tosirealisti ei tarvitse välttämättä turvavyölukkoa, sillä viisas mies laittaa aina turvavyön lukkoon, ennen kuin auto liikahtaa senttiäkään. Silti musta laatikko on enempi kuin tervetullut, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Mikä helevetti on turvavyölukko! Tietääkö ripulisti!

    • TOSItahavo

      Joko Tahavolla on kyttäyslaatikko, roger!

    • TosirealistiKokkolan

      Turvavyölukko on mustan laatikon tärkeimpiä osakomponentteja. Auto ei käynnisty, ellei turvavyö (vyöt) 0le lukittuna. Näin yksinkertainen, mutta tehokas ja tarpeellinen on turvavyölukko. Kymmenen kertaa tärkeämpi kuin alkolukko, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Heh, Tahavo ei edes tiedä mitä tekniikkaa on nykyautossa ok!

    • TosirealistiKokkolan

      Tahavo ei ilmeisesti tiedä, ei ole kunnia tuntea ketään Tahavoa tai Ripulistia, hah!
      Upseeri ja herrasmies ei sotke käsiään öljyn ja vaseliinin peittämiin autonosiin. Siihen hommaan ovat erikseen koulutetut "Tahavot" avot haraso, sano, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Joko Tahavon romussa on kyttäyslaatikko, roger!

    • TOSIripulisti

      Helevettiin kaikki mustatlaatikot vai mitä ripulisti ok!

    • TosirealistiKokkolan

      Mustan laatikon ansiosta saadaan maantieliikenteeseen vihdoinkin kuri ja järjestys, kuten armeijassa. Kaikki "rikolliset" saadaan kiinni. Ei ole katsastamattomia autoja, veronkiertäjiä, hurjastelijoita eikä yleensäkään ainuttakaan rikkeen tekijää. Jos joku näitä yrittää vielä "harrastaa", niin joutuu kärsimään tuntuvasti, hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Heh, ripulistin tekniikan tuntemus "huippua"!

      • LohtajanPäivi

        Ressuni on viisas ja aina oikeassa. Musta laatikko on ressun esittämä. Näin kerrotaan autoporukoissa. Ressu on mestari.


      • TosirealistiKokkolan

        Kiitos kiitos Börje!


    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko on sensaatio, ja etenkin sen sisältämä turvavyölukko, jota olen vaatinut jo siitä alkaen, kun alettiin puhua alkolukosta. Onhan nyt itsestään selvää, että turvavyölukko on kymmenen kertaa tärkeämpi kuin alkolukko. Jos ja kun yksi sadasta ajaa "pienessä pierussa", niin viisikymmentä sadasta ajaa ilman turvavyötä. Hah hah haaa!!!...

    • TOSIripulisti

      Kyttäyslaatikolla heitetään vesilintua vai mitä ripulisti!

    • TedDetroitista

      Vastaava "turvavyölukko" joka estää auton käynnistymisen jos turvavyö ei ole päällä kehitettiin ja on patentoitu Yhdysvalloissa jo 1980-luvulla. Oli käytössä joissakin koeauto malleissa muttei saavuttanut autonvalmistajien hyväksymistä ja ei otettu koskaan käyttöön sarjatuotannossa.

      • TosirealistiKokkolan

        Haista paska. Laita se patentti tänne luettavaksi, kateellinen kusiainen, hah hah haaa!!... Turvavyöt otettiin käyttöön vasta noin 30 vuotta sitten...


      • SerkkuPerhosta

        Turvavyö on keksitty 1800-luvulla ja tuli autoihin 1950- luvulla. Herää Kivelä tai juo vähemmän.


      • TosirealistiKokkolan
        SerkkuPerhosta kirjoitti:

        Turvavyö on keksitty 1800-luvulla ja tuli autoihin 1950- luvulla. Herää Kivelä tai juo vähemmän.

        Hah, lienet ajellut 1800- luvulla koli-koli- hevoskärryissä, ja napanuora oli kiertyneenä kaulan ympäri. Siinä paskiaiselle "turvavyötä", hah hah haaa!!!...


      • homosapiensperho

        Turvavyön historia avautuu, jos osaa katsoa esim. googlettamalla "turvavyö". Ilmeisesti taitosi ei riitä tähän ja muutenkin tunnut aika tyhmältä ihmiseltä. Perhossa ei varmaan lapsuudessasi ollut turvavöitä vaan noita mainitsemiasi hevoskärryjä.


      • TOSIripulisti

        Taitaa olla sama vielä tänä päivänäkin vai mitä ripulisti!


    • TOSIripulisti

      Fiksut tajuaa ettei ole mitään järkeä sellaisessa minkä voi helposti kiertää vai mitä ripulisti!

    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko tulee estämään kaiken kiertämisen, ja laittamaan liikenteen kuriin ja järjestykseen vähintään yhtä tehokkaasti kuin armeijassa, hah hah haaa!!!...

      • TOSItahavo

        Mitä se Tahavo taas täällä uhoaa! Kaikki kierretään!


    • TosirealistiKokkolan

      Tarkoitan tällä Italian maineikasta armeijaa. Suomessa tulee ottaa käyttöön musta laatikko kaikkiin ajoneuvoihin, myös rollaattoreihin sekä siirtyä vasemman puoleiseen liikenteeseen, hah hah haaa!!!...

      • TOSIripulisti

        Kyllä turvavyölukko vituttaa vai mitä ripulisti!


    • TosirealistiKokkolan

      Kaikkiin uusiin autoihin tullaan asentamaan musta laatikko, hah!...

      • TOSIripulisti

        Outoa ettei ripulisti laita omaan romuunsa turvavyölukkoa!


      • tosilukko
        TOSIripulisti kirjoitti:

        Outoa ettei ripulisti laita omaan romuunsa turvavyölukkoa!

        Tämä palsta vaatisi Tosirealistilukon, ei ole tyypillä kaikki jermut korsussa.


    • TosirealistiKokkolan

      Turvavyölukko on keksimäni sensaatio, joka puolittaa kuolonkolarit kerralla, hah!...

      • TOSIripulisti

        Heh, joko ripulistin romussa on turvavyölukko!


    • TosirealistiKokkolan

      Siveysvyölukko on myös keksimäni sensaatio, joka puolittaa tai jopa poistaa raskaudet kerralla, hah!...

    • TosirealistiKokkolan

      Aha, no hyvä, hah!...

      • TOSIripulisti

        TOSIhyvä siveyslukko vai mitä ripulisti!


    • TOSIripulisti

      Miten ripulistin musta laatikko voi!

    • TOSIripulisti

      Eihän ripulisti ole unohtanut turvavyölukkoa!

    • TOSIripulisti

      Turvavyölukko on helppo kiertää vai mitä ripulisti!

    • TOSIripulisti

      Helevettiin kaikki mustat laatikot vai mitä ripulisti!

    • TosirealistiKokkolan

      No niin, pysytäänpä asiassa ja lopetetaan tuo paskanjauhanta ikivanhoista asioista,
      hah hah haaa!!!...

      • LapsilleKivaa

        Oisko alkolukko kuitenkin se ihan oikeasti aiheellinen laite ripulistin koslaan? Varmasti useimpien mielestä saa olla ripulistin oma asiansa että muistaako sitä turvavyötänsä käytellä.


    • TOSItahavo

      Outoa että Tahavo haluaa lopettaa kirjoittelun!

    • TosirealistiKokkolan

      Asiallinen kirjoittelu jatkuu. Tosirealisti ei tarvitse alkolukkoa, sillä hän juo vain vettä ja kahvia, ja käyttää aina turvavyötä. Turvavyölukko tulee osana mustaa laatikkoa jokaiseen autoon, ja se on erinomainen juttu se, sano, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Tahavo, tekniikan "asiantuntija"!

    • TosirealistiKokkolan

      Kyllä vain, mutta paremminkin aloitteentekijä ja suunnittelija, hah!...

      • TOSItahvo

        Helevettiin kaikki turvavyölukot vai mitä Tahvo!


    • TosirealistiKokkolan

      Musta laatikko on erinomainen väline ja todellisen turvallista tulevaisuutta turvavyölukkoineen ja kaikkineen, hah hah haaa!!!...

    • TOSItahavo

      Eihän me mitään mustaa laatikkoa tarvita vai mitä Tahavo!

    • TosirealistiKokkolan

      Kehitys kehittyy, niin autojenkin osalta. Hah hah haaa!!!...

    • TOSItahvo

      Ei mitään turhakkeita mitkä on helppo kiertää vai mitä Tahvo!

    • TosirealistiKokkolan

      Jotkut kiertävät ympyrää koko lyhyen ikänsä, kun eivät tajua, että suoraankin voisi mennä. Jopa taakse, vasempaan, oikealle, eteen ja ylös. Ikikiertäjiä, mitä lie, on kuulemma nähty aikanaan hullujenhuoneen käytävillä pakkopaidassa - turvavöissä, hah hah haaa!!!...

      • TOSIripulisti

        Ja joistain ei ole kuin kapiaiseksi vai mitä ripulisti!


    • TOSItahavo

      Autotehtaatkin ymmärtävät että Tahavon turvavyölukko on helppo kiertää!

      • zxzxzxzxzxzxzx

        Turvavyö riittää, ei siihen mitään lukkoja tarvi!


      • TOSIripulisti

        Auton pitää lähteä avaimella käyntiin , ei siihen mitään turvavyölukkoja aleta sekoittamaaan vai mitä ripulisti!


      • TosirealistiKokkolan
        TOSIripulisti kirjoitti:

        Auton pitää lähteä avaimella käyntiin , ei siihen mitään turvavyölukkoja aleta sekoittamaaan vai mitä ripulisti!

        Tietysti auto käynnistyy avaimella, mutta vain, kun turvavyö (-vyöt) on lukittu,
        hah hah haaa!!!...


    • TOSIripulisti

      Heh, ripulisti haluaa kyttäyslaatikon muiden autoon muttei omaan romuunsa!

    • TosirealistiKokkolan

      Ripuleista ja tahvoista ei ole tietoa, mutta autossani on ollut kautta aikain "kyttäyslaatikko". Toisin sanoen turvavyöt ovat lukittuina aina ennen kuin auto "nytkähtää" liikkeelle, ajonopeus on korkeintaan sallittu, verot on maksettu, katsastus on tehty ajallaan, liikennesääntöjä ja -kuria noudatetaan aina, ei "keulita eikä kiilata" jne jne, hah hah haaa!!!...

    • TosirealistiKokkolan

      Hah, tuliko TOSIripulistille aika täyteen. Ei ole ihmekään, kun noin hulluja kirjoittelee yötä päivää, hah hah haaa!!!...

      • TOSItahavo

        Heh, onhan se kyllä kun Tahavo on yhtäkkiä huolissaan ihmisten terveydestä kun tähän asti on lähettänyt hirteen!


    • Reservinvääpeli

      Usein tätä homofobiaa esiintyy pienillä paikkakunnilla syntyneissä ja alkeellisissa oloissa kasvaneilla ihmisillä. Uskonnollisilla ja sisäsiittoisilla paikkakunnilla vieläkin enemmän. Tutkimus tehtiin puolustusvoimien rajavartio yksiköissä kainuusa. Itse olen muuttanut kantaani sukupuolisesti poikkeavia kohtaan työurani jälkeen ja tuttavapiirissäni on useita homoja sekä lepakoita. Realisti on ilmeisesti todella ahdasmielinen, eikä pysty hyväksymään nykyarvoja.

    • TOSIripulisti

      Eikös Perhossa kaikki ole keskenään sukua vai mitä ripulisti!

      • TOSItahvo

        On tärkeää ettei uhkaile ihmisiä pyörätuolilla vai mitä Tahvo!


    • TosirealistiKokkolan

      Ei uhkailla, vaan tosiasiain vallitessa julistan täten, että mustalla laatikolla ja siihen liittyvällä turvavyölukolla valvotaan liikennettä kaikin puolin ees-taas ja sekä että, hah hah haaa!!!...
      JK Mahtaa katsastuksen "unohtaneita", veronsa maksamatta jättäneitä ja muutenkin säännöistä piittaamattomia kuljettajia vituttavan. HAH HAH HAAAA !!!!....
      JJK Sellaisia on tilastojen mukaan maassamme vielä kymmeniä tuhansia, huh huh!!!...

    • TOSIripulisti

      Joko ripulisti on saanut patentin!

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe