Naiset ja römpsän ulkonäkö

Römpsän_perä

15

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • buuaahahaaa

      Tuohon homeiseen pipariin riittää löylykauha

    • Growuppls

      En naisena vaivautunut tutkailemaan kuvaa mutta voin kuvitella kyllä…minkä hemmetin me naiset voidaan mitä Luoja on meille luonut??? Kysyn vaan?? Pitääkö pilata elämänsä, jättää työ ja kaikki ja masentua miettimään minkälainen alapää meillä on??? Koska eihän tällaisen asian kanssa voi elää millään! Soitamme hysteerisenä äidille sanoen miksi synnytit minut tähän maailmaan isoine römpsineen, ei minulla ole mitään arvoa….voi samantien vetää ittensä jojoon. Siis tämä on Luojan antama helvetti jokaiselle sen omistavalle naiselle. On se ilmoja pidellyt totta vie. P.s. Itsellä on mielestäni ihan normaalit häpyhuulet jne. jos jollekin ei kelpaa suksikoon kuuseen. Ja nykyiselle miehelleni on kelvannut. Se riittää.

      • ccggtyy

        Siis olet peräkamari poika jolla on tekopimpero äidin römpsän lisäksi ja löylykauha


      • Growuppls, aivan turhaan jätit kuvat katsomatta. Niissä oli kokoelma hyvin kauniita, suorastaan ihania vittuja.

        Sen lisäksi vitun ulkonäkö ei ole useimmille miehille ollenkaan merkittävä, vaan vittu kuin vittu on miehen silmissä haluttava. Se herättää miehessä seksuaalisen halun enemmän kuin naisessa miehen kyrvän näkeminen. Syy on ihan biologinen.

        Mies, joka lausuu jotakin kielteistä naisen vitusta, yrittää tärkeilemällä nostaa omaa arvoaan, mutta vaikuttaa todellisuudessa päinvastoin. Luuseri!

        Kun mies etsii itselleen vaimoa, tärkein valintaperuste on herttainen luonne. Tosin vain alfaurokset saavat valita. Yleensä mennään luonnon ehdoilla, eli naaras valitsee, mies voi vain esittäytyä.

        Naiset ovat ihania! :)


      • Nainenisollanllä

        Kyrpä…vittu….auts. Miksei voi sanoa kauniimmin?


      • Nainenisollanllä kirjoitti:

        Kyrpä…vittu….auts. Miksei voi sanoa kauniimmin?

        Sekä kyrpä että vittu ovat kauniita kansankielisiä sanoja, jotka jäivät "sivistyneestä" kielestä pois viktoriaanisena aikakautena, jolloin ei sopinut puhua seksiasioista ollenkaan.

        Tämä johti siihen, että ei ollut lainkaan sanoja, joilla uskoisia sukupuolielimiä olisi voinut nimittää asiallisessa tekstissä tai puhekielessä. Lääketieteelliset sanat, penis ja vulva, olivat aivan liian sopimattomia normaaliin yleiskieleen.

        Kielen puutteen takia lääkäri Irma Kerppola ehdotti jo kolmisenkymmentä vuotta sitten, että yritettäisiin palauttaa, niinkuin hän sanoi "juurevat" sanat kulli ja pillu, asiakäyttöön. Kehitys on ollut hidasta, mutta juuri tähän suuntaan on menty. Sanojen tyyliarvo on noussut.

        Rikkaaseen kieleen kuuluu myös synonyymien käyttö. Diggaan sanoja vittu ja kyrpä, jotka myös ovat juurevaa kieliperintöä. Näissäkin on tapahtumassa elpymistä. Hesarikin kirjoittaa joskus jo vittu, eikä v***u. Sen sijaan sukupuolielimien käyttö kirosanana on täysin hyljättävä.

        Naisen sukupuolielimiä tarkoittavan sanan käyttö kirosanana on naisia erityisesti loukkaava. Onneksi se onkin vähenemässä,

        Käytän siis sanoja vittu ja kyrpä tarkoituksellisesti, jotta omalta osaltani voin vaikuttaa näiden kauniiden ja juurevien sanojen palauttamiseksi korkeampaan tyyliin ja normaalikäyttöön.

        Muuten, naiset ovat edelleen ihania. :)


      • Nainenisollanllä

        Miten olisi vaikka pimpsaloora, pimpsa, kikkeli (usko tai älä)ihanuus (niinkuin omalle miehelle heh) :-) P.s. Usko mutta kaikki naiset eivät pidä vittu/kyrpä sanastosta. Ei pahalla, tunnut olevan mies isolla m:llä kaikin puolin ja tunnut ymmärtävän meitä naisiakin :-) Kivaa alkuvuotta Sinulle!


      • Nainenisollanllä kirjoitti:

        Miten olisi vaikka pimpsaloora, pimpsa, kikkeli (usko tai älä)ihanuus (niinkuin omalle miehelle heh) :-) P.s. Usko mutta kaikki naiset eivät pidä vittu/kyrpä sanastosta. Ei pahalla, tunnut olevan mies isolla m:llä kaikin puolin ja tunnut ymmärtävän meitä naisiakin :-) Kivaa alkuvuotta Sinulle!

        Pimpsaloora, kikkeli, murmeli, parru, piirakka sun muut paljot leikkisät sanat eivät kuulu asiatyyliin. Minulle sellaiset takertuisivat kurkkuun vaimonikin kanssa puhuessani. Käyttäessäni sellaisia sanoja minusta tuntuisi, kuin käyttäisin niitä, koska häpeän sanoa sukupuolielimiä oikealla nimellä. Minusta niissä ei ole mitään häpeämistä.

        Karmeimpia sanoja vitun merkityksessä on häpy. Ikäänkuin sitä tulisi hävetä. Luonnollisissa tilanteissa, kuten uidessa ja saunoessa se pidetään ylpeästi esillä, vaikka olisi miehiäkin läsnä. Sitä ei peitellä eikä häpeillä.

        Yksi käytetty tyyli on kiertoilmaisut. Puhutaan alapäästä tai etupuolesta, niinkuin on jo vanhastaan kierretty perinteistä perse-sanaa puhumalla takapuolesta. On minusta surkean keinotekoista. Kiertelyssä on menty jopa niin pitkälle, että on amerikkalaiseen malliin käytetty vääriä käsitteitä.

        Ulkoisen vitun sijaan on käytetty sisäisen emättimen sanaa. Tyyli on amerikasta. Siellä on käytetty jo aikaisemmin cunt-sanan tilalla vagina-sanaa. Myös suomessa, ja usein tällä palstallakin, on käytetty vagina-sanaa väärin vittua tarkoittamassa. Jopa syntyy sekaannusta, kummasta henkilö puhuu.

        Teeveessä oli ohjelma jossa nainen näytti useita vitun valokuvia diaesityksenä yleisölle. Tarkoituksena oli näyttää, kuinka vittu voi olla erilainen, mutta silti aina kaunis. Käytetty cunt-sana oli käännetty suunnilleen saman tyyliarvoisella vittu-sanalla.

        Esityksen lomassa nainen kertoi, kuinka eräällä aikaisemmalla esityskerralla yleisön keskuudesta oli noussut nainen, joka sanoi, että cunt (vittu) -sanan käyttö loukkaa naista. Esityksen pitäjä oli sanonut, että hän käyttää tätä sanaa ihan tarkoituksella, koska naisen sukupuolielimissä ei ole mitään hävettävää,

        Ja lopuksi. Vittu-sanassa on ruutia. Vain se voi kuvata, mikä ihana omaisuus naisella on. Vittu on suloinen, ihana, herttainen, kiihottunut ja kiihottava. On kuin suloinen nainen olisi kokonaan yhtä ainoata luokseen kutsuvaa vittua.

        Vaikka et olisi nimimerkissäsi paljastanutkaan, olin kyllä huomannut, että olet nainen isolla N:llä. Olet myös nainen, jolla on suloiset sukupuolielimet. Olet nainen par excellence. Hyvää jatkoa sinulle! :-)


    • Kaikki ihania.

      • xxffrr

        Yhtä ihania kuin löylykauhaa perseeseen


    • Ikuinen_

      Voi ei! :( Kymmeniä ja taas kymmeniä hyvinkin erilaisia, mutta silti kaikki kovin kauniita vittuja. Ainut asia, joka sai minut entistä huolestuneemmaksi oli se, että en löytänyt ainuttakaan kuvaa, joka olisi muistuttanut omaani. Minun vittuni on todella ruma, sillä minulla on erittäin suuret sisemmät häpyhuulet. Häpeän niitä niin paljon, että olen yhä neitsyt, vaikka en ole enää mikään nuori. En usko, että kukaan mies voisi haluta minua saati tykätä minun vitustani.

      Jos minulla olisi rahaa, menisin leikkauttamaan häpyhuuleni pienemmiksi. Rahaa ei kuitenkaan ole. Lisäksi häpyhuuleni ovat todella tuntoherkät ja pelkkä sipaisu tuottaa valtavan upean tunteen. Jos leikkauttaisin ne, en enää sitä tuntisi. Mutta ne ovat rumat ja iljettävät! Minun vittuni ulkonäköä voi syystä kutsua "römpsäksi".

      • Älähän nyt kyllä monen miehen mielestä isot häpyhuulet ovat upeat...kuten myös allekirjoittaneen mielestä.
        On todella ihanaa kun saa kielellä kiusata ja imeksiä pitkiä huulia.


      • rennosti.m

        Ikuinen_, sinulla on aivan väärä käsitys miesten mieltymyksistä. Miehet pitävät monenlaisesta vitusta, myös sellaisesta, jossa on suurtakin suuremmat sisähäppärit.

        Kun katselet netin kuvia, joissa naiset ylpeästi esittelevät vittuaan, monella on aivan valtavat sisemmät häpyhuulet. Ei tällaisia kuvia esitettäisi, ellei niillä olisi kysyntää. Löydät niitä esimerkiksi googlaamalla <FTV girls>.

        Naistenlehdet ovat antaneet sellaisen kuvan, kuin miehille kelpaisi ennen kaikkea viivavittu. Ei todellakaan pidä paikkansa. Viivavitun ihanne on syntynyt Amerikassa sikäläisen kulttuurin tuotteena. Kun seksikuvasto vähitellen vapautui, amerikkalaisen käsityksen mukaan oli jo sallittu näyttää viivavittua, mutta runsaitten sisempien häpyhuulten näyttäminen oli sopimatonta. Niinhän oli yhteen aikaan määritelty kovaksi pornoksi, jos miehen kyrpä seisoi.

        Niinpä amerikkalaiset lehdet rupesivat retusoimaan kuvia. Tytöille tehtiin viivavittu. Olen itse nähnyt vanhan videon, jossa tytöllä oli erittäin rehevät ja kauniit luonnolliset sukupuolielimet. Kun samainen tyttö myöhemmin esiinyi Playboyssa, hänelle oli retusoitu pelkkä viiva.

        Sinulla on oman kuvauksesi mukaan sellainen aarre, jota ei tule peitellä. Jos suinkin saat tilaisuuden, ole vittu paljaana ja hyvin esillä myös miesten läsnäollessa saunassa ja uidessa. Äläkä peittele asennoilla vittuasi, vaan anna sen näkyä.

        Seksuaaliseen kanssakäymiseen voit antautua mitään kysymättä. Tuotat partnerillesi iloisen yllätyksen suloisella vitullasi. Älä ihmeessä leikkauta häppäreitäsi, vaikka sinulla olisi kuinka paljon rahaa. Vaikka miehet pitävät monenlaisesta vitusta, tehty leikkaus on totaalinen turn-off.

        Römpsä on iljettävä ilmaus. Kenenkään naisen sukupuolielimet eivät ole römpsä, vaan ihana aarre.

        Ihan näin netitse, suutelen suloisia häpyhuuliasi! Voi hyvin! :-)


      • Ikuinen_
        rennosti.m kirjoitti:

        Ikuinen_, sinulla on aivan väärä käsitys miesten mieltymyksistä. Miehet pitävät monenlaisesta vitusta, myös sellaisesta, jossa on suurtakin suuremmat sisähäppärit.

        Kun katselet netin kuvia, joissa naiset ylpeästi esittelevät vittuaan, monella on aivan valtavat sisemmät häpyhuulet. Ei tällaisia kuvia esitettäisi, ellei niillä olisi kysyntää. Löydät niitä esimerkiksi googlaamalla <FTV girls>.

        Naistenlehdet ovat antaneet sellaisen kuvan, kuin miehille kelpaisi ennen kaikkea viivavittu. Ei todellakaan pidä paikkansa. Viivavitun ihanne on syntynyt Amerikassa sikäläisen kulttuurin tuotteena. Kun seksikuvasto vähitellen vapautui, amerikkalaisen käsityksen mukaan oli jo sallittu näyttää viivavittua, mutta runsaitten sisempien häpyhuulten näyttäminen oli sopimatonta. Niinhän oli yhteen aikaan määritelty kovaksi pornoksi, jos miehen kyrpä seisoi.

        Niinpä amerikkalaiset lehdet rupesivat retusoimaan kuvia. Tytöille tehtiin viivavittu. Olen itse nähnyt vanhan videon, jossa tytöllä oli erittäin rehevät ja kauniit luonnolliset sukupuolielimet. Kun samainen tyttö myöhemmin esiinyi Playboyssa, hänelle oli retusoitu pelkkä viiva.

        Sinulla on oman kuvauksesi mukaan sellainen aarre, jota ei tule peitellä. Jos suinkin saat tilaisuuden, ole vittu paljaana ja hyvin esillä myös miesten läsnäollessa saunassa ja uidessa. Äläkä peittele asennoilla vittuasi, vaan anna sen näkyä.

        Seksuaaliseen kanssakäymiseen voit antautua mitään kysymättä. Tuotat partnerillesi iloisen yllätyksen suloisella vitullasi. Älä ihmeessä leikkauta häppäreitäsi, vaikka sinulla olisi kuinka paljon rahaa. Vaikka miehet pitävät monenlaisesta vitusta, tehty leikkaus on totaalinen turn-off.

        Römpsä on iljettävä ilmaus. Kenenkään naisen sukupuolielimet eivät ole römpsä, vaan ihana aarre.

        Ihan näin netitse, suutelen suloisia häpyhuuliasi! Voi hyvin! :-)

        Kiitos todella paljon viestistäsi!


      • Ikuinen_ kirjoitti:

        Kiitos todella paljon viestistäsi!

        Ilo oli minun puolellani, kun sain keskustella viehättävän naisen kanssa, jolla on suloistakin suloisempi vittu. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe