Unkarilaisia mietteitä maahanmuutosta

Crus-

7

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsokaakatsokaa

      Olipa todella informatiivinen ja asiallinen video. Tämä pitäisi jokaisen katsoa.

    • kannattaa_katsoa

      Tämä haastattelu antoi todellakin vastauksia moniin kysymyksiin. Itkut meinaa tulla, miten järjetöntä politiikkaa. Mietin, mitä pyörii suvakkien mielessä? he haluavat auttaa hoivaviettinsä vuoksi, mutta piinkovat bisnessmiehet tahkovat rahaa ja poliitikot eivät uskalla puolustaa omaa maataan ja kansalaisiaan.

      Suosittelen katsomaan tämän videon!

    • asiaa_joka_sana

      Pauli Vahtera julkinen fb-päivitys: Pauli Vahtera Vantaalla
      13 t ·
      Nyt saa tää jo riittää – mitta tuli täyteen
      Se korsi, joka katkaisi kamelini selän, oli uutinen Irakista:
      ”Irakin maahanmuuttoministeri Jassim Mohammed Al-Jaff julkisti sunnuntaina ministeriön verkkosivuilla lausunnon, jossa hän torppaa Suomen ja muiden maiden järjestämät irakilaisten pakolaisten niin kutsutut pakkopalautukset. Ministeri sanoi lausunnossaan, että Irakin hallitus suhtautuu kielteisesti irakilaispakolaisten palauttamiseen väkisin mistä tahansa maasta, ja lisäsi, että pakolaisten palauttaminen väkisin rikkoo kansainvälisiä sopimuksia ja ihmisoikeuksia.”
      Monet muslimijohtajat ovat sanoneet, että Eurooppa kuuluu heille. He ottavat Euroopan takaisin suurella maahanmuutolla ja suurella syntyvyydellä. Ei enää asein, vaan paljon helpommalla. Aseita voisimme vastustaa, mutta ”humanitäärisin” perustein tulevat on jokainen otettava juhlallisesti palvoen ja paapoen vastaan.
      Ministerin lausunto osoittaa, että tätä strategiaa muslimijohtajat toteuttavat. Julmalla tavallaan. Muslimimaat taistelevat keskenään, he ehkä ovat jopa sopineet asiasta. Mitä enemmän tapellaan, sitä suurempi määrä muslimeja suuntaa matkansa Eurooppaan.
      Eurooppalaiset tyhmyydessään ottavat heidät avosylin vastaan. Vaikka jokainen tulija tuhoaa eurooppalaisia yhteiskuntia ja heikentää eurooppalaisten hyvinvointia. Ymmärrän muslimeja, koska he ovat valloittaneet maailmaa 600-luvulta asti. Vallanhimo ja väkivalta kuuluvat heidän elämäänsä vuosisadasta toiseen.
      Miksi Eurooppa ei laita tälle stoppia?
      Euroopan johtajat keskittyvät tuhoamaan kansat. Heillä on siihen monet keinot. Muslimit haetaan Libyan rannikolta ja tuodaan Eurooppaan. Heille annetaan avokätisesti rahaa, asuntoja, terveydenhoitoa, iPhoneita, kaikkea. Jos eurooppalainen sanoo poikkipuolisen sanan tästä hulluudesta, hänet syyllistetään rasistiksi ja jotkut viedään käräjille vaikenemaan.
      Afrikkalaiselle tai arabimuslimille 560 euron perustulo on valtava rahamäärä. Monissa Afrikan maissa se vastaa ostovoimaltaan 5000 euroa, enemmänkin. He eivät pysty käsittämään, että elämä Suomessa on kallista. Ja miten pystyisivät, koska heille on kerrottu, että täällä kaikki on ilmaista. Ei tarvitse tehdä mitään, riittää että on somali tai afgaani.
      Johtajamme eivät voi olla niin tyhmiä, etteivätkö he tajuaisi, mihin Eurooppaa ollaan viemässä. Totta kai he ymmärtävät. Mutta heillä on omat juttunsa. Vasemmistolaiset tietävät, että he menettävät valtaansa vuosi vuodelta. He tarvitsevat muslimeja, koska he tulevat äänestämään vihervasemmistoa. Islamilla ja vasemmistolla on paljon yhteistä. Esimerkiksi elämä toisten siivellä.
      Maahanmuuttobisnes on valtava. Helpompaa rahaa ei juurikaan voi saada. Salakuljettajat ovat oma osansa bisneksestä. Siihen on sekaantunut sekä mafia, että mitä todennäköisimmin jotkut eurooppalaiset johtajat. Miksi he muutoin tekisivät ihmissalakuljetuksen niin kannattavaksi. Mutta on paljon muutakin. Suomessa voidaan listata asuntorakentajat, asuntojen vuokraajat, koko terveydenhoitosektori, autokoulut, kodinkone- ja tietoliikennekauppiaat, vaatekaupat, koulut ja niiden opettajat. Lastenvaunukaupat, vanhojen autojen myyjät – koko elämän kirjo. Hyötyjiä on niin paljon, ettei tätä saada poikki.
      Euroopassa on paljon hörhöjä, jotka haluavat rajattoman Euroopan. Heille muslimi-invaasio on taivaan lahja. Nämä sekopäät eivät ymmärrä edes sitä, ettei sosiaaliturvaa voi olla rajattomassa maailmassa.
      Lohdutan kaikkia suomalaisia. Tämä on vasta alkua. Kun Afrikasta sadat miljoonat vyöryvät Eurooppaan, sitten me vasta olemme vaikeuksissa.
      Tätä Euroopan valloitusta voidaan hidastaa estämällä Eurooppaan tulo. Jos pakotatte hylkäävän päätöksen saaneet tulemasta kotiinsa, me emme päästä teitä Eurooppaan lainkaan. Euroopassa odottavat aidat ja aseelliset vartijat. Joka livahtaa silti tänne, hänet viedään vankilan kautta takaisin rajan tuolle puolelle. Kova kovaa vastaan. Posken kääntäminen loppuu.
      Jo muutaman vuosikymmenen ajan on ennusteltu, että Välimerestä tulee veren meri. Mieluummin niin kuin muuttaa koko Eurooppa sotatantereeksi.

      • Paholaisenpentu

        Vahteralta lainattua: "Euroopan johtajat keskittyvät tuhoamaan kansat."

        Vaihtaisin lauseen näin: "Euroopan johtajat KUTSUIVAT tuhoamaan kansat".


    • Suomenpuolustja

      Maahanmuutto pitää pysäyttää kokonaan, jotta ihmiset ymmärtävät, ettei kannata edes yrittää. Silloin loppuu Eurooppaan pyrkiminen ja silloin voimme keskittyä pakolaisuuden todellisten syiden torjuntaa. Väestöräjähdys on tietysti ensimmäisten torjuttavien joukossa. Se ei lievene, vaikka täyttäisimme Suomen 60 miljoonalla pakolaisella. Miljardit Afrikan asukkaat vaan lisääntyisivät nopeammin. Tarvitaan todellinen muutos, eikä "rajatonta uutta maailmaa ja ilmaispalveluita", jossa ainoa muutos on kasvavat pakolaisvirrat!

      Kuunnelkaa Pauli Vahteraa! Kuunnelkaa Unkarin pääministeriä! Kuunnelkaa Australialaista kenraalia! Kuunnelkaa Tynkkystä, joka tietää mistä puhuu! Nyt tarvitaan lujuutta ja kovuutta, eikä enää lapsellista unelmointia, joka meidät tähän pulaan on johtanut.

      Pakkolaisbisnes on kriminalisoitava kaikissa muodoissaan! Ei ole mitään järkeä siinä, että parhaillaan Suomeen rakennetaan hullunlailla uusia asuntoja "maahanmuuttajille", sillä sen kaiken maksaa valtio eli Suomen kansa. Se on pois omasta sosiaaliturvastamme ja jokainen maahanmuuttaja lisää työttömyyttä Suomessa. Valitettavan monet lisäävät sen lisäksi rikollisuutta auttajiaan kohtaan! Tätä ei voi hyväksyä.

      Ministerit, eduskunta ja Suomen kansa:

      SUOJELKAA SUOMEA ja estäkää vieraiden kansojen ja aatteiden invaasio kotimaahamme!

      • PaholaisenPentu

        Asioihin ei saada muutosta, ennen kuin me saamme niitä "kovasydämisiä poliitikkoja", joista unkarilainen turvallisuusasiantuntija puhui videolla.

        Vaaleissa on itsekullakin mahdollisuus vaikuttaa.


    • inho_islam

      Feminatsitkin varmaan kuvittelevat, että muslimit tykkää heidän puolueestaan, kun siellä johtopaikalle on pantu kaapunaisiakin. Ja paskat, pitemmän päälle nämä haluavat Suomeen oman sharia puolueen. Siihen ne voivat ottaa suvakkeja houkuttelemaan Kimmo Sasin ja Emma Karin tai Rosa Meriläisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe