Suomi on globalisaation huora

hyihyihyihävettää

Suomen osalta globalisaatio on lammasmaisen nykypolitiikan vuoksi sitä, että Suomea käytetään hyväksi kuin tyhmää huoraa. Suomesta on tullut heikkojen tunareiden maa, jotka ei uskalla tehdä päätöksiä oman maansa ja kansansa eduksi. Sen sijaan edut menee muille ja siinä sivulla epäsuomalaiset pellet repii lahjuksina kansan selkänahasta hyvät palkat ja muut edut, ja kansalaiset jäävät nuolemaan näppejään. Katsokaa nyt meidän poliitikkoja. Housut nilkoissa ja hameet korvissa perseet pystyssä kiltisti ja otetaan kaikki mitä tulee ja nieleksitään urheasti. Ihmettelen kyllä miksi me ollaan äänestetty eduskuntaan niin paljon täysin paskaa ainesta, jotka ei osaa työtään tehdä??? Mikä meitä kansalaisia vaivaa? Elellään liian paljon omissa kuplissamme, eikä yhtenä kansana. Vitun vätykset... "ku emmä jaksa... ku ei se mua koske... ku hyvin mulla menee ei mun tarvii..." Hyi saatana!!! Oksettaa!

13

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tappavayhtälö

      Millä keinolla ne painostaa Sipilän nukkehallitusta, antaako ko ne lahjuksia vai onko tappouhkaus päällä? Kun Trump lopettaa NW0 puuhastelijoiden haaveilut, meinaako hallitus jatkaa Suomen tuhoamista. Tämä juutalaisen Bernerin kiireellä puuhaama liikenneväylien ryöstökin on juuri NW0n toteuttamista ,samoin kuin sairaanhoidon yksityistäminen. Siinä käy kuten hoivakodeille, ensin kaikki asemat yhdistetään, sitten joku Goldmansachs ostaa ne ja alkaa laskuttaa. Mutta kuka hullu meneisi GS:n omistamalle lääkärille, tällä porukalla on kehitettyjä ja patentoituja tappajaviruksia, ja NW0:lla on depopulation-ohjelma !

    • Trump.on.ykkönen

      Trumpilta kaikkien aikojen paras puhe ! Sai Obamankin velttoilut ja sotimiset kuulla kunniansa.
      Jo tänään kirjoittaa 200 uutta asetusta!

      • Eu-ies

        Oli huikea puhe. Tämä esimerkki kilvoittakoon Euroopan kansat vaatimaan sen vapauden takaisin joka niiltä vietiin eu-tyrannian alttarille. Ranska seuraavaksi sitten muut.


    • Nullekatri

      Ikävä myöntää mutta aloittaja on hyvin oikeassa.

    • ollaanvittuvaan

      Viherpunikit jaksavat länkyttää että Suomen on oltava avoin maa, no niin todella ollaankin, haarat levällään joka suuntaan vailla mitään omaa tahtoa.

    • Eu-ies

      Mikä ihmeen ulina ja volina kuuluu tuolta ylen suunnalta kun Trump piti puheensa?

    • Yle.eipettänyt.taaskaan

      Aivan törkeää haukkumista, aivan selvästi ennalta käskytetty, että ei saa yhtään hyvää puolta Trumpista esittää. Aivan naurettavaa jankkaamista, kun huonoja puolia ei tahtonut millään löytyä koko tunniksi jankattiin samoja uudelleen :))!
      Jopa Puttonen syyllistyi valehteluun, tai ei tiennyt mitään, väitti että Obaman jälkeen USAssa työttömyys 5%. Se on oikeasti 30%! Nimittäin jos kortistossa on 2 viikkoa, ihminen poistetaan kylmästi tilastosta työttömänä työnhakijana.
      Miksi ei kerrottu suoraan että Trump pelasti 120 miljoonaa Amerikkalaista Femacamppien giljotiineilta, ja koko maapallon Hillaryn hyökkäykseltä venäjälle, ja maailmansodalta.

    • rahastusta

      Globalistien ilmaston lämpeneminenkin on huuhaata. Saharassa on täys talvi, lunta on satanut! Ilmastorahastonkin mafia tyhjensi, eipä valemedia siitäkään kertonut. Lämpenemistä kuvannut "jääkiekkomailakäyrä" oli vuosia "vahingossa"väärinpäin, 18 vuotta ilmasto onkin viilentynyt. Muut lähiplaneetat ovat lämmenneet auringon lämpötilan noustua. Tälläkin rahaa kerätään vain tyrannian luomiseen, jonka Trump jo pysäytti.

      • alleärschederwelt

        Sirpaleita teemasta ja teeman vierestä:
        Keski-Euroopassa mitataan parhaillaan kylmimpiä talvikuukausia kymmeniin vuosiin (1984 jälkeen). Vuosikausia ennen "kasvihuone-ilmiö"-hysteriaa opittiin luennoilla, että maapallo on geologisesti menossa kohti uutta jääkautta.
        Sitten keksittiin kaikenmaailman ympäristösuojeluhysteriat ilmaston suhteen, katalysaattoreista freoneihin ym. Asbestikin todettiin yht´äkkiä myrkylliseksi, purkutyöt alkoivat, rakentaminen ja kauppa kukoisti. Hehkulamput korvattiin ensin energiasäästölampuilla, joissa on elohopeaa ja kun näitä oli pari kierrosta myyty, vedettiin pöytälaatikosta esille LED-lamppu-keksintö. Siinä välissä oli pommitettu Ex-Jugoslaviaa jotta saatiin taas rakentaa. Aseita oli myyty kaikille osapuolille.
        Siviilielämässä homeseinäisiä talojakin alettiin löytää tuhansittain ja taas talous kukoistaa.
        Kahteen suurimmista saastuttajista eli rahtilaivaliikenteeseen ja lentoliikenteeseen sen sijaan ei puututa, niissä kun pyörii vuosittain ei vain miljardit vaan biljoonat dollarit ja eurot.
        Yksi harvoista todellisista ympäristönsuojelutoimenpiteistä oli nk. kasvin"suojeluaineiden" ja DDT:n ym. vahinkojen paljastaminen Rachel Carsonin toimesta 1962. Myrkkyteollisuudessa oli kiinni niin monet miljardit, että Kennedyn kiellettyä aineet Carsonia uhattiin massiivisesti. Tämä sairastui syöpään eikä koskaan ole tutkittu etteikö hänen säteilyterapiaannoksensa olisi olleet "vahingossa" liian suuret... Nythän tiedetään myös jo poloniumin käytön mahdollisuudet. Ei myöskään ole kaukana ajatus, että samat piirit olivat Kennedyn murhan takana vuotta myöhemmin.
        Nyt on Trump uhkana aseteollisuudelle, CIA:lle ja monille muille. Seuraukset saattavat olla arvaamattomat. Suuresta maasta löytyy aina joitakin idiootteja jotka ovat rahasta tai ideologisesta aivopesusta valmiita tekemään mitä vain. Onhan jo nähty millaiseen, USA:ssa ainutlaatuiseen hysteeriseen tilaan on saatu osa tavallisesta kansastakin Trumpin valinnan vuoksi.


    • WI039

      Kommunisti-agendoilla kuten mm. feminismillä, LGBT eli pedofiilien agendalla ja maahanmuutolla on tarkoitus heikentää kansan moraalia jotta heihin saa kohdistettua hyökkäykset helpommin koska he eivät osaa edes hallita tunteitaan niin miten osaavat hallita asetta.

      • kosto.on.meidän.sanoo

        Ei hyvä mies (tai nainen) kyseessä ole kommunistit. Kommunismi oli vain saman huoran epämuodostunut äpärä. Nyt kokeillaan toista keinoa eli sekoittaa Euroopan maat muilla kansoilla ja mainitsemillasi moraalin heikentämisellä ym. siinä määrin, että nämä innostuvat tappamaan toisiaan. Aseet kielletään yksityisiltä, asevelvollisuus lopetetaan tai korvataan siviilipalvelulla, pedofiilit, homot, lesbot ym. tehdään hovikelpoisiksi. Perversiteetit kukoistavat televisiossa, koulujen oppimäärää vähennetään tai rajoitetaan koska -jo Keski-Euroopassa- matujen lapset eivät pysy, eivätkä haluakaan pysyä mukana. Nuoriso tylsistetään videopeleillä ja älypuhelimilla.
        Tämän aikaansaaneet määrätyt piirit sen sijaan lähettävät lapsensa kalliisiin yksityiskouluihin. Seuraavassa sukupolvessa osaavat enää vain nämä lukea ja kirjoittaa ja hallitsevat määrätyt perustiedot.
        On saavutettu samat lähtöasemat kuin keskiajalla... Ja esiin astuu uusi hallitsijarotu joka EI ole arjalainen, kuten oli tavoitteena 70 vuotta sitten, vaan täysin tämän kääntöpuoli.


    • Öäöäöäöäöäö

      Itseluottamus kehitetty poisulkemalla ihmisten kehitystä ja varastamalla sielun vai mies ketä elää saksalaisten tapaa lidlistä syömällä. En näe kovin paljon lidlissä varkauksia. Aiotko nyt tehdä sinne mellakan herra götan kanava?
      Äääääääää..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe