Jeesuksen paluu Raamatussa

AikaOnLyhytNyt

Yksi suurimmista mysteereistä Raamatussa koskee Jeesuksen Kristuksen paluun ajoitusta maan päälle. Vaikka Raamattu kertoo meille, ettei kukaan tiedä tuntia ja päivää, milloin Herra tulee palaamaan, Raamattu on täynnä monia merkkejä, joita voimme käyttää arvioidessamme, miten lähellä olemme Hänen paluunsa ajankohtaa.

Kuten olet aikeissa lukea, monet Kristuksen paluun merkit on selvästi nähtävissä maailmassa tänään, muistuttamassa meitä, että Hän voi tulla millä hetkellä tahansa!

Merkit ovat seuraavat:
1. On oleva pilkkaajia - Raamattu kertoo meille yhden lopun(ajan) avainmerkeistä, että tulee olemaan ihmisiä, epäillen Kristuksen paluun koskaan tapahtuvan. 2 Piet. 3:3-4. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

2. Ihmiskunta kykenee ylittämään maapallon nopeasti ja tiede kehittyy - Dan.12:4: Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat (alkukieli, käyttää sanaa shotet=kiertää maata), ja ymmärrys lisääntyy.

3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.

7. Ihmiskunnalla on kyky tuhota kaikki elämä planeetalla - Ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, tämä profetia ei olisi voinut täyttyä ennen massatuhoaseiden kehittymistä, kuten ydinpommi. Matt.24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

8. Kuolettavat sairaudet rehottavat - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

9. Nälänhätää on yleisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

10. Maanjäristyksiä tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

11. Tulee rajuja sääilmiöitä - Luuk.21:25: Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

12. Lapset ovat tottelemattomia ja kapinallisia - 2.Tim.3:2: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,

13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.
Jatkuu..
http://www.reinosav.net/time_of_return.htm

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lettas

      Olet oikeassa. Jeesuken paluu on lähempänä kuin koskaan. Elämme lopunajan loppuaikaa. Israelin tilannetta kannattaa seurata. Kun Israel petetään ja sen kanssa tehdään väärä rauha, sen jälkeen antikristus ilmestyy rauhantekijänä ja talousongelmien pelastajan alkaa Jaakobin ahdistus. Siitä ei enää kauaa mene jos kolmas temppelikin on jo valmis....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe