Ei saanut entinen liikenneministeri Merja Kyllönen

Hävetkääjososaatte

saanut tahtoaan läpi ei tullut kilometriveroa eikä sateliittipantaa autoilioiden kiusaksi kuinkahan iso lasku kertyi veronnaksajille näistä toilailuista,kun kutsui Jorma Olilan vetämään työryhmää. Kaksi tolloa ministerinä toinen örvelsi kännissä kaiken aikaan sotshissa vielä edusti Suomea sammumalla kiekkojuhlissa nyt sitten valittelee uniaapeaa jois vähän vähemmmän ettei sillmä luppase joka tilaisuudessa. Toinen ministeri umpitolla kainuusta yritti kateuksissaan sulkea malmin lentokentän asuntoja varten kyllä tätä tonntimaata täällä riittää ettei tarvitse lentokenttää purkaa ja rakentaa vesijättömaalla.

13

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleekyllä

      Mutta EU saa. Uusiin autoihin tulee pakolliseksi satelliittipaikannus sekä automaattinen soitto hätänumeroon onnettomuustilanteessa. Ja Soini sanonut että EU:n kuulumisesta ei meillä järjestetä kansanäänestystä ja eurokin on aivan kiva. Joten saamme mitä tilaamme.

    • Palstapölhölle

      Eu hajoaa varmasti viidenvuoden aikana ei kannata lähteä tästä äänestelemään,pakolaiskriisi tuleee tämän aiheuttamaan nyt jo kuohuu siihen malliin että on ajan kysymys millloinka repeää. Mutta tuskin Bernenerikään kuten kyllönen ei saa tahtoaan läpi vaikka kumpainenkin verenhimoisesti haluaisivat vanhat auto pois liikenteestä Bernerin kanta on että että rikkaat saavat ajaa uusilla autoilla mutta sitä ihmettelen miksi vasurimisteri halusi samaa.Tällä palstalla oleva palstpölhö oli myöskin samaa mieltä,nyt on takki jälleenkääntynyt.

    • Hyvinmeni

      Hallituksella ei ole yhteistä kantaa autoverouudistuksesta sanoo Petteri Orpo Perussuomalaiset eivät lähtisi kurittamaan vanhojen autojen omistajia kuten teki Vasemmistolainen Merja Kyllönen,niinkuin alunperin ennustin tämä lässähtää kasaan tämä oli Bernerin esitys joka näyttää jäävän siihen .

    • mistä.noita.sikiää

      eivät hyväksyneet kepulaiset silloin kyllösen mallia.
      nyt ovat kuitenkin hyväksymässä vastaavaa mallia kun sen on kepulainen väsännyt.
      ei tässä voi kuin nauraa....bbuuaahhhhhhahhahhhahhaaaaaaa......... kyllä ootte kepulaiset suomen omituisinta sisäänpäin lämpiävää tyhmää sakkia.

      • rasvattu-takki

        ja perpanssit hyväksyy sen kanssa, onhan siinä mukana autoveron poisto-osio. takki kääntyy vielä liukkaasti, kuten tavallista.
        yhtä tyhmiä on perpanssit kuin kepulaiset, ellei vieläkin tyhmempää porukkaa.


      • Verneri_Hiillos

        Oikeaan asiaan kiinnitit huomiota. Politiikan palstat täynnä vastaavaa epärehellisyyttä. Kun vastapuoli ehdottaa että A=B, parkuvat oppositiopuolueen X edustajat ja nettikansanedustajat suureen ääneen ehdotuksen järjettömyyttä. Sitten tulee vaalit ja hallitus vaihtuu. X on nyt hallitusvastuussa ja heidän ministerinsä ehdottaa, että A=B. Nettikansanedustajat hurmioituvat ehdotuksen nerokkuudesta ja ylistäviä kirjoituksia tulee pilvin pimein palstalle.

        Muuten: aika omituinen tapa täällä suloisessa Suomessamme on tuo esimerkiksi juuri tässä liikenneasiassa henkilöidä muutosehdotus ministeriin. Tosiasiahan taitaa olla se, että ministeriön virkamiehet ja erinäköiset expertit noita ehdotuksia laativat. Tai voihan esim lakimuutoksen nimetä vaikka Lex Berneriksi. On hanurista, että ministeriä haukutaan näissä piireissä urakalla. Hänhän tekee vain työtään.


    • Kyllösenidea

      Täällä vaalikaudella ei tätä autoverouudistusta tule autovero laskee niin kuin hallitusohjelmassa on sovittu. Peruusuomalaiset eivät hyväksy Kyllösen ideaa että meitä kytättäisiin missä me kuljemme ihan naurettava ajattus jota vain vasurit kannattaa.

    • Suurikiitos

      Persut torppasivat Bernerin hankkeen kiitos kuuluu Perssuille.

    • Aina_kiinni_valeista

      Persut elävät valehtelusta. Kyllönen ei esittänyt minkäänlaista kilometri- ta satelliittiseurantamallia!
      Ollilan työryhmä esitteli kyllä kaikenlaisia visoita, mutta edes se ei tehnyt varsinaisia ehdotuksia.

    • Äänestäjä1

      Merjan intohimo pistää köyhät maksamaan rikkaitten uudet autot ,Persut torppasivat Bernerin esityksen ja oli pakko Orponkin oli kääntää takkinsa on tämä Perussuomalaiset sellainen puolue että kannattaa äänestää .

      • Poliisikoira

        Vai on Tälläinen intohimo. Mistähän moiseen ideaan päädyit? Luultavasti samalta ideapohjalta kuin lähes kaikki persukirjoittelu täällä: ihan oma keksintösi, jossa, kuten n. 100 prosentissa persujen hengentuotteita, ei ole mitään todellisuuspohjaa. Pelkkää vääristelyä ja valehtelua.

        Miksi minä äänestäisin persuja? Millaisen kuvan nettipersujen kirjoittelun perusteella teistä saa? Itseäni vaivaa ja vituttaa juuri parhaillaan auki olevat ketjut, joissa aatetoverisi kirjoittaa paljon, eikä edes siteeksi faktaa. Muutama kohta:
        - vasemmistopuolueet vastuussa eurotuista. Vanhanen/Kiviniemi, Katainen, Sipilä pääministereinä tukien jaosta päättämässä? Vasemmistp?
        - Valtionvelan kasvuvauhti suurimmillaan 2011 jälkeen. Voit itse tarkistaa, niin huomaat valheen
        - Turun laivakaupat persujen ansiota.??????????? Kui????? Totuus : persuista huolimatta
        - krooninen kirjoittelu siitä, kuinka vasemmistopuolueet pettivät 2011 vaalilupauksensa. Persut pitivät omansa. Kuinkas 2015 vaalit? Yhtään lupaustaan eivät persut pitäneet. Silti pokerilla moititaan toisia.
        - samaten pokerilla haukutaan edellisten hallitusten niin leikkauksia kuin leikkaamatta jättämistä. Mikä erotta nykyhallituksen leikkaukset edeltäjien leikkauksista?
        - tällainen epärehellisyys kaivaa hautaa persuille. Miksi teihin voisi luottaa, kun nytkin kirjoituksenne ovat silkkaa valhetta ja vääristelyä?


    • paikannustulee

      Se satelliittipaikannus tulee uusien autojen myötä halusimme sitä tai emme. EU on sen jo päättänyt. Jos emme halua satelliittipaikannusta niin meidän tulee erota EU:sta. Joskaan eihän se onnistu kun eumyönteiset persut ovat hallituksessa. Soini pitää EU:sta kynsin hampain kiinni eikä ole enää englantilaisten kanssa kaveri kun menivät siitä eroamaan.

    • hehehehheee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe