Aloita boikotti Israelilaisia tuotteita vastaan !

Kohtatuleekonkurssi

Israel rakennuttaa 3 000 lisäasuntoa Länsirannalle !

AFP

Israel on ilmoittanut aikovansa rakentaa israelilaisille 3 000 asuntoa lisää miehittämälleen Länsirannalle. Tämä oli kahden viikon sisällä jo neljäs päätös laajentaa siirtokuntia palestiinalaisalueilla.

Israel on rohkaistunut siirtokuntien kasvattamiseen Yhdysvaltain uuden presidentin Donald Trumpin astuttua virkaansa. Trump on muun muassa luvannut tunnustaa Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Israelin puolustusministeriö ilmoitti, että pääministeri Benjamin Netanjahu ja puolustusministeri Avigdor Lieberman valtuuttivat asuntojen rakentamisen "Juudeaan ja Samariaan". Israel käyttää tuota määrettä Länsirannasta.

Palestiinalaisten PLO:n pääsihteeri Saeb Erekat on vaatinut kansainvälistä yhteisöä tuomitsemaan Israelin toimet.

Israel on miehittänyt Länsirantaa vuodesta 1967.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei !

Aikuisten oikeasti !

Pitäisikö kyseisen maan turismi lopettaa ja kaupankäynti ?

Kyllä jossakin on jotain vikaa, jos näin käyttäydytään!

En yhtään ihmettele että palestiinalaiset käyvät sissi sotaa kyseistä maata vastaan, niin kävisivät kaikki, jos meille näin tehtäisiin !

olen itse päättänyt alkamaan boikotoimaan Israelilaisia tuotteita ruokakaupoissa! Boikotoi sinäkin !

228

4041

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkkjhfk

      Juutalaiset ja palestiinalaiset ovat ihmisiä,siinä ei liene epäselvyyttä.Ongelmat korostuneet kahden sodan,1967 kuuden päivän sodan ja 1973 jom kippur sodan takia.Arabit syypäitä kumpaankin sotaan.1967 Israelin tiedustelu ehti edelle ja Israel ehti ensimmäisenä ja tuhosi Egyptin ilmavoimat meren yli hyökäten suoraan kentille.Lisäksi valmiit jalkaväkiryhmitykset juuri ennen näiden hyökkäyskäskyä.1973 jom kippur -sota tuli Israelille täytenä yllätyksenä.Israel oli tuhoutumaisillaan,mietittiin jopa kolmen atomipommin käyttöä.Divisioonan komentaja kenraaliluutnantti Ariel Sharon käskyistä piittaamatta vei divisionansa pääosat egyptiläisten selän taakse ja alkoi tuhota komentojärjestelmiä ja muita strategisia kohteita pelastaen Israelin varmalta tuholta.Muslimit syypäitä palestiinalaisten tilanteesen .Jordanian kuningas Hussein yksi pääsyyllisistä siihen että palestiinalaiset asuvat pakolaisleireillä.Tulee myös muistaa ,että Hitler ei suinkaaan ollut toisen maailmansodan aikaan ainoa juutalaisten vihaaja.Hitler sai palestiinalaisten uskonnollisilta johtajilta hyviä neuvoja miten juutalaisia tuhotaan.Saksan tarkoitus oli alkuperäisesti viedä saksan juutalaiset Palestiinaan,muutta sikäläiset eivät tietenkään hyväksyneet-niinpä saksalaiset uskoivat neuvoa ja rupesivat joukkotuhoamaan juutalaisia Euroopassa.Tässä yhteydessä tulee muistaa,että Balkanin muslimit tekivät valtavia serbien joukkomurhia.Nämä murhat olivat pääsyitä Bosnian sodalle ja Kosovon sodalle.Serbit hakivat oikeutta -tosin kyseenalaisin keinoin.Meilläpäin sanottiin 1990-luvulla että jos otetaan Balkanilta muslimipakolaisia,niin otetaan saman verran myös serbejä niin pysyy järjestys.Mitä tulee siirtokuntien rakentamiseen ei liene fiksua Israelilta tällaisena aikana.Jeesukseen uskovana sanon,että Jumalan silmäterää Israelia ei pidä mennä jakamaan-jakajille käy huonosti.Niin kuin olemme huomanneet, että muslimit eivät tarvitse kristittyjä tai juutalaisia saadakseen sodan pystyyn -muiden puuttuessa muslinit sotivat keskenään.Niin kuin on sanottu että lopun aikoina Jumala kokoaa viholliset hyökkäämään Israeliin.Israelin sotilas vastaa 85 hykääjää.Ei liene kovin vaikea päätellä,että silloin käytetään joukkotuhoaseita.Se on ainakin varma että Israelin jakajille-tai sen yrittäjille käy huonosti.Konkurssi taitaa tulla niille jotka nousevat Israelia vastaan .Neuvonkin kohteliaasti Sinua siunaamaan Israelia.

      • vain_sekopäät_ihannoi

        Kiireesti lääkityksen vaihtoon. Päänuppi on senverran sekaisin ettei lääkkeet pian edes auta.


      • KanavaKalle
        vain_sekopäät_ihannoi kirjoitti:

        Kiireesti lääkityksen vaihtoon. Päänuppi on senverran sekaisin ettei lääkkeet pian edes auta.

        Mitä tuo päänupin kommentti tarkoittaa?
        Ihminen puhuu ja ilmaisee hyvin omat sisäiset tunteet ja toiveet. Eli...jos tuosta voi päätellä miten asiat ovat, niin suosittelen Yliopiston apteekkia, se on usein 24h auki.
        Kyllä pitää olla nimittäin aika tietämätön ja aivopesty, eikä omilla aivoilla asioita tutkiva ja kuunteleva...ottaen vain vastaan tuon ns. kaikukammion toiminnan ja toistaen niitä tarinoita mitä tulee kanavalta 7 tv:stä.
        Näkeehän jokainen (jos ei ole sokea), että apartheid kukoistaa ja toisten ihmisten sortaminen ja murhaaminen. Thora ei tuomitse kristittyjen tappamista, näinhän se on nähtävä. Siihen uskontoon voi vedota kun aloittaa sodan, tappaa muita ja vie maat.


      • Nimmerekki

        Varmaan ihan tärkeää juttua sinulla, mutta laita välimerkkien jälkeen välilyönti ja käytä kappalejakoa että porukka jaksaa sitä myös lukea.


      • NäinEesauTuhoutuu

        Aivan - Raamattu profetoi, että Israelin viholliset tullaan kaikki tuhoamaan:

        Obadja 1:

        11 Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois hänen rikkautensa, jona muukalaiset tunkeutuivat sisään hänen porteistaan ja heittivät Jerusalemista arpaa, olit myöskin sinä niinkuin yksi heistä.

        12 Mutta älä katso iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa päivää; älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä.

        13 Älä tunkeudu sisään minun kansani portista heidän hätäpäivänänsä. Älä katso iloiten, myös sinä, hänen onnettomuuttansa hänen hätäpäivänänsä. Älä ojenna kättäsi hänen rikkauteensa hänen hätäpäivänänsä.

        14 Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.

        15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

        16 Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.

        17 Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.

        18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.

        19 Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin.


      • IsraelinVihollistenTuho

        Kyllä, samoin Jooelin kirja ennustaa tuhoa Israelin vihaajille:

        Jooel 3

        1 Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon,

        2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani

        3 ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.

        4 Mitä on teillä sanomista minulle, teilläkin, Tyyro ja Siidon ja kaikki filistealaisten alueet? Tahdotteko te kostaa minulle, mitä minä olen tehnyt, vai itse tehdä minulle jotakin? Nopeasti, kiiruusti minä annan koston kohdata teidän päätänne siitä, mitä olette tehneet,

        5 te, jotka olette ottaneet minun hopeani ja kultani, vieneet minun ihanat kalleuteni temppeleihinne

        6 sekä myyneet Juudan ja Jerusalemin lapsia jaavanilaisille, poistaaksenne heidät kauas omalta maaltansa.

        7 Katso, minä herätän heidät liikkeelle siitä paikasta, johon te olette heidät myyneet, ja annan koston teostanne kohdata teidän päätänne:

        8 minä myyn teidän poikianne ja tyttäriänne Juudan poikien käsiin, ja he myyvät ne sabalaisille, kaukaiselle kansalle. Sillä Herra on puhunut.

        9 Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit.

        10 Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: Minä olen sankari.

        11 Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.

        12 Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita.

        13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.

        14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        15 Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.

        16 Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät; mutta Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva.

        17 Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka asun Siionissa, pyhällä vuorellani. Ja Jerusalem on oleva pyhä, ja vieraat eivät enää kulje sen läpi.

        18 Sinä päivänä vuoret tiukkuvat rypälemehua, ja kukkulat vuotavat maitoa; kaikissa Juudan puronotkoissa virtaa vettä, ja Herran huoneesta juoksee lähde, ja se kastelee Akasialaakson.

        19 Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.

        20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen.

        21 Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta, josta en ole heitä puhtaiksi julistanut. Ja Herra on asuva Siionissa.


      • fdfghjklö
        vain_sekopäät_ihannoi kirjoitti:

        Kiireesti lääkityksen vaihtoon. Päänuppi on senverran sekaisin ettei lääkkeet pian edes auta.

        No mikset jo mene? Ja kiireesti sittenkin!


      • Hermanni_Mäki

        Ei pysty boikotoimaan Israelin, sieltä tulee niin pahuksen hyvä punaviini, Mount Hermon Red. Minulla olisi elämä pilalla jos en saisi sitä lauantaisin.

        Toisekseen, kaikissa kännyköissä on Israelissa suunniteltu Intellin piiri. Pitäisi palata ajassa '80 luvun alkupuolelle ja ottaa veivattava aikajakonen möykkypuhelin käyttöön. Ei käy, se ei kertakaikkiaan käy, eihän eitä voi sitten soittaa edes terveyskeskukseen.

        Kirjoittajan, keskustelun avaajan juttu on nyt vain aivan tollo. Minun puolesta saavat rakentaa omalle tontilleen minne vain, ajaa peduiinit sieltä vaikka punaseen mereen.

        Piste. Mount Hermon Redstä en luovu.


      • nauti_toki
        Hermanni_Mäki kirjoitti:

        Ei pysty boikotoimaan Israelin, sieltä tulee niin pahuksen hyvä punaviini, Mount Hermon Red. Minulla olisi elämä pilalla jos en saisi sitä lauantaisin.

        Toisekseen, kaikissa kännyköissä on Israelissa suunniteltu Intellin piiri. Pitäisi palata ajassa '80 luvun alkupuolelle ja ottaa veivattava aikajakonen möykkypuhelin käyttöön. Ei käy, se ei kertakaikkiaan käy, eihän eitä voi sitten soittaa edes terveyskeskukseen.

        Kirjoittajan, keskustelun avaajan juttu on nyt vain aivan tollo. Minun puolesta saavat rakentaa omalle tontilleen minne vain, ajaa peduiinit sieltä vaikka punaseen mereen.

        Piste. Mount Hermon Redstä en luovu.

        Tuo punaviini sopii sinulle erinomaisesti, onhan siinä aasinkusta makua antamassa.


      • Tukeasinne

        Vaikka se onkin ikävää, niin Israel on viimeinen länsimaisen sivistyksen linnake rättipääarmeijoita vastaan! Boikotoi kuka boikotoi!


      • qåaäzm
        IsraelinVihollistenTuho kirjoitti:

        Kyllä, samoin Jooelin kirja ennustaa tuhoa Israelin vihaajille:

        Jooel 3

        1 Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon,

        2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani

        3 ja heittäneet minun kansastani arpaa; ovat antaneet pojan porttoa vastaan sekä myyneet tytön viinistä, jonka ovat juoneet.

        4 Mitä on teillä sanomista minulle, teilläkin, Tyyro ja Siidon ja kaikki filistealaisten alueet? Tahdotteko te kostaa minulle, mitä minä olen tehnyt, vai itse tehdä minulle jotakin? Nopeasti, kiiruusti minä annan koston kohdata teidän päätänne siitä, mitä olette tehneet,

        5 te, jotka olette ottaneet minun hopeani ja kultani, vieneet minun ihanat kalleuteni temppeleihinne

        6 sekä myyneet Juudan ja Jerusalemin lapsia jaavanilaisille, poistaaksenne heidät kauas omalta maaltansa.

        7 Katso, minä herätän heidät liikkeelle siitä paikasta, johon te olette heidät myyneet, ja annan koston teostanne kohdata teidän päätänne:

        8 minä myyn teidän poikianne ja tyttäriänne Juudan poikien käsiin, ja he myyvät ne sabalaisille, kaukaiselle kansalle. Sillä Herra on puhunut.

        9 Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit.

        10 Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: Minä olen sankari.

        11 Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.

        12 Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita.

        13 Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.

        14 Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        15 Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.

        16 Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät; mutta Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva.

        17 Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka asun Siionissa, pyhällä vuorellani. Ja Jerusalem on oleva pyhä, ja vieraat eivät enää kulje sen läpi.

        18 Sinä päivänä vuoret tiukkuvat rypälemehua, ja kukkulat vuotavat maitoa; kaikissa Juudan puronotkoissa virtaa vettä, ja Herran huoneesta juoksee lähde, ja se kastelee Akasialaakson.

        19 Egypti tulee autioksi, ja Edom tulee autioksi erämaaksi väkivallan tähden, jota ne ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.

        20 Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen.

        21 Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta, josta en ole heitä puhtaiksi julistanut. Ja Herra on asuva Siionissa.

        Eipä kannattaisi Jumalan silmäterää vastaan nousta. Nyt antisemitismi nostaa päätään mutta he (Israelin vihaajat) eivät tiedä mitä tekevät.


      • lääkitystä
        vain_sekopäät_ihannoi kirjoitti:

        Kiireesti lääkityksen vaihtoon. Päänuppi on senverran sekaisin ettei lääkkeet pian edes auta.

        Tuosta lääkityksestä, monet syyrialaiset ovat menneet Israeliin saamaan lääkitystä ja hoitoa, he vähän pelkäävät mennä saamaan lääkitystä Syyriassa; tosin he vähän pelkäävät sitäkin kun ovat saaneet lääkitystä Israelissa, eivät kuitenkaan tuon takia pelkää israelialisia, vaan arvatkaapa keitä ja minkä takia. Niin ja ovathan Gazan alueeltakin jotkin terroristijohtajien omaiset (salaisesti) menneet Israeliin saamaan lääkinnällistä hoitoa. - Niin, by the way, aika syvältä tietämättömyyden, tasapuolisuuden puutteen ja yksisilmäisen pinttyneen pimeyden syövereistä nuo Israel-vastaiset näkemykset tuntuvat kumpuavan.


      • totuus_pysyy
        lääkitystä kirjoitti:

        Tuosta lääkityksestä, monet syyrialaiset ovat menneet Israeliin saamaan lääkitystä ja hoitoa, he vähän pelkäävät mennä saamaan lääkitystä Syyriassa; tosin he vähän pelkäävät sitäkin kun ovat saaneet lääkitystä Israelissa, eivät kuitenkaan tuon takia pelkää israelialisia, vaan arvatkaapa keitä ja minkä takia. Niin ja ovathan Gazan alueeltakin jotkin terroristijohtajien omaiset (salaisesti) menneet Israeliin saamaan lääkinnällistä hoitoa. - Niin, by the way, aika syvältä tietämättömyyden, tasapuolisuuden puutteen ja yksisilmäisen pinttyneen pimeyden syövereistä nuo Israel-vastaiset näkemykset tuntuvat kumpuavan.

        Tuossa Helsingin Sanomien jutussa on lopussa video joka näyttää israelilaisten auttamishalun kaikessa kauneudessaan.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005094279.html


      • Voicer
        totuus_pysyy kirjoitti:

        Tuossa Helsingin Sanomien jutussa on lopussa video joka näyttää israelilaisten auttamishalun kaikessa kauneudessaan.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005094279.html

        Vähä sama meininki ku Suomessa sotaleireillä oli aikoinaan, eikä niitä sodassa haavoittuneita venäläisiäkään aina jaksettu pitkän kaavan mukaan jelppiä, mitä nyt joskus saatettiin hieroa suolaa haavoihin tai ampua vaikka toinenkin polvi tohjoksi. Ei tuo videon tapaus oikein menny ja siitä sotilas saikin tuomion kuten pitääkin, mut sikälis hyvä, että häntä ei jätetty kitumaan ja kuolemaan hitaasti.


      • totuus_pysyy kirjoitti:

        Tuossa Helsingin Sanomien jutussa on lopussa video joka näyttää israelilaisten auttamishalun kaikessa kauneudessaan.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005094279.html

        Sen perusteella mitä videosta näkee ja minkä tuomion sotilas sai ammuttuaan maassa makaavan henkilön, voidaan todeta sotilaan toimineen yhtä väärin kuin toimivat nämä arabit, jotka koettivat tappaa ja lähes onnistuivatkin tappamaan kaksi juutalaismiestä samassa tilanteessa.

        Näistä tapahtumista kirjoittaessa olisi hyvä, jos kirjoittaja pystyisi näkemään ja erityisesti ymmärtämään tilanteiden taustat.

        Nimimerkki ”lääkitystä” kirjoitti 12.3.2017 14:39 tapahtumista, joissa syyrialaiset ovat hakeneet lääkinnällistä apua Israelista, vaikka voivat joutua väkivallan kohteeksi tai jopa tulla tapetuksi Syyriassa tuon vuoksi. Sinä kirjoitit tilanteesta, jossa arabiterroristit ovat juuri yrittäneet tappaa juutalaismiehiä ja ihmettelet, miksi nämä juutalaiset eivät ryntää auttamaan näitä arabimiehiä sen jälkeen kun hyökkäys on saatu keskeytettyä ja tappoyrityksen kohteeksi joutuneita miehiä hoidetaan ja lähdetään kuljettamaan sairaalaan.


      • Rodunjalostusta
        NäinEesauTuhoutuu kirjoitti:

        Aivan - Raamattu profetoi, että Israelin viholliset tullaan kaikki tuhoamaan:

        Obadja 1:

        11 Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois hänen rikkautensa, jona muukalaiset tunkeutuivat sisään hänen porteistaan ja heittivät Jerusalemista arpaa, olit myöskin sinä niinkuin yksi heistä.

        12 Mutta älä katso iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa päivää; älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä.

        13 Älä tunkeudu sisään minun kansani portista heidän hätäpäivänänsä. Älä katso iloiten, myös sinä, hänen onnettomuuttansa hänen hätäpäivänänsä. Älä ojenna kättäsi hänen rikkauteensa hänen hätäpäivänänsä.

        14 Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.

        15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

        16 Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.

        17 Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.

        18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.

        19 Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin.

        Israel on ainoa joka vihaa muita ja alistaa toisia kansoja.
        Muilla kansoilla ei siis olisi oikeus puolustaa maitaan ja toimeentuloaan sillä verukkeella, että israelilaiset ovat valittu herran kansa. Kaikkea potaskaa nykyaikana, siis avaruusaikana.
        Ei mikään ihme, ettei kukaan maan ulkopuolinen halua tutustua mielipuoliseen maailmaan, jossa tapetaan uskon varjolla toisia lajitovereita.
        Dna testithän tuossa maassa tehdään jos naimisiin aikoo, että rotu pysyy puhtaana. Se on samaa kuin Hitler toteuttaa yritti. Siinä on vain huonotkin puolensa tuossa jalostamisessa, saattaa rotu tulla sairaaksi, vai onko jo? Kommentteja!


      • Rodunjalostusta kirjoitti:

        Israel on ainoa joka vihaa muita ja alistaa toisia kansoja.
        Muilla kansoilla ei siis olisi oikeus puolustaa maitaan ja toimeentuloaan sillä verukkeella, että israelilaiset ovat valittu herran kansa. Kaikkea potaskaa nykyaikana, siis avaruusaikana.
        Ei mikään ihme, ettei kukaan maan ulkopuolinen halua tutustua mielipuoliseen maailmaan, jossa tapetaan uskon varjolla toisia lajitovereita.
        Dna testithän tuossa maassa tehdään jos naimisiin aikoo, että rotu pysyy puhtaana. Se on samaa kuin Hitler toteuttaa yritti. Siinä on vain huonotkin puolensa tuossa jalostamisessa, saattaa rotu tulla sairaaksi, vai onko jo? Kommentteja!

        Mihin viittaat tässä kansalla nimeltä Israel?

        On monia kansoja, jotka vihaavat ja alistavat toisia kansoja.

        Mihin viittaat tuolla maan ulkopuolisten kiinnostuksella? Väitteesi on aika epäselvä.

        Aika erikoinen ja pitkälti virheellinen tuo väitteesi, että Israelissa tehtäisiin DNA testejä, mikäli aikoo avioliittoon. Israelissa tosin avioliitolla yleisesti tarkoitetaan eri asiaa kuin mitä Suomessa nykyään yleisesti tarkoitetaan avioliitosta puhuttaessa.


      • KeppiKerjäläinen1977
        nauti_toki kirjoitti:

        Tuo punaviini sopii sinulle erinomaisesti, onhan siinä aasinkusta makua antamassa.

        Tiedetään tuo, maistuu se liraus ureaa joillekin, minä en koskisi israelilaisiin juomiin kepilläkään!


      • Turhia_Kommentteja
        Hanttimies kirjoitti:

        Mihin viittaat tässä kansalla nimeltä Israel?

        On monia kansoja, jotka vihaavat ja alistavat toisia kansoja.

        Mihin viittaat tuolla maan ulkopuolisten kiinnostuksella? Väitteesi on aika epäselvä.

        Aika erikoinen ja pitkälti virheellinen tuo väitteesi, että Israelissa tehtäisiin DNA testejä, mikäli aikoo avioliittoon. Israelissa tosin avioliitolla yleisesti tarkoitetaan eri asiaa kuin mitä Suomessa nykyään yleisesti tarkoitetaan avioliitosta puhuttaessa.

        http://davidduke.com/dna-testing-necessary-israeli-marriage-laws-explained-rabbi/
        Tuosta nyt ainakin aluksi DNA-tietoa israelilaisten avioliittoon mennessä!
        Pitää lukea eikä esittää turhia kommentteja.


      • Turhia_Kommentteja kirjoitti:

        http://davidduke.com/dna-testing-necessary-israeli-marriage-laws-explained-rabbi/
        Tuosta nyt ainakin aluksi DNA-tietoa israelilaisten avioliittoon mennessä!
        Pitää lukea eikä esittää turhia kommentteja.

        Kiitos lähteestä. Suositten tuon lukemista sinullekin ja tutustumista aiheeseen myös jonkin muun lähteen kautta. Ensinnäkin tuo lähde viittaa vain juutalaisiin. Israelissa on muitakin kuin juutalaisia. Toiseksi, jo heti aluksi sanotaan, että joskus käytetään DNA testejä.

        Juutalaisuudessa suhtaudutaan avioliittoon eri vakavuudella kuin Suomessa yleisesti, jossa avioliiton merkitystä on erityisesti viime vuosina pyritty voimakkaalla propagandalla saada muutettua lähinnä taloudelliseksi järjestelyksi.

        Suomessa ainakin aikaisemmin edellytettiin luterilaisessa kirkossa vihittyjen olevan kristittyjä kirkon jäseniä. En tiedä että onko tästä enää pidetty kiinni.

        Voit luottaa siihen, että David Duke, Ku Klux Klanin (ainakin) entinen johtaja, salaliittoteoreetikko, jota yleisesti pidetään USA:n tunnetuimpana rasistina ja antisemitistinä, ottaa kyllä jutuissaan kaiken mahdollisen ja mahdottoman irti eri aiheista, mikäli hän katsoo voivansa kääntää sen juutalaisia ja Israelia vastaan. Ei niitä juttuja tarvitse enää liioitella.

        Aiheeseen voit luoda nopean katsauksen vaikka tämän lähteen kautta: https://en.wikipedia.org/wiki/Marriage_in_Israel


    • BoikottiinVaan

      Sortajia ja apartheidia vastaan on ehdottomasti tehtävävä jotain.
      Meitä on tässä monia, jotka emme ole vuosikymmeniin ostaneet enää israelilaisia tuotteita. Jotain oli eBayssa, jota olisin ostanut, mutta myyjä oli israelilainen, joten en ostanut. Moni eBay-myyjäkään ei myy Israeliin.
      Pieni israel boikotoi ja aivan selvästi tuntuu, että aiheuttaa sotiakin ja on sodista tyytyväinen, Netanyahuhan myönsi WT-tornienkin olevan hyvä asia heidän kannaltaan, mutta korjasi äkkiä hieman lausumaansa. Kuitenkin jokainen arvostelu närkästyttää juutalaisia ja heidän kärsimystensä kyseenalaistaminen vie joissain maissa jopa vankilaan...mutta muitahan saa sitten arvostella. Rabbikin totesi Jerusalem Post-lehdessä, että muut kristityt ovat alempiarvoisia ja karjaan verrattavissa, he tekevät meille työt ja me otamme rahat. No pankithan ovat harvojen hallussa ja rahat.
      Aseita ja kidutusvälineitä on myyty liikaa israeliin, se pitäisi kieltää. Amsterdamissa juuri käyneenä, siellä tunnetaan hyvin tuo israelilaisten kone, joka putosi asuintaloon. Sen kyydissä sanottiin olleen parfyymeja, hedelmiä ja tietokonetarvikkeita, mutta olihan siellä sariini-kaasuun tarvittavia kemikaaleja ja nesteitä roppakaupalla. No, saivathan gazalaiset jotain kaasua pari vuotta sitten kun israelilaiset hyökkäsivät täsmäasein sinne tappaen satoja lapsia, jopa tarhoihin. Suuri osa sairaaloistakin pommitettiin tai ohjuksilla ammuttiin kelvottomiksi, eikä vielä tänä päivänä ole päästy korjaamaan kaikkea, kun israelilaisilla on ne omat pakotteet. Niitä tarvitaan nyt.
      Pakottihan israel, jopa sveitsiläiset pankit polvilleen, eivät muut olisi onnistuneet kiristämään 1,25 miljardia dollaria "holokaustin" uhreille. Juuri viime vuonnahan taas paljastui valehteleva uhri, joka ei tutkimusten mukaan koskaan ollut leirillä saati sitten tavannut Mengeleä, koska ei ollut edes leirillä. Pakotarina vuoti ja hän paljasti kertoneensa palturia, tatuointi oli tehty jälkeenpäin ja se oli toisen ihmisen, jonka tunnuksen oli ominut.

      • Marionov

        BoikottiinVaan, kirjoitit aika paljon kyseenalaista paranoidista propagandaa, elikkas vasemmistolaista totuutta.

        Amnesty International kertoi siviilien pidätysten ja vangitsemisten ilman syytteitä kohdistuvan useimmiten poliittisiin toisinajattelijoihin.[1] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

        Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]

        Lahde:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

        Palestiinalaiset ovat siis vainottuja, sorrettuja, mutta ei Israelin, heilla on omat kleptokratiaan, nepotismiin ja palestiinalaisvaestoon kohdistuvaan terroriin perustuvat sortovallat PLO/PA, al-Fatah ja Hamas.

        Heidan valtansa perustuu AK-47 malliin, kommando puukkoihin ja Koraaniin, Šariaan, Haditheihin etc.

        Palestiinan johto, PLO/PA, al-Fatah ja Hamas ovat liittoutunut sellaisen toimijan kanssa kuin ISIS. Kun ISIS on raivannut Syyrian ja Jordanian pois tielta, Israel saa tuta Islamin raivon kokonaisuudessaan.

        Kaikki riippuu siita saako ISIS Assadin polvilleen, talla hetkella ei nayttaisi silta, mutta kuka tietaa tulevaisuudesta.

        Palestiinalaishallinto on kova, raaka, epainhimillisen julma ja armoton. Palestiinan kansa pelkaa kuollakseen heita, eivat he Israelia eika IDF:aa pelkaa mitenkaan.


      • Kohtatuleekonkurssi

        Vaikka aloitinkin tämän ketjun, sillä että Israelia pitää Boikotoida! niin en kuitenkaan lähtisi vääristelemäänn hisroriaa! varsinkaan sitä mitä tapahtui juutalaisille! ja monille muillekin ihmisille toisen maailman sodan aikana!

        Eli kyllä se Holokausti oli ikävä kyllä totta! ja siinä nähtiin kuinka alas ihmiset voivat laskeutua.......

        Historiaa ei kannata lähteä valehtemaan, varsinkaan tälläisellä asialla!


      • HistorianHavinaa

        Holohoax on totta. Mitään todisteita ei ole holokaustista, mutta holohoaxista on. Katsokaapa vaikka. On hyvin selkokielistä ja tietoa antavaa ihan maalaisjärjellä ymmärrettävää tutkimusaineistoa esim. amerikkalaisilta.
        Löytyy muistakin maista, Kanadasta, Englannista jne.
        Valitettavasti moni maa ei anna vapaasti kyseenalaistaa tätä holokaustia.
        Kaikkienhan luulisi kuulevan kellojen soivan jos asiaa ei saa tutkia ja kyseenalaistaa. No ihmisiä pidetään niin tyhminä ja typerinä ja rangaistuksilla uhataan.
        Onneksi löytyy rohkeita, esim n. 90 vuotias saksalainen nainen, joka kertoi avoimesti siitä, ettei holokaustia koskaan voinut edes tapahtua...hän joutui 10kk vankilakäynnille!! Eihän esim. 2300 ihmistä voi tappaa minuutissa vuosien ajan etteikö sitä huomattaisi ja kirjattaisi niin pilkun tarkassa saksalaisessa komennossa...ei ikinä.


    • OkkoM

      Ei osteta ja tarroja pitäisi saada, että tietää muutkin varoa ostamasta!

      • OkkoM, taytyypa pitaa silmalla, etta tietaa ostaa tarroitettuja tuotteita, laittakaa sitten sinivalkoisilla tarroilla pliis.


    • Jvxfjorwqsgkvzfsdewåäökj

      👌6 miljoonaa juutalaista jo ehdittiin murhata. Ympärillä 400 miljoonaa arabia. Kunhan he tunnustaa ensin Israelin ja antavat omilta alueiltaan Palestiinalaisille maata, jota Egyptilläkin riittää. Hyvä, että rakentavat. Trump tukee Israelia ja se on hyvä tieto.☝

      • Marionov

        Israelin ei ehka pitaisi luottaa taman paivan Faraoon, se voi olla hyvinkin pettava tuki. Israelilla on Elava Jumala, joka pitaa siita huolen etta kirjoitukset ja profetiat toteutuvat, mr. Trumpilla voi olla sellainen opetus Israelille, ettei se aivan heti unohdu. Israelin olisi terveellisinta asettaa luottamus Iki-Aikojen Jumalaansa.


      • ShalomAlehem

        On tänne eksynyt joku siionistikin. Jokainen vähänkin valistunut ihminen tietää, ettei tuollaista määrää kukaan tappanut. He jopa lisääntyivät sotien aikana runsaasti!!
        Sitäpaitsi koskaan ei vanhusten kuolemia voi laskea murhattuihin, ei sen puoleen tautisiakaan.
        Nuo nälät ja taudit aiheutti USA, Englanti ja Neuvostoliitto. He pysäyttivät työleirien huollon täysin pommituksillaan ja murhasivat viattomia juutalaisia ja saksalaisia mm. Dresdenin ja Hampurin pommituksethan ovat tuosta murhanhimosta kuuluisia.


      • Hyviä-kysymyksiä
        ShalomAlehem kirjoitti:

        On tänne eksynyt joku siionistikin. Jokainen vähänkin valistunut ihminen tietää, ettei tuollaista määrää kukaan tappanut. He jopa lisääntyivät sotien aikana runsaasti!!
        Sitäpaitsi koskaan ei vanhusten kuolemia voi laskea murhattuihin, ei sen puoleen tautisiakaan.
        Nuo nälät ja taudit aiheutti USA, Englanti ja Neuvostoliitto. He pysäyttivät työleirien huollon täysin pommituksillaan ja murhasivat viattomia juutalaisia ja saksalaisia mm. Dresdenin ja Hampurin pommituksethan ovat tuosta murhanhimosta kuuluisia.

        Miksi ISISI:sistä ei varoiteta: Irakin kristityt ovat joutuneet lähtemään Mosulin kodeistaan. Mosulin kaupungin väestön. oli paettava kun islamilaisen valtion ISIS taistelijat lähestyivät kaupunkia.
        Kaldean katolilaisen kirkon arkkipiispa pakeni. Nyt hän sanoo lännen kristityille: Teidän demokraattiset ja liberaalit arvonne eivät merkitse näille mitään. Katsokaa kuinka meille kävi. Te otatte vastaan kasvavan määrän muslimeja maahanne. Myös te olette vaarassa. Teidän on tehtävä vahvoja päätöksiä, vaikka ne olisivat ristiriidassa omien periaatteidenne kanssa. Mielestänne tasa-arvo kuuluu kaikille, mutta se ei ole totta. Islamissa, ihmiset ei ole tasa-arvoisia. Teidän arvonne eivät ole heidän arvojaan. Ellette tätä ymmärrä ajoissa teistä tulee maahan lasketun vihollisenne uhreja.


      • Hanttimies

        Ns. palestiinalaisethan saivat jo Jordanian omaksi maakseen. Ei ole tarpeen perustaa lisää valtioita heitä varten.


      • AmYisraelChai
        Marionov kirjoitti:

        Israelin ei ehka pitaisi luottaa taman paivan Faraoon, se voi olla hyvinkin pettava tuki. Israelilla on Elava Jumala, joka pitaa siita huolen etta kirjoitukset ja profetiat toteutuvat, mr. Trumpilla voi olla sellainen opetus Israelille, ettei se aivan heti unohdu. Israelin olisi terveellisinta asettaa luottamus Iki-Aikojen Jumalaansa.

        Niinpä - Israelin ei pidä ihmisiin luottaa, vaan tunnustaa viimein oikea ja ainut Messiaansa, Yeshua Hamashiach - Jeesus Kristus, niin pääsevät Herran Jeesuksen hääjuhliin, eikä tarvitse jäädä tänne Antikristuksen kauhun ja lopun aikaan!


      • HäpeäSINÄHäpeä
        ShalomAlehem kirjoitti:

        On tänne eksynyt joku siionistikin. Jokainen vähänkin valistunut ihminen tietää, ettei tuollaista määrää kukaan tappanut. He jopa lisääntyivät sotien aikana runsaasti!!
        Sitäpaitsi koskaan ei vanhusten kuolemia voi laskea murhattuihin, ei sen puoleen tautisiakaan.
        Nuo nälät ja taudit aiheutti USA, Englanti ja Neuvostoliitto. He pysäyttivät työleirien huollon täysin pommituksillaan ja murhasivat viattomia juutalaisia ja saksalaisia mm. Dresdenin ja Hampurin pommituksethan ovat tuosta murhanhimosta kuuluisia.

        ETTÄS kehtaatkin epäillä yli 6. miljoonan viattoman juutalaisen ihmisen raakaa ja sydämetöntä kansanmurhaa - Ja vielä kaiken lisäksi KEHTAAT pistää nimimerkiksesi jotain hepreantapaistakin!!!

        SINÄ olet juutalaisten SYÖPÄ ja Jumalan VIHAMIES - SINÄ!!!


      • TotuusAlkaaPaljastua
        HäpeäSINÄHäpeä kirjoitti:

        ETTÄS kehtaatkin epäillä yli 6. miljoonan viattoman juutalaisen ihmisen raakaa ja sydämetöntä kansanmurhaa - Ja vielä kaiken lisäksi KEHTAAT pistää nimimerkiksesi jotain hepreantapaistakin!!!

        SINÄ olet juutalaisten SYÖPÄ ja Jumalan VIHAMIES - SINÄ!!!

        1919 ainakin oli jo artikkeli 6 miljoonan murhasta. Se soppa piti keittää uudelleen toisen maailmansodan jälkeen. Tuolla on selviä valheita todistajilta, jotta juutalaisten kohtaloa surkuteltaisiin. Eipä nämä ihmisrakkaat juutalaiset koskaan mainitse keskitysleireillä kuolleista mustalaisista, homoista, väärää puoluetta kannattaneista, rikollisista omien ja muitten maitten kansalaisista. Omahyväistä tuo touhu on ollut sodan jälkeen kun sai mässäillä tarinoilla, jotka "voittajavaltiot" sitten vielä kuuntelivat ja jättivät kuuntelematta ja täsmentämättä nämä tarinat, saati sitten edes tarkistivat. Saksalaisilla olisi ollut kerrottavaa paljonkin, mutta miten paljon niille annettiin arvoa, vaikka todisteita olisi olllut. Vasta nykypäivinä nuo todisteet ovat virinneet netin kautta. Internet onkin hyvä keksintö jakaa oikeaa tietoa ja saada tietämättömät ihmiset huomaamaan valheet, joita on levitetty sodan jälkeen kymmeniä vuosia. Jopa lapsia on aivopesty sanoinkuvaamattoman vastuuttomasti. He kun heräävät nyt näihin petoksiin, he tulevat varmasti antamaan hyvin suuren panoksen ja nuo valheet kantavat varmasti suuremmat tulokset kuin valheiden levittävät luulivat saavuttavansa...mutta tulos on jo nyt hieman nähtävissä. USA jopa edes ajaa näitä asioita, Saksa on painostettu panemaan epäilijät vankilaan!! Onneksi monessa maassa on sananvapaus! Se ei tarkoita, että jotakuta kansakuntaa vihattaisiin, vaikka kierosti tässä on yritetty pelata, että totuus ei paljastuisi.


      • UskoaVaiTotta

        6 miljoonan taru alkoi jo 1900 alkuvuosilta. Katsopa sitä naurettavaa historian julistusta, mikä keksittiin jo kymmeniä vuosia ennen tuota holohoaxia!!
        Se on ehkä tuolta Toorakirjan ennustusta ja toivetta, mitä lie...mutta se toistuu jopa Venäjän kohdalta tuo 6 miljoonan tarina.
        Saa sitä uskoa mitä haluaa, mutta on mukavampi mennä nukkumaan tietäen asioita.


    • Kohtatuleekonkurssi

      Haluan tämän kertoa, että olen ollut melkein aina israelin puolella, sen takia mitä heille on tapahtunut toisen maailman sodan aikana !

      Sellaista kohtaloa en toivo kenellekään !

      Mutta nyt täytyy sanoa, että mielipiteeni on muuttunut tässä 20 vuoden sisällä, aika paljon, juuri sen politiikan takia mitä Israeli harjoittaa !

      Ja se politiikka on hyvin kaukana kansainvälisestä poliitiikasta, ja se on ihmisoikeuksien tallaamista !

      Olen itse tehnyt jo noin 10 vuotta sitten sellaisen päätöksen, että en suosi tai osta Israelilaisia tuotteita, ja se päätös on tietekin oma!

      Toivon todellakin että me Suomalaiset tukisimme edes jollakin tapaa palesttiinalaisia ihmisiä, jotka ovat joutuneet lähes siihen asemaan mihin Juutalaiset joutuivat 1928 aikana kokemaan.

      Sehän on aivan selvää että Israel toimii täysin kansainvälisen oikeuden vastaisesti!, kun rakentavat näitä siirtokuntia miehittämilleen alueille !

      Ja hyvin useasti onkin käynyt niin että kun palestiinalaiset alkavat kivittämään näitä rakentajia,niin paikalle tulee sotilaita ja nämä alkavat ampua näitä ihmisiä, jotka kivittävät Israelilaisia rakentajia !

      Ja kyseessä on selvä kärpänen vastaan härkänen asetelma!

      Eli toivon että kaikki alkavat iettiä sitä vaihtoehtoa että alkavat Boikotoimaan Israelilaisia tuotteita ja varsinkin niin että eivät lähtisi lomailemaan Israeliin !

      Toivon myös että Suomen hallitus tekee poliittisenpäätöksen siitä, että Suomi alkaa boikotoimaan Israelia !

      • Marionov

        Kohtatuleekonkurssi, niin, toivon sydammestani etta Suomen paattajilla on sen verran tolkkua, ettei tunnusta Jasser vainaa Arafatin 15.11.1988 julistamaa "Palestiinalaisvaltiota" Israelin tilalle. Samalla tontilla ei voi olla kahta taysin vastakkaista valtiota, "Palestiina" vs. Israel on mahdoton yhtalo.

        Ihmisoikeustilanne islamisti yhteisoissa Gazassa, Juudeassa ja Samariassa on jarkyttavaa luettavaa:

        "Amnesty International kertoi siviilien pidätysten ja vangitsemisten ilman syytteitä kohdistuvan useimmiten poliittisiin toisinajattelijoihin.[1] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

        Ja

        "HAMASin sisäministeri Fathi Hammad egyptiläisen Al-Hekma TV:n haastattelussa 23.03.2012:
        Palestiinan kansaa ei ole olemassakaan!"

        ja

        "In the name of Allah .. I am not considering it, the Israeli - PLO peace accord, more than agreement signed between our prophet Mohammad and the Kuraish tribe."
        "Peace for us means the destruction of Israel".

        Yassir Arafat

        ja

        Gazan, Juudean ja Samarian fanaattisten Islamistiyhteisojen, Hamas, PLO/PA. al-Fatah, kanta mahdollisiin rauhan neuvotteluihin Israelin kanssa:

        "No peace with Israel,
        No recognition of Israel,
        No negotiations with it"

        Ja koska em. fanaattiset jihadistiyhteisot kieltaytyvat kaikista rauhanneuvotteluista Israelin kanssa, niin kansallissosialistit, vasemmistolaiset ja muslimit kaskevat ihmisia boikotoimaan Israelia.

        Kansallissosialistien, vasemmistolaisten ja muslimien jarjen valo on sammunut.

        Eiko se niin pitany olla, ettei toisten tontille menna rakentamaan siirtokuntia, kuten muslimeilla on tapana. Eika toisten maille perustella valtioita, kuten muslimeilla on tapana. Jasser vainaa Arafatin 15.11.1988 julistama "Palestiinalaisvaltio" Israelin tilalle on siis laiton YK:n kaikenlaisista tunnustamisista huolimatta.

        Tama on tarkea ennakko tapaus ja taitaa olla ensimmainen laatuaan maailmassa, kun rikollisjengit perustavat itselleen valtion toisen valtion tilalle.

        Nayttaa siis silta etta silla on kv. lain ja YK:n siunaus. Ja nayttaa silta etta tallainen valtioiden julistaminen ja perustaminen jonkun toisen valtion tilalle on yksisuuntaista.

        Muslimeilla on kaiken maailman vasemmistolaiset ja kansallissosialistit, kv.laki ja YK tukena. Muslimit voivat menna ja hyvin helposti vallata maita ja valtioita Islamille, sen kun menee ja ottaa, kylla se YK tunnustaa.

        Muslimien strategia koko maailman kalifaatin toteuttamiseksi toimii erinomaisen hyvin. Minka seuraavan valtion he ottavat Israelin jalkeen, ehka Suomen? Kansalainen, sen paatat sina antamalla aanesi vasemmistolaisille, etta Suomi alistuu islamilaiseen terroriin ja sinun kaverisi muslimit, vasemmistolaiset ja kansallissosialistit pyyhkivat Suomen pois maailman kartalta ja tilalle asennat jonku islamistisen terrorihallinnon, aanellasi vaikutat lapsillesi tulevaisuuden ja olet pyyhkimassa Israelin maailman kartalta ja sen tilalle olet asentamassa suur-Jordaniaa.

        Muslimien strategia koko maailman kalifaatin toteuttamiseksi toimii erinomaisen hyvin. Minka seuraavan valtion he ottavat Israelin jalkeen, ehka Suomen? Kansalainen, sen paatat sina antamalla aanesi vasemmistolaisille, etta Suomi alistuu islamilaiseen terroriin ja sinun kaverisi muslimit, vasemmistolaiset ja kansallissosialistit pyyhkivat Suomen pois maailman kartalta ja tilalle asennat jonku islamistisen terrorihallinnon, aanellasi vaikutat ja olet pyyhkimassa Israelin maailman kartalta ja sen tilalle olet asentamassa suur-Jordaniaa.

        Voisiko sitten joku kristitty yhteiso julistaa itselleen oman valtion vaikka Saudi Arabiasta tai voisiko joku juutalainen yhteiso julistaa vaikkapa Jordanian tilalle oman valtion ja panna sen nimeksi vaikka sen Zion.

        Zion.. Se kun nakyy olevan kovin suosittu, ainakin kansallissosialistien ja vasemmistolaisten leirissa.

        Epailematta voi perustaa oman valtion jonkun toisen valtion tilalle, kun kerta YK:n politiikka ja kv.laki on kaikille sama.


      • selkärankaa_mutta_mistä

        Suomen poliittiset päättäjät olivat kuin kusi sukassa kun israel murhasi suomalaisen Jarno Mäkisen. Ruotsi tunnusti Palestiinan niinkuin maailman maiden enemmistö. Se, että Suomi tulisi perässä niin se vaatisi poliitikoilta selkärankaa mutta sitä ei ole. Suomi oli toisessa maailmansodassa natsien puolella, sulki silmänsä keskitysleireiltä niinkuin nykyisin israelin leireiltä.


      • Marionov

        "Amnesty Internationalin lukuisat raportit kertovat palestiinalaishallinnon tekemistä siviilien pidätyksistä ja vangitsemisista ilman syytteitä. Nämä kohdistuivat lähinnä poliittisiin toisinajattelijoihin."

        "Joulukuussa 2012 Arab Organization for Human Rights (AOHR, Arabien ihmisoikeusjärjestö) syytti raportissaan palestiinalaishallintoa "epäinhimillisistä käytännöistä ja ihmisoikeusrikkomuksista" palestiinalaissiviilejä kohtaan. AOHR:n mukaan vuosina 2007_ 2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 %:a heistä, mihin 6 kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia."

        palestiinalaisilla on sortajat ihan omasta takaa, ei Israel, eika muita sitten olekkaan

        "Kuolemantuomio on Palestiinassa lakisääteistä. Human Rights Watch tuomitsi 14_ vuotiaana tehdystä rikoksesta epäillyn teloittamisen. Human Rights Watchin mukaan osa Hamasin antamista kuolemantuomioista perustui kiduttamalla saatuihin tietoihin tai tuli alaikäisenä tehdyistä teoista."

        Miten paljon on totuutta kidutuksella saatuja "tunnustuksissa", kansallissosialistit ja vasemmistolaisethan tietais sanoa asiantuntijoina senkin.

        "Hamasin itsemääräämislait ovat miltei täysin Shariasta, mikä syrjii pahasti naisia perheväkivallan, perinnöissä, avioliitoissa ja eroissa. Raiskaukset, perheväkivalta ja "kunniamurhat" ovat yleisiä ja ne jätetään usein rankaisematta.

        Hallinto on kieltänyt naisilta housut ja vaatinut käyttämään hijabia julkisissa rakennuksissa, joskaan määräyksiä ei aina valvota. YK perui maaliskuun 2013 maratonin Hamasin kiellettyä naisia osallistumasta. Huhtikuussa 2014 Hamas sääti lain yli 8_ vuotiaiden tyttöjen ja poikien kouluttamisesta erillään toisistaan."

        "Amnestyn mukaan palestiinalaishallinto käyttää yhä toistuvasti kohtuutonta ja perusteetonta väkivaltaa rauhanomaisia mielenosoittajia kohtaan, mm. hakkaa pampuin ja lyö, ja jättää tekijät seurauksitta. Poliisi syyllistyy myös murhiin."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

        Minulla on ollu jo 40 vuotta paatos, etten tue apartheidia, terroria, rasismia, kunniamurhia siis Shariaa missaan muodossa, islamia, vasemmistolaisia, sortoa, diktatuuria, kansallissosialismia.

        Tuen Israelia aina kun mahdollista, siksi ostankin paa-asiassa israelilaisia tuotteita aina kun on mahdollista.

        Peace


      • Marionov
        selkärankaa_mutta_mistä kirjoitti:

        Suomen poliittiset päättäjät olivat kuin kusi sukassa kun israel murhasi suomalaisen Jarno Mäkisen. Ruotsi tunnusti Palestiinan niinkuin maailman maiden enemmistö. Se, että Suomi tulisi perässä niin se vaatisi poliitikoilta selkärankaa mutta sitä ei ole. Suomi oli toisessa maailmansodassa natsien puolella, sulki silmänsä keskitysleireiltä niinkuin nykyisin israelin leireiltä.

        Hitlerin ja palestiinalaisten kelkkaan on naemma tungosta, Luojan kiitos, suomalaisilla paattajilla nimenomaa ON rohkeutta ja selkarankaa sanoa pelkaamatta EI terrorismille, sortovallalle, fasismille, apartheidille, rasismille, islamille, "Palestiinalaisvaltiolle" jonka Arafat vainaa Jasser perusti 15.11.1988 Israelin tilalle.

        "Palestiinalaisvaltion" tunnustaminen Israelin tilalle on hyodyton allekirjoitus Israelin kuoleman tuomiolle, se voi tehda bumerangit takaisin allekirjoittajille. Joka tapauksessa silla on ei niin miellyttavat seuraamuksensa.


      • Marionov
        selkärankaa_mutta_mistä kirjoitti:

        Suomen poliittiset päättäjät olivat kuin kusi sukassa kun israel murhasi suomalaisen Jarno Mäkisen. Ruotsi tunnusti Palestiinan niinkuin maailman maiden enemmistö. Se, että Suomi tulisi perässä niin se vaatisi poliitikoilta selkärankaa mutta sitä ei ole. Suomi oli toisessa maailmansodassa natsien puolella, sulki silmänsä keskitysleireiltä niinkuin nykyisin israelin leireiltä.

        Missa pain Israelia ne keskitysleirit mahtaa olla? Olen kylla kuullut ja lukenut, mutta kukaan ei osaa, eika kenellakaan ole aavistustakaan sanoa missa ne keskitysleiri ovat luotettavasti. Israel on hyvin pieni valtio, niin pitais helposti sanoa missa ne oikein ovat.

        Voisitko ehka vahan avittaa?


      • selkärankaa_mutta_mistä
        Marionov kirjoitti:

        Hitlerin ja palestiinalaisten kelkkaan on naemma tungosta, Luojan kiitos, suomalaisilla paattajilla nimenomaa ON rohkeutta ja selkarankaa sanoa pelkaamatta EI terrorismille, sortovallalle, fasismille, apartheidille, rasismille, islamille, "Palestiinalaisvaltiolle" jonka Arafat vainaa Jasser perusti 15.11.1988 Israelin tilalle.

        "Palestiinalaisvaltion" tunnustaminen Israelin tilalle on hyodyton allekirjoitus Israelin kuoleman tuomiolle, se voi tehda bumerangit takaisin allekirjoittajille. Joka tapauksessa silla on ei niin miellyttavat seuraamuksensa.

        Hitlerin teot, ajatukset jne. elävät nimenomaan israelissa. Kuka osaakaan matkia niin täydellisesti Hitlerin natsisaksan tekoja kuin israel. Sotahulluus, elintilan haaliminen, rotusorto, keskitysleirit, kollektiiviset rangaistukset, kidutus, laittomat vangitsemiset, karkotettujen omaisuuden takavarikointi, piittaamattomuus kansainvälisistä laeista jne jne. ovat israelissa tätä päivää. israelin herrakansa ajattelu jossa muut ovat rodullisesti alempia on kuin suoraan Hitlerin päänupista.

        Ei sillä ole niinkään väliä keitä Hitlerin tappamat ihmiset olivat, joka tapauksessa Hitlerin teot olivat väärin. Sama asia on nyt israelissa, ei ole niinkään väliä keitä sen uhrit ovat koska israelin terrori on joka tapauksessa väärin. On vain kysymys siitä meidän jokaisen kohdalla olemmeko vääryyttä vastaan vai sen puolella. Jos hyväksymme israelin teot niin me olemme samanlaisia kuin ihmiset jotka hyväksyivät Hitlerin teot.


      • Marionov
        selkärankaa_mutta_mistä kirjoitti:

        Hitlerin teot, ajatukset jne. elävät nimenomaan israelissa. Kuka osaakaan matkia niin täydellisesti Hitlerin natsisaksan tekoja kuin israel. Sotahulluus, elintilan haaliminen, rotusorto, keskitysleirit, kollektiiviset rangaistukset, kidutus, laittomat vangitsemiset, karkotettujen omaisuuden takavarikointi, piittaamattomuus kansainvälisistä laeista jne jne. ovat israelissa tätä päivää. israelin herrakansa ajattelu jossa muut ovat rodullisesti alempia on kuin suoraan Hitlerin päänupista.

        Ei sillä ole niinkään väliä keitä Hitlerin tappamat ihmiset olivat, joka tapauksessa Hitlerin teot olivat väärin. Sama asia on nyt israelissa, ei ole niinkään väliä keitä sen uhrit ovat koska israelin terrori on joka tapauksessa väärin. On vain kysymys siitä meidän jokaisen kohdalla olemmeko vääryyttä vastaan vai sen puolella. Jos hyväksymme israelin teot niin me olemme samanlaisia kuin ihmiset jotka hyväksyivät Hitlerin teot.

        Kyllapa sinulla on paljon tuota juutalaisvastaista propagandaa etta sita piisaa tallaisille saiteillekin ja tietysti muillekkin. Sinun pitaisi ehka ajatella nama propagandat loppuun asti. Sinun omaksumalle ideologiselle rutolla on taipumusta kayttaytya kuten lumipallolla, vuorenhuipulla, kun sen lahettaa pyorimaan rinnetta alas, niin sen koko kasvaa ja saa aikaiseksi hallitsemattoman laviinin joka vie puutkin juurineen.

        Pieni nuotio, jolla voisi kiehauttaa kahvit ja se on hallinnassa. Mutta kuinka suuren metsan se nuotio voi polttaa kun on kulohalytystila ja viela heinakuussa. Tuli on huonosti hallinnassa ja teettaa paljon toita ja kuin paljon sita vetta saa viljella, etta se tuhoisa metsapalo asettuu hallintaan.

        Naita saitteja lukee ja seuraa ehka kymmenia tuhansia ihmisia
        Sinun viljelemalla propagandalla voi olla hyvinkin tuhoisat seuraukset, mutta sina et ota vastuita ehka satojen tuhansien ihmisten sekoamisesta kansallissosialismiin, islamiin ja vasemmistolaisiin lopullisesti.


      • mahtavaa-
        Marionov kirjoitti:

        Hitlerin ja palestiinalaisten kelkkaan on naemma tungosta, Luojan kiitos, suomalaisilla paattajilla nimenomaa ON rohkeutta ja selkarankaa sanoa pelkaamatta EI terrorismille, sortovallalle, fasismille, apartheidille, rasismille, islamille, "Palestiinalaisvaltiolle" jonka Arafat vainaa Jasser perusti 15.11.1988 Israelin tilalle.

        "Palestiinalaisvaltion" tunnustaminen Israelin tilalle on hyodyton allekirjoitus Israelin kuoleman tuomiolle, se voi tehda bumerangit takaisin allekirjoittajille. Joka tapauksessa silla on ei niin miellyttavat seuraamuksensa.

        Anteeksi tuosta rukouksen siunauksen osuudesta jäi pois tärkein asia mainitsematta nimittäin tämä osuus 4Ms 6:22-27
        Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
        "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
        Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
        Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
        Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."

        Sillä vain tämän vuoksi tulee siunaus Trampille, Amerikalle, Suomalaisille ja Kaikille niille jotka Israelia siunaavat. Sillä Siunattuja he myös ovat.


      • Marionov
        mahtavaa- kirjoitti:

        Anteeksi tuosta rukouksen siunauksen osuudesta jäi pois tärkein asia mainitsematta nimittäin tämä osuus 4Ms 6:22-27
        Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
        "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
        Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
        Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
        Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä."

        Sillä vain tämän vuoksi tulee siunaus Trampille, Amerikalle, Suomalaisille ja Kaikille niille jotka Israelia siunaavat. Sillä Siunattuja he myös ovat.

        Sydammelliset, lampimat ja monisanaiset kiitokset. Parempi on sytyttaa lamppu kuin kirota pimeytta. Tahan Herran siunaukseen voimme varmaankin kaikki yhtya.

        Herra siunatkoon sinua mahtavaa ja varjelkoon sinua mahtavaa;
        Herra valistakoon kasvonsa sinulle mahtavaa ja olkoon sinulle mahtavaa armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi mahtavaa ja antakoon sinulle rauhan mahtavaa.
        Näin he laskekoot minun nimeni suomalaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.

        Ja

        Herra siunatkoon selkärankaa_mutta_mistä ja varjelkoon selkärankaa_mutta_mistä;
        Herra valistakoon kasvonsa selkärankaa_mutta_mistä ja olkoon selkärankaa_mutta_mistä armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa selkärankaa_mutta_mistä puoleesi ja antakoon selkärankaa_mutta_mistä rauhan.
        Näin he laskekoot minun nimeni suomalaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.

        Jotenkin hassusti tuo nyt on.


      • sinne_Hitlerin_viereen
        Marionov kirjoitti:

        Sydammelliset, lampimat ja monisanaiset kiitokset. Parempi on sytyttaa lamppu kuin kirota pimeytta. Tahan Herran siunaukseen voimme varmaankin kaikki yhtya.

        Herra siunatkoon sinua mahtavaa ja varjelkoon sinua mahtavaa;
        Herra valistakoon kasvonsa sinulle mahtavaa ja olkoon sinulle mahtavaa armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi mahtavaa ja antakoon sinulle rauhan mahtavaa.
        Näin he laskekoot minun nimeni suomalaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.

        Ja

        Herra siunatkoon selkärankaa_mutta_mistä ja varjelkoon selkärankaa_mutta_mistä;
        Herra valistakoon kasvonsa selkärankaa_mutta_mistä ja olkoon selkärankaa_mutta_mistä armollinen;
        Herra kääntäköön kasvonsa selkärankaa_mutta_mistä puoleesi ja antakoon selkärankaa_mutta_mistä rauhan.
        Näin he laskekoot minun nimeni suomalaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.

        Jotenkin hassusti tuo nyt on.

        Herra sinut viimeisellä tuomiolla muistaa. Lastentappajien kätyreille on tosiaan lämpimät paikat varattuina. Siellä voit sitten mietiskellä mitä tuli kannatettua.


      • Marionov

        Emme koskaan voi saada anteeksi syntejamme hyvilla teoilla. Vapahtajamme sanoin: Mina_Olen Tie, Totuus ja Elama, ei kukaan tule Isan tyko muutoin kuin Minun kauttani". Huomaa ilmaisu jota Jeesus kaytti itsestaan " Mina Olen", saman kuin Moosekselle palavassa pensaassa.

        Kaikki muut tiet, uskonnot ja -ismit johtavat kulkijansa alas Manalaan odottamaan Kuoleman ylosnousemusta ja siita sen suuren valkoisen Tuomioistuimen eteen vastaamaan sanoistaan ja teoistaan.

        Kaikki ne miljardit, miljardit ihmiset nakevat kaikki salaisimmatkin tekosi ja kuulevat kaikki sanasi. Tekojen Kirja avataan ja sinut tuomitaan sen mukaan kuin Kirjassa kirjoitetut ovat ja avataan Karitsan Elaman Kirja josta varmistetaan oletko joutunut vaaralle puolelle vahingossa, jos nimeasi Kirjasta ei loydy, niin sitten tulee Tuomio, synnin palkka on aina kuolema, ero Jumalasta ainiaan, siina paikassa joka on valmistettu Perkeleelle ja hanen enkeleilleen, siella ei tuli sammu, eika madot kuole.

        Pida siis huoli siita etta nimesi on Karitsan Elaman Kirjassa. Taalla, alhaalla, murheen alhossa tarvimma aikataulut, kalenterit, kellot, tiimalasit, ajan rajan tuolla puolen niilla ei ole mitaan kayttoa, ajattomuus, ei se paaty. Miljardilla vuodella on alkunsa ja paattymisensa, mutta ei ajattomuudella, se ei paaty koskaan, triljoonan peta gogol vuoden jalkeen tilanne on sama kuin Tulijarveen vasta heitettyna.

        Raahustat siella loputtomiin matojesi jaytaessa ruumistasi, ne ovat kuin loispistiaisen toukat, lihasi uusiutuu vajavaisesti, matanet hitaasti ja madot kalvavat olemustasi, siita tuskasta et eroon paase, eika siihen muodostu toleranssia etta kestaisit sen.

        Ota siis viivyttelematta vastaan Jumalan Armo, Rakkaus ja Pelastus Kuoleman Tuomion alta pois. Et tieda milloin elamasi on ohi, se voi tulla akkia, ettet ehdi mitaan tehda pelastuaksesi.

        Kun elamasi hopealanka katkeaa, armonaikasi on ohi, silloin huomaat itsesi ruumiisi ulkopuolella ja sinun taytyy menna alas Tuonelaan varjojen maahan odottamaan Tuomiopaivaa ja tiedat olevasi oikeassa paikassa, syntisi sina muistat. Ne ovat matoina sinussa.

        Kaikista synneistasi joita kadut on Suurin syntisi se kaduttaa sinua eniten, kun hylkasit Jeesuksen Kristuksen maksaman hirvittavan hinnan sinusta, ettei sinun olisi tarvinnut lahtea elamastasi jumalattomana, vaan uskovana ajattomaan elamaan kaikkien Universumien Paakaupungissa, Uudessa Jerusalemissa, johon Jeesus Kristus olisi tehnyt sinulle oman asunnon.

        Tanaan on armon paiva, huomisesta ei tieda, tee uskon ratkaisu viivyttelematta, ota vastaan Jumalan aareton Rakkaus, Armo ja Taydellinen Anteeksianto Jeesuksen Kristuksen Pyhassa Nimessa ja Veressa joka pesee sinut puhtaaksi kaikista synneistasi ja vaaryydestasi ja saat synnin saastaisten ryysyjen tilalle Jumalan hohtavan valkean Vanhurskauden.

        Jumalan Armo, Rakkaus ja Rauha olkoon kaikkien teidan kanssanne.


      • R.i.p.2
        selkärankaa_mutta_mistä kirjoitti:

        Suomen poliittiset päättäjät olivat kuin kusi sukassa kun israel murhasi suomalaisen Jarno Mäkisen. Ruotsi tunnusti Palestiinan niinkuin maailman maiden enemmistö. Se, että Suomi tulisi perässä niin se vaatisi poliitikoilta selkärankaa mutta sitä ei ole. Suomi oli toisessa maailmansodassa natsien puolella, sulki silmänsä keskitysleireiltä niinkuin nykyisin israelin leireiltä.

        Sillon vasta olivatkin päättäjät kusi sukassa, kun muslimit murhasivat raa'asti Afganistanissa suomalaiset rauhanturvaajat Petri Immosen v.2007 ja Jukka Kansosen 2011!!!


      • Marionov
        sinne_Hitlerin_viereen kirjoitti:

        Herra sinut viimeisellä tuomiolla muistaa. Lastentappajien kätyreille on tosiaan lämpimät paikat varattuina. Siellä voit sitten mietiskellä mitä tuli kannatettua.

        Niin, muslimit, kansallissosialistit, vasemmistolaiset, hindut, buthikset etc. synneissaan kuolleet ovat ongelmissa Tuomiopaivana.

        Kaikki minun syntini, vaaryyteni ja jumalattomuuteni on Jeesuksen Kristuksen mittaamattoman kalliilla Pyhalla Verella pesty pois. Olen armahdettu syntinen ja haluan sinutkin sellaiseksi, ettei sinulle lueta Kuoleman Tuomiota, paikkaan jonka on Jumala tehnyt Perkeleelle ja hanen enkeleilleen, joka on Tulijarvi, Gehenna, the Hell, Tartaros, Hades etc.

        Jumala lahetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen lunastamaan ihmiset Kuolemasta Elamaan maksamalla ihmisen synnit Hengellaan ja Verellaan kertakaikkisena synti uhrina. Huomaa, Jeesus Kristus tuli meidan sijaiseksemme ja otti kannettavakseen synnin palkan joka on Kuoleman Tuomio, meidan puolestamme.

        Siihen ei ole lisaamista, eika pois ottamista, se on Taydellinen sijais Uhri, enaa ei tarvita oinasten, kauristen, lampaiden, nautojen uhraamista syntien peittamiseksi, jonka Jumala antoi Mooseksen kautta Israelille.

        Jeesuksen Kristuksen Pyha Veri ei peita syntejamme, se pesee ne kertakaikkiaan pois ja ne ovat anteeksiannetut.

        Tanaan on armon paiva, sinulla on oma armon aikasi, mutta et tieda milloin se paattyy, lopullisesti, sitten valinnat tehty, kuolema sinetoi kohtalosi.

        Ota siis vastaan Jumalan taydellinen Armahdus viivyttelematta, ala siis hukkaa aikaasi joutaviin.

        Israelilla ja juutalaisilla on tarkea messiaaninen tehtava tana Lopun Aikana jota nyt elamme. Voit sen lukea vuoden 1932/38 Raamatusta. Sen jalkeen 1990 on Raamattujakin vaannettu, ne vaan ovat enemman eksyttavia kuin totuudessa pysymista, 7 paivan adventisteilla on vaaran profeetan sekoittaminen Raamattuun, jehovilla ei ole sama Raamattu kuin kristityilla ja monia muitakin vaarennoksia on tehty. Niita saa varoa.


      • sinne_Hitlerin_viereen
        Marionov kirjoitti:

        Niin, muslimit, kansallissosialistit, vasemmistolaiset, hindut, buthikset etc. synneissaan kuolleet ovat ongelmissa Tuomiopaivana.

        Kaikki minun syntini, vaaryyteni ja jumalattomuuteni on Jeesuksen Kristuksen mittaamattoman kalliilla Pyhalla Verella pesty pois. Olen armahdettu syntinen ja haluan sinutkin sellaiseksi, ettei sinulle lueta Kuoleman Tuomiota, paikkaan jonka on Jumala tehnyt Perkeleelle ja hanen enkeleilleen, joka on Tulijarvi, Gehenna, the Hell, Tartaros, Hades etc.

        Jumala lahetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen lunastamaan ihmiset Kuolemasta Elamaan maksamalla ihmisen synnit Hengellaan ja Verellaan kertakaikkisena synti uhrina. Huomaa, Jeesus Kristus tuli meidan sijaiseksemme ja otti kannettavakseen synnin palkan joka on Kuoleman Tuomio, meidan puolestamme.

        Siihen ei ole lisaamista, eika pois ottamista, se on Taydellinen sijais Uhri, enaa ei tarvita oinasten, kauristen, lampaiden, nautojen uhraamista syntien peittamiseksi, jonka Jumala antoi Mooseksen kautta Israelille.

        Jeesuksen Kristuksen Pyha Veri ei peita syntejamme, se pesee ne kertakaikkiaan pois ja ne ovat anteeksiannetut.

        Tanaan on armon paiva, sinulla on oma armon aikasi, mutta et tieda milloin se paattyy, lopullisesti, sitten valinnat tehty, kuolema sinetoi kohtalosi.

        Ota siis vastaan Jumalan taydellinen Armahdus viivyttelematta, ala siis hukkaa aikaasi joutaviin.

        Israelilla ja juutalaisilla on tarkea messiaaninen tehtava tana Lopun Aikana jota nyt elamme. Voit sen lukea vuoden 1932/38 Raamatusta. Sen jalkeen 1990 on Raamattujakin vaannettu, ne vaan ovat enemman eksyttavia kuin totuudessa pysymista, 7 paivan adventisteilla on vaaran profeetan sekoittaminen Raamattuun, jehovilla ei ole sama Raamattu kuin kristityilla ja monia muitakin vaarennoksia on tehty. Niita saa varoa.

        Sinun syntejäsi ei ole eikä voida pestä pois. Sinulle on varattuna iänkaikkinen paikka helvetin liekeissä.


      • Topias48
        Marionov kirjoitti:

        Missa pain Israelia ne keskitysleirit mahtaa olla? Olen kylla kuullut ja lukenut, mutta kukaan ei osaa, eika kenellakaan ole aavistustakaan sanoa missa ne keskitysleiri ovat luotettavasti. Israel on hyvin pieni valtio, niin pitais helposti sanoa missa ne oikein ovat.

        Voisitko ehka vahan avittaa?

        Gaza on israelilaisten luoma keskitysleiri ja avovankila, kuten Jörn Donnerkin mainitsi käytyään siellä. Hyvä tyyppi ja viisaskin vielä.
        West Bank ei kuulu juutalaisille, sekin on varastettu 1967, samana vuonna kun israelilaiset hyökkäsivät USA:n kimppuun, mutta kärähtivät pahasti ja juonittelu paljastui ja ydinpommit saatiin USAan takaisin, isralilaisten kieroimpia juonia saada lisämaata.
        Sanovathan he jotkut, että asuvat nyt parvekkeella mutta tuossa kartassa näet, että meidän valtakuntamme on piirretty hyvin pitkälle...niin toisten maille!!


      • Hanttimies
        Topias48 kirjoitti:

        Gaza on israelilaisten luoma keskitysleiri ja avovankila, kuten Jörn Donnerkin mainitsi käytyään siellä. Hyvä tyyppi ja viisaskin vielä.
        West Bank ei kuulu juutalaisille, sekin on varastettu 1967, samana vuonna kun israelilaiset hyökkäsivät USA:n kimppuun, mutta kärähtivät pahasti ja juonittelu paljastui ja ydinpommit saatiin USAan takaisin, isralilaisten kieroimpia juonia saada lisämaata.
        Sanovathan he jotkut, että asuvat nyt parvekkeella mutta tuossa kartassa näet, että meidän valtakuntamme on piirretty hyvin pitkälle...niin toisten maille!!

        Gaza on enemmänkin Hamasin luoma keskitysleiri ja avovankila. Hamasilla on tosin kaiken muun toiminnanmäärittävänä tarkoituksena tuhota Israel ja juutalaiset sekä luoda taloudellista hyvinvointia Hamasin johtajille.

        Muut keskustelua seuranneet jo tiesivätkin, että Israel ei varastanut Juudeaa ja Samariaa (suomenkielisesstä keskustelussa ei ole tarpeen käyttää siitä sen Jordanian sille vähän aikaa sitten antaman nimityksen englanninkielistä versiota) vuonna 1967, vaan ajoivat silloin pois Jordanian, joka miehitti aluetta laittomasti. Jordania tosin mielestään liitti alueen itseensä, mutta ainoa valtio, joka tuon liitoksen tunnusti oli Iso-Britannia. Se on sikäli mielenkiintoista, että se kertoo paljon siitä, miksi Iso-Britannia hoiti Palestiinan mandaattialueen asioita vastoin sopimuksia.


      • Marionov
        Topias48 kirjoitti:

        Gaza on israelilaisten luoma keskitysleiri ja avovankila, kuten Jörn Donnerkin mainitsi käytyään siellä. Hyvä tyyppi ja viisaskin vielä.
        West Bank ei kuulu juutalaisille, sekin on varastettu 1967, samana vuonna kun israelilaiset hyökkäsivät USA:n kimppuun, mutta kärähtivät pahasti ja juonittelu paljastui ja ydinpommit saatiin USAan takaisin, isralilaisten kieroimpia juonia saada lisämaata.
        Sanovathan he jotkut, että asuvat nyt parvekkeella mutta tuossa kartassa näet, että meidän valtakuntamme on piirretty hyvin pitkälle...niin toisten maille!!

        Propagandassasi vaitat Israelin luoneen Gazasta keskitysleirin, siita keskitysleirin

        Jospa vilkaistaisiin ihmisoikeus tilannetta:

        Amnesty International kertoi siviilien pidätysten ja vangitsemisten ilman syytteitä kohdistuvan useimmiten poliittisiin toisinajattelijoihin.[1] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

        Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

        Rakentajasta olet jotenkin erehtynyt, toki se tayttaa silti keskitysleirin kriteerit, keskitysleirina sita pitaa Hamas. Sen hallinto on diktatuurikleptokratia seka nepotismi, hallinto perustuu terrorismiin. Kukaan gazalaisista ei voi olla varma nakeeko han aamunsarastusta.

        Kuka tahansa gazalainen voi joutua Hamasin gangsterien vietavaksi ja yleensa se onneton gazalainen jaa sille tielleen. Hamasin gangsterit voivat ottaa kenet tahansa gazalaisen ja julistaa valittomasti sen huono-onnisen gazalaisen collaboraatiksi, muut gangsterit komentelevat Kalashnikov kainalossaan ihmisia katsomaan varoittavan esimerkin. Yleiso huutaa kuolemaa petturille ja Allahuakrobaat.

        Keskella toria se onneton on polvillaan takanaan pari gangsteria ja yksi julistaa tuomion ja lukee jonkun suuran koraanista. Sen luettuaan ne kaksi gangsteria kayvat kasiksi tuomittuun ja toinen vetaa commandoveitsen kateensa ja alkaa leikata tuomitulta paata irti, sen tehtyaan han nostaa tuomitun paan hiuksista ylos kaikkien nahtaville. Šaria on toteutunut ja paljon verta on roiskunut asfaltille.

        Kukaan ei ole turvassa Hamasin hallinnolta, pitaa nyt tassa muistaa etta Hamas ja PA/PLO ovat liittoutuneet ISIS vapautus jarjeston kanssa.

        Paljoa paremmin ei ole Yehudan ja Shomronin PLO/PA miehittamilla alueilla, siella se pitaa vahintaankin yhta kovaa hallintoa kuin Hamas Gazassa. Niin, etta, ainakin jo kaksi keskitysleiria on nyt havaittu ja loydetty.

        Onko Israelissa sitten niita muitakin keskitysleireja kuin nuo kaksi?


      • HerääPahvi2017
        Marionov kirjoitti:

        Kyllapa sinulla on paljon tuota juutalaisvastaista propagandaa etta sita piisaa tallaisille saiteillekin ja tietysti muillekkin. Sinun pitaisi ehka ajatella nama propagandat loppuun asti. Sinun omaksumalle ideologiselle rutolla on taipumusta kayttaytya kuten lumipallolla, vuorenhuipulla, kun sen lahettaa pyorimaan rinnetta alas, niin sen koko kasvaa ja saa aikaiseksi hallitsemattoman laviinin joka vie puutkin juurineen.

        Pieni nuotio, jolla voisi kiehauttaa kahvit ja se on hallinnassa. Mutta kuinka suuren metsan se nuotio voi polttaa kun on kulohalytystila ja viela heinakuussa. Tuli on huonosti hallinnassa ja teettaa paljon toita ja kuin paljon sita vetta saa viljella, etta se tuhoisa metsapalo asettuu hallintaan.

        Naita saitteja lukee ja seuraa ehka kymmenia tuhansia ihmisia
        Sinun viljelemalla propagandalla voi olla hyvinkin tuhoisat seuraukset, mutta sina et ota vastuita ehka satojen tuhansien ihmisten sekoamisesta kansallissosialismiin, islamiin ja vasemmistolaisiin lopullisesti.

        Tuo on sitä typerää tarinaa, että on vihaa israelia vastaan...ihan pas..apuhetta. Ei kukaan vihaa tässä ketään, kysehän on alistamisesta, sorrosta, murhista, apartheidista jne. HERÄÄ PAHVI!
        Siis kukaan ei todella vihaa vaan arvostelee tätä päättömyyttä ja haluaa ihmisarvon muillekin!
        Mikä ihmeen vihaaja syntyy siitä, että sanoo oman mielipiteensä mielettömyydestä,mikä jatkuu avaruusajalla!
        Täytyy olla sokea jos silmänsä sulkee tuhansien ihmisten tappamiselta ja murhaamiselta ja sälyttää syyn vain näille SORRETUILLE!!


    • Marionov

      Mina vastustan kaikin voimin sortoa, anarkiaa, terroria, apartheidia, rasismia ja ostan varmasti Israelilaisia tuotteita aina kun kohalle sattuu. Islamistien jatokset jatan hyllylle.

      Ihmisoikeustilanne islamisti yhteisoissa Hamas Gazassa ja PLO Juudeassa ja Samariassa on jarkyttavaa luettavaa:

      "Ihmisoikeudet Palestiinassa viittaa ihmisoikeuksiin Länsirannassa ja Gazan kaistalla Palestiinassa.

      Amnesty International kertoi siviilien pidätysten ja vangitsemisten ilman syytteitä kohdistuvan useimmiten poliittisiin toisinajattelijoihin.[1] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

      Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]

      Lahde:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

      Tajuan kylla hyvin kansallissosialistien ja vasemmistolaisten fanittamista palestiinalaisten epainhimillisesta julmuudesta ja raakuudesta. Mutta en voi hyvaksya sita, enka voi hyvaksya palestiinalaisten jarjestelmallisesta kristittyjen vainoista ja murhista.

      PLO:n kasikirja
      http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_National_Covenant

      Hamas kasikirja
      http://en.wikipedia.org/wiki/Hamas_Covenant

    • jaffattuloo

      Tuottaako tämä maa yleensä muuta kuin taateleita ja jaffoja? Tyypillinen Lähi-idän maa paitsi ettei ole öljyä aseisiin mutta jenkithän rahoittavat nekin.

      • hdgxggfggfggfxgggfx

        Bruttokansantuote lähes sama kuin Suomessa.Valtavat maakaasu varat.


      • HerättääKummastusta
        hdgxggfggfggfxgggfx kirjoitti:

        Bruttokansantuote lähes sama kuin Suomessa.Valtavat maakaasu varat.

        Maakaasuvarat on yhdyssana.
        Kun kaikenkarvaiset lahjoittavat rahansa, jopa suomalaiset kukkahattutädit, niin kertyhän sitä tuloja. Italian mafia on lastenleikkiä verrattuna minkälainen maailmanlaajuinen rahankeruu kulkee israeliin. Jopa Sveitsin pankki höyrähti tyhjentämään kaikki lähes 800 tiliään joitten omistajista ei ollut tietoja eikä varmoja omistajia...juutalaisille "holokaust-kärsijöille" annettiin 240 miljoonaa dollaria. Eikä sekään riittänyt, haukkuivat pohjamutia myöten vaatien vähintään 7 miljardia. Kun ei sitten suostuttu, amerikkalaiset juutalaiset kiristivät sveitsiläisiä pakotteilla...ja taas rahahana aukesi 1,25 miljardilla...eikä sekään riittänyt...taas haukuttiin...mutta sveitsiläiset eivät enää heltyneet...kävi miten kävi.


      • deefrrre
        HerättääKummastusta kirjoitti:

        Maakaasuvarat on yhdyssana.
        Kun kaikenkarvaiset lahjoittavat rahansa, jopa suomalaiset kukkahattutädit, niin kertyhän sitä tuloja. Italian mafia on lastenleikkiä verrattuna minkälainen maailmanlaajuinen rahankeruu kulkee israeliin. Jopa Sveitsin pankki höyrähti tyhjentämään kaikki lähes 800 tiliään joitten omistajista ei ollut tietoja eikä varmoja omistajia...juutalaisille "holokaust-kärsijöille" annettiin 240 miljoonaa dollaria. Eikä sekään riittänyt, haukkuivat pohjamutia myöten vaatien vähintään 7 miljardia. Kun ei sitten suostuttu, amerikkalaiset juutalaiset kiristivät sveitsiläisiä pakotteilla...ja taas rahahana aukesi 1,25 miljardilla...eikä sekään riittänyt...taas haukuttiin...mutta sveitsiläiset eivät enää heltyneet...kävi miten kävi.

        On aivan normaalia ,että Holokaustin uhrien rahat pitää palauttaa näiden perheille tai kansan edustajille. Sama koskee valtavan arvokkaita taideteoksia.


      • Pera49
        deefrrre kirjoitti:

        On aivan normaalia ,että Holokaustin uhrien rahat pitää palauttaa näiden perheille tai kansan edustajille. Sama koskee valtavan arvokkaita taideteoksia.

        Kun mitään holakaustia ei ole tapahtunut, niin mitä? Juutalaisten ei tarvinnut mennä rintamalle, heitä olisi kuollut siellä kuin kärpäsiä, mutta saksalaiset pitivät heidät töissä ja hengissä. Heikkoja kuolee nykyäänkin ja kuolee sairauksiin.
        Ruoan ja lääkkeitten tuonnin leireihin estivät englantilaiset, usalaiset ja saksalaiset kun tuhosivat huoltoreitit. Turha näin selvistä asioista on tehdä holokaustia.
        Englantilaiset tuhosivat Nordlandin keskitysleirin ja levittivät kuvia muka saksalaisten tappamista leiriläisistä. Tästä kertoo mm. seikkaperäisesti leiriltä pommituksen aikana metsään paennut leirin lääkäri. Eli viikon raaoilla perunoilla, kun ei uskaltautunut takaisin enää.


    • ostanmitähaluan

      Kumpa somalitkin saisi tehtyä jotain myytävää, tai palestiinalaiset, tai irakilaiset tai pakistanilaiset.
      Miksei nämä maat valmista mitään? Onko ne kaikki laiskoja?
      Eikö niillä riitä järki ?
      Minä ostan sitä, mikä on hyvää. Israelilaisia tuotteita on jonkun verran mikä on hyvää ja sitä tietenkin ostetaan.
      Minä haluan palkita ahkeruutta. En loisimista.

    • Ioiiu

      Aloitetaan boikottiin arabimaiden hirmuhallinnoista.ei tarvi edes kertoo mitä siellä tapahtuu.fariseus

      • Marionov

        Arabimaihin kohdistuva BDS ohjelma on aika hankalaa, autoni juo dieselia mutta kohtuullisesti. Kauppalehti tiesi kertoa josakin numerossa, etta Israelista olisi loytynyt arviolta 250mrd tynnyria oljya, maakaasua sitakin on kamalasti myya asti.

        Maakaasua hyodynnetaan jo, mutta oljysta en tiia. Ehka sitten kun Israel alkaa toden teolla hyodyntamaan oljyaan, tulee harkintaan arabimaiden boikotointi.


    • pahapahahamas

      Ootteko koskaan katsoneet hamasin masinoimia lasten piirrettyjä tarhalapsille? varsinaista vihankylvöä. Niin kauan kuin hamas on vallassa ei toivoa minkäänlaisesta pysyvästä rauhasta ja itsenäisestä Palestiinasta.

      • pahapahaisrael

        Hamas pitää lastentarhoja ja esittää niissä piirrettyjä. israel pommittaa lastentarhoja ja tappaa niissä olevat lapset.


      • fghjkkllffghjk
        pahapahaisrael kirjoitti:

        Hamas pitää lastentarhoja ja esittää niissä piirrettyjä. israel pommittaa lastentarhoja ja tappaa niissä olevat lapset.

        Juu, Hamasin lastentarhassa opetetaan lähinnä lapsia siten, kuinka tulla itsemurhapommittaksi ja kuinka tappaa juutalaisia ja muita ei-muslimeja mahdollisimman tehokkaasti!

        https://www.youtube.com/watch?v=l4d9HPw4a_k


      • Hanttimies
        pahapahaisrael kirjoitti:

        Hamas pitää lastentarhoja ja esittää niissä piirrettyjä. israel pommittaa lastentarhoja ja tappaa niissä olevat lapset.

        Näinhän sellaiset ihmiset ajattelevat, jotka ovat luoneet maailmankuvansa iltapäivälehtien otsikoiden perusteella. Tämä on valitettava tosiasia, enkä moiti sinua siitä. Hyvä kuitenkin että otit asian puheeksi.

        Hamas on ampunut Gazasta runsaasti rakettejaan lastentarhojen, koulujen ja muiden siviilikohteiden suojasta Israelin siviilikohteisiin. Tämä on puhtaasi ja kiistattomasti sotarikos. Vaikka siviilikohteet ovat suojattuja kohteita, poistaa niiden käyttö sotatoimiin niiden suojan. Israelin on pakko estää siviilikohteidensa tulitus, joten Israelin on pakko tehdä välitön vastaisku niihin kohteisiin, joista sen lapsia, naisia ja vanhuksia tulitetaan. Valitettavasti toisinaan näissä iskuissa kuolee gazalaisia lapsia. Tällä tavalla gazalaiset isät tappavat lapsiaan. Vastuu on siis sillä osapuolella, joka käyttää siviilikohteita sotatoimiin.


      • olet_kuvottava_saasta
        Hanttimies kirjoitti:

        Näinhän sellaiset ihmiset ajattelevat, jotka ovat luoneet maailmankuvansa iltapäivälehtien otsikoiden perusteella. Tämä on valitettava tosiasia, enkä moiti sinua siitä. Hyvä kuitenkin että otit asian puheeksi.

        Hamas on ampunut Gazasta runsaasti rakettejaan lastentarhojen, koulujen ja muiden siviilikohteiden suojasta Israelin siviilikohteisiin. Tämä on puhtaasi ja kiistattomasti sotarikos. Vaikka siviilikohteet ovat suojattuja kohteita, poistaa niiden käyttö sotatoimiin niiden suojan. Israelin on pakko estää siviilikohteidensa tulitus, joten Israelin on pakko tehdä välitön vastaisku niihin kohteisiin, joista sen lapsia, naisia ja vanhuksia tulitetaan. Valitettavasti toisinaan näissä iskuissa kuolee gazalaisia lapsia. Tällä tavalla gazalaiset isät tappavat lapsiaan. Vastuu on siis sillä osapuolella, joka käyttää siviilikohteita sotatoimiin.

        Sinä oletkin maanpetturi ja sotarikollinen itse puolustellessasi israelin tekemiä sotarikoksia. Sinulle ei merkitse syyttömät uhrit mitään vaan ihannoit israelin iskuja esim. Gazan lapsia tai Jarno Mäkistä vastaan. Voiko kukaan olla saastaisempi ihminen kuin sinä?


      • Hanttimies
        olet_kuvottava_saasta kirjoitti:

        Sinä oletkin maanpetturi ja sotarikollinen itse puolustellessasi israelin tekemiä sotarikoksia. Sinulle ei merkitse syyttömät uhrit mitään vaan ihannoit israelin iskuja esim. Gazan lapsia tai Jarno Mäkistä vastaan. Voiko kukaan olla saastaisempi ihminen kuin sinä?

        Et ole osoittanut Israelin tehneen sotarikoksia, etkä ole osoittanut minun puolustelevan niitä. Et ole osoittanut minun olevan maanpetturi ja sotarikollinen, vaikka väitätkin minua sellaisiksi sillä perusteella, että olen upseeri evp.

        Et ole osoittanut, että minulle eivät syyttömät uhrit merkitse mitään, etkä ole kertonut keitä syyttömiä uhreja tarkoitat. Et ole osoittanut Israelin tehneen/tekevän iskuja esim. Gazan lapsia ja/tai Jarno Mäkistä kohtaan, etkä ole osoittanut minun ihannoivan väittämiäsi iskuja.

        Vaikka ”keskustelusi” perustuukin valehtelusi lisäksi pitkälti mm. seuraaviin

        • argumentum ad Hitlerum
        • argumentum ad hominum
        • argumentum ad abusivis
        • kaivon myrkyttäminen
        • ad hominem motivum
        • argumentum ad nauseam
        • asenteellinen kielenkäyttö
        • olkinukke
        • syyllistäminen assosiaatiolla
        • virheelliseen analogiaan
        • ignoratio elenchi
        • red herring
        • erikoiskriteeri
        • hätäinen päätelmä
        • non sequitur
        • kytkykauppavirhe
        • virheellinen premissi
        • Occamin partaveitsen virheellinen käyttö
        (koetin kirjoittaa nämä nyt sellaiseen muotoon, että pystyt halutessasi helposti selvittämään niiden merkityksen)

        ...et ole mitään minusta esittämääsi väitettä (etkä oikeastaan mitään muutakaan esittämääsi väitettä) kyennyt osoittamaan todeksi.

        Mitä tavoitetta pyrit edistämään jatkuvalla valehtelulla ja jatkuvilla argumentointivirheillä? Kuinka arvioit oman saastaisuutesi? Miksi yrität saada minut "keskustelemaan" Jarno Mäkisen tapauksesta, kun et kykene edes näin yksinkertaisiin kysymyksiin vastaamaan, saatikka että pystyisit esittämään mitään lähteitä väitteillesi?


      • olet_kuvottavaa_saastaa
        Hanttimies kirjoitti:

        Et ole osoittanut Israelin tehneen sotarikoksia, etkä ole osoittanut minun puolustelevan niitä. Et ole osoittanut minun olevan maanpetturi ja sotarikollinen, vaikka väitätkin minua sellaisiksi sillä perusteella, että olen upseeri evp.

        Et ole osoittanut, että minulle eivät syyttömät uhrit merkitse mitään, etkä ole kertonut keitä syyttömiä uhreja tarkoitat. Et ole osoittanut Israelin tehneen/tekevän iskuja esim. Gazan lapsia ja/tai Jarno Mäkistä kohtaan, etkä ole osoittanut minun ihannoivan väittämiäsi iskuja.

        Vaikka ”keskustelusi” perustuukin valehtelusi lisäksi pitkälti mm. seuraaviin

        • argumentum ad Hitlerum
        • argumentum ad hominum
        • argumentum ad abusivis
        • kaivon myrkyttäminen
        • ad hominem motivum
        • argumentum ad nauseam
        • asenteellinen kielenkäyttö
        • olkinukke
        • syyllistäminen assosiaatiolla
        • virheelliseen analogiaan
        • ignoratio elenchi
        • red herring
        • erikoiskriteeri
        • hätäinen päätelmä
        • non sequitur
        • kytkykauppavirhe
        • virheellinen premissi
        • Occamin partaveitsen virheellinen käyttö
        (koetin kirjoittaa nämä nyt sellaiseen muotoon, että pystyt halutessasi helposti selvittämään niiden merkityksen)

        ...et ole mitään minusta esittämääsi väitettä (etkä oikeastaan mitään muutakaan esittämääsi väitettä) kyennyt osoittamaan todeksi.

        Mitä tavoitetta pyrit edistämään jatkuvalla valehtelulla ja jatkuvilla argumentointivirheillä? Kuinka arvioit oman saastaisuutesi? Miksi yrität saada minut "keskustelemaan" Jarno Mäkisen tapauksesta, kun et kykene edes näin yksinkertaisiin kysymyksiin vastaamaan, saatikka että pystyisit esittämään mitään lähteitä väitteillesi?

        Sinä olet edelleen maanpetturi ja sotarikollinen puolustellessasi israelin tekemiä sotarikoksia. Sinulle ei merkitse syyttömät uhrit mitään vaan ihannoit israelin iskuja esim. Gazan lapsia tai Jarno Mäkistä vastaan. Voiko kukaan olla saastaisempi ihminen kuin sinä?


      • Hanttimies
        olet_kuvottavaa_saastaa kirjoitti:

        Sinä olet edelleen maanpetturi ja sotarikollinen puolustellessasi israelin tekemiä sotarikoksia. Sinulle ei merkitse syyttömät uhrit mitään vaan ihannoit israelin iskuja esim. Gazan lapsia tai Jarno Mäkistä vastaan. Voiko kukaan olla saastaisempi ihminen kuin sinä?

        Olet yhtä huono hypnotisoimaan kuin vastaamaan kysymyksiin. Valehtelussakaan et ole hyvä, mutta siinä olet ainakin ahkera.

        Miksi pyrit jatkuvasti keskustelemaan minusta? Miksi et keskity keskustelun aiheeseen? Onko sinulla jokin fetissi sellaisiin henkilöihin, joita väitä siionistinatseiksi, maanpettureiksi, sotarikollisiksi ja ylipäätään upseereihin, kuten minuun ja Jarno Mäkiseen?


      • Hanttimies

        Sen jälkeen kun kirjoitin sinulle:
        ”Sinun on aivan turha esittää mitään uusia väitteitä (esim. sotilastarkkailija kapteeniluutnantti Jarno Mäkisen kuolemaan liittyen) ennen kuin pystyt antamaan mitään lähteitä tai todisteita aiemmillekaan väitteillesi. Jatkuva uusien väitteiden vyöryttäminen kun ei todista yhtään mitään.

        Erityisen typerää on tehdä tuota liittyen kapteeniluutnantti Jarno Mäkiseen, joka oli siinä mielessä tyypillinen upseeri, että hän ei arvostanut lainkaan perustelemattomia väitteitä. Itse asiassa hän oli tässä vielä keskivertoupseeria tarkempi. Saman henkilön oli aivan turha yrittää toista kertaa esittää hänelle väitteitä, ellei pystynyt ensimmäisellä kerralla väitteitään mitenkään perustelemaan ja ellei pyydettäessä kyennyt antamaan väitteilleen lähteitä. Asiaan ei vaikuttanut millään tavalla se, vaikka väitteiden esittäjä olisi pyrkinyt häntä väitteillään mielistelemään.”
        olet monesti esittänyt tuon kysymyslistasi. Olen vastannut sinulle mm:
        • Et ymmärtänyt kirjoitustani tai sitten olet juuri sellainen henkilö, joita Jarno Mäkinen halveksi.
        • Olen viimeisen 20 vuoden aikana kirjoittanut alle 10 viestiä nettikeskusteluihin kapteeniluutnantti Jarno Mäkiseen liittyen. Yli puolet niistä olen kirjoittanut ennen vuotta 2006. Tässä keskustelussa on mainittu Jarno Mäkinen yli 40 kertaa. Minä olen tehnyt sen kahdessa viestissäni tässä keskustelussa. Kuinka monta viestiä sinä olet kirjoittanut häneen liittyen tässä keskustelussa ja kuinka monessa viestissä kaiken kaikkiaan?

        Maanpetturiksi minua on kutsuttu kerran aiemmin. Se oli silloin kun vaihdoin uran laivaston upseerina lisäopintojen jälkeen siviiliammattiin. Tosin tämän väitteen esittäjä tuli pyytämään väitettään anteeksi sen jälkeen kun sai hieman vihiä siitä, mitä teen työkseni.

        En ole missään milloinkaan mustamaalannut Jarno Mäkisen muistoa. Joku voisi todeta sinun tehneen sen mm. väittäessäsi hänestä kirjoittamiani asioita valheiksi.
        • Et näköjään ymmärtänyt, että en ryhdy keskusteluun uusista väitteistäsi enkä Jarno Mäkisen tapauksesta ennen kuin olet vastannut sinulle aiemmin esittämiini kysymyksiin ja antanut lähteet aiemmille väitteillesi. Vaadit hyvin jyrkästi minua vastaamaan esittämiisi kysymyksiin, vaikka olen sinulle ilmoittanut, että en käsittele tuota aihetta ennen kuin vastaat aiempiin kysymyksiini ja olet antanut väitteillesi lähteet. Toivottavasti kykenin tällä kerralla ilmaisemaan tuon asian siten, että sinäkin sen ymmärrät.
        • Sinusta antaa melko erikoisen kuvan se, että laitat minulle kysymyslistan aiheesta, josta olen juuri kirjoittanut, että en keskustele siitä, ennen kuin olet antanut muille väitteillesi kunnolliset lähdetiedot. Lähinnä tuo kertoo siitä, että kykysi ei riitä kyseisen aiheen käsittelyyn. Nyt pidät minua yllä mainitun itsestäsi antamasi kuvauksen kaltaisena siksi, että en anna vastausta erikseen kuhunkin kysymykseesi, vaikka moniin kysymyksiisi olenkin vastannut. Sinähän et ole vastannut vielä yhteenkään esittämääni kysymykseen. Vielä erikoisemman kuvan sinusta antaa se, että toistat tuota kysymyslistaa ja itsestäsi antamaasi kuvausta.
        • Toista kysymyslistaasi ihan niin paljon kuin haluat saamatta siihen minulta vastausta. En käsittele Mäkisen tapausta ennen kuin olet antanut lähteesi aiemmille väitteillesi Israeliin liittyen ja ne asiat on käsitelty. Kerroin tämän sinulle jo ennen kuin esitit listasi minulle alun perin. Siksikö esitit listasi? Siirtääksesi keskustelun pois väitteistä joita et kykene todistamaan?
        • Esitit minulle kysymyslistan liittyen kapteeniluutnantti Jarno Mäkisen kuolemaan sen jälkeen kun kerroin sinulle, että en keskustele kyseisestä tapauksesta ennen kuin annan aiemmille väitteillesi lähteet. Tuo yhdistettynä siihen, että et kykene antamaan väitteillesi lähteitä ja pyrit keskustelemaan yllä kuvatulla tavalla suoltaen jatkuvasti solvauksia henkilöstä, jota et lainkaan tunne ja pitämällä suomalaisia upseereita automaattisesti maanpettureina, on minulle riittävä syy olla keskustelematta kanssasi Jarno Mäkisen tapauksesta. Jarno Mäkinen ei arvostanut tuollaista tapaa keskustella lainkaan.
        On hienoa, että sinulla on rohkeutta olla oma itsesi (usealla eri nimimerkillä) ja osoittaa toistuvasti, että et kykene antamaan mitään lähteitä esittämillesi väitteille ja lähes ainoa perustelu väitteillesi on se, että henkilö jolle kirjoitat on mielestäsi siionistinatsi. Kysymyksiin et uskalla vastata, mutta vaadit toiselta vastausta kysymyksiisi aiheesta, josta hän on jo aiemmin ilmoittanut, ettei keskustele kanssasi ennen kuin aiemmat väitteesi on selvitetty.

        Jarno Mäkinen sanoi minulle aikoinaan keskusteltuaan lyhyesti henkilön kanssa, joka ei sinun laillasi pystynyt antamaan perusteluja väitteilleen: ”Jos Suomessa olisi ollut tuollaisia miehiä tai naisia sodan aikana edes viisi prosenttia, olisimme osa Venäjää.” Hän tarkoitti tällä sitä, että jos olisi ollut tuollaisia miehiä, sotiminen olisi ryssitty ja jos olisi ollut tuollaisia naisia, olisivat miehet paenneet Neuvostoliittoon.


      • Lissu32

        Juutalaiset opettavat koulussa lapsille, että kaikki kansat vihaavat heitä!! ??
        Juutalaislapsista on kuvia, missä heitä on pantu kirjoittamaan hävyttömiä tekstejä pommin kylkeen, jotka ammutaan palestiinalaislasten maille!!
        Kyllä löytyy näyttöä opetuksesta juutalaiskouluissa, mutta paljonko niitä näytetään mediassa, jonka omistavat juutalaiset?? Eipä näytetä.


      • Marionov

        Tasta sivusta kysymysmerkki: onko tarkoituksesi vain lietsoa Israelin vastaista hysteriaa?


      • olet_kuvottavaa_saastaa
        Marionov kirjoitti:

        Tasta sivusta kysymysmerkki: onko tarkoituksesi vain lietsoa Israelin vastaista hysteriaa?

        Niin, pitäisikö vain seurata sivusta kuten enemmistö teki natsien keskitysleirien suhteen? Se on vähän nurinkurista kun nykyisin israelia kovimmin arvostelevat tahot ovat niitä samanlaisia ihmisiä jotka arvostelivat aikoinaan natsien tekoja. Toisaalta sinäkin olet juuri sellainen ihminen joka ei välitä valtion tekemistä rikoksista vaan ihailee arjalaista rotua... siis herran valittua kansaa sen suorittamista terroriteoista.

        israel edustaa tämän päivän fasismia siionistiaatteen kannattelemana. Joka ei tuota suostu näkemään ei voi myöskään Hitlerin tekoja tuomita, ovathan nuo teot yksi yhteen israelin tekojen kanssa


      • Hanttimies

        Ei minulla ole mitään ongelmaa mainita itseäni samalla kerralla Jarno Mäkisen kanssa; olemmehan useissa samoissa valokuvissakin. Jarno Mäkiselläkään ei ollut mitään ongelmia mainita minua kanssaan samassa yhteydessä. Tosin kumpikaan meistä ei ole tämän keskustelun aiheena, vaikka minusta jatkuvasti haluaisitkin puhua.

        Pitää näköjään todeta, että se ettet anna lähteitä väitteillesi, vaan haluat kääntää keskustelun minuun ja Jarno Mäkiseen, johtuu siitä, että sinulla ei ole mitään muuta tietoa esittämiisi väitteisiin liittyen kuin iltapäivälehtien otsikoiden tasoiset lähteet, jotka nekin olet mitä ilmeisimmin ymmärtänyt väärin. Käytännössä tunnustat tuon jatkuvasti jättämällä vastaamatta kysymyksiin ja olemalla antamatta lähteitä väitteillesi.


      • Hanttimies
        olet_kuvottavaa_saastaa kirjoitti:

        Niin, pitäisikö vain seurata sivusta kuten enemmistö teki natsien keskitysleirien suhteen? Se on vähän nurinkurista kun nykyisin israelia kovimmin arvostelevat tahot ovat niitä samanlaisia ihmisiä jotka arvostelivat aikoinaan natsien tekoja. Toisaalta sinäkin olet juuri sellainen ihminen joka ei välitä valtion tekemistä rikoksista vaan ihailee arjalaista rotua... siis herran valittua kansaa sen suorittamista terroriteoista.

        israel edustaa tämän päivän fasismia siionistiaatteen kannattelemana. Joka ei tuota suostu näkemään ei voi myöskään Hitlerin tekoja tuomita, ovathan nuo teot yksi yhteen israelin tekojen kanssa

        Olisit voinut tuon vuodatuksesi tiivistää muotoon: ”Kyllä. Tarkoitukseni on vain lietsoa Israelin vastaista hysteriaa.”

        On aivan turhaa selitellä mitään muuta varsinkaan esittämällä jatkuvasti väitteitä, joille et kykene antamaan mitään lähteitä. Tuon tietää jo siitä, että et kykene kirjoittamaan erisnimeä isolla alkukirjaimella ja siitä, että aiheen sijaan keskityt muiden keskustelijoiden nimittelyyn.


      • Hanttimies

        Vaikka raivokkaasti hoetkin sitä, että sinä et kykene millään kymmenistä käyttämistäsi nimimerkeistä antamaan väitteillesi mitään lähteitä, edes huonoja, en kuitenkaan keskustele Jarno Mäkisen kuolemasta ennen kuin annat lähteet aiemmin esittämillesi väitteille.

        Postsaamalla toistuvasti tuon listan ja vaatimalla minulta siihen vastauksia, osoitat joka kerta, että et kykene keskustelemaan tuostakaan aiheesta.

        Se että tuossakin viestissäsi väität Jarno Mäkistä de facto mm. saastaksi, siionistinatsiksi ja maanpetturiksi, ei lisää haluani keskustella kanssasi tuosta aiheesta.

        Jo postatessani tämä kommenttien kokoelman liittyen aiheeseen Jarno Mäkinen, tiesin ettet sitä ymmärrä:
        .
        • Et näköjään ymmärtänyt, että en ryhdy keskusteluun uusista väitteistäsi enkä Jarno Mäkisen tapauksesta ennen kuin olet vastannut sinulle aiemmin esittämiini kysymyksiin ja antanut lähteet aiemmille väitteillesi. Vaadit hyvin jyrkästi minua vastaamaan esittämiisi kysymyksiin, vaikka olen sinulle ilmoittanut, että en käsittele tuota aihetta ennen kuin vastaat aiempiin kysymyksiini ja olet antanut väitteillesi lähteet. Toivottavasti kykenin tällä kerralla ilmaisemaan tuon asian siten, että sinäkin sen ymmärrät.

        • Sinusta antaa melko erikoisen kuvan se, että laitat minulle kysymyslistan aiheesta, josta olen juuri kirjoittanut, että en keskustele siitä, ennen kuin olet antanut muille väitteillesi kunnolliset lähdetiedot. Lähinnä tuo kertoo siitä, että kykysi ei riitä kyseisen aiheen käsittelyyn. Nyt pidät minua yllä mainitun itsestäsi antamasi kuvauksen kaltaisena siksi, että en anna vastausta erikseen kuhunkin kysymykseesi, vaikka moniin kysymyksiisi olenkin vastannut. Sinähän et ole vastannut vielä yhteenkään esittämääni kysymykseen. Vielä erikoisemman kuvan sinusta antaa se, että toistat tuota kysymyslistaa ja itsestäsi antamaasi kuvausta.

        • Toista kysymyslistaasi ihan niin paljon kuin haluat saamatta siihen minulta vastausta. En käsittele Mäkisen tapausta ennen kuin olet antanut lähteesi aiemmille väitteillesi Israeliin liittyen ja ne asiat on käsitelty. Kerroin tämän sinulle jo ennen kuin esitit listasi minulle alun perin. Siksikö esitit listasi? Siirtääksesi keskustelun pois väitteistä joita et kykene todistamaan?

        • Esitit minulle kysymyslistan liittyen kapteeniluutnantti Jarno Mäkisen kuolemaan sen jälkeen kun kerroin sinulle, että en keskustele kyseisestä tapauksesta ennen kuin annan aiemmille väitteillesi lähteet. Tuo yhdistettynä siihen, että et kykene antamaan väitteillesi lähteitä ja pyrit keskustelemaan yllä kuvatulla tavalla suoltaen jatkuvasti solvauksia henkilöstä, jota et lainkaan tunne ja pitämällä suomalaisia upseereita automaattisesti maanpettureina, on minulle riittävä syy olla keskustelematta kanssasi Jarno Mäkisen tapauksesta. Jarno Mäkinen ei arvostanut tuollaista tapaa keskustella lainkaan.


      • Marionov

        olet_kuvottavaa_saastaa, me_muut_jo_tiedämme etc.


        1. Kuoliko Jarno Mäkinen israelin tekemään täsmäpommi-iskuun? joo
        2. Oliko tuo isku israelin ilmavoimien tekemä? pa
        3. Lensikö ko. konetta israelin pilotti? joo
        4. Oliko ko. hyökkäys israelin armeijan suunnittelema ja maalittama? joo
        5. Oliko ko. isku siis tahallinen? joo
        6. Oliko tuhottu Jarno Mäkisen tukikohta sijainnut paikallaan vuosikausia? pa
        7. Oliko Jarno Mäkisen murha sotarikos? joo
        8. Estääkö israel pommituksen lähemmän tutkimuksen? pa

        helpottiko nyt elaman tuskasi? vilpillisesti toivoen joo.


      • Marionov
        olet_kuvottavaa_saastaa kirjoitti:

        Niin, pitäisikö vain seurata sivusta kuten enemmistö teki natsien keskitysleirien suhteen? Se on vähän nurinkurista kun nykyisin israelia kovimmin arvostelevat tahot ovat niitä samanlaisia ihmisiä jotka arvostelivat aikoinaan natsien tekoja. Toisaalta sinäkin olet juuri sellainen ihminen joka ei välitä valtion tekemistä rikoksista vaan ihailee arjalaista rotua... siis herran valittua kansaa sen suorittamista terroriteoista.

        israel edustaa tämän päivän fasismia siionistiaatteen kannattelemana. Joka ei tuota suostu näkemään ei voi myöskään Hitlerin tekoja tuomita, ovathan nuo teot yksi yhteen israelin tekojen kanssa

        olet_kuvottavaa_saastaa joo


      • MirrorMan

        https://www.youtube.com/watch?v=qNMFZZOOZLg

        Tuossa on sitten taas israelilaisten lasten opettamista, siinä ristiinnaulitaan Jeesusta nallekarhun muodossa ja hakataan vasaralla kylkeen...ja paljon muuta
        valistavaa. Että katsopa peiliin!


      • Jesse45
        Hanttimies kirjoitti:

        Näinhän sellaiset ihmiset ajattelevat, jotka ovat luoneet maailmankuvansa iltapäivälehtien otsikoiden perusteella. Tämä on valitettava tosiasia, enkä moiti sinua siitä. Hyvä kuitenkin että otit asian puheeksi.

        Hamas on ampunut Gazasta runsaasti rakettejaan lastentarhojen, koulujen ja muiden siviilikohteiden suojasta Israelin siviilikohteisiin. Tämä on puhtaasi ja kiistattomasti sotarikos. Vaikka siviilikohteet ovat suojattuja kohteita, poistaa niiden käyttö sotatoimiin niiden suojan. Israelin on pakko estää siviilikohteidensa tulitus, joten Israelin on pakko tehdä välitön vastaisku niihin kohteisiin, joista sen lapsia, naisia ja vanhuksia tulitetaan. Valitettavasti toisinaan näissä iskuissa kuolee gazalaisia lapsia. Tällä tavalla gazalaiset isät tappavat lapsiaan. Vastuu on siis sillä osapuolella, joka käyttää siviilikohteita sotatoimiin.

        Ei ole mikään pakkoisku tappaa tuhansia!! Näytäpä nuo kuvat joissa muka lastentarhoista ammutaan viemäriputki-raketteja.
        Kyllä selittelijöitä riittää, mutta missäs ovat ne selitykset israelilaisten ampumille kaasulla höystetyille raketeille.
        Sariinin aineksiahan toivat salaa USAstakin, jäivät vain kiinni valheista, kun kone putosi Amsterdamiin, ei ollut kukkia ja tietokoneita mukana vaan !!! Sariinin valmistukseen aineksia tynnyrikaupalla!
        Turhia selityksiä ovat nuo israelilaiset keksineet aina, mutta ei tuo US Libertin upottamisyritys mennyt sekään läpi. Se oli sairaimmasta päästä olevaa oman sodan ja sotarikosten peittely-yrityksiä. Onneksi ydinpommin pudottaminen vältettiin täpärästi, mutta siinä jäljet johtivat sylttytehtaalle. USA on selvä siionistien sätkynukke ja ei uskalla tehdä mitään, no koska USA:takin johtaa valtaisa joukko rikkaita siionisteja.


      • Jesse45 kirjoitti:

        Ei ole mikään pakkoisku tappaa tuhansia!! Näytäpä nuo kuvat joissa muka lastentarhoista ammutaan viemäriputki-raketteja.
        Kyllä selittelijöitä riittää, mutta missäs ovat ne selitykset israelilaisten ampumille kaasulla höystetyille raketeille.
        Sariinin aineksiahan toivat salaa USAstakin, jäivät vain kiinni valheista, kun kone putosi Amsterdamiin, ei ollut kukkia ja tietokoneita mukana vaan !!! Sariinin valmistukseen aineksia tynnyrikaupalla!
        Turhia selityksiä ovat nuo israelilaiset keksineet aina, mutta ei tuo US Libertin upottamisyritys mennyt sekään läpi. Se oli sairaimmasta päästä olevaa oman sodan ja sotarikosten peittely-yrityksiä. Onneksi ydinpommin pudottaminen vältettiin täpärästi, mutta siinä jäljet johtivat sylttytehtaalle. USA on selvä siionistien sätkynukke ja ei uskalla tehdä mitään, no koska USA:takin johtaa valtaisa joukko rikkaita siionisteja.

        Koetahan pyytää minulta jotain sellaista, joka liittyy kirjoittamaani viestiin. Ainakaan tuossa kommentoimassasi viestissä en kirjoittanut viemäriputkiraketeista tai lastentarhoista. En kirjoittanut myöskään mistään kaasulla höystetyistä raketeista.

        Annahan käyttämäsi lähde viittaukseesi lentoon ja sariiniin. Esität sen verran erikoisia väitteitä, että en tunnista tapausta. Ymmärrän kyllä ellet anna lähteitä. Ikävähän se olisi hyvää tarinaa tosiasioilla pilata.


    • ostamaan

      Täytyykin taas mennä ostamaan israelilaisia tuotteita.

    • mattijaakko

      Olen kiihtyvällä vauhdilla ostanut Israelilaisia tuotteita. Ostan
      mahdollisimman paljon jatkossa!

      • hightech

        Saat vain kaksi ämpärillistä Jaffoja, sen tämä maa tuottaa.


      • BUAHHAHAHHAAAAHA
        hightech kirjoitti:

        Saat vain kaksi ämpärillistä Jaffoja, sen tämä maa tuottaa.

        Haha, kyllä Israelia on ihan MAHDOTONTA boikotoida, koska silloin joutuisit muuttamaan LUOLAAN!!! :DDDDD

        https://www.youtube.com/watch?v=UQhrc-mw0fA


      • ddfgjklölö

      • hfhfhfhhfchhfchhc
        hightech kirjoitti:

        Saat vain kaksi ämpärillistä Jaffoja, sen tämä maa tuottaa.

        Jaffojen osuus viennistä vähäinen.Haulla Israel vientituotteet löytyy tietoa.


    • TutustuTotuuteen

      Olet kovin lapsellinen ja tietämätön aloittaja!

      Se, että Israel rakentaa omalle maalleen, on ihan oikein ja sitä pitää tukeakin.

      Minä ja kaikki tuntemani ihmiset tuemme Israelia kaikin mahdollisin keinoin, siten Herrakin siunaa meitä - emme halua kirousta päällemme kiroamalla juutalaisia, hehän ovat meille rakkaita ja Jumalan valittua kansaa.

      Ja sitten - mitään "länsirantaa" ei ole olemassakaan, vaan tuolla paikalla sijaitsevat ikivanhat, Israelin jo 3000 vuotta omistamat Samaria ja Juudea - näistä paikoistahan olemme kaikki lukeneet uskontotunneillamme.

      Sen lisäksi "Palestiinaa" valtiona ei ole koskaan ollutkaan - tämä Palestiina-käsitteen ja palestiinalaisen kansan käsitteen, keksi sairaassa päässään muslimi terroristipäällikkö Jasser Arafat aikoinaan.

      Mitään Palestiinaa ei kuitenkaan ole olemassakaan, eikä palestiinalaisikaan, vaan he ovat kaikkialta muslimimaista Israeliin tulleita muslimi mamuja.

      Katsoppa vaikka karttaa - Ei sieltä löydy suurennuslasillakaan maata nimeltä Palestiina, eikä koraani tunne sellaista maata, eikä koraani puhu myöskääm sanaakaan Israelista tai Jerusalemista "pyhänä paikkanaan" - koraani mainitsee ainoastaan Mekan ja Medinan muslimien pyhinä paikkoina.

      • Hanttimies

        Kyllä länsiranta on olemassa. Mm. Suomella on länsiranta, jokaisella saarella on länsiranta jne. Jordania nimesi Länsirannaksi alueen, jota on tuhansia vuosia kutsuttu nimillä Juudea ja Samaria. Jordania nimesi Länsirannaksi siis Jordan-joen länsipuolisen alueen hyökättyään monen muun osapuolen kanssa Israelia vastaan Israelin itsenäistyttyä ja vallattuaan laittomasti kyseisen alueen. Jordania teki alueella etnisen puhdistuksen ja pyrki hävittämään alueelta kaiken sen, mikä kertoi alueen vuosituhantisesta juutalaisesta historiasta. Jopa haudat tyhjennettiin ja häpäistiin.

        Alue nimeltä Palestiina on ollut ja on olemassa. Siitä on olemassa hieman erilaisia määritelmiä, mutta se on suunnilleen se alue, jolla sijaitsee valtio nimeltä Israel.

        Suomessa asuvat henkilöt ovat suomalaisia ja alueella nimeltä Palestiina asuvat henkilöt ovat palestiinalaisia. Suuri osa näistä palestiinalaisista on juutalaisia ja vielä suurempi osa palestiinalaisista on Israelin kansalaisia. Palestiinalaiselle on monia eri määritelmiä. Riippuu paljon puhujasta että mitä sillä milloinkin tarkoitetaan. Samakin henkilö saattaa käyttää nimitystä jopa tietämättään monessa eri merkityksessä.


      • Hanttimies

        Nimittelystäsi päätellen hän on jättänyt vastaamatta johonkin kysymykseen, eli hän taitaa siis mielestäsi olla siionistinatsi samalla perusteella kuin olet itsesikin sellaiseksi todennut.


      • PalestiinaOnJaPysyy

        Kyllä se löytyy.
        Venäjä, koko Afrikka, Etelä-Amerikka ja...moni moni maa muun muassa myös Ruotsi, joka on aina edellä Suomen takapajulaa.

        USA on niitä, joka ei ole tunnustanut, mutta senhän nyt jokainen tietää miksi!

        Palestiina oli ja on. Englantilaisten typeryyttä, että lupasivat rahamiehille tuon maan, jonka olivat valloittaneet.


      • 8753785
        PalestiinaOnJaPysyy kirjoitti:

        Kyllä se löytyy.
        Venäjä, koko Afrikka, Etelä-Amerikka ja...moni moni maa muun muassa myös Ruotsi, joka on aina edellä Suomen takapajulaa.

        USA on niitä, joka ei ole tunnustanut, mutta senhän nyt jokainen tietää miksi!

        Palestiina oli ja on. Englantilaisten typeryyttä, että lupasivat rahamiehille tuon maan, jonka olivat valloittaneet.

        Palestiinan tunnustaneita demokratioita ei banaanivaltioita lukuun ottamatta juuri ole. Onhan se selvä, että valtiolla pitää olla oma maa-alue. Palestiinalla ei ole, koska Israel miehitti sen sodassa, joka käytiin arabien tahdosta.


      • Marionov

        joo joo


      • Marionov
        Hanttimies kirjoitti:

        Kyllä länsiranta on olemassa. Mm. Suomella on länsiranta, jokaisella saarella on länsiranta jne. Jordania nimesi Länsirannaksi alueen, jota on tuhansia vuosia kutsuttu nimillä Juudea ja Samaria. Jordania nimesi Länsirannaksi siis Jordan-joen länsipuolisen alueen hyökättyään monen muun osapuolen kanssa Israelia vastaan Israelin itsenäistyttyä ja vallattuaan laittomasti kyseisen alueen. Jordania teki alueella etnisen puhdistuksen ja pyrki hävittämään alueelta kaiken sen, mikä kertoi alueen vuosituhantisesta juutalaisesta historiasta. Jopa haudat tyhjennettiin ja häpäistiin.

        Alue nimeltä Palestiina on ollut ja on olemassa. Siitä on olemassa hieman erilaisia määritelmiä, mutta se on suunnilleen se alue, jolla sijaitsee valtio nimeltä Israel.

        Suomessa asuvat henkilöt ovat suomalaisia ja alueella nimeltä Palestiina asuvat henkilöt ovat palestiinalaisia. Suuri osa näistä palestiinalaisista on juutalaisia ja vielä suurempi osa palestiinalaisista on Israelin kansalaisia. Palestiinalaiselle on monia eri määritelmiä. Riippuu paljon puhujasta että mitä sillä milloinkin tarkoitetaan. Samakin henkilö saattaa käyttää nimitystä jopa tietämättään monessa eri merkityksessä.

        Niinno, tassa tarkoitetaan poliittista "Lansiranta", "West Bank" jonka Jordania paatti nimittamalla Yehudan seka Shomron Israelilais osat miehittaessaan ne.

        Kuuden paivan sodassa Israel sai omansa takaisin jordanialaiset, syyrialaiset ja egyptilaiset etc. muslimisiirtolaiset ja heidan siirtokunnat. 1947 Englantilaiset YK:n suosituksesta varastivat Yehudan seka Shomronin Eretz Yisraelilta muslimisiirtolaisille,

        http://www.mythsandfacts.org/conflict/mandate_for_palestine/1922-mandate_for_palestine.jpg
        aikaisempi oli
        http://www.mythsandfacts.org/replyonlineedition/images/maps/1922-mandate_for_palestine.jpg
        Golanin ylangon maavarkaus Syyrialle vuonna 1922.

        Epaonnistuneita maavarkaus yrityksia olivat:

        http://www.passia.org/palestine_facts/MAPS/newpdf/Peel1937-new.gif
        Peel commission.

        ja

        http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/images/wood3.gif
        Woodhead commission.

        Ne tyssasi arabien myrskyisiin mellakointeihin, heita himotti Eretz Yisrael kokonaan, ei hiekan muruakaan maanomistajille, toki maanomistajatkaan eivat sita hyvaksyneet ja ne englantilaisten maarosvous yritykset Eretz Yisraelista paatyivat sitten arkistoihin.

        Englantilaisilla oli tarkoitus tehda Eretz Yisraelista toinen muslimivaltio, mutta epaonnistui, PLO/PA/Hamas jatkaa englantilaisten linjoilla tehda Israelista toinen muslimivaltio, mutta eri nimella, ehka "Palestiina", kun kerta englantilaisetkin sanoivat niin Eretz Yisraelista.

        Israel on siita erimielta, eika ole viela alistunut maailman vasemmistolaisten ja muslimien kerjaamiseen ja suorittanu kansallista itsemurhaa.

        Eika varmaan tee sita tulevaisuudessakaan. Jos se nyt sitten muslimeja ja vasemmistolaisia mitenkaan lohduttaa, eika heilla sita paitsi ole vapaa-ajan ongelmia tehtailla Israelin vastaista propagandaa ja julkaista niita koko maailman medioissa leipatyokseen, saisivat olla siita kiitollisia Israelille, kun se pitaa heidat toissa.


      • Marionov

        joo


    • atv

      Merkillistä palloilua YK:n taholta.
      YK suoltaa päätöslauselmia, jotka ovat keskenään ristiriidassa.
      Nykyinen 2334 on ristiriidassa aikaisemmin kansainvälisesti ja arabien (myös PLO) hyväksymän 242, 338 ja Oslo-päätöksien kanssa.
      Vielä hassumpaa on esim. 242:n suhteuttaminen koskemaan ns. palestiinalaisia, sillä koko lauselmassa ei mainita palestiinalaisista sanallakaan (ei myöskään Arabiliitto tunnustanut sellaista) ja 338:ssa tuomittiin yksiselitteisesti arabimaat hyökkääjiksi.
      Ei sovittuihin päätöksiin kuulu sellainen toiminta, että ensin hyväksytään jokin päätös ja sitten ilmoitetaankin että aprillia.
      Tällä ns. kansainvälisellä yhteisöllä, kuten sen tarkemmin analysoimatta esitetään, tuntuu olevan jonkinlainen ”muistinmenetys” kun peräti Kansainliiton voimassa oleva ja YK:n peruskirjaan (perustuslaki) merkitty mandaattialueen jako on ”kadoksissa” kaikissa sen tehtailemissa päätöksissä.
      Eikä ao. laitos kyennyt tuomitsemaan Egyptin ja Jordanian laitonta miehitystä Gazassa ja ns. Länsirannalla ja edelleen ”muistimenetys” vaivaa kun ei tuoda julki alueiden kuuluvan YK:n perustuslain mukaan juutalaisvaltioon.
      Lisäksi tuota ”muistinmenetystä” edustaa ”unohtaminen” PLO:n voimassa olevista tuhoartikloista, jotka ovat voimassa sen peruskirjassa (perustuslaki).
      Tältä sektorilta löytyisi paljon merkillistä ”muistinmenetystä”, jotka palvelevat vain todellisia lainrikkojia ja hyökkääjien ”synninpäästöä”, aivan kuin paavin anekaupoissa aikoinaan.

    • tryytrutyi

      Israelin kansa, Jumalan valitsema Jumalan oma kansa, rakentaa asuntoja kansalaisilleen omalla maallaan. Rukoillaan, me kristityt, heidän puolestaan, että he saisivat asua turvassa ja rakentaa maastaan yhä kukoistavampaa. Jeesus tulee pian.

      • mietippä_sitä

        Helvetti kutsuu sinuakin loppuaikaa viettämään. Rikot kymmentä käskyä vastaan joten on vain oikeus ja kohtuus polttaa sinut helvetin liekeissä.


      • Hanttimies
        mietippä_sitä kirjoitti:

        Helvetti kutsuu sinuakin loppuaikaa viettämään. Rikot kymmentä käskyä vastaan joten on vain oikeus ja kohtuus polttaa sinut helvetin liekeissä.

        Olisi mielenkiintoista lukea, millä nimim. tryytrutyi kirjoittaman perusteella väität hänen rikkovan Kymmentä käskyä vastaan. Oletko itse lukenut Kymmenen käskyä? Entä oletko lukenut Raamatun?

        Onko sinulla itselläsi tarkoitus hoitaa se polttaminen?


      • Hanttimies

        Tuota tekemääsi argumentointivirhettä, jossa esität väitteen, joka on valhe, kutsutaan kompleksikysymykseksi. Tuollaiset toimivat erinomaisen hyvin kysymyksen esittäjää vastaan.


      • Marionov

        olet_saastaa joo


      • Marionov
        mietippä_sitä kirjoitti:

        Helvetti kutsuu sinuakin loppuaikaa viettämään. Rikot kymmentä käskyä vastaan joten on vain oikeus ja kohtuus polttaa sinut helvetin liekeissä.

        mietippä_sitä joo


    • doddanoi

      Arabit yrittivät tuhota Israelin. Siinä ottaa riskin, että sodan hävitessään voi itse menettää alueita. Israelin oikeutta Gazaan tai Länsirantaan on turha lähteä kiistämään. Vaikkapa Venäjä pitää Karjalaa hallussaan paljon huonommalla oikeudella.

      Siirtokuntien osalta ongelma kulminoituu siihen, että 1900-luvun puolivälistä alkaen on alettu katsoa, että miehittäjä ei olisi oikeutta siirtää väestöä miehitetylle alueelle. Israel ei kuitenkaan ole oikeastaan toiminut edes niin, vaan ihmiset ovat itse halunneet siirtyä sinne. Kansainvälinen oikeus ei velvoita Israelia suorittamaan Länsirannalla etnisiä puhdistuksia, joilla eliminoitaisiin juutalaisuus heidän omalta pyhältä maaltaan.

      • kysyn_nyt_vaan

        Ihan niinkuin Hitlerin natsisaksassa kun juutalaiset yrittivät tuhota sen talouden. Hitler otti ja laittoi juutalaiset uuniin. Oliko se siis sinun mielestä oikein?


      • doddanoi
        kysyn_nyt_vaan kirjoitti:

        Ihan niinkuin Hitlerin natsisaksassa kun juutalaiset yrittivät tuhota sen talouden. Hitler otti ja laittoi juutalaiset uuniin. Oliko se siis sinun mielestä oikein?

        Minun mielestäni juutalaisten pitäisi nimenomaan saada elää joutumatta uuniin... niin Saksassa kuin Länsirannalla.


      • Marionov
        kysyn_nyt_vaan kirjoitti:

        Ihan niinkuin Hitlerin natsisaksassa kun juutalaiset yrittivät tuhota sen talouden. Hitler otti ja laittoi juutalaiset uuniin. Oliko se siis sinun mielestä oikein?

        Nazi-Saksa ryosti juutalaiset perusteellisesti heti kun siihen pystyivat, Kristallnacht on laajempi juutalaisten ryosto, Nazi-Saksan kadut olivat lasin sirpaleissa ja kadut piti siivota, juutalaiset joutuivat maksamaan kaiken korkoineen.

        Juutalaiset joutuivat maksamaan menolipun junaan osoitteeseen Auschwitz-Birkenau. Monilla juutalaisilla oli tehty kullasta hampaisiin paikkoja, ne piti ottaa talteen ja sulattoon, mitapa ne vainaat sellaisilla muuten tekiskaan. Nazit siis ryostivat juutalaiset todella puhtaaksi tukkaa myoten.

        Nazit rakensivat mm. Autobahn tieverkoston juutalaisilta ryostamillaan sadoilla miljoonilla Reichsmarkoilla.


      • Marionov

        doddanoi Arabit lahti soitellen sotaan ja miksi ei, englantilaiset olivat varustaneet arabilegioonat, kouluttaneet ja englantilaisia upseereja heilla oli, tykit, englantilaiset aseet ja ammukset, niita oli enemman kuin tarpeeksi.
        Kaiken olisi pitany olla selva, ylivoima joka lahtoon. Jumalan armosta Israel selvisi, ei siksi, etta olisivat muita parempia, usein pain vastoin. Sen englantilaisten olisi pitany ottaa huomioon suunnitellessaan islamisti valtiota Israelin tilalle.

        Tana paivana muslimit ovat ajamassa YK:ta sotaan Israelia vastaan, he itse eivat siihen pystyisikaan, ovat saaneet liian monta kertaa turpiinsa yrittaessaan "vapauttaa Palestiina". Englantilaiset epaonnistuivat tehda muslimivaltio Israelin tilalle, arabit ovat siina epaonnistuneet ja nayttaa silta, vaikka YK olisi "vapauttamassa Palestiinaa", sekin yritys epaonnistuu tragediaan "palestiinalaisten" kannalta.

        On syyta pelata "palestiinalaisten", Libanonin, Jordanian ja Syyrian puolesta, etta he saavat pahasti turpiinsa ja "palestiinalaisista" ei kuulla sen jalkeen.

        Kaikki ne kansat, jotka lahtevat "vapauttamaan Palestiinaa" kokevat todella kovia aikoja, Raamattu lupaa sen, eika nailla nakymin sita voida kyseen alaistaa.

        Jumala on etukateen varoittanu Sanassaan kansoja hyokkaamasta Israeliin, seuraukset Han on sanonut. Jumalan Sana pitaa ottaa vakavasti, ateistinkin.


      • ota_isoja_ja_paljon
        Marionov kirjoitti:

        doddanoi Arabit lahti soitellen sotaan ja miksi ei, englantilaiset olivat varustaneet arabilegioonat, kouluttaneet ja englantilaisia upseereja heilla oli, tykit, englantilaiset aseet ja ammukset, niita oli enemman kuin tarpeeksi.
        Kaiken olisi pitany olla selva, ylivoima joka lahtoon. Jumalan armosta Israel selvisi, ei siksi, etta olisivat muita parempia, usein pain vastoin. Sen englantilaisten olisi pitany ottaa huomioon suunnitellessaan islamisti valtiota Israelin tilalle.

        Tana paivana muslimit ovat ajamassa YK:ta sotaan Israelia vastaan, he itse eivat siihen pystyisikaan, ovat saaneet liian monta kertaa turpiinsa yrittaessaan "vapauttaa Palestiina". Englantilaiset epaonnistuivat tehda muslimivaltio Israelin tilalle, arabit ovat siina epaonnistuneet ja nayttaa silta, vaikka YK olisi "vapauttamassa Palestiinaa", sekin yritys epaonnistuu tragediaan "palestiinalaisten" kannalta.

        On syyta pelata "palestiinalaisten", Libanonin, Jordanian ja Syyrian puolesta, etta he saavat pahasti turpiinsa ja "palestiinalaisista" ei kuulla sen jalkeen.

        Kaikki ne kansat, jotka lahtevat "vapauttamaan Palestiinaa" kokevat todella kovia aikoja, Raamattu lupaa sen, eika nailla nakymin sita voida kyseen alaistaa.

        Jumala on etukateen varoittanu Sanassaan kansoja hyokkaamasta Israeliin, seuraukset Han on sanonut. Jumalan Sana pitaa ottaa vakavasti, ateistinkin.

        Juupa joopa. Olisiko sinulla jäänyt pillerit ottamatta?


      • Marionov
        ota_isoja_ja_paljon kirjoitti:

        Juupa joopa. Olisiko sinulla jäänyt pillerit ottamatta?

        jooj ei


      • ota_isoja_ja_paljon
        Marionov kirjoitti:

        jooj ei

        Ilmankos. Sitten nopeasti ottamaan.


    • OSTAN.VALMISTETTU.ISRAEL

      ISRAEL ON AINUT SIVISTYSVALTIO LÄHI-IDÄN ALUEELLA. SIELLÄ TEHDÄÄN KORKEALAATUISIA TUOTTEITA, JOITA KANNATTAA OSTAA. ISRAEL ANTAA KAIKKIEN OLLA RAUHASSA, JOTKA EI HAASTA TERRORIA.

      MUSLIMIT ALUEELLA EI OSAA TEHDÄ MITÄÄN TUOTTAVAA, ELÄVÄT EU:N JA MUIDEN SOSIAALITUELLA JA SUUNNITTELEVAT SEKÄ TEKEVÄT TERRORI ISKUJA KAIKKIA VASTAAN KAIKKIALLA.

      SIVISTYNEEN IHMISEN VALINTA ON SELVÄ: TUEN ISRAELIA!

      • sortovaltio

        Ns. sivistyneet ihmiset ostivat aikoinaan natsisaksan tuotteita.
        Mikä sivistysvaltio käyttää kollektiivisia rangaistuksia, kidutusta, eri lakeja eri roduille, pitää gettoja, kieltää esim. kaivojen teon rodun perusteella, pakkolunastaa alkuperäisasukkaiden tilat ja kodit, harjoittaa valtiojohtoista merirosvousta, murhaa YK:n palveluksessa olevia yms. yms.? Mikähän tuollainen valtio on?


      • BushKenguru

        Mikä sivistysvaltio??? MIKÄ?
        Sehän tulee heistä itsestään se sanomakin: TERRORISTI!
        Israel terrorisoi itse muita. Kieltää asuntojen rakentamisen palestiinalaisilta, mutta sallii sen juutalaisille, kun ovat oikeaa rotua!! MITÄ SE ON!
        Sehän on selvää rasismia ja mitä teki gazalaisille? TEKI HOLOKAUSTIN!
        Käytti jopa kaasua raketeissaan, tappoi satoja ja satoja lapsia ja aikuisia!!
        Mikään sivistysvaltio ei ole näin raaka. Ei mikää vanha Tooran kirjavanhus voi antaa tuohon oikeutta. Tuollainen valtio tulisi siirtää jollekin saarelle, näinhän se taisi tuo Hitler jo suunnitella, hän ei heitä halunnut tappaa vaan päästä heistä eroon kun julistivat sodan Saksalle 1933 ja järjestivät kauppasaartoa ym. inhottavaa saksalaisten kiusaamiseksi.
        Terrori-iskuja nuo Mosadin miehet tekevät väärillä passeilla, Norjassa asti tappamalla viattoman ihmisen, joka muistutti ulkonäöltään jotakuta josta halusivat eroon. Uusi Seelanti ei hyväksynyt väärillä passeilla touhuavia vaan vastasivat huutoon. Dubaissa kävivät kuristamassa hotellissa ym...ym..

        SIIS MIKÄ SIVISTYSVALTIO? Tappoi rauhanturvaajia, mm. suomalaisen 11 vuotta sitten ja pari vuotta sitten yrittivät, en tiedä onko hengissä, Suomeen tuotiin kuitenkin. Ovatko edes anteeksi pyytäneet. Eivät yleensä pyydä.

        Haukkuvat julkisesti palestiinalaisia ja arabeja apinoiksi, sylkevät lasten päälle ja haukkuvat tyttöjä huoriksi...näitä on nähtävänä kuka haluaa...ei ole satua.
        Bussissa etuosa varattu siionisteille, jos uhmaat tätä voi käydä kuin joku aika sitten, bussi kaadettin.


      • Hanttimies
        BushKenguru kirjoitti:

        Mikä sivistysvaltio??? MIKÄ?
        Sehän tulee heistä itsestään se sanomakin: TERRORISTI!
        Israel terrorisoi itse muita. Kieltää asuntojen rakentamisen palestiinalaisilta, mutta sallii sen juutalaisille, kun ovat oikeaa rotua!! MITÄ SE ON!
        Sehän on selvää rasismia ja mitä teki gazalaisille? TEKI HOLOKAUSTIN!
        Käytti jopa kaasua raketeissaan, tappoi satoja ja satoja lapsia ja aikuisia!!
        Mikään sivistysvaltio ei ole näin raaka. Ei mikää vanha Tooran kirjavanhus voi antaa tuohon oikeutta. Tuollainen valtio tulisi siirtää jollekin saarelle, näinhän se taisi tuo Hitler jo suunnitella, hän ei heitä halunnut tappaa vaan päästä heistä eroon kun julistivat sodan Saksalle 1933 ja järjestivät kauppasaartoa ym. inhottavaa saksalaisten kiusaamiseksi.
        Terrori-iskuja nuo Mosadin miehet tekevät väärillä passeilla, Norjassa asti tappamalla viattoman ihmisen, joka muistutti ulkonäöltään jotakuta josta halusivat eroon. Uusi Seelanti ei hyväksynyt väärillä passeilla touhuavia vaan vastasivat huutoon. Dubaissa kävivät kuristamassa hotellissa ym...ym..

        SIIS MIKÄ SIVISTYSVALTIO? Tappoi rauhanturvaajia, mm. suomalaisen 11 vuotta sitten ja pari vuotta sitten yrittivät, en tiedä onko hengissä, Suomeen tuotiin kuitenkin. Ovatko edes anteeksi pyytäneet. Eivät yleensä pyydä.

        Haukkuvat julkisesti palestiinalaisia ja arabeja apinoiksi, sylkevät lasten päälle ja haukkuvat tyttöjä huoriksi...näitä on nähtävänä kuka haluaa...ei ole satua.
        Bussissa etuosa varattu siionisteille, jos uhmaat tätä voi käydä kuin joku aika sitten, bussi kaadettin.

        Enää puuttuu vain lähteet väitteillesi ja sitten keskustelu mainitsemistasi asioista voi alkaa, vai onko tavoitteenasi vain nolata itsesi?


      • Hanttimies

        Pystytkö kertomaan omin sanoin, mitkä ovat puutteeni keskustelijana sinuun verrattuna? Mikä ominaisuutesi tekevät sinusta minua paremman keskustelijan?


    • OllaanOllaanBoikotissa

      Israel ei osaa olla sovussa oikein kenenkään kanssa, jopa USA on sen tuntenut nahoissaan...hyökkäsi US Libertyn kimppuun....jopa twin towersien romahtaessa 60 juutalaista pidätettiin tuolloin. Löytyi vääriä passeja, arabiasuja ja juhlintaa kameroiden kuvatessa, näitä juhlijoita on jopa netissä nähtävänä. Mitä lie rahojakin piilottelivat sukissaan. Vakoilusta on näyttöä videoilla.
      Mitä on siis tekeillä, nuo temput aina auttavat israelilaisia, näinhän se Netanyahukin myönsi heti...mutta silitteli sitten hieman tuota lausuntaansa, no sehän tuli suoraan sydämestä ajattelematta asiaa sen kummemmin.
      Boikotissa ollaan jo oltu pitkään. Aseita sinne Suomi ei saisi myydä, tehdäänkö sitä salaa kun ei ole mitään uutisia, urheilu-uutisia sen sijaan riittää liiaksikin. Hieman lehdistöltä toivoisi asiapohjaa enemmän.

      • Hanttimies

        Sinulla menee tuossa suloisesti käsitteet sekaisin, mutta anna nyt kuitenkin lähteet väitteillsi, vai oletko sinäkin samanlainen kuin muiden muassa nimimerkkiä olet_kuvottavaa_saastaa käyttävä kirjoittaja, joka ilmoitti tavoitteekseen keskustelussa vain lietsoa perusteetonta hysteriaa Israelia kohtaan?


      • olet_kuvottavaa_saastaa
        Hanttimies kirjoitti:

        Sinulla menee tuossa suloisesti käsitteet sekaisin, mutta anna nyt kuitenkin lähteet väitteillsi, vai oletko sinäkin samanlainen kuin muiden muassa nimimerkkiä olet_kuvottavaa_saastaa käyttävä kirjoittaja, joka ilmoitti tavoitteekseen keskustelussa vain lietsoa perusteetonta hysteriaa Israelia kohtaan?

        Käsitteet eivät mene sekaisin. Käsite kuvottava saasta koskee edelleen sinua. Mutta anna nyt jokin lähde joka todistaisi jotain muuta.


      • Lähdemies

        Tämä Hanttimies kannattaa jättää omaan arvoonsa kuten hänen vaatimuksensa lähteistä tai pilkuntarkasta kirjoitusasusta. Pitää pyytää varmaan itsekkin mokomalta disinformaatio-agentilta lähteitä joka sanasta...
        Itsekkin muistan 2001 iskujen jälkeen, että juutalaisia pidätettiin juhlimasta romahtaneiden tornien lähellä välittömästi iskujen jälkeen. Osa heistä karkoitettiin, kukaan ei tainut joutua syytteeseen....
        Ts. he tietysti tiesivät iskuista etukäteen, kuten tornien juutalainen omistajakin. Omistaja oli korottanut tornien vakuutusarvoja iskuja edeltävänä keväänä (=heti kun oli saanut tiedon tulevasta iskusta). Isku pelasti omistajan konkurssilta ja olikin hänelle kuin massiivinen lottovoitto. Tornit olisivat tarvinneet niin kalliin asbestiremontin, että siihen ei olisi ollut varaa. Tornien alaosa oli hirvittävä asbestipommi, jonka romahtamisessa muodostunut asbestipilvi tappoi/tappaa vielä paljon ihmisiä. Enemmän kuin itse romahduksessa kuoli. Asbestijutuista löytyy dokumentti joka tuli aikanaan Jim kanavaltakin, tehty ennen 2001 (varmaan esityskiellossa nyt, joku voisi laskea 1 1...)
        Samoin presidentti Bushille tämä 9/11 isku oli lottovoitto, hän sai "oikeutuksen" sotaan pahaa Saddamia vastaan. Saddam sattui tuolloin olemaan myös juutalaisten vihollinen no.1 ja Bush osasi toimia juuri sopivasti, määräten samalle ajankohdalle sotaharjoitukset, johon lähetettiin kaikki alueen aseistetut hävittäjät. Tämäkin määräys annettiin juuri muutamaa kk ennen, mutta hieman vakuusarvojen korottamisen jälkeen l. kuka tiesi ensin, mistä tieto tulikaan...
        Eli tämmöisiä juonitteluja taustalla, härskin päämäärän saavuttamiseksi voidaan uhrata aika paljon kansalaisia. Päästään pyhään sotaan "pyhän" maan vihollisia vastaan...
        Että kieroa porukkaa, joka on valmis mihin vain, seuraavaksi varastetaan Gazan öljy, kun juuri kaasukenttä saatiin omittua itselle...Boikottiin vaan koko sakki.


      • Marionov
        Lähdemies kirjoitti:

        Tämä Hanttimies kannattaa jättää omaan arvoonsa kuten hänen vaatimuksensa lähteistä tai pilkuntarkasta kirjoitusasusta. Pitää pyytää varmaan itsekkin mokomalta disinformaatio-agentilta lähteitä joka sanasta...
        Itsekkin muistan 2001 iskujen jälkeen, että juutalaisia pidätettiin juhlimasta romahtaneiden tornien lähellä välittömästi iskujen jälkeen. Osa heistä karkoitettiin, kukaan ei tainut joutua syytteeseen....
        Ts. he tietysti tiesivät iskuista etukäteen, kuten tornien juutalainen omistajakin. Omistaja oli korottanut tornien vakuutusarvoja iskuja edeltävänä keväänä (=heti kun oli saanut tiedon tulevasta iskusta). Isku pelasti omistajan konkurssilta ja olikin hänelle kuin massiivinen lottovoitto. Tornit olisivat tarvinneet niin kalliin asbestiremontin, että siihen ei olisi ollut varaa. Tornien alaosa oli hirvittävä asbestipommi, jonka romahtamisessa muodostunut asbestipilvi tappoi/tappaa vielä paljon ihmisiä. Enemmän kuin itse romahduksessa kuoli. Asbestijutuista löytyy dokumentti joka tuli aikanaan Jim kanavaltakin, tehty ennen 2001 (varmaan esityskiellossa nyt, joku voisi laskea 1 1...)
        Samoin presidentti Bushille tämä 9/11 isku oli lottovoitto, hän sai "oikeutuksen" sotaan pahaa Saddamia vastaan. Saddam sattui tuolloin olemaan myös juutalaisten vihollinen no.1 ja Bush osasi toimia juuri sopivasti, määräten samalle ajankohdalle sotaharjoitukset, johon lähetettiin kaikki alueen aseistetut hävittäjät. Tämäkin määräys annettiin juuri muutamaa kk ennen, mutta hieman vakuusarvojen korottamisen jälkeen l. kuka tiesi ensin, mistä tieto tulikaan...
        Eli tämmöisiä juonitteluja taustalla, härskin päämäärän saavuttamiseksi voidaan uhrata aika paljon kansalaisia. Päästään pyhään sotaan "pyhän" maan vihollisia vastaan...
        Että kieroa porukkaa, joka on valmis mihin vain, seuraavaksi varastetaan Gazan öljy, kun juuri kaasukenttä saatiin omittua itselle...Boikottiin vaan koko sakki.

        Lähdemies, salaliittoja vaan pukkaa ..


      • oikeesti_miksi
        Marionov kirjoitti:

        Lähdemies, salaliittoja vaan pukkaa ..

        Lähdemies on vaan niin oikeassa. Sotahullujen juutalaisten israel on melkoinen pahuuden keskittymä. Miksi?


      • Hanttimies
        Lähdemies kirjoitti:

        Tämä Hanttimies kannattaa jättää omaan arvoonsa kuten hänen vaatimuksensa lähteistä tai pilkuntarkasta kirjoitusasusta. Pitää pyytää varmaan itsekkin mokomalta disinformaatio-agentilta lähteitä joka sanasta...
        Itsekkin muistan 2001 iskujen jälkeen, että juutalaisia pidätettiin juhlimasta romahtaneiden tornien lähellä välittömästi iskujen jälkeen. Osa heistä karkoitettiin, kukaan ei tainut joutua syytteeseen....
        Ts. he tietysti tiesivät iskuista etukäteen, kuten tornien juutalainen omistajakin. Omistaja oli korottanut tornien vakuutusarvoja iskuja edeltävänä keväänä (=heti kun oli saanut tiedon tulevasta iskusta). Isku pelasti omistajan konkurssilta ja olikin hänelle kuin massiivinen lottovoitto. Tornit olisivat tarvinneet niin kalliin asbestiremontin, että siihen ei olisi ollut varaa. Tornien alaosa oli hirvittävä asbestipommi, jonka romahtamisessa muodostunut asbestipilvi tappoi/tappaa vielä paljon ihmisiä. Enemmän kuin itse romahduksessa kuoli. Asbestijutuista löytyy dokumentti joka tuli aikanaan Jim kanavaltakin, tehty ennen 2001 (varmaan esityskiellossa nyt, joku voisi laskea 1 1...)
        Samoin presidentti Bushille tämä 9/11 isku oli lottovoitto, hän sai "oikeutuksen" sotaan pahaa Saddamia vastaan. Saddam sattui tuolloin olemaan myös juutalaisten vihollinen no.1 ja Bush osasi toimia juuri sopivasti, määräten samalle ajankohdalle sotaharjoitukset, johon lähetettiin kaikki alueen aseistetut hävittäjät. Tämäkin määräys annettiin juuri muutamaa kk ennen, mutta hieman vakuusarvojen korottamisen jälkeen l. kuka tiesi ensin, mistä tieto tulikaan...
        Eli tämmöisiä juonitteluja taustalla, härskin päämäärän saavuttamiseksi voidaan uhrata aika paljon kansalaisia. Päästään pyhään sotaan "pyhän" maan vihollisia vastaan...
        Että kieroa porukkaa, joka on valmis mihin vain, seuraavaksi varastetaan Gazan öljy, kun juuri kaasukenttä saatiin omittua itselle...Boikottiin vaan koko sakki.

        Tämä oli tämän keskustelun toistaiseksi hauskin provo. Siinä tuodaan hienosti esiin se, millaiseksi pupuksi tekstit muuttuvat, kun kirjoitetaan kommentteja ja naureskellaan sille että väitteet pitäisi todistaa oikeiksi tai edes kertoa, minkä lähteen perusteella väitteitään heittää. Onhan tuollaista samantasoista puppua kirjoitettu muutenkin, mutta tässä sitä ei edes yritetty väittää totuudeksi.

        Multinikkisiionistinatsihehhehheheee_olet_tyhmä sivupersoonineen kirjoittaa sikäli eri tavalla, että hän yrittää vakuuttaa lukijat tekstinsä totuudenmukaisuudesta, vaikka tietääkin kirjoittavansa pitkälti puppua, tai ainakin antaa sen kuvan että tietää. Hänhän ei uskalla lähteitä antaa. Pari kertaa hän on yrittänyt tarkemmin viitata kirjoittamaani tekstiin lähteinä, mutta on nolannut itsensä totaalisesti. Tosin hän tiesi puutteensa tässä asiassa jo aiemmin, koska ei niitä töppejä ennenkään ole uskaltanut viitata lähteisiin.


      • Hanttimies
        oikeesti_miksi kirjoitti:

        Lähdemies on vaan niin oikeassa. Sotahullujen juutalaisten israel on melkoinen pahuuden keskittymä. Miksi?

        Pystytkö perustelemaan väitteesi lähteitä käyttäen?


      • oikeesti_miksi
        Hanttimies kirjoitti:

        Pystytkö perustelemaan väitteesi lähteitä käyttäen?

        Pystyn. Kyseessä on kuitenkin niin perustavanlaatuista yleisesti tiedossa olevaa asiaa ettei se tarvitse erilaisia lähteitä tuekseen. Itse olet väittänyt olevasi mensan johtavia jäseniä, upseeri, Jarno Mäkisen ystävä yms. ilman yhtäkään lähdettä. Tuo tekee sinusta muiden silmissä pelkän sekopään.
        Jos olet lähdemiehen kanssa eri mieltä niin perustele vastaväitteesi lähteiden kera. Siihen asti mennään näillä.


      • Hanttimies
        oikeesti_miksi kirjoitti:

        Pystyn. Kyseessä on kuitenkin niin perustavanlaatuista yleisesti tiedossa olevaa asiaa ettei se tarvitse erilaisia lähteitä tuekseen. Itse olet väittänyt olevasi mensan johtavia jäseniä, upseeri, Jarno Mäkisen ystävä yms. ilman yhtäkään lähdettä. Tuo tekee sinusta muiden silmissä pelkän sekopään.
        Jos olet lähdemiehen kanssa eri mieltä niin perustele vastaväitteesi lähteiden kera. Siihen asti mennään näillä.

        Et siis pystynyt antamaan lähdettä. Väitteesi "Kyseessä on kuitenkin niin perustavanlaatuista yleisesti tiedossa olevaa asiaa ettei se tarvitse erilaisia lähteitä tuekseen." ei ole tosi, vaikka sellaisen kuvan saattaa saada kun lukee mm. tätä keskustelua, jossa on vain esitetty väitteitä Israelin pahuudesta, mutta mitään ei ole kyetty todistamaan. Näin se on yleensäkin keskusteluissa ja monissa muissa medioissa.

        Vaikka ilmeisesti käytät useita eri nimimerkkejä, sinulle näyttää olevan vieras asia se, että mm. suomi24.fi:n keskusteluissa on tapana esiintyä anonyyminä, enkä minäkään aio paljastaa henkilöllisyyttäni.

        En ole väittänyt olevani Mensan johtavia jäseniä.

        Lähdemiehellä on todistustaakka väitteidensä ja siten myös lähteiden suhteen. Mikäli hän pystyy väitteensä jotenkin lähtein perustelemaan ja mikäli väitän vastaan on vaatimuksesi, että käyttäisin lähteitä, ajankohtainen. Tämähän on keskustelun alkeita, joiden soisi olevan kaikkien keskustelijoiden sisäistämiä. Ovathan nämä tuttuja jo koulusta.

        Esitin väitteen "Multinikkisiionistinatsihehhehheheee_olet_tyhmä sivupersoonineen... ... Hänhän ei uskalla lähteitä antaa. Pari kertaa hän on yrittänyt tarkemmin viitata kirjoittamaani tekstiin lähteinä, mutta on nolannut itsensä totaalisesti."

        Hän kirjoitti nimimerkillä murhaajat_oikeuteen 13.2.2017 0:17

        "Ensinnäkin myönnät siis kirjoittaneesi kommentteja toisella nimimerkillä, asia jonka olet täällä kieltänyt moneen kertaan. Toiseksi kysymysten vastaukset on joku kirjoittanut puolestasi koska et ole itse siihen kyennyt mutta sinähän olet ihan liian tyhmä, että asian oivaltaisit. Valehtelusi ja tyhmyytesi tuli taas todistetuksi."

        Tässä hän siis käytti ilmoitettuja lähdettä, mutta vaikka hänen nämäkin väitteensä olivat paikkaansapitämättömät, ei hän kyennyt niitä osoittamaan tosiksi, eikä edes yrittänyt, koska hän oli mahdottoman tehtävän edessä.


      • oikeesti_miksi
        Hanttimies kirjoitti:

        Et siis pystynyt antamaan lähdettä. Väitteesi "Kyseessä on kuitenkin niin perustavanlaatuista yleisesti tiedossa olevaa asiaa ettei se tarvitse erilaisia lähteitä tuekseen." ei ole tosi, vaikka sellaisen kuvan saattaa saada kun lukee mm. tätä keskustelua, jossa on vain esitetty väitteitä Israelin pahuudesta, mutta mitään ei ole kyetty todistamaan. Näin se on yleensäkin keskusteluissa ja monissa muissa medioissa.

        Vaikka ilmeisesti käytät useita eri nimimerkkejä, sinulle näyttää olevan vieras asia se, että mm. suomi24.fi:n keskusteluissa on tapana esiintyä anonyyminä, enkä minäkään aio paljastaa henkilöllisyyttäni.

        En ole väittänyt olevani Mensan johtavia jäseniä.

        Lähdemiehellä on todistustaakka väitteidensä ja siten myös lähteiden suhteen. Mikäli hän pystyy väitteensä jotenkin lähtein perustelemaan ja mikäli väitän vastaan on vaatimuksesi, että käyttäisin lähteitä, ajankohtainen. Tämähän on keskustelun alkeita, joiden soisi olevan kaikkien keskustelijoiden sisäistämiä. Ovathan nämä tuttuja jo koulusta.

        Esitin väitteen "Multinikkisiionistinatsihehhehheheee_olet_tyhmä sivupersoonineen... ... Hänhän ei uskalla lähteitä antaa. Pari kertaa hän on yrittänyt tarkemmin viitata kirjoittamaani tekstiin lähteinä, mutta on nolannut itsensä totaalisesti."

        Hän kirjoitti nimimerkillä murhaajat_oikeuteen 13.2.2017 0:17

        "Ensinnäkin myönnät siis kirjoittaneesi kommentteja toisella nimimerkillä, asia jonka olet täällä kieltänyt moneen kertaan. Toiseksi kysymysten vastaukset on joku kirjoittanut puolestasi koska et ole itse siihen kyennyt mutta sinähän olet ihan liian tyhmä, että asian oivaltaisit. Valehtelusi ja tyhmyytesi tuli taas todistetuksi."

        Tässä hän siis käytti ilmoitettuja lähdettä, mutta vaikka hänen nämäkin väitteensä olivat paikkaansapitämättömät, ei hän kyennyt niitä osoittamaan tosiksi, eikä edes yrittänyt, koska hän oli mahdottoman tehtävän edessä.

        Eli sinulla ei ole esittää mitään lähteitä väitteittesi tueksi. Mensan jäsenkorttia, upseeripassia..., eikö niitäkään? Mites lääkereseptisi? No, anna sen olla, me uskomme sen :)


      • olet_sekopää
        Hanttimies kirjoitti:

        Et siis pystynyt antamaan lähdettä. Väitteesi "Kyseessä on kuitenkin niin perustavanlaatuista yleisesti tiedossa olevaa asiaa ettei se tarvitse erilaisia lähteitä tuekseen." ei ole tosi, vaikka sellaisen kuvan saattaa saada kun lukee mm. tätä keskustelua, jossa on vain esitetty väitteitä Israelin pahuudesta, mutta mitään ei ole kyetty todistamaan. Näin se on yleensäkin keskusteluissa ja monissa muissa medioissa.

        Vaikka ilmeisesti käytät useita eri nimimerkkejä, sinulle näyttää olevan vieras asia se, että mm. suomi24.fi:n keskusteluissa on tapana esiintyä anonyyminä, enkä minäkään aio paljastaa henkilöllisyyttäni.

        En ole väittänyt olevani Mensan johtavia jäseniä.

        Lähdemiehellä on todistustaakka väitteidensä ja siten myös lähteiden suhteen. Mikäli hän pystyy väitteensä jotenkin lähtein perustelemaan ja mikäli väitän vastaan on vaatimuksesi, että käyttäisin lähteitä, ajankohtainen. Tämähän on keskustelun alkeita, joiden soisi olevan kaikkien keskustelijoiden sisäistämiä. Ovathan nämä tuttuja jo koulusta.

        Esitin väitteen "Multinikkisiionistinatsihehhehheheee_olet_tyhmä sivupersoonineen... ... Hänhän ei uskalla lähteitä antaa. Pari kertaa hän on yrittänyt tarkemmin viitata kirjoittamaani tekstiin lähteinä, mutta on nolannut itsensä totaalisesti."

        Hän kirjoitti nimimerkillä murhaajat_oikeuteen 13.2.2017 0:17

        "Ensinnäkin myönnät siis kirjoittaneesi kommentteja toisella nimimerkillä, asia jonka olet täällä kieltänyt moneen kertaan. Toiseksi kysymysten vastaukset on joku kirjoittanut puolestasi koska et ole itse siihen kyennyt mutta sinähän olet ihan liian tyhmä, että asian oivaltaisit. Valehtelusi ja tyhmyytesi tuli taas todistetuksi."

        Tässä hän siis käytti ilmoitettuja lähdettä, mutta vaikka hänen nämäkin väitteensä olivat paikkaansapitämättömät, ei hän kyennyt niitä osoittamaan tosiksi, eikä edes yrittänyt, koska hän oli mahdottoman tehtävän edessä.

        Vain totaalinen sekopää siionistinatsi "ei ole tietoinen" esim. Länsirannan siirtokunnista jotka on rakennettu vastoin kansainvälisiä lakeja ko. alueelle. Etniset puhdistukset ko. alueilla ovat kaikkien sivistyneiden ihmisten tiedossa mutta sekopää on ulkona kaikesta.


      • Lähdemies
        Lähdemies kirjoitti:

        Tämä Hanttimies kannattaa jättää omaan arvoonsa kuten hänen vaatimuksensa lähteistä tai pilkuntarkasta kirjoitusasusta. Pitää pyytää varmaan itsekkin mokomalta disinformaatio-agentilta lähteitä joka sanasta...
        Itsekkin muistan 2001 iskujen jälkeen, että juutalaisia pidätettiin juhlimasta romahtaneiden tornien lähellä välittömästi iskujen jälkeen. Osa heistä karkoitettiin, kukaan ei tainut joutua syytteeseen....
        Ts. he tietysti tiesivät iskuista etukäteen, kuten tornien juutalainen omistajakin. Omistaja oli korottanut tornien vakuutusarvoja iskuja edeltävänä keväänä (=heti kun oli saanut tiedon tulevasta iskusta). Isku pelasti omistajan konkurssilta ja olikin hänelle kuin massiivinen lottovoitto. Tornit olisivat tarvinneet niin kalliin asbestiremontin, että siihen ei olisi ollut varaa. Tornien alaosa oli hirvittävä asbestipommi, jonka romahtamisessa muodostunut asbestipilvi tappoi/tappaa vielä paljon ihmisiä. Enemmän kuin itse romahduksessa kuoli. Asbestijutuista löytyy dokumentti joka tuli aikanaan Jim kanavaltakin, tehty ennen 2001 (varmaan esityskiellossa nyt, joku voisi laskea 1 1...)
        Samoin presidentti Bushille tämä 9/11 isku oli lottovoitto, hän sai "oikeutuksen" sotaan pahaa Saddamia vastaan. Saddam sattui tuolloin olemaan myös juutalaisten vihollinen no.1 ja Bush osasi toimia juuri sopivasti, määräten samalle ajankohdalle sotaharjoitukset, johon lähetettiin kaikki alueen aseistetut hävittäjät. Tämäkin määräys annettiin juuri muutamaa kk ennen, mutta hieman vakuusarvojen korottamisen jälkeen l. kuka tiesi ensin, mistä tieto tulikaan...
        Eli tämmöisiä juonitteluja taustalla, härskin päämäärän saavuttamiseksi voidaan uhrata aika paljon kansalaisia. Päästään pyhään sotaan "pyhän" maan vihollisia vastaan...
        Että kieroa porukkaa, joka on valmis mihin vain, seuraavaksi varastetaan Gazan öljy, kun juuri kaasukenttä saatiin omittua itselle...Boikottiin vaan koko sakki.

        WTC... tässä tietoja sotaharjoitusjutusta (mm. Vigilant Guardian...)
        http://www.globalresearch.ca/the-military-drills-of-september-11th-why-a-new-investigation-is-needed/6906

        asbesti ja WTC
        https://www.asbestos.com/world-trade-center/

        vakuutusyhtiöt eivät korvanneet asbestiremonttia.. ja muuta kiinnostavaa
        http://www.newswithviews.com/Spingola/deanna39.htm

        omistajan "uskottava" tarina. enhän näytä syylliseltä...enhän...
        https://www.youtube.com/watch?v=jNtMZ0jEZwM


      • Lähdemies

        WTC...Olikohan tässä jotain ongelmaa kun oli arkistosta poistettu?
        Fox news...
        https://www.youtube.com/watch?v=LbkQddEDPs0

        Ihme että alunperinkään tuommoista julkaisivat, koska jenkeissä media on 99% juutalaisten hallinnassa, myös FOX, CNN, DIsney, FB jne...

        Jos joku haluaa enempi ymmärtää niin kannattaa tutustua 'Suurimman hyötyjän periaatteeseen', se avaa monia mysteerejä...


      • hhuggygy
        olet_sekopää kirjoitti:

        Vain totaalinen sekopää siionistinatsi "ei ole tietoinen" esim. Länsirannan siirtokunnista jotka on rakennettu vastoin kansainvälisiä lakeja ko. alueelle. Etniset puhdistukset ko. alueilla ovat kaikkien sivistyneiden ihmisten tiedossa mutta sekopää on ulkona kaikesta.

        Etnisiä puhdistuksia teki Jordania karkoittaessaan juutalaiset Länsirannalta ja tuhotessaan synagogia n.50kpl ja kieltäessään uskonnoharjoitukset Jerusalemissa muilta kuin omiltaan.
        Palestiinalaiset ylipäätään haluaisivat puhdistaa koko Israelin juutalaisista ja tappaa heidät kaikki miehet, naiset ja lapsetkin. jordaniassa ei ole eikä missään arabimaissa juutalaisia, mutta israelissa on yli miljoona arabia.
        Missä on etninen puhdistus.


      • Hanttimies
        oikeesti_miksi kirjoitti:

        Eli sinulla ei ole esittää mitään lähteitä väitteittesi tueksi. Mensan jäsenkorttia, upseeripassia..., eikö niitäkään? Mites lääkereseptisi? No, anna sen olla, me uskomme sen :)

        Arvasin kyllä, että kun kirjoitan etten aio paljastaa henkilöllisyyttäni, sen jälkeen aletaan painostaa minua paljastamaan henkilöllisyyteni. Vastaavalla tavalla kävi, kun ilmaisin, että en keskustele Jarno Mäkisen tapauksesta ennen kuin aiemmille väitteille on annettu lähteet ja ne on käsitelty, alkoi jatkuva Jarno Mäkisen kuolemaan liittyvien kysymysten jatkuva esittäminen ja painostus niihin vastaamiseen. No, kaipa joku näkee pian tämänkin perusteena rinnastaa minut multinikkisiionistinatsihehhehheheee_olet_tyhmään sivupersoonineen. Sitähän hän on itsekin tehnyt jatkuvasti.


      • Hanttimies
        Lähdemies kirjoitti:

        WTC... tässä tietoja sotaharjoitusjutusta (mm. Vigilant Guardian...)
        http://www.globalresearch.ca/the-military-drills-of-september-11th-why-a-new-investigation-is-needed/6906

        asbesti ja WTC
        https://www.asbestos.com/world-trade-center/

        vakuutusyhtiöt eivät korvanneet asbestiremonttia.. ja muuta kiinnostavaa
        http://www.newswithviews.com/Spingola/deanna39.htm

        omistajan "uskottava" tarina. enhän näytä syylliseltä...enhän...
        https://www.youtube.com/watch?v=jNtMZ0jEZwM

        Hienoa. Tämäntapaista lähteiden antamista olen kaivannut tähänkin keskusteluun. Voit noiden väitteidesi ja lähteittesi kanssa osallistua vaikkapa asbestin boikotoimiseen liittyvään keskusteluun.

        Itse en kyllä lähtisi etsimään jonkin henkilön kuvaa 11 min pitkästä videosta, ellei lähteen antaja pysty itse kertomaan, missä kohdassa hänen tarkoittamansa kohta löytyy. Useinhan annetaan lähteiksi pitkiä videoita, jotka eivät liity aiheeseen mitenkään, mutta niillä koetetaan saada muita keskustelijoita hukkaamaan aikaansa. Hyvänä esimerkkinä toimii vaikkapa keskustelussa Boikotoi israelia esitetty viesti, jossa kehoitettiin katsomaan kymmeniä tuhansia videoita Youtubesta. Katsoin niistä kyllä ensimmäisen hakuosuman. Se oli otsikoitu ”Shocking scenes of Israeli Soldiers doing war crimes!” https://www.youtube.com/watch?v=CcFDAK_9hRE


      • Hanttimies
        Lähdemies kirjoitti:

        WTC...Olikohan tässä jotain ongelmaa kun oli arkistosta poistettu?
        Fox news...
        https://www.youtube.com/watch?v=LbkQddEDPs0

        Ihme että alunperinkään tuommoista julkaisivat, koska jenkeissä media on 99% juutalaisten hallinnassa, myös FOX, CNN, DIsney, FB jne...

        Jos joku haluaa enempi ymmärtää niin kannattaa tutustua 'Suurimman hyötyjän periaatteeseen', se avaa monia mysteerejä...

        Löytyisiköhän amerikkalaisen median boikotoimiselle ja sensuurille omat keskustelunsa? Ehkä voisit aloittaa sellaisen.


      • Hanttimies
        hhuggygy kirjoitti:

        Etnisiä puhdistuksia teki Jordania karkoittaessaan juutalaiset Länsirannalta ja tuhotessaan synagogia n.50kpl ja kieltäessään uskonnoharjoitukset Jerusalemissa muilta kuin omiltaan.
        Palestiinalaiset ylipäätään haluaisivat puhdistaa koko Israelin juutalaisista ja tappaa heidät kaikki miehet, naiset ja lapsetkin. jordaniassa ei ole eikä missään arabimaissa juutalaisia, mutta israelissa on yli miljoona arabia.
        Missä on etninen puhdistus.

        Tuo nimitys Länsiranta on jatkuvana muistutuksena Jordanian suorittamasta hyökkäyksestä Israelia vastaan, alueen etnisestä puhdistuksesta, synagogien tuhoamisesta ja häpäisystä, hautojen tuhoamisesta ja häpäisystä jne. Nimitys Länsiranta on Jordanian antama nimitys alueelle kun se oli miehittänyt Israelin alueet Juudean ja Samarian.


      • frfrfreddede
        Lähdemies kirjoitti:

        Tämä Hanttimies kannattaa jättää omaan arvoonsa kuten hänen vaatimuksensa lähteistä tai pilkuntarkasta kirjoitusasusta. Pitää pyytää varmaan itsekkin mokomalta disinformaatio-agentilta lähteitä joka sanasta...
        Itsekkin muistan 2001 iskujen jälkeen, että juutalaisia pidätettiin juhlimasta romahtaneiden tornien lähellä välittömästi iskujen jälkeen. Osa heistä karkoitettiin, kukaan ei tainut joutua syytteeseen....
        Ts. he tietysti tiesivät iskuista etukäteen, kuten tornien juutalainen omistajakin. Omistaja oli korottanut tornien vakuutusarvoja iskuja edeltävänä keväänä (=heti kun oli saanut tiedon tulevasta iskusta). Isku pelasti omistajan konkurssilta ja olikin hänelle kuin massiivinen lottovoitto. Tornit olisivat tarvinneet niin kalliin asbestiremontin, että siihen ei olisi ollut varaa. Tornien alaosa oli hirvittävä asbestipommi, jonka romahtamisessa muodostunut asbestipilvi tappoi/tappaa vielä paljon ihmisiä. Enemmän kuin itse romahduksessa kuoli. Asbestijutuista löytyy dokumentti joka tuli aikanaan Jim kanavaltakin, tehty ennen 2001 (varmaan esityskiellossa nyt, joku voisi laskea 1 1...)
        Samoin presidentti Bushille tämä 9/11 isku oli lottovoitto, hän sai "oikeutuksen" sotaan pahaa Saddamia vastaan. Saddam sattui tuolloin olemaan myös juutalaisten vihollinen no.1 ja Bush osasi toimia juuri sopivasti, määräten samalle ajankohdalle sotaharjoitukset, johon lähetettiin kaikki alueen aseistetut hävittäjät. Tämäkin määräys annettiin juuri muutamaa kk ennen, mutta hieman vakuusarvojen korottamisen jälkeen l. kuka tiesi ensin, mistä tieto tulikaan...
        Eli tämmöisiä juonitteluja taustalla, härskin päämäärän saavuttamiseksi voidaan uhrata aika paljon kansalaisia. Päästään pyhään sotaan "pyhän" maan vihollisia vastaan...
        Että kieroa porukkaa, joka on valmis mihin vain, seuraavaksi varastetaan Gazan öljy, kun juuri kaasukenttä saatiin omittua itselle...Boikottiin vaan koko sakki.

        Ai mikä Gazan öljy? Gazahan ei ole mikään valtio.Sitäpaitsi ei ole viisasta antaa rahoja korruptoituneelle rosvopesälle jonka ainoa tulonlähde on avustukset ja nekin käytetään terroriin ja ääri-islamin levitykseen.


      • Hanttimies

        On ihan hyvä, että käymme läpi keskustelujen perusasioita. Jos sisäistät perusasioista edes suurimman osan, voit ehkä kyetä käymään mielekkäitä keskusteluja eri aiheista.

        En ole ilmoittanut etten halua tutkia lähteitä koska se vie aikaa. Olen sanonut, että lähteiden antajan pitää tutustua antamaansa lähteeseen edes sen verran, että pystyy poimimaan ja yksilöimään siitä juuri sen kohdan johon viittaa. Lähteen antajan ei siis pidä antaa lähteeksi esim. videoita, ellei hän pysty yksilöimään, mitä hän yrittää videolla todistaa ja mistä kohdasta videota kyseinen todiste väitteelle löytyy. Tämä on aivan eri asia kuin se, että antaa lähteeksi kymmeniä tuhansia videoita, joihin ei ole itse tutustunut, eikä osaa tarkemmin yksilöimään mitä yrittää näillä kymmenillä tuhansilla videoilla todistaa. Vastuu lähteeseen tutustumisesta ja tarkempien lähdetietojen antamisesta on siis lähteen antajan, eikä sen osapuolen jolle lähde annetaan.

        Annoit lähteeksi Israelin sotarikoksille tämän videon https://www.youtube.com/watch?v=CcFDAK_9hRE Kerro nyt tarkemmin, minkä yksilöidyn rikoksen koetat sillä perustella ja mistä kohdasta videota löytyy todiste väitteellesi.

        On aivan turhaa kertoa, että jollekin asialle löytyy ”tuhansia ja taas tuhansia” lähteitä, ellei pysty niistä osoittamaan yhtäkään. Mikäli kuitenkin sanoo lähteitä löytyvän ”tuhansia ja taas tuhansia” on tilanne aivan sama kuin että ei mainitse lähteistä yhtään mitään. Nythän käytännössä kerrot, että et ole viitsinyt antamiisi lähteisiin (mm. 50000 videoa) tutustua.

        Kerro tuon edellisen kappaleen pohjalta, mitä tämä lainaus kertoo sinusta itsestäsi. Sinähän olet todennut olevasi siionistinatsi.

        ”Jos on natsi niin tietenkään tuollaista asioihin tutustumista ei viitsi tehdä vaan tyytyy väittämään ettei holokaustia tai muita rikoksia ole edes tapahtunut ja Hitler oli hyvä mies. Sinulla on sama suhde siionistiaatteesi ja israelin kanssa. Et halua tunnustaa israelin rikoksia kuten ei natsikaan Hitlerin rikoksia. Senpä takia sinä siionistinatsina olet niin samanlainen natsin kanssa kuin olla voi. Toki natseissa oli huippuälykkäitä ja kyvykkäitä ihmisiä mutta sinä edustat sitä tyhmintä lattiatason porukkaa jossa älykkyys ja viisaus korvataan aatteen tuomalla sekopäisyydellä.”

        Et ole kyennyt antamaan yhtäkään lainausta viesteistäni, joiden perusteella voisit väittää, että en tunnusta Israelin rikoksia. Ongelma on siinä, että et ole vielä pystynyt kertomaan yhtäkään yksilöityä Israelin rikosta ja antamaan sille lähdettä. En siis ole vielä ottanut kantaa mihinkään väitettyyn rikokseen, koska koetat itse peitellä niitä.

        Olet kertonut olevasi siionistinatsi. Minuakin olet sellaiseksi väittänyt, mutta ainoa perustelusi väitteellesi on se, että en ole vastannut kysymyksiin kapteeniluutnantti Jarno Mäkisen kuolemaan liittyen. Kysymykset esitit sen jälkeen kun kerroin, että en keskustele kyseisestä aiheesta ennen kuin yksilöit ja annat lähteet keskustelussa aiemmin esittämillesi väitteille. Itse et juuri kysymyksiin vastaa, kuten saamme huomata kommentistasi tai kommentoimattomuudestasi tähän viestiin.


      • miljoonia_lähteitä
        Hanttimies kirjoitti:

        On ihan hyvä, että käymme läpi keskustelujen perusasioita. Jos sisäistät perusasioista edes suurimman osan, voit ehkä kyetä käymään mielekkäitä keskusteluja eri aiheista.

        En ole ilmoittanut etten halua tutkia lähteitä koska se vie aikaa. Olen sanonut, että lähteiden antajan pitää tutustua antamaansa lähteeseen edes sen verran, että pystyy poimimaan ja yksilöimään siitä juuri sen kohdan johon viittaa. Lähteen antajan ei siis pidä antaa lähteeksi esim. videoita, ellei hän pysty yksilöimään, mitä hän yrittää videolla todistaa ja mistä kohdasta videota kyseinen todiste väitteelle löytyy. Tämä on aivan eri asia kuin se, että antaa lähteeksi kymmeniä tuhansia videoita, joihin ei ole itse tutustunut, eikä osaa tarkemmin yksilöimään mitä yrittää näillä kymmenillä tuhansilla videoilla todistaa. Vastuu lähteeseen tutustumisesta ja tarkempien lähdetietojen antamisesta on siis lähteen antajan, eikä sen osapuolen jolle lähde annetaan.

        Annoit lähteeksi Israelin sotarikoksille tämän videon https://www.youtube.com/watch?v=CcFDAK_9hRE Kerro nyt tarkemmin, minkä yksilöidyn rikoksen koetat sillä perustella ja mistä kohdasta videota löytyy todiste väitteellesi.

        On aivan turhaa kertoa, että jollekin asialle löytyy ”tuhansia ja taas tuhansia” lähteitä, ellei pysty niistä osoittamaan yhtäkään. Mikäli kuitenkin sanoo lähteitä löytyvän ”tuhansia ja taas tuhansia” on tilanne aivan sama kuin että ei mainitse lähteistä yhtään mitään. Nythän käytännössä kerrot, että et ole viitsinyt antamiisi lähteisiin (mm. 50000 videoa) tutustua.

        Kerro tuon edellisen kappaleen pohjalta, mitä tämä lainaus kertoo sinusta itsestäsi. Sinähän olet todennut olevasi siionistinatsi.

        ”Jos on natsi niin tietenkään tuollaista asioihin tutustumista ei viitsi tehdä vaan tyytyy väittämään ettei holokaustia tai muita rikoksia ole edes tapahtunut ja Hitler oli hyvä mies. Sinulla on sama suhde siionistiaatteesi ja israelin kanssa. Et halua tunnustaa israelin rikoksia kuten ei natsikaan Hitlerin rikoksia. Senpä takia sinä siionistinatsina olet niin samanlainen natsin kanssa kuin olla voi. Toki natseissa oli huippuälykkäitä ja kyvykkäitä ihmisiä mutta sinä edustat sitä tyhmintä lattiatason porukkaa jossa älykkyys ja viisaus korvataan aatteen tuomalla sekopäisyydellä.”

        Et ole kyennyt antamaan yhtäkään lainausta viesteistäni, joiden perusteella voisit väittää, että en tunnusta Israelin rikoksia. Ongelma on siinä, että et ole vielä pystynyt kertomaan yhtäkään yksilöityä Israelin rikosta ja antamaan sille lähdettä. En siis ole vielä ottanut kantaa mihinkään väitettyyn rikokseen, koska koetat itse peitellä niitä.

        Olet kertonut olevasi siionistinatsi. Minuakin olet sellaiseksi väittänyt, mutta ainoa perustelusi väitteellesi on se, että en ole vastannut kysymyksiin kapteeniluutnantti Jarno Mäkisen kuolemaan liittyen. Kysymykset esitit sen jälkeen kun kerroin, että en keskustele kyseisestä aiheesta ennen kuin yksilöit ja annat lähteet keskustelussa aiemmin esittämillesi väitteille. Itse et juuri kysymyksiin vastaa, kuten saamme huomata kommentistasi tai kommentoimattomuudestasi tähän viestiin.

        Olet tosiaan sekopää. Mihin lähteeseen viittaat kun väität minun kertoneen olevani siionistinatsi? Nyt kannattaa tosiaan katsoa lääkityksesi kohdalleen.


      • Hanttimies
        miljoonia_lähteitä kirjoitti:

        Olet tosiaan sekopää. Mihin lähteeseen viittaat kun väität minun kertoneen olevani siionistinatsi? Nyt kannattaa tosiaan katsoa lääkityksesi kohdalleen.

        Hyvä että muistutat tästä aiheesta lähes jokaisessa viestissäsi. On ihan hyvä silloin tällöin laittaa nämä alla näkyvät tekstit näkyviin.


        Viestissä http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-88765000 Kirjoitin sinulle 12.2.2017 23:54 mm.:
        "Eihän sinun tarvitse etsiä sen kauempaa kuin siitä epäasiallisten kirjoitustesi vuoksi suljetusta ketjusta, jonka olit nimennyt Boikotoi israelia ja jonka aloitus oli täsmälleen sama kuin tässäkin ketjussa. 20.11.2016 klo 1:38 kysymykseen "Oletko edelleen vain tyhmä maanpetturi siionistinatsi?" vastasit "kyllä"."

        ja

        "Osoita yksikin väittämäsi Israelin sotarikos, jota olen mielestäsi puoltanut. Anna tarkka lainaus viestistäni ja tarkka ajankohta milloin se on julkaistu. Anna myös lähde väittämääsi sotarikokseen ja tarkka lainaus siitä kohdasta josta kyseinen väite käy ilmi. Kun et tähänkään pysty, tulen jatkossa muistuttamaan, että ne epäasialliset nimittely, joita esität seuraavassa viestissäsi, kuvaavat mielestäsi juuri sinua. Lainaan myös tätä viestiäni, jotta osoitan, että olet tiennyt itsekin siitä, mihin nimityksiä tullaan käyttämään."

        Vastauksessasi http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-88765149 13.2.2017 0:17 kirjoitit mm.:
        "Olet siis edelleenkin tyhmä sekopää maanpetturi siionistinatsi joka kieltää israelin sotarikokset, rikokset ihmisyyttä vastaan yms. rikokset, myös Jarno Mäkisen murhan, miehen jonka murhalla ratsastat koska sinusta itsestäsi ei ole koskaan ollut eikä sinusta tule koskaan tulemaankaan yhteiskunnan saastaa kummempaa. "


      • israel_terrorisoi
        frfrfreddede kirjoitti:

        Ai mikä Gazan öljy? Gazahan ei ole mikään valtio.Sitäpaitsi ei ole viisasta antaa rahoja korruptoituneelle rosvopesälle jonka ainoa tulonlähde on avustukset ja nekin käytetään terroriin ja ääri-islamin levitykseen.

        Gaza on piiritetty getto, samanlainen kuin Varsovan getto natsisaksan aikaan. israel tuhoaa alueelta säännöllisesti kaiken infrastruktuurin, voimalaitokset, vedenpuhdistamot, sillat, tehtaat, koulut, päiväkodit ym. samalla kun murhaa sieltä muutamia tuhansia ihmisiä kymmenien tuhansien rampautettujen lisäksi. Suojattomat aseettomat siviilit ovat israelin sotilaiden tähtäimissä erityisen suosittuja koska nuo kohteet eivät ammu takaisin. israel on hyökännyt siviilien kimppuun myös esim. Libanonissa mutta siellä Hizbollah antoikin israelin sotahulluille ns:sti takkiin. Olivathan israelilaiset tottuneet siihen ettei kukaan ammu takaisin kuten esim. Jarno Mäkisen tapauksessa jossa he saattoivat rauhassa pommittaa aseettomia puolustuskyvyttömiä YK:n tarkkailijoita kunnes täysosuma YK:n tukikohtaan viimeisteli Khiamin verilöylyn.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Gaza on piiritetty getto, samanlainen kuin Varsovan getto natsisaksan aikaan. israel tuhoaa alueelta säännöllisesti kaiken infrastruktuurin, voimalaitokset, vedenpuhdistamot, sillat, tehtaat, koulut, päiväkodit ym. samalla kun murhaa sieltä muutamia tuhansia ihmisiä kymmenien tuhansien rampautettujen lisäksi. Suojattomat aseettomat siviilit ovat israelin sotilaiden tähtäimissä erityisen suosittuja koska nuo kohteet eivät ammu takaisin. israel on hyökännyt siviilien kimppuun myös esim. Libanonissa mutta siellä Hizbollah antoikin israelin sotahulluille ns:sti takkiin. Olivathan israelilaiset tottuneet siihen ettei kukaan ammu takaisin kuten esim. Jarno Mäkisen tapauksessa jossa he saattoivat rauhassa pommittaa aseettomia puolustuskyvyttömiä YK:n tarkkailijoita kunnes täysosuma YK:n tukikohtaan viimeisteli Khiamin verilöylyn.

        Kovia väitteitä, mutta ei lähteitä. Tuollaisiin väitteisiin on turha edes vastata, koska et pysty jatkamaan kuitenkaan asiallisin argumentein. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti oikeasti haluat tällä kerralla keskustella esittämistäsi väitteistä, anna väitteillesi lähteet. Tuosta Jarno Mäkisen tapauksesta voidaan keskustella sitten kun olet muille tässä keskustelussa esittämillesi väitteillesi, tai edes suurelle osalla niistä, antanut kunnon lähteet. Tiedän kyllä, että et kykene lähteitä antamaan, mutta harjoituksen vuoksi voisit koettaa sellaiset etsiä, vaikka et niitä julkaisekaan.


      • israel_terrorisoi
        Hanttimies kirjoitti:

        Kovia väitteitä, mutta ei lähteitä. Tuollaisiin väitteisiin on turha edes vastata, koska et pysty jatkamaan kuitenkaan asiallisin argumentein. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti oikeasti haluat tällä kerralla keskustella esittämistäsi väitteistä, anna väitteillesi lähteet. Tuosta Jarno Mäkisen tapauksesta voidaan keskustella sitten kun olet muille tässä keskustelussa esittämillesi väitteillesi, tai edes suurelle osalla niistä, antanut kunnon lähteet. Tiedän kyllä, että et kykene lähteitä antamaan, mutta harjoituksen vuoksi voisit koettaa sellaiset etsiä, vaikka et niitä julkaisekaan.

        Kanssasi ei voi keskustella koska olet tyhmä ja asioista tietämätön. Palataan asiaan sen jälkeen kun olet sivistänyt itseäsi, nykyinen sivistystasosi on alakoululaisen tasolla.
        Jos ei tiedä mikä oli Varsovan getto, mikä on Gaza tai miten israel on gazassa toiminut niin yleistiedon puute on valtava. Jatkuva lähteiden perääminen antaa kysyjästä idiootin vaikutelman varsinkin kun moneen kertaan on kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin tai mitätöimällä annettuja lähteitä (esim. Amnesty International tekemät raportit). "israel war crimes" hakusanoilla löytyy tutustuttavaa seuraaviksi kuukausiksi.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Kanssasi ei voi keskustella koska olet tyhmä ja asioista tietämätön. Palataan asiaan sen jälkeen kun olet sivistänyt itseäsi, nykyinen sivistystasosi on alakoululaisen tasolla.
        Jos ei tiedä mikä oli Varsovan getto, mikä on Gaza tai miten israel on gazassa toiminut niin yleistiedon puute on valtava. Jatkuva lähteiden perääminen antaa kysyjästä idiootin vaikutelman varsinkin kun moneen kertaan on kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin tai mitätöimällä annettuja lähteitä (esim. Amnesty International tekemät raportit). "israel war crimes" hakusanoilla löytyy tutustuttavaa seuraaviksi kuukausiksi.

        Olet kymmeniä kertoja väittänyt minua tyhmäksi ja asioista tietämättömäksi, mutta kertaakaan et ole pystynyt antamaan yhtäkään perusteltua esimerkkiä väitteellesi. Kun lukee lukuisilla nimimerkeillä kirjoittamiasi tekstejä, siis niitä joita ylläpito ei ole poistanut, kun huomioi kyvyttömyytesi vastata sinulle esitettyihin kysymyksiin ja kyvyttömyytesi antaa lähteitä väitteillesi, muistutat jatkuvasti siitä, että sinun ei kannattaisi arvioida toisten henkilöiden sivistystasoa. Arvioita antaessasi otat kantaa suomalaisten upseerien sivistyksen tasoon. Ensimmäisen viitteen sivistyksesi tasosta saa jo siitä, että kirjoitat tarkoituksellisesti erisnimiä pienellä alkukirjaimella.

        Tiedän kyllä mikä oli Varsovan getto ja mikä Gaza on ja kuinka Israel on Gazassa toiminut. Sinä olet esittänyt näihin liittyviä väitteitä, mutta olet lähinnä vain osoittanut tietämättömyytesi. Siksikin on ymmärrettävää, että et anna lähteitä väitteillesi. Vaikka ei tuohon täysin liitykään, niin minä olen meistä kahdesta ainoa, joka on käynyt Varsovassa, Israelissa ja Gazassa ja vieläpä lukuisia kertoja. Olet sinä pari kertaa koettanut lähteitä antaa, joilla olet osoittanut, että et ymmärrä lukemaasi. Viimeisin taitaa olla se, kun otsikon ”Boikotoi israelia” (otsikosta jo näkee kuka keskustelun on avannut) alla kirjoitit:

        ”Kuka muu kuin sinä voisi kirjoittaa valehdellen esim. Jarno Mäkisestä seuraavaaa? Voiko kukaan alittaa tuollaisen pohjanoteerauksen? Ei voi, vain sinä pystyt tuollaiseen ja se kertoo sinusta kaiken.
        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi? 11.2.2017"""” http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-89134327

        Kuvittelit, että tuossa minun kirjoittamakseni väittämässäsi lainauksessa olisi otettu kantaa Jarno Mäkiseen, kun siinä sen sijaan selvästi kysytään motiiviasi nimittää Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi. Mikäli antaisit lähteitä väitteillesi, saisi moni muukin virheellinen väitteesi selityksen huonosta luetun ymmärtämisestä.

        Syytät minua jatkuvasta lähteiden peräämisestä. Yleensäkin väitteille annetaan lähteet, mutta varsinkin sinun tapauksessasi se on oleellisen tärkeää, koska et näytä ymmärtävän lukemaasi tai kuulemaasi.

        Voit tietenkin väittää, että olen kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin. Tässä tapauksessa pidät asiallisena lähteenä hakusanoja ”Israel war crimes”. Tuo osoittaa vain sen, että sinulla ei ole mitään käsitystä keskustelun aiheesta. Jos olisit puoliksikaan niin fiksu kuin yrität väittää, tietäisit, että on sinun tehtäväsi käydä läpi lähteet ja poimia niistä ne asiat joihin haluat vedota, ja antaa tarkka lähdetieto niihin kohtiin joihin vetoat. Ei ihme, että esittämäsi väitteet ovat edelleen niin kovin virheellisiä, kun et ole aiheeseen tutustunut muuten kuin iltapäivälehtien otsikoiden perusteella.

        Nyt voit tietenkin vastata jälleen kerran luettelemalla minuun liittämiäsi kuvauksia, tietäen, että ne kuvaavat sinua itseäsi.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Kanssasi ei voi keskustella koska olet tyhmä ja asioista tietämätön. Palataan asiaan sen jälkeen kun olet sivistänyt itseäsi, nykyinen sivistystasosi on alakoululaisen tasolla.
        Jos ei tiedä mikä oli Varsovan getto, mikä on Gaza tai miten israel on gazassa toiminut niin yleistiedon puute on valtava. Jatkuva lähteiden perääminen antaa kysyjästä idiootin vaikutelman varsinkin kun moneen kertaan on kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin tai mitätöimällä annettuja lähteitä (esim. Amnesty International tekemät raportit). "israel war crimes" hakusanoilla löytyy tutustuttavaa seuraaviksi kuukausiksi.

        Kun nyt suosittelet tutustumista lähteisiin, joihin et ole itse tutustunut, niin voisitko vaikka aloittaa tästä, joka löytyy antamillasi hakusanoilla "israel war crimes"? Olen jo aiemminkin pyytänyt siihen kommenttia, mutta et ole pystynyt vastaamaan. Ehkäpä voisit pyytää tarvittaessa vaikka käännösapua, jotta pystyisit siihen tutustumaan. Haluatko vastaamattomuudellasi kertoa, että et ole tutustunut edes tähän ensimmäiseen videoon, joka Youtubesta löytyy antamillasi hakusanoilla, ja kuitenkin kehoitat minua käyttämään kuukausia videoiden tuijottamiseen? Tiedän kyllä, että et tähänkään viestiin saa vastata ainakaan asiallisesti etkä esittämääni kysymykseen.

        https://www.youtube.com/watch?v=CcFDAK_9hRE


      • israel_terrorisoi
        Hanttimies kirjoitti:

        Olet kymmeniä kertoja väittänyt minua tyhmäksi ja asioista tietämättömäksi, mutta kertaakaan et ole pystynyt antamaan yhtäkään perusteltua esimerkkiä väitteellesi. Kun lukee lukuisilla nimimerkeillä kirjoittamiasi tekstejä, siis niitä joita ylläpito ei ole poistanut, kun huomioi kyvyttömyytesi vastata sinulle esitettyihin kysymyksiin ja kyvyttömyytesi antaa lähteitä väitteillesi, muistutat jatkuvasti siitä, että sinun ei kannattaisi arvioida toisten henkilöiden sivistystasoa. Arvioita antaessasi otat kantaa suomalaisten upseerien sivistyksen tasoon. Ensimmäisen viitteen sivistyksesi tasosta saa jo siitä, että kirjoitat tarkoituksellisesti erisnimiä pienellä alkukirjaimella.

        Tiedän kyllä mikä oli Varsovan getto ja mikä Gaza on ja kuinka Israel on Gazassa toiminut. Sinä olet esittänyt näihin liittyviä väitteitä, mutta olet lähinnä vain osoittanut tietämättömyytesi. Siksikin on ymmärrettävää, että et anna lähteitä väitteillesi. Vaikka ei tuohon täysin liitykään, niin minä olen meistä kahdesta ainoa, joka on käynyt Varsovassa, Israelissa ja Gazassa ja vieläpä lukuisia kertoja. Olet sinä pari kertaa koettanut lähteitä antaa, joilla olet osoittanut, että et ymmärrä lukemaasi. Viimeisin taitaa olla se, kun otsikon ”Boikotoi israelia” (otsikosta jo näkee kuka keskustelun on avannut) alla kirjoitit:

        ”Kuka muu kuin sinä voisi kirjoittaa valehdellen esim. Jarno Mäkisestä seuraavaaa? Voiko kukaan alittaa tuollaisen pohjanoteerauksen? Ei voi, vain sinä pystyt tuollaiseen ja se kertoo sinusta kaiken.
        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi? 11.2.2017"""” http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-89134327

        Kuvittelit, että tuossa minun kirjoittamakseni väittämässäsi lainauksessa olisi otettu kantaa Jarno Mäkiseen, kun siinä sen sijaan selvästi kysytään motiiviasi nimittää Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi. Mikäli antaisit lähteitä väitteillesi, saisi moni muukin virheellinen väitteesi selityksen huonosta luetun ymmärtämisestä.

        Syytät minua jatkuvasta lähteiden peräämisestä. Yleensäkin väitteille annetaan lähteet, mutta varsinkin sinun tapauksessasi se on oleellisen tärkeää, koska et näytä ymmärtävän lukemaasi tai kuulemaasi.

        Voit tietenkin väittää, että olen kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin. Tässä tapauksessa pidät asiallisena lähteenä hakusanoja ”Israel war crimes”. Tuo osoittaa vain sen, että sinulla ei ole mitään käsitystä keskustelun aiheesta. Jos olisit puoliksikaan niin fiksu kuin yrität väittää, tietäisit, että on sinun tehtäväsi käydä läpi lähteet ja poimia niistä ne asiat joihin haluat vedota, ja antaa tarkka lähdetieto niihin kohtiin joihin vetoat. Ei ihme, että esittämäsi väitteet ovat edelleen niin kovin virheellisiä, kun et ole aiheeseen tutustunut muuten kuin iltapäivälehtien otsikoiden perusteella.

        Nyt voit tietenkin vastata jälleen kerran luettelemalla minuun liittämiäsi kuvauksia, tietäen, että ne kuvaavat sinua itseäsi.

        Kanssasi ei voi keskustella koska olet tyhmä ja asioista tietämätön. Palataan asiaan sen jälkeen kun olet sivistänyt itseäsi, nykyinen sivistystasosi on alakoululaisen tasolla.
        Jos ei tiedä mikä oli Varsovan getto, mikä on Gaza tai miten israel on gazassa toiminut niin yleistiedon puute on valtava. Jatkuva lähteiden perääminen antaa kysyjästä idiootin vaikutelman varsinkin kun moneen kertaan on kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin tai mitätöimällä annettuja lähteitä (esim. Amnesty International tekemät raportit). "israel war crimes" hakusanoilla löytyy tutustuttavaa seuraaviksi kuukausiksi.

        Myös valehtelusi ja asioiden tarkoituksellinen vääristäminen näkyy kirjoituksissasi jatkuvasti. Tarkoitukselliseen valehteluun ei sorru kuin ympityperä jolla ei älykkyys eikä tieto muuhun enää riitä. Jokainen joka seuraa kirjoituksia näkee valehtelusi ja asioiden vääristelyn kirjoituksesta toiseen. Tuosta esimerkkinä vaikkapa tuo:

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi? 11.2.2017......

        .....Kuvittelit, että tuossa minun kirjoittamakseni väittämässäsi lainauksessa olisi otettu kantaa Jarno Mäkiseen, kun siinä sen sijaan selvästi kysytään motiiviasi nimittää Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi. Mikäli antaisit lähteitä väitteillesi, saisi moni muukin virheellinen väitteesi selityksen huonosta luetun ymmärtämisestä.""""

        Ei, minä en kuvitellut sinun ottavan kantaa Jarno Mäkiseen. Se ei ollut kuvittelua, sinä nimenomaan otit kantaa Jarno Mäkiseen, mieheen jonka muistoa olet täällä mustamaalannut useaan otteeseen. Väität vieläpä ettet ole sitä kirjoittanut vaikka lainauksessa oli päiväys 11.2.2017 15.52 omaan kirjoitukseesi. Esität valheitasi yrittämällä laittaa ne toisen sanomaksi milloin muiden kirjoittajien milloin Jarno Mäkisen. Minkälainen ihminen voi valehdella ja vääristellä asioita sinun tapaasi? Olet umpisurkea valehteleva ihmisraukka joka israelin sotarikoksia peitellessään syyllistyy jopa noiden sotarikosten uhrien muiston häpäisyyn. Voiko alempiarvoista ihmistä olla kuin sinä olet?


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Kanssasi ei voi keskustella koska olet tyhmä ja asioista tietämätön. Palataan asiaan sen jälkeen kun olet sivistänyt itseäsi, nykyinen sivistystasosi on alakoululaisen tasolla.
        Jos ei tiedä mikä oli Varsovan getto, mikä on Gaza tai miten israel on gazassa toiminut niin yleistiedon puute on valtava. Jatkuva lähteiden perääminen antaa kysyjästä idiootin vaikutelman varsinkin kun moneen kertaan on kieltäytynyt tutustumasta annettuihin lähteisiin tai mitätöimällä annettuja lähteitä (esim. Amnesty International tekemät raportit). "israel war crimes" hakusanoilla löytyy tutustuttavaa seuraaviksi kuukausiksi.

        Myös valehtelusi ja asioiden tarkoituksellinen vääristäminen näkyy kirjoituksissasi jatkuvasti. Tarkoitukselliseen valehteluun ei sorru kuin ympityperä jolla ei älykkyys eikä tieto muuhun enää riitä. Jokainen joka seuraa kirjoituksia näkee valehtelusi ja asioiden vääristelyn kirjoituksesta toiseen. Tuosta esimerkkinä vaikkapa tuo:

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi? 11.2.2017......

        .....Kuvittelit, että tuossa minun kirjoittamakseni väittämässäsi lainauksessa olisi otettu kantaa Jarno Mäkiseen, kun siinä sen sijaan selvästi kysytään motiiviasi nimittää Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi. Mikäli antaisit lähteitä väitteillesi, saisi moni muukin virheellinen väitteesi selityksen huonosta luetun ymmärtämisestä.""""

        Ei, minä en kuvitellut sinun ottavan kantaa Jarno Mäkiseen. Se ei ollut kuvittelua, sinä nimenomaan otit kantaa Jarno Mäkiseen, mieheen jonka muistoa olet täällä mustamaalannut useaan otteeseen. Väität vieläpä ettet ole sitä kirjoittanut vaikka lainauksessa oli päiväys 11.2.2017 15.52 omaan kirjoitukseesi. Esität valheitasi yrittämällä laittaa ne toisen sanomaksi milloin muiden kirjoittajien milloin Jarno Mäkisen. Minkälainen ihminen voi valehdella ja vääristellä asioita sinun tapaasi? Olet umpisurkea valehteleva ihmisraukka joka israelin sotarikoksia peitellessään syyllistyy jopa noiden sotarikosten uhrien muiston häpäisyyn. Voiko alempiarvoista ihmistä olla kuin sinä olet?

        Keskustelussa, jonka aloitit uudelleen samalla otsikolla ja samalla avauksella kuin sen, jonka sait lukkoon sääntöjen vastaisella toiminnallasi, nimeltään Boikotoi Israelia, jossa kirjoitit perustelematta, että olisin ollut ahkerasti yhteydessä ”modeen” ja josta olen väitteesi mukaan saanut hetkeksi kaverin, kirjoitin 12.3.2017 19:55:

        ”MODERAATTORI!

        Tämän kommentoimani viestin voisi poistaa, sillä siinä tehdään pilkkaa multinikistä, joka on kirjoittanut mm. nimimerkeillä sortoa_vastaan, murhaajat_oikeuteen ja jopa nimimerkilläni Hanttimies. Ei hänkään ole niin yksinkertainen, että toistaisi tuon viestin vastauksena viestiini”

        Tästä 14.3.2017 0:13 kirjoittamastasi viestistä päätellen olin väärässä sinun suhteesi. Nyt olisi nimittäin ollut samanlainen viesti paikallaan moderaattorille, mutta kyllähän se näköjään olet oikeasti sinä itse, joka tuon älyttömyyden kirjoitti uudelleen vieläpä ymmärtämättä siihen saamaasi vastausta. Kyse ei siis ollutkaan siitä, että joku muu olisi pilkannut sinua.

        Noihin viestisi alun teksteihisi otin kantaa jo aiemmassa viestissäni jota et näköjään ymmärtänyt, mutta väkisin halusit nolata itsesi toistamalla sen.

        Koetahan vielä perustella väitteesi, että millä perusteella olen mielestäsi ottanut kantaa Jarno Mäkiseen kirjoittaessani: ”Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?” Olisi todella mielenkiintoista tietää kuinka tuon perustelet. Tiedän kyllä ettet siihen pysty. Tuo ”11.2.2017” ei ollut osa kirjoitustani, vaikka niin väitätkin.

        En ole missään väittänyt, ettenkö olisi kirjoittanut lausetta: ”Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?”. Mistä keksit väitteen, että olisin väittänyt, ettei se ole minun kirjoittamani? Se siis on totta, että en ollut kirjoittanut tuon lauseen perään 11.2.2017, joka oli lainauksessa. Toisin kuin väität, siinä ei ole lisäksi 15.52. En ole missään väittänyt tuota lausetta kenenkään muun kirjoittamaksi, en edes Jarno Mäkisen.

        Et ole vielä kertaakaan osoittanut minun mustamaalanneen Jarno Mäkistä. Itse olet de fakto nimittänyt häntä mm. kansakunnan ehdottomaksi saastaksi.

        Et ole vielä kertaakaan osoittanut minun valehtelevan tai peittelevän Israelin (tai kuten sinä lapsenomaisesti kirjoitat ”israelin”) sotarikoksia. Sinä peittelet niitä ihan itse kun et ole veiläkään pystynyt antamaan lähteitä väitteillesi. Kaivoin puolestasi esiin ensimmäiksi eteeni osuneen lähteen antamillasi hakusanoilla ”Israel war crimes”, mutta siitäkään et ole kyennyt kommentoimaan mitään, et edes kaivamaan esiin, kuinka se osoittaisi todeksi niitä väittämisäsi Israelin sotarikoksia.

        Et ole missään osoittanut minun häpäisseen minkään tai kenenkään uhrien muistoa.

        Ottaen huomioon yllä mainitsemani valheesi, voit itse vastata tuohon viimeiseen kysymykseesi.

        Helpottaaksi kirjoitusteni tunnistamista, rekisteröin viikonloppuna nimimerkkini, jotta et enää sekoittaisi niin helposti minun ja sinun kirjoittamia viestejä. Vielä tosin on jäljellä viestejä, jotka sinä olet kirjoittanut nimimerkilläni, jolla olen kirjoittanut kymmeniä viestejä. Tuollainen toisen kirjoittajan nimimerkkin käyttö on yksi niistä kaikkein noloimmista virheistä mitä keskustelussa voi tehdä. Tosin ei tuo samassa keskustelussa usean nimimerkin käyttö paljon sen fiksumpaa ole, mutta tiedän kyllä, että toimit niin hyvin kuin osaat.


      • israel_terrorisoi
        Hanttimies kirjoitti:

        Keskustelussa, jonka aloitit uudelleen samalla otsikolla ja samalla avauksella kuin sen, jonka sait lukkoon sääntöjen vastaisella toiminnallasi, nimeltään Boikotoi Israelia, jossa kirjoitit perustelematta, että olisin ollut ahkerasti yhteydessä ”modeen” ja josta olen väitteesi mukaan saanut hetkeksi kaverin, kirjoitin 12.3.2017 19:55:

        ”MODERAATTORI!

        Tämän kommentoimani viestin voisi poistaa, sillä siinä tehdään pilkkaa multinikistä, joka on kirjoittanut mm. nimimerkeillä sortoa_vastaan, murhaajat_oikeuteen ja jopa nimimerkilläni Hanttimies. Ei hänkään ole niin yksinkertainen, että toistaisi tuon viestin vastauksena viestiini”

        Tästä 14.3.2017 0:13 kirjoittamastasi viestistä päätellen olin väärässä sinun suhteesi. Nyt olisi nimittäin ollut samanlainen viesti paikallaan moderaattorille, mutta kyllähän se näköjään olet oikeasti sinä itse, joka tuon älyttömyyden kirjoitti uudelleen vieläpä ymmärtämättä siihen saamaasi vastausta. Kyse ei siis ollutkaan siitä, että joku muu olisi pilkannut sinua.

        Noihin viestisi alun teksteihisi otin kantaa jo aiemmassa viestissäni jota et näköjään ymmärtänyt, mutta väkisin halusit nolata itsesi toistamalla sen.

        Koetahan vielä perustella väitteesi, että millä perusteella olen mielestäsi ottanut kantaa Jarno Mäkiseen kirjoittaessani: ”Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?” Olisi todella mielenkiintoista tietää kuinka tuon perustelet. Tiedän kyllä ettet siihen pysty. Tuo ”11.2.2017” ei ollut osa kirjoitustani, vaikka niin väitätkin.

        En ole missään väittänyt, ettenkö olisi kirjoittanut lausetta: ”Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?”. Mistä keksit väitteen, että olisin väittänyt, ettei se ole minun kirjoittamani? Se siis on totta, että en ollut kirjoittanut tuon lauseen perään 11.2.2017, joka oli lainauksessa. Toisin kuin väität, siinä ei ole lisäksi 15.52. En ole missään väittänyt tuota lausetta kenenkään muun kirjoittamaksi, en edes Jarno Mäkisen.

        Et ole vielä kertaakaan osoittanut minun mustamaalanneen Jarno Mäkistä. Itse olet de fakto nimittänyt häntä mm. kansakunnan ehdottomaksi saastaksi.

        Et ole vielä kertaakaan osoittanut minun valehtelevan tai peittelevän Israelin (tai kuten sinä lapsenomaisesti kirjoitat ”israelin”) sotarikoksia. Sinä peittelet niitä ihan itse kun et ole veiläkään pystynyt antamaan lähteitä väitteillesi. Kaivoin puolestasi esiin ensimmäiksi eteeni osuneen lähteen antamillasi hakusanoilla ”Israel war crimes”, mutta siitäkään et ole kyennyt kommentoimaan mitään, et edes kaivamaan esiin, kuinka se osoittaisi todeksi niitä väittämisäsi Israelin sotarikoksia.

        Et ole missään osoittanut minun häpäisseen minkään tai kenenkään uhrien muistoa.

        Ottaen huomioon yllä mainitsemani valheesi, voit itse vastata tuohon viimeiseen kysymykseesi.

        Helpottaaksi kirjoitusteni tunnistamista, rekisteröin viikonloppuna nimimerkkini, jotta et enää sekoittaisi niin helposti minun ja sinun kirjoittamia viestejä. Vielä tosin on jäljellä viestejä, jotka sinä olet kirjoittanut nimimerkilläni, jolla olen kirjoittanut kymmeniä viestejä. Tuollainen toisen kirjoittajan nimimerkkin käyttö on yksi niistä kaikkein noloimmista virheistä mitä keskustelussa voi tehdä. Tosin ei tuo samassa keskustelussa usean nimimerkin käyttö paljon sen fiksumpaa ole, mutta tiedän kyllä, että toimit niin hyvin kuin osaat.

        Valheesi, kieltämisesi eikä mikään muukaan muuta kirjoituksiasi esim.

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""" kirjoitit tuon 11.2.2017 klo 15.52

        En minä, eikä kukaan muukaan sinua lukuunottamatta ole missään milloinkaan näillä saiteilla kirjoittanut mitään tuon tapaistakaan. Tuo oma kirjoituksesi osoittaa sinun olevan pelkkää ihmissaastaa joka pyrkii Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Ilmeisesti perimmäisenä tarkoituksenasi israelin tekemän sotarikoksen vesittäminen.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Valheesi, kieltämisesi eikä mikään muukaan muuta kirjoituksiasi esim.

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""" kirjoitit tuon 11.2.2017 klo 15.52

        En minä, eikä kukaan muukaan sinua lukuunottamatta ole missään milloinkaan näillä saiteilla kirjoittanut mitään tuon tapaistakaan. Tuo oma kirjoituksesi osoittaa sinun olevan pelkkää ihmissaastaa joka pyrkii Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Ilmeisesti perimmäisenä tarkoituksenasi israelin tekemän sotarikoksen vesittäminen.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.

        Et vieläkään ole osoittanut minun valehdelleen.

        Nyt sait sentään tuon kirjoittamani tekstin oikeaan muotoon. Onnittelut siitä. Itse en kyllä käyttänyt useampaa paria lainausmerkkejä. Antamasi lähdetieto on kuitenkin väärin. En ole kirjoittanut tuolla tavalla 11.2.2017 klo 15:52 Tämäkin auttaa ymmärtämään, miksi et anna lähdetietoja väitteillesi Israelia koskien. Ethän sinä osaa antaa lähdetietoja edes käynnissä olevan keskustelun sisältä oikein.

        Tuo lainaamasi väite pitää edelleen paikkaansa, vaikka et sitä ymmärräkään tai sitten vain haluat kieltää totuuden. Ongelmasi voi toki olla kielitaito, mutta silloin sinun pitäisi ymmärtää toimia niin, että tuollainen kuvattu pilkka Jarno Mäkisestä tai kenestäkään muustakaan ei pääsisi nettiin asti. Ethän sinä siinä kuvaa ketään muuta kuin itsesäsi (ja ehkä Jarno Mäkistä ja muita suomalaisia upseereita).

        Jokainen palstaa seurannut on varmasti lukenut arvioitasi minusta ja huomannut, että yleensä et niitä pysty mietenkään perustelemaan ja silloinkin kun yrität, osoitat vain kyvyttymyytesi ymmärtää selvää tekstiä.

        Koetahan nyt päästä takaisin keskustelun aiheeseen. Minä en ole tämän keskustleun aihe, vaan tässä pitäisi keskustella boikotin aloittamisesta israelilaisia tuotteita vastaan. Jos haluat aiheesta keskustella, niin koeta nyt esittää yksikin perusteltu argumentti puolesta ja vastaan ja anna lähdetieto, joka tukee väitteitäsi ja perustelujasi. Ellet sitä pysty tekemään, kannattaa sinun siirtyä keskustelemaan sellaisesta aiheesta josta jotain tiedät. Ehkäpä sinun pitäisi harrastaa jotain muuta kuin nettikeskusteluja. Kokeile vaikka jotain sellaista harrastusta jonka osaat tai jonka voit oppia.


      • israel_terrorisoi
        Hanttimies kirjoitti:

        Et vieläkään ole osoittanut minun valehdelleen.

        Nyt sait sentään tuon kirjoittamani tekstin oikeaan muotoon. Onnittelut siitä. Itse en kyllä käyttänyt useampaa paria lainausmerkkejä. Antamasi lähdetieto on kuitenkin väärin. En ole kirjoittanut tuolla tavalla 11.2.2017 klo 15:52 Tämäkin auttaa ymmärtämään, miksi et anna lähdetietoja väitteillesi Israelia koskien. Ethän sinä osaa antaa lähdetietoja edes käynnissä olevan keskustelun sisältä oikein.

        Tuo lainaamasi väite pitää edelleen paikkaansa, vaikka et sitä ymmärräkään tai sitten vain haluat kieltää totuuden. Ongelmasi voi toki olla kielitaito, mutta silloin sinun pitäisi ymmärtää toimia niin, että tuollainen kuvattu pilkka Jarno Mäkisestä tai kenestäkään muustakaan ei pääsisi nettiin asti. Ethän sinä siinä kuvaa ketään muuta kuin itsesäsi (ja ehkä Jarno Mäkistä ja muita suomalaisia upseereita).

        Jokainen palstaa seurannut on varmasti lukenut arvioitasi minusta ja huomannut, että yleensä et niitä pysty mietenkään perustelemaan ja silloinkin kun yrität, osoitat vain kyvyttymyytesi ymmärtää selvää tekstiä.

        Koetahan nyt päästä takaisin keskustelun aiheeseen. Minä en ole tämän keskustleun aihe, vaan tässä pitäisi keskustella boikotin aloittamisesta israelilaisia tuotteita vastaan. Jos haluat aiheesta keskustella, niin koeta nyt esittää yksikin perusteltu argumentti puolesta ja vastaan ja anna lähdetieto, joka tukee väitteitäsi ja perustelujasi. Ellet sitä pysty tekemään, kannattaa sinun siirtyä keskustelemaan sellaisesta aiheesta josta jotain tiedät. Ehkäpä sinun pitäisi harrastaa jotain muuta kuin nettikeskusteluja. Kokeile vaikka jotain sellaista harrastusta jonka osaat tai jonka voit oppia.

        Vänkää vänkää vaan vastaan mutta kuten jokainen voi kirjoituksistasi todeta niin
        valheesi, kieltämisesi eikä mikään muukaan muuta kirjoituksiasi esim.

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""" kirjoitit tuon 11.2.2017 klo 15.52

        En minä, eikä kukaan muukaan sinua lukuunottamatta ole missään milloinkaan näillä saiteilla kirjoittanut mitään tuon tapaistakaan. Tuo oma kirjoituksesi osoittaa sinun olevan pelkkää ihmissaastaa joka pyrkii Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Ilmeisesti perimmäisenä tarkoituksenasi israelin tekemän sotarikoksen vesittäminen.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        Vänkää vänkää vaan vastaan mutta kuten jokainen voi kirjoituksistasi todeta niin
        valheesi, kieltämisesi eikä mikään muukaan muuta kirjoituksiasi esim.

        """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""" kirjoitit tuon 11.2.2017 klo 15.52

        En minä, eikä kukaan muukaan sinua lukuunottamatta ole missään milloinkaan näillä saiteilla kirjoittanut mitään tuon tapaistakaan. Tuo oma kirjoituksesi osoittaa sinun olevan pelkkää ihmissaastaa joka pyrkii Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Ilmeisesti perimmäisenä tarkoituksenasi israelin tekemän sotarikoksen vesittäminen.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.

        Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?" tai """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""".

        Kuinka sinä voit kuvitella pystyväsi keskustelemaan mm. Jarno Mäkisen tapauksesta, kun edes tuota lainausta ja/tai sille lähdettä et saa kerrottua oikein? Et siis pysty edes samasta keskustelusta antamaan lähdettä. Kuinka sitten pystyisit hankkimaan tietoa muista lähteistä ja kertomaan niistä asianmukaisesti?

        Koska edelleen olet sitä mieltä, että olen väärässä ja valehtelen, anna hieman pidempi lainaus siitä viestistä josta tuon lainauksen otit ja anna siihen viestiin suora linkki.

        Tämäkin tapaus selittää sen, että et et meinaa millään antaa lähteitä, koska ne vain paljastaisivat sinun olevan väärässä. Siksi keskitytkin heti hyökkäämään toisia keskustelijoita vastaan henkilökohtaisesti, vaikka et tunne heitä ollenkaan. Samalla paljastat vielä enemmän tietämättömyydestäsi.

        Edelleenkään tuo tekstini ei osoita minun olevan ihmissaastaa, enkä pyri Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Minulla ei ole mitään syytä mustamaalata häntä, päinvastoin. Siksi minua ihmetyttääkin se, että sinä joka et häntä edes tuntenut ja tunnut pitävän häntä yli-ihmillisenä olentona, kuitenkin de fakto väität häntä mm. ihmissaastaksi.

        En ole pyrkinyt vesittämään "Israelin sotarikoksia". Siksi olenkin koettanut pitkään ja hartaasti pumpata sinulta näyttöä niistä, mutta eihän sinulla sellaisia ole. Ethän sinä edes tunne aihepiiriä lainkaan.


      • israel_terrorisoi
        Hanttimies kirjoitti:

        Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?" tai """Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?""".

        Kuinka sinä voit kuvitella pystyväsi keskustelemaan mm. Jarno Mäkisen tapauksesta, kun edes tuota lainausta ja/tai sille lähdettä et saa kerrottua oikein? Et siis pysty edes samasta keskustelusta antamaan lähdettä. Kuinka sitten pystyisit hankkimaan tietoa muista lähteistä ja kertomaan niistä asianmukaisesti?

        Koska edelleen olet sitä mieltä, että olen väärässä ja valehtelen, anna hieman pidempi lainaus siitä viestistä josta tuon lainauksen otit ja anna siihen viestiin suora linkki.

        Tämäkin tapaus selittää sen, että et et meinaa millään antaa lähteitä, koska ne vain paljastaisivat sinun olevan väärässä. Siksi keskitytkin heti hyökkäämään toisia keskustelijoita vastaan henkilökohtaisesti, vaikka et tunne heitä ollenkaan. Samalla paljastat vielä enemmän tietämättömyydestäsi.

        Edelleenkään tuo tekstini ei osoita minun olevan ihmissaastaa, enkä pyri Jarno Mäkisen muiston mustamaalaamiseen. Minulla ei ole mitään syytä mustamaalata häntä, päinvastoin. Siksi minua ihmetyttääkin se, että sinä joka et häntä edes tuntenut ja tunnut pitävän häntä yli-ihmillisenä olentona, kuitenkin de fakto väität häntä mm. ihmissaastaksi.

        En ole pyrkinyt vesittämään "Israelin sotarikoksia". Siksi olenkin koettanut pitkään ja hartaasti pumpata sinulta näyttöä niistä, mutta eihän sinulla sellaisia ole. Ethän sinä edes tunne aihepiiriä lainkaan.

        """Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"""""

        Jokainen voi todeta, että olet tuon kirjoittanut koska kirjoituksesi on tässä ketjussa säilynyt. Olet jäänyt taas kiinni selkeästä valehtelusta omien kirjoitustesi myötä ja yrität tuotakin kieltää. Lähteenä omat kirjoituksesi päiväyksineen ja kellonaikoineen. Sinut on taas kerran todettu tyhmäksi valehtelevaksi ihmissaastaksi. Pyrit toiminnallasi mustamaalaamaan israelin sotarikoksen uhrien esim. Jarno Mäkisen muistoa.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        """Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"""""

        Jokainen voi todeta, että olet tuon kirjoittanut koska kirjoituksesi on tässä ketjussa säilynyt. Olet jäänyt taas kiinni selkeästä valehtelusta omien kirjoitustesi myötä ja yrität tuotakin kieltää. Lähteenä omat kirjoituksesi päiväyksineen ja kellonaikoineen. Sinut on taas kerran todettu tyhmäksi valehtelevaksi ihmissaastaksi. Pyrit toiminnallasi mustamaalaamaan israelin sotarikoksen uhrien esim. Jarno Mäkisen muistoa.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.

        Olisit nyt vain noudattanut tuota ohjettani "Koska edelleen olet sitä mieltä, että olen väärässä ja valehtelen, anna hieman pidempi lainaus siitä viestistä josta tuon lainauksen otit ja anna siihen viestiin suora linkki. "Sillähän sinä olisit helposti pystynyt todistamaan minun valehtelevan jos valehtelisin. Huomasitko taas kerran olevasi väärässä, mutta et pysty sitä tunnustamaan, vai oletko todella sitä mieltä, että olen kirjoittanut kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?" Poistin tuosta ylimääräiset lainausmerkit.

        Anna nyt se linkki siihen viestiin josta tuon lainauksen olet ottanut ja lainaa siitä samalla hieman pidempi pätkä. Kun et tätäkään pysty tekemään, todistat seuraavassa viestissäsi minusta esittämälläsi valheellisella nimittelyllä itsesi juuri sellaiseksi miksi minua nimittelet.

        Nyt sinulla olisi kerrankin oiva tilaisuus osoittaa väitteesi oikeaksi ja minut valehtelijaksi antamalla linkki viestiini. Miksi jätät tilaisuuden käyttämättä? Enkö kirjoittanutkaan 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"

        Samalla tavalla kuin tätäkään valheellista väittämääsi et pysty osoittamaan oikeaksi, et ole pystynyt muitakaan valheitasi todistamaan tosiksi.


      • TottaMooses_2017
        Hanttimies kirjoitti:

        Kovia väitteitä, mutta ei lähteitä. Tuollaisiin väitteisiin on turha edes vastata, koska et pysty jatkamaan kuitenkaan asiallisin argumentein. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti oikeasti haluat tällä kerralla keskustella esittämistäsi väitteistä, anna väitteillesi lähteet. Tuosta Jarno Mäkisen tapauksesta voidaan keskustella sitten kun olet muille tässä keskustelussa esittämillesi väitteillesi, tai edes suurelle osalla niistä, antanut kunnon lähteet. Tiedän kyllä, että et kykene lähteitä antamaan, mutta harjoituksen vuoksi voisit koettaa sellaiset etsiä, vaikka et niitä julkaisekaan.

        Etpä taida osatakaan vastata naseviin ja asiallisiin kommentteihin. Totta oli kirjoittajan tarina minunkin mielestäni.


      • En ole missään väittänyt, että en olisi kirjoittanut tuota ”Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"”, vaikka oletkin tekstiini lisännyt lainausmerkkejä, joita kirjoittamassani tekstissä ei ole. Tässä vielä linkki tuohon kirjoittamaani tekstiin. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14706560/aloita-boikotti-israelilaisia-tuotteita-vastaan-!#comment-89171805

        Ketjussa Boikotoi israelia kirjoitin 11.2.2017 15:52 kirjoitin: ”…osoitat joka kerta, että et kykene keskustelemaan tuostakaan aiheesta.

        Se että tuossakin viestissäsi väität Jarno Mäkistä de facto mm. saastaksi, siionistinatsiksi ja maanpetturiksi, ei lisää haluani keskustella kanssasi tuosta aiheesta.

        Jo postatessani…”
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14706560/aloita-boikotti-israelilaisia-tuotteita-vastaan-!#comment-88745836

        Tässä ketjussa en ole kirjoittanut viestiä 11.2.2017 klo 15:52.

        11.2.2017 16:10 kirjoitin: ”…jossa olen mielestäni kirjoittanut kuvailemallasi tavalla.

        Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?” http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-88746066

        Tuossa on siis omat kirjoitukseni päivämäärineen, kellonaikoineen ja linkkeineen. Näiden lähteiden avulla olisit voinut helposti osoittaa minun valehtelevan ja olevan tyhmää valehtelevaa ihmissaastaa ja millä muita nimityksiä itsestäsi käytitkään, jos osaisit etsiä lähteitä ja antaa niihin linkkejä. Nyt sinun tarvitsee enää noiden avulla osoittaa minun valehdelleen

        Koeta nyt samalla metodilla osoittaa minun pyrkivän toiminnallani mustamaalaamaan esim. Jarno Mäkisen muistoa.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


      • israel_terrorisoi kirjoitti:

        """Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"""""

        Jokainen voi todeta, että olet tuon kirjoittanut koska kirjoituksesi on tässä ketjussa säilynyt. Olet jäänyt taas kiinni selkeästä valehtelusta omien kirjoitustesi myötä ja yrität tuotakin kieltää. Lähteenä omat kirjoituksesi päiväyksineen ja kellonaikoineen. Sinut on taas kerran todettu tyhmäksi valehtelevaksi ihmissaastaksi. Pyrit toiminnallasi mustamaalaamaan israelin sotarikoksen uhrien esim. Jarno Mäkisen muistoa.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.

        Autan sinua hieman, jotta voit osoittaa minun valehdelleen viesteissäni, mikäli olen valehdellut.

        Kohta 1:
        Kyllä. Kirjoitin: "Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"" En ole missään kiistänyt kirjoittaneeni tuota. Tässä on linkki kirjoitukseeni: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14706560/aloita-boikotti-israelilaisia-tuotteita-vastaan-#comment-89171805


        Kohta 2:
        11.2.2017 15:52 kirjoitin: ”… osoitat joka kerta, että et kykene keskustelemaan tuostakaan aiheesta.

        Se että tuossakin viestissäsi väität Jarno Mäkistä de facto mm. saastaksi, siionistinatsiksi ja maanpetturiksi, ei lisää haluani keskustella kanssasi tuosta aiheesta.

        Jo postatessani tämä kommenttien kokoelman liittyen aiheeseen Jarno Mäkinen, tiesin ettet sitä ymmärrä…” http://keskustelu.suomi24.fi/t/14706560/aloita-boikotti-israelilaisia-tuotteita-vastaan-#comment-88745836


        Kohta 3:
        11.2.2017 16:10 kirjoitin: ”En ole ottanut kantaa väitteeseesi Jarno Mäkisen murhasta, joten en ole sitä myöskään vähätellyt. En ole siten valehdellut myöskään murhan tekijöistä, enkä ole laittanut hänen suuhunsa itse keksimiäni sanoja. Koska kuitenkin olet tuosta eri mieltä, niin anna lainaus tekstistäni johon jossa olen mielestäni kirjoittanut kuvailemallasi tavalla.

        Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?”
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602284/boikotoi-israelia#comment-88746066

        Mikä on siis se valhe, josta väitteesi mukaan jäin kiinni. Osoita se käyttämällä kirjoittamiani tekstejä. Osoita noiden kirjoitusteni perusteella, että olen tyhmä valehteleva ihmissaasta. Osoita myös kirjoituksiani käyttäen se, että pyrin toiminnallani mustamaalaamaan esim. Jarno Mäkisen muistoa. Osoita kirjoitusteni perusteella, että sinä olit väitteinesi oikeassa ja minä väärässä.

        Pyri kertomana, mitä tarkoittaa lause: ”Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?” Kerro mihin se ottaa kantaa ja mitä siinä väitetään. Perustele väitteesi.

        Miksi et pysty vastaamaan tähän viestiin asiallisesti? Miksi et pysty osoittamaan pyytämiäni asioita?

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


      • TottaMooses_2017 kirjoitti:

        Etpä taida osatakaan vastata naseviin ja asiallisiin kommentteihin. Totta oli kirjoittajan tarina minunkin mielestäni.

        Missä minulla on ollut vaikeuksia vastata asiallisiin ja naseviin kommentteihin?

        Palataan tuohon tarinaan sen jälkeen kun tarina saa lähteet. Monet muodostavat käsityksensä asioista tarinoiden pohjalta. Minua sen sijaan kiinnostaa enemmän totuus. Näyttää siltä, että tuo 11.3.2017 13:44 kirjoitettu viesti on pelkkää tarinaa ainakin annettujen lähteiden valossa.

        Tässä vielä muistutukseksi se kommentoimasi viesti:
        "Kovia väitteitä, mutta ei lähteitä. Tuollaisiin väitteisiin on turha edes vastata, koska et pysty jatkamaan kuitenkaan asiallisin argumentein. Mikäli kuitenkin poikkeuksellisesti oikeasti haluat tällä kerralla keskustella esittämistäsi väitteistä, anna väitteillesi lähteet. Tuosta Jarno Mäkisen tapauksesta voidaan keskustella sitten kun olet muille tässä keskustelussa esittämillesi väitteillesi, tai edes suurelle osalla niistä, antanut kunnon lähteet. Tiedän kyllä, että et kykene lähteitä antamaan, mutta harjoituksen vuoksi voisit koettaa sellaiset etsiä, vaikka et niitä julkaisekaan."


      • En ole väittänyt, että en olen tuota kirjoittanut. Tässä linkki viestiin, jossa olen tuon kirjoittanut http://keskustelu.suomi24.fi/t/14706560/aloita-boikotti-israelilaisia-tuotteita-vastaan-#comment-89171805 En tosin laittanut kirjoitukseeni ylimääräisiä lainausmerkkejä, kuten koetet valehdellen väittää.

        Viestisi ei siis osoita minun valehdelleen. Et ole missään osoittanut minun valehdelleen. Voit toki todeta minut tyhmäksi valehtelevaksi ihmissaastaksi vedoten esittämiisi valheisiin, mutta ne valheet eivät kuitenkaan tee minusta väitteidesi mukaista, mutta kertovat vain sinusta itsestäsi.

        Pyrit toiminnallasi mustamaalaamaan esim. Jarno Mäkisen muistoa.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet.


    • hihigggu

      sissisotaa??? terrorismia juutalaisia ja omiansakin kohtaan. jos ei kannata palestiinalaisena terroria niin tapetaan, samoin tapetaan kristittyjä ja esim homoja. Sielä terrorlandiassa on myös Sharia -laki voimassa jonka mukaan kivitystuomiot ovat oikeutettuja. korruptio ja avustusrahojen väärinkäyttö on sääntö ja herrat sielä Hamaslandiassa varastavat kaiken ja pakottavat muut itsemurhaiskuihin. Sairas maa ja sen kansa.

    • Aivanoikeinon

      Antaa israelin rakentaa se ajaa terroristit mereen.

      • Ennustaja-Eukko

        Terroristit, eli israelilaiset mereen? Se tulee ihan syvältä sielusta tuo terroristi-sana, se on aina huulilla, mutta se kertoo ihmisestä ja valtiosta paljon. Selvänäkijäkin kuuntelee enemmän kuin puhuu, tiedoksi vaan.


    • SuurHuijaukset

      Alkaa kohta usalaiset nousta barrikaadeille, kun tietoa vuotaa, tässä uusin video, jossa Trump näyttää kirjoittaneen kirjan WT-torneihin hyökkäyksestä ja Bin Ladenista....siis hän kirjoitti kirjan jo vuonna 1999 ja se julkaistiin 2000.
      Nyt ovat katseet kiintyneetkin juutalaisten osuuteen tässä super-suuressa bisneksessä ja huijauksessa. Samoin oli suurhuijaus holokausti, joka tunnetaan jo laajalti holohoaxina. Suurin osa leireistä on jo laittanutkin kyltin "täällä ei kaasutettu ihmisiä cyclon B:llä"

      https://www.youtube.com/watch?v=Pcw-kxTVg1o

    • Marionov

      Israelilla on kaikki oikeudet rakentaa omaan kotimaahansa mita tarviikin, ei Israelin tarvi siihen kysella lupia. Israelin maakunnat Juudea ja Samaria on historiallista Israelia.

      Onko nyt niin etta Israelilta anastetut kaksi maakuntaa Yehuda ja Shomron, Juudea ja Samaria ovatkin anastajan omaisuutta, siis Jordanian.

      Brittien mandaatti Eretz Yisraelista 1922 - 1948 oikeuttiko se juutalaisten maitten varastamisen laittomille arabisiirtolaisille ja heidan laittomien siirtokuntiensa rakentamiseksi?

      Kansainliitto antoi Palestiinan infran rakentamisen brittien mandaatiksi. Palestiinan jako 1922 maaritti kahden kansan asuin alueet ja rajat siten etta arabit saivat omaksi maakseen 77% Palestiinasta. Arabit nimesivat maansa Transjordaniaksi ja juutalaiset saivat 23% Palestiinasta omaksi kotimaakseen ja antoivat omalle maalleen nimeksi Eretz Yisrael, Israelin Maa.

      Britit vaihtoivat Eretz Yisraelin nimen "Palestiinaksi", siis Eretz Yisraelin synonyymi on Palestiina.

      Briteilla ei ollut oikeuksia, eika valtuuksia alkaa jakamaan Eretz Yisraelin maita laittomille arabisiirtolaisille, mutta niin se omavaltaisesti teki. Ensiksi britit anastivat Eretz Yisraelista Golanin ylangon ja lahjoitti sen Syyrialle.

      Sita seurasivat Peel, Woodhead ja Bernadotte joiden toimesta Israelia ei ehka enaa olisi olemassa. He onneksi epaonnistuivat hankkeissaan, Luojan kiitos.

      "The number of Arabs who have entered Palestine illegally from Syria and Transjordan is unknown. But probably considerable." _Great Britain and Palestine, 1915_1945, INFORMATION Paper no. 20, 3d ed. (LONDON: Royal Institute for International Affairs, 1946), p. 64.

      "This illegal immigration was not only going on from the Sinai, but also from Trans_Jordan and Syria, and it is very difficult to make a case out for the misery of the Arabs if at the same time their compatriots from adjoining states could not be kept from going in to share that misery." _C.S. Jarvis, "Palestine," United Empire (London), 28 (1937): 633.

      1947 YK:n suosituksella britit varastivat Eretz Yisraelin kaksi maakuntaa Yehuda & Shomron eli Juudea & Samaria laittomille arabisiirtolaisille heidan laittomia siirtokuntiaan varten.

      1948 oli Eretz Yisraelin itsenaisyyssota, arabilegioonat hyokkasivat ylivoimalla Eretz Yisraeliin, mutta eivat saavuttaneet tavoitetta. Jordania valloitti ja miehitti Juudean ja Samarian 19 vuodeksi.

      Tana aikana Jordania rajaytti 53 Synagogaa ja tuhosi juutalaisten hautausmaat ja 43000 hautaa ja keksi toisen nimen Juudealle ja Samarialle joka oli "West Bank".

      Suomi tunnusti Israelin 11.06.1948.

      Eretz Yisraelin lahes kaikki laittomat arabisiirtolaiset pakenivat sodan jaloista Juudeaan, Samariaan, Jordaniaan, Syyriaan ja Libanoniin. Noin 150 000 palasi takaisin Eretz Yisraeliin ja heista polveutuvat taman paivan arabit Israelissa.

      1967 kuuden paivan sodassa Israel sai omat maakuntansa Juudean ja Samarian takaisin maavarkailta ja samalla giganttisen ongelman, jota puidaan tanapaivanakin kv. forumeilla.

      Jasser Arafat julisti 15.11.1988 oman "Palestiinalaisvaltionsa" Israelin tilalle, siis kokonaisen, itsenaisen, kv. tunnustetun, suvereenin valtion Israelin kaappaus islamistiseksi valtioksi. "Palestiinalaisvaltion" on 135 YK:n jasenvaltiota jo tunnustanut. Suomi ei ole viela tunnustanut lailliseksi Jasser Arafatin rikosta.

      Ihmisoikeudet "Palestiinalaisvaltiossa":

      *Amnesty International kertoi siviilien pidätysten ja vangitsemisten ilman syytteitä kohdistuvan useimmiten poliittisiin toisinajattelijoihin.[1] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

      Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]*

      Ottaessaan palestiinalaisia kiinni hallinnon joukot hyökkäilivät yliopistoihin ja sairaaloihin ja varastivat näiden laitteistoa ja henkilökunnan rahoja.

      Lahde:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

      Onko nyt siis palestiinalaisten etujen mukaista tunnustaa sen terroristihallinto, joka perustuu kleptokratiaan, nepotismiin ja terroriin.

      Jasser Arafat oli ehtinyt varastaa 6mrd$ palestiinalaisille tarkoitettua avustusrahaa. Hamasin bigboss on jo ehtinyt varastaa 2mrd$ avustusrahat, niin, etta kylla sinne rahaa mahtuu. Palestiinalaiset ovat nyt siis koyhia ja isoruokasia.

      Nyt sitten iso hattu kiertamaan kolehtia varten palestiinalaisille.

    • Sätkynukke2017

      Meidän perhe on boikotoinut jo vuosikausia!
      Emme myöskään matkusta tuonne apartheid-maahan!
      Katsoimme tänäänkin hyvin tarkkaan ettei tule ostettua israelilaisia hedelmiä. Espanjalaisia, marokkolaisia ja egyptiläisiä löytyy ja ovat todella hyviä - ei siis mitään veriappelsiineja missään nimessä.
      Gazan verilöylyn 560 lasta joukossa herätti meissä kuvotuksen ja etovan olon. Se oli vielä kaasun kanssa käytettynä hyvin moraalitonta.
      Hollannissahan israelilaisten pudonneesta koneesta löytyi sariiniin käytettäviä kemikaaleja vaikka koneessa piti olla vain tietokonetarvikkeita, hedelmiä ja sen sellaista. Pirullista, eikä tästä Suomen lehdistö mitään hälyä nostanut, ei toki.
      Oslon sopimuksen israelilaiset allekirjoittivat, mutta taisivat takapuolta pyyhkiä silläkin sopimuksella. Mitään sopimuksia he eivät ole koskaan noudattaneet, joten olisihan nyt aika todella USAnkin tehdä jotain, eikä olla kuin sätkynukke!

      • Marionov

        *Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

        Arabien ihmisoikeusjärjestö raportoi, että vuosina 2007–2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 prosenttia heistä, mihin kuusi kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia.[2]*

        Ottaessaan palestiinalaisia kiinni hallinnon joukot hyökkäilivät yliopistoihin ja sairaaloihin ja varastivat näiden laitteistoa ja henkilökunnan rahoja.

        Lahde:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

        Jasser vainaa Arafat oli ehtinyt varastaa ennen kuolemaansa 6mrd$ palestiinalaisille tarkoitettua avustusrahaa. Hamasin bigboss Hani on jo ehtinyt varastaa 2mrd$ avustusrahat, niin, etta kylla sinne rahaa mahtuu. Palestiinalaiset kun nyt ovat niin koyhia ja isoruokasia. Ja niin lutusia reppanoita etta, joita iso paha isral vainoaa ja sortaa.

        Ja nyt sitten oikein iso hattu kiertamaan kolehtia varten palestiinalaisille. Suomen hallituksen ja eduskunnan on perustettava erityinen Palestiinavero toimitettavaksi Abbasille ja Haniyyalle hata-apua. Nain kaikki suomalaiset osallistuvat helposti "palestiinalaisten" auttamiseen.

        Nain toimien Suomi osoittaa solidaarisuutta sorretuille "palestiinalaisille" ja on esimerkkina koko maailmalle etta nekin osallistuvat sorrettujen ja vainottujen "palestiinalaisten" hadan, kurjuuden ja koyhyyden lievittamiseksi ja auttamiseksi. Kaikki AID tuki sitten Abbasin ja Hanin tileille suoraan.

        Ja koko maailman kaikki kansat yhteiseen boikotti rintamaan israiilia vastaan.

        "Palestiinaa" uhkaa humanitaarinen kriisi. Laakkeista, sairaala tarvikkeista, puhtaasta vedesta, elintarvikkeista, polttoaineista, etc. kaikesta on puute ja kurjuus, josta vain iso paha isral on vastuussa.

        Mika ero on "palestiinalaisilla" ja palestiinalaisilla, syy on historiallinen.

        Israelin synonyymi on Palestiina, joka oli brittien holhouksessa eli mandatory vuodesta 1922 - 1948, talloin kaikki ihmiset, jotka asuivat Eretz Yisraelin maalla, kutsuttiin palestiinalaisiksi, ketaan syrjimatta ja sortamatta.

        Transjordania itsenaistyi 25.05. 1946
        Israel itsenaistyi 14.05.1948
        Suomi tunnusti Israelin 11.06.1948 de Jure, de Facto.
        10.03.1949 aselepo Israelin ja arabien välille.

        Joskus 1970 Jasser vainaa Arafat keksi "palestiinalaiset", nama ovat vain ja ainoastaan rotukantakirja-arabeja, Jasser harrasti nain ollen rasismia ja apartheidia kirjaimellisesti.

        Ollakseen "palestiinalainen" pitaa olla valtiokin, Jasser vainaa Arafat julisti "palestiinalaisvaltion" Israelin tilalle 15.11.1988.

        135 YK:n jasenvaltiota on jo tunnustanut "palestiinalaisvaltion" lailliseksi ja Israelin tilalle, pois lukien Golanin ylankoa, jonka "palestiinalaiset" ovat lahjoittaneet Syyrialle.

        Suomi ei viela ole tunnustanut Jasser vainaa Arafatin rikosta lailliseksi, mutta tunnustaa valittomasti kun vasemmistolaiset paasevat valtaan, he tekevat sen kohtalokkaan paatoksen Suomelle.


      • On helppoa esittää väitteitä eri maista, ellei niissä ole käynyt. Yleisesti ottaen eniten Israelissa havaitsee apartheidia arabien suunnasta. Moni Israelissa käynyt on yllättynyt siitä kuinka hyvässä ja läheisessä kanssakäymisessä juutalaiset ja arabit siellä elävät monin paikoin.

        Itse ostan mielelläni israelilaisia hedelmiä. En näe mitään syytä olla ostamatta niitä.

        Veriappelsiineja tulee monesta muustakin maasta kuin Israelista, mm. Italiasta ja Marokosta. Oletko koskaan maistanut?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Veriappelsiini
        https://www.satokausikalenteri.fi/news/39/parasta-juuri-nyt-veriappelsiini
        http://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000001102862.html

        Gazan verilöyly oli irvokasta seurattavaa, kun gazalaiset tappoivat ja tapattivat lapsiaan ja yrittivät tappaa israelilaisia lapsia.

        Mistä lähteestä otit tuon tiedon 560 tapetusta lapsesta? Oliko siinä mukana ne 160 lasta, jotka Hamas ilmoitti tappaneensa niiden tunneleiden rakentamisessa, joita se rakensi rajan ali Israeliin, jotta voisi tehdä niistä hyökkäyksiä kouluihin ja lastentarhoihin? Niihinhän käytettiin sementtiä niin paljon, että sillä määrällä olisi rakennettu sairaaloita ja kouluja, mutta sementti käytettiin mieluummin lasten tappamiseen.

        Hollannissa pudonneesta koneesta löytyi paria ainetta, joita voi käyttää mm. sariinin valmistukseen ja moneen muuhunkin tarkoitukseen. Kemikaaleja oli pieni määrä, ja tarkoituksena oli käyttää niitä kemiallisilta aseilta suojaavien suodattimien testaamiseen. Aineiden mukana olemisesti oli ilmoitettu asianmukaisesti. Määrät olivat niin pieniä, että ne käyttämällä ei olisi pystytty valmistamaan sellaista määrää sariinia, että sillä olisi juuri ollut käyttöä taistelukaasuna. Varmaan näistä syistä asiasta ei Suomessakaan nostettu sen suurempaa meteliä.

        Israel allekirjoitti Oslon sopimuksen ja aloitti sen täytäntöönpanon siltä osin kuin sillä oli mahdollisuus itsenäisesti toteuttaa. Osaatko kertoa, mitä kohtia sopimuksesta ns. palestiinalaisosapuoli on noudattanut? Israel on noudattanut tätä sopimusta ja muitakin sopimuksia. Se, että toinen osapuoli ei ole noudattanut sopimusta on rajoittanut Israelin mahdollisuuksia täyttää omaa osuuttaan ja joiltain osin tehnyt sopimuksen noudattamisen mielettömäksi.


    • tästäkin_poistettu

      Koska Suomi24 tukee siionistinatsiaatetta ja sen edustamaa terroria poistaa modet israelia arvostelevat kommentit.

      • Koetahan vastata tuohon 18.3.2017 17:22 kirjoittamaani viestiin. Koeta kirjoittaa sääntöjen puitteissa, niin viestiäsi ei poisteta vaikka kritisoisitkin Israelia. Tein ko. viestiin vastaamisen todella helpoksi ja pääset helposti osoittamaan minun valehdelleen mikäli olen valehdellut kuten väität.


      • Olisit nyt vain vastannut siihen 18.3.2017 17:22 kirjoittamaani viestiin. Et sinä tuota viestiäsi kopioimalla todista olevasi oikeassa varsinkin kun 18.3.2017 17:22 kirjoittamani viesti osoittaa kiistattomasti sinun olevan väärässä. Se, että et vastannut ko. viestin alle osoittaa jo itsessään se, että se sisältää sinun kannaltasi kiusallisen totuuden kirjoittelustasi.

        Olisit lukenut edes viestin alun, jossa kirjoitin:
        "Kyllä. Kirjoitin: "Jokainen voi kirjoituksistani todeta, etten kirjoittanut 11.2.2017 klo 15.52 "Miksi jälleen de facto nimität Jarno Mäkistä kansakunnan ehdottomaksi saastaksi?"" En ole missään kiistänyt kirjoittaneeni tuota. Tässä on linkki kirjoitukseeni:"

        Näinhän sinä yleensä toimit. Keksit valheen ja luulet, että sitä toistamalla todistat olevasi oikeassa. Ehkä jopa itse uskot valheitasi. Samaa tyyliä olet toistanut keskustelusta ja aiheesta toiseen.

        Jokainen joka on palstaa seurannut on jo aikoja sitten huomannut mikä todella olet, vaikka vaihdat nimimerkkiä, ettei sinua pystyisi yhdistämään aiemmin tekemiisi virheisiin.


    • jaseonihanhelppoo

      Hyvä, että jossain edes rakennetaan. Poikotoin asunnottomuuten syypäitä.

    • Ei_vahingossakaan

      Kyllä on tarkkaan tuteerattu, ettei tule ostettua edes vahingossa israelilaisia tuotteita. Jos ei näy kaupassa kunnolla alkuperämaa, se jää myös ostamatta, ettei sattuisi vahingossa tukemaan apartheidia.

      • TuumailevaTupajumi

        Aina jos mahdollista ostan Israelilaisia tuotteita!


      • ShawnTheJeep

        Siksihän et omista tietokonettakaan...


    • EnOstaLadaa

      Venäjä(neuvostoliito) on miehittänyt karjalaa jo kohta 70 vuotta.

    • TahallistaTappoa

      Boikotti pitää, appelsiineja ostettiin, mutta espanjalaisia, ei noita verisiä appelsiineja israelista! Puskutraktorin alle jäi lapsikin kun puolusti kotiaan, syntinen kuski ajoi päälle...ja nykyaikana, hirttotuomio tuollaisella tappajalle olisi oikein. Sodassakaan ei ole noin pa...ja tyyppejä nähty!

      • Veriappelsiinit ovat hyviä. Maista joskus.

        On ikävää, että ns. palestiinalaisissa on runsaasti työkoneiden käyttäjiä, jotka käyttävät työkalujaan tappamiseen. Siinä menee helposti lapsiakin mukana.
        https://youtu.be/CYJHKyIUeNk
        https://youtu.be/AWUb2J4RKlc

        Luotan siihen, että annat lähteen väitteellesi puskutraktori-iskusta, mikäli sellainen on oikeasti tapahtunut.


    • HirviöitäOn

      Boikotti alkoi, ei tuollaista tappamista puskutratoreilla voi hyväksyä. Olen itsekin nähnyt lapsen päälle ajettavan puolustaessaan kotiaan. Tv:ssä tulee huhtikuun alkuviikolla ohjelmaakin israelilaisten ikävistä touhuista mm. päähän ampuneesta, tajuttomana makasi palestiinalainen ja tämä hirviö ampui päähän.

      • Niinpä. Kuten viestissäni 31.3.2017 11:29 olevista linkitetyistä videoista näkee, ns. palestiinalaisilla on taipumuksena käyttää mm. maansiirtokoneita tappamiseen ja joskus menee lapsiakin mukana.

        Maassa makaavan ampumisesta olet kirjoittanut tässä keskustelussa jo aiemmin. Miksi et jatkanut sitä säiettä, vaan aloitit taas kerran uuden samasta aiheesta? Olivatko saamasi vastaukset liian kiusallisia sinun kannaltasi?

        Tiedän kyllä, että et näihinkään kysymyksiin pysty vastaamaan.


    • ei-siionistinatseille

      Nämä ketjut voisi melkein lopettaa, Marionov ja Hanttimies saavat kirjoittaa mitä vaain potaskaa, vaatia mitä vaan ja poistattaa lähes kaikki erimieliset mielipiteet.

      Tutkikaa Suomi24 omistajat ja niiden taustat niin tiedätte miksi! Tämäkin sivusto on osa maailmanlaajuista juutalaismediaa, siksi arvatenkin kaikenlaiseen kritiikkiin suhtaudutaan hyvin negatiivisesti.

      Mediassa häärivät myös monet juutalaistaustaiset maksetut trollitehtaat ja kritiikin poistajat kuten take-a-pen, ne eivät hyväksy mitään negatiivista Israelista tai juutalaisista.

      • huonolta_näyttää

        Olet täysin oikeassa. Siionistinatsit nykymaailmassa ovat kuin natsit aikoinaan. Tuo fasistinen liike saa aikaan vielä kolmannen maailmansodan, julistaahan israel jo täysin rinnoin sotaa Irania vastaan.


      • Nämä ketjut on jo moneen kertaan lopetettu, mutta aina kuitenkin jatkat uudelleen. Jos ketju suljetaan, avaat uuden samalla aloituksella.

        Et ole vielä kertaakaan pystynyt osoittamaan kirjoitteluani "potaskaksi". Yrityksesi ovat vain osoittaneet sinun valehtelevan tai että et ole ymmärtänyt lukemaasi. Tosin yrityksiä on ollut kovin vähän, koska tiedät itsekin, että et pysty osoittamaan kirjoitteluani "potaskaksi".

        Ymmärrän kyllä katkeruutesi siitä, että vaadin sinulta lähteitä väitteillesi, varsinkin kun et kykene niitä antamaan. Vaadin myös vastauksia esittämiini kysymyksiin, mutta siihenkään et kykene. Sitten parut, kun en suostu keskustelemaan kassasi mistä tahansa haluamastasi, kun koko ajan osoitat, että et kykene asialliseen kaksisuuntaiseen keskusteluun.

        Olen kerran tai kaksi pistänyt viestiin pyynnön ylläpidolle viestin poistamisesta. Kyse on ollut siitä, että sinuna esiintyen on kirjoitettu jotain niin typerää, että olen pitänyt sitä parodiana kirjoituksistasi. Tosin on tainnut olla niin, että kyse on loppujen lopuksi kuitenkin ollut sinun omasta tekstistäsi. Sinulla on aivan yhtäläinen oikeus pyytää minkä tahansa viestin poistoa. Minua ei häiritse lainkaan se, että olet asioista kanssani eri mieltä. Perustelusi ovat olleet tähän mennessä aina niin huonoja, että olet niillä paljastanut todelliset vaikuttimesi, eikä sinulla ole niissä ollut mitään muuta kuin hävettävää.

        Jos olet ollenkaan tutustunut Suomi24:ssä esiintyviin kirjoituksiin, tiedät, että niissä esiintyy monenlaista kritiikkiä. En usko että viestejä juuri poistettaisiin kritiikin vuoksi. Viesteissäsi, joita olen huomannut poistetun, on ollut muita syitä, miksi ne on mahdollisesti poistettu.

        En tiedä Allerin mahdollisia juutalaistaustoja. Pystytkö niitä valottamaan lähteiden kera? Pikaisella googletuksella löysin vain Turun Juutalaisen seurakunnan Facebook-sivulla olevan kirjoituksen (15. marraskuuta 2012), jossa kehotetaan boikotoimaan suomi24.fi:ä ja siinä mainostavia yrityksiä sekä irtisanomaan Allerin lehtien tilaukset. Siinä sanotaan mm. että "Suomi24 Toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä (evlut,kok) esikuntineen ja ylläpitoineen edustaa antisemitistejä, rasismia, Israel vastaista korvausteologia, liberaaliteologiaa, ateisteja, muslimeja, ja nimikristillistä maailman katsomusta juutalaisuus palstalla".

        En tiedä mahdollisesta juutalaisten trollitehtaiden olemassaolosta enkä tunne take-a-pen:iä. Ainakin sinun kirjoituksiisi olisi näiden tahojen helppo puuttua mm. siksi, että kovin harvoin pystyt antamaan väitteillesi lähteitä ja silloin hyvin harvoin kun niitä annat, osoittavat lähteesi sinun olevan väärässä tai sitten ne eivät liity aiheeseen. Lisäksi "keskustelusi" perustuu valehtelun lisäksi pitkälti seuraaviin:

        • argumentum ad Hitlerum
        • argumentum ad hominum
        • argumentum ad abusivis
        • kaivon myrkyttäminen
        • ad hominem motivum
        • argumentum ad nauseam
        • asenteellinen kielenkäyttö
        • olkinukke
        • syyllistäminen assosiaatiolla
        • virheelliseen analogiaan
        • ignoratio elenchi
        • red herring
        • erikoiskriteeri
        • hätäinen päätelmä
        • non sequitur
        • kytkykauppavirhe
        • virheellinen premissi
        • Occamin partaveitsen virheellinen käyttö
        (koetin kirjoittaa nämä nyt sellaiseen muotoon, että pystyt halutessasi helposti selvittämään niiden merkityksen)


      • huonolta_näyttää kirjoitti:

        Olet täysin oikeassa. Siionistinatsit nykymaailmassa ovat kuin natsit aikoinaan. Tuo fasistinen liike saa aikaan vielä kolmannen maailmansodan, julistaahan israel jo täysin rinnoin sotaa Irania vastaan.

        Taas kerran kehut omaa kirjoitustasi toisella nimimerkillä.

        Itsehän saatat tietääkin nuo siionistinatsien aikeet, mikäli olet niitäkään oikein ymmärtänyt. Olethan itsesi sellaiseksi nimennyt. Miksi olet fasistiseksi kutsumasi liikkeen edustaja? Millä tavoin katsot edustavasi Israelia, vai tarkoitatko jotain muuta, kun kirjoitat sen pienellä alkukirjaimella? Onko sinulla jotain sellaista näyttöä siitä, että Israel julistaisi täysin rinnoin sotaa Irania vastaan, jonka pystyisit linkittämään?


      • ei-siionistinatseille

        Ei ole Hanttimies taaskaan oikeassa. Huonolta_näyttää niminen käyttäjä on joku muu kuin minä, voit tarkistaa asian vaikka alter-egoltasi Marionovilta...

        Kirjoititpa mitä vaan nämä mulkerot vaativat "lähteitä". Jos lähteitä antaa, ne eivät kelpaa tai viestejä vaaditaan poistettavaksi koska niissä on "liikaa faktaa"... tiedän..
        Tuollaisten mulkeroiden kanssa on jotakuinkin mahdoton keskustella, koska vastaus on jotain hitler-viittauksia saksaksi, näitä samoja litanioita mitä tuossa yllä.

        Sanonpa vaan että mielestäni nykypäivän Israelissa asuvat juutalaiset ovat suurelta osin (ei toki kaikki) melkoisia natseja. Käytös ja toimintatavat ovat ainakin ihan samanlaista palestiinalaisia kohtaan. Näistä käytöstavoista ja toiminnasta voi kysyä kasvotusten vaikkapa alueella käyneiltä toimittajilta tai rauhanturvaajilta / tarkkailijoilta. Juutalaismediasta harvoin tosiasioita selviää.

        Tilanne palestiinalaisilla on kohtalaisen samanlainen nyt kun juutalaisilla oli natsien hirmuhallinnon aikaan. En ymmärrä miten tätä voivat puolustella esim. kotimaan kovan luokan lahkolaiset/uskovaiset jotka täälläkin huutelevat. Onko omat aivot tosiaan heitetty täysin "narikkaan", ettei pystytä niitä yhtään käyttämään, vaan uskotaan jotain saarnamiesten pyhä kansa - pyhä maa horinoita tai tv7 valeuutisia.

        Eli noin ymmärryksen helpottamiseksi siionisti joka käyttäytyy kuin natsi -> siionistinatsi. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa ymmärtää.


      • ei-siionistinatseille kirjoitti:

        Ei ole Hanttimies taaskaan oikeassa. Huonolta_näyttää niminen käyttäjä on joku muu kuin minä, voit tarkistaa asian vaikka alter-egoltasi Marionovilta...

        Kirjoititpa mitä vaan nämä mulkerot vaativat "lähteitä". Jos lähteitä antaa, ne eivät kelpaa tai viestejä vaaditaan poistettavaksi koska niissä on "liikaa faktaa"... tiedän..
        Tuollaisten mulkeroiden kanssa on jotakuinkin mahdoton keskustella, koska vastaus on jotain hitler-viittauksia saksaksi, näitä samoja litanioita mitä tuossa yllä.

        Sanonpa vaan että mielestäni nykypäivän Israelissa asuvat juutalaiset ovat suurelta osin (ei toki kaikki) melkoisia natseja. Käytös ja toimintatavat ovat ainakin ihan samanlaista palestiinalaisia kohtaan. Näistä käytöstavoista ja toiminnasta voi kysyä kasvotusten vaikkapa alueella käyneiltä toimittajilta tai rauhanturvaajilta / tarkkailijoilta. Juutalaismediasta harvoin tosiasioita selviää.

        Tilanne palestiinalaisilla on kohtalaisen samanlainen nyt kun juutalaisilla oli natsien hirmuhallinnon aikaan. En ymmärrä miten tätä voivat puolustella esim. kotimaan kovan luokan lahkolaiset/uskovaiset jotka täälläkin huutelevat. Onko omat aivot tosiaan heitetty täysin "narikkaan", ettei pystytä niitä yhtään käyttämään, vaan uskotaan jotain saarnamiesten pyhä kansa - pyhä maa horinoita tai tv7 valeuutisia.

        Eli noin ymmärryksen helpottamiseksi siionisti joka käyttäytyy kuin natsi -> siionistinatsi. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa ymmärtää.

        No voi kyynel. Jos yhden kerran väitteesi mukaan olen erehtynyt luulemaan väitteesi mukaan jonkun muun kirjoittajan kirjoittamaa tekstiä sinun kirjoittamaksesi, alat itkemään siitä ja jätät jälleen kerran oleellisempia asioita kommentoimatta.

        Olen vastannut kymmeniin tai satoihin kirjoittamiisi viesteihisi, joissa vaihdat jatkuvasti nimimerkkiä, kun aiemmat nimimerkkisi ovat alkaneet haisemaan. Olet vajonnut jopa niin alas, että olet kirjoittanut minun käyttämälläni nimimerkillä, josta syystä jouduin sen rekisteröimään. Jos siis kerran väität minun erehtyneen luulemaan väitteesi mukaan jonkun muun kuin sinun kirjoittamaa viestiä kirjoittamaksesi, on hyvin pahasti liioiteltua kirjoittaa ”ei ole Hanttimies taaskaan oikeassa”.

        En ole kirjoittanut yhtään viestiä nimimerkillä Marionov. Olen huomannut, että hän on joissain asioissa samaa mieltä kanssani, joissain eri mieltä. Olet väärässä siis sen suhteen, että Marionov olisi ”alter egoni”.


      • ei-siionistinatseille kirjoitti:

        Ei ole Hanttimies taaskaan oikeassa. Huonolta_näyttää niminen käyttäjä on joku muu kuin minä, voit tarkistaa asian vaikka alter-egoltasi Marionovilta...

        Kirjoititpa mitä vaan nämä mulkerot vaativat "lähteitä". Jos lähteitä antaa, ne eivät kelpaa tai viestejä vaaditaan poistettavaksi koska niissä on "liikaa faktaa"... tiedän..
        Tuollaisten mulkeroiden kanssa on jotakuinkin mahdoton keskustella, koska vastaus on jotain hitler-viittauksia saksaksi, näitä samoja litanioita mitä tuossa yllä.

        Sanonpa vaan että mielestäni nykypäivän Israelissa asuvat juutalaiset ovat suurelta osin (ei toki kaikki) melkoisia natseja. Käytös ja toimintatavat ovat ainakin ihan samanlaista palestiinalaisia kohtaan. Näistä käytöstavoista ja toiminnasta voi kysyä kasvotusten vaikkapa alueella käyneiltä toimittajilta tai rauhanturvaajilta / tarkkailijoilta. Juutalaismediasta harvoin tosiasioita selviää.

        Tilanne palestiinalaisilla on kohtalaisen samanlainen nyt kun juutalaisilla oli natsien hirmuhallinnon aikaan. En ymmärrä miten tätä voivat puolustella esim. kotimaan kovan luokan lahkolaiset/uskovaiset jotka täälläkin huutelevat. Onko omat aivot tosiaan heitetty täysin "narikkaan", ettei pystytä niitä yhtään käyttämään, vaan uskotaan jotain saarnamiesten pyhä kansa - pyhä maa horinoita tai tv7 valeuutisia.

        Eli noin ymmärryksen helpottamiseksi siionisti joka käyttäytyy kuin natsi -> siionistinatsi. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa ymmärtää.

        Ovatpa Hanttimies ja Marionov pahoja ihmisiä kun vaativat lähteitä väittelle, joissa demonisoit perusteettomasti muita ihmisiä. Onko se mielestäsi kamalaa, että väitteiden pitäisi perustua tosiasioihin?

        On totta, että en ole hyväksynyt lähteeksi kolmea hakusanaa Youtubeen, joilla löytyy kymmeniä tuhansia osumia. Sinähän et ole kyennyt kommentoimaan yhtäkään näillä hakusanoilla löytyvää videota, mutta mielestäsi muiden pitäisi käyttää kuitenkin kuukausia niiden läpikäymiseen, jotta he pystyisivät todistamaan oikeaksi väitteitäsi, joita et itse pysty todistamaan.

        Annoit kyllä melko hyvin lähteen keskustelussa Boikotoi Israelia ja se kelpasi minulle, eli http://yle.fi/uutiset/3-9540030 Olisit kyllä voinut vielä kertoa, että mistä kohdasta tuota linkittämääsi tekstiä löytyy tuki väitteillesi. Toki tuli selväksi, että se olisi ollut mahdotonta, koska teksti ei todistanut mitään väitettäsi oikeaksi, eikä oikeastaan liittynyt edes aiheeseen. Päinvastoin, se ennemminkin toimi todisteena sen puolesta, että väitteesi olivat virheellisiä. Lähde siis kelpasi, mutta se ei todistanut mitään sellaista mille se oli annettu lähteeksi.

        Annahan linkki viestiini, jossa olen mielestäsi antanut jotain ”hitler-viittauksia saksaksi”. Ai niin, ethän sinä pysty, kun sellaista ei ole tainnut tapahtua.

        Tuossa yllä olevassa viestissäni olevassa listassa kyllä mainitaan Hitler kohdassa argumentum ad hitlerum. Suomeksi tuota kutsutaan yleensä nimityksellä natsikortti. Se tarkoittaa epäasiallista Adolf Hitlerin tai natsien käyttämistä argumentoinnissa tai suoraan keskustelussa. Tunnistat varmasti sortuvasi tähänkin argumentointivirheeseen jatkuvasti myös tuossa kommentissasi jota kommentoin. Se, että olet nimennyt itsesi siionistinatsiksi, ei ole argumentointivirhe.

        Et taida tietää Israelissa asuvista juutalaisista oikein mitään. Ethän ole siellä koskaan edes käynyt, ja tekstin ymmärtäminenkin on aika heikkoa antamistasi runsaista näytteistä päätellen. Menehän sinne käymään vaikka vain muutamaksi viikoksi tai kuukaudeksi ja muodosta käsityksesi omien kokemustesi perusteella.

        Olen sattumoisin jutellut aika monen Israelissa olleen rauhanturvaajan ja toimittajan kanssa sekä Israelissa että muualla. Toimittajat, varsinkin Ylen toimittajat ovat olleet mielenkiintoisia tapauksia. Olen saattanut jutella heidän kanssaan pitkään eri tapahtumista ja he tuntuvat olevan kohtuullisen hyvin perillä siitä mitä on tapahtunut ja miksi. Olenkin sitten joitain kertoja englanninkielisen keskustelun päätteeksi todennut suomeksi, että odotan mielenkiinnolla, että näen/kuulen uutispätkän tai luen tekstin, mitä he lopulta raportoivat. Ovat menneet oudon vaivaantuneen oloisiksi ja Ylen julkaisema raportti onkin sitten ollut sitä tuttua propagandaa. Se ei vielä ole selvinnyt, että johtuuko tämä toimittajista itsestään vai jostain ylemmästä tahosta.

        Ns. palestiinalaisten olot eivät ole ollenkaan verrattavissa siihen, millaiset olot juutalaisilla oli natsien hirmuhallinnon aikaan, vaikka propagandalähteet tuollaista ”tietoa” levittävätkin. Käyhän itse tutustumassa vaikka Samariaan, Juudeaan ja/tai Gazaan ja vietä niissä vähintään viikkoja niin, että opit tuntemaan ihmisiä paremmin ja luomaan heihin luottamukselliset suhteet. Voit yllättyä siitä, mitä he kertovat, elleivät pelkää menettävänsä henkeään Hamasin tai Fatahin toimesta.

        En ole tutustunut TV7 uutisiin tai saarnamiesten juttuihin, joten niitä en pysty kommentoimaan.

        Hyvä, että annoit määritelmän sille mitä tarkoittaa se, että olet nimennyt itsesi siionistinatsiksi. Ilmoitat siis olevasi natsi, joka kannattaa Israelin valtion olemassaoloa. Tämä on helppo ymmärtää.


      • ei-siionistinatseille

        Vai niin. Näyttää tämä Hanttimies olevan aika heikkolahjainen propagandasotilas, ns. pyhässä sodassa "pahoja" palestiinalaisia vastaan...
        Huonolla tuloksella koitat kääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin, ikäväkyllä ei onnistu, en ole väittänyt itseäni siionistinatsiksi missään vaiheesa.
        Voisitko antaa lähteet noista mainitsemistasi palestiinalaisten elinoloista, eihän kukaan vaan ole varastanut heiden maitaan? eihän kukaan ole riistänyt heiden elinkeinojaan? eihän kukaan ole räjäytellyt heiden kotejaan ja koulujaan? jne.
        Rauhanturvaajilta saa sen faktatiedon kuka tuolla alueella on oikeasti se kusipää osapuoli, kysyppä heiltä niin voit yllättyä kuulemastasi.
        Ylen toimittajia en tunne, ilmeisesti mielestäsi ko. organisaatio on puolueellinen? Veikkaisin että se johtuu siitä, että organisaatio on yksi harvoista ei-juutalaiskontrollissa olevista mediatahoista eikä olekkaan ottanut sitä "oikeaa" puolta tässä pyhässä sodassanne Ja sehän harmittaa kovasti. Juutalaisethan ovat hyvin tehokkaasti vallanneet lähes kaikki mediatalot monessa maassa. Puhu siinä sitten sen jälkeen "puolueettomasta" tiedonvälityksestä.
        Hitler ei minua kiinnosta, mutta jostainsyystä heti kun jotain negatiivista sanotaan juutalaisista, tämä hitlerkortti vedetään esiin, mielestäni käsittämätöntä pelleilyä.
        Jos juutalaiset kohtelisivat palestiinalaisia asiallisesti niinkuin normaalit ihmiset, ei heitä varmasti kukaan demonisoisi, se ei minullakaan ole mikään tarkoitus. Mutta sitä tilannetta saa varmasti odottaa todella kauan, ja sitä saa mitä tilaa...


      • ei-siionistinatseille kirjoitti:

        Vai niin. Näyttää tämä Hanttimies olevan aika heikkolahjainen propagandasotilas, ns. pyhässä sodassa "pahoja" palestiinalaisia vastaan...
        Huonolla tuloksella koitat kääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin, ikäväkyllä ei onnistu, en ole väittänyt itseäni siionistinatsiksi missään vaiheesa.
        Voisitko antaa lähteet noista mainitsemistasi palestiinalaisten elinoloista, eihän kukaan vaan ole varastanut heiden maitaan? eihän kukaan ole riistänyt heiden elinkeinojaan? eihän kukaan ole räjäytellyt heiden kotejaan ja koulujaan? jne.
        Rauhanturvaajilta saa sen faktatiedon kuka tuolla alueella on oikeasti se kusipää osapuoli, kysyppä heiltä niin voit yllättyä kuulemastasi.
        Ylen toimittajia en tunne, ilmeisesti mielestäsi ko. organisaatio on puolueellinen? Veikkaisin että se johtuu siitä, että organisaatio on yksi harvoista ei-juutalaiskontrollissa olevista mediatahoista eikä olekkaan ottanut sitä "oikeaa" puolta tässä pyhässä sodassanne Ja sehän harmittaa kovasti. Juutalaisethan ovat hyvin tehokkaasti vallanneet lähes kaikki mediatalot monessa maassa. Puhu siinä sitten sen jälkeen "puolueettomasta" tiedonvälityksestä.
        Hitler ei minua kiinnosta, mutta jostainsyystä heti kun jotain negatiivista sanotaan juutalaisista, tämä hitlerkortti vedetään esiin, mielestäni käsittämätöntä pelleilyä.
        Jos juutalaiset kohtelisivat palestiinalaisia asiallisesti niinkuin normaalit ihmiset, ei heitä varmasti kukaan demonisoisi, se ei minullakaan ole mikään tarkoitus. Mutta sitä tilannetta saa varmasti odottaa todella kauan, ja sitä saa mitä tilaa...

        Kirjoitat taas täyttä puppua. Tämäkin viestisi osoittaa jälleen kerran, että "keskustelusi" perustuu valehtelun lisäksi mm. seuraaviin:

        • argumentum ad Hitlerum
        • argumentum ad hominum
        • argumentum ad abusivis
        • kaivon myrkyttäminen
        • ad hominem motivum
        • argumentum ad nauseam
        • asenteellinen kielenkäyttö
        • olkinukke
        • syyllistäminen assosiaatiolla
        • virheelliseen analogiaan
        • ignoratio elenchi
        • red herring
        • erikoiskriteeri
        • hätäinen päätelmä
        • non sequitur
        • kytkykauppavirhe
        • virheellinen premissi
        • Occamin partaveitsen virheellinen käyttö

        Osoitit kyllä viestissäsi, että et ymmärrä mitä nuo tarkoittavat. Vaikka niistä ensimmäisen sinulle selitinkin hyvin yksinkertaisesti niin ymmärsit senkin väärin.

        Ennen kuin käsittelemme tuossa viestissäsi esisttämiäsi valheita, argumentointivirheitä ja kysymyksiin vastaamattajättämisiä sen tarkemmin, niin kerrohan, millä kaikilla nimimerkeillä olet kirjoittanut tähän keskusteluun ja keskusteluun "Boikotoi Israelia". Katsotaan sitten, mitä olet itsestäsi todennut.

        Tiedän, että sinua hävettää tai ainakin pitäisi hävettää tunnustaa se, että olet käyttänyt useampia nimimerkkejä ja on työlästä kaivaa niitä kaikkia esiin, mutta luettele vaikka 50 eniten käyttämääsi.

        Tiedän kyllä, että et niitä nimimerkkejäsi pysty luettelemaan, etkä muutenkaan kykene asialliseen keskusteluun, mutta yritä nyt kuitenkin, ettei sinun tarvitse sitten taas itkeä, että olisin sekoittanut sinut johonkin muuhun keskustelijaan.

        Kun nyt jälleen jätät vastaamatta asiallisesti esittämiini pyyntöihin, tunnustat samalla, että Hanttimies on jälleen oikeassa.


      • ei-siionistinatseille

        Voin tunnustaa että "Hanttimies" on jälleen väärässä, et itsekkään vastaa mihinkään pyyntöihin tai kysymyksiin, vaan tietoisesti copy/pastella pistät tuota Hitlerium listaasi ja koitat ohjata keskustelun sivuraiteille... Se että luulet olevasi muita fiksumpi noine höpötermeinesi ei ikäväkyllä tee sinusta yhtään "parempaa" ihmistä.
        Kuvittelet sairaassa mielessäsi, että olen esiintynyt täällä kymmenillä? nimimerkeillä..

        Tässä viestiketjussa minun kirjoittamia viestejä ovat pelkästään nämä ei-siionistinatseille ja Lähdemies nimimerkeillä kirjoitetut viestit, muut ovat muiden ihmisten kirjoituksia. En myöskään koskaan ole "varastanut" toisten nimimerkkejä kuten ylempänä väitit. Paskapuhetta taas kerran. Miksi muuten tuli niin kiire poistattaa se yksi lähdemiehen nimimerkillä kirjoitettu viesti? Osuiko liian lähelle totuutta? Jos osaisit "lukea" kirjoitustyylejä, ehkä erottaisit kirjoittajatkin?

        En tiedä laittaneeni mitään 3 hakusanaa youtubeen, mistähän oli kyse? Ehkä ymmärrät jo että sionistinatsien vastustajia on aika paljon...täälläkin...

        Omissa viesteissäsikin on aika harvoin mitään lähteitä, miksi vaadit niitä muilta?

        Voitko nyt jatkaa vastaamalla? Tuskin, koska olet tapojesi orja, vastaus on varmasti taasi Hitlerium liirumlaarumia...


      • ei-siionistinatseille kirjoitti:

        Voin tunnustaa että "Hanttimies" on jälleen väärässä, et itsekkään vastaa mihinkään pyyntöihin tai kysymyksiin, vaan tietoisesti copy/pastella pistät tuota Hitlerium listaasi ja koitat ohjata keskustelun sivuraiteille... Se että luulet olevasi muita fiksumpi noine höpötermeinesi ei ikäväkyllä tee sinusta yhtään "parempaa" ihmistä.
        Kuvittelet sairaassa mielessäsi, että olen esiintynyt täällä kymmenillä? nimimerkeillä..

        Tässä viestiketjussa minun kirjoittamia viestejä ovat pelkästään nämä ei-siionistinatseille ja Lähdemies nimimerkeillä kirjoitetut viestit, muut ovat muiden ihmisten kirjoituksia. En myöskään koskaan ole "varastanut" toisten nimimerkkejä kuten ylempänä väitit. Paskapuhetta taas kerran. Miksi muuten tuli niin kiire poistattaa se yksi lähdemiehen nimimerkillä kirjoitettu viesti? Osuiko liian lähelle totuutta? Jos osaisit "lukea" kirjoitustyylejä, ehkä erottaisit kirjoittajatkin?

        En tiedä laittaneeni mitään 3 hakusanaa youtubeen, mistähän oli kyse? Ehkä ymmärrät jo että sionistinatsien vastustajia on aika paljon...täälläkin...

        Omissa viesteissäsikin on aika harvoin mitään lähteitä, miksi vaadit niitä muilta?

        Voitko nyt jatkaa vastaamalla? Tuskin, koska olet tapojesi orja, vastaus on varmasti taasi Hitlerium liirumlaarumia...

        Myönnän sekoittaneeni sinut toiseen multinickiin. Olisit kirjoittanut aiemmin käyttämääsi nimimerkkiä Lähdemies käyttäen, niin ei olisi tätä sekaannusta tullut. Tämä toinen multinicki, johon sinut ensin sekoitin on koettanut ”varastaa” nimimerkkini. Tämän takia jouduin rekisteröimään tämän omani.

        Mitä nimimerkkejä olet käyttänyt keskustelussa ”Boikotoi israelia” mikäli olet siihen kirjoittanut? Nämä kaksi keskusteluahan kulkevat rinnakkain.

        Jos olisit seurannut keskustelua, tietäisit, että olen vastannut osaan pyynnöistä ja kysymyksistä. Jos mieltäsi kaihertaa jokin pyyntö tai kysymys johon en ole vastannut, ota se esiin niin vastaan siihen. Aina vastaukseni eivät tietenkään ole olleet juuri halutunlaisia.

        En ole poistattanut yhtään Lähdemiehen nimimerkillä kirjoitettua viestiä. Keskustelussa Boikotoi Israelia pyysin 12.3.2017 19:55 kirjoittamassani viestissä ylläpitoa poistamaan yhden nimimerkillä sortoa_vastaan kirjoitetun viestin. Se vaikutti niin vahvasti pilkanteolta multinickiä vastaan. En tiedä oliko pyynnölläni mitään vaikutusta, sillä saman multinickin viestejä on poistettu useita muitakin. Poistettu viesti oli sanatarkka kopio samassa keskustelussa 12.3.2017 7:44 kirjoitetusta viestistä. Tässä keskustelussa ei ole ollut yhtäkään sellaista viestiä jota olisin jostain syystä pelästynyt. En nyt muista millainen Lähdemiehen viesti on poistettu enkä edes tiedä olenko sitä lukenut.

        Jos vertaat vaikka tämän viestisi kirjoitustyyliä viestin 3.4.2017 8:51 tyyliin, eivät ne äkkiseltään niin kovin samoilta vaikuta, vaikka samalla nimimerkillä onkin kirjoitettu.

        Väität kovin tuntevasi minut ja kirjoitukseni, mutta et kuitenkaan tiedä näistä toisen multinickin ”kolmesta sanasta” mitään. Et siis todellisuudessa ole keskusteluun tutustunut, etkä tunne kirjoituksiani. Se näkyy muutenkin näistä viimeisimmistä kommenteistasi. Lyhyesti voit tutustua aiheeseen vaikkapa keskusteluun Boikotoi Israelia 26.3.2017 21:26 kirjoitetusta viestistä.

        Tämä toinen multinicki on monet kerrat ilmoittanut olevansa siionistinatsi ja minuakin on sellaiseksi väittänyt. Tosin ainoa peruste hänellä on minun kohdallani ollut se, että olen sen kaltainen ihminen, joka suojeli juutalaisia natsi-Saksan edustamalta valtioterrorilta.

        On totta, että kovin usein en ole lähteitä laittanut, tarvittaessa kyllä. Näissä kahdessa keskustelussa kun ei juuri ole esitetty mitään sellaisia perusteltuja väitteitä, joita varten minun olisi tarvinnut lähteitä kaivaa. Periaatehan on se, että alkuperäisen väitteen esittäjä esittää perustellun väitteen lähteineen. Lähinnä tässä keskustelussa multinicki on vaatinut minua käymään läpi lähteitä, joiden avulla voisin hänen mielestään todistaa hänen olevan oikeassa. Itse hän ei ole kyennyt tutustumaan antamistaan lähteistä edes ensimmäiseen tai ei ainakaan ole pystynyt pyynnöistä huolimatta sitä kommentoimaan. Mikäli lähtisin kaikenlaisiin perustelemattomiin ja perusteettomiin väitteisiin etsimään lähteitä, hukkaisin vain aikaani. Ellei siis alkuperäisen väitteen esittäjä pysty väitettään todistamaan, en minäkään aio lähteä sitä perustelua hänelle etsimään tai esittämään kovin yksityiskohtaista vastaperustelua.

        Suosittelen sinulle tutustumista listaamiini argumentointivirheisiin. Eivät ne niin kovin vaikeaselkoisia ole. Googlettamalla tai vaikkapa Wikipediasta niistä lisätietoja, esimerkiksi https://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe


      • vastaa_kun_lupasit
        Hanttimies kirjoitti:

        Myönnän sekoittaneeni sinut toiseen multinickiin. Olisit kirjoittanut aiemmin käyttämääsi nimimerkkiä Lähdemies käyttäen, niin ei olisi tätä sekaannusta tullut. Tämä toinen multinicki, johon sinut ensin sekoitin on koettanut ”varastaa” nimimerkkini. Tämän takia jouduin rekisteröimään tämän omani.

        Mitä nimimerkkejä olet käyttänyt keskustelussa ”Boikotoi israelia” mikäli olet siihen kirjoittanut? Nämä kaksi keskusteluahan kulkevat rinnakkain.

        Jos olisit seurannut keskustelua, tietäisit, että olen vastannut osaan pyynnöistä ja kysymyksistä. Jos mieltäsi kaihertaa jokin pyyntö tai kysymys johon en ole vastannut, ota se esiin niin vastaan siihen. Aina vastaukseni eivät tietenkään ole olleet juuri halutunlaisia.

        En ole poistattanut yhtään Lähdemiehen nimimerkillä kirjoitettua viestiä. Keskustelussa Boikotoi Israelia pyysin 12.3.2017 19:55 kirjoittamassani viestissä ylläpitoa poistamaan yhden nimimerkillä sortoa_vastaan kirjoitetun viestin. Se vaikutti niin vahvasti pilkanteolta multinickiä vastaan. En tiedä oliko pyynnölläni mitään vaikutusta, sillä saman multinickin viestejä on poistettu useita muitakin. Poistettu viesti oli sanatarkka kopio samassa keskustelussa 12.3.2017 7:44 kirjoitetusta viestistä. Tässä keskustelussa ei ole ollut yhtäkään sellaista viestiä jota olisin jostain syystä pelästynyt. En nyt muista millainen Lähdemiehen viesti on poistettu enkä edes tiedä olenko sitä lukenut.

        Jos vertaat vaikka tämän viestisi kirjoitustyyliä viestin 3.4.2017 8:51 tyyliin, eivät ne äkkiseltään niin kovin samoilta vaikuta, vaikka samalla nimimerkillä onkin kirjoitettu.

        Väität kovin tuntevasi minut ja kirjoitukseni, mutta et kuitenkaan tiedä näistä toisen multinickin ”kolmesta sanasta” mitään. Et siis todellisuudessa ole keskusteluun tutustunut, etkä tunne kirjoituksiani. Se näkyy muutenkin näistä viimeisimmistä kommenteistasi. Lyhyesti voit tutustua aiheeseen vaikkapa keskusteluun Boikotoi Israelia 26.3.2017 21:26 kirjoitetusta viestistä.

        Tämä toinen multinicki on monet kerrat ilmoittanut olevansa siionistinatsi ja minuakin on sellaiseksi väittänyt. Tosin ainoa peruste hänellä on minun kohdallani ollut se, että olen sen kaltainen ihminen, joka suojeli juutalaisia natsi-Saksan edustamalta valtioterrorilta.

        On totta, että kovin usein en ole lähteitä laittanut, tarvittaessa kyllä. Näissä kahdessa keskustelussa kun ei juuri ole esitetty mitään sellaisia perusteltuja väitteitä, joita varten minun olisi tarvinnut lähteitä kaivaa. Periaatehan on se, että alkuperäisen väitteen esittäjä esittää perustellun väitteen lähteineen. Lähinnä tässä keskustelussa multinicki on vaatinut minua käymään läpi lähteitä, joiden avulla voisin hänen mielestään todistaa hänen olevan oikeassa. Itse hän ei ole kyennyt tutustumaan antamistaan lähteistä edes ensimmäiseen tai ei ainakaan ole pystynyt pyynnöistä huolimatta sitä kommentoimaan. Mikäli lähtisin kaikenlaisiin perustelemattomiin ja perusteettomiin väitteisiin etsimään lähteitä, hukkaisin vain aikaani. Ellei siis alkuperäisen väitteen esittäjä pysty väitettään todistamaan, en minäkään aio lähteä sitä perustelua hänelle etsimään tai esittämään kovin yksityiskohtaista vastaperustelua.

        Suosittelen sinulle tutustumista listaamiini argumentointivirheisiin. Eivät ne niin kovin vaikeaselkoisia ole. Googlettamalla tai vaikkapa Wikipediasta niistä lisätietoja, esimerkiksi https://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

        Tällä saitilla käsitellään mm. israelin sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Yksi lukemattomien muiden sotarikosten joukossa on Jarno Mäkisen kylmäverinen murha.
        Eli sinulle nyt henkilökohtaisesti:
        -Minkä maan ilmavoimien pommitus johti Jarnon Mäkisen kuolemaan?
        -Minkä maan palveluksessa konetta ohjannut pilotti oli?
        -Toimiko pilotti armeijan käskyjen mukaan?
        -Käytettiinkö pommituksessa 500kg:n täsmäpommia?
        -Oliko Jarnon kuolemaan johtanut pommitus suunniteltu?
        -Tiesikö pommituksen tehnyt armeija YK:n tarkkailutukikohdan sijainnin?
        -Oliko YK ko:aan armeijaan yhteydessä useita kertoja tykistökeskitysten aikaan?
        -Lopettiko ko. armeija tykistökeskityksensä YK:n soittojen seurauksena useasti aloittaen ne vain uudestaan kuullessaan tarkkailijoiden olevan vielä hengissä?
        -Oliko ko:n armeijan tekemä YK:n aseettomien tarkkailijoiden murha sotarikos?
        -Kuoliko Jarno Mäkinen kolleegoineen sotarikoksen uhrina?


      • maailmansotako_tulossa
        ei-siionistinatseille kirjoitti:

        Vai niin. Näyttää tämä Hanttimies olevan aika heikkolahjainen propagandasotilas, ns. pyhässä sodassa "pahoja" palestiinalaisia vastaan...
        Huonolla tuloksella koitat kääntää mustan valkoiseksi ja päinvastoin, ikäväkyllä ei onnistu, en ole väittänyt itseäni siionistinatsiksi missään vaiheesa.
        Voisitko antaa lähteet noista mainitsemistasi palestiinalaisten elinoloista, eihän kukaan vaan ole varastanut heiden maitaan? eihän kukaan ole riistänyt heiden elinkeinojaan? eihän kukaan ole räjäytellyt heiden kotejaan ja koulujaan? jne.
        Rauhanturvaajilta saa sen faktatiedon kuka tuolla alueella on oikeasti se kusipää osapuoli, kysyppä heiltä niin voit yllättyä kuulemastasi.
        Ylen toimittajia en tunne, ilmeisesti mielestäsi ko. organisaatio on puolueellinen? Veikkaisin että se johtuu siitä, että organisaatio on yksi harvoista ei-juutalaiskontrollissa olevista mediatahoista eikä olekkaan ottanut sitä "oikeaa" puolta tässä pyhässä sodassanne Ja sehän harmittaa kovasti. Juutalaisethan ovat hyvin tehokkaasti vallanneet lähes kaikki mediatalot monessa maassa. Puhu siinä sitten sen jälkeen "puolueettomasta" tiedonvälityksestä.
        Hitler ei minua kiinnosta, mutta jostainsyystä heti kun jotain negatiivista sanotaan juutalaisista, tämä hitlerkortti vedetään esiin, mielestäni käsittämätöntä pelleilyä.
        Jos juutalaiset kohtelisivat palestiinalaisia asiallisesti niinkuin normaalit ihmiset, ei heitä varmasti kukaan demonisoisi, se ei minullakaan ole mikään tarkoitus. Mutta sitä tilannetta saa varmasti odottaa todella kauan, ja sitä saa mitä tilaa...

        Juutalaiset on historian aikana ajettu ulos sadoista valtioista, kaupungeista, kylistä yms. Kun tosiaan katsoo kuinka israelin juutalaiset kohtelevat alueen palestiinalaisia niin en ihmettele yhtään, että juutalaiset on ajettu pois milloin mistäkin. Missään eivät osaa olla rauhassa, nytkin hyökätään viikottain Syyrian puolelle, rikotaan Libanonin ilmatilaa ja piiritetään miljoonia palestiinalaisia gettoihinsa. Suurella äänellä julistetaan sotaa Irania vastaan johon on jo kyberhyökkäyksiä tehty. Iranin ydinvoimalaita on sabotoitu ja on vain ajan kysymys milloin Stuxnet ja muut haittaohjelmat iskevät länsimaisiin ydinvoimaloihin pysäyttäen esim. jäähdytyspumput. israel on selkeä uhka koko maailmanrauhalle.


      • vastaa_kun_lupasit kirjoitti:

        Tällä saitilla käsitellään mm. israelin sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Yksi lukemattomien muiden sotarikosten joukossa on Jarno Mäkisen kylmäverinen murha.
        Eli sinulle nyt henkilökohtaisesti:
        -Minkä maan ilmavoimien pommitus johti Jarnon Mäkisen kuolemaan?
        -Minkä maan palveluksessa konetta ohjannut pilotti oli?
        -Toimiko pilotti armeijan käskyjen mukaan?
        -Käytettiinkö pommituksessa 500kg:n täsmäpommia?
        -Oliko Jarnon kuolemaan johtanut pommitus suunniteltu?
        -Tiesikö pommituksen tehnyt armeija YK:n tarkkailutukikohdan sijainnin?
        -Oliko YK ko:aan armeijaan yhteydessä useita kertoja tykistökeskitysten aikaan?
        -Lopettiko ko. armeija tykistökeskityksensä YK:n soittojen seurauksena useasti aloittaen ne vain uudestaan kuullessaan tarkkailijoiden olevan vielä hengissä?
        -Oliko ko:n armeijan tekemä YK:n aseettomien tarkkailijoiden murha sotarikos?
        -Kuoliko Jarno Mäkinen kolleegoineen sotarikoksen uhrina?

        Tällä sitella käsitellään mm. sivun vasemmassa laidassa lueteltuja aihepiirejä (lueteltu alla), joiden alla on kymmeniä tai satoja alaotsikoita. Näiden lisäksi tällä sitella käsitellään lukemattomia muita aiheita. Jopa tässä keskustelussa käsitellään monia aiheita, joita et ole maininnut. Mainitsemasi aiheet eivät ole tämän keskustelun otsikon mukaisia.
        • Ajanviete
        • Ajoneuvot ja liikenne
        • Harrastukset
        • Koti ja rakentaminen
        • Lemmikit
        • Matkailu
        • Muoti ja kauneus
        • Nuoret
        • Paikkakunnat
        • Perhe
        • Ruoka ja juoma
        • Ryhmät
        • Seksi
        • Suhteet
        • Talous
        • Terveys
        • Tiede ja teknologia
        • Työ ja opiskelu
        • Urheilu ja kuntoilu
        • Viihde ja kulttuuri
        • Yhteiskunta

        Kiitos henkilökohtaisista kysymyksistä. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti, että olen vastannut näihin kysymyksiin henkilökohtaisesti jo useamman kerran, enkä aio tarkentaa henkiökohtaisesti näihin kysymyksiin antamiani vastauksia sinulle, ennen kuin osoitat henkilökohtaisesti tutustuneesi aiemmin henkilökohtaisesti antamiini vastauksiin. Voit henkilökohtaisesti tutustua näihin kysymyksiin ja tähän aihepiiriin henkilökohtaisesti antamiini vastauksiin tässä keskustelussa ja keskustelussa Boikotoi Israelia.


      • maailmansotako_tulossa kirjoitti:

        Juutalaiset on historian aikana ajettu ulos sadoista valtioista, kaupungeista, kylistä yms. Kun tosiaan katsoo kuinka israelin juutalaiset kohtelevat alueen palestiinalaisia niin en ihmettele yhtään, että juutalaiset on ajettu pois milloin mistäkin. Missään eivät osaa olla rauhassa, nytkin hyökätään viikottain Syyrian puolelle, rikotaan Libanonin ilmatilaa ja piiritetään miljoonia palestiinalaisia gettoihinsa. Suurella äänellä julistetaan sotaa Irania vastaan johon on jo kyberhyökkäyksiä tehty. Iranin ydinvoimalaita on sabotoitu ja on vain ajan kysymys milloin Stuxnet ja muut haittaohjelmat iskevät länsimaisiin ydinvoimaloihin pysäyttäen esim. jäähdytyspumput. israel on selkeä uhka koko maailmanrauhalle.

        Ns. palestiinalaiset (määritelmistä voimme toki keskustella erikseen) eivät kelpaa tällä hetkellä millekään valtiolle. Esim. Libanon, Syyria, Jordania, Saudi-Arabia ja Egypti ovat ilmaisseet selkeästi, että ns. palestiinalaiset eivät ole tervetulleita. Mm. arabiveljet Jordaniassa teurastivat näitä suurelta osin Jordaniasta kotoisin olevia ns. palestiinalaisia ilmeisesti n. 20000 henkeä ennen kuin ymmärsivät poistua maasta.

        Kun katsoo, kuinka ns. palestiinalaiset kohtelevat israelilaisia ja toisiaan, ei ole mikään ihme, että mikään valtio ei haluaisi ottaa heitä vastaan.

        Onko sinulla lähteitä väitteillesi, että Israel hyökkäisi viikottain Syyrian puolella ja Libanonin ilmatilan loukkauksille? Miksi Syyria, Jordania ja Egypti piirittävät ns. palestiinalaisia ghettoihin?

        Onko sinulla esittää mitään pohjaa arvauksellesi, että Israel aikoisi haittaohjelmien avulla tai jotenkin muuten aiheuttaa haittaa länsimaiden ydinvoimaloille?


    • Boy-cot

      Boikottiin boikottiin. Itse olen boikotoinut israelia systemaattisesti ja suositellut kaikille muillekin tuota maailmaa tervehdyttävää metodia.

      Näkyy olevan Eilattiin paniikkihinnoiteltuja matkoja tyrkytyksessä. Ei osteta, ei mennä vaikka ilmaiseksi pääsisi!

      • Millä yrität perustella sen, että Israelin boikotoimisella olisi maailmaa tervehdyttävä vaikutus?

        En ole huomannut Eilatin matkojen hinnoittelussa mitään poikkeavaa muiden matkakohteiden hinnoitteluun verrattuna. Onko sinulla mitään näyttöä väitteesi tueksi? Miksi ei ole?


      • Sara46

        Ei mene kaupaksi, emmekä me, joilla on vielä ihmishengen kunnioitus matkusta sinne katsomaan toisten alistamista.
        TV1 esitti juuri nyt. 6.4. 22.35-23.35 dokumentin kuinka tapetaan viattomia israelissa.
        Siirtokuntiin on muuttanut höyrähtäneitä murhanhimoisia siionisteja, jotka vainoavat palestiinalaisia, näin näytti olevan videoitukin.
        Murhamies vain väläytteli hammasrivistöään ja näytti nauttivan lahtaamastaan palestiinalaisesta, jonka teurasti kadulla, vaikka uhri makasi liikkumattomana maassa.
        Siis niin sairasta touhua maailma katselee vain sivusta ja siunaa israelia. On kumma, että näitä ihmisiä on, jotka sulkevat silmänsä ja kuuntelevat vain yksipuolista uutisointia massamediasta, joka ei julkaise kaikkea.
        Iltalehti julkaisi sentään, kun 22 pedofiili-siionistia pidätettiin ja kanssakumppanit vielä kivittivät poliisiauton, kun puolustivat näitä sairaita lasten hyväksikäyttäjiä.
        Helsingin Sanomat ja Iltasanomat ei maininnut sanallakaan tästä uutisesta. Jos olisi olleet osat toisinpäin niin ehkäpä olisi uutisoitu.


    • Waniliini

      Miksi? Taidat olla natsi?

      • oletko_siionistinatsi

        Tällä saitilla käsitellään mm. israelin sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Yksi lukemattomien muiden sotarikosten joukossa on Jarno Mäkisen kylmäverinen murha.
        Eli sinulle nyt henkilökohtaisesti:
        -Minkä maan ilmavoimien pommitus johti Jarnon Mäkisen kuolemaan?
        -Minkä maan palveluksessa konetta ohjannut pilotti oli?
        -Toimiko pilotti armeijan käskyjen mukaan?
        -Käytettiinkö pommituksessa 500kg:n täsmäpommia?
        -Oliko Jarnon kuolemaan johtanut pommitus suunniteltu?
        -Tiesikö pommituksen tehnyt armeija YK:n tarkkailutukikohdan sijainnin?
        -Oliko YK ko:aan armeijaan yhteydessä useita kertoja tykistökeskitysten aikaan?
        -Lopettiko ko. armeija tykistökeskityksensä YK:n soittojen seurauksena useasti aloittaen ne vain uudestaan kuullessaan tarkkailijoiden olevan vielä hengissä?
        -Oliko ko:n armeijan tekemä YK:n aseettomien tarkkailijoiden murha sotarikos?
        -Kuoliko Jarno Mäkinen kolleegoineen sotarikoksen uhrina?


    • g82g

      Israel pitäisi saada vihdoinkin samoin kuin muutkin valtiot vastuuseen tekemisistään. Jää appelsiinit ym ostamati

      • Totta. Jokainen valtio pitäisi saada vastuuseen tekemisistään, varsinkin Suomi.

        Ostin appelsiineja.


      • kysyn-vaan

        Mitä pahaa Suomi on tehnyt? Sinulle? Asut ilmeisesti ulkomailla?


      • kysyn-vaan kirjoitti:

        Mitä pahaa Suomi on tehnyt? Sinulle? Asut ilmeisesti ulkomailla?

        Jokainen maa on tehnyt hyvää ja pahaa joillekin. Suomi on ollut minulle hyvä maa ja haluan että se pysyy sellaisena.


    • South_American

      Olen aloittanut Israelilais tuoteiden boikotoinnin jo muutama vuosi sitten. Linja pitää. Suosittelen muillekin. Pitäkööt rotat apartheid appelsiininsa yms skeidan.

    • 7397920

      Minä boikotoin Israelin asuntotuotantoa siten, etten muuta noihin israelilaisten asuntoihin. Jos jotkut israelilaiset haluavat muuttaa valtionsa ansaitsemalle maalle rakennettuihin asuntoihin, se on tietysti kaiken järjen mukaan aivan ok.

    • ajattelija-49

      POIKOTOINUT JO 40V.

    • Anonyymi

      Et ole poikotoinut,jos olet tosissaan,niin poikotoi kaikkea ,kännykkä,läppäri,autot,farkut,sydämentadistin ,iso osa lääketieteen keksinnöistä jne jne.
      Miehitys tarkoittaa vieraan valtion miehitystä.
      Kenen maita ne on alunperin ollut?
      Palestiina ei ole valtio.
      Terroristi johtoinen maa jota tuetaan länsimaisella rahalla ,että lapset oppivat vihaamaan juutalaisia pienestä alkaen.
      vasemmisto ei ole lukenut historiaa eikä halua nähdä totuutta.
      Demokratia ei toteudu islam kansojen keskuudessa.
      Maailman vääristyneen uutisointi koskee Israelia ja moni ei suoraan sanoen tiedä koko lähi idän asioista .
      Mene poikotti kaveri asumaa 8 vuodeksi Israeliin niin silmät aukenee,etkä halua islamilaisten hallintoalueille mennä!!!!!!
      Jos on vahva tunnelataus näihin asioihin niin olis hyvä miettiä omia motiiveja.
      Yle ei ikävä kyllä ole totuuden torvi vaan asenteellinen vääristelijä

    • Anonyymi

      Hei aikuisten oikeesti vaan sinullekin.
      Katso kuvahaulla alue, jonka Israelin Jumala aka Jeesus Kristus on luvannut Israelille.
      Jos olet alueella, nosta kytkintä.
      Se kuuluu Israelille ja Israel rakentaa omalla maallaan mihin tahtoo.
      Simppeliä, eikö totta?
      Uudestisyntyneet kristityt tietysti tukevat valittua kansaa joka on meidän veljiämme ja siskojamme, Pyhän Raamatun mukaisesti.
      Kohta Israelin silmiltä otetaan suomut pois ja he myös ymmärtävät veljeytemme.
      Israelissa asuu kaikkia mahdollisia uskontoja ja uskottomia. Ei ole mitään ongelmaa ellet itse ala omimaan Jumalan heille lupaamaa maata.
      Kyllä. Olen sionisti, kuten jokainen uudestisyntynyt kristitty on.
      Katolisten juonima korvausteologia on saatanasta, ei Pyhästä Raamatusta.
      Shalom.

    • Anonyymi

      Omaa maataan ei voi miehittää. Virheellistä uutisointia.
      Toinen asia mikä tässä Israel paha paha keskustelussa alkaa tympiä, on se, että jokaiseen ketjuun ilmestyy erään kuolleen rauhanturvaajan muistoa keppihevosenaan käyttävä rienaajaporukka. Vääristellään asioita jotta ajettaisiin terroristien asiaa. Sinibaretti JM ei tukenut terrorismia eläissään eikä varsinkaan nyt tukisi. Hävetkää ruojat! Antakaa JM:sen jo levätä rauhassa.

      • Anonyymi

        israel ei ole liittänyt Länsirantaa omiin alueisiinsa joten se on yksiselitteisesti miehittäjä. Alueen alkuperäisillä asukkailla ei myöskään ole äänioikeutta israelin vaaleissa joten he eivät kuulu israeliin. Natsisaksa miehitti esim. Puolan, Belgian, Norjan jne., israel on miehittänyt Länsirannan, Golanin jne.

        Esim. Simon Wiesendahl -järjestö etsii aktiivisesti vieläkin netsirikollisia maailmalta. Miksi esim. Jarno Mäkisen murhanneita siionistinatseja ei saisi hakea, syyllistyiväthän he sotarikokseen? Taitaa olla niin, että menneiden natsien tilalle on syntynyt siionistinatsit jotka tekevät samat asiat mitä natsit tekivät aikaisemmin. Jatkuvasti naapurimaita pommittava israel hakee suursotaa Irania vastaan ja sitä kautta kolmatta maailmansotaa joten siinäkään siionistinatsit eivät tule olemaan natseja huonompia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        israel ei ole liittänyt Länsirantaa omiin alueisiinsa joten se on yksiselitteisesti miehittäjä. Alueen alkuperäisillä asukkailla ei myöskään ole äänioikeutta israelin vaaleissa joten he eivät kuulu israeliin. Natsisaksa miehitti esim. Puolan, Belgian, Norjan jne., israel on miehittänyt Länsirannan, Golanin jne.

        Esim. Simon Wiesendahl -järjestö etsii aktiivisesti vieläkin netsirikollisia maailmalta. Miksi esim. Jarno Mäkisen murhanneita siionistinatseja ei saisi hakea, syyllistyiväthän he sotarikokseen? Taitaa olla niin, että menneiden natsien tilalle on syntynyt siionistinatsit jotka tekevät samat asiat mitä natsit tekivät aikaisemmin. Jatkuvasti naapurimaita pommittava israel hakee suursotaa Irania vastaan ja sitä kautta kolmatta maailmansotaa joten siinäkään siionistinatsit eivät tule olemaan natseja huonompia.

        Vain toisen valtion alueita voi miehittää. Vuonna 1967 Juudea ja Samaria päätyi Israelin haltuun ja alueen laittomasti valloittanut ja sitä laittomasti hallussaan pitänyt Jordania joutui siitä luopumaan.

        Golanin Israel miehitti kun Syyria teki Golanilta käsin hyökkäyksiä Israelin kaupunkeihin pyrkien tappamaan siviilejä. Israel joutui siirtämään Syyrian joukot sellaiselle etäisyydelle, että iskut loppuivat. Hyvä niin, koska alue rauhoittui. Muslimit eivät tätä rajan siirtoa tosin hyväksy, koska ovat sitä mieltä, että alue kuuluu muslimeille, koska se on joskus ollut muslimien hallinnassa. Toiseksi muslimit ovat sitä mieltä, ettei puolustussodassa vallattuja alueita saa pitää vaan ainoastaan hyökkäyssodassa, kuten silloin kun Jordania valloitti Juudean ja Samarian.

        Natsi-Saksa miehitti valtioita, kuten nuo mainitsemasi.

        Valtioiden vaaleissa äänioikeus on ko. valtioiden kansalaisilla. Äänioikeuteen ei vaikuta se, että pitää itseään alueen alkuperäisenä asukkaana.

        Mäkisen tapauksesta olet kirjoittanut noita samoja juttuja jo yli 10 vuotta. Suosittelen, että lukisit aiheesta muitakin kuin noita omia juttujasi. Nuo loput höpinäsi eivät ansaitse tulla kommentoiduksi, vaikka niitäkin olet höpissyt jo kymmenet kerrat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain toisen valtion alueita voi miehittää. Vuonna 1967 Juudea ja Samaria päätyi Israelin haltuun ja alueen laittomasti valloittanut ja sitä laittomasti hallussaan pitänyt Jordania joutui siitä luopumaan.

        Golanin Israel miehitti kun Syyria teki Golanilta käsin hyökkäyksiä Israelin kaupunkeihin pyrkien tappamaan siviilejä. Israel joutui siirtämään Syyrian joukot sellaiselle etäisyydelle, että iskut loppuivat. Hyvä niin, koska alue rauhoittui. Muslimit eivät tätä rajan siirtoa tosin hyväksy, koska ovat sitä mieltä, että alue kuuluu muslimeille, koska se on joskus ollut muslimien hallinnassa. Toiseksi muslimit ovat sitä mieltä, ettei puolustussodassa vallattuja alueita saa pitää vaan ainoastaan hyökkäyssodassa, kuten silloin kun Jordania valloitti Juudean ja Samarian.

        Natsi-Saksa miehitti valtioita, kuten nuo mainitsemasi.

        Valtioiden vaaleissa äänioikeus on ko. valtioiden kansalaisilla. Äänioikeuteen ei vaikuta se, että pitää itseään alueen alkuperäisenä asukkaana.

        Mäkisen tapauksesta olet kirjoittanut noita samoja juttuja jo yli 10 vuotta. Suosittelen, että lukisit aiheesta muitakin kuin noita omia juttujasi. Nuo loput höpinäsi eivät ansaitse tulla kommentoiduksi, vaikka niitäkin olet höpissyt jo kymmenet kerrat.

        israelin sotarikos Khiamissa missä aseettomat Jarno Mäkinen ja hänen kolleegansa YK:sta pommitettiin hengiltä asemapaikalleen israelin ilmavoimien toimesta hakee edelleen ratkaisuaan. Tuonkin sotarikoksen osa laillasi hyväksyy, minä en sitä tee.


      • Anonyymi kirjoitti:

        israelin sotarikos Khiamissa missä aseettomat Jarno Mäkinen ja hänen kolleegansa YK:sta pommitettiin hengiltä asemapaikalleen israelin ilmavoimien toimesta hakee edelleen ratkaisuaan. Tuonkin sotarikoksen osa laillasi hyväksyy, minä en sitä tee.

        Mitäpä jos vihdoinkin tutustuisit tuohon aiheeseen. Olet nyt 13 vuotta hokenut tuota väitettä, etkä tiedä vielä edes perusasioita tapahtumista.


    • Me ostamme aina laadukkaita israelilaisia tuotteita talouteemme. Suosittelen muillekin.

    • Anonyymi

      Vaikea olisi ilman israelilaisia keksintöjä pärjätä, ei pelaisi tietokoneet,autot . Farkut pois jalasta,lääketiede ihan kusessa ,sydämentahdistajat ja iso osa lääketieteen edistyksiä on tullut juutalaisilta jne jne jne
      Boikotti olisi paluuta 100 vuotta taaksepäin.
      Kaiken takana on tutkimus joka lähtee siitä että ihminen ja luonto on suunniteltu ja jota voidaan tutkia ja tutkimustuloksia ei tarvitse väkisin sovittaa johon uskonkäsityksiin sattumiin ,itsestään tyhjästä syntymiseen .alkuräjähdyksiin jotka eivät ole tiedettä.
      Kun juutalainen tiedeyhteisö tutkii aina pitää kyseenalaistaa.antaa vapaasti arvioida sitä ja pyritään löytämään funktio.jota muu tiede tukee.
      Evoluutiobiologiaan euroopassa on hiipinyt vuosikymmenien ajan hyvin samanlaisia elementtejä kuin kommunistivaltioiden tiedeyhteisöihin .paitsi vielä voimakkaampia tunnereaktioita herättäviä linjanvetoja.jotkq kielivät aivan jostain muusta kuin tieteellisestä lähestymistavasta.
      Tämä jopa yllättää miksi tiedemies esiintyy kiihkoilevana .vaikka se ei kuulu tieteelliseen tutkimukseen alkuunkaan vaan toiminta pitäisi olla juuri päinvastaista.

      • Anonyymi

        Juutalaisen keksimä oli myös holokaustissa käytetty myrkkykaasu, tehokaskin oli. Jostain kumman syystä siltä säästyneiden lapset ja lastenlapset ovat muuttuneet itse terrorin käyttäjiksi heikompiaan vastaan.


    • Anonyymi

      Olen boikotoinut Etelä-Afrikkaa silloin, kun se oli buurien valkoisten diktatuurin hallitsema. Ranskalaisia tuotteita, lähinnä omenoita, boikotoin ehkä pari vuotta, kun Ranska teki ydinasekokeita Atolleilla. Israelilaisia tuotteita - esim Jaffa appelsiineja olen - vältellyt ja ottanut aina egyptiläisen tai espanjalaisen vaihtoehdon. Intiaa olisi syytä boikotoida Kashmirin ja hindunationalismin vuoksi, Kiinaa uiguurien,Tiibetin ja Hong Kongin tähden, Venäjää Krimin ja Georgian tähden jne, jne..
      Nyt ajan ranskalaisella autolla! En silti ole kyyninen. Uskon, että hyviä tekoja tarvitaan. Olen Amnesty Internationalin säännöllinen tukija, arvostan Kirkon Ulkomaanapua - ostan sieltä vaihtoehtoisia lahjoja, osallistun Punaisen Ristin keräyksiin, peukutan Human Rights Watchia. Arvostan Greta Thunbergia.

    • Anonyymi

      israel oli jälleen potkimassa palestiinalaisia pois kodeistaan juutalaisten uudisasukkaiden tieltä. israel halusi nostaa palestiinalaiset tapausta vastaan jotta saavat taas vapaasti pommittaa gettojen lapsia hengiltä ja tuhota Gazan infrastruktuurin.

      israel on roistovaltio jolle ei riitä naapurimaiden jatkuvat pommitukset vaan sen on saatava terrorisoida myös miljoonia gettoihin suljettuja palestiinalaisia.

      • Anonyymi

        maahyökkäys alkaa pian,
        tykistöllä on jo pehmitetty,
        zionin urheat soturit,
        ottaa taas paikalliset ihmiskilviksi,
        mummon olkapäältä on hyvä ottaa kiväärille tukea...


      • Anonyymi

        Sen perusteella mitä olen tätä palstaa joskus lukenut niin ainoa joka täällä kirjoittaa jatkuvasti Israelin pienellä alkukirjamella on itsensä siionistinatsiksi nimittänyt henkeen ja vereen Israelia ja juutalaisia vastaan taisteleva, henkilö, jonka väitteet on huolellisesti murskattu tälläkin palstalla ja tässä keskustelussa.

        Israel ei ole ollut viime aikoina potkimassa palestiinalaisia pois kodeistaan juutalaisten uudisasukkaiden tieltä, vaan omistajat ovat haastaneet palestiinalaiset talonvaltaajat oikeuteen ja ovat voittaneet pitkät oikeudenkäynnit kahdessa eri oikeusasteessa. Valitus on menossa vielä korkeimman oikeuden käsittelyyn, mutta käsittelyä on nyt hieman viivästetty palestiinalaisten väkivaltaisuuksien vuoksi. Kyseinen omasuus on juutalaisten vuonna 1876 rahalla ostamaa, joten puhe uudisasutuksesta on hieman hämäävää.

        Israel ei ole roistovaltio. Israel ei pommita naapurimaita jatkuvasti. Israel ei terrorisoi gettoihin suljettuja palestiinalaisia, vaan sitä tekee palestiinalaisten hallinto.

        https://youtu.be/c2NaiX-hvVQ?t=60


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        maahyökkäys alkaa pian,
        tykistöllä on jo pehmitetty,
        zionin urheat soturit,
        ottaa taas paikalliset ihmiskilviksi,
        mummon olkapäältä on hyvä ottaa kiväärille tukea...

        Tämä rakastamasi profetia ei sitten ole toteutunut, eli Israel ei aloittanut maahyökkäystä, eivätkä palestiinalaiset päässeet taistelemaan Israelin sotilaita vstaan ihmiskilpien suojista, vaan ainoastaan ampuivat raketteja Israelin siviilien niskaan ihmiskilpien keskeltä. Sitä en tiedä ampuivatko mummojensa olkapäiltä, kun eivät kivääreitä tainneet päästä käyttämään.

        N. 25 %, eli n. 1000 Hamasin rakettia ei lentänyt Gazan ulkopuolelle, vaan ne satoi gazalaisten siviilien niskaan tappaen ja haavoittaen heitä ja heidän omaisuuttaan. Oletko pitänyt lukua näistä uhreista?


    • Anonyymi

      Toivottavasti israelilaiset karkottavat itseään nk. palestiinalaisiksi kutsuvat arabit mekkaan ja medinaan.

    • Anonyymi

      Tontti tontilta ja asunto asunnolta etenee israelin tekemä etnien puhdistus Länsirannalla. Maailman suurin valtioterrorin käyttäjä, roistovaltio israel jatkaa laitonta toimintaansa päivä päivän jälkeen.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008366565.html

    • Anonyymi

      Oot paras jimin👉👈🥺

    • Anonyymi

      Kansallissosialistit komensivat saksalaisia boikotoimaan kaikkia juutalaisia, tänään vasemmisto komentaa suomalaisia boikotoimaan Israelia. Sama kaiku on askelten. Kansallissosialistit masinoivat Kristallnacht kansalaisaloitteen ja maksatti miljoonan Reichmark korvaukset juutalaisilla sekä siivoamaan lasin sirut kaupunkien ja kylien kaduilta, milloin vasemmisto tekee saman tempun?

    • Anonyymi

      Jotkut temokraattiset turvistakuut pitäs saaja ensteeks 😂🤣😅

    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe