Alaikäinen ehdolla vuoden homoksi

jotainrajaasentään

Eikö alaikäisen valinta ole lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Homojen keinot alkaa olla kyseenalaisia. On niin helvetin pakko olla koko ajan esillä.

9

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eioikeinhyäasia

      En kyllä itsekkään pidä tuosta asiasta että valittu on noin nuori. Luulen että aiheuttaa närää.

    • termithallussa

      "Lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä on, jos aikuinen on seksuaalisessa kanssakäymisessä alle 16-vuotiaan kanssa, vaikka nuori olisi siihen itse suostunut tai sitä itse ehdottanut." (Lähde: Mannerheimin Lastensuojeluliiton sivut).

      Ei nyt ihan kriteerit taineet täyttyä, sori. Titteli ei myöskään ole "suomen pantavin homo" tai "suomen seksikkäin homo". Jos homoudesta tulee heti mieleen seksi ja/tai hyväksikäyttö niin vika taitaa löytyä omasta pääkopasta.

      • kyseenalaistaon

        Jos joku muu ryhmä olisi toiminut vastaavasti luultavasti paheksuisit suureen ääneen. Mielestäsi homojen tekemät asiat on aina oikein.


      • hyihelkatti

        Onkohan pojan venhemmilta edes kysytty lupaa. Lesbot nyt eivät varmaan ajattele esim sellaista että mitä äiti mahtaa ylipätään ajatella 15-vuotiaan leimaamisesta maan seksikkäimmäksi. Onko asiallista tehdä alaikäisestä jokin pornoidoli.


      • Ihmettelen_vaan

        Miksi homoudesta ei voisi tulla mieleen seksi? Homous käsitteenä kertoo seksuaalisen suuntautumisen, eli sen miten tunteet ja seksuaalinen halu(=halu harrastaa seksiä) kohdistuu. Niinpä "vuoden homo" käsitteenä viittaa seksuaalisuuden kautta seksiin. Eri asia taas on se, voiko nimityksen tulkita hyväksikäyttönä, minusta ainakin nimitys menee hyvän maun rajoilla: ovathan 15-vuotiaat jo seksuaalisesta suuntautumisestaan tietoisia, mutta ei heitä pitäisi silti käyttää tietyn seksuaalisen suuntauksen esikuvana.


      • vihaanheteroita

        Mun mielestä on hyvä että valitaan nuori näin vaihteeksi; se luo muille ehkä vielä kaapissa oleville/kotona tai yleisesti ottaen homofobiasta kärsiville jne. nuorille luottamusta siihen, ettei heissä ole mitään vikaa. Kukaan ei muutu homoksi tai lesboksi muiden vaikutteesta eikä homoseksuaalisuus ole mitenkään likaista tai vain seksiin viittaavaa niin kuin moni teistä hetskuista tuntuu ajattelevan. Vai mitä heteroseksuaalisuus merkitsee teille? Pelkkää seksiä, ei muuta?

        Vuoden homo ei ole mikään "maan seksikkäin" vaikka homot ja lesbot on kyllä kieltämättä paremman näköisiä ja viehättävämpiä kuin heterot. Vuoden homo tarkoittaa vaan vuoden homoa, ei vuoden seksikkäintä, kuuminta, pornahtavinta tai muuta vastaavaa. Se että teidän sairaat mielenne yhdistää homouden suoraan tällaisiin asioihin on juurikin se syy minkä takia homofobian kanssa joutuu yhä todella moni lapsi, nuori ja aikuinen taistelemaan.


    • kukatyritaas

      Oliiks oikeesti 15-v
      Voi v.....

    • tarkistakaafaktat

      ...ja hänhän oli siis oikeasti 16-v...

    • Minkälaisiaihmisiäolette

      En taas ihmettele typerien junttien kieroa seksualisointia. Mitään natinaa ei olisi kuulunut jos alaikäinen olisi ollut vuoden hetero.
      Ajatelkaa laajemmin. Kyse oli siitä kuinka nuori antaa kannustusta kanssanuorille uskaltaa olla oma itsensä ja josta ei ole käytännössä kellekään haittaa.
      Ajatelkaa tostakin nuorempia lapsia jotka ovat itsemurhan hyväksynnän puutteesta, jotka ovat saaneet osakseen niin paljon pas.kaa niskaan junteilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe