Suomen syntyvyys saatava nousuun

jarmojtuokko

http://yle.fi/uutiset/3-9089865

Ei mikään uusi ja yllätyksenä tullut tieto: kantasuomalaisten syntyvyys on laskenut ja kuolleisuus on noussut syntyvyyttä suuremmaksi. Miksi ja miten näin on päässyt tapahtumaan?
Suomessa valtaapitävät poliitikot ja hallitukset ovat tehneet virheellistä ja vääriin arvoihin perustuvaa perhepolitiikkaa. Suoria perhetukia on vieroksuttu ja niitä vastaan jopa hyökätty sekä oikealta että vasemmalta. Suomessa on vallalla kateuden ilmapiiri. Jos perhetuet olisivat hyvä bisnes, jo Nalle ym. rikkaat olisivat alkaneet hyödyntää niitä.
Kaikkein oudointa on, että osa ev.lut. kirkkoa arkkipiispa etunenässä on näihin hyökkäilyihin osallistunut esim. leimaamalla suruttomasti lestadiolaisia ja ottamalla vimmatusti kantaa homosuhteiden puolesta.
Suomen puolesta, Suomen lapsien puolesta!

10

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avaus.roskaa

      On niitä lapsia syntynyt aikojen kuluessa ilman mitään tukia

      • Totta. Lapsia on syntynyt jo ennen kivikautta. Mainitsemallasi perusteella kaikki tuet voitaisiin lopettaa, mutta eikö se tekisi yhteiskunnasta epäyhteiskunnan? Niin kauan kuin yhteiskunnan maksamia tukia käytetään, ne on laitettava arvojärjestykseen!


      • Pekka_24v

        No kuka tällaiseen maahan vielä lapsia haluaisi tehdä. Eiköhän nuo ole kaikki vahinkolaukausia, kun on kännipäissä unohdettu vetää kumia päälle. Alkoholipolitiikkaa tässä pitäisi muutta, kossupullon kylkiäisenä pitäisi olla aina kortonki.


      • Lasten tekeminen on sekä uuden elämän että kulttuurin luomista. Yleensä lapset sanovat mielellään syntyneensä tänne "matoiseen maailmaan". Tämä ei ole ristiriidassa sen kanssa, että elämässä voi olla vaikeita hetkiä, jolloin toivoo, ettei olisi tänne syntynytkään. Tarinoita ja elämänkohtaloita on monenlaisia.


    • hyväps

      Ei nouse homo-ja lesboliitoilla syntyvyys.
      Alkaa olla sen verran pimeää väkeä suomalaiset, että sukupuuttoon kuolevat ja toisaalta se on hyvä...ei tällaista menoa kauan viitsi kukaan katsella.

      • Olet oikeassa, että lisääntyminen on heterosuhteen ominaisuus, uutta elämää luova voima. Se sijaan suomalaisissa ja suomalaisuudessa näen paljon hyvää ja toivon kansalle menestystä uusien sukupolvien myötä. Pitää saada kansan arvot kohdalleen.


      • satukirja-
        jarmojtuokko kirjoitti:

        Olet oikeassa, että lisääntyminen on heterosuhteen ominaisuus, uutta elämää luova voima. Se sijaan suomalaisissa ja suomalaisuudessa näen paljon hyvää ja toivon kansalle menestystä uusien sukupolvien myötä. Pitää saada kansan arvot kohdalleen.

        Miksi hurraauskovaisten pitäisi saada päättää muiden tekemisestä ovat suhteessa samaan tai eri sukupuoleen? Ja vain jonkun vain uskoon perustuvan kirjan perusteella. Ainakin osa siitä on vailla historiallista pohjaa ja jopa väärin.


      • Jokainen neljän seinän sisällä voi vapaasti toteuttaa itseään. Minulla ei ole tapana tulla katsomaan. Yksityisyyttään kaikkien kannattaa varjella.


    • noeitod

      Työttömiä ja syrjäytyneitäkö pitäisi edelleen lisätä?

    • On totta, miten moni kunnanjohtaja toivoo ja melkein rukoilee kuntansa väkiluvun kasvia ja varmaan samaa asiaa kuntalaisetkin. Mutta,- hassuinta tässä on, miten uusien ihmisten tulee olla kantaväestöä,- ei maahan muuttajia / turvapaikan hakijoita.
      Niin, eikö Jeesus opettanut vain ihimisestä kollektiivisella tasolla ja siten mitä ero on maahanmuuttajilla kuin syntyvyyden kautta tulevalla väestön lisäyksellä?

      Asian viereen.
      Eikö Kristillisen puolueen jäsenet omaa uskoa ja erikoisesti näkökykyä, ettei teillä ole oikeuttaa alistaa jumalattomia kansalaisia JUMALAN lain alle,- koska jumalaton ihminen on vidollisuudessa JUMALAN aivoituksia kohaan ,- eikä voi edes JUMALAN lain alle.

      7. sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.

      Miksi käytätte Raamattua valtataisteluissanne jumalattomassa maailmassa jumalattomia ihmisiä vastaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe