Mikä ruunella mättää

minierkki

Luulisi että hän on tyytyväinen, kun vainooja on pois maisemista. Mutta ei. Valitus palstan tasosta vaan jatkuu, kukaan eikä mikään enää kelpaa. Miksi kukaan viitsii edes yrittää taitaa näivettyä lopullisesti tämä saitti. Melkein kaikki jo puskista kirjoittaa kun niskaan tulee pelkkää kuraa. Viihdytystä kehtaa ukko nyt vaatia. Mummot nyt loruilemaan ja paijailemaan !

21

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anonyymisti.reino

      Minustakin Pilmarin banni voitaisiin epäoikeudenmukaisena jo lopettaa. Tuo ruunejohtoinen "yksinapaisuus" jo laittaa kyrsien.

      • en-alennu-paijaamaan

        Onko Pilmari bannissa? Minä oletin, että hän on sairaalassa, vai olenko lukenut väärin?

        "minierkki" kyllä kirjoitti minunkin mielipiteeni asiasta, joten "peukkuja" antaisin sata, mutta kone ei salli.

        "Viihdytystä kehtaa ukko nyt vaatia"!!!!

        Tämä oli paras ilmaisu, kun yksinäinen ukko vaatii itsensä viihdyttämistä, mutta jos ei ole hänelle mieleinen, niin kaikki kirjoittavat niin huonosti!?


      • Kirjoittamisiin.kaikki

        En paijaa minäkään. Palsta alkaa toipua. Keskusteluja käydään. Osallistukoon jokainen. Pelkkä paijauksia kerjäävä alakulo ei riitä mielipiteeksi.


      • Kirjoittamisiin.kaikki kirjoitti:

        En paijaa minäkään. Palsta alkaa toipua. Keskusteluja käydään. Osallistukoon jokainen. Pelkkä paijauksia kerjäävä alakulo ei riitä mielipiteeksi.

        Minä en paijauksia tarvitse. Palstan yleisilme vaan pitäisi saada kiinostavaksi ja asialliseksi.

        Talikkojen tarve minimiin!


      • Käsisydämelle
        Ruuneman kirjoitti:

        Minä en paijauksia tarvitse. Palstan yleisilme vaan pitäisi saada kiinostavaksi ja asialliseksi.

        Talikkojen tarve minimiin!

        Kerro nyt ihmeessä, millainen asia kiinnostaa? Millaiseen aloitukseen vastaat koska se osoittaa kiinnostuksen ? Ratkaiseeko aloituksen tekijä kenelle vastataan ? Nyt käsi sydämelle kaikki kirjoittajat !


      • jakolasku
        Käsisydämelle kirjoitti:

        Kerro nyt ihmeessä, millainen asia kiinnostaa? Millaiseen aloitukseen vastaat koska se osoittaa kiinnostuksen ? Ratkaiseeko aloituksen tekijä kenelle vastataan ? Nyt käsi sydämelle kaikki kirjoittajat !

        Jos asia kiinnostaa vastaan ihan kelle vaan, aina ei saa vastakaikua. Haittaako se? Ei haittaa.


      • juurikaan.käytä
        en-alennu-paijaamaan kirjoitti:

        Onko Pilmari bannissa? Minä oletin, että hän on sairaalassa, vai olenko lukenut väärin?

        "minierkki" kyllä kirjoitti minunkin mielipiteeni asiasta, joten "peukkuja" antaisin sata, mutta kone ei salli.

        "Viihdytystä kehtaa ukko nyt vaatia"!!!!

        Tämä oli paras ilmaisu, kun yksinäinen ukko vaatii itsensä viihdyttämistä, mutta jos ei ole hänelle mieleinen, niin kaikki kirjoittavat niin huonosti!?

        Kone huomioi vain rekisteröidyille kirjoittajille tuon "peukuttamisen". Hiukan teineillä toimivampaa kuin ikääntyneillä,


    • Kyllä keskusteluja käydään, minkälaisia on eri asia. Joskus ihmettelee kyllä onko mitään vaatimustasoa kullakin?
      En koskaan ole lukenut niin ala-arvoista tekstiä esim. politiikoista kuin täällä!
      Lähes sama koskee toisen kirjoittajan kunnioittamista, arvostelukin voisi olla rakentavaa keskustelua puolin ja toisin.

      Ei kukaan voi kaivata paijailuja kuin tyhmiä hyvityksiä,.... ymmärretyksi tuleminen lie vähimmäis toivomus meillä jokaisella.

      • Puna.ulkku

        Voiko Suomen poliitikoista kirjoittaa MITÄÄN positiivista?

        Ei ole tainnut löytyä aihetta Vennamon Kekkosen jälkeen.
        Sekin Veikko Vennamon uloskantojuttu oli ennalta sovittu näytelmä tyhmien kusettamiseksi, mutta Karjalan siirtolaisten asuttamisen hän tietääkseni hoiti mallikkaasti. Ja puhui muutenkin täyttä asiaa. Siksi muut puolueet aina vastustivatkin häntä. Poikansa sitten olikin täysin toista maata ja johti puolueen häviöön ja tuhosi toimivan Postinkin, joka on yhä häpeällisessä alennustilassa. Postin johto vain nostaa omia palkkojaan ja palkkioitaan samalla kun sen toiminnot rapautuvat yhä enemmän. Muistaako muuten joku muukin muin minä, miten 1960-luvulla posti kannettiin kahdesti päivässä jopa pikkukylilläkin? Minä vuosina se tarkkaan ottaen tapahtui?


    • Voihan näitä ketjuja lukea mutta mielipiteet pidän itselläni. Eipä kannata tulla syyhyymättä saunaan. Joskus kyllä kirjoitan lyhyesti jonkun hajuttoman ja mauttoman viestin elon merkiksi.
      Paljon olen palstalla kirjoitellut ja kaikenlaista palautetta saanut 11 vuoden aikana.
      Kahvipirtti on paikka (kiitos SkillaN) jossa aina on hyvä vastaanotto. Ei tänikäinen jaksa enää morkkauksia vastaanottaa.

      • siitä.kiitokseni

        Selainen muistikuva minulla on että sinä Kat.leija laitoit nettiin harvinaisen Kuunvaiheet sivun. Tallensin sen Kirjanmerkkeihin.

        Niistä sivuista voi katsoa, että millainen oli kuutilanne syntymäpäivänä. Itse olin syntynyt lähellä täyttäkuuta v.1938.


      • No ei, turhaan ei aikaansa viitsi haaskata! SkillaN'ista puheenolle, viimeksi KahviPirtin avauksessa tuli värien taitaja esiin niin herkullisesti, että syttyi ihan juhlavuoden tunnelma.
        Piti siitä kirjoittaakin, mutta jotakin tuli väliin.

        Juuri käväisin lukemassa Facessa suvun tarinointia, ja luin muutamia eläintarinoita Arvostetuista.

        Pidän noista filmatuista kissafilmeistä varsinkin, huvittavasti ne leikkivät milloin työntäen itsensä pieniin kulhoihin, päänsä kertakäyttömukiin törmäilläkseen sitten pitkin seiniä 😲

        Uutisiin, heippa!


    • Minun viestejäni kelvottomina pidetään, eikö?

      Jos esitän perustellun huomautuksen jostakin, saan nikittömät haukut kelvottomuudestani.

      Kuinka pitkään haluatte kirjoitusrauhan?

      Minä tiedän kyllä Pilmarin kirjoittelut. Kirjoittakaa hänelle [email protected]

    • noinhan.tilanne.on

      Kuka täällä on (nykyään) jonkin vainooja?

      Palsta on viime aikoina ollut aika sekava ja mitäänsanomattoman tyhjänpäiväinen. Mielenkiintoista siellä ei ole juuri ollut nimim. Pilm...in poistuttua.

      Toivottavasti hän on poistunut vain tilapäisesti ja lyhyeksi aikaa. Kuten lukuisista kirjoituksista on ilmennyt, häntä kaivataan innokkaasti tänne.

    • Aamustako heti viitsis kukaan eritellä kelvotonta 👀 /kelvollista kenenkään ulosannissa ?

      Hetken tapahtumat/sekoilut ei yleensä jää pitkäaikaismuistiin, siitä ihmismieli on hyvä.

      Kumma sana kelvotonta
      liekö niitä oiskaan monta?
      Pitäiskö olla niin moitteetonta
      ihan hassun ilotonta!
      Ihme ja kumma kun Sinust' tykkään
      naurua hervotonta 🤗 joskus lykkään.

    • Ramoona_

      Riittääpä talikolle mätettävää, jos haluaa pöyhiä lantakasoja tai siirtää valmista tavaraa lannoitteeksi kasveille . Nurmikkoa voi hapettaa talikon piikeillä tökkimällä, siis mikä ettei palstaviljelykin talikon käytöstä voisi rehottaa. Paljon käytetään tuota sanaa jonkin tai jossain mättämisestä, kun jotain on vialla. Olettaisin, että siinä on englannin what´s matter kuitenkin mallina.

      Itse olen kokenut nämä palstanestorin ohjeistukset hyväätarkoittavina, joskin joskus vähän ärsyttävinä , mutta kannattaako energiaansa turhiin ärsyyntymisiin hukata ! Hukkaaheitettyä aikaa on meidän kasvattaminenkin, olemme mitä olemme. Parasta on olla oma itsensä, vaikka olisimme muitten silmissä omituisia otuksia, jotka hetkittäin täällä tallustamme toisiamme vastaan somen valtatiellä ja elon mutkaisella polulla.
      Tietysti voimme aina yrittää tuoda esiin parhaita puoliamme, eihän sekään ole kiellettyä. :)

      • juoppoputkeen.avunsain

        Erikoistuneen terveydenhoidon ihmiset tökkivät neuloja eri paikkoihin ihoa. Ilmiötä kutsutaan akupunktioksi.


    • ruosex

      Täällä mättää se,että tuttuillaan liikaa. Piiri pieni pyörii, heti uuden nikin ilmestyttyä aletaan pohtia, kuka kirjoittaja on. Eihän se ole tärkeää ja tutuille voi vaikkapa vanhanaikaisesti lähettää kirjeen. Onneksi mulla on oikeita tuttuja ja ystäviä, ei tarvitse heidän kanssaan palstoilla viestitellä. Muuten joku hoksasi, mikä aihe saa kuhinaa aikaan, eipä ole kukaan vielä sitä ässällä alkavaa aloittanut.

      • tien-viitta

        Jassoo, ruokotont sexii taiat vihjata nimmari ruosex lieto! Heh heh sitä on mediassa jo muuala, haje sieltä, täällä ei leikitä tuhmii nyt sun kanssas.


      • nikkenikuttaja

        Tuttuilu ei minua vaivaa, eihän minun tarvitse siihen osallistua itse. Jos on yli 10 v täällä kirjoitellut, niin kai siinä väkisinkin jotain tutun tuntuista syntyy varsinkin jos ihmiset kertoo omasta elämästään. Saa täällä kirjoittaa vakinikilläkin ja sittenpähän ei kenenkään tarvitse arvailla kuka siinä kirjoittaa. Onko täällä nyt muka niin paljon arvailuja, en näe yhdessäkään ketjussa kun niitä luin muutaman sivun. Jos joku haluaa nikillään tai ihan naamallaan kirjoittaa, ei se ole minulta pois, oma on asiansa enkä anna sen vaikuttaa kun vastailen. monta vuotta olen seikkaillut enkä vakinikkiä ottanut, josku kirjoittanut samalla kuitenkin pitemmän aikaa. minun vaatimattomaan nikkipersoonaan ei kukaan huomiota kiinnittänyt silloin eikä nytkään. On kai se kohteliastakin jotain mielenkiintoa osoittaa jos joku uutena kertoo tulevansa. Ja nikkejähän nämä on , harva on ihan oikean nimensä ilmoittanut.


    • Ruuneman on yksi harvoista viisaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe