Enää 3pv: Vielä kerran aitoavioliittolaisista

fghk9

Eilen kanavapujottelin, ja kuuntelin hetken Dei:tä. Siellä oli joku puhelinhaastattelu menossa, ja pian selvisi että siellä oli aitoavioliittolaiset vauhdissa. Toimittaja/haastattelija ja haastateltava täysin samoilla linjoilla. Toimittaja syötti vanhoja tuttuja aitoavioliittolaisten ajatuksia, ja kinusi myöntävää vastausta, jonka tiesi saavansa.

En tunnistanut haastateltavaa äänestä. Hän toisti aitoavioliittolaisten typerimpiä mantroja "perusteluja", (lasten etu, perheiden hajoaminen, hedonismi...aitoavioliittolaiset leimataan pahoiksi ihmisiksi, vainotaan niin että eivät uskalla sanoa ääneen ja julkisesti kantaansa), uutta avioliittolakia vastaan. Aivan älyvapaata puhetta. Haastattelun lopussa juontaja mainitsi haastateltavan nimen. Tapio 1/2-matka.

Miten heteroiden nykyiset ja/tai tulevat avioliitot hajoaisivat entistä helpommin, jos ja kun uusi laki tulee voimaan 3 päivän kuluttua?

Se kuinka hyvin, paremmin vai huonommin, homoavioliitot pysyvät kasassa heteroavioliittoihin verrattuna jää nähtäväksi. Tuskin siinä juuri eroa tulee olemaan.

Homoavioliittojen määrä tulee kuitenkin olemaan hyvin pieni osa avioliittojen kokonaismäärästä, että ei se tilastoa juuri muuta.

Miten hedonismi lisääntyy, jos homot saavat mennä naimisiin?

1/2-matka sanoi myös, että eihän me, (tosikristityt) pärjätä, kun meillä ei ole miljardilahjoituksia käytössä. Onko spn-avioliittolain kannattajilla miljardin edestä lahjoituksia ajaa asiaa? Mistä ne rahat ovat tulleet, mihin ne on käytetty, missä niiden vaikutus on näkynyt?

Puolimatkan jengi on nyt niin pahoillaan, kun mennään enemmistön mukaan, niin kuin demokratiassa on tapana. Silloin kun itse olivat enemmistönä se kyllä kelpasi - nyt kelpaa heille vain vähemmistödiktatuuri.

24

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ituu9

      Heti Puolimatkan haastattelun jälkeen Dei:llä puhui LÄÄKÄRI Pekka Reinikainen, joka muisti korstaa olevansa lääkäri sekä puheenvuoronsa aluksi että lopuksi. Antaahan se "uskottavuutta" hänen "tieteellisille" kannanotoilleen.

      Yllätyksekseni Reinikainen kehui että on eräs viisas, hyvä ateisti: Erkki Tuomioja. Mätäs tämä nyt on, mietin. Pekka oli tyytyväinen siihen, että Erkki on esittänyt teol. tiedekuntien lakkauttamista yliopistoista. Miksi Pekka tätä nyt niin kovin kiittelee?

      No siksi että Pekan mielestä teologiset tiedekunnat ovat suurimpia ateismin edistäjiä Suomessa, hyväksyvät evoluution, darwinismin ja muutenkin tieteen väärät väitteet ja tutkimustulokset.

      Pahat ateistit veljeilevät teol. tiedekuntien kanssa, flirttailevat niille, mutta naureskelevat kulman takana.

      Paavinkin Pekka haukkui ohimennen tieteen kanssa veljeilystä.

      Kuten huomaamme Pekan mielestä oikeita kristittyjä, kuten Pekka itse, on HYVIN vähän - se on lohdullista kuulla!

      • voikoollapekaapahempaa

        Taitaa Pekkakin nauraa Erkille seinän takana, sen jälkeen kun on veljeillyt ja flirttaillut Erkille.

        Eipä Pekkaa haittaa, että Erkki haluaisi teol. tiedekunnat lakkautettaviksi yliopistoista ihan eri, päinvastaisesta, syystä kuin Pekka. Opportunisti mikä opportunisti.

        Sama ilmiö tänään YLE Ykkösaamussa, jossa Jyri Komulainen ihmetteli sitä että kirkon piirissa spn-avioliittoa kannattavat papit nyt veljeilevät valtion kanssa avioliittolain kyseessä ollen. Sallivat valtion vaikuttaa kirkon tekemisiin - heittäytyvät valtiokirkollisiksi.

        Mitä kummallista siinä muka on?, Niinhän kaikki kirkon piirissä ovat aina tehneet. Valtio kelpaa silloin kun sen tekemiset ja päätökset sopivat papin omaan pirtaan. Muuten valtion vaikutusmahdollisuus kirkkoon päin on kauhistus.

        Rusinat pullasta! Valtiokirkko järjestelmä, joka meillä edelleen käytännössä on, vaikka on päätetty, että sitä ei sellaiseksi enää kutsuta, koska kirkko haluaa muka olla "itsenäinen".

        Muulta osin toki haluaakin, paitsi että haluaa kaikki mahdolliset rusinat, (taloudelliset edut ja laajat toiminnalliset vapaudet häärätä kaikkialla yhteiskunnassa, mm. kouluissa, päiväkodeissa, armeijassa...),valtion pullasta.

        Mutta kirkon päätöksiin valtiolla ei saa olla mitään sanan sijaa. Kirkko ei halua että kirkon ja valtion suhde olisi tasa-puolinen, symbioosi, vaan loissuhde, jossa kirkko on se loinen, joka elää valtion siivellä.


    • quuvi

      Olisit sitten soittanut sinne ja esittänyt eriävän mielipiteesi :)

      • ei.niin.helppoa

        Kristittyjen salaliitto, puhelinnumerota ei kerrota! Jos sen löytään, joutuu automaattiin, jossa pitää vastata oikein kolmeen tietokilpailukysymykseen ja läpi pääsee vain, jos vastaa väärin oikeaan kysymykseen.


      • fhlf9

        Se oli myöhään illalla eli uusinta - eikä siinä lähetyksessä oltu otettu puheluja vastaan.


    • Avioliitto on nyt ja myös 1.3.17 jälkeen miehen ja naisen välinen liitto, eikä mikään muu ihmissuhde.
      Samaa sukupuolta olevien ihmisten suhde ei koskaan voi olla avioliitto siitä yksinkertaisesta syystä, että he ovat samaa sukupuolta. Mikään laki ei voi muuttaa tätä tosiasiaa. Musta ei muutu valkoiseksi lainsäädännöllä!

      • Avioliitto on juridinen sopimus, jonka merkityksen asettaa maan laki, eikä jonkun realismipakolaisen ilmoitus nettipalstalla.

        Kaiken tämän spn-liitto-kouhkaamisen jälkeen jos olisi käynyt niin, että vain heteroliitot olisi olleet sallittuja, niin minua ainakin olisi kyrsinyt oikein isolla kyyllä olla ollut epätasa-arvoliitossa yli puolet elämästäni -- ja vielä jatkaa sillä linjalla. On se tämä uusi systeemi hyvä.


      • Knark5

        No, Mark, mitä aiot tehdä asialle? Olisiko sinun aika astua politiikkaan ja vaatia että Raamattu jne...?

        Ethän sinä pelkuri uskalla.


    • jhgfdsery790

      Homot, lesbot, transeksuaalit, eläimeensekaantujat jne.
      Kaikki vaan vihkimään liittonne lemmittynne kanssa.
      Jos kirkko ei suostu, nostakaa syyte vaikka syrjinnästä, pääasia että huuhaapapit vihkii teidät.

      • jhgfdsery790

        sukukalleudet vilahtivat tv-lähetyksessä. Tv-kirkko on täynnä pallihikeään nuuskivia ahdasmielisiÄ IMURISEKSI Luterilasia. Näille porttikielto kirkkoon, ellei homoviha lopu.

        Jumala salli homouden ,lespouden myös. Herraame me tahdomme kiittää, Herrelle riemulla oLEMME HOMOJA herraa.....jne


    • Näinhän se on, että kaikki uskovaiset ensi viikolla ottavat erot puolisoistaan. Uskovaisukot alkaa ryyppäämään ja uskovaisakat nalkuttamaan. Lastenkodit tulee täyteen uskovaisten itkeviä lapsia.

      Tämä vain avioliittolain muutoksen takia.

    • reiänusko

      Mitä väliä ateisteilla on koko avioliittoinstituutiolle? Eihän ne usko mihinkään muuhun kuin että lumihankeen kustessa syntyy reikä.

      • uskomatonreikä

        Ja uskovako ei usko, että lumihankeen kustaessa syntyy reikä?


      • Aviojuttu on soppari.


      • jhgfdseryuio
        A10097 kirjoitti:

        Aviojuttu on soppari.

        Hetero avioliitot ovat perseestä.
        Homo ja lesboliittoja niitten pitää olla!


      • lähetyssaarnaajaasento

        Mitä väliä avioliittoinstituutilla on luterilaiselle kirkolle kun avioliitto ei ole sille edes sakramentti. Jopa kirkon konservatiivipapit esittäneet että kirkko luopuu koko vihkioikeudesta.

        Minäpä kerron mitä väliä sillä on tosiluterilaisille. Se väli että kirkko on jossain välissä historiaa huomannut, että avioliittoinstituution kristillistämisellä kirkko voi ajaa omaa etuaan. lisätä vaikutusvaltaansa esittämällä että jumalalla olisi jotain tekemistä avioliiton kanssa

        Kun avioliittokäsite on kristillistetty, on saatu uskotelluksi että vain kirkollinen vihkiminen on oikea vihkiminen, ja kirkko on näin tehnyt itsestään tärkeän kansalaisille.

        Lisäksi se on antanut oivan mahdollisuuden siihen mihin kirkko, uskovaiset ovat aina pyrkineet. Saamaan vaikutusvaltaa siihen mitä muuta sänkykamareissa puuhataan ja miten, kuin vain nukutaan.


    • ljggf9

      Miten hedonismi lisääntyy jos samaa sukupuolta olevat parit sitoutuvat toisiinsa avioliiton solmimalla? Heti sen jälkeenkö he hyppivät kukasta kukaan entistäkin innokkaammin? Mikä logiikka tämän uskomuksen takana mahtisi olla?

      Vai onko uskovaisten mielestä niin että vain avioliitossa oleva voi olla uskoton, tehdä aviorikoksen?. Jos näin määritellään, niin siinä tapauksessa homoavioliittojen salliminen ilmeisesti lisää hieman aviorikoksia. Mutta ei pettämistä. Sen määrä pysyy käytännössä vakiona. Ehkä jopa pikkiriikkisen vähenee, jos uskotaan, (en tiedä onko näin), että avioliittoon menevät homo- ja lesboparit ottavat avioliittolupauksensa vakavasti, ja haluavat osoittaa sillä nimenomaan suurta sitoutumistaan toisiinsa.

    • kaksiilmankolmatta

      Muistaakseni Pekka puhui Patmoksen ajalla Dei:llä? Pekka sanoi, että hänen kirjoituksiaan on seurakuntalainen.fi:ssä.

      1/2-matkan jälkeen tuli siis Pekka eetteriin Dei:llä. Ja Pekan jälkeen Huhtasaari (ps).

      Siinä vaiheessa ajattelin että Dei:llä ei näköjään kahta ilman kolmatta tolloa peräjälkeen, mutta minä tuumasin omalta osaltani, että kaksi ilman kolmatta. Minulle riitti - tuli tollouskiintiö täyteen.

    • dhj9

      Tänä aamuna YLE ykkösaamussa kolme kirkon edustajaa, mm. Jyri Komulainen, oli keskustelemassa, taas kerran, uudesta avioliittolaista ja sen vaikutuksista ja aiheuttamista ongelmista kirkon sisällä.

      http://areena.yle.fi/1-3919630

      kohdassa 23'30''-38'40''

      • Muodissamukana

        Lesbot ja homot kaikki kirkoon mukaan kaikkeen mukavaan, tehkää kirkoista homojen ja lesbojen oma lintukoto, potkikaa kaikki heterot pihalle, mukaan luettuna hetero nais ja mies papit, teillä on siihen nyt mahdollisuus, käyttäkää sitä nyt hyväksenne.
        Kirjoittakaa vielä ihan "ikioma" Raamattunnekin, niin homma vielä toimii paremmin.


      • juytreswer679
        Muodissamukana kirjoitti:

        Lesbot ja homot kaikki kirkoon mukaan kaikkeen mukavaan, tehkää kirkoista homojen ja lesbojen oma lintukoto, potkikaa kaikki heterot pihalle, mukaan luettuna hetero nais ja mies papit, teillä on siihen nyt mahdollisuus, käyttäkää sitä nyt hyväksenne.
        Kirjoittakaa vielä ihan "ikioma" Raamattunnekin, niin homma vielä toimii paremmin.

        Hyvin ennustat kirkkojen tulevaisuutta!


      • Muodissamukana kirjoitti:

        Lesbot ja homot kaikki kirkoon mukaan kaikkeen mukavaan, tehkää kirkoista homojen ja lesbojen oma lintukoto, potkikaa kaikki heterot pihalle, mukaan luettuna hetero nais ja mies papit, teillä on siihen nyt mahdollisuus, käyttäkää sitä nyt hyväksenne.
        Kirjoittakaa vielä ihan "ikioma" Raamattunnekin, niin homma vielä toimii paremmin.

        Miksi ajattelet heidän "potkivan" heterot pihalle. Luulen heidän vain haluavan elää rauhassa ja samoilla yhteiskunnallisilla ehdoilla kuin kaikki muutkin.


    • tapsalla.outo.pelko

      "Miten hedonismi lisääntyy, jos homot saavat mennä naimisiin?"

      Hedonismi = Aate jossa nautinnon tavoittelu asetetaan etusijalle.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hedonismi
      Siis Tapsa pelännee, että avioliitossa homo- tai lesbopari harrastaa seksiä enemmän kuin muussa parisuhteessa? Tai kynttiläillallisia laatuviinin kera?

    • Taivaallista.Viisautta

      Jeesus Kristus Meidän Herramme Tekee Itselleen Eutanasian Kun Uusi Avioliittolaki Tulee Voimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe