Asiaa kaikille jotka hakevat toimeentulotukea -

Yhteiskunnanwinneri

Arvoisat tukien nauttijat:
Näyttänee siltä, että totuttu "rahantuloa ei voi estää" -luukku onkin nyt teitä kohtaan hieman byrokratisoitunut.

Syy saattaa lieneä siinä, että yhteiskunnan (yhä vähenevä) työtä tekevien joukko, on sangen väsynyt tekemään teidän vuoksenne töitä, siis toisin sanoen yhä suureneva osa ansioistamme "valuu" tulonsiirtoina teille "vähempi osaisille" ts. laiskoille kansalaisille.

Nykyisen hallituksen (ehkäpä historian ensimmäinen hallitus) päättäjät ovatkin ottaneet käsiteltäväkseen vaikean asian, ns. "ilmaisen rahan" muuttamisen hieman vastikkeelisemmaksi.

Yhteiskunnan vapaa-matkustajat, siis suurin osa teistä jotka juuri tätä luette, tulette näkemään ja elämään täysin uudistetun tukijärjestelmän. Sen taikasanoja ovat mm. haastattelu, karenssi, haastattelu, karenssi, haastattelu, karenssi ja ilmainen työ.

Varsinkin karenssi, on täysin virkamiehen oman harkinnan päätös, siis jos edessä istuu laiskasti ja negatiivisesti yhteiskuntaan ja työhön suhtautuva henkilö, niin eikö siitä jollakin syyllä karenssia sitten heti pukkaa.

Virkamiesten tavoite, kuin myös koko yhteiskunnan tavoite, on antaa teille kokonaisuudessaan mahdollisimman vähän rahaa, siinä tilanteessa jos laiskottelette tekemättä mitään.

Mitä tulee ilmaiseen työhön, on täysin selvää, että yksikään yritys ei palkkaa työntekijäkseen henkilöä joka on vuosia ja vuosia vain laiskotellut, siispä laitetaan henkilö säätiölle, kunnalle, kaupungille tai seurakunnalle ilmaiseksi töihin, siinä voittaa kaikki.

Ilmeisesti kaikki (paitsi te) ovat sitä mieltä, että jotain tulisi tehdä, eihän voi olla että pienen pieni joukko töitä tekeviä siirtää tulonsiirtoina rahaa teille kotona nukkuville.

Jo alkaa tämän tekstin jälkeen ainainen marina "kun ei ole töitä tarjolla".

Suomi ei ole töillä vielä valmiiksi tehty, jokaiselle löytyy töitä se on varma, mutta vaikea on alkaa herätä aikaisin aamulla, kun vuosia on tottunut juuri silloin nukkumaan menemään.

On se hyvä että suomemme on menossa muun euroopan malliin, tällaisia kissanpäiviä ei olla missään muualla kuin pohjoismaissa euroopassa vietetty.

Se on lopullisesti loppu NYT

271

3841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddfassefeads

      Ei ole. Asuntomurtomurhat alkavat yleistymään! Virkanilkit laitetaan maan kylmään huomaan!

      • tgtfdre

        Risteilijöille neljännesmiljardi valtiontukea vuodessa – ”Vääristää kilpailua”

        Matkustajamerenkulku saa Suomessa noin neljännesmiljardin verran valtion tukea vuosittain, käy ilmi Tampereen yliopiston selvityksestä. Keskeisin matkustajamerenkulun tukimuoto on myynnin ja palveluiden arvonlisä- ja valmisteverottomuus, jonka arvo on 184 miljoonaa euroa vuodessa.

        Varustamot saavat myös työntekijäkustannuksia pienentävää miehistökustannustukea. Vuonna 2015 varustamot saivat vajaan 40 miljoonan edestä miehistökustannustukea, joka kohdistui laivalla asiakaspalvelutehtävissä työskentelevään taloushenkilöstöön.

        Hintakilpailu vääristyy, kun maissa toimivien yritysten täytyy maksaa palveluista arvonlisä- ja valmisteverot sekä henkilöstön palkkojen sivukulut, etujärjestö muistuttaa.

        Viihderisteilijöiden tuet ovat hyvä esimerkki kilpailua vääristävistä tuista, joita pääministeri Juha Sipilän hallituksen tulisi leikata puolivälitarkastelussaan, MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi sanoo järjestön tiedotteessa.
        http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005117258.html


      • ftfvcds

        Maataloustuet julkaistiin – Saajien joukossa useita kansanedustajia, Valio, Antti Herlin ja Wahlroosit
        Suurimpien tukien saajien listalla oli jälleen Herlinin ja Wahlroosin lisäksi useita kansanedustajia.

        Maataloustukia maksettiin viime vuonna 2,035 miljardia euroa, kertoo Maaseutuvirasto. Viljelijätukia summasta oli noin 1,9 miljardia euroa ja loput muun muassa hanke- ja yritystukia sekä rakennetukia.

        Kansanedustajista suurimpien tuen saajien listalla ovat muun muassa keskustan Juha Pylväs, Jari Leppä ja Eerikki Viljanen sekä Rkp:n Mats Nylund ja Thomas Blomqvist. Keskustalaisten Hannakaisa Heikkisen, Elsi Kataisen ja Anne Kalmarin puolisot saivat niin ikään maataloustukia.

        Suurin yksittäinen tuensaaja oli meijerikonserni Valio, joka sai tukia lähes 2,3 miljoonaa euroa. Toiseksi eniten tukia sai Närpiön Vihannes eli Närpes Grönsaker, noin 1,6 miljoonaa euroa.

        Suurimpien tukien saajien listalla ovat myös muun muassa Koneen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin sekä Sammon ja Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroosin poika Thomas Wahlroos.

        Herlin sai Kirkkonummella sijaitsevalle nautakarjatilalleen 437 000 euron tuet. Wahlroosien tila Halikossa sijaitsevan Joensuun kartanon mailla sai tukia viljanviljelyyn noin 266 000 euroa.

        Viljelijätukia eniten, noin 1,3 miljoonaa euroa, sai uusikaarlepyyläinen sikatila Jeppo Lantgris. Myös siikajokinen Rainer Kukkohovi sai nautatilalleen yli miljoonan euron viljelijätuet.

        Yhteensä tuensaajia oli viime vuonna noin 60 600, mikä oli vajaat neljä tuhatta vähemmän kuin vuonna 2015. Tukia sai yhteensä yli 55 000 maatilaa.

        http://www.hs.fi/talous/art-2000005138469.html


    • Barabellumi

      Tukien nauttijat ovt parasiitteja

      • AR15

        Väärin. Olen parasitoidi, en parasiitti.


      • AIWANNII

        ETENKIN ÄLYTTÖMÄN SUURIEN TUKIEN NAUTTIJAT, KUTEN NALLE WAHLROOS AND CO ETC ETC.


      • paskamodero

        Valtio tukee rikkaiden luksusautoilua - avustus jopa 500 €/kk

        selvityksen mukaan julkista energiatukea valuu yritysjohtajien, lääkäreiden, lentäjien, asianajajien ja miljonäärien huippukalliisiin sähköautoihin.

        Yli satatuhatta euroa maksavan Teslan haltija saa valtiontukea melkein kansaneläkkeen verran, 500 euroa kuukaudessa.

        Ainakin sata suomalaista hyvätuloista on yrityksensä kautta anonut valtiolta 400 - 500 euron kuukausiavustusta Teslan osamaksuihin tai leasingvuokriin. Tuen piiriin hyväksytyille valtio maksaa autonomistamistukea yleensä kolme vuotta kullekin eli käytännössä auton koko pitoajan ennen kuin auto menee vaihtoon.

        Tiedot ilmenevät Trafin ajoneuvorekisteristä sekä tukihakemuksista, joita yritykset ovat toimittaneet työ- ja elinkeinoministeriölle.

        Kuukausiavustukset ovat saajilleen verottomia. Avustukset kattavat jopa 30 prosenttia auton omistuskuluista.


        avustusta pitää anoa valtiolta. Iltalehden selvitys kertoo, että joka toinen Tesla-autoilija tai hänen yrityksensä on vaatinut työ- ja elinkeinoministeriöltä tukea.

        Tuki-Tesloilla ajaa yhteiskunnan kermaa: hyväosaisia, korkeasti koulutettuja, raharikkaita ja isoista tuloista nauttivia suomalaisia. Valtio tukee huippujuristien, erikoislääkäreiden, kauppiaiden, liikennelentäjien ja pääomasijoittajien Tesloja.

        Eniten tuki-Tesloja on yritysjohtajilla ja yrittäjillä. Tyypillinen tuesta hyötyvä on toimitusjohtaja, jolla on työsuhdeauto. Tällainen on esimerkiksi entisen pörssiyhtiön Talentumin ex-toimitusjohtaja, elokuussa pörssiyhtiö Pihlajalinnan toimitusjohtajana aloittava Aarne Aktan.

        Hallitus pitää tuen siihen saakka ennallaan, vaikka ministerit ovat päättäneet samaan aikaan leikata kaikkein köyhimpien perusturvaa kautta linjan. Hallituksen leikkuriin joutuvat muun muassa kansaneläkkeet, kodinhoidontuet, vammaisetuudet ja sairauspäivärahat.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050721525330_uu.shtml


    • anarkisti.anneli

      Aloittajalle suosittelen kunnon panoa, se helpottaa..

    • koululainen9v

      Apellä on tappi anuksessa.

      • Kermisnarisija

        Kultalusikka perseessä syntynyt sosiaalirasisti.


      • tl_täyttä_shaissea
        Kermisnarisija kirjoitti:

        Kultalusikka perseessä syntynyt sosiaalirasisti.

        Joo, ei voi kauhalla vaatia kun on lusikan syntymässä saanut.


    • Oletkokoskaan

      miettinyt, että sinäkin voit esim. sairastua ja joutua turvautumaan elämäsi aikana toimeentulotukeen?

      • 799339

        1) On sairaita, jotka ovat oikeutettuja etuuksiin, koska eivät pysty tekemään työtä.
        2) On terveitä, jotka ovat oikeutettuja etuuksiin, koska eivät halua tehdä työtä.

        Ryhmän 2 tukiaisten leikkaaminen on moraalinen hyve. Jos sen jälkeen on pulaa rahasta, joudutaan miettimään ryhmän 1 etuuksien tasoa.


    • parafiini

      Jos sairastuisin, tulisi yhteiskunta apuun, siinä olet oikeassa.
      Mutta kun olen yhteiskunnan parasiitti, laiska loinen, ei yhteiskunnan tarvitse minua auttaa, tässä ero, jos ymmärrät

      • sitä.ootellessa

        Mitäs duunia itse teet. Onko töitä tiedossa pitkään vai uhkaako alallasi mahdolliset yt:t ehkä jopa paikkoin. Alkaako digitalisaatio purra myös omiin hommiisi? Onko pelko persuuksissa, että itse olet piakkoin loisparasiitti yhteiskunnan tuilla elelemässä. Voi että, odotan sitä kun yrität hakea töitä päivät pääskytysten eikä niitä vaan löydy. Ei vaikka rukoilisit.


      • dfgfghgvhj
        sitä.ootellessa kirjoitti:

        Mitäs duunia itse teet. Onko töitä tiedossa pitkään vai uhkaako alallasi mahdolliset yt:t ehkä jopa paikkoin. Alkaako digitalisaatio purra myös omiin hommiisi? Onko pelko persuuksissa, että itse olet piakkoin loisparasiitti yhteiskunnan tuilla elelemässä. Voi että, odotan sitä kun yrität hakea töitä päivät pääskytysten eikä niitä vaan löydy. Ei vaikka rukoilisit.

        Hän saattaa olla toisten työttömyydestä toimeentulonsa saava parasiitti. Sellainen haluaa vaalia mahdollisimman suurta työttömyyttä Suomessa, jotta hänelle riittäisi 'töitä'. Sossun työntekijä, työkkäriläinen, pikavippifirman tai perintämafian työntekijä tai omistaja, orjatarhausfirman omistaja tai siellä palkalla työlskentelevä kapo jne.

        Mahdollisimman toivottomaan tilanteeseen ihmisen voi ajaa mm orjatyöllä. Se vie viimeisenkin omanarvontunteen, siitä ei ole hyötyä kenellekään, paitsi tosiaan niille, jotka taloudellisesti hyötyvät toisten työttömyydestä.


    • Uskotaanjoo

      Ja kirjoitat tätä suoraan töistäsi kesken työpäivän? Mahdat olla "tuottava työntekijä"?

    • parasitos

      Ei mä olen parasiitti, en käy töissä, elän toisten lihassa, kjäh!

    • sdfghjklrtyu

      Juurikin olen hakenut 8 paikkaan viimme viikolla ja nyt mennä viikkoa. Ei töitä. Edes kutsua haastatteluun. Soitin. Saa tiedon heti. Eli TÖITÄ EI OLE!!! Ehkä Helsingissä muttei täällä muualla suomessa missä asukkaita ja sitä mukaan työnantajia vähemmän. Juu, ja herään aina 05.00 - 06.00. Joten herääminen ei ongelma. Kyselin palkkatukitöitäkin mutta niitä ei saa. PAIKKA OLIS KYLLÄ OLLUT! Kaksikin!!! Joten haustakoon v-tut koko paska Suomi kun ei anna mitään mahdollisuutta työllistyä!

      • sdfghjklöä

        Niin - ja huom! En hae sossurahoja! Elän omillani mutta risoo silti!


    • Sutkinatsisatsaa

      On. Viimeisen henkäyksen menestyksestä saa yhteiskuntarikkaiden pakoputkesta.

    • korvamerk

      Ei olijoillakin riitä raha huvituksiin, täytyy katsoa mihin sen käyttää ja elää sen mukaan mitä tienaa. Tukihanoja on varaa kiristää huomattavasti. Sairaat ja vammaiset elävät todella pienellä summalla, eivätkä edes valita, niin kuin nämä nuoret soskun rahoilla pääsääntöisesti elävät. Naurettavaa, jos raha ei sinäpäivänä tule tilille, ei tule muutkaan kelasta anottavat korvaukset, opetelkaa elämään vähän pitemmälle, kuin päivä kerrallaan ja kaikki korvaukset heti menemään. Hävetkää valittajat.

    • uustunnoton

      Lipun nostaminen salkoon liian raskasta - Lipputankotehtaalta tiedustellaan ajastettavaa automaattimallia. 100-vuotisjuhlien maassa pitäisi jaksaa nostaa joka päivä, jos kehtaa. Ja ottaa vitaeproot halventamisen raskauteen.

      • AhneudenLoppu

        Ei se raskasta ole vaan kallista kun sille lipun nostajalle ja laskijalle pitää maksaa palkkaa. Yksi tuttuni hoitelee kaupungilla noita lipun nostoja ja laskuja, tienaa ihan hyvin ainakin pyhäpäivisin. Jos olis tuollainen automaattinen lipunnostaja ja -laskija niin nykyisen syövän ja paskovan mallin jolle pitää maksaa palkkaa voisi lähettää leipäjonon jatkeeksi.

        Vaikka taitaa ne orjatyönä teettää nuokin hommat, jos ei jo nyt niin ainakin pian siihen saakka kunnes tuo automaattinen lipun nostaja ja laskija on valmis.


    • yhteiskunnanwinneri

      Lipunnostajia (mutta ei laskijoita) palkataan tällähetkellä tuhatmäärin ja täysin yleissopimuksen mukaisilla palkoilla ammatti yhdistys liikkeisiin.
      Siellä on varasto täynnä puna-keltaisia lippuja ilman nostajaa.

      Siellä on töitä, siis ainut jolla suomessa on rahaa on AY-joukkiot. Ne eivät maksa veroja ja niille maksaa nekin jotka eivät kuulu liittoon.

      Kyllä töitä on lipunnostajille kun vain hoksaa kysyä, pitää vaan kuulua liittoon.

      Näin se vain on, älkää parasiitit valittako, menkää töihin - stana.

      • Jkdevhwidvziwdhcihcih

        Onko niissä sirppi ja vasara?


    • justniinpitäisitehdä

      Ystäväni teki ennen rakennuksilla töitä normaalin palkkauksen puitteissa.
      Hän pystyi ansioillaan hädin tuskin elättämään perheensä.

      Lopuksi teki työnantajansa kanssa sopimuksen, että tulee tekemään työmaalle ainoastaan viikonloppuisin ja ylitöitä, pomo hyväksyi.

      Nykyään hän tekee vain viikonloppuisin töitä ja pelkästään ylitöitä, ostin just uuden auton, käyvät lomilla perheenkanssa ja aloittivat rakentamaan uutta omakotitaloa ja vieläpä helsinkiin.

      Ottakaahan hylkiöt hieman oppia hänestä!

    • sirppijavasarpistekom

      Lähetä viesti mulle
      "parasiitti"
      nroon
      1 803 454 9881
      tai
      372 712 1933
      niin saat yhteystiedot kännykkääsi lipunkantajan paikkaan.

    • Eikö kenellekään juolahda mieleen, että jos esimerkiksi työttömien minimituet poistetaan, rikollisuus alkaa rehottaa. Jotenkin ihmisten on elettävä! Parasta toimeentulontukea tarjoaa tietenkin mielekäs ja määrällisesti riittävä työ - mutta siitä kakusta ei näy riittävän kaikille (huokaus).

      • 167-176

        Ei niitä ole oikeasti poistamassa muut kun sellaset hörhöt jotka ei tajua eivätkä varsinkaan ole valmiita kantamaan niiden poistamisen seurauksia. Ei niiden poistaminen ole ollenkaan niin yksinkertainen asia kun nuo idiootit kuvittelevat. Joutuisi perustuslain muuttamisen lisäksi irtisanomaan useita kansainvälisiä ihmisoikeusssopimuksia ja sen seurauksena tulisi lähtö EU:sta ja voi olla että YK:stakin. Kallista, eikä edes lystiä.

        Sen sijaan noiden tukien saamisen vaikeuttaminen usein laittomilla perusteilla on huolestuttava ilmiö. Niin kauan kun virkavastuu ei toimi on todella hankala puuttua noihin koska nopeita ja hygieenisia oikeussuojakeinoja ei ole käytännössä olemassa, teoriassa on mutta ne eivät toimi ainakaan riittävän nopeasti.


      • tosiasiassa

        Hölynpölyä. Suuressa osassa maailman maita ei ole mitään sosiaalietuuksia joita saa vuodesta toiseen. Silti maat ovat EU:ssa, YKssa ja ihmiset elättävät itsensä sekä perheensä. Kirjoituksesi on puutaheinää, jolla seliseliselitetään laiskuutta.


      • olosuhteidenmukaan
        tosiasiassa kirjoitti:

        Hölynpölyä. Suuressa osassa maailman maita ei ole mitään sosiaalietuuksia joita saa vuodesta toiseen. Silti maat ovat EU:ssa, YKssa ja ihmiset elättävät itsensä sekä perheensä. Kirjoituksesi on puutaheinää, jolla seliseliselitetään laiskuutta.

        Suuressa osassa maailmaa ei tarvi edes talvipalttoota saati lämmitettävää asuntoa. Oltaisko yhtä mieltä, että täällä tarvii?


      • dfasfadssdefessddfsee
        tosiasiassa kirjoitti:

        Hölynpölyä. Suuressa osassa maailman maita ei ole mitään sosiaalietuuksia joita saa vuodesta toiseen. Silti maat ovat EU:ssa, YKssa ja ihmiset elättävät itsensä sekä perheensä. Kirjoituksesi on puutaheinää, jolla seliseliselitetään laiskuutta.

        Kerjäämällä ja (lasten) persettä myymällä pärjää. Samoiten kidnappauksilla sun muilla konnankoukuilla...


      • 167-176
        tosiasiassa kirjoitti:

        Hölynpölyä. Suuressa osassa maailman maita ei ole mitään sosiaalietuuksia joita saa vuodesta toiseen. Silti maat ovat EU:ssa, YKssa ja ihmiset elättävät itsensä sekä perheensä. Kirjoituksesi on puutaheinää, jolla seliseliselitetään laiskuutta.

        Voisit aloittaa ihan lakien muuttamisesta jonka tukien poistaminen vaatii. Perustuslain muutoksessa riittää tekemistä, niin montaa kaltaistasi hörhöä ei sentään Eduskunnastakaan löytyisi että perustuslain muutos menisi läpi.


      • Lawetorder
        167-176 kirjoitti:

        Voisit aloittaa ihan lakien muuttamisesta jonka tukien poistaminen vaatii. Perustuslain muutoksessa riittää tekemistä, niin montaa kaltaistasi hörhöä ei sentään Eduskunnastakaan löytyisi että perustuslain muutos menisi läpi.

        Onhan se jo mennyt 1999 ja saivat täyden suden syntyyn, joten onnee heille "kansanedustajat" ja taisi olla oikeusministerinä s.n? tuo suomen myyjä, joten kyllä siellä niitä hörhöjä riitttää ja lisää pyrkii oman edun tavoittelijoita "kansanedustajiksi".


    • näinmeneevaa

      Jos joku sanoo ettei sossuun mene ja ottaa Pikavippejä niin oma valinta. Satojen prosenttien korot niin minä kyllä sanon että eipä niis järkee oo. Enemmän minua hävettäs rustailla jotain velkajärjestely kaavakkeita koska sä oot maksukyvytön kun sä putootkin työttömäks. Jos on joskus ollut se joku vakituinen työ joskus oli joskus ja tämä päivä on tämä päivä.

    • arvoisahaukkuja

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

    • dvzbxcbxc

      Minä toivon että nämä tuet loppuis ja pääsis töihin. T työtön pummi. Minä oikeasti toivon. SIllä ne työt tulevat. Kyllä ja asunnotkin sillä tulevat juu kyllä ja joulupukkikin tohon uskoo.

    • srersesreydsrhfsd

      Irmeli Mustosen pillussa se työpaikka on. Vitun kusipää.

    • parasidos

      kuulkaas nyt täällä valittajat.
      suurin osa teistä kuuluu yhteiskunnan luusereihin, siis ihmisiin, jotka eivät tule koskaan elämässään pärjäämään, aika kurjaa teille lukea tätä, mutta näin se vain on!

      te luuserit tarvitsette koko elämänne ajan yhteiskunnan tukea, siis tällähetkellä vielä saatte sitä yhteiskunnalta meidän työtätekevien ihmisten ansioista tulonsiirtoina teille maksettuna.

      nyt vain sattuu olemaan niin, että nämä viime aikaiset kelahässäkät ja muut ongelmat tukipiireissä ovaf täysin politiikan päätösten seurausta ja näin ovat poliitikot asian halunneetkin.

      tulevaisuudessa nimittäin yhteiskunta eienää auta ihmistä kuinVASTA SILLOIN, KUN KAIKKI ON MENETETTY!

      siis tulevaisuudessa esim. seurakunnat ja erilaiset vapaaehtoisjärjestöt tulevat viemään yhteiskunnalta tukiroolia pois.

      eli jos sinä parasiitti etsit tulevaisuudessa apua, niin kaikki mitä yhteiskunta sinulle tarjoaa on sidottu vastavuoroisuuteen, sinun tulee tehdä yhteiskunnalle jotakin tukien eteen, tai toinen vaihtoehtosi on sitten vapaa ehtoisjärjestöistä hakeminen siellä ei tätä vastavuoroisuutta sitten vaadita.

      menkää hushus koko parasiittiporukka sinne hurstin jonoon.

      • jfdjfdfd

        Tuo on kyllä niin totta. Koko kelahässäkkä on tarkoituksella luotu.

        Parasiiteiksi en silti ihmisiä haukkuisi, kun maassa on 400 000 työtöntä kohti 20 000 työpaikkaa.

        Sitä ihmettelen, että yhteiskunnallisesti kannustetaan ihan työssäkäyviä ihmisiä potkimaan juuri 18 vuotta täyttäneet lapsensa elämään omillaan. Eli käytännössä yhteiskunnan tuella. Viikonloppuisin nämä tulevaisuuden toivot ja itsekseen pärjääjät sitten ryyppäävät päänsä täyteen sossunrahoilla. Kotiin vanhempiensa tuella asumaan jäävä on tässä maassa muka luuseri.

        Näin tämä yhteiskunta on vääristänyt jopa perhekäsityksen.


      • 167-176

        "nämä viime aikaiset kelahässäkät ja muut ongelmat tukipiireissä ovaf täysin politiikan päätösten seurausta ja näin ovat poliitikot asian halunneetkin."
        Edellinen hallitus teki päätöksen tuosta perustoimeentulotuen siirtämiestä Kelaan, nykyinen hallitus teki kaikkensa että homma menisi täysin wituix, se onkin yksi niistä harvoista asioista joissa nykyinen hallitus on onnistunut. Tyypillistä on ettei seurauksille löydy vastuunottajaa, sen verran luusereita virkanilkit ja poliitikot on.


      • afeasasfdaeeesdfe

        Paskat me minnekkään meennään, me tullaan sun ovista ja ikkunoista sisälle ja keitetään susta kiva soppa itsellemme...


    • fxfjf

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

    • pikavippipaska

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

    • pikavippiiiiiiii

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

      No se työpaikkahan löytyy ilmiselvästi aloittajan perseestä. Tuun panee sua perseeseen heti kun ne tuet lopetetaan. Loppus vaan kun alkaa vituttaa koko touhu. T. TYÖTÖN 7 V. Luuleeks aloittaja että olis mitään menetettävääkään kun eihä nytkään oo.

    • zdfzbdfnb

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

    • dxfhdhfdhdf

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

      Ottakaa vaikka 100 pikavippiä kun se mafia tulee perii niitä ja vetää kuulan kalloos ! V*tun idiootit.

    • sdsdsd

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • runkkutuet

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • xdfhxdfhdxhdfhhdfxh

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • fdzdfdzffdzfh

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • zsgszzsggsz

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • hrdhdfhdhf

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Siellä kotonahan sais asua vaikka kuolemaan asti jos niin ajateltais että asupa kotona jos työtä ei ole. Kun se sossu maksaa kotona asuvallekin sitä rahaa. Näin.on. Entäs jos sinne kotiin ei vaan yksinkertaisesti oteta niin ettepä te sille mitää mahda. Pakolaisilleko ne asunnot ja yhteiskunnan vitun runkku tuet pitää antaa ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    • Parasidos

      Sodasta tulevia pakolaisia tulee kaikkien auttaa koko euroopassa!

      Suomalaisia työstäkieltäytyviä, laiskoja tuki parasiitteje ei tarvitse kenenkään auttaa!

      Näin se vain menee - sori kaveri!

    • zgzgg

      Minne me mennään sotaa pakoon jos tääl tulee kun ei minnekää? Sori kaveri. Olet täys runkkari. Aivoton pikavippien ottaja. Jos tääl sota tulee ammun sinutkin.

    • nauratkositten

      Sieltä kyllä ei enää nouse jos on pikavippeihin sotkeutunut...Juupa juu ja hyvää päivää. Se mafia kun tulee niitä perimään sit ei.naurata .

    • Parasidos

      Yhteiskunnan loisille, siis teille parasiitit ei yksikääanna pikavippiä!

    • sadsgdsdg
    • näin.on

      Tällä parasidos ei vaan itelläkään ole työtä. Asunto myynnis ja odottaa velkjärjestelyä. Näin.on.

    • sdgdg

      Äänestä Kokoomusta.

    • sddsggsd

      Kyl se sossu antaa asunnot ja tulee tekee muutotkin sulle aivokuollu apina.

    • öhiskää

      Kaikki haluu tuille jos sitä paikkaa omasta kunnasta löydy ja sitten muille öhistään kaikesta että menepä muualle. Näin se on ollu aina ja tulee olee. Öhiskää vaan mutta mitää se kun ei auta. Minä tajusin tämän vuosia sitten. Näitä öhisijöitä on joka paikassa. Entäs sitten jos näitä mukavia tukia ei olisi kun se päivä koittaa vielä...sano mun sanoneen Joka paikkakunnal asuu nytkin ihmisii ja työttömii niin mitä valitatte.

    • drrrggdf

      Perustuslain mukaan mun ei tarvi mennä mihinkää että revi reva päähäs mielisairas niuvaniemen potilas. Haasta vaikka oikeuteen.

    • srdre

      Sitten niitä töitä vasta alkais tulemaankin jos näitä tukia ei olisi ja asuntoja myös. Sorkkaraudal sisää vaan.

    • parasidosko

      Hei te kaikki yhteiskunnan tuki parasiitit!

      Tiesittekö, että TE kuulutte yhteiskunnan eliittiin?

      Kyllä, saatte nauttia eduista, joista tavalliset työtätekevät ihmiset eivät saa:

      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703132200084759_pi.shtml

      Maailma muuttuu Eskosein!

      Kohta politiikka teitäkin koskien muuttuu - varma on näin!

    • sdgsdggdsgdsgd

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

    • gjkluuil

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

      Ryssi vielä luottotietos, paviaani.

    • parasidos

      Eikö äidin pikku parasiitilla ole muuta kirjoitettavaa??

    • fzdgfzdfd

      Ota lisää pikavippejä. Senhän sinä osaat. Mafia tulee ja pistää kuulan sun kalloos.

    • zgzgzs

      Ota vaikka 100 pikavippiä ja pistä sekin muiden syyksi. Senhän sitä osaat. Muiden vikahan se aina on ja itsehän ei tehty mitään.

    • fsdggds

      Perseeseenkö kukaan muuttais jos ei saa edes asuntoo, kyllä se on samaa jankutusta vaan jatkuvasti ja tulee olee.

    • ölkjöleioi

      No niin lapset, äidin pikku parasiitit, olisikos nyt teidän aika mennä nukkumaan?
      Kiitos.

    • dfzzbfd

      Mene töihin ;)

    • annamullejobi

      Hei, keskustelun aloittaja! Tässä sinulle neljä yleisintä tapaa, miten Suomessa palkataan henkilö vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

      1.) Palkataan kyseiseen työtehtävään joku sukulainen, hyvä ystävä tai tuttu.

      2.) Palkataan jo valmiiksi kyseisessä firmassa työskentelevä henkilö, joka on vain ennen ollut siellä määräaikaisessa työsuhteessa. Eli määräaikainen työsuhde vakinaistetaan. Työntekijä on ihan onnesta soikeana, kun saa vihdoinkin vakipaikan. Talon ulkopuolisilla hakijoilla ei ole kyseisessä tilanteessa oikeasti mitään mahdollisuutta saada kyseistä työtä, ja he hakevatkin sitä ihan turhaan. Kyseiseen työhön liittyvä työpaikkailmoitus on laitettu mol.fi sivustolle, vaikka tehtävään valittava henkilö on jo valmiiksi tiedossa, eikä hakemuksia oikeasti koskaan lueta. Ilmoitus kyseisestä työpaikasta on laitettu mol.fi sivustolle, koska näin määrää laki. Tämä hämää tilastoja, eli näyttää siltä, että tietyillä aloilla työpaikkoja on paljon, vaikka niitä todellisuudessa on oikeasti käytännössä paljon vähemmän. Näitä "lume" työpaikkailmoituksia ovat usein kaupunkien työpaikat.

      3.) Palkataan työtehtävään joku työpaikan vaihtaja. Eli henkilö, joka ei ole ollut työttömänä päivääkään, vaan on töissä, mutta haluaa vain vaihtaa työpaikkaa.

      4.) Palkataan työtehtävään vastavalmistunut nuori, joka on ollut opiskeluaikana kyseisessä firmassa joko harjoittelijana, tai kesätöissä ja on sitä kautta tullut tutuksi.

      Pitkäaikaistyöttömillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia työllistyä. Tai jos on, niin mahdollisuudet ovat hyvin vähäiset. Työnantajat tuijottavat hakemuksissa vain cv:ssä olevia tyhjiä aukkoja. Ei haluta palkata sellaista henkilöä, joka on ollut pitkään pois työelämästä. Pienten lasten äideillä on (joskus) helpompaa. Aukot cv:ssä voi kuitata vaikka sillä, että on ollut hoitovapaalla, vaikka ei tarkoituksella olisikaan jäänyt kotiin, vaan ei vain ole saanut töitä. Muuten niitä aukkoja on vaikea selitellä. Ennen vanhaan olisi varmaan vaikka voinut valehdella tyyliin olleensa "tarjoilijana Kiinassa", mutta tänä päivänä netin välityksellä on aika helppo tarkistaa työnhakijan tietojen paikkansa pitävyys.

      Myös ikärasismi on tätä päivää. Jos olet 50 , niin et yleensä saa kutsua edes työhaastatteluun. Työnantajat suosivat ennemmin nuoria. Toki tämä varmasti ehkä hieman vaihtelee eri aloittain. Esim. kaupan alalle palkataan nuoria, mutta jossakin professorin virassa jopa ikä saattaisi tuoda arvostusta ja olla sen takia etu.

      Kirjoituksesi on hyvin ristiriitainen. Olet sitä mieltä, että kukaan ei palkkaa vuosia ja vuosia tyhjänpanttina ollutta henkilöä töihin. Samaan hengenvetoon olet sitä mieltä, että Suomesta löytyy varmasti jokaiselle töitä! Jos jokaiselle löytyy töitä, niin silloinhan niitä pitäisi löytyä niille pitkään tyhjänpanttina olleillekin! Lisäksi töitä pitäisi sitten myös löytyä kaikille yli 50 ikäisille, sairaille ja vammaisillekin! Kun kerran työtä löytyy kaikille, niin silloin se on tarkoitettu ihan kaikille! Mahtavaa!

      Minä olen 50 työtön yo. merkonomi. Sain viisi vuotta sitten potkut säästösyistä työpaikasta, jossa olin uskollisesti palvellut yli kolmekymmentä vuotta. Viiteen vuoteen en ole saanut kutsua yhteen ainoaaseenkaan työhaastatteluun, vaikka olen lähettänyt lukuisia hakemuksia. Mutta mahtavaa, siis aivan mahtavaa, että Suomesta löytyy jokaiselle töitä, ja se on varmaa! Yes! Missä työssä voin aloittaa huomenna?

    • ainainkeriankeine

      kuules nyt annamullejobi.
      toi kirjoituksesi on kaikessaan aivan kuvottavaa luettavaa, siitä juuri läpikuultaa tämä suomen yhteiskunnan aikaansaannos, ihmisten munattomuus ottaa asiat haltuun, vastuu itsestään, aina ollaan vaan vaatimassa ja ldottamassa, ikäänkuin imemässä kuin parasiititi konsanaan.

      sinulle valittajalle antausin ohjeen, ryhdistäydy, ota vastuu itsestäsi, aloita yrittäjyys ja työllistä jopa toinen kaltaisesi valittaja.

      juuri kaltaisiesi loisien ja valittajien takia tällä maalla nebbee huonosti.

      ottakaa vihdoinkin vastuu ihan itsestänne!

    • sdgsdgdgsgd

      Voishan nuo pakolaiset ja mustalaisetkin jotain tehdä ja sä myös. Luuletko sä että meillä kaikilla on joku takaaja olemassa pankkilainoihin tai muuhunkaan että mene hoitoon. Sitäpäs kukaan idiootti ei voi vaatiakaan.

    • dfbfdfbf

      Ihmiset ei vain osaa hakea töitä ja asuntoja tai muutakaan että näin se vaan on. Hae starttirahaa, lähetä tukku paskapaperreita mistä ei tajua edes mitään. Hae pankista lainaa sama juttu paskapapereineen, hae vuokra asuntoo sama juttu paskapapereineen. Hae sossusta rahaa sama juttu paskapapereineen.

    • zdgzddgdg

      Se jossain kela sossussa oleva kun ei lainaa enää vaan saa. Ja se siitä. Eikä mitää muutakaa.

    • vätyksett

      kulkaas ny äidin pikku parasiitit, ensinnäkin te ette saisi mistään lainaa, takaajasta puhumattakaan, edes oma äiti ei teille takaisi mitään.

      Koska ainut mitä pystytte viime vuosilta toteen näyttämään on laiskottelu, se näkyy teidän CV:ssä aika isosti, niin ette te myöskään töitä saa.

      Ja sitte vielä, kun Halla-aho voittaa puolueensa puheenjohtajanvaalin, niin sitten että te loiset saa edes enää rahaa sossusta, kjäh.

      Mitäs sitte?

      No ensinnäkin meidän työtätekevien ihmisten ansioista maksetaan vähemmän tulonsiirtoja teille loisille ja se on oikein.

      Teidän pitää sitten vain hankkiutua Hurstin jonoon ja maaseudulla asuvein erinäisten vapaa-ehtoisorganisaatioiden hoiviin.

      Näin se vain menee.

      • tyypillinenkirjoittaja

        On perustuslain vastaista pakottaa ihminen töihin eikä antaa hänelle tarpeeksi rahaa.


      • afeasfsfdsasfdadseasefd

        Vankilat täyttyy ääriään myöten kun me rotat laitetaan teidät etuoikeutetut maan poveen...


    • nmbbnnb

      Jos omistan jotain en saa sossusta mitään. Kjäh kjäh.

    • kyllästynyt_2

      Aina tämä sama huuto toimeentulotuesta, vaikka se on sosiaalitoimen menoluokasta vain 10%. Loput 90% on puolestaan lapsilisiä, päivähoitoa, vanhuspalveluja, vammaispalveluja ym. ym. Jos kritisoidaan toimeentulotukea, niin kritisoidaan vain 1/10 osaa koko sosiaalitoimen menoluokasta. Ollaksemme tasapuolisia pitäisi myös muut sosiaalipalvelut asettaa saman kritiikin kohteeksi. Miksi hitossa tarvitaan esimerkiksi vanhus- ja vammaispalveluja? Jos kysymystä ihmetellään ja sanotaan, että "pitäähän ne palvelut olla", niin miksei sitten toimeentulotukijärjestelmää saisi olla olemassa?

    • nilkkilä

      kuules ny oikeen sä kyllästyny, juuri nuo palvelut joita tuossa listailit ovat sellaisia palveluja joita tuotetaan nimenomaan väestönosalle joka käy töissä tai ON KÄYNYT TÖISSÄ.
      Sinä et kuulu tähän osaan lainkaan, olet yhteiskunnan loikoilija, oleskelija, vapaa-matkustaja ja parasiitti. Olet laiska luuseri jolle ei todellisuudessa kuuluisi mikään näistä vero-varoista maksetuista palveluista, muista se.

      Kunhan Halla-aho on vallassa, niin sinäkin hae kaikki tulevat tukesi vapaa-ehtois järjestöiltä, niitä ei sinulle enää tuota yhteiskunta.

      Näin se vain menee - sitten.

      • Lawetorder

        "Kunhan Halla-aho on vallassa, niin sinäkin hae kaikki tulevat tukesi vapaa-ehtois järjestöiltä, niitä ei sinulle enää tuota yhteiskunta.

        Näin se vain menee - sitten". Tällä parasidolla on riittänyt juttua koko päivän eli taitaa olla kansanedustajan avustaja, ainakin päätellen kirjoituksistaan ja niistä päätellen äo vaeltelee huipuissaan ainakin 40 ja alimmillaan 25, riippuen tietysti lääkityksestään.

        Ihme länkyttäjä jolta todellisuuskuva täysin hukassa kuin aloittavalla kansanedustajalla konsanaan.


    • akateemisettyöttömät

      Nimimerkki "annamullejobi" ja kaikki vastaavanlaisessa elämäntilanteessa olevat, yli viiskymppiset, pitkän työhistorian omaavat työttömät, ovat mielestäni työttömyysetuutensa ja muut vastaavat tukensa ansainneet. He ovat vuosi kausia makselleet veroja tähän maahan, ja mielestäni heillä on oikeus nyt saada vähän valtiolta takaisinkin päin. Varsinkin siitä syystä, että työttömäksi joutuminen ei ole ollut heidän oma syy. Eli nostelkoot nämä yli viiskymppiset korvauksia ja tukia ihan rauhassa ja hyvällä omatunnolla. Valtion olisi taloudellisesti järkevämpää "päästää" kaikki nämä yli viiskymppiset varhaiseläkkeelle. Heitä roikotetaan ihan turhaan kortistoissa. Ei heitä kukaan enää palkkaa mihinkään. Näistä yli viiskymppisistä en ole niin kovin huolissani. Enemmän olen huolissani nuorista, jotka eivät koskaan pääse töihin. Ennen vanhaan opetettiin lapsille, että jos olet ahkera koulussa ja opiskelet itsellesi hyvän ammatin, niin pääset hyväpalkkaiseen työtön. Nykyisin tämä maa hukkuu akateemisesti koulutettuihin työttömiin.

      • hilipatiheijaaaaa

        Totta puhut. Tuossa 20v sitten heidät päästettiin putken kautta eläkkeelle, nyt ei. Osalla on työssäkäyvä siippa ja asunto ja kesämökkikin on maksettu työssäollessa. Silloin ei saakaan koko toimeentulotukea! Teen sitten mitätöntä osa-aikahommaa, kun työkkärin mielestä en ole työtön tällä hetkellä.


    • sdgdgg

      Tässä ketjussahan manittiin, että kaikille löytyy töitä. Mahtavaa aivan upea juttu !!!! Nyt kun uudella maallakin on 100.000 työtöntä niin on se mahtava juttu kuin jokaiselle on työtä !!!!!!

    • dfdfhjhj

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

    • xcvxcbxcvbxc

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

    • thätsitboys

      Kela aloittaa massiivisen valtakunnallisen urakan jonka tarkoituksena on maximaalinen karenssin jakaminen työttömille ja tukia saaville.

      Hyvä , näin se vain menee, oikeaan suuntaan on suomi menossa.

      Loiset ja parasiitit koville ja heti!

      Thätsit.

    • zdfhhdfhdf

      thätsitboys

      21.3.2017 11:38

      Mene töihin ;)

    • thätsitpois

      oikeusministeri Jarkka LInström (itsekin entinen työtön ja duunari paperitehtaalta) alkaa nyt kyykyttää teitä loisia äidin pikku parasiitteja oikein olan takaa:

      http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/217179/5e4d789173

      Hahaa, kjäh, te loiset, teille tulee vielä kivat ajat, joudutte ilmaiseksi töihin tai jos kieltäydytte, niin tulee 90 vrk karenssi.

      thätsitpois!

      Näin se pitää olle, vielä kun Halla-aho pääsee valtaan, niin abbajee, odottakas mitä sitte.
      kjäh kjäh.

      Hus hus menkää töihin ja heti!

    • dsfdfhdf

      Mene ite vittuusi.

    • dzfhzdfhfh

      Mene ite vittuusi.

      Mene ite vittuusi.

      Mene ite vittuusi.

      Mene ite vittuusi.

      Mene ite vittuusi.

    • kjähkjäh

      >>>>Tavoitteen mukaan ensimmäinen haastattelu järjes­tet­täi­siin 15 päivän sisällä työttömäksi jäämisestä ja jokainen työtön pitäisi haastatella kolmen kuukauden välein.

      Tässä on mennyt 7 v kohta ilman mitään röitä...missä haastattelu.

    • adsdssg

      Tavoitteen mukaan ensimmäinen haastattelu järjes­tet­täi­siin 15 päivän sisällä työttömäksi jäämisestä ja jokainen työtön pitäisi haastatella kolmen kuukauden välein.

      Entäs kun on mennytkin jo vuosia ilman töitä..Missä haastattelu.

    • sgvsv

      Mmiks menisin...mukavampi katsoa vieressä kun muillakin menee kaikki perseelleen. Syödään kaikki sitten hernesoppaa köyhäintalossa ja muistellaan aikoja kun oli tuloja ja luottookin sai. Sen niistä kahtokeepa saa kun vinguttaa vähän liikaa kun ryyppäys ja pelaaminen oli niin kivaa. Joo..kattelepa peiliin.

    • thätsitpois

      kulkaas ny äidin pikku parasiitit
      kohta teillä menee huonosti
      kjäh

      työtön ja tuilla eläjä - yhteiskunnan elitti!
      kohta loppu!

      • dfasdsaseadfseesfade

        Ei ole kun laitetaan sunlaisesi paska ryöstössä hiljaiseksi ja maan poveen! Vankila vapauttaa meidät parasiitit parempaan elämään! Sunlaisesi paskan kustannuksella!


    • onihanaapäästäröihin

      Sittenhän niitä röitä ja asuntoja rupeaa löytymään...ihanaa.

    • uyfuku

      15-vuotta-työtön

      21.3.2017 23:44
      Uusi
      Olen työhaastattelussa viimeksi 3 viikkoo sitten ja kysyttiin siellä työkokemusta. Sanoin että ei ole kun en ole koskaan töissä ollut. No 15 vuotta olen työtön ollut ja se on sama kun ei koskaan. No en sitten saanut töitä, ei normaalit saa töitä, osaan kaikenlaista mutta en kelpaa minnekkään.

      15-vuotta-työtön

      21.3.2017 23:44
      Uusi
      Olen työhaastattelussa viimeksi 3 viikkoo sitten ja kysyttiin siellä työkokemusta. Sanoin että ei ole kun en ole koskaan töissä ollut. No 15 vuotta olen työtön ollut ja se on sama kun ei koskaan. No en sitten saanut töitä, ei normaalit saa töitä, osaan kaikenlaista mutta en kelpaa minnekkään.


      15-vuotta-työtön

      21.3.2017 23:44
      Uusi
      Olen työhaastattelussa viimeksi 3 viikkoo sitten ja kysyttiin siellä työkokemusta. Sanoin että ei ole kun en ole koskaan töissä ollut. No 15 vuotta olen työtön ollut ja se on sama kun ei koskaan. No en sitten saanut töitä, ei normaalit saa töitä, osaan kaikenlaista mutta en kelpaa minnekkään.

    • thätsitpois

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • sdggdsgsd

      Jos lainaa meni ottamaan kyllä riskit on pitäny tietää joten turhaan räksytät toisille. Ei muiden vika oo saatana.

    • zsghdgs
    • beethooven

      Tonni kuukaudessakäteen kaikille sitä tarvitseville minimi etuutena tulevaisuudessa. Kannatan lähemmin bien Finland.fi

    • tätsitpois

      köyhät parasiitit ottakaa lainaa ja menkää töihin niin teistä tulee millinäärejä

    • sdggddgs

      Buhahahhahahehhehhahehehah.

    • tipss

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • tätsitpoiss

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • tätssitsspoisss

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • Thätsitpoisss

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

    • Thätsitpoissss

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

    • Thätsitpoissss

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

      Thätsitpois

    • tätsitpois

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • cxvcvc

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois




      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois



      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • pojatperiiaseella

      Mikä parasiitti se on joka ottaa pikavippiä ja jättää maksamatta..Maksa velkasi äläkä nillitä tai tulee pojat perimään. Kahtelehan selustaas. Idari.

    • zsvz

      Vai joko ne luottotiedot meni että on hyvä auoskella täällä sitä pientä päätään jota kohta ei ole kun mafia tulee ja panee kuulan kalloos.

    • tätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

    • sdffsd

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

    • tätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois
      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

      23.3.2017 8:37
      Uusi
      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

    • piiskaapepulles

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

    • sdhsdfgzgzg

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

      Isi tulee kohta ja antaa piiskaa pepulle ;)

    • shdhf

      Ottakaa sossu tuloilla lainaa....no joooooooo. Käkä. Oottako ihan aivokuolleita vai mitääää.

    • AloittajalleTiedoksi

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      • fbfbzd

        Eikös ole niin. Aina se jonkun muun vika jos vituiks meni.


      • AloittajalleTiedoksi
        fbfbzd kirjoitti:

        Eikös ole niin. Aina se jonkun muun vika jos vituiks meni.

        No ei ainakaan ihan aina...

        http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/pubman/templates/2.htx?id=1238

        Kelalle VAIN huomautus toimeentulotuen käsittelyn viivästymisestä

        Kelalta pyydetyt lisäselvitykset
        "Lisäksi AOA on pyytänyt Kelalta selvitystä muun muassa seuraavista asioista:

        -millä tavoin Kela voi erotella työjonosta erityisen kiireelliset hakemukset, joissa tarvitaan välitöntä apua?

        -miten Kela suhtautuu sen menettelystä asiakkaille aiheutuneisiin kustannuksiin ja vaivannäköön? Kuinka näitä korvataan tai hyvitetään?

        -millä tavoin Kela tekee yhteistyötä kunnan sosiaalitoimen kanssa?

        -miten hyväksyttävät ja kohtuulliset asumismenot otetaan huomioon päätöksenteossa?

        -miksi Kelan puhelinpalvelu on maksullista? "


    • szgzzzzzsdz

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

    • tätsitpois

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

    • hzdffdhfh

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

    • zssgds

      Pakolainenkin osaa hakea tukensa paremmin kun alottajan kaltaset winnerit pikavippeineen.

    • gdszsgsd

      Sossu rahalla varmaan vaihettas paikkakuntaakin....no joooooooooooo. Älykääpön ajatus.

    • tätsit

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      tätsitpois

    • fsdfdff

      Ja teitä maksuhäiriömerkinnän saaneita on todellisuudessa aika paljon...sellast yli 370.000 ihmistä..vouti on kiva kaveri.

    • sfsfs

      Omilla toimillaan saa elämän kivan sekaisin ja ainahan se on sitten muiden vika.....omilla toimillaan nimen omaan. Ihan perseestä.

    • bonnismia

      Eikö kukaan käsittänyt aloittajan provosointia? Sillä hän sai 134 vastausta minun "vastaukseni".

      Provosointi vie rutosti energiaa. Ei siihen pidä mennä mukaan. Aikoinnaan sosiologi Le Bon käsitteli joukkohysteriaa todellisena ilmiönä. Le Bon:in teorian mukaan ihmiset ovat lampaita, jotka määkivät oman etunsa vuoksi.

      Le Bon: https://fi.wikipedia.org/wiki/Gustave_Le_Bon

      • 167-176

        Tuo provosointi ei tuottanut varsinaista tulosta ollenkaan koska tuskin yhtään toimeentulotukihakemusta jäi tekemättä sen vuoksi. Tuollaiset tyhjänlätisijät varmaan hölmöyttään kuvittelevat että ihmiset tottelevat heitä, samaa kuvittelevat myös virkanilkitkin mutta täysin turhaan.


      • asffsafsaf
        167-176 kirjoitti:

        Tuo provosointi ei tuottanut varsinaista tulosta ollenkaan koska tuskin yhtään toimeentulotukihakemusta jäi tekemättä sen vuoksi. Tuollaiset tyhjänlätisijät varmaan hölmöyttään kuvittelevat että ihmiset tottelevat heitä, samaa kuvittelevat myös virkanilkitkin mutta täysin turhaan.

        Pöpilä ainesta olis jos tekis aina niinkun joku muu sanoo.


      • 167-176
        asffsafsaf kirjoitti:

        Pöpilä ainesta olis jos tekis aina niinkun joku muu sanoo.

        Tuolla laki-osastolla tarjotaan noita pöpilän paikkoja jos vähänkin kyseenalaistaa virkanillkkien touhut. Kommunistisissa maissa aikoinaan suljettiin toisin ajattelijoita mielisairaaloihin, taitaa vanha "hyvä" keino olla käytössä tai ainakin tulossa käyttöön myös nykysysteemissä. Muistaakseni tällä palstalla joku aikoinaan kertoi saaneensa passituksen mielisairaalaan kun oli tehnyt toimeentulotukipäätöksestä oikaisuvaatimuksen.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13675633/virkanilkkien-kasittelyohjeet


      • sdgsdggd
        167-176 kirjoitti:

        Tuolla laki-osastolla tarjotaan noita pöpilän paikkoja jos vähänkin kyseenalaistaa virkanillkkien touhut. Kommunistisissa maissa aikoinaan suljettiin toisin ajattelijoita mielisairaaloihin, taitaa vanha "hyvä" keino olla käytössä tai ainakin tulossa käyttöön myös nykysysteemissä. Muistaakseni tällä palstalla joku aikoinaan kertoi saaneensa passituksen mielisairaalaan kun oli tehnyt toimeentulotukipäätöksestä oikaisuvaatimuksen.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13675633/virkanilkkien-kasittelyohjeet

        Jos olikin vain lätinää. Kuten suurin osa näistä jutuista täällä.


    • tätsits

      Kuules nyt 15 v. parasiitti.
      Mitä ilmeisemmin olit siellä työhaastattelussa työkkärin käskystä, siis siinä uskossa, että kun sinne menet niin eivät anna karenssia.

      On täysin selvää, että kukaan ei sinulle tuolla "kokemuksella" töitä anna, unohda se mahdollisuus tyystin, olet jo vuosia sitten pudonnut työelämän ulkopuolelle.

      Sinulle, juuri sinulle on räätälöity tämä meidän entisen SDPläisen työministerin Lauri "late" Ihalaisen keksimä ilmaistyö esim. säätiöissä, kunnissa, seurakunnissa jne.

      Siinä on sinun urasi ja tulevaisuutesi, tulet tekemään tälle yhteiskunnalle vuosia, vuosia ilmaistöitä, kjäh, kjäh :)

      Muuhun sinua ei sitten tulla huolimaankaan, ja teitä on todellisuudessa aika paljon, itseasiassa:

      Sinä ja muut kaltaisesi olette rakentamassa vastuullisesti suomea ja yhteistä tulevaisuuttamme - ILMAISEKSI :)

      Mikäli et siihen suostu - Annamme sinulle KARENSSIA, KARENSSIA, KARENSSIA ja KARENSSIA

      Thätsitpois

      • dsadsddsdsedsdf

        Juu, rakentamassa asioita peukalo keskellä kämmentä! Pelottaako orjuuttajaa kun kaikki lahoaa?


    • dfhdfdf

      Työkkäristäkö ne työt ja asunnot tulevat...oottakaa vaan sieltä joo...

    • dfdfd

      Kun on toimeentulotuella se on asuttava sen hinnan mukaan mitä he sanovat...Thäts it pois.

    • tätsitpois

      Menkää töihin (ilmaseksi) parasiitit, loiset.
      Teidän uusi tehtävänne tälle yhteiskunnalle on tehdä suoritteita täysin ilmaiseksi tai muuten annamme karenssia.

      tästä hyötyy koko kansantalous.

      mikäli ette tee ilmaiseksi, saatte karenssia, karenssia ja karenssia.

      kjäh

      tästitpois

    • tirskkis

      Mihin töihin mennään jos mitään ei tarjota edes ? On tainna valittaja vaan saaha itte sen Kareenssin.

    • Tätitpoiss

      Menkää töihin (ilmaseksi) parasiitit, loiset.
      Teidän uusi tehtävänne tälle yhteiskunnalle on tehdä suoritteita täysin ilmaiseksi tai muuten annamme karenssia.

      tästä hyötyy koko kansantalous.

      mikäli ette tee ilmaiseksi, saatte karenssia, karenssia ja karenssia.

      kjäh

      tästitpois

    • tsattsatsaaa

      Äänestäkää kaikki loiset seuraavissa vaaleissa SDPtä ja vasemmistoliittoa niin
      baari on auki jatkossakin ja rikkaat saa maksaa.

      Se on sitä hyvinvointia.

      • ToiselleKuoppaaKaivaa

        Mutta silloin maa täyttyy islamilaisilla kehitysmaalaisilla ja kantasuomalaisten tuet, sekä palvelut lopetetaan kokonaan. Rikkaat tosin maksavat heidänkin elämisensä, mutta näissä uussuomalaisissa on tosin se ero, että he eivät tyydy pelkästään juomaan kaljaa sohvalla, vaan pyrkivät aktiivisesti pääsemään valtaan.


      • dasdefdfdsdsfedsd

        Kääntykää muslimiksi ja ottakaa Allah sydämmeenne. Kaffirilta kurkku auki jos ei jizyan maksaminen innosta. Saat pitää myös orjia!


    • silläitälläi

      Siis maahantulijoissa on se tervetullut puoli, että he ovat lähes poikkeuksetta valmiita yrittäjiksi.

      Maista joista he tulevat on hyvin yleistä elättää perheensä yrittäjänä, siis koko perhe myös lapset osallistuvat yrittämiseen, perheen ulkopuolisia ei työllistetä.

      Heillä on alhainen kynnys alkaa yrittäjyys ja tämä onkin erityisen tervetullutta suomeen tällähetkellä, eiväthän kantasuomalaiset halua yrittäjiksi, he haluavat loisia kototna yhteiskunnan tuilla.

      Suurin ongelma maahantulijoiden yrittäjyydessä on kuitenkin se, että heidän lähtömiassaan ei makseta eikä peritä minkäänlaisia yhteiskunnan maksuja, heidän maissaan ainut sosiaaliturva on juuri se minkä perheyritys saa rahana myymällä tuotteitaan.

      Tämä onkin meidän suomen viranomaisille roska silmässä, miten opetat nämä ulkomaiset yrittäjät ymmärtämään, että meillä suomessa tulee jokaisen yrittäjän maksaa osa tuloistaan yhteiseen kassaan, kaikkien, koko yhteiskunna hyväksi, siis myös loisien ja parasiittien tulonsiirtoihin.

      Tämä ei tule onnistumaan.

      EUssa on laki, jonka mukaan jokainen EUn ulkopuolelle matkustava hlö saa viedä mukanaan € 9´999.00 ilman, että siitä tarvitsee ilmoittaa mitään viranomaisille.

      Mikäli summa ylittää tuon yllä olevan, on summa ilmoitettava viranomaisille rajalla.

      Näin ollen ulkomaalaiset perheyrittäjät käydessään lomillaan voivat viedä per perheenjäsen laillisesti maasta omaan maahansa € 9´999.00 mennessään ja tämä täysin laillisesti.

      Tätä etua ei meillä kantasuomalaisilla ole.

      Kuitenkin me tarvitsemme näitä ulkomaalaisia yrittäjiä maassamme.

    • asgsdggds

      No oottakaas kun itse tipahdatte näille tuille niin ei rasitu sen jälkeen polla. Olet siinä paikkakunnallas kun tikku paskassa etkä pääse minnekää muualle enää koskaan. Ihanaa.

    • juubei

      jaa eikö siellä ajele onnibussi lainkaa? Sillä pääsee eurolla.
      No kohta voit tilata uberin sillä pääsee kans halvalla.

      • asgsdggds

        Ajele sä kuule millä ajelet ja pidä huoli omista jutuistas. Vejä reva päähäs ja ota kalja.


    • tätsitpois

      oletkos sinä sellainen ilmaistyöntekijä?
      Saat tehdä ilmaiseksi töitä meille yhteiskunnalle niin saat sitten hieman toimeentulo ja asumistukea meiltä jotka tehdään töitä RAHASTA
      kjäh

    • xhvcnv

      Mikä yhteiskunta tämä on ? Täällä te suollatte paskaanne 24/ 7 ettekä itsekään laita tikkua ristiin mihinkään. Manulle.illallinen kun pysyy siellä kotikunnasa valittamassa muille. Vai olikos se muna.päälle.

    • sdggdgsd

      Olitkos sinä sellainen ulosotossa oleva asiansa sössinyt vajukki ? No tämäkinhän on tottakai muiden vika..phyi..röh.

    • masentunukjäh

      Eipäs kun se on semmonen jota on lapsena:
      - päiväkoti kiusattu
      - koulu kiusattu
      - rippikoulu kiusattu
      - armeija kiusattu
      - tyttö ystävät kiusannu
      - poika ystävät kiusannu
      ja nyt ovat masentuneita pitkäaikais työttömiä.

      jotka joutuvat tulevaisuudessa tekemään työtä ILMAISEKSI saadakseen edes vähän
      tukia - kjäh, kjäh.

      Karenssia pukkaa, pukkaa, pukkaaaaaaa......kjäh!

    • yhteiskuntatieteilijätk

      Mikä ero on:
      - yhteiskuntatieteilijä
      ja
      - pitkä yhteiskuntatieteilijä
      välillä??

      Jälkimmäinen on ollut pitkään työttömänä.
      kjäh.

    • asgsgasgd

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

    • szd

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

      Kun vetää kiusaajaa turpaan kiusaaminen loppuu siihen..kjäh. Ei mitään menetettävää että kiusaapa vaan. V*tun lehmä. Kiusaajista kun ei enää tarvii välittää vaikka tulis mitä seuraamuksia ja minä vejän turpaan huolella.

    • xfdhdfhdhf

      Jospa joku on työkyvyttömyyseläkkeellä. Kjäh.

    • jdfxncngc

      Kannattaa tehä määräaikais töitä....no joo vittu.

    • sehhhfh

      Jos tässä maassa on 5,5 ihmistä pakolaisineen niin sittehä on. Joka aikkakunnal asuu ihmisii oli tilanne mikä tahaaan.

    • zssdg

      Näitten winnereitten rahat valuu juurikin sinne ulostottoon ja kaikilla pitäis olla näin mutta ku ei oo. Ei se työtön mitää lainaa saatana vaan saa. Ryssikää vielä asianne jos otatte takaajan lainoihinne niin sittehän on asiat ryssitty. En yhtään ihmettele miksköhän jos vituiks men.

    • sdgsdggd

      Vielä jos menis kaikki vituiks se on sitten mentävä linnaan ja tapettava joku älykääpiö. On lämmin koti. Että vittuako mussutatte kun jos hermot menee ne menee.

    • shdfhhhh

      Tapa vaikka ulosottomiehesi. Lämmin koti odottaa.

    • tsätsätsääs

      Hyvää huomenta äidin pikku parasiitit.
      Minnekäs te tänään menette ilmaiseksi töihin?
      Yhteiskunta tarttee teidän panostanne.
      Kjäh.

      • dasfsfessefsefdse

        Vankilaan kun olen tappanut ensin sut ja sun perheesi, vitun paskakasa!


    • tsätsätsääs

      Menen sonnalle ja naapurin uolevi tulee pian kylään, jännittää .

    • tsatsattsaa

      Hei
      mulla olis teille idea:
      menkää naapurin uolevin kanssa yhdessä töihin
      ILMAISEKSI
      kjäh

      • asgsdggds

        Joo kirjota työantajalle sähköpostia että vedä vittu päähäs jos ette palkkaa...rupeaa töitä tulemaan.


    • tzätzätzää

      Hei
      kuuletko kuinka kirkonkylältä puhaltava tuuli ujeltaa ikkunasi edessä olevaan koivuun
      ikäänkuin huutaen sinulle: "tule töihin, tule ilmaisex töihin"

      Kjäh

      • gdsgsd

        Tänne asti haisee pikavipin ottaja ja pikavipin ottajaa hävettää toilailunsa. Maksa velkasi äläkä nillitä.


    • tzätzätzää

      Hei
      kuuletko kuinka kirkonkylältä puhaltava tuuli ujeltaa ikkunasi edessä olevaan koivuun
      ikäänkuin huutaen sinulle: "tule töihin, tule ilmaisex töihin"

      Kjäh

    • YhdessäKaleerilaivassa

      Surullista, miten ennen niin yhtenäisen, hyvinvoivan yhteiskunnan tyhmin osa on hypnotisoitu kuvittelemaan, että heidän palkkaorjatyönsä ovat jotenkin turvassa, kunhan kaikki muut pakotetaan työttömyystukien katkaisun uhalla orjapuuhasteluihin. Noista turhakepuuhasteluista voi seuraavassa vaiheessa tulla orjatyötä, ihan oikeaa, tekijän ammattitaitoa ja osaamista vastaavaa työtä, jota vaan nyt tehdään ilman palkkaa. Ei tarvitse olla edes keskivertoälykäs tajutakseen, mitä sitten alkaa tapahtua. Kuka maksaisi kenellekään palkkaa, jos ottamalla orjan säästää palkkakulut, palkan sivukulut, ja sen sijaan saa valtiolta palkkiota jokaisesta orjapäivästä, minkä ilmaistyöntekijä tekee. Jossain vaiheessahan tälle kaikelle tulee loppu, mutta meidän kannattaisi pohtia, mihin johtaa hajota-ja-hallitse -tyrannien sokea totteleminen ja mihin johtaisi kansan yhtenäistyminen uudelleen.

    • sagsdsd

      Onpa kateellista porukkaa...Ei täällä kannata mitään tehdä puhumattakaan että muuttaisi vielä eri paikkakunnalle kun siitäkin ollaan kateellisia...ootte te kyllä säälittäviä.

    • tzätzätzää

      Kyllä joudutte muuttamaa (ilmaisen) työn perässä vaikka minne paikkakunnalle, muuten tulee KARENSSIA.
      Kjäh

      • 167-176

        Niin kuvittelet ja moni virkanillkkikin kuvittelee. Nuo virkanilkit käyttäytyvät kun uhamaikäikset kakarat jotka koettelevat rajojaan. Tosi paikan tullen ovat raukkoja ja heittävät pyyhkeen kehään ja luovuttavat kun ei ole rohkeutta istua tuleen omalla perseellä. Kela teki minulle tuon tempun .... aiheesta lisää tuolla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14660184/vesimaksun-quotkohtuullistaminenquot-laitonta!!

        Noille virkanilkeille ja kaltaisillesi idiooteille pitää tehdä samoin kun kissalle joka ei suostu käyttämään hiekkalaatikkoa eli syöttää oma paskansa, toki riittää kun tässä tapauksessa sen syöttää kuvaannollisesti eli panna tajuamaan oma typerä käytöksensä. Sanan "KARENSSIA" huutaminen on oma paska suussa aika hankalaa ja sana "Kjäh" tuottaa paskan rinnuksille, kokeile vaikka D


    • vxvxcvxc

      Halvemmaksi tulee maksaa tukiaisia kuin palkkaa. Nykyäänhän osaamistakaan ei arvosteta, joten parempi vaan että huonot työntekijät potkitaan pellolle ja palkataan vaikka Virosta vaatimattomampi tilalle.

    • tsätzätsää

      Voi herranen aika sinä ilmaisen työn sankari (saat kohta pränikän rintaasi, kuin neukkulassa aikoinaan hyvistä ansioista).

      Onko ihan totta, että elämäsi tärkeimmät saavutukset pyörivät joissakin € 25,- vesimaksuissa, siis ihanko totta?? Ajattele nyt itse, siis sun elämäsi suurin ongelma on juuri se, että joudut maksamaan € 25,- kuukaudessa vedestä, hei haloo kahju!

      Voi kiesus, oletkos omasta mielestäsi kuinka terävä kynä penaalissa? ole rehellinen vastauksessasi.

      Juuri sinunlaisesi tapaukset ovat ominaisia tuottamaan tälle yhteiskunnalle niitä ilmaisia työpanoksiaan, sinä olet juuri se mainoksen ideaali hlö jolle ne kuuluvat.

      Kun lopetat tänne kirjoittelun, niin et ehkä jää kiinni lukijoille siitä millainen olet.

      Mene töihin siitä - hus hus ja ilmaiseksi.

      Näin se vain menee
      Kjäh

      • 167-176

        Lensikö paska rinnuksille kun sanoit "Kjäh" ?


    • szzdd

      Joku näkee vaan harhoja...Ei kukaan muuta minnekään jos ei ole rahaakaan siihen vai kenen isin nekin pitäis muka maksaa ? Niin se ei vain kaikille mene.

    • täytyyyolla

      Ei kait kukaa muuta mihinkää jos joku kirjottaa tähän niin..kyllä täytyy olla hullu jos niin kuvittelee.

    • Kjähh

      Helppohan se on huuvella jos ei oo tarvinnu mitään asuntoja etsiä vaan se on perintönä saatu. Kaipa siinä oon saatu perintöverotkin. Kjäh. Lenskö paska housuun?

    • tätsitpois

      Yhteiskunnan parasiitit, joko teille on tullu karenssia??
      Kjäh kjäh.
      Näin se vain menee, teidän elämä hieman mutkistuu, joutuuko töihin, ilmaiseksi, joutuuko?

    • Eipä niitä ilmaistöitäkään ole tarjolla.
      Ts. ilmaistöissä ei tehdä sitäkään mitä "kotona nukkuessa" tehtäisiin.

      Kokemuksesta tiedän. Ja vastahan oli iltapäivälähden etusivullakin juttua esim. kuntouttavan työtoiminnan todellisuudesta: se ei ole työtoimintaa, eikä se edes kuntouta.

      • 167-176

        Eivät raukat uskalla kiusata ihan ketä tahansa. Minutkin olisi varmaan pitänyt jo aikoja sitten laittaa noihin pupuleikkeihin mutta ei löydy niin rohkeaa virkanilkkiä joka uskaltaisi edes yrittää, raukkoja ovat kaikki.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13675633/virkanilkkien-kasittelyohjeet
        Juuri huomasin että tänään on merkkipäivä kun tulee kuluneeksi tasan 5 vuotta viimeisimmästä työpäivästä.


        Virkanilkin määritelmä

        Virkanilkki (lat. virkusnilkus), tuo ihmistä päällisin puolin muistuttava olio lymyilee usein virastossa virkapöydän takana. Ihmisestä sen erottaa vain siinä että järki puuttuu täysin. Virkanilkin pää ei sovellu muuhun käyttöön kun hattutelineeksi, joidenkin osalta ei siihenkään.
        Kun virkanilkki jää itse teossa kiinni lakien rikkomisesta ja/tai valehtelusta niin sen naama menee norsunvitulle ja muuttuu ensin vihreäksi, sitten keltaiseksi ja lopulta punaiseksi (aivan kuten liikennevalot), vettä tulee silmistä ja vaahtoa suusta. Sen lisäksi kuuluu epämääräisiä kurkkuääniä ja/tai mölinää jotka kelpaisivat kauhuleffan äänitehosteiksi.

        Virkahaitake (lat. virkushaitakus), on muuten samanlainen kun virkanilkki mutta aiheuttaa laittomilla virkatoimillaan enemmän haittaa yksilöille ja yhteiskunnalle murentaen yhteiskunnan selkäränkaa ja moraalia sekä on häpeäksi koko virkakunnalle sekä yleiselle lain kunnioitukselle.

        Kun naama näyttää norsun vitulta, niin virkanilkin päätöksen mukaan vika on peilissä.

        Nuo virkanilkit käyttäytyvät kun uhamaikäikset kakarat jotka koettelevat rajojaan. Tosi paikan tullen ovat raukkoja ja heittävät pyyhkeen kehään ja luovuttavat kun ei ole rohkeutta istua tuleen omalla perseellä. Kela teki minulle tuon tempun .... aiheesta lisää tuolla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14660184/vesimaksun-quotkohtuullistaminenquot-laitonta!!

        Noille virkanilkeille pitää tehdä samoin kun kissalle joka ei suostu käyttämään hiekkalaatikkoa eli syöttää oma paskansa, toki riittää kun tässä tapauksessa sen syöttää kuvaannollisesti eli panna tajuamaan oma typerä käytöksensä.

        Jälkiselvittely Kelan oikaisuvaatimuskeskuksen laittomista päätöksistä on alkanut.


    • tätsitpoiss

      kohta suomessa siirtyy vastuu työttömistä parasiiteista yksityiselle puolelle, sitten alkaa tulla sekä karenssia, että ilmaistyökutsuja teille.
      Kjäh.

      • 167-176

        "Noille virkanilkeille pitää tehdä samoin kun kissalle joka ei suostu käyttämään hiekkalaatikkoa eli syöttää oma paskansa, toki riittää kun tässä tapauksessa sen syöttää kuvaannollisesti eli panna tajuamaan oma typerä käytöksensä. "
        Sama keino on käytössä noitakin yksiyisiä niljakkeita vastaan.
        Lensikö paska rinnuksille kun sanoit "Kjäh" ?


    • drjyjy

      Taas ollaan muutaman promillen kännissä tuherreltu..KJÄH. Ottakaa vähemmän Wiinaa alkaa sujumaan...tämähän on HYVINVOINTIVALTIO kaikkine pikavippifirmoineen.

    • idiot

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

      On se kummallista että aloittajan kaltaiset idiootit ei älyä pitää hölmöyttään omana tietonaan xP

    • TYHMÄHÄMINÄ

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

      TYHMÄHÄN MINÄ OON JA VARMAA NIITÄ MUUTTOJA YKSIN TEHÄÄN !!!!!!!!

    • haistvittu

      TYHMÄHÄN MINÄ OON KUN OSASIN HAKEA ASUNNON !!!!!!!!!!

    • ssgsr
    • lisääVippiii

      Työnnä Pikavippi hanuriis. Buaaaaaaaaaaaaahhhehehhhahaheheh :D

    • Parasiiit

      Työttömien ilmaistyö lisääntyy lisääntymistään, kaikki tämä yhteiskunnan ja meidän kaikkien hyväksi.
      asUmistuki vaikeutetaan siten että asetetaan ns. vuOkrakatto ja jos asunnon vuokrakulut ylittävät sen, sori et saakaan enää tukea, eli eikun pienempään asuntoon muuttamaan hopi hopi.
      ehiTys menossa oikeaan suuntaan.

      paRAsiitit töihin ilmaiseksi se on kaikkien meidän etu, muuten tulee karenssia

      • 167-176

        Se vuokrakatto tulee neliövuokriin. Jos ahne vuokraisäntä meinaa saada edes jotain vuokraa asunnostaan niin pitää tyytyä vähempään tai muuten tulee vain kuluja tyhjästä asunnosta.
        Nuo ilmaistyöt eivät ole ilmaisia veronmaksajille vaan niistä tulee vain lisää kuluja joten turha lätistä tuollaista paskaa, ei sitä kukaan usko.


    • onpokkkaa

      SISÄÄN OSTO HOMO RUNKKU ! PELAA NETTIPOKERII!!!

    • PERSEEREIKÄÄÄÄÄ

      KUKAA VUOKRAAJA EI SAA MULTA 1000€ EDES PERSEEREIÄSTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

    • Tätsitpois

      Neliövuokrakatto ajaa parasiitti työttömät kauas hesasta asumaan, esim. poHjoiskarjalaan.

      kJÄh kjäh kjäh

    • Parasidos

      Muutos on käynnissä, nimittäin sosiaalipummit joutuvat muuttamaan hesasta ulos, näin asunnot vapautuvat normaaleille ihmisille jotka käyvät töissä.
      Näinhän se pitää mennäkin.sosiaalipummeille karenssia!
      Kjäh kjäh

    • mene.hirteen

      Minne sä muutat jos et osaa hakea asuntoakaan lol.

    • dfdhfdh

      Muuta itte vaikka perseereikääs ulosottomiehesi kanssa.

    • dampperikuskit

      Työttömät ja vähäosaiset on ehkä suomen suurin työllistäjä, eli kymmenet jos ei jopa sadat tuhannet työpaikat,firmat,virat,toimistot,yhdistykset jne jne jne, on vain ja ainoastaan olemassa sen ansiosta että on työttömiä, eli jos työttömät esim yhtäkkiä katoais, niin suomi pysähtyis/lamaantuis siihen paikkaan ja koko suomi menisi konkurssiin.. "työtön" koneisto on niin suuri

    • nähtyon

      Mitä muutakaan hakis kun Toimeentulotukea jos ei ole mahollisuutta saada lainaakaan mistään....No etpä saa muutenkaan jos tulona on Toimeentulotuet...Laitapa ne noille lainafirmoille tuloks tulee punainen ruksi ruutuun etkä saa..ja jos luottotietoja ei oo etpä saa enää yhtään mitään siinä pariin kolmeen vuoteen voi olla että työpaikatkin tarkastaa niitä....Sen parin kolmen vuodenpa jälkeen et kyllä saa enää töitäkään....:X

    • dfasfasdfasdsfsdsfdsa

      Tehkää petoksia, menkää hoitamaan muistisairaita vanhuksia ja onkikaa heidän henkilökohtaiset tiedot esille. Myykä ne eteenpäin tai tehkää niillä rikoksia.

    • dttrhtr

      Petoshan sekin on jos otat Pikavipin ja jätät maksamatta. Mafia poju kun tulee perimään on leikki kaukana. Epäilyttäviä firmoja. Petoksesta saat linnaa...linnaa...linnaa...

    • Parasidos

      Suomen hallitus kääntää työttömien armeijan kansantalouden eduksi.
      Aktivointitoimet ovat vain silmänlumetta sille, että on laskettu kabineteissa, että armeija on jo niin suuri, että kun ne saadaan ilmaiseksi töihin yhteiskunnalle on se edullista työvoimaa kun siitä ei tarvitse maksaa kuin tuet ja jos työtön kieltäytyy, niin siitä tulee karenssia, eli ei maksa mitään yhteiskunnalle.

      Erittäin fiksusti ajateltu ja laskettu.

      Kyllä jos lähes puolenmiljoonan armeija alkaa tekemään ilmaiseksi meille kaikille töitä ja jos kieltäytyy niin annetaan karenssia, eli ei maksa mitään, niin ihme on jos ei lähde kansantalous kasvuun.

      Silloin ei ole oikeastaan enää väliä silläkään saavutetaanko se 72% työllisyys vai ei, kansantalous kasvaa ja voi hyvin joka tapauksessa.

      Helppoa matematiikkaa.

      Hyvä pitkäaikaistyöttömät, me tarvitsemme teitä (ilmaistöihin)
      Kjäh kjäh

    • kauheetamuuttoo

      Niin on se kumma kun asumistuki haetaan aina vuodeksi kerrala....

    • zdxcb

      Kaksin asuvat voi kähistä mitä haluaa.......

    • dfdfdfjhgkh

      Asumistuet ei ole ainosataan työttömistä koostuva kulu. Opiskelijat ja pienituloiset ovat myös asumistuen varassa olevia.

      http://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005007050.html

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/427778-miksi-asumistuki-paisuu-jo-liki-90-miljoonaan-kuukaudessa-tama-kuva-kertoo-miten

      vuokratasot määräävät asuinkustannukset .vuokratasot syntyvät kustanuksista joita kohdistuu asuntoihin. Vuokra asunnosta tuotolla on katettava ylläpidon lisäksi tulevat yhtiö remontit ja itse huoneiston kulumisesta seuraavat remontit. Harva viitsii lähteä vuokraamaan satasen tuoto takia asuntoaan vieraalle ja maksamaan vielä tuosta 100 kk rahasta veroa. Asumismenot ovat siis pitkälle kustannus perusteisia ja vuokratasoa melkolailla säädeltävissä vain kunnallisella asumistuotanolla ja kustanustasoa vastaavalla vuokraamisperiaatteella,jolloin vuokrasta ei perittäisi voittoa lainkaan.

      Asumistuen tarve syntyy pitkälti tulotasoista.Siksi on oleellista,että palkat vastaavat yhteiskunnan kustannusrakennetta ja että työtä on riittävästi saatavilla.Suomalaiset palkat alkavat olla monin osin alaimitoitettuja ,koska selkeästi palkkamalttia on harjoitettu pikä kestoisesti ja kustannuksissa on palkansaaja saanut olla yrittäjän tukipylväänä. Suuntaus on yleis eurooppalainen ,joka on aiheuttanut myös muualal sen että palkoilla ei tulla toimeen ja yhteiskunissa on toimeentulovaikeuksia . Maassamme ihanoitu palkkamaltti ja leikkaukset ei ole siis yhteiskunnan kannalata edullisin vaihtoehto,vaan luo lisää sosiaalisia menoja liian alhaisen palkka tason kautta,joka sitten kertautuu palkansaaja portaaseen tupala rasitteena leikausten päälle ,sillä nuo sosiaaliset tuet hoidetaan yhteisestä vero kukkarosta ,josta tulonsiirtoine helpoitukset on annettu melkolailla tätänykyä yritysportaaseen työpaikkojen toivossa.

    • Kyrpääääääääääääää

    • xfxfgjfx

      Saaha eläkeläisetkin asumistukea...viel enemmän...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....kehtaavat vielä valittaaaaaaaaaaaa....menis hoitokotiin sieltä kerrostaloista. ALkais asuntoja tulemaan.

      • kyrpä24...a

        aivan, sinnekkin saa asumistukea......, mutta kuka haluaa muuttaa kotoaan mihinkään......, toiset haluaa, toiset ei.


      • dzfhfdfdhhd

        Kuka tulee muuttamaan...PARAS KAVERI !!!!!!!!!


    • Parsaa

      Evoi zeesus sua kirjoittaja:
      "Asumistuen tarve syntyy pitkälti tulotasoista.Siksi on oleellista,että palkat vastaavat yhteiskunnan kustannusrakennetta ja että työtä on riittävästi saatavilla.Suomalaiset palkat alkavat olla monin osin alaimitoitettuja ,koska selkeästi palkkamalttia on harjoitettu pikä kestoisesti ja kustannuksissa on palkansaaja saanut olla yrittäjän tukipylväänä. Suuntaus on yleis eurooppalainen ,joka on aiheuttanut myös muualal sen että palkoilla ei tulla toimeen ja yhteiskunissa on toimeentulovaikeuksia ."

      Puhut tässä palkoista.
      kOska tuet ovat mielestäsi palkkoja olleet?
      Helsingissä suurin osa tuilla elävillä ei ole ollut päivääkään elämässään töissä, siis eivät ole koskaan ansainneet palkkaa.
      Palkka on sitä mitä saa kun tekee töitä

      • 167-176

        "Helsingissä suurin osa tuilla elävillä ei ole ollut päivääkään elämässään töissä, siis eivät ole koskaan ansainneet palkkaa."
        Mistä olet tuollaisen tiedon saanut? Kertoiko isi vai äiti, vai ihan itse keksit tuon?
        Entäs miten on muualla päin Suomea?

        Aika suuri osa (nyt ei ole tilastoa käytettävissä) asumistuen ja toimeentulotuen saajistakin käy töissä, jotkut saa palkkaakin mutta moni vain 9€/päivä kulukorvausta. Palkka on usein vain liian pieni että sillä eläisi mikä ei kyllä ole alkujaan ollut palkkatyön tarkoitus. Noiden tukien saajissa on myös paljon eläkeläisiä joilla on yleensä kymmenien vuosien työhistoria.


    • Parasidos

      No mitäs sanoo loiset?
      Kjä

      • zxcvvzx

        Otiks pikavippii 50 donaa ja ryssit luottotietosi ja peli menetetty ?...Vankeutta sun pitäs saada pari vuot.


    • hgchg

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

      Totta, minusta on kiva lorvia. Lorvi sinäkin. Vapaus on parasta voit mennä minne haluut mihin aikaan haluut tai sitten ei mene. Nukkua pitkään ja olla vaan ja rahhaa tulee. En vaihda tätä olotilaaa ikinä.

      Parasta mitä olla voi. Oon lorvinu nyt 30 v ja alan olla eläkiässä tästä lorvimisesta, lovisn lorvin... ihanaaa.

    • yhteiskunnanwinneri

      aika on koittanut, loiset joutuvat töihin
      ja täysin ilmaiseksi

      • hmsfhnam

        Ei ilmaiseksi... saahan ne niitä tukiaisia vastineeksi.

        Jospa tulevaisuudessa saadaan aikaiseksi myös todellinen ilmaistyö. Jos ei suostu hankkimaan itselleen työpaikkaa niin kuin muutkin, valtio panee kuitenkin töihin. Elantonsa voi sitten hankkia syömällä ruohoa vapaa-aikanaan. Ilmaistyöstä kieltäytyvät julkisesti kidutettavaksi toreille päivittäin.


      • 167-176

        Jos pakotetaan töihin ilman palkkaa niin vastoimina pakotetaan maksamaan palkkaa tai ainakin toimitaan niin että työlle tulee vähintään sama hinta kaksinkertaisena jos se teetettäisi palkkatyönä.

        Löysin omalta koneelta sinne vuonna 2010 tallentamani tarinan joka pli tuolla potkut ja työttömyys-palstalla, asia on nyt vieläkin ajankohtaisempi kun silloin oli.

        "Palkanmaksuhalun palauttaminen


        Tämä on vanha tarina jonka kuulin aikoinaan entiseltä työkaverilta, lienee tosi koska ei kaverilla ollut tapana koskaan valehdella. Tämä ei ole kehotus kenellekkään käyttää samoja menetelmiä kun tässä tarinassa on käytetty.

        Ja sitten asiaan...
        Aikoinaan kun suomalaiset oli olleet rakentamassa Kostamuksen kaupunkia. Oli siellä ollut myös tämä työkaveri erään suomalaisen Kaaleppi-nimisen (nimi muutettu) rakennusurakoitsijan palveluksessa. Tuolla urakoitsijalla oli ollut samanlainen tapa kun nykyisin on noilla loispummiyrittäjillä, eli täydellinen palkanmaksuhaluttomuus. Kottia oli sentään joskus maksanut työntekijöille ja sitäkin mahdollisimman vähän.

        Olipa sitten eräänä päivänä tämä Kaaleppi tullut käymään työmaalla Kostamuksessa. Palkoista oli kovasti ollut puhetta ja Kaaleppi oli taas kerran luvannut maksaa ne ensitilassa, nyt olisi tarjolla vain kottia. No tähän ei olleet työntekijät tällä kertaa tyytyneet vaan olivat vieneet Kaalepin jonnekin kauas korpeen mistä ei huuto kuulu ja "virponeet" oikein kunnolla, vaikka tiettävästi ei ollut silloin edes palmusunnuntai.

        Seuraavana päivänä oli Kaaleppi 700 km pituisella kotimatkallaan tullut toisiin ajatuksiin palkanmaksun suhteen. Siihen aikaan, joskus vuoden 1980 paikkeilla ei tiet eikä auton jousitus olleet lähellekkään niin hyviä kun ne nyt on.

        Seuraavana palkanmaksupäivänä oli palkat tulleet työntekijöiden tilille ja jatkossa ihan säännöllisesti. Olipahan saaneet ahneuden karkotettua ainakin yhdestä työnantajasta, Kaalepista.

        Tuota ahneutta on ollut aina ja tulee aina olemaan, samoin ”Kaaleppeja”.

        Kyllä yksi vanha konsti on aina parempi kun pussillinen uusia. (vanha sananlasku)"


    • gsddfdffs

      <Vittu te ootte Pikavippienne kanssa ihan kusessa. Kuka noit ottaaa jos ei täys ääliö.

    • InnokasOrjatyöläinen

      Odotan jo innolla että pääsen orjatyöhön. Kukahan onnekas minut saakaan orjakseen? Tovottavasti ei satu sitten mitään vahinkoja kuten esim. tulipaloja, kalliiden työkoneiden hajoamisia tai asiakasrekisterien ja kovalevyjen deletoimisia. Jännittää sillä kaikkea ikävää voi aina vahingossa sattua!

      • romuatippuukoneisiin

        ...ja kaikki vastarinta on ihan samalla perusteella syyntakeetonta kuin perustellaan palkattomaan työhön pakottamista.


      • dsasfsfdasdfddf

        Niin minäkin odotan! Tappamista, polttamista ja raiskaamista!


    • näinsevainon

      eihän te herranjumala ilmaiseksi töihin mene, teille maksetaan päivästä 9 euroa rahaakin, vaikke se mielestäni on liikaa.

      menkää nyt loiset töihin, tehkää jotakitukien eteen.

      kjäh kjäh

      • 7583582

        Saisivatkin vain 9 euroa... ne nostavat kuitenkin lisäksi peruspäivärahat ja asumistuet. Julkiset palvelutkin tulevat kuin Manulle illallinen.


      • hahahahaaa

        Höpöhöpö. Itse saan tasan työmarkkinatuen verran. 9 euroa ei riitä edes kuluihin, edestakaisin menisi viimeksi kun katsoin 12 euroa pelkkiin matkoihin. Olen ollut myös kokeiluissa joissa ei edes työvaatteita tarjottu, napinaa tuli ettei crocsit ole turvalliset kengät. Arvaappa vaan menenkö enää.

        Lisäksi maksoin (valtiolta tulevasta työmarkkinatuesta) noin 1500 euroa kunnallisveroa ja palveluita käytin tasan nolla. Julkisia kulkuväyliä/teitä käytän ainoastaan. 1500 euroa teiden käyttömaksua on vaan liikaa. Jos jään toimeentulotuelle niin sitten hankin kyllä oman kämpän ja asumistuki toimeentulotuki alkaa pyöriä. Myös terveydenhuoltopalveluita alan käyttää kuin Manu konsanaan.


      • 7583582
        hahahahaaa kirjoitti:

        Höpöhöpö. Itse saan tasan työmarkkinatuen verran. 9 euroa ei riitä edes kuluihin, edestakaisin menisi viimeksi kun katsoin 12 euroa pelkkiin matkoihin. Olen ollut myös kokeiluissa joissa ei edes työvaatteita tarjottu, napinaa tuli ettei crocsit ole turvalliset kengät. Arvaappa vaan menenkö enää.

        Lisäksi maksoin (valtiolta tulevasta työmarkkinatuesta) noin 1500 euroa kunnallisveroa ja palveluita käytin tasan nolla. Julkisia kulkuväyliä/teitä käytän ainoastaan. 1500 euroa teiden käyttömaksua on vaan liikaa. Jos jään toimeentulotuelle niin sitten hankin kyllä oman kämpän ja asumistuki toimeentulotuki alkaa pyöriä. Myös terveydenhuoltopalveluita alan käyttää kuin Manu konsanaan.

        Jos vaikkapa sairastut syöpään, olet kuitenkin vailla sairaanhoitoa. Jo yksin tuon sairauden saa joka kolmas. Hoitokuluja ei välttämättä lasketa edes kymppitonneissa. Sellaisen sairausvakuutuksen arvoa ei jokusella satasella vuodessa kustanneta.

        Lisäksi olet tainnut esimerkiksi käydä ilmaiseksi koulua. Myös demokratian toteuttamiseen kuuluvan hallinnon kustantaminen kuuluu kaikille. Mieluummin omilla kuin valtiolta lahjaksi saaduilla rahoilla.


      • hahahahaaa

        No se nähdään sitten jos/kun sairastun. En käy missään seulonnoissa ja jos jotain oireita on niin en todellakaan ole heti lääkäriin ryntäämässä. Koulua olen käynyt, ne on maksettu silloin työssäkäyvien/tuilla olevien tuloista. Vaikka olisin "kokeilemassa töitä" maksaisin edelleen veroja (sen melkein 20%) vain tuosta samasta valtion työmarkkinatuesta. Eli sen enemmän en "omillani" olisi kuin nytkään. Nyt en taatusti vie kenenkään työpaikkaa eikä tarvitse kokea olevansa alempiarvoinen muihin samaa työtä samassa paikassa tekeviin nähden.


    • ötyä

      Toivottavasti kuolet paskoihis :D

      • vikatikkii

        Ja sinä pikavippeihis...hohohoo hehehehhe...:D


    • abragadabra

      Pelasiks taas vähä pokerii hehheheheh hihihiihiihihi :D

    • poiisituleekoht

      112

    • sredsfgd

      Kuka noita pikavippejä edes ottaa jos ei täys kaheli...sen verran epäilyttäviä puljuja ettei tiedä koska se velan perijä on sun ovellasi.

    • näinsevainon

      kjäh kjäh, kirjoittajaloinen tiedät kyllä että tulevaisuutesi on harmaa, karenssin harmaa.

      sinua ei kukaan koskaan ota töihin, olet tämän yhteiskunnan ulkopuolella,

      ainoastaan ilmaiset työt seurakunnissa ja kunnissa ja säätiöissä kutsuvat sinua, siinä on sinun tulevaisuutesi.

      kjäh kjäh

      • 167-176

        Tuliko paskat rinnuksille kun sanoit "kjäh kjäh " vai peräti mällit housuun, todennäköisesti molemmat.


      • dsfddf

        Tuplana :D...Mäpä tiedän mis toi asuu kjäh..


    • kjähh

      Eipä ole ilmais töitäkään näkynyt...kjähhh.

    • kjähh

      Tuo kjäh tyyppi on vain pikku ruikku jolla on pieni muna ja asunto myynnissä.

    • näinhänsevainmenee

      Hei te kaikki ilmaistyöläiset.
      Teidän joukkionne sen kuin vain kasvaa ja kasvaaa.
      Virallinen suomi kiittää teitä, olette tärkeitä hlöitä rakentamassa meidän yhteistä tulevaisuuttaamme.

      Teitähän ei kukaan enää koskaan ota normaaliin töihin, siis töihin josta maksettaisiin palkkaa, EI, te olette itse ohjanneet itsenne ULOS tästä yhteiskunnasta.

      Ja koska teille ei enää omaa paikkaa löydy, niin teidät TÄYTYY tehdä töitä meille
      ILMAISEKSI

      siis ILMAISEKSI, ymmärrätkö.

      Maailmassa ei tunneta yhtäkään lakia joka kieltäisi moisen, EI YHTÄKÄÄN

      Kjäh, kjäh, kjäh, kjäh, kjäh,

      • dasfsefesdfdfa

        Mee sää pedofiili vittuun täältä!


    • kjähkjäh

      kjäh kjäh
      kjäh
      menkääs ny te ilmaistyöttömät nukkuun, huomenna pitää mennä ilmaisduuniin säätiöön, laskekaa ny lampaita että ootte terhakkana huomenna säätiöllä ilmaisduunis.

      tai muuten kelatäti antaa teille karenssia kjäh kjäh

    • dfggd

      Sä oot ihan tyhmä. Mee itte sinne säätiöihis.

    • sdggds

      Otiks pikavippii 50 donaa ja nyt paskat lensi rinnuksille kjäh...

    • näinsevainon

      Hei te kaikki ilmaistyöläiset.
      Teidän joukkionne sen kuin vain kasvaa ja kasvaaa.
      Virallinen suomi kiittää teitä, olette tärkeitä hlöitä rakentamassa meidän yhteistä tulevaisuuttaamme.

      Teitähän ei kukaan enää koskaan ota normaaliin töihin, siis töihin josta maksettaisiin palkkaa, EI, te olette itse ohjanneet itsenne ULOS tästä yhteiskunnasta.

      Ja koska teille ei enää omaa paikkaa löydy, niin teidät TÄYTYY tehdä töitä meille
      ILMAISEKSI

      siis ILMAISEKSI, ymmärrätkö.

      Maailmassa ei tunneta yhtäkään lakia joka kieltäisi moisen, EI YHTÄKÄÄN

      Kjäh, kjäh, kjäh, kjäh, kjäh,

    • sdgsgdgds

      Sinä et ymmärrä ainakaan mistään mitään. Pikavippi 446 % vuosikorolla ??? Kuka noita ottais jos ei täys kaheli.

    • zffzzfd

      Itte ne vipit on otettu että kattelepa peiliin.

    • KJÄHKJÄ

      Hei te kaikki ilmaistyöläiset.
      Teidän joukkionne sen kuin vain kasvaa ja kasvaaa.
      Virallinen suomi kiittää teitä, olette tärkeitä hlöitä rakentamassa meidän yhteistä tulevaisuuttaamme.

      Teitähän ei kukaan enää koskaan ota normaaliin töihin, siis töihin josta maksettaisiin palkkaa, EI, te olette itse ohjanneet itsenne ULOS tästä yhteiskunnasta.

      Ja koska teille ei enää omaa paikkaa löydy, niin teidät TÄYTYY tehdä töitä meille
      ILMAISEKSI

      siis ILMAISEKSI, ymmärrätkö.

      Maailmassa ei tunneta yhtäkään lakia joka kieltäisi moisen, EI YHTÄKÄÄN

      Kjäh, kjäh, kjäh, kjäh, kjäh,

    • dfhfhdf

      Itte ne vipit on otettu että kattelepa peiliin. .

    • äSDP

      Hei kaikki
      SDP tulee ja voittaa!
      SDP tulee ja korottaa (rikkaiden) veroja!
      SDP tulee ja avaa baarin - meille kaikille!

    • tätsitpois

      Kiitos SDP:n, tämän AY-joukkion uskollisen huutolaispojan on meillä suomessa euroopan, ehkä koko maailman jäykimmät työmarkkinat.
      Kenenkään ei kannata ottaa työtä vastaan, baari auki ikuisesti

    • Koskaaneitiedä

      Wieneri jättää vaan eropaperit ja jää nukkuun ku niin väsyttää. Kyllä tää maailma ilman suaki pyörii. Saat eka karenssin ja sit lorvia kostoksi jonku aikaa ja sit 9 eurolla töihin. Mukavaa vai mitä? Johan sitä on odotettu että te uuvutte että me päästään töihin. Roolit vaihtuu mut muista ettei saa valittaa. On hyvä olla ylimielinen niin kauan kun ei itselle käy samoin. Mutta elämä ei ole ennalta päätetty joten kannattais olla vähän nöyrempi ettei tarvi sanojaan nieleskellä kun on itse vieläkin huonommassa jamassa. Viimeistään vanhana olet toisten armoilla. Toivoisitko hyvää kohtelua vai hoitajan joka ei välitä miten voit koska saa vain 9 euroa päivältä ja koska sinä olet niin ylivertainen että ilkut hänen asemaansa.

    • Heillejotkaodottavat

      Aloittajalle lienee hyvä mainita pitkällisen ryhtymisen johdosta, ettei taivasten valtakunnassa ole enää näin, Valtakunnassa, joka on jo tehty ja toteutetaan odottaen luomakunnan huokausta.

    • nykyäänpiisaa

      Jostain sen yrityksen ja ahkeran työnantajan on hankittava laiskottelu-todistus. Päättelemättömyys edistää myös asiaa. Ehkä paremminn kuin arvot.

    • aivanhanurista

      Juu, lotoamalla

    • yrityksesinäkyy

      Lähde ihmeessä mukaan äläkä jää sivustaseuraajaksi. Muuten ryhdyt näyttämään ihan palstahäiriköltä. Ja kateuden syömältä raadolta, kuten kirjoituksesi antaa ymkmärtää.

    • tätsitpoisss

      Nämä 9 euron päivätyöt ovat itse asiassa todella hyvä juttu suomessa. Kun lähes 500 000 päinen joukkio alkaa tekemään 9 euron päiviä, niin siinä on kyllä aika paljon käsipareja ja tulos alkaa pitkällä aikavälillä näkymään meidän kaikkien kohdalla, kansantalous piristyy, on jo alkanut näkyäkin.

      Ilmaistyö on tärkeä ja tulee olemaan yhä tärkeämpi osa meidän yhteiskuntaa.

      Saavathan nämä ilmaistyöntekijät joka tapauksessa yhteiskunnalta ilmaiseksi kaiken, voivat siis ihan hyvin tehdä yhteiskunnalle takaisin 9 euron päivillä saamansa.

      Kiitos teille, me tarvitaan teitä.

      • hyvääsyksyäkaikille

        Samaa mieltä! Olen tehnyt vuosikausia töitä yrittäjänä 24/7 ilman lomia, eikä rahaa ole juurikaan menojen jälkeen jäänyt käteen. Nyt yritys pyörii melkein kokonaan ilmaistyövoimalla ja olen varannut kahden viikon lomamatkan etelän lämpöön. Yritykseni tulos on myös tänä vuonna reilusti plusmerkkinen. Työntekijät ovat iloisia, kun heillä on jotain hyödyllistä tekemistä ja itsellänikin on hyvä mieli kun voin auttaa työttömiä ja on oma talouskin kunnossa, eli win-win tilanne kaikille osapuolille!


      • fafefeeafsfesddf

        Sairaita riistäjiä! Henki poes vaan!


    • DFRYUVGB

      Aloittajan aloitusta ei tarvi ottaa tosissaan. On yleisessä tiedossa, että persumieliset ovat valloittaneet lähes kaikki keskustelupalstat, sillä yleisesti ottaen samanlainen ihmisten haukkuminen ja kaikenlainen muu kylmyys ihmisiä kohtaan palstoilla ja lehtien mielipiteissä on näillä säälittävillä egonsa vangeilla lisääntynyt.

      KAnnattaa muistaa, että ihmisillä on aina suurempi tarve valittamiseen, kuin sen ilmaisuun, että asiat ovat hyvin. Joten asia on niin, että tämä pienisieluisten ego-ihmisten valittaminen kanavoituu persujen äänestämisenä. Se kanavoituu myös mielipidepalstoille valittamisena. Persujen kannatus on kuitenkin siellä 9% tuntumassa. Joten ei huolen aihetta, nuo siat ja pikkusieluiset valittajat eivät enää koskaan tule pääsemään hallitukseen. Sen sijaan näyttää sille, että seuraavaksi mennään päinvastaiseen suuntaan ek-vaaleissa.

      Suomi on myös täysin velvoitettu maksamaan tiettyjä vähimmäistukia, eikä Suomi koskaan voisi leikata tukia kokonaan pois, sillä se saisi siitä sanktiot EU:lta, jonka määräykset sitovat sitäkin.

    • tätsitpois

      Kyllä se vain nyt on niin, että nämä loiset jotka ovat tottuneet tukia nauttimaan ja näin myös elämästään, heidän kissanpäivänsä ovat luetut, nimittäin kuin sieniä sateella ilmestyy katukuvaan yhdistyksiä jos jonkinlaisia jotka ovat ottaneet tehtäväkseen työllistää näitä loisia 9 euron päivähintaan "saadakseen heidät takaisin työelämään" no ei todellakaan, vaan tuottamaan liikevaihtoa.

      On täysin selvää, että kun yhteiskunta toisaalta tukee näitä mitä ihmeellisimpiä työllisyyskokeiluja ja toimia, sitä enemän näitä yhdistykisä tulee jotka eivät todellakaan halua, että nämä loiset koskaan mitään löiytäisivät, koska näin he ovat ilmaiseksi töissä näissä yhdistyksissä tehden ilmaista työtä.

      Nämä loiset eivät tulee enää koskaan elämässään olemaan todellisessa palkkaa maksettavassa työssä mukana, heidän tulevaisuutensa on ja tulee olemaan ilmaistyö yhdistyksissä.

      Kjäh kjäh

    • IlmaistaRahaaOnkoSitä

      Se mikä Laulaen tulee, viheltäen menee.... ^^

    • tätsitpoissssss

      Kiitos SDP:n, tämän AY-joukkion uskollisen huutolaispojan on meillä suomessa euroopan, ehkä koko maailman jäykimmät työmarkkinat.
      Kenenkään ei kannata ottaa työtä vastaan, baari auki ikuisesti

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe