Satamavirasto myynnissä

krynderiii

No niin parkujat. Nyt on satamaviraston rakennus jälleen myynnissä. Kaikki jotka asiasta pitivät kovaa porua, niin nyt pankkiin rahaa hakemaan ja tekemään halpoja kauppoja.
https://huutokaupat.com/fi/v/430338

91

2286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mämmitoki

      Tarjous on jo sisällä mutta sen myynti on jo sovittu. Ja sitä ei taida mikään muuttaa. Jonkun päättäjän taskut pullottaa.

      • OlikoEdes50000

        Mikäs oli se hinta jolla tuota kiinteistöä ja arvotonttia yritettiin sille ensimmäiselle ostajalle venkoilla?


    • Ostamaaan

      Ei myyntiä ole missään sovittu. Tuolla se on vielä 36 päivää avoimessa huutokaupassa. Nyt kannattaa jättää päättäjäfoliohatut narikkaan ja lähteä tarjoamaan.

    • Einiinkovauskovainen

      Upea merenrantakiinteistö hyvässä kunnossa upeassa paikassa.

      Mielestäni asiassa oli selvasti huijauksen makua ensimmäisellä kerralla, puhuttiin asbestista mukamas hintaa alentavana asiana. Tosiasiassa jokaisessa 50- 60- 70- luvun kiinteistöissä on käytetty asbestia, joka on hyvä rakennusmateriaali. Alkuperäisiä valurautaviemäreitä on 1920-luvun taloissakin, tähän joku satusetä keksi että viemäritkin ovat huonossa kunnossa tässä kiinteistössä joka rakennettu 1963, aivan täyttä tarkoitushakuista paskaa koko asia, selvästi oli salamyhkäinen tilaus Kiinteistöporin myymänä ei tainnut olla edes netissä, nyt on avoin rehti peli luulempa että itsekin tarjoan yli 120 000 euroa Hacklin naapurissa saattaa ostaa koko kiinteistön pois tulevaisuudessa.

      Vesiputkien kuntoa, koska kaupungin vesi saattaa olla ihan hyvin jäljellä vielä toiset 50 vuotta. Minua henkilökohtaisesti todella kiinnostaisi tietää miksi tämä yritettiin lahjoittaa aiheettomasti keksimällä ja mustamaalaamalla kyseistä kiinteistöä.........nyt peli on auki ja huomattavasti rehellisempää avoimia esittelytilaisuuksia kiinteistöllä olisi järkevää vaatia kaupungilta

      • rahaa_tiskiin

        Katsotaanpa asiaa eri kulmasta. Jos kaupunki ei olisi puhunut asbestista mitään. Tai siitä, että siellä on ollut viemärien vuoksi vesivahinko, niin olisi sinullakin ollut suuri poru "kaupunki kusettaa ihmisiä" tyylillä. Tuo kohde oli normaalissa myynnissä netissä ja ikkunassa kuukausia. Netistä sen itsekin bongasin. Eipä mennyt 180.000 euron hintaan ja huutokaupassakin hinta on nyt noussut huimalla tonnilla (41.000). Lyö nyt muille luu kurkkuun ja tarjoa se 120.000, vai oletko vain köyhä parkuja?


    • totuuttakehiin

      kuka puhuu vesivahingosta ei ainakaan tälläistä tietoa ole Porin kaupungilla.

      Asbesti oli käytetyin materiaali kaikissa vanhoissa taloissa.

      Surettaako sua hinnannousu.... hhahaaaaahh... tuleeko käyhälle liian kalliiksi

      • Apukoululainenko

        "Kellarikerroksen kattilahuoneessa on ollut vettä lattialla viemäritukosten takia eli vesivahinko. Kellarikerroksen yhdessä nurkassa on epäily kosteusvauriosta. Myös muita piileviä vaurioita saattaa olla."

        Tuossa on muuten tekstiä itse myynti-ilmoituksesta. Kannattaisiko opetella lukemaan, tai kysyä kaverilta siellä Pihla-Pubissa, että mitä tuossa ilmoituksessa lukee.


    • dsadsadsada

      No, lue SK:n uutiset asiasta. Siellähän on maininta mm. alakerran vesivahingosta, josta nimenomaan kiinteistöstä vastaava kaupungin edustaja puhuu. Lue enemmän, luulet vähemmän. Se, että asbestia on käytetty "kaikissa vanhoissa taloissa" ei tee siitä vähemmän vaarallista. Jos kiinteistöä joku meinaa remontoida, niin siihen pitää ottaa töihin firma, jolla on asbestilisenssi. Itse et saa purkutyötä tehdä. Pettymykseksi von kertoa, että en ole kiinteistö edes harkitsemassa.

      • PorilainenMiljonääri

        Alakerran ämpärillisestä vettä mitään suurta arvonlaskua noin suureen palatsiin saa. Asbestia on kuten kaikissa muissakin. Tuon kiinteistön todellinen arvo on vähintään 200 000€ ja sitä halvemmalla sinä et sitä tälläkertaa tule saamaan.


    • JeiPiii

      Tuon tontinkin arvo on jo vähintään 300 000€. Tuohon vähän maalia ulkoseinään niin on komea pytinki.

      Taidan itsekin alkaa huutamaan. Muutan tuohon asumaan jos hinta jää alle sadantonnin.

    • porin-vaari

      Kyl mää voin ostaa.Mää tarjoon ny heti 1€.Käteismaksu.

    • jhasgdfjahsgdfj

      "Tuon tontinkin arvo on jo vähintään 300 000€. Tuohon vähän maalia ulkoseinään niin on komea pytinki"

      Ei kannata ainakaan ajatella sijoitus- tai kiinteistövälittäjän uraa. Tontilla ei ole edes rantaoikeutta.

    • PorilainenMiljonääri

      Hinta senkun kohoaa. Ette tuota kiinteistöä sampolan yksiön hinnalla saa. Huudan viimeisenä päivänä ainakin 150 000 euroon asti.

    • EtSinäTuotaSaa

      Heitin taas 500e päälle. Huudan 300 000 euroon asti.

    • TuuraVuorineuvos

      Se olin kyllä minä!

    • TaidanHuutaa

      Jaahas, heittäiskö sitä taas tonnin päälle.

    • HyväBisness

      Merisatamantie 13, 28880 Pori
      "Vuokratuotot ovat tällä hetkellä kuukaudessa yhteensä 2.100 €, alv 0%."

      Vuokraa tulee siis 25 000€ vuodessa. Nyt kannattaa tehdä elämänsä kaupat, ostaa kohde, korottaa vuokrat, niin saat 40 000 euroasi jo vuodessa takaisin.

      • Älkää_tappako_nauruun

        Ekonomi hei! Kiinteistön pelkät lämmityskulut on 17.000 euroa vuodessa kaikki muut kulut siihen kylkeen. Siitä vaan euroja hieromaan. Osaatko peruslaskutoimituksia?


      • Vielä_lisää_naurua

        Korjataan sen verran, että vesi, sähkö ja lämpö kaupungin ilmoituksen mukaan 22.500 eur/vuosi kiinteistövero 8000 eur/vuosi. Mene hankkimaan tuosta sitten rahasampo itsellesi!


      • PorilainenMiljonääri

        Vuokra-asukkaat maksavat itse lämmityksen, sähkönsä ja vetensä. Tuo on puhdasta tuottoa.

        Lisäksi teen loppu virastoon 10 uutta vuokrayksiötä merinäkymin, jotka vuokraan 300€kk per luukku. Joten saan tuosta virastosta vuosittain yli 70 000€ vuokraa.


      • Huutonaurua__

        Eli sinun matematiikallasi vuokralaiset maksaa juoksevat kulut (vesi, sähkö, lämmitys) 22.500 eur/v tuottoa tulee 25.000 eur/v vuokrista. siis joku maksaisi vuokraa tällä hetkellä bruttona 47.500 eur/v? Siellä on 54m2 ja 98m2 asunnot. Ihan kertaallinen neliövuokra.


      • UpeaKiinteistö

        Toimistotilatkin vuokraan jollekin puhelinmyyntifirmalle 15 000€/kk.

        Kyllä tästä vielä hyvä sijoitus tulee. Eipähän mene ilmaiseksi kaverille, kuten meinasi jo käydä. Nyt pääsee muutkin rikastumaan tällä ihan ilmaisella kohteella, jonka arvo ei ole edes lähelläkään tontin arvoa.


    • Ihanaaaaaaa

      Ainoa pikku probleema vain on, että tuota kiinteistöä ei voi lohkoa asumiskäyttöön. Oletteko lukeneet edes noita kiinteistön kuponkeja? Joo, tottakai menee 15000 vuokralla puhelinfirmalle. Ihan samalla tavalla, kuin kaikki keskustan halvemmat vapaat yrityskiinteistöt. Täytyy sanoa, että optimismia teistä kyllä löytyy, mikä on porilaiselle kerrankin upea piirre!!

    • PorilainenMiljonääri

      Nonni. Lähtekääs nyt huutamaan. Vai pitääkö minun taas korottaa muutamalla tonnilla?

      • Faktum

        Ikävä palauttaa sinut maanpinnalle, mutta tuo viimeinen huuto on minun.


    • SanokaaMinunSanoneen

      Muistakaa huutajat. Pelkkä tontti on jo tulevaisuudessa 2 miljoonan euron arvoinen, kun tuo kiinteistö joskus puretaan ja tilalle kaavoitetaan viidelle omakotitalolle tontit upein merinäkymin.

      Älkää nyt vaan antako mennä sampolan yksiön hinnalla, meriporin upeinta tonttia.

      • EiSanotaOletVäärässä

        No nyt sitten hakemaan 1.500.000 euroa pankista. Maksat rakennuksesta sen ja sulle tulee sitten 500.000 voittoa.

        Porissa ei ole, eikä tule olemaan 2 miljoonan rantatontteja. Ihan vertailukohdaksi: jos otat 100.000 euroa taskuun ja kierrät tonttien omistajia Luvialla yms., niin saat valita tontin kuin tontin. Ja ne on jossain muualla kuin Hacklinin trukkihallin naapurissa.


      • MeriporinToimitusjohtaja

        Tuon satamavirastonkin vieressä on omakotitaloja. Tuon tontille saa niin upeita omakotitaloja, kymmenen kappaletta tuolle 10 000 neliön tontille.

        Korottakaas nyt joku niin heitän heti taas 500€ suuremman tarjouksen.

        Alle 200 000 euron hinnat tuosta tontista on pelleilyä.


    • asasasasasas

      Vieressä on kylläkin trukkihalli ja pari muuta teollisuushallia :-) Lähimpään omakotitaloon on puoli kilometriä....

      • saassaeeeaea

        Jos ne muutkin viereiset omakotitalot on trukkihallien vieressä, niin mahtuu tuohonkin tontille omakotitaloja. Lisäksi hacklinin ja ählströmmien "vanhat aivot" eli patruunat ovat jo kuolleet aikoja sitten, ja näiden uusien sukupolvien pikkutyttöjen aikana enää mitään toimintaa ole siinä mittasuhteessa noissa halleissa, että se naapureita haittaisi.

        Joku tekee hyvät rahat tuolla satamavirastolla ja yli 10 000 neliön merenranta arvotontilla, jos menee tuolla skodan hinnalla kaupaksi.


    • sdasdasasdasa

      Ai, siitäkö tämä asia nyt kiikastaa? Joku saa rakennuksen ja tontin mielestäsi halvalla, mutta kuitenkaan itse et halua sitä ostaa? Paha mieli ja tunnelma pilalla?

      Olet unohtanut omakotitalohaaveissasi muutaman seikan: Kyseinen tontti kuuluu sataman asemakaavaan, eikä ko. tontille ole mahdollista rakentaa omakotitaloja. Kaava on lisäksi aivan tuore ja sitä tuskin edes saisi muutoksen alle, johtuen juuri satamasta ja muista teollisuustonteista. Sataman riskeihin nykyään kun lasketaan kemikaali, melu, liikenne jne. haitat, eli "omakotikaava" ei ole edes mahdollinen.

      Kuka tuon rakennuksen tontteineen ostaakin, ottaa kyllä ihan hemmetinmoisen riskin. Vanha rakennus, joka voi olla aivan minkälainen pommi vain. Rakennettu kultaisella -70 luvulla asbesteineen ja betonin sisällä olevine vesi-ja viemäriputkineen. Valmis vesivahinkokin jo olemassa.

      Itselläni ei ole tässä prosessi penninjeniä kiinni, eikä tule ikinä olemaan. Ihmetyttää kuitenkin ihmisten ajattelumalli "tosta saa varmuudella kaksi miljoonaa" ja "rakennetaan vaan kymmenen omakotitaloa". Arkipäivän realismille ja maalaisjärjelle olisi nyt käyttöä.

      PS. Kannattaa muuten käydä katsomassa missä tuon kohteen lähin omakotitalo sijaitsee tai sitten opetella käyttämään vaikka Googlen Street View:tä.

      • PorilainenMiljonäär

        Tunnen alueen kuin omat taskuni. Tuo on todella rauhallinen paikka. Hyvä jos yks sataman pyöräkuormaaja ajaa päivässä ohi. Tuon tontin ihan läheisyydessä on omakotitaloja.

        Selvästi haluat saada tuon 2 miljoonan euron arvo tontin muutamalla kymppitonnilla. Varmasti vituttaa että ensimmäisellä kerralla et sitä saanut itsellesi junailtua ja nyt hinta nousee lähemmäksi todellista arvoa.


    • Uniluodon_aboriginaali

      Edellisen kierroksen ostajien nimet oli lehdessä enkä kuulu heihin. Itselläni ei koskaan riittäisi eurot tuon kohteen ylläpitoon, niin kuin ei sinullakaan. Kiinnostus ostamiseen on nolla, mutta muuten tykkään kommentoida noita täysin hatusta vedettyjä juttujasi. Tuosta omakotitalojutusta voitaisiin lyödä pieni veto jos rohkeutta riittää. Lähin paikka missä asutaan on rivitalo 370 metrin päässä satamavirastosta. Kannattaa tulla käymään Mäntyluodossa joskus! Oppisit maantietoa samalla.

      • PorilainenMiljonääri

        En yhtään ihmettele ettet ymmärrä mitään kohteen todellisesta arvosta jos asut niissä mäntyluodon/uniluodon pulsukerrostaloissa.

        Ja kyllä sinunkin rahat tuon ylläpitoon riittävät, tuottavathan vuokralaiset jo kohteen ylläpitokulut. Olisit tuonkin pystynyt itse päättelemään ja laskemaan jos edes vähän pohtisit mitä kirjoitat, etkä kirjoittaisi heti mitä sylki tuo suuhun.

        Rivitaloja tuossa ei ole lähimaillakaan.


      • Huutonaurua__

        "Rivitaloja tuossa ei ole lähimaillakaan."

        Tuo kommentti osoittaa tietojesi tason aukottomasti.


    • merikarhu3
      • KaikkeaSitäOppii

        Ohhoh. Olen aina luullut että tuo on paritalo.

        No jos itse voitan tuon satamaviraston suuren merenranta-arvotontin itselleni käytetyn auton hinnalla, niin rakennan siihen sitten myös rivitaloja. Tai ehkä jopa tornitalon.


    • TuuraVuorineuvos

      Ainiin.. siihenhän saa itse tehdä uuden kaavan.
      Sori unohdin

    • Times_the_are_Changing

      "Kyseinen tontti kuuluu sataman asemakaavaan, eikä ko. tontille ole mahdollista rakentaa omakotitaloja. Kaava on lisäksi aivan tuore ja sitä tuskin edes saisi muutoksen alle, johtuen juuri satamasta ja muista teollisuustonteista."

      Jep, kaavamuutokseen tarvitaan vain allekirjoitus, ei muuta. Kaavoja on muutettu ja tullaan myös muuttamaan ihan tuosta vaan, ei se sen kummoisempaa toimintaa ole. Vähän kun katsot ajassa taaksepäin niin huomaat esimerkiksi että Reposaaressakin oli jokinaika sitten satama ja telakka, mitähän noilla teollisuusalueilla mahtaapi nykyään olla.

      • asdasdadasda

        En asu "mäntyluodon/uniluodon pulsukerrostaloissa", vaan minulla on sinun laskutaitojesi mukaan 1 milj. eur tontilla omakotitalo merenrannassa.

        No, muuttaisitko sitten tuon kaavan allekirjoituksellasi, se auttaisi tuon kohteen myynnissä huomattavasti. Tekisit palveluksen kaikille! Älä välitä siitä, että kaupunki on painottanut tonttiin liittyviä rajoituksia erityisehtoineen.
        By the way, Reposaaressa telakka muuten lopetettiin -70 luvun puolessa välissä, eli ei ihme että siellä on nyt muuta toimintaa.


    • Rahatpolttaataskussa

      No mulla on aikaa venata se 10-30 vuotta. Kyllä se kaava siitä muuttuu.

    • PorinRikkainSijoittaja

      No eikö kukaan uskalla enää tarjota? Yrittäkääs tarjota niin näytän että kenellä sitä rahaa löytyy...

    • HannuGarpo

      Oletko siis tarjoaja 1 , 2 vai 3 ? :D

    • helevetinenkelit

      Tuohan olis hyvä mesta jollekin moottoripyöräkerholle. Vuokralaiset maksais kulutkin.

    • Hylkyalue

      Kallontien kerrostaloissa kaksio maksaa 50.000 € ja menevät huonosti kaupaksi. Merinäköalasta huolimatta. Tälle tontilla rakennettavasta kaksiosta saa varmaan 500.000 €?

      Tähän asti Mäntyluoto on ollut kaikkea muuta kuin suosittu ja kallis asuinalue, mutta nytkö se muuttuu?

      • ItsekinHuudan

        Nimenomaan. Jos putkiremontoimattoman neukkukuution hinta on enemmän kuin tämän arvotontilla sijaitsevan upean kiinteistön, kannattaa jokaisen lyödä 1 1 ja yrittää tarjota tästä satamavirastosta sitä kiinteistävälittäjän arvioimaa 450 000 euron hintaa.


      • wannabe_välittäjä

        Niin, tämähän oli myynnissä kiinteistönvälittäjällä 180.000 hintaan ja kukaan ei ollut kiinnostunut muutamaan kuukauteen. Kukahan "välittäjä" kännipäissään on tuollaisen 450.000 arvioinut. Sinä vai?


      • nuukamies
        wannabe_välittäjä kirjoitti:

        Niin, tämähän oli myynnissä kiinteistönvälittäjällä 180.000 hintaan ja kukaan ei ollut kiinnostunut muutamaan kuukauteen. Kukahan "välittäjä" kännipäissään on tuollaisen 450.000 arvioinut. Sinä vai?

        Onhan arvio selvästi alakanttiin, mutta en minäkään tarjonnut kuin 600.000.


    • PorilaineMilzönääri

      Lopettakaa nyt jumalauta korottamasta että saan tämän halvalla.

    • porilaineköyhä

      SIIS PELKISTÄ ASUKKAIDEN LOOSSIEN VUOKRISTA TULEE 30 000€ alv.0% VUOSITTAIN! TÄMÄ SIJOITUS SIIS MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN 1,5 VUODESSA!

      SAAT ILMAISEKSI ARVOTONTIN!

      Huutaisin itsekin jos olisi varaa.

    • HalpaaOn

      Halvalla menee

    • g...piste

      Ketä talossa tällä hetkellä asuu?
      Pihassa grillit yms.

    • 2.0Lkahvinkeitin

      "Ketä talossa tällä hetkellä asuu?
      Pihassa grillit yms. "
      Myynti-ilmoituksen mukaan asuu vuokralaisia.

    • EnHuudaOlenKöyhä

      Tilatkin vois vuokrata kokous tai toimistokäyttöön...

    • KomiaHuuto

      No nyt tuli isokin raha peliin mukaan. 1pv enää kohde huudettavissa.

      Hyvä että tällä kertaa ei mene pöydän alta ilmaiseksi kaverille.

    • KomiaHuuto

      No nyt tuli isokin raha peliin mukaan. 1pv enää kohde huudettavissa.

      Hyvä että tällä kertaa ei mene pöydän alta ilmaiseksi kaverille.

    • Huutamista

      Päivä enää jäljellä

    • ErrkkiLiikane

      "Kiinteistö on asemakaavassa Toimitilarakennusten korttelialuetta"
      Ja siellä kuitenkin Asuu ihmisiä??
      Kukas tämä valopää tarjoaja nro 4 on? Korottaa kännispäissään omaa tarjoustaan. :)

      • GoNro4

        Se näytti kerralla närhenmunat teille persaukisille osamaksuautoilijoille.


    • OikeinHienoa

      Tällä kertaa ei mene pöydän alta kaverille.

    • HAHAHAHA_RAHA_PUHUU

      Jaa, loppuiko tarjoajilta 1,2 ja 3 rahat jo?

      • PorilainenMiljonääri

        Taisivat olla persaukisia haaveilijoita


    • KohtaMyyty

      5 tuntia enää aikaa huutaa.

    • KUKA_VOITTAA

      AIKAA 1 MIN

    • Helloudude

      HYVÄ TOMMI!! Nyt taitaa tapahtuakin jotain.

      • 67775588

        Ei kai mennyt Visa Mäkisen suvulle? No, on se silti parempi kuin se ensimmäinen "hyväveliverkostokauppa"!


      • Rumpettipoika
        67775588 kirjoitti:

        Ei kai mennyt Visa Mäkisen suvulle? No, on se silti parempi kuin se ensimmäinen "hyväveliverkostokauppa"!

        Ei mennyt suvulle. Tommi osti sen ihan itselleen.


      • LuuseriTommi

        Ei kai ostajan nimeä vielä missään ole julkaistu. Lopeta siis tommi poikaystävästäsi jauhaminen.


      • Tummpoe

        Siitä on ollut jo eilen uutinen satakunnan kansassa, jossa ostajan nimi julkaistiin...


      • Saltakarkken
        LuuseriTommi kirjoitti:

        Ei kai ostajan nimeä vielä missään ole julkaistu. Lopeta siis tommi poikaystävästäsi jauhaminen.

        Et viittis opetella lukemaan ennen kuin kommentoit. Sun tapulissa ei lepakot juuri törmäile. On siellä niin tyhjää.


      • töttörööröö1

        Käytä nyt "Tummpoe" idiootti järkeäsi. Sun persaukisen poikaystäväs mielikuvituskauppoja ei ole vielä eilen voitu missään lehdessä kuuluttaa, kun huutokin loppui vasta eilen.


    • TMR-

      Tommi Mäkinen.Rallin 4 kertainen maailmanmestari,Toyotan Rallitallin päällikkö on ostanut
      satamaviraston talon.

    • Visaa

      Toivottavasti VisaM hääräilee sen verran taustalla, että saadaan tv-ohjelma Varastojen metsästäjät Pori. Tyylilaji voisi olla sama, kuin VisaM:n 90-luvun kirppis-sarjassa, eli vähintään outo..

    • An.mun.kaikki.kestää

      No just joo sinne rakennetaan pienii mökkei täyteen, kyl tulee mahtava ranta taas. Nii ja siirtolapuutarha, ha haaa

    • sirppavaa

      Siis kuinka iso se tontti on?? Jotenkin ymmärsin että mökkejä tulee useampi kymmenen?

    • 98998

      En usko, että tulee yhtään.

    • Hilloootuleee

      Tulee... mutta oikeasti niistä tulee vuokramökkejä, vuorokausi/viikko tms. Vaikka virallisesti onkin "siirtolapuutarha" nyt työnimike. Fiksu veto ostajalta! Peukku ylös!

    • MiytäIhmettä

      Kuka haluaa mökkeillä Hacklinin konehallin vieressä? Mahtaako saada kaavan muutettua, että edes pääsee rakentamaan mökkejään.

    • Luapio

      Eikös sillä suunnalla ole mäntyluodon hotellinkin rantamökki?
      Ja luulen että ainakin kesä-elo ois aika hyvin myyty.

    • VOK-

      Satamaviraston taloon tulee uusi VOK?

    • ookooo

      Toteutuiko tämä kauppa?

      • opettelelukemaan

        Jo 4 kuukautta sitten.


    • Ookooo

      No selvähän se sitten. Aika hiljaista vaan näyttää olevan konttorilla, ei näy koirakahvilaa, eikä siirtolapuutarhaa.

    • Jonnykai

      So? Jos on rahaa pitää konttoria pystyssä noinkin, niin ei liene keneltäkään pois?
      Vai oliko velvoite avata kissabaari vielä tänä vuonna??

    • KuukkarinKuli

      Uusi omistaja on siitä hyvässä asemassa että päättää omaisuudestaan itse. Täällä vinkujat eivät siitä päätä.

    • Hatunnosto

      6x300neliön siirtolapuutarhatonttia 30 000€/kpl=180 000€

      On tuo omistaja sittenkin vähän bisiness miähiä vaikka epäilin että on vaan perinyt rahansa joilla leuhkii.

      • Hyvin

        Noilla rantaan tulevilla siirtolapuutarhtonteilla siis katetaan jo koko virastotalon ja tontin ostohinta


    • pappilukkarikuppari

      Hyvä Laura!!

    • ÄänestänHaavistoa

      Eikö tuon ostanut se teslalla leuhkija? Eikös saman sukuniminen vesijohtoliike ollut Porissa... Varmaan siis perintörahoja...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe