Mietityttää..

Petorakastiminua

Kun lapsiesi äitistä kuoriutuukin kamalin mahdollinen verenimijä jota ei kiinnosta kenenkään perheenjäsenen hyvinvointi/jaksaminen. Mitä tässä pitäis tehdä? Naisella ei ole halua osallistua lasten puuhiin eikä tekemisiin. Istuu sohvalla facebookissa naama lytyssä. Joka päivänen arki on yhtä helvettiä kun toisesta näkee että ei kiinnosta pätkääkään. Minä teen talossa miltei kaiken. Varsinkin lapsien kanssa. Pidän lapsistani huolta kaikinpuolin mutta jos minä en pidä niin ei pidä hänkään.
Viimeset kaksi vuotta on suhdetta jo yritetty korjailla kaikilla mahdollisilla tavoilla mutta alkaa jo oleen loppu tähän. Kun toisesta näkee että ei kiinnosta. Eron oon jo päättänyt. Tämä ihminen haluaa ainoastaan pahaa mulle. Sillon se nauttii kun näkee että mä kärsin. Häntä ei esim kiinnosta miten lapset kärsii kun niiden edessä huudetaan ja riidellään. Ja nimenomaan nauttii siittä kun saa riidan aikaseks lasten edessä. Kun tietää että mä pillastun siittä. Mutta.
Onkohan mulla miehenä mitääään mahdollisuuksia lapsiin? Olisin mielelläni kahden enkelin yh.
Tiedän että hän ei lapsia halua. Mutta haluaa koska näkee kuinka paljon lapset rakastaa isiä ja isi lapsia..
Äh

13

425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MietiTarkkaan

      Minulle kävi noin. Paitsi että en tahtonut itse erota, lasten vuoksi. No hän tahtoi, ja jokainen asia oli suunniteltu viimeisen päälle, kun olin tietämätön ja heikko.

      Onneksi lapset kasvavat ja asiat muuttuvat. Raskasta tulee sinullakin olemaan, kun välität lapsistasi. Yksinhuoltajaksi/lähihuoltajaksi et pääse ilman puolisosi tahtoa. Ainoa keino taitaa olla jättää äiti lastensa kanssa ja tavata lapsia vain viikonloppuisin/päivisin. Kunhan pidät yhteyttä.

      Kun hän väsyy lapsiin, tai pimahtaa, voit tarjota edullista huoltajuussopimusta. Muista kuitenkin jatkuvasti ilmoittaa olevasi halukas lähihuoltajaksi.

    • oppeliini1

      Toivon niin kovasti että saat lähihuoltajuuden ja vaimosi maksamaan.
      Uskoisi että hän olisi vai tyytyväinen päästessään katraastaan eroon ja täysin omilleen.
      Ovatko lapset tarpeeksi vanhoja että heidän mielipide painaa vaa'assa kenen luona haluavat asua?
      Yritä, tee kaikkesi että saat lapset!

      Varsinkin tuo riitely on hyvin haavoittavaa lasten kuulla. Mitä nopeammin paasette naisesta eroon, sitä parempi.

    • selkäpiitäkarmiilukea

      Karmaiseva sanavalinta sinulla: "Olisin mielelläni kahden enkelin yh."
      Toivotko, haluatko lapsiesi olevan kuolleita?
      Jos sinulla on tuollaisia ajatuksia, sinuna hakeutuisin mielenterveyshoitoon ASAP.

      • Sinä tässä hoitoa vailla olet.


    • viatonnainen

      Vika on aina miehessä!

    • eiuppoatänne

      Tämä on erittäin huono, naisen kirjoittama provo.

    • varomitätoivot

      Tämän päivän Iltalehdessä on koskettava juttu enkelilapsista. Sinuna miettisin moneen kertaan, haluatko todellakin olla enkelilasten yksinhuoltaja vai elävien lasten isä. Ei muuta.

    • Yhteishuoltaja-80

      Noi maksamis kommentit jättäisin pois. Itse saan elatustukea 150,-/ lapsi ja kyllä ne menee siihen, että lapsilla on yhteinen huone, koulumatkojen bensoihin, iltapäiväkerhomaksuun, päiväkotimaksuun, vakuutuksiin, vaatteisiin, vesimaksuun jne. Jos ei tule mitään ylläreitä, niin jään voitolle 15,-/kk. Olen laskenut mukaan myös oman usuuteni. Pullo buranaa, niin se on siinä. Ei lasten hoidosta mitään makseta. Tämä vain kommenttina "elareihin".

      • LainTarkoitus

        Ei elatusavun tarkoitus olekkaan maksaa lapsen ylläpito, puolisosta puhumattakaan. Lain tarkoitus on korvata se taloudellinen osuus lapselle jonka hän jää paitsi kun molemmat vanhemmat eivät ole yhteistaloudessa.

        Eli, kun lasketaan se paljonko vuokrien ja muiden menojen jälkeen jää taloudesta erkaantuneelle vanhemmalle rahaa, ja se jaetaan laskennallisten "yhteisten" menojen jälkeen tasan, niin se on se rahasumma jonka toinen vanhempi pystyisi sijoittamaan lapseen kuukaudessa.

        Sanoisin että aika monen talouden sijoitus lapseen on vähemmän kun tuo 150e. Ainakin meillä asuminen, ruuat, vaatteet ja harrastukset kyllä mahtuvat tuohon 150e/kk. Sillä kasvatetaan katrasta hyvinkin.


    • heitäpihalle

      Aloittajan ei tarvitse pelätä. Kun eropaperit kolahtaa luukusta rouvalle niin siinä vaiheessa tulee henkisesti kylmää vettä niskaan. Hän joko haluaa lapset tai sitten ei halua. Jos haluaa niin joutuu töihin. Jos ei halua niin joutuu maksamaan. Siinä on sitten aikaa miettiä mitä elämältään haluaa. Kummatkin vaihtoehdot ovat hänelle huonoja. Ja kun lapset ovat siinä iässä että saavat päättää itse missä asuvat, niin kyllä ne sinun luoksesi muuttavat jos muualla on kolkkoa.

      Kaikkein parhaimman ratkaisun vosit tehdä kun menisit heti uusiin naimisiin ja tekisitte lisää lapsia. Siinä olisi ex-rouvalla sulattelemista. Se saattaisi johtaa jopa henkiseen kasvuun.

      Laita rattaat pyörimään. Kaikki järjestyy, kaikki järjestyy...

    • eroparempi

      Itse olen naisena samassa tilanteessa. Luulen että yleisempää miehillä tuo välinpitämättömyys lapsia kohtaan. Miehenä saat onneksi ymmärrystä naisen kohtelua kohtaan. Jos olisit nainen saisit vain syytteitä että jätät miehen ulkopuolelle ja nalkutat ja muutenkin olet syyllinen tilanteeseen. Ehdota eroa hyvässä hengessä ja tosissasi jos pystyt. Ero on kuitenkin lasten kannalta parempi tilanteessasi.

    • Varatunitku

      Ajatella että lapsien äiti on tuollainen. Voi lapsi parkoja! Sinua en sääli koska olet nähtävästi aikuinen ja osaat toimia silloin oikein jos erota haluat. Voisit itse tosiaankin kasvaa aikuiseksi ja jos se on sun puoliso pyydä muutosta elämään. Olet kyllästynyt ja et uskalla totuutta kertoa puolisollesi. Saat todella ihmetellä moista. Sinua huijannut täysin. Nauti elämästäsi sen hirviön kanssa. Ja jos et nauti ota se ero ja etsi trinsessa joka hoitelee tuon pestin paremmin. Taitaa trinsessa olla jo hankittuna? Typerä kirjoitus säälittävältä varatulla mieheltä joka ei osaa pyytää korjauksia suhteessaan jotka vaivaavat. Saa siinä ihmetellä miten elämä meni! Toki säälin lapsianne kun tuollainen isä niillä. Miten muuten itse käyttäydyt tuota niin sanottua hirviötäsi kohtaan? Hyvin ja uhraudut? Uskotaan. Mene nyt sen trinsessan luokse ja kerro kuinka huonossa suhteessa olet ja korjausta et ole saanut. Ymmärtää se trinsessa ja antaa sulle hetken helpotusta eikö niin? Sanonta niin makaa kuin petaa voisi olla sulla kyseessä.

    • Miehiä.on.monenlaisia

      Tämähän voisi olla ex-mieheni kirjoittama teksti. Hän teki kaiken, hän maksoi kaiken ja erossa halusi lapset kokonaan. Paitsi tietenkin silloin, kun piti uuden muijan kanssa päästä riiustelemaan. Kummallista kyllä eron jälkeen jääkaappi ei täyttynytkään automaattisesti, talo ei siivoutunut itsestään ja pyykitkin odotteli pesijää. Ja kaikkein tärkein, rahat oli aina tiukilla, vaikka hän oli kaiken maksanut naimisissa ollessakin. Lastensuojelun kautta keskusteltiin lasten tapaamisista ja kun muutin toiselle paikkakunnalle, hän pääsi kokemaan sen onnen, että lapset olivat hänen vastuullaan 24/7. Kummasti mieli muuttui puolen vuoden aikana, vaikka siihen asti oli kaiken tehnyt ihan itse. Eli nyt ollaan päästy ratkaisuun, jossa lapsilla on sekä isä että äiti, kun miehen ensin piti saada todistaa, miten paljon parempi vanhempi hän on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe