Erakoitunut vai päästäni pipi.

höperökerholainen

Kotiäitinä vuosien ajan ja pikkupaikkakunnalla asun.Ahdistaa elämä, pelkään ihmisiä ja kohtaamisia.En osaa puhua ja jälkeenpäin mietin sanomisiani.Jotenkin tuntuu että onnistun omilla puheillani kääntämään ihmiset minua vastaan ja tuntuu että aistin ihmisistä ajatuksia jotka ovat minua vastaan.Tämä kielteisyys ihmisiä kohtaan vaivaa miestäni vaikka hänkin on samanlainen mutta ei myönnä.Välillä taas olen maailman rohkein ja elämä hymyilee minulle en välitä paskaakaan ja juttelen kaikille niitä näitä.Onko masennusta ? jaksan hoitaa lapset ja kodin mutta tää ulkopuolinen maailma ja ihmisten käyttäytyminen kummastuttaa että miten kohdalleni osuu aina ne kaikki idiootit jotka laukovat suustaan mitä tahtoo.Enkä itse uskalla puolustaa omia mielipiteitäni koska yritän olla mukava ja kohtelias.

4

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samatilanne

      Sama. Minulla todettu bipolaarihäiriö tyyppi 2. Mutta kaikki tuo kuvailemasi ei liity häiriöön vaan persoonallisuuteen. Minulla todettu estynyt persoonallisuus. On vaikea olla ihmisten seurassa, paitsi oman lähipiirin. Kun iskee hypomania ei ole mitään vaikeuksia :).
      Masennukseen liittyy ajatukset siitä että muut puhuvat pahaa, vaikkei se olisi todellista. Myös kaikki muu kielteisten ajatusten suma liittyy masennukseen.
      Onneksi tiedän että masennus on ohimenevä olotila. Se kestää aikansa ja menee ohi. Samoin hypomania, tulee ja menee. Välillä on oireettomia jaksoja, vaikka jaksojen uusiutuminen on todennäköistä...
      Päivä kerrallaan.

    • ehkäliiankiltti

      Yksinäisyys voi pistää pään aika sekaisin. Ja varsinkin, jos on ollut ihmisistä huonoja kokemuksia useampaan otteeseen, tai heikko itsetunto. Tunnistan itsessäni samoja piirteitä, mutta itselläni tuo "rohkeus" on sellaista sisäistä kapinaa, ja ehkä ihan tervettäkin sellaista, joka puskee välillä lävitse, koska on saanut niin paskaa kohtelua aina. Tuntuu, että haluaa alkaa jo pikkuhiljaa pitämään omia puoliaan, kun on ollut liian kiltti liian pitkään.

    • jokuvain87

      Täällä on helppo puhua ongelmistaan muille koska heitä ei tarvitse kohdata kasvotusten. Itsekin olen erakoitunut viime vuosina, vaikka ulkona tulee käytyä erinlaisissa liikuntaryhmissä. Muuten tulee oltua 4 seinän sisällä ja pelattua pelejä tietokoneella. Aika usein myös katson erinlaisia japanilaisia animesarjoja. On minulla toki muutamia kavereita mutta hekin asuvat kaukana ja yhteydenpito tulee skypen kautta. On hyvä että olet ottanut asian esiin koska jos pitäisit asian omana tietonasi, jossain vaiheessa ihminen vain hajoaa. Itse kärsin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. En tosin muista minkä tyypin. Lääkitys löytyy. Internetistä löytyy nykyään paljon tietoja erinlaisista sairauksista. Jos neuvo pitäisi antaa niin tässä se on, sinuna miettisin ensin, mitä niinä hetkinä tapahtuu kun kohtaus iskee, miltä se tuntuu. Kannattaa puhua myös miehellesi ja kysyä häneltä millanen olet kohtausten aikaan. Laittakaa asiat ylös vaikka paperille niin ne ei unohdu. Lääkäriin kannattaa mennä sitten kun kaikki yksityiskohdat ovat käyty läpi. Itsellä ei ole mitään lääkinnällistä koulutusta taustalla. Puhun tässä vain henkilönä joka on huolissaan. Kannattaa myös miettiä, noudattaako jonkun tuiki tuntemattoman neuvoja koska joskus he voivat olla väärässäkin.

    • StadionTäynnäJou

      Mä olen ihan vaan paras. Thanks.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe