Psyko-Lii pieree taas aivopierujaan

TeurastajaHorstKassler

Andersson sai minut taas hyvälle tuulelle sanomalla että "politiikot ovat erkaantuneet arkipäivästä". Sanokaa yksikin suomalainen politiikko joka olisi erkaantunut arkipäivästä enemmän kuin tämä Psyko-Andersson, no ehkä Ville Niinistö on samaa tasoa.

15

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VasuriPainajainen

      Psyko-Lii haaveilee ministerin-Audin viileistä nahkapenkeistä.
      Sinne ei köyhän ääni ja haju yllä ja voi keskittyä omaan erinomaisuuteensa.

      Vasurit, muistakaa äänestä aina Liitä, hän on jo kestänyt teitä tarpeeksi.

      • en.vihastu.olen.ihastunu

        tottakai äänestän liitä. li kun on niin ihQu


    • Vasemmistoonpettynyt

      Turhaan menee ainokainen äänesi turhaan jos äänestät Vasemmistoa Vihreät on turvallinen valinta joka saa äänensä kuuluviin koska näyttää siltä että saavat jytkyn tällä kertaa ja Vihreät on sopeutuu paremmin kuin änkyjyrävasemmisto jolla on änkyröinti verenperintönä . Ps vain tyhmä äänestää Vasemmistoa koska puolue katoaa puoluerekisteristä muutaman vuoden kuluttua.

    • sdfghdfgnhsdfhs

      Kaiken näkee pukeutumisesta, kengät kuin anarkisteilla ja kettutytöillä.

    • vahva.hallitus

      Nyt kun viimeinkin talous ja työttömyys lähtenyt korjautumaan niin ei kannata lähteä äänestämään mitään kettutyttöä tai sitä sössöttävää Villeä.

    • Wensheremos

      Lin happamasta ja turhautuneesta ilmeestä näkyi läpi se ajatus, että tuo toimittaja ei varmasti ymmärrä kommunismin ideaa.

      • Mikähän se on kommunismin idea muu kuin se, että kun tehdään kaikista kurjalistoa niin liika kilpailu karisee eikä tarvitse kadehtia naapurin uutta autoa tai paremmin vaatetettua muijaa (äijää). En minäkään siitä muuta ideaa ole löytänyt vaikka olen hakenut, tosin sivusta katsoen, yli 7 vuosikymmentä.


      • LatteVasuri

        Kyllähän Liin kaltainen LatteVasuri itsekin etsii sitä kommunismin syvintä olemusta koko ajan.

        So on eettisesti kasvatettua ja poimittuja kahvipapuja jostain köyhästä vasemmistolaisesta paikasta. Kerman pitää olla mieluiten DDRstä.
        Kuumennus ja hämmennys kuin Stasin Kuulusteluissa.
        Maussa olevan oppositio-happamuuden voi peittää ministeri-audin penkkien nahantuoksulla.

        Ja valmis nautittavaksi hölmöjen vasuriäänestäjien äänien kera!


    • Varros

      kun mietin,,,,,,,. Ei tule kyllä mieleen edes miettimällä. Li Andersson ja Ville Niinistö ovat molemmat sellaisia ilmaanpiirtelijöitä tulevaisuuden ettei kummankaan ajatusmalleilla viedä mitään asiaa eteenpäin. Molemmilla on miljoonan ideaa miten jakaa kaikille yhteistä hyvää, mutta ei käytännön keinoja kerryttää sitä hyvää. Anderssonista ei jää mieleen mitään "älyllistä" ja Niinistönkin suurin mieleen jäänyt saavutus taitaa olla kun herra pitelee pummilla eukkonsa autoa jossain eduskunnan parkkihallissa jemmassa. Suunsa molemmat kyllä aukaisevat vaikkei kysyttäisikään. Hauskoja köyhien ja sorrettujen "puolustajia". Sen verran toi vihreä liike on saanut aikaan, että ajamillaan viherveroilla on alasajettu melko onnistuneesti suomalainen massateollisuus.

    • ÄänestänVasemmistoa

      Kylläpä se näyttää olevan pelko vasemmistoliiton menestymisestä vaaleissa päällä. Ja onhan se pelko ihan looginenkin kun vasemmistoliitto tulee menestymään näissä vaaleissa. Porvaripuolueiden puuhat on taas nähty ja tulos ei miellytä.

      • äänestänOikeistoa

        Porvaripuolueiden puuhat miellyttää meitä vielä huomennakin!


      • Ei ole porvaripuolueita mutta porvarillisesti ajattelevia kylläkin. Vain porvarillinen ajattelu luo uutta tulopohjaa kun vasemmistolainen pystyy vain sitä kerjäämällä jakamaan uudelleen.

        Kun vasuritkin ymmärtävät sen, että voin uuden aikaansaaminen luo hyvinvointia eikä sitä tee vanhan jakaminen niin hyvinvointi pääsee leviämään laajemmalle ja työttömien jonotkin kutistuvat kuin kinoksen kevätauringossa.


    • tyhmyyselää

      Vasemmiston Honkasalo meinasi hajota, kun Romanian mustalaisilta evättiin pyykinpesu Tikkurilan uimahallissa. Andesson piti puolueen kykynä tuollaista poliitikkoa, joka haukkuu vain omia kansalaisiaan.

    • Tarkkailija.Emeritus

      "Andersson sai minut taas hyvälle tuulelle sanomalla että "politiikot ovat erkaantuneet arkipäivästä""

      Mikä tuossa nyt on jotakin uutta ? Jos joku on jo "lastenvaunuiästä" puoluetoimiston hoteissa käytävillä ja jatkaa poliittisessa päiväkoulussa jatkaen siitä eri asteisten politrukkien kaitsemana eduskuntaan saakka. Missä on se kosketus jossa kontakti muuhun kuin "apparaattiin" pääsisi syntymään ?
      Etuoikeutetut pyörittävät omia karkeloitaan ja hakevat innoituksensa "Marxien,Engelsien ja Kautskyjen" ohjeistoista jotka jo ovat kukana kuin eteämanner Kittilästä. Siinä sitten ollaan muka "kansanäänenä" kuten oletus itsellä on.
      Tuossa huomiossa Andersson on oikeassa muukin tietous uýmpäristöstä yhteiskunnassa kun on "virka-apparaatin" suodattimen läpi juoksetettu ja puhdasta kuten käsinlypsetty maito josta kärpäset on jääneet sihtiin jo lypsypaikalla.

      • komministioinen

        vasemmiston eli liki kommunismi toimii niin kauan kuin on porvareitten jäämistöä jäljellä jolla mällätä. aika huvittavaa että kommunismin kokeilun ja epäonnistumisen jälkeen joku vielä elättelee toivoa mokomasta systeemistä. mitäpä jos vaikka haaveiltas vaikka assyrian valtakaudesta. kommunismin ajatus perustuu katkeruuteen kateuteen ja kierouteen ja elämiseen toisen kustannuksella .ANNA ÄÄNESI haittamaahan muuton vastustavalle edustajalle.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe