Ketä pitäisi äänestää?

Häh56

Puolue on Kepu tai Kokoomus, mutta ketä niistä?

39

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UnTero

      Sama kysymys.

      Saisi olla joku uusi kasvo, yrittäjähenkinen ja jämerä tyyppi. Joku, joka ei mene sinne vain istumaan kokouksissa, vaan jolla on näkemyksiä ja jotain muutakin sanottavaa kuin puolueensa sloganit. Joku, joka ei ole jo tunkenut itseään kaikkiin mahdollisiin luottamustoimiin. Mieluummin nuori kuin vanha.

      Ehdotuksia?

      Skippaan suoraan tyypit, joilla ei ole löytynyt aikaa tai viitseliäisyyttä edes perustella vastauksiaan vaalikoneissa.

      - http://www.vaalikone.fi/kunta2017/
      - https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017

    • Viisuri

      Perustele miksi Kepu tai Kokoomus.

      Mistä sinä saat tietosi, kuinka monessa hommassa ehdokas huseeraa päätyönsä lisäksi? Ei mielestäni ole mikään meriitti, jos tunkee itsenesä moniin elimiin, lautakuntiin tai hallituksiin. Taatusti jää puuhastelun tasolle, kun pitää perehtyä ennen kokouksia asioihin perusteelisesti, että tietää kunnolla mistä ollaan päättämässä ja mitä päätöksistä seuraa.

      Joillakin ihmisillä on vaain kova hinku olla esillä ja itsetuntoa hivelee kun nimi tai naama on lehdessä mitä erilaisimmissa yhteyksissä.

      Monesti ne työpaikan laiskimmat mätisäkit hakeutuu hommiin, jossa saa laukata kokouksissa tai seminaareissa ja muka koulutuksissa. Ja olla esillä -osaamisella tuon kanssa ei ole mitään tekemistä, saattavat olla jopa "ruskeakielisiä" Näihinkin törmää ja tuntuvat tosi tosi vastenmielisiltä..

    • Pave3

      Paavo Väyrynen !

    • Lumenpukkaaja

      Kuntavaalin takia ehdokkaat riemastuvat kirjoittelemaan mitä pöyristyttävimpiä avautumisia Lapin Kansan mielipidepalstalle. Tässä kaksi hulluinta avautumista.

      1) Hiihtotunneli Ounasvaaralle. Kokoomuksen ehdokas hehkuttaa hiihtotunnelin tärkeyttä. Siis tänne meille, vaikka meillä on jokaikinen talvi metriset hanget!!!! Lunta liikaakin. Lumenpoisto pihoilta, kadulta ja vähän joka paikasta maksaa maltaita ja hyvin pieni jokko veronmaksajista loppupeleissä on hiihtoniiloja. On totisesti jotkut erkaantuneet luonnon luontaisesta kiertokulusta, kun ympäri vuoden pitäisi hiihtää. Hiihtotunnelin vielä jotenkin käsittää jos se tehdään eteläisimpään Suomeen, jossa lumitilanne huonompi.
      Meillä rikkaus on vaihtuvat vuodenajat ja ihmisen pitäisi sen verran kunnioittaa luontoa, että jättää moiset höyhötykset pois ajatuksistakin. Tarvitaanko täällä oikeasti ympärivuotista hiihtolatua? En kannata!

      2)Nuori Persujen ehdokas moittii uimahallin paikkaa keskustaan puoltavien ajatusta IDIOOTTIMAISEN HEDONISTISEKSI. Siis nimittelee suoraan ihmiset, jotka ovat eri mieltä kuin hän itse. Sellainen ehdokas joka käyttää idiootti sanaa toisinajattelevista, ei taatusti saa ääntäni!
      Tämä neropatti puoltaa uimahallia Oukulle perusteluin: Jos uimahalli tehdään keskustaan, teko on suorastaan vihamielinen, hedonistisen itsekäs tulevia sukupolvia kohtaan. Tulevia sukupolvia kohtaan ! Voi pyhä yksinkertaisuus. Mielestäni Ounasvaaran , tuo ainoa arvokas asia, joka meillä on, lähes luonnontilainen keidas lähellä kaupunkia, kun tuhotaan, jälkipolville ei jää mitään. Tuhottua vaaraa ei saa koskaan takaisin. Uimahalli on jo rakennuksena iso kolossi, isot talot kuuluu kaupunkien keskustaan.

      Oukku on niin liki keskustaa, että sinne pääsee helposti luontoon lataamaan akkuja ja keskusta kuuluu rakentaa tiiviisti. No, menköön nämä vaalipuheet vaalikiiman piikkiin, eka vanhan ihmisen älynvälyäkseksi ja toka nuoruuden ajattelemattomuudeksi. Nuorten raikkaita ajatuksia tarvitaan, mutta perustelut ontuu pahasti tässä tapauksessa.

      • ei-tietoa-ehdokkaasta

        Kirjoitti kokoomuksen valtuutettu/ehdokas muutakin höpöä, kuten ettei veronmaksajien rahoja ole käytetty Ounasvaaran halleihin. Joku asiaa tutkinut vastasi hänelle, että yli 4 milj. euroa tähän mennessä ja lisäksi 1.7 milj. euron velka siirretty kaupungille. Vanhuus tai tarkoitushakuisuus naisen pontimena?
        Hiihtotunneli lienee persujen uudelleen lanseeraama, kuten gondolihissi, portaat taivaaseen, eli Ounasvaaran yli ja katettu mutkalaskumäki. Vain velodromi, lentomäki, metro Ounasvaaralle ja talviuimala taitavat olla vähimmin esillä. Uimahalli lienee joillekin pakkomielle. Se voitaisiin, kun kylien kaupunki muka ollaan, rakentaa vaikkapa Sinettään. Äänestää kannattaa aina niin, että inhokkipuolueen vertausluku ei nouse.


      • Järkiintynyt

        Se pullea poika on hedonistisen idioottimainen ihan itse.


    • Rullasukset

      Tuollaisia voi haaveilla , kun ei tarvitse huolehtia kustannuksista .
      Paljonkohan hiihtotunnelin rakentaminen tulisi maksamaan €/metri ?
      Paljonko maksaisi jatkuva viileänä pitäminen kesäaikana ?
      Kuka jaksaa vielä kesälläkin hiihtää , kun on talven taistellut
      lumitöiden kanssa ?

    • qwaszxcderfv

      Älä äänestä kuitenkaan nro:a 8@ huijari kaikin puolin.

      • uimahalli.juttu

        Keskustan listalla KÖYHÄ facebook ilmoitus

        Uimahallin siirtoa vastustavat KESKUSTAN: Köyhä (Hannu Ovask.) ja Susanna Junttila


      • eiikinäjassa

        samaa mieltä


    • TorvisenAllas

      Uimahallin ainoa oikea paikka on keskustassa, se on päivänselvää. Persut ampuvat itseään jalkaa tuolla Ounasvaara-vouhotuksellaan. Ei kannattaisi peesata Torvista tuossa asiassa, menee nimittäin äänet vähiin siinä hommassa.

    • MariUiMariUi

      Juu uimahalli vaan keskustaan. Käyttökulut miljoona euroa per vuosi korkeammat kuin Oukulla. Vanhan purkamisen ja uuden rakentamisen aikana parin vuoden aikana ei hallia käytössä ollenkaan. Järkevin hallin paikka on Ounasvaara, sehän on päivänselvä asia.

      • Pylli-täti

        Johan vitsin pukkasit! Oletkos yhtään perehtynyt niihin selvityksiin mitä uimahallin rakentaminen Oukulle maksaa, kun vaatii miljoonien tieremontit. Tästähän oli laskelmia julkaistu, vaatii nelikaistaisen tien, koska jo nyt liikenne LKS:aan tuottaa hankaluuksia hälytysajoneuvoille.

        Me kyllä jaksamme odotella uuden hallin rakentamisen ajan ja pahimman uintikuumeen poistaa nykyisessä urkanhallissa ja kesällä joessa.

        Järkevin??? Kunnon perustelut, please!


    • äänestämätönmies

      Vai ei ole hallia käytössä ollenkaan? Oletko koskaan kuullut että urheiluopistollakin on uima-allas?

      Kyllä sen siirtymäajan kestää odotella kunhan hallin paikka vaan on tulevaisuudessakin keskustassa eikä missään korvessa Oukulla. Ja nuo käyttökulujen laskennatkin ovat sitä kuuluisaa vaalipuhetta, ei muuta. Ilmeisesti joillakin tahoilla on tuttuja rakennusliikkeen omistajia ja uimahallin tontille halutaan rakentaa kalliita osakkeita myytäväksi jatkossa.

      • Jepulis999

        Mahdollinen siirtymäaika viestii siis sen, ettei ole ongelma myöskään käydä Oukulla uimassa...


    • TorvisenAllas

      Odotellessa voidaan kyllä uida kesäisin joessa tai käydä satunnaisesti muutaman kerran siellä urheiluopiston altaassa pulikoimassa kylminä aikoina. Tavallisille autottomille ihmisille uimahallin lopullinen paikka Ounasvaaralla tuottaisi ongelmia, se on tosiasia mitä ei luulot poista. Kyllä sen pari vuotta jaksaa odotella kun saa sitten vuosikymmeniä nauttia uimisesta täällä pelipaikoilla eikä missään syrjässä.

      Päätös uimahallin paikasta ei ole lähellekään selvä vaikka sellaista yritetään tietyiltä tahoilta viestittää.

    • asiaonjuurinäin

      Kiitos linkistä! Toinen noista saa ääneni.

      • Sahtiämpärin-näköinen

        Kumpikaan noista ei saa ääntäni .


    • Rovaukko

      Mulla olisi vaatimuksena vain:uimahalli keskustaan, ei vastaanottokeskuksia eikä tuulivoimaa. Eli ketä äänestän?

      • uy9jjk3

        Tuulivoimaksi riittää se minkä aikanen mies pieree !


    • aijaijaijai

      Susannalle meni minun ääneni, kaunis nainen...

      • uimahallitärkeä

        On hyvä, jos ehdokkaalla on isot tissit, koska silloin hän voi tehdä paremmin vaikutuksen kuulijoihin. Onhan se hölmöä, että niin on, sillä ei ulkonäkö saisi vaikuttaa, mutta kyllä se usein vaikuttaa. Rovaniemen eduista kun neuvotellaan ja kun ei ole Songastakaan omaa ehdokasta asetettu.

        Toinen tärkeä asia on, että on uimahalli asia tärkeästi esillä. Siksi Susanna 253. Tarvitsemme uimahallille kansanhalli paikan, ei huippu urheilijoita varten. Pitää mummojen voida myös uida siellä eikä vain huippu urheilijoille.


    • Karvalakkipsykologi

      Periaatteeni on että hattupäisiin tyyppeihin en luota. Persujen Torvinen ja Piraattien Ryynänen, älkää häpäiskö itseänne enempää. "Köyhä" Ovaskainen myös saa vakavan varoituksen mustasta rätistään päässä. Pää paljaaksii äänestäjien edessä, sen verran nöyryyttä pitää teiltä linssiluteilta löytyä vaikka pakkasta olisi -30.

    • RPMRPMRPM

      Uimahalli kuuluu ilman muuta keskustaan. Loppuu ikäihmisten vähäkin liikunta allasjumppineen jos uimahalli siirretään Ounasvaaralle. Uinti on ikäihmisille erinomainen kuntoilumuoto, nivelet eivät joudu koville ja veden vastus pitää lihakset kunnossa.

    • Omapaonmerkkini

      Minun ei tarvitse äänestää ketään, mutta mulla on oikeus äänestää.
      Kun katselin ehdokkaita niin huomasin hänetkin siellä olevan joka teki minusta poliisi-ilmoituksen kun turvasin erästä nuorta henkilöltä jonka tiesin väkivaltaiseksi. Tämä nykyinen ehdokas teki poliisi-ilmoituksen, että olin lähestynyt tätä nuorta seksuaalisella viestillä. Se oli raskas syytös, erittäin raskas. Sain näytettyä ja vahvistettua poliisille asian todellisuuden ja asia raukeni.....ei tullut edes aanteeksipyyntöä. Joten hän ja hänen puolue ei saa minun ääntä.
      Toinen puolue joka jää minulla rannalle on se jossa on ehdokas joka käänsi takkinsa ja esitti päätöstä joka on vastoin lasten turvallisuutta.
      Mutta kyllä tässä vielä valikoimaa riittää....epäilyksiä paljon

    • reilustinimiesiin

      Nimiä kehiin, muuten juttusi menee höpötyksen piikkiin.

      • tuoihanselvätapaus

        Tuollaiset jutut on aina höpötystä, niitä löytyy nykyisin paljon tuollaisia, joilla horjuva mielenterveys. Kirjoittelevat noita höpöjään sitten milloin minnekin.


    • Vastuunkantajat

      Lähes 50 irakilaista tuotiin laittomasti Suomeen Ruotsin kautta - tekijöille vankeustuomiot

      Perjantai 31.3.2017 klo 13.41

      Helsingin hovioikeus on pitänyt pääosin voimassa tuomiot jutussa, jossa oli kyse laajasta laittoman maahantulon järjestämisestä Suomeen.

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi viime heinäkuussa kaikkiaan 11 ihmistä, joista seitsemän valitti hovioikeuteen.

      Oikeuden mukaan tuomitut toivat yhteensä lähes 50 irakilaista laittomasti Ruotsin kautta Suomeen huhti-syyskuussa 2015. Maahantuontikertoja oli kaikkiaan 16.

      Sekä hovioikeus että käräjäoikeus katsoivat, että ihmisiä oli tuotu maahan palkkiota vastaan osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa.

      Ahmad Alshamaa, 44, sai kolme vuotta, Yaseen Faed Shakir, 46, kaksi vuotta ja Mohammed Salem Mahmoud , 43, kaksi vuotta törkeistä laittoman maahantulon järjestämisistä. Muista tuomituista yksi sai sakkoja ja loput pisimmillään yli vuoden vankeustuomioita.
      STT
      http://paatokset.kemijarvi.fi/kokous/20151480-6-2.PDF
      Siinä lista,valitse niistä,mutta harkiten!

    • turhaa_niin_turhaa

      Ei kannata massapostittaa tuota juttuasi joka puolelle. Ei me Rovaniemellä olla kiinnostuneita Kemijärven sekoiluista. Ja vaikeaa tuo on äänestää Kemijärven ehdokkaita kun on rovaniemeläinen.

    • rikollisetehdolla

      Eikä persuja kannatta äänestää, koska persujen listoilla on eniten rikoksista tuomittuja ehdokkaita.

    • kiitoseikiitos

      Demarien käsi on sinunkin taskussasi viemässä verotukseen kaikki mitä tienaat.

      • vänkkyrä

        Demarit on tehneet Suomen työt, niimpä ne vaatii palkankin.
        Kepu elää pintaalalisillä, jotka maksetaan, myös demarien työllä.


      • eiikinäniilleääntä

        Vai niin, oliko sulla muita satuja kerrottavana? Valtaosa demareista on loisivia työttömiä jotka odottavat yhteiskunnan elättävän heitä. Ja ne muutamat demarit jotka töitä tekee ovat valtion tai kuntien suojatyöpaikoissa loisimassa.


    • vielämiettivä

      Liisa Mariapori on nyt kai kokoomuksen puolueessa mutta on niin laiska ettei viitsi edes omia sivujaan päivittää vaan siellä on vanhat persujen vaalimainokset.
      http://www.mariapori.com/
      Äänestäisin jotain kokoomustalaista joka olisi uimahallin rakentamista keskustaan puolellla. Koska itse asun lähellä Oukkua enkä tosiaan halua vinkuvia keskustan ihmisiä pilaamaan Oukun tunnelmaa. Mutta eihän tuotakaan saada koskaan ratkaistua mihinkään suuntaan. Oikeastaan miksi edes ketään vaivautuisin äänestämään.
      Ylen vaalikone suositteli Köyhää mutta siinä viiminen ihminen jota äänestäisin.

    • p-r-k-l-e

      Kun ette vaan äänestä ketään lestaa. Hyvä esimerkki tästä oman edun tavoittelevasta uskonlahkolaisesta on pääministerimme. Ovat vaan niin kovia sikiämään, että pelko on suuri siitä, että valtakunta täyttyy vain näistä ainoista oikeista ihmisistä.

    • STOP_SDP

      Kunhan vain SDP:lle ei ääntään anna niin kaikki muu on hyväksi Suomelle. SDP:n porukka lupailee sata hyvää kaikille nyt vaalien alla. Jos tuosta hullusta valehtelijasta Antti Rinteestä tulee vielä joskus pääministeri niin se on Suomen loppu. Maahanmuuttajia tulee kymmenkertainen määrä ja verotus nousee maksimiin, se on varma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe