Lawrence ja kartanon kirous

Höpsöksi on mennyt Lawrencen rooli sarjassa. Nyt kun ei tarvitse enää tapella pettymysvävy Robertin kanssa. Vanha mies tuittuileekin jatkuvasti, kylään sattumalta remppareiskana pelmahtaneelle homotuttavalleen Ronnielle. Esittää tälle heteroa ja leuhkii lapsellisesti kulissivaimollaan. Joka on aivan ulalla, missä mennään. Mitähän aviomies oikein haluaa? Naurettavinta on, että Lawrence menee jopa kyselemään Emmalta, uskaltaako hän käyttää nettiviagaraa. Todistaakseen sen avulla Bernicelle miehisyyttään ja olevansa hetero.

Kaapissa itsepäisesti kykkivä homoseksuaali ei vaan halua näyttää tunteitaan. Muka häntä kuolaavalle Ronnielle. Ei ainakaan tämän ollessa hereillä..
Mutta kun Ronnie on nukutettu, hiipii Lawrence sairaalaan sängyn viereen ja alkaa siellä avautumaan tajuttomalle ja kähmimään tämän kättäkin. Mikä nolointa. Huoneen ikkunan taakse jämähtää sopivasti Andy todistamaan Lawrecen salaista herkkää hetkeä.
Vain siksi, että saa epäillä Lawrencen käyttävän itkeskelevää Berniceparkaa, vain kulissivaimona ja sättiä miestä tästä. Lawrence keksii hädissään keinon, tukkia Andyn turvan. Huomauttamalla, että mikäli Andy ei unohda heti näkemäänsä.
Hän ei tule hyväksymään enää Andyn hengailua Chrissien kanssa.

Lawrence peruu tietysti heti puheitaan, jos Ronnie kertoo olleensa niin kevyessä narkoosissa, että oli kuullut, tajuttomalle tarkoitetun avautumisen.
Mielestäni, tämä Lawrencen avautuminen oli samaa hölmöilyä.
Kuten se sarjassa toistuva hautakiville höpöttäminen.
Tuijotetaan hautausmaalla kiveä ja puhua pöpötetään sille. Tai tuijotetaan tajuttomia potilaita ja puhua pälätetään näille ummet ja lammet.

Taitaa mennä kartanonherran rooli aina vaan hullummaksi jatkossa.
Viedäänkö tätäkin roolia tällä sekoilulla kohti loppuaan?
Onko Whiten porukan aika jo lähteä kartanosta?
Alkaako lähestymään, taas se perinteinen kartanon isäntäväen vaihdoksen aika? Onko kartanon kirous saanut jo otteen tästäkin isännästä? Jääkö Chrissie kuitenkin sarjaan Whiten perheen jäänteeksi, vääntelemään suutaan ja sitä kuminaamaansa? Jäihän Megankin Maceyn perheen jäänteeksi Declanin häivyttyä. Kuten Jimmykin jäi Kingeistä.

10

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heinäkuuta

      Lawrencen homous paljastuu ja pistää hösseliksi jonkun aikaa perheensä kanssa ja Home Farmilla tapahtuu pian aika paljon jatkossa. Whitet ovat edelleen kuvioissa mukana. Andy alkanut hyppiä nenille.
      Heinäkuun jaksot alkavat,mielenkiintoista tapahtuu. Syksykin on hyvä. Lokakuun tapahtumaviikko alkoi 17.10-16on näyttävä,paljon vaivaa nähty ja ehdottomasti paras tähän astista lokakuun jutuista. Kesäkuun alussa pitäisi olla lokakuun jaksot.

      • Jaksoselostus

        "Heinäkuun jaksot alkavat,mielenkiintoista tapahtuu. Syksykin on hyvä. Lokakuun tapahtumaviikko alkoi 17.10-16on näyttävä,paljon vaivaa nähty ja ehdottomasti paras tähän astista lokakuun jutuista. Kesäkuun alussa pitäisi olla lokakuun jaksot. "
        Voiko asian enää selkeämmin esittää...


      • Qlskhcvhjguf
        Jaksoselostus kirjoitti:

        "Heinäkuun jaksot alkavat,mielenkiintoista tapahtuu. Syksykin on hyvä. Lokakuun tapahtumaviikko alkoi 17.10-16on näyttävä,paljon vaivaa nähty ja ehdottomasti paras tähän astista lokakuun jutuista. Kesäkuun alussa pitäisi olla lokakuun jaksot. "
        Voiko asian enää selkeämmin esittää...

        Mitä et ymmärtänyt? Millin palo tapahtui kesäkuun lopussa. Ei ole ollut tarkoitus tehdä juonipaljastuksia vaan todeta vain että muutakin nähdään kuin Dinglen sekoilua. Kartananon asukkaiden asiat ovat paljon esillä nyt kesän jaksoissa ja jotkut muut hahmot ovat sitten lokakuun juonissa pääosissa.
        Jos kesäkuussa esitetään meillä Emmerdalea niin se on lokakuun jaksoja 2016. Nähdäänkö yksi jakso viime kesän tapaan päivässä vai onko tauko kokonaan? Sen takia siinä on "pitäisi".


      • Ummartamisenvaikeus
        Qlskhcvhjguf kirjoitti:

        Mitä et ymmärtänyt? Millin palo tapahtui kesäkuun lopussa. Ei ole ollut tarkoitus tehdä juonipaljastuksia vaan todeta vain että muutakin nähdään kuin Dinglen sekoilua. Kartananon asukkaiden asiat ovat paljon esillä nyt kesän jaksoissa ja jotkut muut hahmot ovat sitten lokakuun juonissa pääosissa.
        Jos kesäkuussa esitetään meillä Emmerdalea niin se on lokakuun jaksoja 2016. Nähdäänkö yksi jakso viime kesän tapaan päivässä vai onko tauko kokonaan? Sen takia siinä on "pitäisi".

        Tossahan kehuttiin selkeää asian esilletuloa, ei moitittu.


    • MolemmatNiitä

      Lawrence on samanlainen itkupilli kuin Aaron.

    • Verney

      Kartanon historia ja sen toistaminen eri variaatioina onkin yksi tämän sarjan ongelmista, jota ei ole osattu ratkaista alkuunkaan.

      Kartano oli kiinnostavimmillaan silloin, kun kartanoa isännöivät Tatet, Kingit ja Wyldet. Maceyt eivät toimineet kovin hyvin ennen kuin Charity saatiin takaisin kartanonrouvaksi, mutta sitähän ei kovin kauan kestänyt ja sitten jo tulivatkin jo nämä maatalouskonekauppiaat.

      Emmerdalen tuotantotiimi ei varmastikaan tiedä, millaisen perheen seuraavaksi repäisevät kartanoon, kun sen aika koittaa.

      • Whitetihanok

        Uuden perheen tuominen sarjaan vaatii paljon suunnittelua. Whitet on parempia kuin pari edellistä sukua. Juttuja riiittää,näyttelijät hyviä. Lachalan näyttelijä jo 18v alkaa olla paljon mukana. James Bartonit saatiin farmille ensin helposti mutta nyt muutaman vuoden päästä on vaikeampi keksiä uutta juonta. Whitet liittyy Robertin paluuseen vahvasti ja Robertin ympärille saatiin paljon tarinaa.


      • krfx

        Kartanoonhan kuuluu nimenomaan tämä toisto. Kaikille suvuille käy jotenkin hullusti lopulta. Whitet ovat kyllä paras perhe siellä pitkään aikaan, Tatejen jälkeen, todella mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea tapahtuu, ja uskonkin että he ovat siellä pitkään. Lähiaikoina tulee tapahtumaan erittäin paljon Whiten ympärillä olevia asioita.


    • Jawline

      Lawrencen hahmo on jotenkin kyllästyttävän ikävä,valehteleva kieroileva vätys. Joten olisi aika häipyä ensi syksynä 3v jälkeen. Chrissie oli siedettävä,hyväksyvä Robertia ja Aaronia kohtaan eron jälkeen mutta manipuloivan tekopyhän pahiksen Andyn vaikutuksesta ja Andyn petettyä Bernicen kanssa,joka tapahtuu aivan pian, Chrissie muuttuu katkeraksi ja pahemmaksi. Olen seurannut sarjaa Britti ajassa ja Chrissien isää ei tiedetä vieläkään. Rebecca tulee sarjaan 11.10 jaksossa nro 7638 ja vielä on vaikea arvailla miten Home Farmin ja sisarusten asiat tulee menemään kesällä,syksyllä 2017.
      Silloin kuin Whitet tulivat kylään Lawrence kiusasi,yritti estää Robertin avioliiton C kanssa. Andy ja Katie, joita en ole voinut koskaan sietää tekivät Robertin elämän hankalaksi. Em asiat vaikuttivat katsojien käsityksiin Robertista. Häntä ei nähty oikein. Kun Robert kiinnostui Aaronista ja Aaron hänestä alkoi uusi vaihe kummankin elämässä. Jos R ei olisi tavannut Aaronia hän olisi jatkanut avioliittoaan Chrissien kanssa. Lachlankin piti hänestä. Aaronin tapaaminen muutti Robertin elämän.
      Voi olla, että Whitet lähtee Kartanosta ensi syksynä. Tuleeko uusi perhe,uusi lavastus vai luopuuko sarja Kartanosta kokonaan,joku on arvellut netissä niinkin.

      • näinonperkele

        Olivathan Andy ja Katie rasittavia Robertia kohtaan, mutta ei Robertkaan mikään puhdas pulmunen ollut. Robert on kuitenkin tappaja vaikka Katien tappo kuinka vahinko olikin. Robert on myös äärimmäisen kiero tosin rakkaus Aaronia kohtaan on vähän pehmentänyt häntä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe