Riku ei ole koskaan käynyt Oulussa

lkyfrff

Kuka on muokanut syyläotsan kuvaa?

52

2251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisittenkään

      sinulla on ilmeisesti virheetön otsa? Sisus onkin sitten pelkkää p....Ps. kuvaa ei ollut muokattu, harmittaako.

      • Hghghghvv

        Kuva Jassusta, Helkasta ja Rikusta on muokattu ja minulla on täydellisen kaunis otsa. Jassu on ruma sekä sisältä että ulkoa, harmittaako että se jäi taas kiinni valehtelusta.


    • rikurikas22

      Tollasen muokkauksen voi ostaa esim. intialaisilta palveluntarjoajilta muutamalla kympillä.

      • jarruja-nyt

        Kuva on käsitelty. Vai miksi mm. ukon hartia ja takin kaulus puuttuvat?

        A-B-C-D kertoi aika tarkasti, mitä kaikkea kuvalle on tehty.

        Ja miksi helevatassa kukaan ei nähnyt Testeriä?? Tulopäivä tiedettiin, mutta yhtään seiskan papparatsia ei ole paikalla!

        Kun Derek kävi antamassa Oulun ihmeelle pakit, oli papparatsi joka puskassa väijymässä.

        Kysymys teille seiskalaiset: miksi ylläpidätte Mäntylän valheellista elämää? Jätitte Tuksunkin rauhaan, kun tajusitte, että menee vähän liian lujaa.


      • htthrh

        Milläs se jassu tuon maksais, kun on teidän mielestä persaukinen lusmu?


    • HULLUHOITOON

      ..Mäntylä tarvitsee M1 Lähetteen

      • TuttuLähetekö

        Millähän perusteella hänet pitäisi lähettää pakkohoitoon? Kukahan lääkäri laatisi lähetteen? Lapsellinen ja typerähän tuo Jassu on, mut jotain suhteellisuudentajua nyt näihinkin kirjoitelmiin!


    • HULLUHOITOON
    • OldNews

      Voi hyvä ihme, eikö tämä nyt ole selvääkin selvempää: Oulussa (itsekin täällä asun) ei ketään kiinnosta Jasminin elämä. Derek-kuvat olivat Helgan ottamia. Jasmin myy tasaisesti juttujaan seiskaan rahantarpeessaan ja Derekin vierailu kuvineen oli hyvä rahasampo. Richard on puolestaan pistänyt ehdoksi seurustelulle sen, ettei mitään kuvia tai juttuja julkaista lehdissä ellei yhdessä sovita. Mikään helgan paparazzeilu ei siis tule kysymykseen. Kukaan muu noita kuvia ei viitsisi ottaa. Jasminea itsekin olen satunnaisesti nähnyt kaupungilla, bussissa ja kaupassakin, muttei tulisi mieleenikään ottaa kuvia hänestä. Hän on ollut Oulun turhin julkkis ja pyrkyri jo ihan riittävän kauan. Ex-julkkis mielestäni. Mikään oikea media ei ole hänestä kiinnostunut eikä hänellä ole mitään meriittejä, miksi olisi julkkis ylipäätään. Ainoastaan seiska kirjoittaa, koska Jassu itse myy jutut ja kirjoittaa ne puolivalmiiksi.

      • PappaRatsia

        Näin olen vähän arvaillutkin. Säälittävä tapaus.


      • kylseniinon
        PappaRatsia kirjoitti:

        Näin olen vähän arvaillutkin. Säälittävä tapaus.

        Ja totta on myös, että Riku ei käynyt Oulussa! Miksi olisi käynyt?
        Ei tuo Jasmin niin hemaiseva ja mielenkiintoinen ole, että joku tulisi
        noin kaukaa, kun lähempäntäkään ei sulhoa löydy!


      • Rikas.liikennemies

        Jassu on kahden vuoden ajan avautunut Rikusta ja tehnyt itselleen koko elämän Rikun palvomisesta. Kun Riku sitten "käy" Oulussa, ei kuvan kuvaa. Voisiko käynnin uskottavuus enää olla heikompi?

        Selitys ei voi olla että on on Jassun yksityisasia olla dokumentoimatta Rikun käynti SoMeen. Riku on oleva ihminen, mutta sen rinnalla elää myös Mielikuvitus-Riku sosiaalisissa medioissa. Jälkimmäinen ei ole verta eikä lihaa. Mielikuvitus-Riku on käänteissään villimpi kuin lääkäri- ja hertta-sarjan kirurgit yhteensä.


    • kasapaskaa

      Paskakasa tuo jasse.

    • voivoivoivoivoivoi

      Osaako Jassu hävetä? On niin hiljakseen, että ihan voisi kuvitella, että häpeää paljastumistaan. Ison homman teki, jotta näyttäisi siltä, että on edelleen suhteessa rrrrrrrakkaaseen ukkoon, mutta paljastui TAAS valheeksi!

    • Mitäsmitäsmitäs

      Miksi Jasmin ei saisi olla onnellinen? Miksi luulette, että kuva on tehty? Mieshän oli oslossakin, niin ei mikään ihme, jos piipahti oulussa. Minä ainakin uskon, että näkivät toisensa. Kävivät nallikarissa ja heidät näki moni ihminen, kun kolmistaan kävelivät jäällä. Miksi äiti mukana, ei tietoa, toisaalta, miksi ei. Jasmin matkustaa toukokuussa australiaan. Ihana kesä tulossa heille. Se vielä: On tyhmää lähettää Richardille yhtään mitään negatiivista juttua suomesta käsin. Nolaatte itsenne, eikä R ehdi niitä edes lukemaankaan.

    • BUAHHAAMAUHAAAAAA

      Ensinnäkin Ausseissa on toukokuussa talvi tuloillaan, ei kesä. Toiseksi Riku ei ole ollut Oslossakaan. Eivät käyneet nallikarissa. Ihmiset olisivat ottaneet kuvia. Älä jauha paskaa seko. Ihana kesä tulossa heille...mistä helvetin sairaasta päästä suollat tuollaisia...oletko joku saira fani vai itse megamanne?

      • PerthinUkko

        Talvi Perth:ssä on kuin kesäkuu Suomessa.


    • Mäntylä.yök

      Ei ole kyse siitä miksei jassu saisi olla onnellinen vaan siitä että miksi se valehtelee. Miksi valehteli onnesta Englannissa ja miksi valehtelee suhteesta aussiin. Mitäsmitäs nimimerkki ilmeisesti uskoi myös kaikki Jassun vuosikausia jatkuneet valheet onnellisesta parisuhteesta Denun kanssa ja että Jassu meni vihillekin silkasta rakkaudesta. Totuushan oli toisenlainen ja palstalla väitettiinkin Jassun valehtelevan vaan epäilijät leimattiin rumasti kateellisiksi ja itse huonossa parisuhteessa oleviksi, Jassu etunenässä levitti kirjoittajista sellaista valetta monta vuotta.

      Totuus nyt vaan on se ettei Riku käynyt Oulussa eikä mitään suhdettakaan ole, vaikka Jaska itse levittelee kuvia ja kirjoituksia pitkin poikin somea ja seiskallekin antaa haastiksia suhteen tilasta, vaikka yhdessä olikin sovittu ettei suhteesta puhuta julkisesti mitään, hahahhaha! Jassu on petturi ja valehtelija.

      • letkujakirjain

        Sekö on totuus suhteesta, joka on sinun päästäsi kerrottuna?


      • Jassun.emävale
        letkujakirjain kirjoitti:

        Sekö on totuus suhteesta, joka on sinun päästäsi kerrottuna?

        Se on totuus Jaskan ja Rikun suhteesta, se mitä Jassu päästään kertoo, on valetta. Tuliko nyt selväksi sinullekin. Jassu on valehtelija ja petturi.


      • idioottit

        Ei vielä tullut selväksi. Miten voit olla noin varma asiasta? Ette tää nyt olis ihan sinun päästä koko juttu ja olet itse valehtelija? Taidat olla vähän harhainen.


      • Nxncn
        idioottit kirjoitti:

        Ei vielä tullut selväksi. Miten voit olla noin varma asiasta? Ette tää nyt olis ihan sinun päästä koko juttu ja olet itse valehtelija? Taidat olla vähän harhainen.

        Lue kirjoitus niin monta kertaa että ymmärrät sen sisällön. Hopihopi!


      • tyhmätyhmempityhmin

        Tuossa tekstissä ei ole mitään muuta kuin sun omia olettamuksia. Ja kuka niihin uskois?


      • HuutonauruaHahahah
        tyhmätyhmempityhmin kirjoitti:

        Tuossa tekstissä ei ole mitään muuta kuin sun omia olettamuksia. Ja kuka niihin uskois?

        Usko nyt vaan mutta älä usko Jasminin juttuja, Jasmin on valehtelija ja petturi. mot.


      • tyhmätyhmempityhmin

        Hah. En usko ketään. Vähiten tuollaisia harhaisia, kuin sinä.


      • vinoon.kasvanut
        tyhmätyhmempityhmin kirjoitti:

        Hah. En usko ketään. Vähiten tuollaisia harhaisia, kuin sinä.

        Jasmin itse kertoi olevansa petturi ja velehtelija.

        Hän kertoi totuuden avioliitostaan, kun oli eroamassa Dennisistä.

        Palstalaiset olivat siis oikeassa aikoinaan, kun epäilivät happygirl# -hehkutuksia valheiksi. Pitkään Jassu jaksoikin valehdella ja haukkua epäilijöitä milloin miksikin...

        Melkoisen erikoinen persoona pitää ihmisellä olla, en voi muuta sanoa.


      • jgrdyu

        Kuinka moni tälläkin hetkellä elää parisuhteessa, johon ei ole tyytyväinen? Kerrotaanko siitä jokaiselle? Ehkäpä Jassu halusi uskoa,että suhde toimii. Jassu sentään kertoi totuuden kun ero tuli. Ja se tekee hänestä valehtelijan?


      • vinoon.kasvanut
        jgrdyu kirjoitti:

        Kuinka moni tälläkin hetkellä elää parisuhteessa, johon ei ole tyytyväinen? Kerrotaanko siitä jokaiselle? Ehkäpä Jassu halusi uskoa,että suhde toimii. Jassu sentään kertoi totuuden kun ero tuli. Ja se tekee hänestä valehtelijan?

        Hän itse kertoi olevansa petturi ja valehtelija.

        Hän kertoi myös, ettei _koskaan_ rakastanut papsua.

        Sitä vain näin vähemmän erikoisena ihmettelen, miksi Jassu halusi rikkoa Dennisin silloisen avioliiton? Jos ei kerran papsusta piitannut, niin antoiko varatun ukon iskeminen jotain kiksejä? Vai mikä oli motiivi? Kyllähän vapaita pappojakin on olemassa...

        Me vähemmän erikoiset emme sekaannu varattuihin, vaikka olisi ihastustakin ilmassa. Ihan vain sen vuoksi, koska se o väärin.


    • Hyvin.lohkaistu

      Facessaan Jaska ihmettelee erään aurpairin maantieteellistä tietämättömyyttä, ilmeisesti loukkaantui syvästi kun tyttö sanoi Australian olevan joku kärpäsenpaska jossain horisontin ulkopuolella! Hehehee, Jaskahan veto heti herneet konkkanokkaansa, toihan oli tietenkin ihan henkilökohtainen loukkaus Jaskaa kohtaan.

      Jaskalta tainnut onnellisesti unohtua oma tietämättömyytensä mm politiikan suhteen, se bedroom tax'kin....

      • Jaska.typeryyden.huippua

        Niinpä. Ja Jaska sentään mainostaa olevansa melkein ammattipoliitikko. Huvittava luuseri.


    • liikaa-aukkoisuutta

      Richard ei ollut Oulussa. Jos on sovittu, ettei kuvia julkaista, miksi julkaistiin selvästi muokattu kuva? Miksi julkaistiin mitään?

      Miksi iltapäivälehdet eivät uutisoineet asiasta, kun muuten ovat jaskan satuiluita, esim. otoksia blogista, julkaisseet? Koska näkivät, että tekaistu kuva. Että kaikki on valhetta. Ehkä niillä kuitenkin on jonkinlainen journalistinen vastuu edes jostain, Seiska julkaisee mitä tahansa p*skanjauhantaa.

      Richarrdin "vierailu" oli jaskan toiveajattelua.

      • Ammattinavalehtelu

        Seiskan toimittajat, se suoraan kadulta poimittu alkoholiongelmainen porukka, myös keksii juttuja. Matti Nykänenhän sen paljasti, että jos ei ollut edes jutunjuurta, niin keksittiin stooria. Seiska tarttee niin kipeest sisältöä paskajulkaisuunsa että jopa Mäntyloisen paskanjauhanta kelpaa.


      • ulisijat

        Tää nyt on vähän ristiriitaista teidän puolelta. Eka kritisoidaan sitä, että Riku ei ole Oulussa, kun ei ole kuvia. Sitten kun tulee kuva, se on muokattu. Niinpä tietysti. Ja sen jälkeen, kun ihan täyttä varmuutta ei ole, onko kuva aito (saattaa hyvin ollakkin), vedotaan siiden, että Jassu on aikasemmin sanonut ettei paljoa puhu julkisuudessa suhteestaan ja haukutaan valehtelijaksi, kun kuitenkin julkaisi sen kuvan, jota vaaditte....voi vi**u mitä porukkaa. Menkää itteenne ja hankkikaa oma elämä!


      • surkuhupaisia
        ulisijat kirjoitti:

        Tää nyt on vähän ristiriitaista teidän puolelta. Eka kritisoidaan sitä, että Riku ei ole Oulussa, kun ei ole kuvia. Sitten kun tulee kuva, se on muokattu. Niinpä tietysti. Ja sen jälkeen, kun ihan täyttä varmuutta ei ole, onko kuva aito (saattaa hyvin ollakkin), vedotaan siiden, että Jassu on aikasemmin sanonut ettei paljoa puhu julkisuudessa suhteestaan ja haukutaan valehtelijaksi, kun kuitenkin julkaisi sen kuvan, jota vaaditte....voi vi**u mitä porukkaa. Menkää itteenne ja hankkikaa oma elämä!

        Nää on näitä jotka elävät elämäänsä toisten kautta. Oma elämä on nollarajan alapuolella ja eihän se sovi, että jollakin toisella pyyhkii hyvin.


      • tyhmätyhmempityhmin

        Jotain tuollaista tään täytyy olla. Kaikista eniten naurattaa se, kun nää harhaiset uskoo näihin juttuihin, mitä itse keksivät.


      • Eivoiollatottakaan
        tyhmätyhmempityhmin kirjoitti:

        Jotain tuollaista tään täytyy olla. Kaikista eniten naurattaa se, kun nää harhaiset uskoo näihin juttuihin, mitä itse keksivät.

        Kaikista eniten naurattaa kun joku uskoo Jaskan juttuihin. Että niinkin idiootteja on, siis vielä hölmömpiä kuin Mäntylä on oikeesti olemassa!


      • 3553355353
        surkuhupaisia kirjoitti:

        Nää on näitä jotka elävät elämäänsä toisten kautta. Oma elämä on nollarajan alapuolella ja eihän se sovi, että jollakin toisella pyyhkii hyvin.

        Pyyhkiikö sulla hyvin? Jaskalla ei ainakaan.


      • EikelpaaJaska
        ulisijat kirjoitti:

        Tää nyt on vähän ristiriitaista teidän puolelta. Eka kritisoidaan sitä, että Riku ei ole Oulussa, kun ei ole kuvia. Sitten kun tulee kuva, se on muokattu. Niinpä tietysti. Ja sen jälkeen, kun ihan täyttä varmuutta ei ole, onko kuva aito (saattaa hyvin ollakkin), vedotaan siiden, että Jassu on aikasemmin sanonut ettei paljoa puhu julkisuudessa suhteestaan ja haukutaan valehtelijaksi, kun kuitenkin julkaisi sen kuvan, jota vaaditte....voi vi**u mitä porukkaa. Menkää itteenne ja hankkikaa oma elämä!

        Ei oo vieläkään kuvaa. Manipuloidut kuvat ei kelpaa. Ovat yhtä nollan kanssa, korkeintaan todistavat Jassun epätoivon.


      • letkustakiinni
        EikelpaaJaska kirjoitti:

        Ei oo vieläkään kuvaa. Manipuloidut kuvat ei kelpaa. Ovat yhtä nollan kanssa, korkeintaan todistavat Jassun epätoivon.

        Älä LETKU viitsi, senkun lunastat lupauksesi kävellä rotuaarin päästä päähän munasillas hifkin lippis päässä, paitsi eihän sinusta omanelämänantisankarista ole siihen. Täällä on hyvä huudella muokattujen kuvien perään, kun et muuta keksinyt, no onhan se sekin......seliseli...


      • HoidonTarpeessaOlet
        letkustakiinni kirjoitti:

        Älä LETKU viitsi, senkun lunastat lupauksesi kävellä rotuaarin päästä päähän munasillas hifkin lippis päässä, paitsi eihän sinusta omanelämänantisankarista ole siihen. Täällä on hyvä huudella muokattujen kuvien perään, kun et muuta keksinyt, no onhan se sekin......seliseli...

        Ihan vainoharhaisena luulet kaikkia kirjoittajia letkuksi, mee hoitoon, harhas vaan pahenee, idiootti. Tyhmempi kuin Mäntylän akka.


      • tuuutttuuu
        HoidonTarpeessaOlet kirjoitti:

        Ihan vainoharhaisena luulet kaikkia kirjoittajia letkuksi, mee hoitoon, harhas vaan pahenee, idiootti. Tyhmempi kuin Mäntylän akka.

        siellä taitaa olla tämä surkuhupaisa töhtöri sykerö, eikun letkuhan se on, kun noin auliisti diagnooseja jakelee.


      • Piiipipiiip
        tuuutttuuu kirjoitti:

        siellä taitaa olla tämä surkuhupaisa töhtöri sykerö, eikun letkuhan se on, kun noin auliisti diagnooseja jakelee.

        Ja kukas se siellä on? Pahenevista harhoista kärsivä joka palstan häirikkö joka näkee letkuja joka puolella.


    • Lisää.huutonaurua

      Jokos mäntyloiselta pukkaa raskasta poliisitutkintaa jotain Ninaa kohtaan? Nina kun oli kirjoittanut Jaskan aussille juttuja jotka kovasti nauratti Jaskan ja aussin tiimiä. Mäntyloinen kun kehuu olevansa naikkonen joka vie aloittamansa asiat loppuun! Huutonaurua!

      • Kaikki.jää.aina.kesken

        Kuullaan myöhemmin lisää? Not. Huoh.


      • jksjakfjfkj

        Missäs Jassu on uhannut poliisitutkinnan aloittaa? Taas jotain ihan omia päättelyitä.


    • SekopäinenJassu

      Jassu vaan jatkaa valehtelujaan, kuinkahan monta kertaa se on uhonnut ottavansa kiusaajat ja häiriköt kiinni? No, mistäänhän ei koskaan tuu yhtään mitään, se on niin munelämää muntyyliin.

      Jassu uhos ottavansa avioeron ja seuraavassa lauseessa itkee kun papsu ei hoida asiaa! Jassu itse ei laita tikkua ristiin minkään asian eteen, makoilee vaan Helkan nurkissa, työikäinen, patalaiska lötjäke! Kaikenlisäksi mt-ongelmainen sekopää, joka häiriköi eksiään vuosikausia.

    • valehteleetaas

      Tuolainen leuhkija ei olisi tyytynyt laittamaa ainoastaan yhtä kuvaa, jos jonkun miehen matkaan olisi päässyt!! JOS Riku olisi käynyt Oulussa, pusi-pusi kuvia olisi tullut tuutin täydeltä joka vuorokauden aikaan! Yksi ainoa kuva, ruma, eikä lainkaan lääppimistä ja romantiikkaa, vaan itse hätäpäissään kyhätty otos - Riku ei ole Suomessa käynyt!

      • OnOutoTyyppi

        Ja Helka istutettu kuvaan mukaan siksi ettei kuitenkaan uskaltanu pelkästään heistä kahdesta kuvaa tehdä. Se, että ylipäätään uskalsi ton väärennetyn kuvan laittaa someen, osoittaa vaan ettei olla yhtään missään tekemisissä ja tietää ettei ukko seuraa jassurassun tekemisiä mitenkään.

        Jos ukko olis oikeesti ollut paikan päällä niin kuvia olis eestä ja takaa ja Jaska hehkuttais rakkauttaan mielipuolisena, happygirl lovemylife! Missäs muuten viipyy kaikki nettiaforismit jotka käsittelee rakkaan kaipuuta ja uudelleen näkemisen odotusta? Nyt se vaan kannustaa itseään olemaan oma itsensä.


      • aprilliäsilliäkuravettä
        OnOutoTyyppi kirjoitti:

        Ja Helka istutettu kuvaan mukaan siksi ettei kuitenkaan uskaltanu pelkästään heistä kahdesta kuvaa tehdä. Se, että ylipäätään uskalsi ton väärennetyn kuvan laittaa someen, osoittaa vaan ettei olla yhtään missään tekemisissä ja tietää ettei ukko seuraa jassurassun tekemisiä mitenkään.

        Jos ukko olis oikeesti ollut paikan päällä niin kuvia olis eestä ja takaa ja Jaska hehkuttais rakkauttaan mielipuolisena, happygirl lovemylife! Missäs muuten viipyy kaikki nettiaforismit jotka käsittelee rakkaan kaipuuta ja uudelleen näkemisen odotusta? Nyt se vaan kannustaa itseään olemaan oma itsensä.

        Jassu on kasvanut aikuiseksi! Katuu valheitaan ja ilmestyy julkisuuteen ihan uutena ihmisenä! Jassu lähtee opiskelemaan ja etsii itselleen töitä. Jassu ei enää haikaile miesten perään, ja viettää rauhallista, keski-ikäisen naisen elämää!


    • NoArvasinhanMinä

      Riku ei ole koskaan ollutkaan Oslossa, joten koko Osloa ei ole olemassakaan. Nallikarissa ei ole otettu yhteiskuvia, joten Jasminiakaan ei ole olemassa muualla kuin hullun junttiakan oksennuksissa täällä palstalla. Eikä varmasti ole Rikuakaan, koska ei siellä maapallon alapuolella pysy maapallossa kiinni, vaan putoaa avaruuteen. Ja näin ollen ei ole Saarlouisia, Helgaa, Vinttikamaria... ei mitään.

      • Bxbxbx

        Outs, nyt ku sä sekosit?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe