Mikä maailmalopussa pelottaa?

rthtty

Mikä maailmanlopussa sitten ihmistä pelottaa? Onhan tunnettu tosi­asia, että jokaisen meidän maailmamme loppuu varmasti ja ehdotto­masti - monen meidän kohdalla vielä lähivuosikymmeninä. Ja se mitä yksittäi­sen ihmisen kuolemassa tapahtuu yhdelle ihmiselle, on täsmäl­leen sama asia kuin mikä tapahtuu kaikille elossa oleville yhtaikaa silloin, kun Jeesus tulee takaisin. Onko maailmanlopussa jotakin erityisen pelottavaa?

Joudumme jokainen kerran tuomarin eteen. Tämän tuomarin edessä on turha yrittää peitellä mitään tai selitellä tai kieroilla. Tuo tuomari on lahjomaton. Jumala on kaiken näkevä ja kaiken tietävä. Todennäköisesti monen ihmisen maailmanlopun pelon taustalla onkin aiheellinen pelko joutumi­sesta tilille omasta elämästään. "Kestänkö taivaallisen tuomioistuimen edessä, kun koko elämäni, kaikki tekoni ja tekemättä jättämiseni; vieläpä sanani ja jopa ajatukseni tutkitaan ja arvioidaan? Saanko puhtaat paperit: olet ollut hyvä ja lähimmäistäsi rakastava ja ennen kaikkea Jumalalle kaiken kunnian antava, niin kuin laki käskee?" Vai olisiko tuomiolauselmassa pitkä luettelo synneistä ja virheistä: itsek­ästä oman edun tavoittelemista, ko­vasydämisyyttä, ylpeyttä, pelkuruutta, välinpitämättömyyttä, ahneutta, valhetta, kaikenlaista haureuden ja irstauden saastaa niin silmissä ja sydämessä kuin lihassakin? Jos huomautettavaa on, niin turha on kenen­kään kuvitella täydellisyyden paikkaan, ikuisen elämän omistavien jouk­koon taivaa­seen pääsevänsä.

Maailmanloppua kuin myös kuolemaa onkin siis syytä pelätä, suoras­taan kauhistua. Nimittäin siinä tapauksessa sinun ja minun on syytä pelätä, jos emme elä päivittäisessä parannuksen tekemisessä syntisestä elämästäsi. Jos emme ole pyytäneet ja saaneet syntejämme anteeksi Jeesuk­sen sovitustyön tähden, joudumme itse vastaamaan kerran ikuisuu­dessa oman elämämme valinnoista. Herra armahtakoon, ettei kukaan meistä siihen tilanteeseen koskaan joutuisi! Jos taas elämme paran­nuksessa ja syntien anteeksiantamuksessa, voimme kohdata niin kuoleman kuin maailmanlopunkin tyynin, rauhalli­sin ja luotta­vaisin mielin. Jeesukseen kastetulla - Häneen sydämessään uskovalla ja Häntä suullaan tunnustavalla - ei ole mitään syytä ahdistukseen. Tie ikuiseen elämään, taivaan iloon ja riemulliseen hääjuhlaan on Jeesuksen seurassa suora ja avoin.

Maailmanlopusta vouhkaaminen ja aikain merkkien hellittämätön tarkkailu voi olla pintavaahtoa, joka kätkee helposti alleen kaikkein syvim­män ja tärkeimmän kysymyksen: Oletko saanut syntisi anteek­si eli elätkö tänään uskossa Jeesukseen? Aikainmerkeissä ja niiden tarkkailemisessa voi olla kuitenkin yksi positiivi­nen ja uskoa tukeva näkö­kulma: ne voivat rohkaista meitä luotta­maan entistä lujemmin Jumalaan ja Hänen sanaansa. Maailman historia ei ole mikään sattumien summa, vaan ohjat ovat tarkasti Yhden käsissä. Ja tuo Yksi on ilmoittanut aikeistaan jo edeltä käsin.
http://www.gen.fi/Biblestudy/studydetails.html?id=24

3

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minkäsääntöjen

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
      Siitä kiitämme Jumalaa.

      • reetrtt

        Hyvä kysymys.


    • vähässä

      Jeesus tulee kuitenkin noutamaan ne "valveilla olevat neitsyet"= hänen verensä puhdistamat, luokseen ns Karitsan häihin Taivaaseen. Ja se voi tapahtua hyvinkin pian!
      Sen jälkeen, siis kun seurakunta on pois (se mikä pidättää Pahan ilmestymistä), pääsee paha valloilleen kun Antikristus julkistaa itsensä " Maailman pelastajana". Siitä alkaa 7-vuotinen Antikristuksen aika. Silloin pitää niitten ihmisten päättää ottaako vai ei se merkki käteen tai otsaan. Tänne on jäänyt uskovista vain penseät ja luopiot, jotka kyllä tietävät missä meni vikaan, ja tietysti kaikki jotka sanoivat piu-paut Jeesuksen kutsulle.
      Se on kauheaa aikaa. Jeesuksen näkyvä tulo on vasta myöhemmin.

      Maailmanloppua ei tule vielä ainakaan tuhanteen ja 7: ään vuoteen siis. Koska välissä on vielä 1000-vuotinen rauhanaika, jolloin Saatana on sidottu. Mutta JEESUS tulee, se on salainen haku, silloin etsii jumalaton äiti lapsiaan, jotka viattomina menivät Jeesusta vastaan sinne, minne Jeesus sanoi menevänsä tekemään meille omilleen " sijaa".
      " Toinen otetaan, toinen jätetään ", sanoo Raamattu. Ja ihmiset ITSE päättävät täällä eläessään, ottavatko Jeesuksen Golgatalla antaman pelastuksen vastaan vaiko ei.

      "Evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, ja sitten tulee loppu", sanoo Biblia.

      Tämä vuosi 2017 on juutalaisilla vuosi 5777, ja heillä myös ns riemuvuosi, ja tuolla 777 on jumalallisen täyttymyksen merkitys.

      ( hae itse googlesta enemmän tietoa tuosta kaikesta, itse tiedän vain vähän vasta minäkin)

      Rukoillaan ja " valvotaan" miten elämme, ja hoivataan heikkoja.!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe