-ISÄNMAALLISUUS NOUSEE SUOMEN TURUSTA-

Sinivalkoinen_on_Turku_

Veteraanipolitikko Olavi Mäenpään rinnalla nähdään nykyään teräksenlujat ominaisuudet omaava ammattilaisvapaaottelija Jerry Kvanström, siinäpä vasta voimakaksikko, joka ei hellitä, ja pitää varmasti sanansa. Olavilla on Jerryn esiinmarssin myötä myös nyt vihdoin täysi työrauha, varmasti vain aniharva uskaltaa lähetellä kehäänkutsuja Jerryn viikinkimäisen varren turvatessa Olavin selustaa. Herääkin kysymys, onko Jerry oikeasti mukana politiikassa, vai onko tarkoituksenaan vain turvata pomminvarman ääniharavan turvallisuus ja koskemattomuus näinä kansallismielisille kovina aikoina? Jos näin on, täytyy nostaa Olaville, ja toki Jerryllekin hattua äärimmäisen älykkäästä liikkestä, kun ulkoisen ja päivänselvän mädättäjävihollisen lisäksi saattaa uhka ilmaantua myös kansallismielisen liikkeen toisesta siivestä, on syytä varautua pahimpaan uhkaan, jottei OIKEA kansallismielinen liike missään tapauksessa joudu heikkouden häpeään, tai joudu oikeudettoman hyökkäyksen kohteeksi.

11

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alan_Mies

      Kaikki mihin Mäenpää koskee, muuttuu paskaksi. Sen tyypin kelkkaan ei kannata lähteä.

      • Olli_ei_antaudu_koskaan

        Äläs nyt. Niin kuin Väyrynen, Mäenpää jaksaa yllättää aina, nousta yhä uudestaan ylös tuhkasta ja raunioista.


    • Obergruppenfuhrer

      Voi sua Jansson parka, et olekaan vähään aikaan vittuillut Olalle ja nyt sapettaa? Olisko Jerry vähän koulinut, ehkä jopa köyrinyt sua, tehnyt ns. nöyräksi puudeliksi?

    • Sinivalkoinen_on_Turku_

      Olavi on kovaksikeitetty ja monissa liemissä marinoitu kovakasvo, jota ei sen enempi ulisevat vassarianarkot kuin somea terrorisoivat pseudoisänmaallisetkaan hetkauta, nyt Jerry rinnallaan Olavi tuntuu suorastaan voittamattomalta. Onko se muka Olavin ongelma, että kaikissa liikeissä on mukana selkärangattomia lussuja tai muita nyhveröitä, joille 150cm pitkä niittinaama-femakko tai 165cm risuranne-humanistikin saa peloteltua löysät housuun vain kutsumalla rasistiksi? Olavi on niitä harvoja, jotka ainoastaan tuhahtavat moisille ties mistä nousseille otuksille, ja jatkavat isänmaallista toimintaa entistä tarmokkaammin.

    • Kunnonmiehiä
      • Aåwpeori

    • Sinivalkoinen_on_Turku

      Ja kun puhutaan siviilirohkeudesta, puhutaan myös Olavista, ja kun puhutaan Olavista, puhutaan myös siviilirohkeudesta. Harva enää muistaa, mutta kun matu-taustaiset pahoinpitelivät täysin sivullisen suomalaisen bussikuskin, Olavi oli politikoista ainoa, joka uskalsi sanoa suoraan mitä moisille roistoille kuuluisi tehdä, eli istuttaa mela kädessä kurkkupurkkiin, ja potkaista kurkkupurkki Suomenlahdelle. Muut politikot hyssyttelivät, tai korkeintaan puhuivat jälleen totaalisen harhaisina yksittäistapauksista. Olavi on mies, joka todellakin uskaltaa sanoa, kun tilanne sitä vaatii, eikä muiden politikkojen tavoin mieti, itkeekö joku yliherkkä vihervassari tyynyynsä totuuden ja rehellisyyden edessä.

    • Kur77e

      Täältä vain viestit vähenee. Jännää anti-keskustelua.

      • Auran_anus

        Turku valvoo... Menninkäisten ja plösönaamojen silmä ei vältä... Ruskean Talon valta ulottuu kauemmaksi kuin moni osaa kuvitellakaan. Muistakaa että Kurahousu-Rommel oli peräti Suomen Sisun virallinen tiedustelu-upseeri.


    • Olallaonsärmää

      Muista kun Olavi oli tv:ssä jossakin paneelissa. Muut hyssytteli ja väänteli asioita, mutta Olavi sanoi asiansa suoraan. Tuollainen suoraselkäinen mies jää hyvin mieleen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe