"Näyttelijä"

ex-pistemies

Mikä näyttelijä tämä Curlyn esittämä hahmo oikein on? Esittäähän Robertia ja Aaroniakin aika varmasti hetero miehet ja varmasti se nuoleskelu jätkien kesken on ilettävää, mutta työ on työtä.

Omasta mielestä tuo butterface vois vaikka lähtee liitämään sarjasta.

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201703272200092603_tw.shtml

42

672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurlaustoivo

      Kannattais tosiaan vaihtaa alaa, jos ei pysty rooleihin.

      • Jsdhdgfy

        Ei asia ole noin yksinkertainen toimittelijoiden faktat ei ole kohdallaan tässäkään "uutisessa." Englantia osaavat sarjan seuraavat ymmärtää syyt ja miksi Gemma ei halua olla sarjassa. Paritus ruman hössön Marlonin kanssa oli viimein pisara.Ja se tenava on evvk.


    • Häpeällinen_avautuminen

      En tiedä jutun todenperäisyyttä, mutta jos paikkaansa pitää niin sietää ja joutaa lähteäkin, eikä tosiaan tule ikävä. Itsestään tällä "Carlyllä" näyttäisi olevan aivan liian korkeat luulot, urea noussut päähän sarjaan päästessään.

      • Evvvkmarlinunkk

        Marlon on ollut liian kauan sarjassa ja saisi jo lähteä 21 v menossa. Huono näyttelijä jamrooli ärsyttävä. Evvk.


      • Kertoisitko

        Mikä on liian kauan?
        Millai huono näyttelijä? Mun mielestä ei.


    • DaleEmmer

      Gemma / Carly on Emmerdalen kuumin kissa ja tuo alkuperäinen "uutinen" on julkaistu Briteissä The S*nissa eli täysin keksitty koko juttu, suomeksi siis täyttä p*skaa. Jutun väsänneellä on jotain henk.koht. Atkinsonia vastaan ja siksi kirjoittelee näitä juttujaan. Alkuperäisessä artikkelissa mm. kirjoitettiin että Aaron Dingle olisi Marlonia parempi vaihtoehto Carlyn pariksi, se lause jo itsessään kertoo siitä kuinka paljon jutun kirjoittaja seuraa ja tietää sarjasta..

    • Mikäli tämä viihduutinen on totta.
      Atkinsson on näköjään todella turhamainen näyttelijä ns.diiva.
      Haluaa työssäänkin miellyttää itseään ja tehdä lähentelykohtauksiakin vain paremman näköisten näyttelijöiden kanssa. Ei sillä, etteikö Charnock tosiaan olisi vastenmielinen.
      Luulisi kuitenkin, ettei näyttelijäntyössä näin voi valikoida vastanäyttelijöitään.
      Mutta ehkä Atkinsson on mielestään sitten niin kova maailmanluokan stara,
      että hän voi näin tehdä.
      Tai ainakin kuvittelee olevansa sellai. Joillain hieman ulkomuotonsa takia kehuja saaneilla naisilla usein hurahtaa pissa tällä tavalla päähän.

    • MuutasiathuolestuttaaNyt

      Carly ei ole iso hahmo sarjassa. Ei ole iso asia. Marlon ei ole hyvä eikä kiinnostava hahmo ollut koskaan. Epäuskottava Carly hahmon suhde Marloniin,jota ei voi kuvitella kuin Laurelin kanssa. Joten odotettua Gemman kyllästymistä sarjaan.Gemma on tehnyt jo kuukausia töitä aamuradion juontajana.
      Asleyn tila heikentyy ja kuolinpäivä on julkistettu se on. 7.4. 2017. Täällä on jo moneen kertaan aikaisemmin kerrottu että poistuu tänä keväänä 2017. Laurelin jatko Marlon? Marlonin olisi aika poistua sarjasta jo.
      V2016 aoittaneen Tuottajan ratkaisuja on arvosteltu viime aikoina. On hieman huolestuttavaa nyt kun MLeod päässyt täysin tekemään ihan omia ratkaisuja hahmojen ja tarinoiden suhteen. Tiettyä jatkuvuutta on puuttunut tarinoissa.

      • juonipaljastustaas

        Mitenkä Asleyn kuolinpäivä liittyy CurlyCarlyyn?


      • Enolisihalunnuttietää

        Mikset laittanut tuota Juonipaljastusketjuun?


    • Jakauttumishäiriökö

      Vielä vähän aikaa sitten tämä sama näyttelijä avautui kuinka on joutunut "kiusatuksi" ulkonäkönsä takia ja ei voinut käsittää miksi ihmisillä on tarve puuttua muiden ulkonäköön.

      Huvittava persoona.

    • krfx

      lol, sopii kuvaan.

      Luulen, että miesten pussailu keskenään tuntuu lähinnä ei-miltään, en usko, että se on heistä 'iljettävää', tuskin molemmat olisivat sarjassa ja viihtyisivät samassa juonitarinassa ja toivovat lisää jatkoa. Samalla tavalla kuin ei kaikki miehet pidä vastanaisnäyttelijöistäänkään.

      • ex-pistemies

        Täytyy olla hintti jos miehenä tykkää miestä pussailla, suutelu on kumminkin intiimi tapahtuma ja siihen liittyy tunteita. Etenkin jos ajatellaan että miehillä on vielä karhea sänkinen leuka joka voi tuntua suutelussa myös ihoa vasten. Toki taitava näyttelijä jos on hetero, varmasi pystyy hyvin kumoamaan tuon iljetyksen, kuvittelemalla vaikka että suutelee naista silmät kiinni?


      • Hyvätnäyttelijätosaa

        Näyttelijä koulutukseen kuuluu erilaisten asioiden opiskelu ja taidot kuten suuteleminen jonkun muun kuin oman rakkaan kanssa. Suutelemisen tekniikkaa miten sen saa näyttämään enemmältä kuin se todellisuudessa on,huulet ovat kiinni. Suuteleminen on samanlaista oli nainen tai mies. Se voi olla vastenmielistä myös m/n kesken. Hyvä näyttelijä,suutelija Hawley on sanonut että Danny Millerin parran sänki oli uutta,totuttelua vaativaa. Kumpikin heterona miehenä osaa näytellä hyvin luontevasti rakastunutta paria ja kaikista ei ole siihen. Aaron on halaillut sarjassa paljon myös ystäväänsä Adamia. Näytteleminen on työtä josta saa palkkaa. Näyttelijät testataan ennen rooliin valintaa ja sopimusta henkilön kanssa jonka kanssa ovat paljon tekemisissä. Esim. Pete ja Moira ja Chrissie oli testissä sisarpuoli Rebecca rooliin tulevan kanssa. Miller testasi Liv rooli ehdokkaita myös.
        Coronation Str sarjassa on ainakin 2 oikeasti homoa miesnäyttelijää rooleissa gay pappi Billy ja hetero roolissa Daniel Obsbournena R.Mallat,joka nähtiin Emmerdalessa rent poika Connorina. Emmerdalessa Robert ja Aaron ovat eturivi näyttelijöitä isoissa rooleissa.


      • krfx
        ex-pistemies kirjoitti:

        Täytyy olla hintti jos miehenä tykkää miestä pussailla, suutelu on kumminkin intiimi tapahtuma ja siihen liittyy tunteita. Etenkin jos ajatellaan että miehillä on vielä karhea sänkinen leuka joka voi tuntua suutelussa myös ihoa vasten. Toki taitava näyttelijä jos on hetero, varmasi pystyy hyvin kumoamaan tuon iljetyksen, kuvittelemalla vaikka että suutelee naista silmät kiinni?

        Avainsana tässä on 'tykkää' - siitä ei ollut kyse, vaan siitä, että se on mekaaninen toimenpide, joka tuntuu ei-miltään. Siis ei tykkää, mutta ei myöskään tunnu vastenmieliseltä, vaan asiaa ei ajattele sen kummemmin. On monia muitakin töitä ja asioita, jotka ovat neutraaleja, ei tykkää eikä koe vastenmielisenä, ne vain ovat. Ei kai nyt kukaan tahallaan aiheuta itselleen asioita, jotka ovat vastenmielisiä.


    • Tämän-Talon_Emäntä

      Atkinson näyttää olevan aika lailla täynnä itseään. Pitäisi tämän sutturan olla enemmänkin tyytyväinen, että hänet on valittu Marlonin vastanäyttelijäksi. Huonommassa tapauksessa valinta olisi voinut päätyä vaikkapa Rodneyhin, joka on aina ollut nuorten naisten perään.

      Tosin Rodney on aivan liian charmikas Carly-tyttöselle

      • Iwhffdxxz

        Carlyn hahmo on itsenäinen nainen sarjassa eikä mikään Tracyn,Leylan,Alician kaltainen halvan näköinen ylimeikattu suttura joka keikistelee miehille. Näyttelijä on Kaunis ja hyvä vartaloinen tyylikäs nainen.
        Eikä Gemman poistuminen sarjasta taida olla totta.
        Pidän Gemman arvostelua tarpeetyomana,aoheettomana.


      • OvatKaksiEriAsiaa
        Iwhffdxxz kirjoitti:

        Carlyn hahmo on itsenäinen nainen sarjassa eikä mikään Tracyn,Leylan,Alician kaltainen halvan näköinen ylimeikattu suttura joka keikistelee miehille. Näyttelijä on Kaunis ja hyvä vartaloinen tyylikäs nainen.
        Eikä Gemman poistuminen sarjasta taida olla totta.
        Pidän Gemman arvostelua tarpeetyomana,aoheettomana.

        "tarpeetyomana,aoheettomana"
        Aloituksessa arvosteltiin näyttelijä Gemma Atkinsonia, ei roolihahmo Carlya!


      • batmani
        OvatKaksiEriAsiaa kirjoitti:

        "tarpeetyomana,aoheettomana"
        Aloituksessa arvosteltiin näyttelijä Gemma Atkinsonia, ei roolihahmo Carlya!

        Aloituksessa puhuttiin kyllä näyttelijä Curlyn esittämästä hahmosta (Gemmastako)
        "Mikä näyttelijä tämä Curlyn esittämä hahmo oikein on?"


    • Aurinkoinen.uutisankka

      Jos seuraa molempien näyttelijöiden sosiaalista mediaa, twitteriä ja instagramia niin niiden perusteella näyttäisivät olevan todella hyviä ystäviä ja huumorintaju tuntuisi myös olevan kovin samansuuntainen. Yhteisiä postauksia löytyy useamman kuukauden ajalta, videopätkiä, kuvia ja vitsejä niin että sen perusteella taitaa olla täysi uutisankka tämä uutinen. Jostain syystä halutaan nyt vain mustamaalata Gemmaa.
      Jään kaipaamaan häntä jos lähtee pois sarjasta, maalattuja letukoita on kylä täynnä, Carlyn oloisia sporttisia luonnonkauniita tyttöjä ei juuri lainkaan.

    • Tämän-Talon_Emäntä
      • l.uonnonkaunis

        Gemmalla on tosiaan tuo glamour-malli tausta, mutta eihän rintojen koko mitenkään kasvoihin vaikuta ja niistähän minä kun luonnonkauniista puhuin. Ja eikö hän nykyään ole jo poistattanut silarinsa?


    • ÄijienÄijä

      Tosin Gemma sanoo...MINULLA OLI. Siis tekoinflantitko, jotka kohottavat rintoja ja saavat ne näyttämään suurelta. Täytyypä tsiikata tarkemmin vanhoja kuvia ja nykyista Gemmaa

    • mikäoninflantti

      heh heh heh... tekoinflantit ... siis tosi hauskaa :) :) :) :)

    • krfx

      Tämä sopiikin hyvin kuvaan, sillä tällä Atkinsonillahan on aina ollut melko suuret luulot itsestään. Kun hän aloitti aikanaan sarjassa, hän vertasi Carlya Chasiin ja Debbieen, ajatellen selkeästi, että hänen roolihahmostaan tulee samalla tasolla oleva hahmo sarjaan.

    • Kakkosmies

      Atkinsonin ongelma on se, että hän on huono näyttelijä. Hän ei tosin tunnu käsittävän sitä kovin helposti. En väitä etteikö sarjassa olisi muita aivan yhtä huonoja, mutta he eivät kuvittelekaan olevansa suuria tähtiä. Hyviä puoliakin löytyy: Atkinson näyttää melko hyvältä eikä edusta sitä ylimeikattujen kanojen karjaa, jossa kärkihahmoina ovat olleet Leila ja Alicia. Luonnollisuudesta siis pointseja hänelle. Toisaalta hänelle ei voi antaa suurempaa roolia juuri hänen lahjattomuutensa vuoksi. Jos hän saisi tuohon hommaansa jonkinlaista särmää, hän voisi pyytää vaikkapa palkkaakin lisää.

      Nyt täytyy vain toivoa, että hänen tulevassa imuttelussaan Marlonin kanssa on riittävä tunnelataus. Siitä voisi syntyä draamaa. Mutta kun miettii hänen kommenttejaan Mark "Marlon"Charnock-Dinglen suutelemisesta, niin eiköhän turhat odotukset voi jättää pois laskuista.

      Siinä vielä Atkinson aikakaudelta, jolloin suuri oli olevinaan kaunista.

      http://mrpopat.in/admin/upload/wallpaper/2013051813688641261425259652.jpg

      • Vahvistaminen

        "Hyviä puoliakin löytyy: Atkinson näyttää melko hyvältä eikä edusta sitä ylimeikattujen kanojen karjaa, jossa kärkihahmoina ovat olleet Leila ja Alicia. Luonnollisuudesta siis pointseja hänelle. "
        Luuletko, että näyttelijät itse päättävät, minkälaisen meikkauksen laittavat kuvauksiin...


      • Ueudyddddd

        Gemman meikki on aina huomaaton,hillitty,tyylikäs. Samoin on Carlyn roolissa.
        Aik mainittu vanha haastattelu v2013 hän kertoo että kun laidutti ja menetty rasvaa se näkyi myös rinnoissa. Oliko niin että hän silloin käytti piaranmuotoisia luonnollisen näkösiä silikoni implantteja? Ja tämä nyt ei ole tärkeä aihe keskustella.Aika turhaa. Gemma ei minua vaivaa mitenkään. Marlonia inhoan oikeasti koska,ei ole uskottava näyttelijä kauniin naisen kanssa yms voi h.


      • batmani
        Ueudyddddd kirjoitti:

        Gemman meikki on aina huomaaton,hillitty,tyylikäs. Samoin on Carlyn roolissa.
        Aik mainittu vanha haastattelu v2013 hän kertoo että kun laidutti ja menetty rasvaa se näkyi myös rinnoissa. Oliko niin että hän silloin käytti piaranmuotoisia luonnollisen näkösiä silikoni implantteja? Ja tämä nyt ei ole tärkeä aihe keskustella.Aika turhaa. Gemma ei minua vaivaa mitenkään. Marlonia inhoan oikeasti koska,ei ole uskottava näyttelijä kauniin naisen kanssa yms voi h.

        Ovatkos sitten esim Cain, Paddy ja Andy uskottavia näyttelijöitä (tai roolihahmoja) kaunottariensa rinnalla?
        Moni kakku päältä kaunis ja niin poispäin


      • Lsdkdkdkmd

        Cain ja Paddy ovat koulutettuja näyttelijöitä, Andy ei,ole vaan ärsyttävä lapsinäyttelijä,jolla nousi kusi päähän. Andyn lähtö sarjasta onneksi lähellä.


      • batmani
        Lsdkdkdkmd kirjoitti:

        Cain ja Paddy ovat koulutettuja näyttelijöitä, Andy ei,ole vaan ärsyttävä lapsinäyttelijä,jolla nousi kusi päähän. Andyn lähtö sarjasta onneksi lähellä.

        Jossain toisessa ketjussa joku kirjoitti osuvasti "jos lauseessa on enemmän kuin kolme sanaa, toisten (nuorien) on vaikea ymmärtää"


    • Kakkosmies

      Atkinsonin kyvyt nähtäisiin, kun hänelle annettaisiin näkyvämpi rooli. Jos hän tekisi riittävän hyvää työtä, hänet voitaisiin palkata vakiokasvoksi . Esimerkiksi Eden Taylor-Draper on saanut Bellenä näkyvyyttä, mutta pakko tämä on sanoa: heikosti toimii. Näillä eväillä olisin valmis lemppaamaan Edenin pihalle tai pudottamaan hänet taustahenkilöiden joukkoon. Käsikirjoittajat ovat suunnilleen samaa tasoa kuin sarjan huonoimmat näyttelijät, joten parantamisen varaa on siis siinäkin päässä.

      • Katukylttejä

        Kertoisitko, miksi Edenillä toimii heikosti Bellen rooli?


    • Kakkosmies

      Kertoisin. Edenin esittämä Belle on aika pahasti eksyksissä suhteessaan tähän tummaan lekuriin Charmaineen. Jos jollekin katsojalle välittyy jonkinlaista uskottavuutta tässä suhteessa, hyvä niin. Minulle ei välity. Eden ei pysty esittämään erilaisia tunnetiloja ja hänen olemuksestaan paistaa läpi se, ettei hän itsekään usko tähän juonikuvioon. Eikä edes itseensä. Hän yrittää suoriutua osastaan urhoollisesti, mutta eväät ovat unohtuneet matkasta - tai niitä ei ole ollutkaan.

      Näillä aikaansaannoksilla Emmerdale vajoaa Salkkarien tasolle ja se on sääli.

      • huomioitsija

        "Kakkosmies "kirjoititit asiaa,olen täysin smaa mieltä kanssasi sarja tasosta nykyisellään.


      • HeinäkuunPuolivälinyt

        Kesälomakausi ja isommat tähdet lomailee. Urheilu kesäkin oli joten ei panosteta juoniin niin paljon koska katsojatkin lomailee. Sen takia pienemmät pääsee ruutuun. Belle lopettaa lääkityksen ja alkaa nähdä pian harhoja. Bayleyna on vastenmielinen ja huono näyttelijä. Lisa vinkuu ja valittaaa kerjää rahaauh huh. Tracy ja David hömpötystä on paljon.
        Minua häiritsee kyläläisten Zak,Lisa,Belle Dinglen heikko työmoraali ja rahan hankkimis keinot kuten Whiteilta varastataminen jne.
        Sarjaa kuvataan tavallisesti 6vk ennen esityspäivää. Lokakuun Suuren Saippuaviikon 17.10 alkaen kuvauksiakin tehtiin 5 viikon aikana. Joulutauko on 2vk ja sitä ennen kuvaavat enemmän kohtauksia loppuvuodesta. Ulkokuvauksia tehdään syksyllä paljon joten huonomman talvisään aika jää lyhyeksi.
        Ensi viikolla on Robert ja Aaronin juttuja. Kun meillä näytetään 10 jaksoa viikossa niin tämö aika menee nopeasti.


      • huhtikuunekapäivä
        HeinäkuunPuolivälinyt kirjoitti:

        Kesälomakausi ja isommat tähdet lomailee. Urheilu kesäkin oli joten ei panosteta juoniin niin paljon koska katsojatkin lomailee. Sen takia pienemmät pääsee ruutuun. Belle lopettaa lääkityksen ja alkaa nähdä pian harhoja. Bayleyna on vastenmielinen ja huono näyttelijä. Lisa vinkuu ja valittaaa kerjää rahaauh huh. Tracy ja David hömpötystä on paljon.
        Minua häiritsee kyläläisten Zak,Lisa,Belle Dinglen heikko työmoraali ja rahan hankkimis keinot kuten Whiteilta varastataminen jne.
        Sarjaa kuvataan tavallisesti 6vk ennen esityspäivää. Lokakuun Suuren Saippuaviikon 17.10 alkaen kuvauksiakin tehtiin 5 viikon aikana. Joulutauko on 2vk ja sitä ennen kuvaavat enemmän kohtauksia loppuvuodesta. Ulkokuvauksia tehdään syksyllä paljon joten huonomman talvisään aika jää lyhyeksi.
        Ensi viikolla on Robert ja Aaronin juttuja. Kun meillä näytetään 10 jaksoa viikossa niin tämö aika menee nopeasti.

        Aprillipäivänä voi tietenkin lukea mitä hölynpölyä tahansa


      • Turhauttavaatrollit
        huhtikuunekapäivä kirjoitti:

        Aprillipäivänä voi tietenkin lukea mitä hölynpölyä tahansa

        Viesti liittyy Kakkosmiehen kommenttiin Bellestä ja sarjan kesäjan juonista nyt meillä esitettävissä jaksoissa.
        Asiayhteys jäi sinulta huomaamatta. Itse teksti viestissä ei ole hölynpölyä.


    • Otetaankiinni

      Millä tahdilla nyt otetaan kiinni? Päästään iki Brittien tahtiin? Tai niin lähelle kun on mahdollista

      • Laskeskelija

        Ensi viikolla meillä Suomessa esitetään 14.7.2016 -> Englanissa esitettyjä jaksoja. Parempia kuin viime viikon jaksot koska Robert,Aaron,Liv tapahtumia ja Lawrence riehuu kartanossa. 5.4 on jakso nro 7559 es.19.7.2016. Elokuun jaksot alkavat 14.4 meillä. Syyskuu eka jakso on nro 7604 es 8.5. meillä.


    • kxft

      Aika hyvällä tahdilla. 1,67-kertaisesti nopeammin kuin alkuperäiset jaksot.

    • Kwejdjjdjdjddd

      Aloittajalta meni nimi väärin Curlingia ei ole sarjassa. Enkä,ole nähnyt miesten nuoleskelevan toisiaan. Eikä edes koiratkaan tee sitä ja muuta sarjassa. Itse inhoan ihmisiä jotka pussaa lemmikkejään,hyi hitto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe