JUMALA LOI Omaksi kuvakseen??!!

OmaaKuvaansaNussivat

JOS kerta JUMALA LOI ihmisen omaksi kuvakseen, KUINKA HÄn silloin sallii minkään, kenenkään Henkimaailassa LUODA; tehdä JATKUVASTI kuvaa IHMISISTÄ (me YHDET ja samat, kaksi UHRIA), JOTKA EIVÄT ole SYYLLISIÄ EDES JUMALIEN ja lastensa paranoidiseen, vainoharhaiseen (TIETÄVÄT KAiken olevan VAIN Heidän VALEITAAN) AJOJAHTIIN EIKÄ täällä Maapallolla (meistä esim.) ESITETTYIHIN asioihin!

KUINKA KAUAN annatte JUMALIEN ja lastensa TÄÄLLÄ VUOSIkausia AJOJAHDATA hengenVAARAAN ja -HÄTÄÄN perättömillä VALEILLA. JOKO toivon mukaan teille muillekin RIITTÄÄ, ETTÄ samojen UHRIEN KIMPUSSA ovat, EIKÄ IKINÄ, näiden yli 11 vuoden AIKANA ole näytetty (pientä kertaa n. kerran vuodessa lukuunottamatta) YHTÄÄN niitä Oikeita syyllisiä. EI, VAAN ne ovat saaneet olla TÄYSIN rauhassa, elämän TURVASSA ainakin, POISSA ESILTÄ. EIVÄTKÄ JUMALAT lapsineen muuta tee KUIN AJOJAHTAAVAT "Omaa kuvaansa", TÄYSIN syyttömiä UHREJA, YKSIÄ ja samoja VAAN.

SITÄ paitsi, MIKSI JUMALA(t) LOI Uskonnonkin sääntöjä ja LAKEJA, KUN JOS EIVÄT KERTA niitä EDES Itse noudata, TOTTELE. ESIM: IHMISEN kuvan tekeminen PITI olla kiellettyä Kristinuskossa, NO ENTÄS SITTEN SYYTTÖMIEN UHRIEN ESITTELY, ulkonäön kans OSALTA, HENGENVAARAAN ja-HÄTÄÄN ASTI??!! JA TÄTÄKIN HENGENVAARAA on JATKUVASTI ollut ja JATKUNUT yli 2,5 vuotta YHTÄ SOITTOA.

JUMALAT leikkivät ymmärtämättömiä, KUUROJA, JOTKA EIVÄT muka kuule tai tajua, KUN UHRIT HUUTAVAT suoraa HUUTOA yli 2,5 VUOTTA, KUINKA ASIAT OVAT ja KUINKA EIVÄT. KYLLÄ ymmärsivät, JA kUN JOS He kerta asuvat JUMISSA meissä tai meidän YLLÄ päällä, metrienkin päässä, NIIN silloin EIVÄT OLE TOSIAANKAAN olleet kuurojakaan. MUTTA KYLLÄ OVAT UMMISTANEET silti UHRIEN HÄTÄHUUDOILTA korvansa, sikäli mikäli NOilla IDIOOTTI-JUMALILLA kakaroineen ON mitään muuta olemuksessaan KUIN alapää ja YLÄruumis. ALAPÄÄNSÄ ANKKUROIVAT lapsiin (niin OMiinsa KUIN oIkeisiinkin IHMISlapsiin), ja meihin IHMISIIN!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rukousvastausvain

      Paljon kärsit, paljon kestit, viimein rauhan saavutit. Vai mitä?! Sinä etsit itseäsi ja uskoa. Kun näet syyllisiä uskovissa ja ihmisten jumalasuhteissa, niin miksi et näe syytä itsessäsi, vai näetkö. Jokainen on vajaa uskossaan jumalaan ja kuka uskoo mitenkin. Minä uskon kaikkivaltiaaseen korkeimpaan jumalaan ja luen raamattua. En tiedä, minkä niminen hän on, mutta minulle hän on kaikkivaltias korkein jumala, ihan suomeksi vain. Usko jumalaan on lahja ja tietoisuus jumalan hengen läsnäolosta on jotain, mitä sinulle toivon. Sitä voi rukoilla. En tiedä vastauksia maailman rauhaan, sairauksiin, murhiin ja pahaan, mutta yhdestä olen onnellinen. Kun rukoilen, minua kuullaan, jumala kuulee. Hän on kaikkialla läsnä oleva ja persoonallisuus. Jotain, mitä en ole muualta löytänyt.

    • ihmisetSyyttömiäHeEIVÄT

      Paljon on todellakin kärsittym mitään niistä ei kestetty, VAAN Valeiden alle kaaduimme, täysin nurin, kumoon, ketoon Jumalien massiivisen fyysisen painolastin alle. Syyttöminä jopa jouduimme kaiken kokemaan, vastaanottamaan, VAIKKA alusta asti on taisteltu parhaamme, kaiken kykymme mukaan.

      Rauhaa en saavuttanut, VAIN hetkiä silloin tällöin, JOLLOIN eivät Jumalat kakaroineen VÄÄNTÄISI ja Kovalla kaataisi päällemme. On Oikeasti verrattavissa kuin ison planeetan fyysinen painovoima, JOKA jyllää kOKO ajan päällä, kimpussa, IHAN vieressä. Yksikin Jumala omaa tollaisen Voiman, ja sitä He kaatavat myös meidän pienten olentojen, ihmisten päälle. Yksikään ihminen EI pystyssä pysy, EIKÄ totuuskaan kauaa, KUN Yksikin JUmala tulee EpäOIkeudellaan Väärin kaatamaan, kohdistamaan. Saati sitten, ETTÄ yleensä Heitä on monta, ja lapsensakin ovat niin VÄKEVIÄ, VAHVOJA valehtelijoita, ETTÄ Yksikin tollainen Iso lapsi-olento pystyy kaatamaan, kumoamaan nurin, kumoon ihmisen, ja VALEENSA saavat läpi.

      Varsinkin, KUN tämä Heidän kaikkien KAATO ja länttäily muita, ihmisiä, meitäkin nnimenomaan päin, on kestänyt yli 11 vuotta nyt YHTÄ soittoa, ja jatkuu EDELLEEN VAAN. Intensiivisimmillään, YHTÄÄN IRROTTAMATTA yli 2,5 vuotta JOKA päivä, koko päivän ja yötä myöten. Ymmärtänette silloin, ETTÄ EI KUKAAN pysy pystyssä, EIKÄ OIkeus EIKÄ Totuuskaan, KUN mahtiVoimat KAATAVAT kovalla, siolla fyysisellä painolastilla ihmisiä, kahta samaakin kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe