Missähän ne muut. Kristuksen Jeesuksen...

Herätyys

kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Raamatun UT mukasia, APOSTOLISIA serakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut piileskelee, kuin ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi, näkyä, ja kuulua ihan kaikeen maailmaan asti, kaikille luodille. Myös tänne suomi24 keskustelufoorumille.

Jeesuksen nimessä... jo vuosikausia heitä muita, Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, näin julkisesti peräänkuuluttellut / etsinyt. Minkäänlaista asiallista / uskottavaa, ns. "vastakaikua" saamatta!!

Vähäinen, Touudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi ellävä ja toimiva, Tähän em. Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yheistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

"Löytäneekö"Hän... uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä?

9

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      "Maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesukksen kirraudeksi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi KUTSUTUT, missähän ne kaikki muut on kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, j akulua ihan kaikeen maailmaan asti, kaikille luoduille!

      Niinkuin NÄKYI, ja kuului siitä Jumalle uskollisen ja kuuliaisen, vanhurskaan Nooan, siitä pelastukseksi vaihtoehtoa, arkia rakeentamiseta ja rakentavasta. Niin että eläimetkin sinne yhteyteen osasivat tulla.

      Tänä päivänä ei edes Kristukseen Jeesukseen uskovatkaan tiedä, mihin tulla taai mennä että pääsisi siihen pelastukseksi Krist. vaihtetoa rakentamaan kutsuttujen yheyteen ja yhteistyöhön.

      Mihin lie ja miksi, kaikki muut piiloutuneet?!

      Jeesuksen nimessä... niitä muita etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa / valkeudessa näkyvänä pysyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen a yhteistyön kutsuttu, siihen näyllä aarmoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      "Läytäneekö" Hän... uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä?

    • Herätyys

      Kakki muutko niissä omissa eri nimisissä sielunvihollisen palveljoiksi eksyteytyiltä ja eksyneiltä suojapunkkereissään, hiljaa kyyhöttelemässä?!

      Ettei vaan kukaan näe eikä kuule / saa tietää mitään siitä, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, pelastukseksi krist. vaihtoehto mahdollisuudesta / Kristiilisyydetä. Ja siihen Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiseen yhteyteen ja yhteistyön pääsy mahdiollisuudesta!

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin, tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi.

      vähäinen, totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Häen kirkkaudeksi ja kunniaksi apsitolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoetoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita etsivä / perään kuulutteleva.

      "Löytäneekö"Hän... Etsivä?

    • Missä.kokoonnutte

      Mitä olet tehnyt asiasi hyväksi?

      • Herätyys

        Olen koittanut saada Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elävää ja toimivaa / vaikuttavaa PELASTUKSEKSI Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteisyöhön niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään halukkaita tänne, näin aluksi kirjallisella tasolla kokoontuviksi, keskustelemaan näistä, em. Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys asioista ja kysymyksistä.

        Alkaen siitä, mitä kaikkea ja miten edellyttää alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaa ilmenemään ja täytymään ne, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit.

        Ei vain ole vielä löytynyt ketään tästä em. kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaisesta Krist. PÄÄ asiasta, edes millään tavalla kiinnostuneita.

        Olisitko sinä kiinnostunut?

        Jeesuksen nimessä... valistaen, ja tiedustellen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen, kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita etsivä / perään kuulutteleva.

        "Löytäneekö"Hän, uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen Etsivä?


    • Herätyys

      Ei vain ala löytymään niitä Oikeasti Kritittyjä, Kristukseen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seuraskuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja YHTEIS-työhön kutsuttuja, eikä muitakaan siihen kaikille hyväksi Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavikaan?

      Kaikkiko edelleenkin pimeydessä? Vaikka Itse valkeuden ruhtinas heitä yhteyteensä kutsuu!

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi.

      vähäinen, Totuudessa / valkeudessa elävä ja toimiva. Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä muut?!

    • Diopterius

      Hän...uskovainen/OUTO.
      Kummallisesti kirjoittaa/ei osaa oikeinkirjoitusta Hän?
      Hänellä Joku syy siihen lienee.

      • Herätyys

        Jotkut ei osaa kirjoittaa äidinkielellisesti oikein, Ja ne jotka osaisi, eivät osaa kirjoittaa Oikeista, kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen Kristillisyys, asioista.

        Siksi Jumala valitsee, ne jotka osaa / ymmärtää kirjoittaa oikeista, Raamatun UT mukainen Kristillisyys asioista.

        Sieltä Raamatusta voi kukin lukea minkälaisia Jumala valitsee ja miksi, sanansa saattajiksi / puolestaan puhuviksi.

        Kannattaa perehtyä niihin Raamatun opetuksiin, niin voi saada sitä ymmärrystä viestien lukemisiin ja niiden oikein tulkitsemisiin.

        Niin ei lankea niiden pienten hyttysten siivilöimisiin, jolloin se suuri "kameli" (olennainen PÄÄ asia) jää huomaamatta, tekemään tuhojaan!

        Jeesuksen nimessä.... Krist. oppia.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • JohannesJM

      Mikä on nimesi?

      • Herätyys

        Kerro ensin, mihin ja miksi, sitä tarvitset?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe