Trumpin ensi ohjusisku ei jää viimeiseksi

taaltapesee

Trump näytti voimansa järjestämällä massiivisen ohjusiskun Syyriaan heti presidenttiytensä alkumetreillä. Syyrian al-Assad ei ole piitannut myrkkykaasujen käyttökiellosta, vaan tappoi ennen USA:n ohjusiskua kymmeneniä siiviilejä myrkkykaasulla. Venäjä seisoo vakaasti myrkky-Assadin selän takana puolustaen häntä hirmuteoista ja sotarikoksista huolimatta.

Trumpin ohjusisku oli suunnattu myrkkykaasujen käyttöä ja tietysti myös al-Assadia vastaan, mutta saavutettiinko iskulla mitään muuta kuin Trumpin kansansuosio amerikkalaisten keskuudessa?

13

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taisteluraportit

      Syyrian kansanarmeija on osoittanut koko maailmalle täyden voimansa vapauttamalla Aleppon, muita kaupunkeja ja kyliä. Syyrian voittoisa armeija on vapauttanut yli 70 prosenttia USA:n ja Persianlahden valtioiden rahoittamien ja aseistamien Nustra Front alias Al-Qaida terroristien hallussa olleita alueita. Tämä voitto ei ole vain sotilaallinen voitto. Se on samalla voitto USA:n,Israelin ja Gulf maiden harjoittamasta valtioterrorismista.
      Syyrian armeija voitto on antanut murskaavan iskun vuosia jatkuneelle länsimedian valhe-ja vihakampanjalle,taloudellisille pakotteille ja humanismin nimissä aseita ja rahoitusta terroristeille toimittaneille kansalaisjärjestöille.
      Tukemiensa terroristien jäädessä alakynteen,iski USA:n sotalaivasto ristelyohjuksilla Syyrian alueille eli kyseessä on hyökkäysrikos suveriinia valtiota vastaan.

      Hyökkäysrikos

      Hyökkäysteolla tarkoitetaan tekoa, jossa valtio käyttää aseellista voimaa toisen valtion suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan tai muulla tavoin Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan vastaisesti.

      Sodanjulistuksesta riippumatta tällaisia hyökkäystekoja ovat 14 päivänä joulukuuta 1974 annetun Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen päätöslauselman 3314 (XXIX) mukaisesti seuraavat valtion tai sen asevoimien tekemät teot:

      1) tunkeutuminen tai hyökkääminen toisen valtion alueelle, tunkeutumisesta tai hyökkäämisestä seuraava sotilaallinen miehitys ja toisen valtion alueen liittäminen kokonaan tai osittain omaan alueeseen;

      2) toisen valtion alueen pommittaminen ja muu aseiden käyttö toisen valtion aluetta vastaan;

      3) toisen valtion satamien tai rannikon saartaminen;

      4) hyökkääminen toisen valtion maa-, meri- tai ilmavoimien joukkoja tai laivastoa tai lentokalustoa vastaan;

      5) toisen valtion alueella sopimuksen mukaan olevien joukkojen käyttäminen sopimuksen ehtojen vastaisesti tai niiden pitäminen toisen valtion alueella sitä koskevan sopimuksen päätyttyä;

      6) sen salliminen, että valtion alueella sopimuksen mukaisesti olevat toisen valtion joukot käyttävät valtion aluetta kolmanteen valtioon kohdistuvaan hyökkäystekoon;

      7) aseistautuneiden joukkojen, ryhmien, asevoimiin kuulumattomien joukkojen tai palkkasotureiden lähettäminen valtion toimesta tai sen puolesta, jos nämä tekevät toista valtiota vastaan vakavuudeltaan 1—6 kohdassa tarkoitettuihin tekoihin rinnastettavia tekoja, tai merkittävä osallistuminen tällaisten joukkojen lähettämiseen.

    • TrumpPumPum

      Juuh, tässä edellä muuan uskollinen suomalainen jo avoimesti uhkailee Venäjää Trumpin selän takaa, että täältä pesee! Silmien välliin... ja sillai!

      Syyrian Al-Assad on Syyrian maan laillinen johtaja. Venäjä tukee Syyrian laillista hallitusta. USA toimii ISISin ja muun anarkistisen roskaväen johtajana ja "kosti" näin heti kavereittensa puolesta! Hah, katsokaas kun Trumppi pesee! Pum! Pum! Pum! Minä poika se ammun!

      Mutta kun vielä ei ole edes todistettu, että myrkkykaasut olivat Assadilta lähtöisiä. Mutta saipahan Trump tekosyyn tuhota iso syyrialainen lentokenttä, merkittävä, eli hirveän tärkeä ja jossain määrin kauaskantoinen sotatoimi sinänsä. Jotkut puhuvat iskusta nk. false flagina. Niinkuin aiemmin esim. Irakiin meno.

      Millään muullahan ei kuitenkaan ole väliä kunhan USA sai taas uhota, tehdä tuhojaan muiden mailla. Hah! Kyllä nyt islamille kävi köpelösti!

      Tämä herra Trump on, jos mahdollista, vieläkin tyhmempi kuin edeltäjänsä G.W. Bush. Eipä kyllä ollut Obamassakaan hurraamista, kavala mies omalla tavallaan.

      Kun USA:aan osui pari harhautunutta lentokonetta, koko maailman piti tätä surutapahtumaa liputtaa, halusimmepa tai emme. Mutta USA itse ei murehdi, kun laukoo omia tomahawkejaan päin vieraita ihmisiä!

      Ja pieni Suomi, tai itse asiassa maamme johtajat, kansalta kysymättä ja vastalauseista huolimatta, on sitonut meidät tiukasti USA:han. Jenkit käyvät täällä sotakoneineen tutkimassa rajanpintaamme, maamme maastoja, Lapin maaperää (polttaen siinä sivussa puolustusvoimiemme hirsisavotan) ja tätä sotatointa on kutsuttu nimellä "yhteinen sotaharjoitus". Ruotsi liikkuu täällä sotakoneineen edelleen kuin entisessä itäisessä maakunnassaan, jollaisena Ruotsi aina on maatamme pitänytkin.

      Tästä me eräätkin rauhantahtoiset olemme jo kauan varoittaneet, että USA on ehdottomasti se väärä puoli valita sodankäynnissä, röyhkeä ja omavaltainen, ei kunnioita muiden maaperää, esiintyy ystävänä, ennenkuin alkaa sataa tulta ja tulikiveä mereltä käsin, maata vastaan jota muka piti auttaa.

      Lasketaan tässä nyt sitten päässämme mahdollisuuksia kuinka tämä tulee jatkumaan. USA:n sotilaat Baltiassa kaduilla marssiessaan (kuin Saksan natsit aikoinaan), huutelivat jo monta viikkoa sitten, että "täältä tullaan ryssät!"

      Yhtäällä Syyria. Toisaalla P-Korea. Täällä Baltia ja Suomenlahti. Myös Suomi.

      Olis ollut viisaampaa entisestään vahvistaa rauhansuhteitamme Venäjän kanssa, eikä hullun Trumppilandian. Mutta kun Rkp oli tätä vastaan! Ruotsi käskee!
      .
      .

      • Taisteluraportit

      • 5vSuomilainen

        "Syyrian Al-Assad on Syyrian maan laillinen johtaja". Mina ole Syyrianlainen ja tietan, etta Al-Assad on diktaattori, ei mikaan kansa valitsema johtaja. Miten suomi voi olla niin typera ihminen, etta kirjoitta tuollaista ?


      • Tosiasioita
        5vSuomilainen kirjoitti:

        "Syyrian Al-Assad on Syyrian maan laillinen johtaja". Mina ole Syyrianlainen ja tietan, etta Al-Assad on diktaattori, ei mikaan kansa valitsema johtaja. Miten suomi voi olla niin typera ihminen, etta kirjoitta tuollaista ?

        Peace be upon him and victory of the Syrian army on the legions of mercenaries proxy terrorists invaded Syria from more than 50 different countries and received billions of dollars with funding from the United States, Saudi Arabia, Israel, Qatar, France, the United Kingdom and Germany.
        غزو الجيش السوري على جحافل المرتزقة بالوكالة قام الإرهابيون بغزو سوريا من أكثر من 50 دولة مختلفة وحصلوا على مليارات الدولارات بتمويل من الولايات المتحدة والمملكة العربية السعودية وإسرائيل وقطر وفرنسا والمملكة المتحدة و ألمانيا.


    • kokdevils

      Onko aivan varmaa, että koko ohjus- iskua on tapahtunutkaan? Ilmakuvista voi jo normaalin järjen omaava helposti päätellä ILMAKUVIEN olevan "menneiltä vuosikymmeniltä", luultavasti IRAKIN sotien ajoilta - 1990-2000 luvuilta - päätellen noista hiekalla päällystetyistä konesuojista, jollaisia ei varmasti tänäpäivänä enää ole käytössä. - Trumpin vastainen kampanja - VENÄJÄ ja USA todellisuudessa liittolaisia.

    • MeniksVäärinpäin

      "saavutettiinko iskulla mitään muuta kuin Trumpin kansansuosio amerikkalaisten keskuudessa"

      Ööö.. tota siis just toisinpäinhän asia on mennyt, eli kansansuosio on rajusti nyt trumppia vastaan ton iskun takii, ainaski mitä onn jenkkilöitä lukenut jne

    • hehhehheeee

      Hehheh, massiivinen ohjusisku onkin paljastunut massiiviseksi suutariksi. Muutama ohjus osui ja muut lenteli minne sattui:D

      • Taisteluraportit

        Hyökkäysrikos

        Jos se, joka voi tosiasiallisesti määrätä valtion poliittisista tai sotilaallisista toimista tai johtaa niitä, tekee sellaisen hyökkäysteon, joka on luonteeltaan, vakavuudeltaan ja mittasuhteiltaan ilmeisellä tavalla Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan vastainen, hänet on tuomittava hyökkäysrikoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.

        Yritys on rangaistava.

        Hyökkäysteolla tarkoitetaan tekoa, jossa valtio käyttää aseellista voimaa toisen valtion suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan tai muulla tavoin Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan vastaisesti.

        Sodanjulistuksesta riippumatta tällaisia hyökkäystekoja ovat 14 päivänä joulukuuta 1974 annetun Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen päätöslauselman 3314 (XXIX) mukaisesti seuraavat valtion tai sen asevoimien tekemät teot:

        2) toisen valtion alueen pommittaminen ja muu aseiden käyttö toisen valtion aluetta vastaan;


    • aikaoinenkattila

      Russien s400 oli off asennossa. Nyt maailman kansalaiset toivoo et usa iskis ohjuksilla uudestaan ja että russit laittaa s400 systeemin toimintaan, et nähtäs onko russista vastusta usalle, olishan se aikamoinen näyttö russien powerista maailmalle jos se s400 tuhois kaikki usan ammutut ohjukset. Jossain lukikin että jos uutta iskua on suunnitteilla nii russit kuulema aktivoi sen s400 sydeemin.

    • ffv554r6

      Eikä vain aktivoi vaan upottaa merenpohjaan sen laivan josta ohjukset ammutaan!

      • aikakonepizza

        Juu ja on siinä tietysti sekin näkökulma että russit ei ehkä uskaltanu aktivoida sen takia että jos se s400 ei ois kyennytkään pysäyttää niitä ohjuksia, niin se ois ollu sit näyttö maailmalle russien höpö höpö s400 systeemistä :D..

        "“You don’t need to have expensive weapons to win, powerful radio-electronic jamming is enough.”


    • PludimirVatin

      Usa:n demokratia ohjukset putosivat aavikolle,lentokentän toiminta ei lakannut kuin hetkeksi.Jenkit voisi lopettaa sen hämmentämisen siellä,meilläkin täällä Suomessa on jo 30 000 Usan viemän demokratian partasuista irakilaista lapsukaista,enemmän kuin jenkkilässä vaikka Suomella ei ole mitään tekemistä koko sopan kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe