oletteko kokeneet samaa?

ihmeellinentunne11

Läheiseni kuoli 3kk sitten perjantai lauantai välisenä yönä sairaalassa. Sanoin perjantaina että haluan mennä katsomaan häntä, muut läheiset sanoivat minulle että ei kannata ku hän nukkuu vaan et mennään parinpäivän päästä autolla ( olin siis menossa yleisillä). Sanoin että minulla on sellanen tunne että nyt on mentävä. Menin sinne hän nukkui tuon ajan oikeestaan vaan pidin häntä kädestä ja sanoin että rakastan häntä. Illalla istuin kotona ja katsoin tvtä nii ihan ku joku ois silittäny poskeani menin ihan kananlihalle, käännyin oikeen katsomaan taakseni. Yöllä heräsin ja rupesin itkemään . Ja aamulla sainkin surullisen viestin sairalasta. oikeestaan se perjantai päivä oli mystistä tai en osaa oikee kuvailla sitä tunnetta...

7

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kristii.nan

      Mulle ei oo käynyt, mutta eräs ystävä on kuvannut aivan samanlaisen kokemuksen. Hänen isä kuoli ja hän itki sängyllä, kun tunsi silityksen poskella. Tosi outo juttu kyllä.

      Mulls itsellä kuoli isoäiti ja toivoisin niin että saisin itekki kokes jotain vastaavaa. On niin surullinen olo ja kauhea ikävä häntä.

      Yritän paraikaa etsiä tietoa asioista kun mua vaivaa nyt tosi paljon kysymykset kuolemanjälkeisestä elämästä ym.

      • Ifihxujhcluvj

        Mulla kanssa mummo kuollut muutama viikko sitten ja oon toivonut jotain merkkiä siitä että hän on tuolla jossain tällä hetkellä. Hirveä ahdistus siitä että mitä jos kuoleman jälkeen ei ole mitään, mutta toivon todella että on.

        En voi sanoa että uskoisin minkään tietyn uskonnon oppeihin ja oon ajatellut että uskon kun asia mulle todistetaan. Nyt kuitenkin epätoivoisesti yritän muiden kertomista asioista löytää uskoa kuoleman jälkeiseen elämään ja siihen että mun mummo ja muutama vuosi sitten kuollut vaari ovat nyt hyvässä paikassa ja nähdään vielä.

        Kova ikävä :(


    • ihgpiahap

      Aikoinani olin tuuletusikkunalla tupakalla. Yhtäkkiä tuntui, kuin olkaani olisi koskettu. Samassa tuli mieleen, että nyt se ukkipuoli kuoli. Hän todellakin kuoli tuolloin. Toinen tapaus oli eräänä kesänä. Kesätyöpaikassani minulla oli peräti kahden viikon ajan erittäin voimakas tunne lapsuudenajan leikkikaveristani, naapurin pojasta. Ihmettelin tunnetta-ihan kuin hän olisi vierellä kulkenut sen kahden viikon ajan. En ollut tavannut häntä murrosiän jälkeen ja olimme muuttaneet kyseisestä kaupungistakin pois. Ihmettelin, miten hän nyt tulee noin voimakkaasti mieleen yhtäkkiä. Syksyllä menin käymään synnyinkaupungissani. Sain kuulla, että hän oli kuollut juuri noina aikoina kesällä, kun minulle tuli hänestä voimakas tunne. Hän oli mennyt junan alle. Ehkäpä hän halusi tulla hyvästelemään minut, leikkikaverinsa, ja kulki henkiolentona vieressäni tuon kaksi viikkoa.

    • eienäänuori

      Kun ihminen kuolee, niin sielun poistuttua ruumiista ja matkalla tuonpuoleiseen, joillekin annetaan madollisuus käydä antamassa merkki omaiselle tai ystävälle. Sitten kun on siirtynyt rajan taakse, niin ei ole enää mahdollista kommunikoida täällä elävien kanssa. Kaikenlaiset meedioistunnot ovat huijausta ja viestejä voivat välittää pahat henget, jotka matkivat edesmenneet ääntä, eleitä ja persoonaa.
      Olen kuullut vastaavista kokemuksista useita.

    • kht980vak272

      Itse olen kokenut samoja,en kosketuksia,mutta unessa.Kun isoäitini kuoli näin hänen kasvonsa pimeässä, tiesin että hän oli kuollut.Seuraavana päivänä, se oli myös pääsiäinen,tuli puhelin soitto.

      Ennen kuin isäni kuoli,näin unen,joka oli tapahtunut aiemmin.Unessa isäni sanoi puhelin soiton jälkeen , isä on kuollut.Tämä tapahtuma siis toistui unessa.Isä kuoli seuraavana päivänä.

      Ennen kuin sain puhelinsoiton sairaalasta pikkulintu napautti ikkunaa, aivan kuin se olisi ollut viesti.Nyt hän on vapaana sairaudestaan.Pikku lintu hän olikin oli eläessään tässä kovassa maailmassa.Eteenpäin pyrkivä ja ahkera,mutta sisimmissään herkkä ihminen.Iloisen aina kun takapihalla pikkulinnut sirkuttavat, aivan kuin isä saisi nyt olla vapaana.Silti äidin ja minun seurana.

      Siskoni kuoleman jälkeen surun keskellä tunsin että kaksi "haamuolentoa" suojasi minua. Isoäitini ja siskoni.Myöhemmin vain siskoni,tunsin hänen kätensä kosketuksen olkapäälläni.Unia en ole nähnyt hänestä kuin kerran.Siinä unessa isäni ja siskoni olivat yhdessä.He varoittivat tulevista ongelmista.Ja näin tapahtui.

      Olen opiskellut ortodoksista teologiaa, paha on olemassa maan päällä.Sille me emme voi mitään.Henkiolennot sitten suojaavat meitä pahalta ja lohduttavat.

      Henkimaailmaa ei kannata ymmärtää se on vain olemassa.

      Isoäitini sanoi minulle aikanaan että kannattaa opiskella, näin olen tehnyt.

      Joillain ihmisillä on yliluonnollisia kykyjä, näkevät mm.enne unia.

      Näitä asioita tulee vain elämän aikana eteen.

      -------

      Raskasta se on hautajaisten jälkeen, isäni haudattiin joulukuun alussa.Pimeys ja kylmyys ympärillä.Kun väsymys tulee niin se tulee.Suru aika on sitten haavojen parantamista.

      Äidin suru tietenkin on ollut todella kovaa.

      Mukava lukea että muillakin ollut näitä kokemuksia.

      Olkaamme huoletta.

      • kkvbhshbvga

        Minulla kuoli lemmikkilintu, ilmeisesti ihan vanhuuteen. Lintu oli kovin suloinen ja kaipasin sitä pitkään. Yksi ilta ikävä kävi niin kovaksi, että rukoilin ihmettä: että lintu heräisi eloon. Seuraavana aamuna heräsin rapinaan. Talitiainen, luonnonlintu, yritti puoliväkisin päästä sisälle asuntooni risaisen hyttysverkon reiästä. Alkuperäinen lintu ei tosin herännyt henkiin, mutta luokseni lähetettiin toinen lintu. Rukoukseeni oli vastattu. Tietysti joku jälleensyntymiseen uskova voisi selittää asian siten, että lintuni oli syntynyt uudestaan tuossa talitiaisessa. Mene ja tiedä...


    • osannotto

      Kuoleman jälkeen on vain 2 paikkaa jonne sielu menee ruumiillisen kuolemansa jälkeen: Taivas Jumalan yhteydessä, tai helvetti demoneineen.
      Etsikää ja rukoilkaa Jeesusta. Jeesus on välimies Jumalan ja ihmisen välillä. Jeesus antaa syntimme anteeksi kun eläessä kadumme tekojamme ja pyydämme niitä anteeksi Jumalalta Jeesuksen nimessä, Golgatan veriuhrin sovituksella.
      Armosta voimme pelastua. Vain Jeesus on tie ikuiseen Taivaaseen. Jolla on Poika (Jeesus) sillä on myös Isä (Jumala). Jolla ei Poikaa ole, sillä ei ole Isääkään.
      Raamattu varoittaa, että emme saa kaikkia henkiä uskoa. Joten kuolleet eivät mitenkään tule meitä enää hyvästelemään. Ymärillämme on henkiolentoja, niin hvyiä suojelusenkeliä, kuin pahoja demoneja (langenneita enkeleitä).
      Jumala kykenee meitä lohduttamaan surussamme tavalla ja toisella. Mutta unohtakaa henkioppaat, meediot, tietäjät ja taikauskot, sillä Raamattu varoittaa meitä ottamasta yhteyttä vainaja (matkii kuollutta läheistämme) ja tietäjähenkiin. Ne ovat saatanan tekosia.
      Lukekaa Raamatusta lohdutuksen sanoja, esim. psalmeja. Tai Uudesta Testamentista esim. evankeliumi Johanneksen mukaan, niistä saatte lohtua suruunne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe