Autokauppiaiden arvostus Suomessa?

isoisä60

Mistä johtuu että autokauppiaita ei suomessa arvosteta, eikä heihin VARSINKAAN luoteta. Itse olen tätä samaa jo nähnyt noin 30-vuoden ajan. Miksi heitä pidetään epäluotettavina henkilöinä?

58

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aamulääkkeetunohtui

      ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet ota lääkkeet

      • autpolasväl

        koska ne autokupparit EI muista OTTAA niitä LÄÄKKEITÄNSÄ , joten vastuu on KUULIJALLA tässä tapauksessa ROMUN ostajalla. otta ottaa ottaa ottaa ottaa ottaa ottaa.....Onko toista yhtä EPÄ REHELLISTÄ poliitikon ja ASUNTOVÄLITTÄJÄN jälkeen kuin AUTOJOPPARI


      • aikaviisaitayöllä

        Mikset hyvä lapsi nuku niinkuin normaalit ihmiset, olet niin peruskatkera köyhä, ettet pysty edes normaaliin elämään, voi ressukkaa, koita kestää itseäsi..........


    • JoSyntymästäKierotGeenit

      Siksi, koska autokauppiaat ovat epäluotettavia henkilöitä.

    • työtönjmlatvala

      Sen takii, kun ne myy (välittää) eteenpäin asiakkaiden täysin kunnossa olevia helmiä.
      Kuinka ollakkaan uusi asiakas löytää niistä vikoja ja syyttää niistä automyyjää.

      • miesss83

        Johtuiskohan siitä että kauppiaat eivät tarkasta myytäviään autojaan. Ja heillä on kuitenkin siihen velvoite, ettei paska mene eteenpäin.


    • IdiootinTarrat

      Yleisten vessojen sotkija jobbarit on ainakin ihan perseestä.

    • KOMsiiKOMsaa

      Heh. Kysyisin vastakysymyksenä;
      Mistä johtuu, että olet noin negatiivisena nähnyt yrittäjyyden jo 30-vuotta?
      Juontuuko yrittäjyyden vihaaminen, yrittäjien arvostelu ja haukkuminen mahdollisesti omasta elinympäristöstä tai peräti jo äidinmaidosta?

      Omasta kokemuksestani ja henkilökohtaisen näkemykseni perusteella olen kokenut ja koen, että Suomessa yrittäjyyttä arvostetaan kyllä varsin korkealle. Autokauppias kun on myös yrittäjä, lasken tietenkin myös autokauppiaat yrittäjien arvostettuun ammattikuntaan kuuluviksi.

      • ArvostettuAmmatti

        Se on just näin!
        Jännä vääristymä (tai mikä lie?) ajatusmaailmassa, jos erittelee yritystoiminnan täydestä huijarista/huippusuositun ammattikunnan välille ihan vaan sen mukaan, mitä tuotetta tai palvelua kyseinen yrittäjä tuottaa tai myy. Ei paikallinen K-Kauppias ole peruslähtökohdiltaan sen epärehellisempi tai rehellisempi, eikä Parturi-Kampaaja Lissu tai muukaan yrittäjä ole yrittämisen alansa perusteella vielä lähtökohtaisesti yhtään mitään. Ei huijari, ei hyvä eikä huono ihminen, ei rehellisyyden perikuva eikä yhtikäs mitään hyvässä eikä pahassa. Yrittäjäksi ryhtyy yleensä ottaen rohkea riskinottaja, itsestään ja vahvuuksistaan hyvin tietoinen henkilö ja yrittäjänä alalla kuin alalla pärjää rehellisyydellä, suoraselkäisyydellä, edullisilla hinnoilla, hyvillä tuotteilla ja palvelulla ja ennen kaikkea 24/7 yrittäjyyttä elämällä. Välillä menee hyvin, välillä vähän huonommin... ihan joka alalla ja lujatahtoiset yrittäjät pomppaavat aina jaloilleen. Välillä tulee onnistumisia asiakkaan suhteen, välillä täysiä pettymyksiä molemmin puolin. Erona vaan yrittäjällä ja mielensäpahoittajalla on siinä, ettei yrittäjä vingu ja kitise pettymystään ja kieriskele pettymyksissään vaan nielaisee tappion ja jatkaa päivää. Mielensäpahoittanut asiakas sitä vastoin saattaa pyrkiä kaikin keinoin yrittäjän elämän vaikeuttamiseen solvaamalla, haukkumalla erinäisilläkin palstoilla ja foorumeilla, itku-potku-raivoamiseen saakka mielensäpahoittaneena pilaa oman lopun elämänsä kun koki tulleensa huijatuksi. Näissäkin tapauksissa 99%:sti syy on siellä peilissä, ei autokauppiaassa. Turhasta valittajia maailmaan mahtuu ja tälle yrittämisen alalla ryhtyneet autokauppiaat näkevät ja kokevat ne täyttä ymmärrystä vaillinaiset pölvästit. Kuuluu alaan, ei aiheuta sen suurempia toimenpiteitä saati edes harmaita hiuksia tai unien menetystä.
        Yrittäjät pärjää aina!


    • yrittäjätmaanseläranka

      Kun oma elämä ja sen hallinta on kunnossa, ei tarvitse arvostella ketään eikä mitään.

      -Arvostelunne ei tuo arvosteltavasta kohteesta mitään muuta esille kuin vain ja ainoastaan mielipiteenne ja oma tarpeenne arvostella!

    • pikakurssimyyjäksi

      Osa myyjistä käynyt laskee valtiolla tiilien lukumäärää seinissä oivia rakennusmestareita.

    • TäysHuijareita

      Miten niitä häkkiapinoita voisi arvostaa?

    • ÄlykäsTarroittaja

      Minä kerään arvostusta liimailemalla mainostarroja yleisiin vessoihin. Olen niin älykäs miljoonabisneksen pyörittäjä.

    • Mukavia.ovat.olleet

      En ole vielä tavannut yhtäkään vittumaista autokauppiasta.

      • suurinosamulkkuja

        Perseaukisia ja vittumoisia aasiakkaita sen sijaan jokainen autokauppias on tavannut tuhansia ja tuhansia.


      • Eivät.ole.ainoita
        suurinosamulkkuja kirjoitti:

        Perseaukisia ja vittumoisia aasiakkaita sen sijaan jokainen autokauppias on tavannut tuhansia ja tuhansia.

        Eiköhän jokaisella myyntialalla ole tuollaisia asiakkaita.


      • räkätti.mulkku.vauhdissa

        Huvittavaa, kun palstan kyrvänsyylä keskustelee itsensä kanssa.


      • Usko.tai.älä
        räkätti.mulkku.vauhdissa kirjoitti:

        Huvittavaa, kun palstan kyrvänsyylä keskustelee itsensä kanssa.

        "Mukavia.ovat olleet" ja "eivät.ole.ainoita" ovat minun käyttämiäni nimimerkkejä, mutta minulla ei ole mitään tietoa kuka "suurinosamulkkuja" on. Enkä ole autokauppias, mutta kaupallisella alalla kuitenkin.


      • Nolla.Tulosta.Pukkaa
        suurinosamulkkuja kirjoitti:

        Perseaukisia ja vittumoisia aasiakkaita sen sijaan jokainen autokauppias on tavannut tuhansia ja tuhansia.

        Pahimman mulkun näet, kun katsot peiliin.


      • JobbariOnKyrpä

        Osu ja uppos!😂


    • vaktavaka

      Asiakkaan arvostus johtuu pelkästään kauppiasta kohtaan pelkästä kateudesta.
      Toisella on mitä itse haluaa, ei ole rahaa eikä luottotietoja , omasta liikaa velkaa eikä kauppa menekkään unelma hyvityksillä tai tarjouksilla, sitten keksitään ja mustamaalataan täysin ilman faktoja ja vain ja ainoastaan harhat omasta päästä.
      Tänä päivänä kun kaikkia faktoja vältellään sanomasta ääneen ja kun se on pakko jonkun tehdä ja pudottaa pilvistä markkinoiden hintoihin niin sitähän ei asiakas kestä omasta rakkaastaan sitten millään ja taas itketään ja valitetaan ja keksitään satuja.

    • Noloäijä

      Arvostatko sähköasentajia?

      • yrittäjyyskunniaan

        miten paskaduunareita voisi arvostaa?


      • rikollisetlinnaan
        yrittäjyyskunniaan kirjoitti:

        miten paskaduunareita voisi arvostaa?

        Entäs veroja kiertäviä paskahousuyrittäjiä?


    • kysynvaan_

      Mikä on tämä "liike", johon asiakasta ei toivota?

    • Täys_kusipää

      Eikai tää ole se jobbari, joka aikansa kusetti ihmisiä, joutui pakenemaan ja vaihtoi nimeäänkin. Kummasti saa edelleen harjoittaa autokauppaa.

      • Kuka.on.jobbari

        Täällä palstalla on vain arvovaltaisia arvostettuja autokauppiaita. Jobbari on outo nimitys? Kuka se on? Onko se tuo paennut ja nimeä vaihtanut? Kuka pakeni?


      • kyrvänsyyläjobbaa
        Kuka.on.jobbari kirjoitti:

        Täällä palstalla on vain arvovaltaisia arvostettuja autokauppiaita. Jobbari on outo nimitys? Kuka se on? Onko se tuo paennut ja nimeä vaihtanut? Kuka pakeni?

        Palstaräksä on jobbari, eli joku jobbariliikkeen mulkvisti.


    • Arvostusta.ei.saa.kaikki

      Leimasitko kellokortin juuri ja sitten fillarilla alkon kautta himaan ja pullo naamaan ja emäntää turpiin. Sama toistuu päivittäin. Noh terveiset sinne hometaloon täältä. Taidampas käydä ilta ajelulla ferrarilla, käy sinäkin polkupyörälläsi..

    • Arvostusta.ei.saa.kaikki

      Kunnon kauppiaita arvostetaan, räkänokkia ei.

      • ArvostettuAmmatti

        Noniin!
        "Kunnon kauppiaita arvostetaan, räkänokkia ei."

        Lyhyesti sanottuna siis sama asia, kuten jo aiemmin tässä totesinkin:

        "Jännä vääristymä (tai mikä lie?) ajatusmaailmassa, jos erittelee yritystoiminnan täydestä huijarista/huippusuositun ammattikunnan välille ihan vaan sen mukaan, mitä tuotetta tai palvelua kyseinen yrittäjä tuottaa tai myy. Ei paikallinen K-Kauppias ole peruslähtökohdiltaan sen epärehellisempi tai rehellisempi, eikä Parturi-Kampaaja Lissu tai muukaan yrittäjä ole yrittämisen alansa perusteella vielä lähtökohtaisesti yhtään mitään. Ei huijari, ei hyvä eikä huono ihminen, ei rehellisyyden perikuva eikä yhtikäs mitään hyvässä eikä pahassa."

        Eli:

        "Yrittäjäksi ryhtyy yleensä ottaen rohkea riskinottaja, itsestään ja vahvuuksistaan hyvin tietoinen henkilö ja yrittäjänä alalla kuin alalla pärjää rehellisyydellä, suoraselkäisyydellä, edullisilla hinnoilla, hyvillä tuotteilla ja palvelulla ja ennen kaikkea 24/7 yrittäjyyttä elämällä. Yrittäjät pärjää aina!"


      • KOMsiiKOMsaa

        Jatketaanpas tästä: "Kunnon kauppiaita arvostetaan, räkänokkia ei."

        Aivan.
        Ja kolikon kääntöpuoleltahan meiltä löytyykin ostaja/asiakas. Heitäkin kun on moneen junaan, yhtä lailla tuntemiaan ja kokemiaan kokemuksia on laidasta laitaan, jopa samasta autoliikkeestä/-kauppiaasta. Toinen kehuu saamansa palvelun ja hankkimansa auton, toinen haukkuu molemmat vaikka ei asiakkaaksi/ostajaksi asti kelpuutettukaan; ja sekös mielensäpahoittajaa harmittaa ja syö miestä kuin rotta sisuskaluja.

        Kunnollisesti käyttäytyvää asiakasta palvellaan, räkänokkaa, kaikkitietävää viisastelijaa, kauppiasta huijarina pitävää kaikesta jo ennen ostoa valittajaa ja näin ollen potentiaalista tulevaa mielensäpahoittajaa ei niinkään.


    • arvostatteko

      Arvostetaan? ?
      Sehän näkyy siitä kun vaikka merkkiliikkeessä samalta myyjältä ja aina merkki/paikka uskollisena asiakkaana ostaneena/asioineena saa muutaman kympin edullisemmin naapuriliikkeestä, niin kahvit, lahjakortit ja muut edut unohtuu saman tien ja selitetään sitä ja tätä eikä vastata enään puheluihin tai sposteihin, se siitä "arvostuksesta"
      ( mitä "arvoja" tämän päivän kansalaisella yleensä on, eivät ymmärrä koko sanaa! )

    • sensiems

      Niin no jos ei pärjää edes kiinteistövälittäjänä niin aina voi ryhtyä autokauppiaaksi.

      • ArvostettuAmmatti

        Niin no, täysin eri ammatteja, täysin eri myyntiperiaattein.
        Autokauppias OMISTAA myytävän kaluston, kiinteistövälittäjä ei omista useinkaan edes näytöille kurvailuunsa käyttämäänsä A-Mersua puhumattakaan, että olisi EUROAKAAN kiinni myytävissä kohteissa. Samoin myyntivastuu on kiinteistövälittäjällä nolla, autokauppias vastaa myymiensä tuotteiden kunnosta vielä myynnin jälkeenkin.
        Perseaukinenkin voi kiinteistöjä alkaa välittämään, autokauppiaaksi ryhtyminen vaatii KÄTEISTÄ. Ja melko paljonkin.


      • SellaistaEiArvosteta
        ArvostettuAmmatti kirjoitti:

        Niin no, täysin eri ammatteja, täysin eri myyntiperiaattein.
        Autokauppias OMISTAA myytävän kaluston, kiinteistövälittäjä ei omista useinkaan edes näytöille kurvailuunsa käyttämäänsä A-Mersua puhumattakaan, että olisi EUROAKAAN kiinni myytävissä kohteissa. Samoin myyntivastuu on kiinteistövälittäjällä nolla, autokauppias vastaa myymiensä tuotteiden kunnosta vielä myynnin jälkeenkin.
        Perseaukinenkin voi kiinteistöjä alkaa välittämään, autokauppiaaksi ryhtyminen vaatii KÄTEISTÄ. Ja melko paljonkin.

        Autokauppias on räkänokka, kun liimailee "liikkeensä" mainostarroja mm. huoltoasemien vessoihin.


      • persesilmälläkö.katsoit

        En ole kyllä koko elämäni aikana nähnyt ainoatakaan autoliikkeen mainostarraa yleisissä käymälöissä..


      • näinseonjuu
        ArvostettuAmmatti kirjoitti:

        Niin no, täysin eri ammatteja, täysin eri myyntiperiaattein.
        Autokauppias OMISTAA myytävän kaluston, kiinteistövälittäjä ei omista useinkaan edes näytöille kurvailuunsa käyttämäänsä A-Mersua puhumattakaan, että olisi EUROAKAAN kiinni myytävissä kohteissa. Samoin myyntivastuu on kiinteistövälittäjällä nolla, autokauppias vastaa myymiensä tuotteiden kunnosta vielä myynnin jälkeenkin.
        Perseaukinenkin voi kiinteistöjä alkaa välittämään, autokauppiaaksi ryhtyminen vaatii KÄTEISTÄ. Ja melko paljonkin.

        Väärin. Hyvin usein PANKKI omistaa autokauppiaan romut. On otettu 30vuoden iso laina pankista ja koitetaan sitten epärehellisin keinoin myydä paskoja eteenpäin. Onneksi se pilkka osuu usein omaan nilkkaan.


      • ArvostettuAmmatti
        näinseonjuu kirjoitti:

        Väärin. Hyvin usein PANKKI omistaa autokauppiaan romut. On otettu 30vuoden iso laina pankista ja koitetaan sitten epärehellisin keinoin myydä paskoja eteenpäin. Onneksi se pilkka osuu usein omaan nilkkaan.

        Heh... kerroppas se pankki, joka antaa 30vuoden lainan autoliikkeen myyntikaluston ostamiseen? Ei ole olemassakaan sellaista pankkia.
        Toki osalla autoliikkeistä on rahoitusyhtiön omistamaa kalustoa, jotkut myyvät suurissakin määrin asiakaskalustoa myyntitiliperusteisesti (tämä on hyvin lähellä kiinteistövälitystoimintaa), mutta se "leikki" on heidän tapansa toimia ja liiketoimintaansa pyörittää. Kuitenkin suurin osa autoliikkeistä toimii omistajansa, autokauppiaan omilla rahoilla ja myyntikalusto on omaa. Käteisellä ostettua, itse omistamaansa.
        Edelleenkään kiinteistövälittäjä ei omista myynnissään olevia kiinteistöjä ja epäonnistuneella kiinteistövälittäjällä ei yksinkertaisesti rahat riitä autoliikeyrittäjäksi ryhtymiseen, vaikka myyntihaluja olisikin.
        Yrittäjät pärjää aina!


      • julma.totuus

        Vituttaako, kun kiinteistönvälittäjä tienaa enemmän kuin autokauppias?


      • Arvostettu.Ammatti
        julma.totuus kirjoitti:

        Vituttaako, kun kiinteistönvälittäjä tienaa enemmän kuin autokauppias?

        Ei. Jos tienaa, niin hyvä hänelle. Ei muiden tulot ole liikuttaneet mieltäni koskaan.


      • tulos.miinus63000
        Arvostettu.Ammatti kirjoitti:

        Ei. Jos tienaa, niin hyvä hänelle. Ei muiden tulot ole liikuttaneet mieltäni koskaan.

        Mikäs siinä, kun miljoonabisnes pyörii.


    • Tulos-63000

      Arvostus on ansaittava, ei se tule Suomi24 palstoilla asiakkaita ja kilpailijoita nimittelemällä.

      • ArvostettuAmmatti

        Aivan.

        "Yrittäjäksi ryhtyy yleensä ottaen rohkea riskinottaja, itsestään ja vahvuuksistaan hyvin tietoinen henkilö ja yrittäjänä alalla kuin alalla pärjää rehellisyydellä, suoraselkäisyydellä, edullisilla hinnoilla, hyvillä tuotteilla ja palvelulla ja ennen kaikkea 24/7 yrittäjyyttä elämällä."

        Eikä loppupeleissä tälläkään yrittämisen alalla arvostuksen vuoksi toimita vaan rahan vuoksi. Arvostusta elämänsä ensisijaisena prioriteettina pitävän kannattaakin hankkiutua vaikkapa hyväntekeväisyystyöhön nälkäisiä ruokkimaan tai greenpeaceen valaita pelastamaan ja ilmastonmuutoksesta huolissaan olemaan. Yrittäjälle arvostus, jos sitä tulee, tulee todellakin em. kaltaisesti toimien liiketoiminnan sivutuotteena jos on tullakseen, eikä arvostus sinällään ole mikään itseisarvo.


      • TappiooVaanTulee
        ArvostettuAmmatti kirjoitti:

        Aivan.

        "Yrittäjäksi ryhtyy yleensä ottaen rohkea riskinottaja, itsestään ja vahvuuksistaan hyvin tietoinen henkilö ja yrittäjänä alalla kuin alalla pärjää rehellisyydellä, suoraselkäisyydellä, edullisilla hinnoilla, hyvillä tuotteilla ja palvelulla ja ennen kaikkea 24/7 yrittäjyyttä elämällä."

        Eikä loppupeleissä tälläkään yrittämisen alalla arvostuksen vuoksi toimita vaan rahan vuoksi. Arvostusta elämänsä ensisijaisena prioriteettina pitävän kannattaakin hankkiutua vaikkapa hyväntekeväisyystyöhön nälkäisiä ruokkimaan tai greenpeaceen valaita pelastamaan ja ilmastonmuutoksesta huolissaan olemaan. Yrittäjälle arvostus, jos sitä tulee, tulee todellakin em. kaltaisesti toimien liiketoiminnan sivutuotteena jos on tullakseen, eikä arvostus sinällään ole mikään itseisarvo.

        Sun se pitää koko ajan pönkittää egoai täällä. Melkoinen reppana.


    • vaktaaaa

      Oy laissa on merkintä että yhtiön päämäärä on tuottaa voittoa osakkeenomistajille.
      Kommunistit ja muut viherpiipertäjät ym. eivät tätä kestä että juuri nämä yhtiöt maksavat tämän maan kulut!

      • onko.näin

        Ei taida kovin moni käytettyjen autojen liike olla Oy. Korjatkaa toki jos olen väärässä.


      • ddrrww
        onko.näin kirjoitti:

        Ei taida kovin moni käytettyjen autojen liike olla Oy. Korjatkaa toki jos olen väärässä.

        Kyllä suurin osa (SUomessa siis 2000kpl autoliikkeitä) on Oy osakeyhtiöitä.

        Nyt on erheellinen luulosi korjattu, ole hyvä.


      • kiitostästävastauksesta
        ddrrww kirjoitti:

        Kyllä suurin osa (SUomessa siis 2000kpl autoliikkeitä) on Oy osakeyhtiöitä.

        Nyt on erheellinen luulosi korjattu, ole hyvä.

        No tuopas oli hyvin sanottu ja perustelu! Faktat lyötiin hienosti tiskiin ja paljon on perusteluita väitteidesi tueksi!

        Sama kuin minä väittäisin kaikkia tämän palstan käyttäjiä miljonääreiksi, kyllä se nyt vaan on niin.


      • eka.ilmoittautuu

        Kyllä täällä voi olla suurikin osa autokauppiaista erittäin varakasta väkeä. Olen myös autoalalla rikastunut vuosien saatossa ja kyllä, luen suomi24 koska täällä on parhaat jutut. Mukava seurata kollegoiden asiallista kirjoittelua ja autottomien mielensäpahoittajien epäasiallista kirjoittelua. Jatkakaa samaan malliin!


      • Arvostettu.Ammatti
        eka.ilmoittautuu kirjoitti:

        Kyllä täällä voi olla suurikin osa autokauppiaista erittäin varakasta väkeä. Olen myös autoalalla rikastunut vuosien saatossa ja kyllä, luen suomi24 koska täällä on parhaat jutut. Mukava seurata kollegoiden asiallista kirjoittelua ja autottomien mielensäpahoittajien epäasiallista kirjoittelua. Jatkakaa samaan malliin!

        Niin noh, kuten todettua tuli tuossa aiemmin; ei minulle muiden varallisuudella ole merkitystä. Eikä pitäisi olla muille minun tai muiden autokauppiaiden varallisuudella tai varattomuudellakaan mitään päänvaivaa aiheuttavaa merkitystä.
        Kommenttini tässä keskustelussa heitetty vain aloituksen pölvästiyden vuoksi. Suomessa kun yrittäjyyttä pidetään hyvässä arvossa, niin aloitus on absurdi väänne ja kieroutuneesta ajatuksen juoksusta juontunut. Yrittäjiä yleisesti pidetään aivan jonain muuna, kuin epärehellisinä, kuten aloitus väittää. Ja koskapa autokauppiaskin on yrittäjä, niin on aivan luonnollista että autokauppias-yrittäjiäkin arvostetaan.
        Näin olen itse ainakin yrittäjänä saanut kokea ja hyvä niin; vtuttaishan se sylkykupiksi alistua ja "mä joka päivä töitä teen" -hyräillen painaa nokka kohti uusia pettymyksiä joka vtun päivä vuodesta toiseen. Toki kuten yllä todettua, arvostuksen kalastelu ei voi olla päällimmäinen prioriteetti yritystoiminnassa ja silti se pitää, tottakai, aina ansaita. Miltään yrittämisen alalta en tunne yhtäkään perse-homeessa itsesäälissään nillittäjää saati epärehellisyyteen pyrkivää venkulaa. Ehkäpä ne sitten ovat muilla yrittämisen aloilla tai ei yrittäjiä ollenkaan ne epärehellisimmät sitten kuitenkin? Yrittäjäksi kun ryhtyy yleensä ottaen rohkea riskinottaja, itsestään ja vahvuuksistaan hyvin tietoinen henkilö ja yrittäjänä alalla kuin alalla pärjää rehellisyydellä, suoraselkäisyydellä, edullisilla hinnoilla, hyvillä tuotteilla ja palvelulla ja ennen kaikkea 24/7 yrittäjyyttä elämällä. Välillä menee hyvin, välillä vähän huonommin... ihan joka alalla ja lujatahtoiset yrittäjät pomppaavat aina jaloilleen. Yrittäjät pärjää aina!


      • miinustatuli
        eka.ilmoittautuu kirjoitti:

        Kyllä täällä voi olla suurikin osa autokauppiaista erittäin varakasta väkeä. Olen myös autoalalla rikastunut vuosien saatossa ja kyllä, luen suomi24 koska täällä on parhaat jutut. Mukava seurata kollegoiden asiallista kirjoittelua ja autottomien mielensäpahoittajien epäasiallista kirjoittelua. Jatkakaa samaan malliin!

        Aivan ja lehmätkin lentää.


      • AmmattinaArvostettu
        miinustatuli kirjoitti:

        Aivan ja lehmätkin lentää.

        Heh. kokemus ja mielipide se on tuokin. Minä en ole nähnyt koskaan lentävää lehmää, mutta hyvin toimeentulevia yrittäjiä, siis myös autokauppiaita, tapaan päivittäin!


    • Minä olen katkera itkupilli

      • Arvostettu_Ammatti

        No voivoi; sille me ei nyt voida kuitenkaan mitään tällä palstalla. Hankkiudu hoitoon?


    • Kaikkiko_samanlaisia

      Ei mikään ihme, ettei arvosteta, kun lukee palstan viestejä.

    • ei-arvostusta

      Hah, kuka nyt autokauppiasta arvostaisi yhtään miksikään. Se kiero venkula on yhteiskunnan alimpiin kerroksiin kuuluvaa pohjasakkaa.

    • RUOSTELÄJÄ

      Kyllä ne kusettaa osaa varsinkin volovo kaappiaat valehtelevat päin naamaa aamusta lähtien.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe