Pitkäaikainen naisystävä lopetti yhtäkkiä

Mies89-

Yhteydenpidon kuin seinään vaikka meidän piti tällä viikolla viettää mukavaa aikaa yhdessä.

En ymmärrä mitää pahaa olen tehnyt että hän tekee minulle tällä tavalla. Nyt itkettää, masentaa, ruoka ei maistu, en saa nukuttua ja tuntuu että koko elämä on menettänyt merkityksensä hetkessä. Tämä on juuri se tilanne mitä olen pahimmissa painajaisissani pelännyt ja nyt se on totta.

Olen toki ollut muutenkin masentunut ja ahdistunut viimeiset 10 vuotta. Että piti vielä tämäkin joutua kaiken muun ikävän päälle kokemaan. Tuntuu kyllä että tämä oli viimeinen naula arkkuun enkä jaksa enää vaan tapan kohta itseni. Olen varmaan maailman surkein mies kun naisystävä tuollain kyllästyy minuun ja lopettaa yhtäkkiä yhteydenpidon ilman mitään selityksiä vaikka vielä hiljattain kaikki piti olla hyvin. 😔

21

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eienäätyttönen

      Ei tuollainen fiksua ole, mutta on hyvin vaikea sanoa toiselle jonka tietää rakastavan suoraan että ei haluaisi pitää enää yhtä. Nainen on ehkä jo jotenkin voinut viestittää mutta sitä ei vain halua ottaa vastaan. Ehkä olet jo pitempään vaistonnut ettei se tunne ole niin kuin pitäisi, mutta rakastava ei halua sitä uskoa.
      Tappaa ei kannata itseään sydänsurujen vuoksi. Suru kyllä ajan myötä helpottaa. Ja kun surutyö on tehty, voit kohdata elämäsi naisen.
      Puhu ja ota vastaan elämän realiteetti. Olen itse läpikäynyt saman, mutta aika parantaa haavat.

      • Mies89-

        No ei ainakaan ole mitenkään suoraan koskaan kertonut ettei haluaisi olla minun kanssa tekemisissä. Ennemminkin antanut ymmärtää että haluaa. Minun mielestä olis reilua kuitenkin sanoa ihan suoraan jos ei halua vaikka se sitten sattuis henkisesti kuinka paljon tahansa. On todella epäreilua kiduttaa toista tällä tavalla. Jotenkin tuntuu että on juuri naisille ominainen tapa toimia tuolla tavalla että mitään ei voida sanoa suoraan vaan kaikki pitäis itse lukea rivien välistä ja joidenkin epämääräisten vihjeiden perusteella.


    • notarobat

      Miksi hän lopetti yhteydenpidon? Voitko kysyä sitä häneltä?
      Et ole maailman surkein mies.

      • Mies89-

        Vaikea kysyä kun ei toinen vastaa enää mitään. 😔


    • rrale

      Onpa yllättävää. Nimittäin se, että saa joskus lukea toisinpäin tapahtuneesta "yllättävästä jättämisestä". Miehethän on tehneet tuota jatkuvaa syöttöä kautta aikain, lähteneet lätkimään, jättäneet naisen. Lähdetään kioskille, eikä tulla koskaan takaisin. Tai yht'äkkiä ei vaan kuulu mitään eikä puheluun vastata enää ikinä…arvattavasti.

      Että pääsisi nopeasti toipumisen alkuun, on paras myöntää heti itselleen, että toista ei enää kiinnosta ja se toinen ei syystä tai toisesta ole pystynyt suoraan sanomaan asiaa.

      Koskaan mikään ei ole 100%:n varmasti lopullista ja ettei sinun tarvisitsisi miettiä mitä on tapahtunut, olisi ollut suoraselkäistä kertoa sinulle asia kasvokkain. Niin toimii rehti, kypsä aikuinen ihminen.

      Ei muuta kun vappua suunnittelemaan ! Maailma pyörii edelleen, sinunkin !
      Et ole maailman surkein mies eikä tämä tapaus tehnyt sinusta surkeampaa.
      Piristymisiin ! "Ei auta itku markkinoilla", sanoo suomalainen kansanviisaus.

    • ykstot

      Montako tuntia se akka on ollut "kadoksissa" vai joko se tuli takas shoppailureissultaan ?

      • Mies89-

        Ei me edes asuta samalla paikkakunnalla vaan ollaan etäsuhteessa ja nähdään keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa. Eikä aina sitäkään.

        Tähän meidän juttuun on aina liittynyt muutama muukin monimutkainen asia mutta en niistä nyt ala täällä sen enempää kertomaan.

        Juuri äsken kyllä tuli joku tekstari ihan vain parilla sanalla mutta ota siitäkään nyt mitään selvää. Jotenkin minulla on nyt paha aavistus että tämä 4 vuotta kestänyt suhteemme on nyt tullut tiensä päähän ellei hän pian toisin todista.

        Vaikea edes ajatella aloittavansa mitään uutta suhdetta kun olen edelleen niin kiintynyt tuohon naiseen ja tuntuu etten pysty päästämään irti. Hänen kanssa yhdessäoleminen on kuitenkin ollut niin luontevaa ja helppoa etten tiedä pystynkö koskaan tuollaista henkistä yhteyttä saavuttamaan kenenkään toisen naisen kanssa. 😔

        Itse asiassa hän on ensimmäinen ja varmaan myös viimeinen nainen jonka kanssa olen ollut edes minkäänlaisessa suhteessa elämäni aikana. Siksi tämä nyt tuntuu suorastaan maailmanlopulta jos tämä suhde on lopullisesti ohi?


    • vanhempi_nainen

      Nuoret/nuorehkot miehet ovat kovin herkkiä naisjutuissa. Tiedän useamman, joka on tappanut itsensä jätetyksi tulon vuoksi. Oikeasti, ei kannata. Ihmisiä tulee ja ihmisiä menee koko elämän ajan. Kun turhat karsii pois, saa vain parempaa tilalle.

      Jos tapaamisenne ovat olleet todella harvassa, ei nainen ole alun perinkään ollut tosissaan suhteessa. Ehkä hänellä on ollut toinen.

      Jos nyt et pärjää asian kanssa, niin pyydä saada juttuaika vaikka psykiatriselle sairaanhoitajalle.

      Olen itse keski-ikäinen nainen, ja enemmän jättänyt kuin tullut jätetyksi. Onneksi ihmiset tulevat kestävämmiksi iän myötä seurusteluasioissa, joten maailma ei enää eroihin lopu. Mies saa naista vielä eläkeiässäkin, vaikka olisi mahaa, eikä erektiokaan ole enää takuutuote. Kaikki riippuu luonteesta ja itsevarmuudesta. Eiköhän sinullakin ole vielä aikaa löytää nainen - itse asiassa aika monta naista! Kyky ihastua tai rakastua ei mene ohi koskaan.

      • Mies89-

        Naisena on niin helppo jättää kun tietää että saa vaikka heti seuraavalla viikolla uuden miehen jos haluaa. Useimmilla miehillä se taas ei todellakaan mene noin että löytää heti pian uuden kumppanin jos löytää ollenkaa. Senpä takia ainakin 90% suhteissa nainen toimii jättävänä osapuolena koska se on naisille niin helppoa. Itse kyllä ymmärrän niitä miehiä jotka tekee itsemurhan menetettyään mahdollisesti elämänsä ainoan rakkauden.


      • Elämäkoettelee

        Ymmärrät niitä miehiä, jotka tekee itsemurhan menetettyään mahdollisesti elämänsä ainoan rakkauden. Jos tämä nainen oli elämäsi ensimmäinen rakkaus, ei hänen silti tarvitse olla ainoa. Vaikka nyt tuntuu pahalta, et voi tietää kuinka ihanan naisen saatat saada rinnallesi tulevaisuudessa. Sure rauhassa tapahtunutta, mutta jatka sitten rohkeasti eteenpäin.


    • Sanaa_sanomatta

      Minä otin ja jätin, sanaa sanomatta lähdin. Yli kymmenen vuoden jälkeen. Taakse katsomatta.
      Parasta, mitä olen ikinä tehnyt!
      Tuosta on jo yli kymmenen vuotta. Vieläkin tuntuu hyvältä, kun tuota muistaa.

      • Mies89-

        Jos teit noin ilman mitään hyvää syytä niin olet kyllä paska ihminen. Eri asia sitten jos se puoliso jonka jätit oli joku narsisti tai psykopaatti. Siinä tapauksessa on parempi lähteä ilman selityksiä mutta muuten en kyllä hyväksy tuollaista käytöstä.


      • Sinnejäi

        Oli miljoona syytä lähteä. Ei yhtään jäädä.
        Ei se ollut mikään puolikas minusta - täyttä ekoististä paskaa koko kääkkä.


    • drft

      Ehkä jättäjä oli itse narsisti….?

      • Mies89-

        Juuri tuollaisia narsisseja suurin osa naisista aina on.


      • Mies89-
        Mies89- kirjoitti:

        Juuri tuollaisia narsisseja suurin osa naisista aina on.

        Tarkoitin kylläkin narsisteja.


      • tghr

        Älä nyt yleistä kuitenkaan, vaikka sinulla on paha olla, narsisteja on sekä miehissä että naisissa, mutta ei se kansansairaus vielä ole.
        Onneksi !


    • kitkittt

      Tunteita kun ei voi pakottaa, ja vaikeaa sanoa toiselle, jos omat tunteet ovat viilentyneet.
      Silti on reilua kertoa miltä itsestä tuntuu, tai jos on rakastunutkin johonkin toiseen...
      Eikä sillekkään voi mitään, ei voi kieltää itseltään rakkautta, jos niin tuntee,
      eikä pitää yllä suhdetta, joka ei enää toimi.
      oikeastaan aina ei ole ketään "syyllistä"
      Toki vihaakin saa tuntea, se on ihan ok. Suru tulee sen vihan jälkeen....
      Itse olen joutunut jätetyksi, ja myös jättänyt. Tai siis lopettanut suhteen.
      Ehkä eniten maailmassa ihmistä opettavat juurikin suhteet toisiin/toiseen ihmiseen.
      Kuitenkaan ei pitäisi yleistää, lokeroida.....

    • eienäätyttönen

      Minulla o kyllä miehistä se kokemus, että voivat olla salasuhteessa toisen kanssa jopa vuosia ja sitten vain jättävät tai sanovat että "nyt otan eron ja lähden". Roikkuvat entisen emännän hoteissa niin kauan on epävarmaa että se uusi ei on tosissaan.
      Mies osaa jopa näytellä rakastavaa mutta sitten kun kodin ovi lopsahtaa selän takana niin toisen oven avaaminen on jo mielessä.
      Tämä on minun kokemus ja tunnen muutaman kanssasisaren, joka voi yhtyä juuri kertomiini sanoihin.
      Onhan niitä myös kieroja naisia.

    • pidäkirkkaatvoitolla

      "Markkinoilla" on runsaasti miehiä, joilla ei ole edes asuntoa, ei tarvitse olla, kun "siirtyy" naisen luota seuraavan luo. Elämä on edullista. Että jos miesten mielestä naisille löytyy aina uusia miehiä, niin ei se tilanne niin häppöinen ole. Joka toisen voi heti jättää laskuista pois.
      Siivestäjät ja muut epäsosiaaliset yksilöt, joita liikkuu paljon uhria etsimässä.
      Iloiset ja hyväntuuliset ihmiset vetävät muita ihmisiä puoleensa. Ei kukaan nainen/mies halua välttämättä ryhtyä mielenterveyshoitajaksi jollekin ressukalle, joka rypee masennuksissaan vuodesta toiseen eikä työstä itse ollenkaan masennustaan päästäkseen siitä.
      Sellaisessa suhteessa masentuu itsekin. Elämästä ei saa mitään irti, kun toisen masennus määrää kaiken ja elämä menee masentuneen paapomiseksi.
      Kaikille masentuneisuuteen taipuvaisille sanoisin : Yrittäkää nähdä ajoissa ja jo varhain masennuksen ensioireilu ja tarttukaa tilanteeseen heti ennenkuin se alkaa määrätä elämäänne.
      Näin luovin itse. En päästä masennusta päälle, en anna sen ottaa otetta itsestäni.
      Tulta päin kohti uusia harrastuksia ja tekemisiä ! Aivot pysyvät myönteisessä kierteessä !
      Asiat eivät ala painaa, niitä voi tarkastella ja pohtia mielessään kriittisesti, mutta ei tarvitse antaa ylivaltaa. Elämä on palapeli. Se koostuu monista asioista. Itse päätät onko palapelissäsi kirkkaita vai tummia paloja enemmän. Kumpiakin on normaalielämässä.

    • eienäätyttönen

      Naisensa menettänyt mies luulee, että meille naisille on helppoa jos mies jättää, ei se mitään kun kulman takana vaanii jo kuolaava uros.
      Kun aikoinaan mies lähti ja jouduin syrjään, niin en ole tuosta noin vain voinut ottaa seurakseni kaksilahkeista. Olen ollut yksin jo melkein 20 vuotta ja olen vain kerran tavannut miehen johon olisin kokenut tunteita. Tapailimmekin jonkin aikaa, mutta mies sanoi suoraan ettei hän koe samalla tavoin ja toivoo vierelleen naista jota rakastaa. Tosin ystävänä halusi olla ja olisi halunnut jatkaa ystävyyttä kanssani vielä silloinkin kun alkoi seurustella, mutta eihän se sellainen käy. Ei tuntunut minustakaan kivalta ja se nainen tuli mustankipeäksi ja jopa soitti ja ettei tykkää että hänen miesystävä tapailee toisia naisia.

      Olisi minulle tarjolla ollut miehiä ja ihan kivoja, mutta kun ei ole sitä tunnetta, jota tulee olla seurustelevien välillä. Se kai on syynä monen parisuhteen päättymiseen, että se jokin vain loppuu ja kuolee ja ei nähdä sitten enää järkeä pysytellä yhdessä. Ja jos ollaan latteassa arkiliitossa, niin ennen pitkää se toinen löytää uuden ihastuksen kohteen ja tulee ero.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe