KETKÄ VIHAAVAT KOIRIA?

ilovedogss

38

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukamuka-häh

      Ketkä? Kenen kulttuurissa koira on saastainen? Kenen kulttuuriin kuuluu potkaista koiraa, aina kun pystyy? Kenen?

      • koiraviha_Suomalaista

        Vaikka on totta, että muslimit pitävät koiria saastaisina en lähtisi heti syyttämään maahanmuuttajia. Koirien myrkytyksistä ym on yleisimmin ollut vastuussa SUOMALAINEN 50vuotta täyttänyt jostain katkeroitunut ja kaikkea vihaava akka, ukko tai pariskunta..


    • Anderssoon

      Eiköhän nämä "älykkäät ja sivistyneet" tunkeutujat ja heidän kulttuurinsa kammoksu koiria ja sikoja....ja yleensäkkin kaikkia jotka ovat alisteisia heidän kulttuurilleen/kulttuurissaan.
      Tämä nyt vain on tätä uutta ja ihanaa kulttuurituontia ja kun pari sukupolvea mennään Suomessa eteenpäin, eiköhän me kaikki täällä vihata koiria ja sikaa?

    • daölkjrpoiupoi

      Näin se kulttuuri rikastuu. Muistakaa kuitenkin, että possu maksaa vain 20 euroa maatilalla, se on yhtä älykäs kuin koira, eikä sen kimppuun hyökätä niin helposti.

    • muslimillekoiraonsaastaa

      Islamin mukaan koira on saastaa. Lemmikkiensä kanssa liikkuvien on varottava muslimien vihaa koiria kohtaan. Ei tämä Gusti-koiran kohtalo ollut ensimmäinen tapaus, potkuja koirat ovat kokeneet niin muslimimiesten kuin kaapuakkojen tekeminä. Ei koiraa enää saa jättää ilman vartiointia mihinkään. Metroasemallla koiran kanssa liikkeelllä ollut nuori nainen kertoi kuinka kaapuakat olivat potkineet juuri äsken Tallinnan aukiolla hänen kittiä löytöeläinlemmikkiä. Hän kertoi kuinka kovia kokenut pienikokoinen, sekarotuinen, koira vaati pitkän ajan ennen kuin oppi luottamaan ihmisiin ja nyt sille tulevat tänne tulleet koiranvihaajat tekemään väkivaltaa. Olimme molemmat surullisia koiran puolesta ja emme ymmärrä miten naiset voivat tehdä pahaa pikkukoiralle, mutta kun uskonto määrää tämänkin. Ilmeisesti Allah siunaa koiranrääkkääjät. Vielä ei näillä Allahin palvojilla ole
      jokapäiväistä rohkeutta pahoinpidellä vääräuskoisia kantasuomalaisia mutta nykyisellä Suomessa harjoitetulla muslimitunkeutujien suojelulla ei siihen kauan mene.

      • kostoelää

        onko jotenkin väärin vetää turpaan kaapuhuoraa joka potkii pientä koiraa, minun mielestäni ei.kaapuhuorat ja niiden pallopää isännät nämä eläin rääkkääjät , ne sellaiset ruskeat jotka haisee omituiselle, on ehdottomasti tämän maan alinta kastia, jopa sika on niitä fiksumpi.


      • Kunnioitetaan.kinkkuamme
        kostoelää kirjoitti:

        onko jotenkin väärin vetää turpaan kaapuhuoraa joka potkii pientä koiraa, minun mielestäni ei.kaapuhuorat ja niiden pallopää isännät nämä eläin rääkkääjät , ne sellaiset ruskeat jotka haisee omituiselle, on ehdottomasti tämän maan alinta kastia, jopa sika on niitä fiksumpi.

        Älä koskaan vertaa jaloa eläintä islaminuskoisiin epäihmisiin.


    • doglover22

      Noi on pistettävä kuriin!

      Maassa maan tavalla, suomalaisille koirat ovat perheenjäseniä ja ainakin mulle tärkeempiä kuin kaapukansa!! Menkööt omiin maihinsa, jos ovat koiravihaajia, voi eläinparkoja noissa maissa>>>>

    • oksettavatraukat

      olen nähnyt länsipasilan K-kaupan edessä kaksi matua sylkemässä mustan labradorin päälle. ystävällinen koiruli vain heilutti iloisesti häntäänsä.

    • Voetokkiisa

      Pitäs varmaa nuita vuohia ja lampaita saaha lemmikeiks

    • loveeeee

      koirat on ihania>3

      • Peacee

        Matut eivät ole!


    • uffaffaa

      Tykkään hauvoista!

    • uuuuu5

      Tekijästä ei ole mitään tietoa, mutta täällä ollaan jo lynkkaamassa muslimeja.

      • sivuvaikutus

        johan tuossa on tullut selvää faktaa, on potkittu ja syljetty, oikeinko dokumentin tarvitset, vaikka sellainenkin jostain arkistosta varmaan loytyisi kun oikein kaivelee. eläinten pahoinpitelyt ja julmat teurastukset kuuluu muslimin arkipäivään, eivät arvosta edes naista. ihmettelen vaan missä kettutytot ja muut luonnon ja eläinten suojelijat nykyään. varmaan rautatientorin sirkusteltalla keittämässä muslimeille kahvia.


      • turvatkaalemmikkinne

        Koiran omistajat eivät vieläkään ymmärrä, että yksinjätetty lemmikki on vaarassa. Eilen oli vaalenaruskea keskikokoinen villakoira ketjulla kiinni lyhtypylväässä kadun varrella Prisman edessä. Koira istui rauhallisesti odottaen. Menin jonkin matkaa eteen päin mutta sitten pysähdyinja jäin seuraamaan. Ei tarvinnut kauan odotella kun miehenkilö tuli ja irroitti koiran ja lähtivät liikkeelle. Pidin varmana, että oli koiran oma isäntä. Liikkeisiinhään ei koiria saa tuoda mutta aivan pienen koiran oli emäntänsä kerran ottanut takin alle ja kertoi kyllä kaupassa koirasta. Hän kertoi koiran olevan niin luottavainen, että varmasti lähtisi vieraan matkaan.


    • kansalainenko

      Tällainen uho nousee tyhmyydestä. Oikein etsimällä etsitään oikeutta ja kohdetta väkivallalle.
      Sivistymättömien ihmisten typeryyttä tällainen vihanlietsonta pakolaisia kohtaan.

      • pääpensaasta

        voiherranjestassentään ...piipiti,piipiti......mille PAKOLAISILLE, täällä loisivat ovat elämysmatkailijoita irakista, pulleroita, hyvässä lihassa olevia geelitukka poliiseja ja sotilaita. eläinrääkkääjiä kaikki tyynni, länsimaisen kulttuurin mukaan myös naistenrääkkääjiä ja lapsienrääkkääjiä. tutustu videovalintaan netissä, voi tehdä sinuunkin vaikutuksen. juuuuuuu..... katso vain, vaikka vähän pelottaa, olet sen jälkeen hieman fiksumpi ja viisaampi. toivottavasti.


      • fdtghydfthy

        Totta kirjoitat, meidän matukriitikoiden iso ongelma ovat juurikin aivottomat öyhöttäjät, jotka meitä muita leimaavat - olisivat hiljaa ja antaisivat asiallisten matukriitikoiden olla äänessä.
        Tekevät vain hallaa asiattomilla kirjoituksillaan, pelaavat niillä aivan suoraan suvakkien pussiin.

        Itse rajoittaisin sekä mamujen, että koirien holtitonta määrää ja laatua suomessa.


      • suvakkionvitsi
        fdtghydfthy kirjoitti:

        Totta kirjoitat, meidän matukriitikoiden iso ongelma ovat juurikin aivottomat öyhöttäjät, jotka meitä muita leimaavat - olisivat hiljaa ja antaisivat asiallisten matukriitikoiden olla äänessä.
        Tekevät vain hallaa asiattomilla kirjoituksillaan, pelaavat niillä aivan suoraan suvakkien pussiin.

        Itse rajoittaisin sekä mamujen, että koirien holtitonta määrää ja laatua suomessa.

        haaaaaahahaaahahhaaa.......ÖYHÖTIÖYHÖTI........


    • Huomo98

      Koira koiraa potkii...sika sikaa.

    • Sompanssi

      Minkähänlaisia koiranvihaajia nämä Mikkolat, Koivukylät, Hakunilat jne ovat täynnä, miettikääpä sitä. Onhan niitä mummoja sekä vanhoja ukkoja jotka myrkyttävät lihapullia, mutta tuskin niillä on kykyä käydä koiraan käsiksi.

    • ddddddkfd

      On julkisesti tiedetty asia, että tietty uskontokunta vihaa koiria, vai onko muuta tietoa?

      Eikö siellä ollut silminnäkijäkin?

    • pörröturkki

      Koiranpennut on kivoja!

    • lemmikkien.suojelua

      Miksi vihertävät akat suosivat erästä erikoista lajia, kun kuitenkin heistä moni on koirien ystävä tai jopa omistavat isojakin koiria? Miten näiden yhteensovittaminen onnistuu?
      Miten sitten käy, jos koiran omistava vihertävä nainen vie lemmikkinsä toisen lemmikkinsä luo, esim rautaisten tankojen päässä olevalle avaralle paikalle, jossa toinen lemmikki on tarhattuna kankaasta tehdyn suojuksen alla muiden vastaavien lemmikkien kanssa??
      Tuleeko tappelu lemmikkien kesken, syökö joku jonkun, vai pyöriikö joku pian grillissä?

      • karvaisiakumpikin

        suvakkilortot vie hauvan piikille että mustanmunan saanti pysyy vakiona.


    • painukaaSINNEmistä

      Voi jumlauta että pistää pistää vihaksi, kun tietää ketkä tuossa ollut asialla. Niin, mikä ihmismassaryhmä se on, joka kivittää koiria kuoliaaksi!!!
      Koirat ovat perheenjäseniämme. Mitä oikeutta on tänne tulla silpomaan eläimiä?

      • koiraihminen-kokemustaon

        En muista tiedämuista ihmismassaryhmistä, mutta monet suomalaiset kristityt ainakin vihaavat koiria.


      • eläintenpuolestanyt
        koiraihminen-kokemustaon kirjoitti:

        En muista tiedämuista ihmismassaryhmistä, mutta monet suomalaiset kristityt ainakin vihaavat koiria.

        vihaan minäkin muslimeita mutta en silti sylje niiden päälle, en potki tai hakkaa niitä.


    • poistäältä

      Viha ja raivo muslimeita kohtaan kasvaa ja voimistuu päivä päivältä.

      • vihasairastuttaa

        Parempi onkin, että lähdet pois täältä, jos ahdistaa.


      • Ahdistajantuhoaja

        Kyllä suomalaisella on oikeus olla kotimaassaan. Muilla ei. Ahdistelijat on ajettava täältä pois ja mitä pikemmin sen parempi!


    • Koiratestikäyttöön

      Jokaisen turvapaikkaa anovan muslimin pitää todistaa hyväksyntänsä koirille pusuttelemalla valvotusti jotain ystävällistä mustia. Ne jotka eivät pussaa koiraa tai syö sianlihaa eivät tule koskaan kotoutumaan Suomen kaltaiseen maahan.

    • räyhräyh

      No voi voi sentään, kun tulin kirjoittaneeksi kauuuhean sääntöjen vastaisen kommentin, kun siinä oli linkki koiran kuvaan!!! Voi herranen aika sentään, kun olen suuri syntinen!

    • inhoan.mustia

      Näin naapurissa:
      61-vuotias Carl-Eric Cedvander lähti koiransa kanssa asunnoltaan Bergsjönistä ruokaostoksille Kortedalan Hemköpiin.
      Ostokset tehtyään Carl-Eric tuli kaupasta ulos ja huomasi, että joku oli kiusannut ja heitellyt esineillä isäntäänsä kaupan ulkopuolella odottanutta Barney-koiraa.
      Carl-Eric torui lähistöllä notkunutta nuorukaislaumaa, mitä nuorukaisten kunnia ei kestänyt. He kävivät väkivaltaiseen vastahyökkäykseen nyrkein ja potkuin, ja Carl-Eric päätyi lopulta Kortedalan torilla kuivillaan olleeseen suihkulähteeseen.
      Carl-Eric virui elämän ja kuoleman rajamailla sairaalassa viikkokausien ajan ja hänelle jäi muistoksi kohtaamisesta vakavia elinikäisiä vammoja.

      • S.U.Vajakki

        Se on Carl-Ericille aivan oikein. Hän nimittäin melkein syyllistyi vihapuheeseen toruessaan koiran pahoinpitelijöitä. Toivottavasti Carl-Eric saa vankeutta ja vihapuheen kohteeksi joutuneet rahaa.


    • Ajattele_itse

      Aivan. Miettikää, kenen kulttuurissa koira on käytännössä saastaa

    • eeeeeji

      Onkohan muslimin hyökkäys saastaista koiraa kohtaan

      Pohjois-Saksassa Syyrialaispakolainen ahdisteli ja pahoinpiteli pyörätuolivanhusta
      Pyörätuoliinsa sidottu 70 vuotta vanha rouva ulkoilutti koiraansa, kun hän joutui 23-vuotiaan syyrialaispakolaisen ahdistelemaksi ja pahoinpitelyn uhriksi.

      03.05.2017 18:53, 8241 lukukertaa
      70 vuotta pyörätuoli vanha rouva ulkoilutti koiraansa Syyrialaispakolainen ahdisteli ja pahoinpiteli
      Vanha rouva onnistui huutaa apua. 28-vuotias Pohjois-Saksasta kotoisin oleva mies tuli rohkeasti turvaksi ja hätisti ahdistelijan pois. Parvekkeelta ihmiset huusivat ja kehottivat syyrialaismiestä päästämään nainen. Myös poliisille annettiin ilmoitus ahdistelijasta.

      Saksalaisvanhus joutui pyörätuolissa iiikkuessaan kotinsa lähellä syyrialaisen nuoren pakolaismiehen ahdistelemaksi ja pahoinpidellyksi.

      Ahdistelija oli poliisin tiedossa oleva 23 vuotta vanha syyrialaispakolainen. Häntä syytetään pahoinpitelystä ja uhkailusta. Poliisi kiittää alueen asukkaita rohkeasta tuesta.

      Saksalainen Fokus-lehti on kertonut 1. toukokuuta 2017 tapahtuneesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä. 23-vuotias syyrialaismies oli tullut Saksaan muka turvaan, mutta Saksassa hän pahoinpitelee pyörätuolissa liikkuvan vanhan rouvan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe