miksei jeesus ole puolellani

rwrawerff

tuntuu että elämä potkii aina vaan päähän teinpä mitä hyvänsä. "en ole kenenkään puolella"-Jumala
ei tuo auta lainkaan koska minulla on niin vaikeaa. monet asiat aiheuttavat tarpeetonta raivoa, monet ihmiset nauttivat suututtaessaan minua.. jopa tuntemattomat pariskunnat

11

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä sinun kannataisi etsiä hyvä nainen.

    • Brina

      Aloittaja , et ole ehkä tajunnut sitä, että jokainen kohtaamasi ihminen on ainoastaan peilikuva omasta itsestäsi, mielestäsi. Mitä tahansa toiset sanovat tai tekevät, he vastaavat "mielesi mukaisesti". Mielemme tuottaa kaikenlaista roinaa, mielikuvia ja täysin vääristyneitä uskomuksia jotka "luovat" elämäämme juuri sellaiseksi kuin "uskomme" (varoittava esimerkki tuo multinikki joka kirjoittaa välillä sanoja isoissa kirjaimilla omasta sekavuudestaan!) .

      Siis jospa yrittäisit vähitellen muuttaa asennettasi elämän tuomien haasteiden suhteen, sillä ne ovat aina kaikesta huolimatta juuri sinun parastasi tarkoittavia kannustimia löytääksesi sen, mitä tarkoittaa Jeesuksen käyttämä "Jumalan Valtakunta on sisäisesti teissä". ...ja se on juuri se tärkein asia mihin kaikki elämämme kokemukset ovat meitä johtamassa; että löytäisimme jälleen itsemme, Se Mitä Todella Olemme!

      Toinen yhtä tärkeä Jeesuksen antama neuvo ihmisille on rakastaminen; siis " rakasta toisia kuten itseäsi". Ja vasta kun ymmärrämme todella sen, että se "Jumalan Valtakunta", jumaluus on edelleen meissä, vaikka olemme sen unohtaneet kokiessamme sitä "hyvän ja pahan tiedon puuta eli elämää joka suhteessa. Jeesukselle tämä oli aivan selvä asia. Siksi hän pystyi sanomaan: "Isä ja minä olemme yhtä". Ja näin on ollut myös aina meidän jokaisen suhteen eli emme ole erillään Jumalasta emmekä toisistamme tai mistään mitä on.

      Siis kuten meille on kerrottu, meidät on alun alkuaankin asennettu Luojamme kaltaisiksi "peilikuviksi" ja olemme olleet sitä aina, siis nytkin! Se on luomisvoimamme, jumaluutemme eli jumalallinen perintömme. Ja niinpä meillä on myös se ns. ihmeitäkin tekevä luomisen voimamme jota emme vielä ole oppineet tuntemaan, mutta joka toimii koko ajan meissä! Siksipä luomme, oikeammin ilmennämme itsellemme koko ajan juuri sellaista elämää kuin uskomme syvällisesti alitajunnassamme...mutta voimme tehdä sitä myös tietoisesti kunhan ensin edes tajuamme sen olemassaolon!

      Emme tarvitse mitään erikoista luomakuntansa ulkopuolella hallitsevaa olentojumalaa tai jeesuspersoonaa, joka vastaisi rukouksiimme, vaan Se on meissä...ja me olemme Sitä joka suhteessa... Emmekä vain sielustamme tai hengestämme, sillä jos vähänkin uskomme siihen Kaikkialliseen Isään, josta Jeesus puhui ja jota hän kehoitti rukoilemaan, niin loogisestikin ajatellen Siinä ei voi olla mitään mitä Se ei olisi...
      Huom.: Jeesus ei koskaan kehoittanut rukoilemaan häntä vaan juuri ja ainoastaan tuota meidän Kaikkiallista Isäämme!!! ..joka on meissä eli "Herraa, sinun Jumalaasi" eli sielusi Herraa joka on se Henki josta Kaikki on. "Isämme joka olet taivaissa...."
      (oikea käännös sanasta taivas/taivaat on "kaikkialla", siis myös tälläkin olemisen tasolla jossa me olemme! ;)

      Vielä lyhyesti hyvän elämän kaava: Mitä enemmän rakatat itseäsi, sen enemmän rakastat toisia, sen enemmän rakastat Kaikkiallista Jumalaa, sen rikkaampaa on elämäsi joka suhteessa!
      (anteeksi, että kirjoitukseni ovat yleensä tällaisia pitkiä, mutta ...)

      • qf234fq234f

        ei ole peilikuva, ihmisillä on oma tahto. joskus peilikuva on väärä ja vanhentunut


      • 1234d1243123f4

        luuletko että jeesuksen golgatalla ristiinnaulinneet ihmiset peilasivat täysin synnitöntä jeesusta? olet täysin hakoteillä peiliteoriasi kanssa


      • Brina
        qf234fq234f kirjoitti:

        ei ole peilikuva, ihmisillä on oma tahto. joskus peilikuva on väärä ja vanhentunut

        Ei ole epäilytäkään, ettei ihmisellä olisi omaa tahtoa, mutta hyvin usein se on vain yleisesti hyväksytyn sosiaalisen ja uskonnollisten näkemystemme mukaista, siis suhteellista ja kaikkea muuta kuin "omaa".
        Ja jos tajuaa ja havaitsee omassa sisäisessä "peilikuvassaan" jotain vanhentunutta tai väärää (ei hyväksy enää), niin kannattaisi tarkastella omia näkemyksiään ja uskomuksiaan ja etsiä jotain uutta.


    • Brina

      Jo raamatun tarinoitten mukaankin "kaiken alussa", ihminen sai Jumalan Hengen tullakseen eläväksi, tietoiseksi ja se on edelleen jokaikisessä meissä! Se on sisäinen Itsemme, jumaluutemme joka on ikuisesti synnitön, erehtymätön huolimatta siitä, mitä me nyt olemme omassa tietoisuudessamme ja alitajunnassamme sekä sielumme valaistumisen tasossa.
      Jos meillä olisi mahdollista kohdata edes lähes Jeesuksen kaltainen valaistunut ihminen, niin olisimmepa miten pahoja luonteeltamme ja teoiltamme, niin aivan varmasti siitä kohtaamisesta jäisi meille jotain sellaista joka ennemmin tai myöhemmin alkaisi herättämään meitä etsimään sitä samaa myös itsessämme.
      Jokainen meistä kykenee havaitsemaan mielen tasolla ("peilaamaan") toisissa vain sitä mitä itsessä on, mutta sielun-hengen tasolla ei ole rajoja eikä tuomitsemista syntisiin ja synnittömiin ja jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.... Jeesuskaan ei tuominnut näitä pahoinpitelijöitään synnillisiksi vaan ainoastaan tietämättömiksi ja siksi erehtyväisiksi. Synti tarkoittaa oikeasti erehtymistä joka johtuu ihmisen tietämättömyydestä/muistamattomuudesta siitä mitä ja kuka hän oikeastaan on, mutta silläkin on tarkoituksensa, eikä sen selvittäminen kuulu nyt tähän keskusteluun.

      Kaikki näkemämme, kuulemamme siis havaitsemamme, mutta myös ennenkaikkea alitajunnallinen, monitasoinen havaitseminen jää vaikuttamaan joka tapauksessa sielussa niin kuin se "sinapin siemen" josta Jeesus kertoi... varmasti myös näissä Jeesuksen ristiinnaulitsijoilla joko jo silloisessa tai jossakin heidän sielunsa mukaisissa seuraavissa elämissään.

      Ymmärrän, että nämä meikälisen ajatukset eivät mene kaikkien pirtaan, mutta ehkä joskus....?

      • uskovainenmiestäällä

        Sielunvaellus on valhetta.
        Synti on pohjimmaltaan pahuutta, ei vain tietämättömyyttä. Pahuus on todellista.


      • PieniIhminen

        Kirjoitit, että "Jokainen meistä kykenee havaitsemaan mielen tasolla ("peilaamaan") toisissa vain sitä mitä itsessä on". Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa? Tarkoitatko siis sitä, että jos ihminen on hyvä, hän havaitsee toisissa hyvyyttä, ja jos taas ihminen on paha, niin hän havaitsee toisissa pahuutta? Jos näin olisi, niin hyvät ja pahat ihmiset olisivat täysin tietämättömiä hyvyydestä tai pahuudesta, ja näinhän ei ole. Tämä oli vain esimerkki, en henkilökohtaisesti tykkää jaotella ihmisiä "hyviin" tai "pahoihin", vaan ajattelen, että ihmisessä on usein molempia. Ja miten sitten selittyy se, että Jeesus pystyi havaitsemaan ihmisten syntisyyden? Kun Jeesushan oli synnitön. Muutenkin tuo peiliteoria ei ehkä ihan pidä paikkaansa. Peilihän on aika yksinkertainen esine. Se koostuu lasista, jonka taakse on vedetty pinta, joka aiheuttaa heijastuksen. Jos peiliä verrataan ihmisiin, niin kyllähän ihmiset paljon monimutkaisempia ovat. Ei sieltä välttämättä mitään suoraa heijastusta tule. Usein ihmiset saattaa esim. käsittää asiat väärin.


    • Crysanteemi

      Ei Jeesus valitse ketään erityisiä ihmisiä, joitten puolella Hän on. Hän rakastaa kaikkia. Ihmisten itsekäs luonto aiheuttaa ristiriitoja ja pahaa oloa, mutta Jeesuksen tahto on, että kaikki rakastaisivat toisiaan. Silloin kaikilla olisi hyvä olla. Kannattaa rukoilla, että Jeesus opettaisi Sinut ennen kaikkea rakastamaan lähimmäisiäsi. Silloin heidänkin tekonsa voi nähdä uudessa valossa, eikä pahoilla sanoilla ole niin paljon merkitystä, vain ainoastaan sillä, että Jeesus on sekä Sinun että kaikkien lähimmäistesi puolella. Vain sillä on merkitystä, että Sinä saat rakastaa Jeesusta ja jakaa Hänen rakkauttaan ympärilläsi oleville, olivatpa he miten ilkeitä tahansa.

    • 12___13

      Ehkä kannattaisi lähteä siitä, että siirryt itse Jeesuksen puolelle. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe