Orwellilainen järjestelmä

Robert_MacGregor

Oletteko koskaan saaneet minkäänlaista perustelua sille, että mielestänne asiallinen kirjoitus poistetaan välittömästi? Olen pitänyt liioiteltuna, kun jotkut kirjoittavat, että tietynlaiset mielipiteet (globalisaatiovastaiset) blokataan täysin keskustelupalstoilta sekä sosiaalisessa mediassa.
En epäile enää. Kirjoitin tänne mielestäni asiallisen avauksen. Meni alle tunti, niin kirjoitukseni oli poistettu. Harmittaa tämä tilanne kahdella tavalla. Ensinnäkin, käytin kirjoitukseen melkoisesti aikaa ja yritin herättää asiallista keskustelua nykytilasta ja toisaalta, millä mandaatilla ihmisten suut nyt tukitaan. Tämä on mielestäni röyhkeää sananvapauden rajoittamista. Orwell kirjoitti kirjansa varoitukseksi eikä globalistien toimintaohjeeksi. Mikä on se summa, jolla nämä globalistien kätyrit ovat sielunsa myyneet?

21

443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uutantti

      Tallenna viestisi varmuuden vuoksi aina jos vaikka liität sen sitten uudestaan toisella kertaa ja toivot ettei sitä poistettaisi. Pasteamalla saat koko paskan kerralla liitettyä muistiin ja takaisin. Ei kai se sama ylläpitokyylä aina ole paikalla, sillä tuskin se mikään konekaan ole ja ihmisissä on eroja. Kuka poistaa ja kuka ei. Minä tiedän kuinka se ottaa päähän kun on nähnyt vaivaa jutun eteen ja sinne se sitten katoaa bittiavaruuteen. Mitähän noo sensuroitsijat kuvittelee. Kansan liiallista sivistymistäkö. Moni ketjukin menee pilalle jos sieltä välistä poistellaan viestejä. Sitten sellaiset viestit saa olla rauhassa, missä suorastaan loukataan ihmisten kunniaa niin kuin Soinia haukutaan paskamahaksi ja Orpoa Urpoksi ja Sipilää Lestakyrväksi. Tuo Lestakyrpä on mielestäni loukkaavin. Ensin siinä haukutaan miehen uskonnollista vakaumusta ja sitten haukutaan vielä kyrväksi. En tiedä. Koita saada juttusi uusiksi tänne. Minäkin kaipaan asiallista keskustelua, mikä jää noiden suutaan soittavien trollien viestien alle tai sitten se poistetaan. Mutta katsellaan..

      • Robert_MacGregor

        Pitää muistaa seuraavalla kerralla kopioida. Nyt kokemuksella voin sanoa, että globalistit ovat nähtävästi joka paikassa. Onko jokin alusta missä voi keskustella ilman sensuuria? Jos tämmöinen meno jatkuu, että kaikesta joku ns. loukkaantuu eli ammattiuhriutuu, niin keskustelua ei voida enää käydä mistään. Kyseinen inklusiivisuus on mielestäni jopa vaarallista, koska se poistaa " väärän" mielipiteen omaavien vaikutusmahdollisuudet yhteiskunnassa.
        Puhe ei ole teko vaikka kuka yrittäisi niin väittää. Asiat ratkaistaan sivistysvaltiossa puhumalla.


    • Plättäri

      Olemme menossa kohti Orwellilaista maailmaa.
      Globalisaation vastaisista mielipiteistä raahataan jo ihmisiä oikeuden eteen tekaistuin syyttein. Nykyisin suosituin syyte on kiihotus kansanryhmää vastaan.
      Myös ns. vihapuhe aiotaan kriminalisoida. Niiden tutkimisiin ja kuulusteluihin onkin jo perustettu maahamme 50 (!) uutta poliisin virkaa.
      Tulevaisuudessa näitä ihmisiä vangitaan ja tuomitaan kuolemaan.

      • NäinHommaEtenee

        Eliittimme kärkijoukolla ( Tarja Halonen, Erkki Tuomioja etc.. etc... etc..) on huomattavan vankka kokemus DDR:n Stasi- kytkennöistä.
        He tulevat olemaan eturintamassa Isänmaallisten ihmisten teurastuksissa.


    • OlenRobotti

      Autoa on huollatettava merkkipajalla tai ainakin valtuudet saaneella kumppanilla. Muuten alkaa auton toiminta muuttua, se sanotaan ohjekirjassakin.
      Orjuus palannut?

    • Yt5re4

      Testerillä nollaamaan?

    • Yökukkujat

      On nämä palstat jotenkin muuttuneet. Robottitestaus ja sitten jopa selaimen vaihtopakko joissakin tapauksissa. Sanomiset jää sanomatta (täällä).

    • VoihHyväJumala

      Poliittisen poliisimme (PolPo) vahvuus on nyt 50 virkaa.
      Se on tarkoitus nostaa 200:taan (!).

      Sitten mummuja raahataankin kuulusteluihin yhtenä putkena...

      • Suomeen

        Turkin mallia?


      • ajatustesti
        Suomeen kirjoitti:

        Turkin mallia?

        Ei. Meillä kuulustellaan yöllä unessa ;)


    • ggdgbsdgsfggnm

      Nimimerkki Robert_MacGregor tuohtuneena kirjoittaa:
      "Oletteko koskaan saaneet minkäänlaista perustelua sille, että mielestänne asiallinen kirjoitus poistetaan välittömästi? Olen pitänyt liioiteltuna, kun jotkut kirjoittavat, että tietynlaiset mielipiteet (globalisaatiovastaiset) blokataan täysin keskustelupalstoilta sekä sosiaalisessa mediassa.
      En epäile enää. Kirjoitin tänne mielestäni asiallisen avauksen. Meni alle tunti, niin kirjoitukseni oli poistettu. Harmittaa tämä tilanne kahdella tavalla. Ensinnäkin, käytin kirjoitukseen melkoisesti aikaa ja yritin herättää asiallista keskustelua nykytilasta ja toisaalta, millä mandaatilla ihmisten suut nyt tukitaan. Tämä on mielestäni röyhkeää sananvapauden rajoittamista. Orwell kirjoitti kirjansa varoitukseksi eikä globalistien toimintaohjeeksi. Mikä on se summa, jolla nämä globalistien kätyrit ovat sielunsa myyneet?"

      Ja nimimerkki uutantti vastaa ja antaa neuvon.

      Tallenna viestisi varmuuden vuoksi aina jos vaikka liität sen sitten uudestaan toisella kertaa ja toivot ettei sitä poistettaisi. Pasteamalla saat koko paskan kerralla liitettyä muistiin ja takaisin. Ei kai se sama ylläpitokyylä aina ole paikalla, sillä tuskin se mikään konekaan ole ja ihmisissä on eroja. Kuka poistaa ja kuka ei. Minä tiedän kuinka se ottaa päähän kun on nähnyt vaivaa jutun eteen ja sinne se sitten katoaa bittiavaruuteen. Mitähän noo sensuroitsijat kuvittelee. Kansan liiallista sivistymistäkö. Moni ketjukin menee pilalle jos sieltä välistä poistellaan viestejä. Sitten sellaiset viestit saa olla rauhassa, missä suorastaan loukataan ihmisten kunniaa niin kuin Soinia haukutaan paskamahaksi ja Orpoa Urpoksi ja Sipilää Lestakyrväksi. Tuo Lestakyrpä on mielestäni loukkaavin. Ensin siinä haukutaan miehen uskonnollista vakaumusta ja sitten haukutaan vielä kyrväksi. En tiedä. Koita saada juttusi uusiksi tänne useamman kerran. Minäkin kaipaan asiallista keskustelua, mikä jää noiden suutaan soittavien trollien viestien alle tai sitten se poistetaan. Mutta katsellaan..

    • Aasiallinen

      En voi muuten auttaa kuin kehottaa sinua käväisemään näillä sivuilla klikkaamalla sinistä tekstiä ja ottamalla kantaa asioihin. Tämä tässä alla on viime keväältä joka kuvastaa hyvin nykymenoa tässä foorumissa. Tämän toisen löysin sattumalta ja se jos mikä pani ajattelemaan mihin me Suomessa oikein ollaan menossa.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14796024/suomi24-ei-edusta-sananvapautta
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14826545/metrojetti
      Yksi arka asia mistä ei saa puhua on tiedustelulaki jota ajetaan Suomeen vaikka väkisin. Puuttuu vain yksi suuri lavastus johon lankaan sitten kansanedustajat menevät. Kukaan heistä ei osaa kyseenalaistaa noita valeiskuja joita historia on täynnä. Palmen murhasta se alkoi tämä nyky valeterrorismi.

    • PeemaKuruna

      Sadan prosentin varmuudella seuraava viesti poistetaan. Jos kirjoitat tiedustelulaista niin se on varmaa että se poistetaan. UUsi kuuma peruna keskustelupalstoille.

    • Katse_peiliin-PÄIN

      Ehkä syy on siinä, etä kirjoituksesi ovat vain sinun mielestäsi asiallisia. näillä on kuitenkin velvollisuus pitää fooruminsa siistinä.

      Korjaa kirjoitustesi ilmaisuasua mentaalihygieenisempään suuntaan, niin ehkä ne sitten pysyvät kaikkien luettavissa.

    • LailaSilli

      Nimimerkki SilliLailan viesti KIIRE OLI KOVA poistetaan aina.
      SilliLaila
      17.7.2017 11:29 Julkaistu: 8.4. 12:23 ja nyt elämme 17.7 11.29 eikä mitään ole tapahtunut. Tai varotoimia tehtiin joissain yleisötapahtumissa asettamalla betoniporsaita estämään 'mahdollisia' iskuja. Paljonko siihenkin veromarkkoja törsättiin? Nyt elämme 19.7 klo 16:05
      KIIRE OLI KOVA TUOLLOIN. MUTTA MITÄÄN EI TAPAHTUNUT. VOIKO SELKEÄMMIN ENÄÄ SANOA MITÄ NÄILLÄ BLUFFI TERRORITEOILLA HALUTAAN SAADA AIKAAN.
      VALVONTAA LISÄÄ.
      MASSA VALVONNAN SIIVELLÄ KUKA TAHANSA VOI JOUTUA HENKILÖKOHTAISEN VALVONNAN KOURIIN NIIN KUIN MINÄ.
      SilliLaila on joutunut henkilökohtaisen vainon kohteeksi kun puhuu suoraan.
      Tuo artikkeli mikä tuolloin 8.4 julkaistiin käsitteli tiedustelulakia ja siinä oli tekstiä Ministeri Risikolta.

      "Sisäministeri Paula Risikko (kok) toivoi Ylen haastattelussa siviilitiedustelulain etenevän päätökseen vielä tämän eduskunnan aikana. Uusi laki antaisi poliisille paremmat mahdollisuudet saada tietoa muun muassa tietoverkoista. Tietoliikennetietojen tarkempaa ja laajempaa seuraamista myös vastustetaan. Tukholman iskun jälkeen laki on saatava voimaan nopeasti – ettei ensimmäisen Suomessa tapahtuvan iskun jälkeen tarvitse ihmetellä, miksei tällekään asialle tehty ajoissa mitään.
      Risikko sanoi Ylellä ääneen sen, mikä monella on mielessä.
      Tukholman iskun tapainen teko on mahdollista myös Suomessa."
      (Tämäkö syy sensurointiin vai mikä) (Vai sekö kun siinä pottuiltiin kiireestä)

      Nyt vaan on niin että autolla ihmisten sekaan ajeleminen meni pois jo muodista. Mikä on seuraava muoti terrori-iskutapa. Nizzan noin vuosi sitten rekalla ihmisjoukkoon poiki ainakin viisi tai kuusi vastaavaa iskua. Kaikki olivat median tai jonkun muun tahon (CIA:n Gladio) tahallaan lavastamia. Puukolla riehuminen oli toinen muotioikku. Alkoi Anna Lindhistä aikoinaan. Anna Lindhkin poiki joitakin vastaavia iskuja. Theo van Goghin puukotusmurha Amsterdamissa ja Jo Coxin puukotus Englannissa.
      Isis oli amerikkalainen keksintö niin kuin al Qaidakin. Isis ei ole enää muodissa kun heidän pääpaikka Mosul tuhottiin. Mikä on amerikkalaisten seuraava keksintö terrorismin alalla. Varmaan Pohjois Koreaa aletaan mustamaalaamaan. Kommunistit joutuvat taas tulilinjalle. Gladio lavasti Euroopassa aikoinaan kommunistien tiliin useitakin terroristi-iskuja ja ne olivat aitoja eikä mitään lavastettuja niin kuin nykyään. Lavastettujen iskujen lista on pitkä. Palme, Estonia, Lindh, lasermies, Pariisin ja Brysselin iskut, Bostonin maraton ja viimeisimmät iskut Englanissa ja nyt tämä Tukholman isku ynnä muuta ynnä muuta kun nyt muistaisi lonkalta.
      Voitte uskoa mitä haluatte mutta lavastusten taustalla on kuitenkin saatanalliset suunnitelmat saada tiedustelulaki voimaan joka maassa eli sallia laillisesti tarkkailla tavallisten ihmisten touhuja terrorismi uhan varjolla. Onkohan tarpeeksi asiallinen artikkeli poistettavaksi. Minä kopioin tämän ja laitan sen uudestaan niin kauan kunnes kyllästyvät poistamaan sen.
      Tiedustelulailla oli tulipalo kiire ja tuskin sitä tuodaan eduskuntaan ennen joulua. Saatte nähdä että ennen kun se tulee esittelykierrokselle niin Suomessa lavastetaan jokin isku. En osaa sanoa minkälainen mutta rekkaiskut ovat menneet jo pois muodista niin kuin puukotuksetkin.

    • epätiatone

      Miks sitten meidän täytyy saada siviilitiedustelulaki jos rekka iskut on loppunu? Vai onko poliisi pystynyt estämään ne kaikki ja siitä ei anneta julkisuuteen tietoja?

    • tajuton

      Et sää voi olla noin yksinkertaaanen. Ei se ole pelkästä rekka-iskuita tämä siviilitiedustelulaki kiinni.

      Suomen turvallisuusympäristö on muuttunut nopeasti johtuen muun muassa globalisoitumisesta ja digitalisaation voimakkaasta kehityksestä. Yleinen kansainvälistymis- ja digitalisoitumiskehitys on tärkeää ja väistämätöntä. Kansallista turvallisuutta vaarantavia tekoja voidaan nykyään toteuttaa entistä lyhyemmällä valmisteluajalla ja vakavammin seurauksin. Turvallisuusviranomaisillamme pitää olla riittävät toimivaltuudet kehittyvissä tietoverkoissa.

      Siviilitiedustelua koskevan lainsäädäntöhankkeen keskeisin tavoite on kansallisen turvallisuuden parantaminen. Sisäministeriön johtaman työryhmän työ painottuu suojelupoliisin tehtäviin ja toimivaltuuksiin. Suojelupoliisin tärkeimpänä tehtävänä on yhteistyössä muiden turvallisuusviranomaisten, erityisesti keskusrikospoliisin, kanssa ennalta estää ja paljastaa terrorismiin, laittomaan tiedustelutoimintaan, joukkotuhoaseiden levittämiseen ja ääriliikkeisiin sekä valtion turvallisuutta vaarantavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kytkeytyviä hankkeita.

      Valmistelussa otetaan huomioon viime hallituskaudella toimineen tiedonhankintalakityöryhmän mietintö sekä suojelupoliisin hallinnollista asemaa ja tulosohjausta sekä valvonnan kehittämistä selvittäneen työryhmän loppuraportti. Hanke valmistellaan tiiviissä yhteistyössä samanaikaisesti käynnistyvien puolustusministeriön sotilastiedustelua ja oikeusministeriön perustuslain mahdollista muuttamista koskevien lainsäädäntöhankkeiden kanssa.

      Tässä sulle vastaus. Rekka-iskut on vain rekvisiittaa jotta tavallinen kansa tajuaisi koko homman. Mutta kun terroristeja on vain niin vähän niin niitä laitteita millä ihmisiä seurataan salaa aletaan käyttämään sinua ja minua ja kaikkia köyhiä vastaan, jotta vaikka sosiaalietuuksia käyttävät ihmiset joutuvat seurannan alle. Se tässä lainmuutoksessa on kyse. Viranomaiset haluavat saada luvan laillisesti kytätä työttömiä, jotka tekevät pimeitä hommia ja samalla muitakin köyhiä aletaan kyttäämään nykyteknologian suomilla laitteilla, jotka ovat jopa sellaisia millä voidaan seurata ihmisiä vaikka jopa niiden vessatiloihin ilman mitään ulkoisia näkyviä laitteita. Ulkoa sisälle tunkeutuvia salaseuranta kameroita ja mikrofoneja on käytetty laittomasti jo vuosia ja nyt niille yritetään terrorismin varjolla saada lain voima. Herätkää pahvit ja tajukaa mikä näiden natsiporvarien perimmäiset aikeet näillä bluffi terroritekojen takana on!

    • kyrpiintynyt

      On vahvaa tekstiä. Tähänkö tämä maailma on mennyt. Me köyhät tai sanotaan tavallinen kansa olemme kusessa. Onko meillä mitään pakoon pääsyä nykytilanteesta. Tämä on niin vakava asia etten osaa sanoa siihen mitään. Porvari kyttää köyhää ja kohta ihan laillisesti. EI JUMALAUTA. Tuleeko tästä kansalais sota jälleen. EI SAATANA. Perkelleetn kyrvät. Eikö niille mikään riitä.

    • epätiatone

      Suojelupoliisin tärkeimpänä tehtävänä on yhteistyössä muiden turvallisuusviranomaisten, erityisesti keskusrikospoliisin, kanssa ennalta estää ja paljastaa terrorismiin, laittomaan tiedustelutoimintaan, joukkotuhoaseiden levittämiseen ja ääriliikkeisiin sekä valtion turvallisuutta vaarantavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kytkeytyviä hankkeita.

      Suomessa ei ole ollut yhtäkään terroristista tekoa koskaan. Meillä oli Mikkelin panttivanki draama (Mikkelin panttivankidraama tai Jakomäen pankkiryöstö oli 8.–9. elokuuta 1986 sattunut tapahtumasarja, joka päättyi dramaattisesti räjähdykseen Mikkelin torin laidalla) ja Pasilan poliisitalon pommi-isku (Pasilan poliisitaloa Helsingissä 1995 tuhonneen autopommin räjäyttäjä vai räjäyttäjät (Ohukainen ja Paksukainen) jää tai jäävät hämärän peittoon. Keskusrikospoliisi on lopettanut tutkinnan rikoksen vanhennuttua. Räjäytys aiheutti noin miljoonan euron aineelliset vahingot ja yksi poliisimies loukkaantui)
      Mihin me tarvitaan työttömien köyhien kyttäämiseen siviili tiedustelulakia. Molemmat tapaukset sekä Mikkeli että Pasila olivat ns. false flag operaatioita, joilla yritettiin edistää tätä nyt kohta voimaan tulevaa siviili tiedustelulakia.
      Tämä on ns. köyhien kyykyttämistä in slow motion ja Orwellilaista yhteiskunnan voimaan tulemisen hyväksymistä. Poliitikot hävetkää. Mitä te yritätte kansan köyhdyttämisen varjolla tehdä.
      EI HELVETTI! Onko tämä mennyt siihen että kansa tulee olemaan vastaan eliitii lopullisesti vai mitä tämä on?

    • MiljoonaAsetta

      Kyllä sisällissota on täysin mahdollinen kun enemmistön kyykytys murtaa kestokyvyn rajat.
      Rintamalinjat kulkisivat Tamereen tasolla kuten 1917 vain sillä erolla että nyt kansallismieliset olisivat rintamalinjan pohjoispuolella ja globalistikommunistit etelässä.

    • seoli

      Aika jännä veto!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe