Suomi24 ei edusta sananvapautta

alas_sensuuri___

Oletteko huomanneet, että lähes kaikki ketjut joissa pätevillä argumenteilla arvostellaan esim. maahanmuuttoa, pakkoruotsia, israelia tms. katoavat. Jäljelle pyritään jättämään varsinkin kaikkein sekopäisimmät jutut joilla vain hämätään tavallisia ihmisiä jotka silloin tällöin asioista lukevat.
Suomi24 ei edusta millään tavoin vapaata keskustelua, päinvastoin se jatkuvalla sensuurillaan edesauttaa esim. fasistista sortoa ja eriarvoisuutta.

46

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfhgf

      Moni täällä hyökkää Venäjää vastaan kun tekee moista bluffia. Miksette hyökkää Suomea ja Ruotsia ja Viroa vastaan kun nämäkin maat ovat tehneet lavastuksia. Palmen ja Lindhin murhat. Mikkelin panttivnki draama. Pasilan poliisitalon huijaus (Ohukainen ja Paksukainen kuvillaan) Estonian huijaus upotus. Kauhajoen koulusurmat ynnä muuta ynnä muuta. Meneekö kirjoittajilta pupu pöksyyn näistä kirjoittamaan. Media nauttii somea myöten, kun sai taas aihetta kirjoitteluun. Putinista tehtiin heti suurin roisto. Oletteko aivan järjissänne. Teillä ei ole logiikan häivääkään kirjoitustenne pohjaksi. Minua ette usko mutta näin se vain on. Minua seurataan ja kaikki mikä huvittaa noita tekijöitä niin kuin se juna räyhääjä niin se käytetään hyödyksi jotta saadaan nauraa. Tämä juna menee helvettiin.

      • Gfh: "Putinista tehtiin heti suurin roisto. Oletteko aivan järjissänne. Teillä ei ole logiikan häivääkään kirjoitustenne pohjaksi."

        Sinä olet selvillä mm. Estonian upotuksesta. Oletko jo selvittänyt KURSKIN upotuksen?

        https://www.google.fi/#q=sinking of the kursk


      • poliittinensensori

        Mutta näitä matusitäjatätä kerjoituksia ei poisteta, koska ne eivät ole mediapropagandaosaston ongelma. Kuten YLE:lläkin, ongelma ovat Susanna Kupariset joita ei haluta puhumaan tai kirjoittamaan valtamediaan. Siksi tämä mahtava sensuuri Suolessakin.

        Paras tapa pilata näitä alueita moderoivien massavalvontastalkkerien päivä on ottaa kopio kaikista korjoitetuista viesteistä sekä viestiketjun linkki talteen. Jos viestit poistetaan niin lähettää ne uudelleen niin monta kertaa hieman eri muodossa että pysyvät lopulta. Näitä kybersensoreita vituttaa kovasti kun joutuvat oikeasti näkemään vaivaa isäntiensä poliittisideologisen sensuurin ja mediamanipulaation onnistumisen eteen. Lopulta ainut tapa on saattaa rekisteröintipakko foorumiin, joka tarkoittaa massiivista mainostulojen menetystä kun porukka kaikkoaa.
        Toivottavasti joku Ilja tai muu tekee pian oikeasti sensuurivapaan vapaan keskustelun foorumin näiden poliittisesti ohjattujen sijaan. Tietenkin se pitää jostain Andorrasta hoitaa ettei rahavaltamafia pääse jollain verukkeella haastamaan oikeuteen.

        Ilja voisi todella tehdä suolen korvaavan oikeasti vapaan keskustelufoorumin ulkomailla. Veikkaan että sinne siirtyisi suurin osa tähän suolimoderointiin kyllästyneistä vapaan keskustelun kannattajista ja mainostulovirrat olisivat varmat siis elleivät nämä uusliberalistiglobalistit tee yhteistyötä mainosfirmojen kanssa, jota ne todennäköisesti tekevät.


    • Kiitos aloittaja. Vääryyttää kuuluu vastustaa. Totuutta pitää voida julistaa VAPAASTI. Pyydänkin ottamaan huomioon, että totuuskirja Raamatun mukaan olemme lopunajassa. Itse luomakuntakin todistaa.

      https://www.google.fi/#q=end times signs

      Aina ajankohtainen kysymys. Onko maailmalla toivoa? Aina ajankohtainen Raamattu vastaa.

      Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      MUISTUTUS

      Maailmaa ei voi ymmärtää, ellei noteeraa henkimaailmaa.

      Biblia (1776) Sillä ei meillä ole sota verta ja lihaa vastaan, vaan pääruhtinaita ja valtoja vastaan, maailman herroja vastaan, jotka tämän maailman pimeydessä vallitsevat, pahoja henkiä vastaan taivaan alla.

      http://www.finbible.fi/UT/Efeso/Raamattu1_6.htm

    • helvat

      Ketjuhan alkoi näin:
      sensuurin hampaissa

      helvat

      8.4.2017 18:43
      Jokuhan sais tän viestiketjun jäämään tänne kun se on poistettu jo ties kuinka monennen kerran. Olen aina varuiks tallentanut sen niin näen mikä sensuroijjaa vaivaa kun sanani ovat hänen korviinsa liian sapekkaita. Sanoin että hän on valtamedian agentti ja puolustaa virallista valhetta. En sano totuutta. Tämä Yle kirjoitus tässä alla on hyvä aloitus mikä jatkuu siis sillä ketjulla joka poistettiin.
      Ylen uutisointi asiasta oli ihan asiallista, ainoa mikä häiritsee on samojen asioiden jatkuva toisto ja se että tilanteessa jossa ei tiedetä juuri mitään, niin syyllistytään turhaan spekulointiin.

      Kyllä asia on niin, että kun auto ajaa ihmisten päälle, niin onhan siinä paljon muitakin mahdollisuuksia. Sairaskohtauksesta, tekniseen vikaan, terrorismiin, itsemurhaan ja ajovirheeseen saakka.

      Tukholman tapauksessa tosin teon tahallisuus oli aika varmaa aikaisessa vaiheessa, mutta tahallisia teoissakin on paljon erilaisia motiiveja ja mahdollisuuksia. Terrorismi on niistä vain yksi.
      Intelligence?
      HaroldIcerail
      8.4.2017 16:13
      Olof Palmen murhasta tänään 31 vuotta ja 39 päivää vaan päivää
      Nimimerkillä 'mysteeriksi_jäänee' kirjoitti tuolloin:
      28.2.2017 6:10
      Ruotsin pääministeri Olof Palme murhattiin 28.2 1986 tasan 31 vuotta sitten. Oliko syyllinen Christer Pettersson, kurdien PKK-järjestö, äärioikeisto vai joku muu? Se jäänee ikuiseksi mysteeriksi, arveli hän.

      Minä aloin kirjoittamaan tuolloin 2017 maaliskuun alussa tänne Suomi 24 chattiin pitkästä aikaa. Koska olen kirjoittanut kirjaa, niin en ole viitsinyt tänne kirjoitella. Täällä muutenkin ihmiset kirjoittavat, mitä sylki suuhun tuo ja kinastelevat mieluummin siitä, minkä firman hernekeitto pierettää vähemmän, kuin tosiseikkojen huomioon ottamisen maailman tapahtumissa. Minä kysyin ketjun aloittaneelta, mikä tuossa Palmen murhassa on mysteeristä, jolloin hän heittäytyi ylimieliseksi ja vinoili, että opettele ensin kirjoittamaan oikein, ennen kuin tänne alat kirjoittelemaan. Sitten kun sanoin, että koko murha oli pelkkää silmänlumetta ja bluffia, niin tuo pilkkasi minua ja sanoi että niinpä tietenkin ja eihän Palmea ollut edes olemassakaan ja maapallo on litteä. Kun vittuilin takaisin niin viestit poistettiin. En ymmärtänyt miksi. Luin ohjeet mitä saa sanoa ja mitä ei. Aika puolueellista touhua noiden sensorien taholta. Vaaralliset mielipiteet poistetaan. Moni varmaan on huomannut sen.

      Nyt voisin aloittaa ketjun otsikolla 'MANHUNT' ja nimimerkillä 'Harold Israel' (Icerail; jäärata). Tuota 'aisreil vitsiä' ei monikaan ymmärrä, jos ei ole lukenut aiemmin näitä viestiketjuja täällä. Mutta mennään tähän päivään. Minulle tuli tuosta Tukholman seinään ajaneesta kuorma-autosta mieleen tapaus Oulunkylässä syksyllä 1984, mikä oli jopa sanomalehdissä, kun mustasukkainen kaveri ajoi entisen muijansa alaovesta sisään raskaalla sora-autolla. Auto upposi hyttiä myöten portaikosta sisään. Sai ainakin huomiota, sekä vaimon silmissä, että muutoinkin. Minä menin oikein katsomaan millaista jälkeä auto oli saanut aikaan, sillä podin silloin myös itse hieman mustasukkaisuutta, vaikka en tuollaiseen auto hurjasteluun olisi ryhtynyt missään mielessä. Silloin ei terrorismistä puhuttu mitään. Nyt vaikka tapahtuisi mitä tahansa, niin ensimmäinen lehdistön reaktio on, että onko se terroriteko. Annetaan kuva, että maassa on tuhansia potentiaalisia terroristeja odottamassa vain tilaisuutta toteuttaa ennenkuulumattomat tekosensa. Manhunt alkoi Palmesta ja kuorma-auto ja rekka tai mikä auto tahansa iskut alkoivat Nizzasta jokin aika sitten. (Nizza, Berliini, Jerusalem, Siilitie, Lontoo ja nyt Tukholma) Puukotuksista varmaankin eka oli Anna Lindhin 'murha', sillä vaikka Pettersson oli puukottanut joitain tyyppejä ennen kuin tuli epäillyksi Palmen murhasta. Hän puukotti paria tyyppiä, muttei sitä pidetty mitenkään terroristisenä tekona. Oikeastaan se oli vain liioiteltu itsepuolustus reaktio. Lukekaa se tarina jos kiinnostaa.

    • helvat

      Ja jatkui
      helvata
      8.4.2017 18:45
      Uusi
      Ketju jatkui:
      Turha kait täällä on alkaa puhumaan inteligenssistä. Tarkoitan siitä mitä tiedustelupalvelut median kanssa harjoittaa. Ainakin Ameriikan tiedustelupalvelu pitää nimessään tuota sanaa - Central Intelligence Agency (CIA). En tiedä. Ehkä se harjoittaa inteligenssiä. Onko se suomeksi älykkyyttä vai mitä lie. Se harrastaa valeuutisointia ja sitten kun hokaa, että juttu oli silkkaa sontaa, niin sen takaa olisi löydettävä motiivi moiselle paskan jauhamiselle. Trump käänsi kelkkansa yhdessä yössä hyökkäämällä Syyriaan. Mikä motiivi moisen hömpän takana oli tai on. Funtsikaapas ka sitä nyt sitten. Minä lopetan hetkeksi kun tuli menoa. Palaillaan astialle. Jos päättelykykynne on tätä tasoa kuin tässä videossa alla niin älkää vaivautuko. Kaikkia asioita ei saa yhdistellä miten sattuu. Tässä sekopäisin video ikinä. Tuo mies on nero. https://www.youtube.com/watch?v=hoO3LuwpnLo
      Mitenkähän tuo tavuttaisi nimen Harold. Kerron kohta kuka oli Harold Israel. (härold aisreil) Minä luulen, että se oli tuo sama Lehtonen, joka aloitti tuon ketjun ja ei ole päättelyissään päässyt puusta pidemmälle. Hänen inteligenssinsä ei riitä ajattelemaan että Palmen murha oli bluffia niin kuin nyt on tämä kuorma-auto seinään ajo bluffi. Joko olette oppineet medialukutaidon ja osaatte katso asiaa sillä silmällä, että porukat puhuu paskaa suun täydeltä koko ajan. Mutta mikä on se 'intelligence motive' paskan puhumisen takana, jää teille arvoitukseksi, sillä se pitäisi oivaltaa. Pystyttekö oivaltamaan.

      puota.piisaa
      8.4.2017 16:25
      Uusi
      Luuletko että moni jaksaa jaarittelusi lukea, minä en...z-z-z-z-z--z-z-hohhoijaa-krooh

      Palmolive
      8.4.2017 16:52
      IS (Ilta sanomat) seuraa Tukholman tapahtumia hetki hetkeltä täällä.
      Kello 15.00: Poliisin mukaan kuorma-auton ohjaamosta löytyi esine, ”joka ei kuulunut sinne”. Poliisi ei vahvista, oliko kyse pommista. Esinettä tutkitaan.
      .z-z-z-z-z--z-z-hohhoijaa-krooh. Eihän se meitä kiinnosta oliko löytynyt esine pommi vai kenkälusikka vai pamppu. Mutta Ruotsin poliisi tutkii. Googlaa: Hymyhuulet - Ruotsin poliisi https://www.youtube.com/watch?v=GuPzMypuhEo
      Mutta leikki sixsteen järnberg. Miksi hymyhuulipojat ovat ottaneet radiopuhelimet pilailuunsa mukaan johtuu varmaankin siitä kun Dekorima (Teko rima) mies puhui Talkie-Walkieensa murhapaikalla suomeksi vaikka epäilty oli Ruotsin virolainen. Toisessa päässä on täytynyt olla suomalainen, sillä miksi muuten nuo olisi puhuneet suomea. Se tulee huus emo ja ilmaa haukkas. Munapussit roikkuen isä jänis paikalle laukkas, kuului runo puhelimesta. Minut on tunnistettu, sanoi viropoika ja jatkoi. Mita ma teen. Paskat siitä. Tee mitä oltiin sovittu, vastas ääni toisesta päästä. Vittu! mitä oli sovittu. Kertokaa se minulle ja lakatkaa nukkumasta: .z-z-z-z-z--z-z-hohhoijaa-krooh.

    • helvat

      Ja jatkui
      helvatt

      8.4.2017 18:49
      Uusi
      Ja jatkui:
      IsoJanis
      8.4.2017 17:07
      Uusi
      Tuon Haroldin voisi tavuttaa, vaikka hare, mikä on jänis ja old on vanha, niin kuin te kaikki englannin maisterit tiedätte. Se runo menee muuten niin, että Isä jänis pyrynä yli kantojen paikalle laukkas. Joku lisäs noo munapussit roikkuen siihen; auts auts nehän olis kolissu kantoihin, joten jätetään ne pois. Siis hareold aisreil jäärata. Jäärata isä jänis on Lehtosen viimeinen käännös.
      Ja sitten piti liittää tämä kommentaattorin arvelu Trumpin suunnan käännökseen.
      Trump on kampanjapuheissaan ja virkakautensa ensimetreillä myös suhtautunut hyvin kylmäkiskoisesti syyrialaisten pakolaisten kohtaloon ja estänyt heidän pääsynsä Yhdysvaltoihin. Nyt lasten hätä johti merkittävään muutokseen ulkopolitiikassa. Miksi näin?
      Moni kommentaattori on tulkinnut, että Trump on vihdoin ymmärtänyt vastuunsa supervallan johtajana ja kenties myös vasta nyt ymmärtänyt, että Isis ei ole Syyrian ainut vastenmielinen toimija
      Trump sanoi tällä viikolla että hänen ajatuksensa Assadista ovat muuttuneet merkittävästi. Osa uskoo Trumpin toimineen impulsiivisesti nähtyään kuvat kärsivistä lapsista, eikä seuraavaa siirtoa edes ole vielä mietitty.
      Kyynisemmät ovat todenneet, että mikään ei yhdistä yhdysvaltalaisia johtajansa taakse yhtä hyvin kuin sotatoimet ulkomailla ja Trumpille huomion siirtäminen pois kotoisista skandaaleista ja epäonnistuneista lakialoitteista sopii paremmin kuin hyvin.
      Katsotaan saanko tämä jäädä palstalle.

    • helvatt

      Joku on huomannut saman kiitos vaan ja tsemppiä

      sama.täällä
      8.4.2017 19:09
      Uusi
      "Olen aina varuiks tallentanut sen niin näen mikä sensuroijjaa vaivaa kun sanani ovat hänen korviinsa liian sapekkaita."

      Kopioin myös ylös kaiken kirjoittamani, joka häviää säännöllisesti.


      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Ihan_tässä_ihmettelen

      8.4.2017 20:07
      Uusi
      Onko aloittaja nähnyt "vaanintarobotteja" viime aikoina?


      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

      helvat

      9.4.2017 0:04
      Uusi
      Täältä taas poistetaan viestejä. Onko poistajan tarkoitus estää totuuden paljastuminen. Mutta olkoon. Tässä juttua oikeasta Harold Israelista, jolla ei luonnollisesti ole tai ollut mitään tekemistä Palmen murhan kanssa, mutta Boomerang elokuvan kanssa kyllä.
      http://www.wbur.org/all-things-considered/2016/12/20/harold-israel-homer-cummings
      Sodassa on aina ainakin kaksi puolta. Kumman puolella sinä olet. Valheen vai totuuden. Maailma voi vajota niin alas että ajautuu sotaan toistensa kanssa. Ihminen on vajaavainen.
      Sitten tähän tulee ne kaksi viestiä jotka laitoin ensimmäiseksi.

    • ShawnTheJeep

      Yleensä noissa sääntöjen vastaisesti kirjoitetuissa jutuissa ei ole päteviä argumetteja. Yleensä ne ovat niitä sekopäisiä juttuja, joilla vain hämätään tavallisia ihmisiä jotka silloin tällöin asioista lukevat. Yleensä näiden kirjoittajat eivät pysty perustelemaan väitteitään, eivätkä pysty kommentoimaan toisten kirjoittajien asiallisiin kommentteihin muuten kuin henkilökohtaisuuksiin menevillä perättömillä syytöksillä.

      • sensuuria_on_paljon

        Mitä väitteitä ei ole perusteltu? Kerro esimerkkejä missä noin on tapahtunut.


    • helvatt

      Tämä tässä alla ei ehtinyt edes jäähtyä kun se jo poistettiin. En väitä vaan totean.
      >Yleensä noissa sääntöjen vastaisesti kirjoitetuissa jutuissa ei ole päteviä argumetteja.

      Aiemmassa viestissä oli juttua kun arvioitiin syitä Trumpin äkilliselle ulkopoliittiselle suunnanmuutokselle.
      Trump on kampanjapuheissaan ja virkakautensa ensimetreillä myös suhtautunut hyvin kylmäkiskoisesti syyrialaisten pakolaisten kohtaloon ja estänyt heidän pääsynsä Yhdysvaltoihin. Nyt lasten hätä johti merkittävään muutokseen ulkopolitiikassa. Miksi näin?
      Moni kommentaattori on tulkinnut, että Trump on vihdoin ymmärtänyt vastuunsa supervallan johtajana ja kenties myös vasta nyt ymmärtänyt, että Isis ei ole Syyrian ainut vastenmielinen toimija. (Muistakaa kuka aloitti Arabi kevään) Isistä ei ole olemassa.
      Trump sanoi tällä viikolla että hänen ajatuksensa Assadista ovat muuttuneet merkittävästi. Osa uskoo Trumpin toimineen impulsiivisesti nähtyään kuvat kärsivistä lapsista, eikä seuraavaa siirtoa edes ole vielä mietitty.
      Kyynisemmät ovat todenneet, että mikään ei yhdistä yhdysvaltalaisia johtajansa taakse yhtä hyvin kuin sotatoimet ulkomailla ja Trumpille huomion siirtäminen pois kotoisista skandaaleista ja epäonnistuneista lakialoitteista sopii paremmin kuin hyvin.

      TRUMP’S MESSAGE TO KIM: US missile strike on Syria was WARNING to North Korea
      PRESIDENT. Donald Trump’s deadly missile strike in Syria was a warning to North Korea that the United States would take military action if pressed, analysts have claimed.

      Nyt se olikin vain viesti Kimille. Syyriasta viis kunhan saadaan vain viestittyä Pohjois-Koreaan että meillä on millä mällätä. Ja sitten epäillään että tytär Ivanka olisi pyytänyt isiä vähän kurmuuttamaan Al-Assadia. Kohta Trump saa lisä nimen Isi Trump jos tytär näin pääsee vaikuttamaan hänen päätöksiinsä. False flagit tehoavat naisiin paremmin. Niiden tekijät suuntaavatkin ne heille. Lapsia lisää kuvioihin. Niillä saadaan lisä sotia aikaiseksi. Miksi filmi ryhmä oli paikalla kun kaasu isku tehtiin. Niinkuin tänään 8.4
      (Uutistoimisto Reutersin mukaan Syyriassa on Syrian Observatory for Human Rights -järjestön tarkkailijoiden mukaan tehty lauantaina ilma-isku, jossa on kuollut 15 ihmistä. Menehtyneiden joukossa on neljä lasta.)
      Iskun teki Yhdysvaltain johtama Isis-terroristijärjestöä vastaan taisteleva liittouma.
      Tapahtumapaikka on Hanidan kylä Raqqan kaupungin liepeillä. Yleensä ne eivät ole joka paikassa paikalla. Tämä todistaa, että kaasu isku oli huijaus. (tai ei se teille todista mitään kun teille riittää valhe kuin valhe) Ketään ei kuollut. Niin kuin ei kuollut Tomahawk iskussakaan.Vai olisitteko halunneet että siellä oltaisiin kuoltu. Tuolla kuoli oikeasti 15 ihmistä lapset mukaan lukien tuolla Hanidan kylässä. Nämä muut ovat niitä intelligence hömppiä. Pullistellaan. Nyt niitä on ollut aika tieheään. Lontoo, Pietari, Syyria, Tomahawk ja Tukholma. Kaikki huijauksia. Ketään ei kuole onneksi. Asiantuntijaa juoksee perasooli pitkana uutislahetuksisa. Puhumasa pasaa. Pasanen on viron kieltä.

      Donald Trump carried out Syria missile strike ‘after being convinced by daughter Ivanka’
      DONALD Trump’s decision to rain down 59 Tomahawk missiles on a Syrian air base was sparked by his daughter Ivanka’s “heartbroken” response to Assad’s chemical attack, insiders have claimed. Suomentakaa ite.

    • helvatt

      Tämä viesti poistetaan vaikka tein siihen muutoksiakin. Mikä tässä on sääntöjen vastaista? Kertokaa niin poistan sen kohdan. Ei tarvitsisi koko viestiä poistaa, sillä siinä on oleellista kerrottavaa sen lisäksi, mitä aiemmin olen sanonut esim. juuri tuo filmi Boomerang. Saahan sitä esittää parodioiden sellaista mitä muuten ei kai saisi esittää. En tiedä mikä politiikka täällä on vallalla. Sitä paitsi se on vakava asia, jos meitä on kusetettu kertomalla sellaisia uutisia mitkä eivät pidä paikkaansa.

      helvat
      8.4.2017 21:06
      Uusi
      Googlaa: Antti Puustinen kertoo peräkammarin pojista ja mv-lehden kommenttiosiosta
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=j2QB6HrGAWA
      Googlaa: Perjantai-dokkari: Janitskinin totuus !!
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=HmBZ-vmiG1Q
      Maahanmuuttovastaista sivustoa MV-lehteä on syytetty muun muassa rasismista, salaliittoteorioinnista, tekijänoikeusrikkomuksista ja ihmisten yksityisyyden loukkaamisesta. Perjantai-dokkarissa yritetään selvittää, mitä MV:n perustaja Ilja Janitskin oikein touhuaa, ajatteleeja miksi.
      MV-lehti (MV??!!, aiemmin Mitä Vittua?) on vuonna 2014 Espanjassa perustettu suomenkielinen vastamediasivusto. Valemediaksi kutsuttua MV-lehteä on arvosteltu muualta kopioitujen, tarkastamattomien ja keksittyjen uutisten levittämisestä, salaliittoteorioita tukevien juttujen julkaisemisesta sekä ihmisten yksityisyyden loukkaamisesta. Sivustoa pidetään myös vihaa lietsovana. Sivusto on näiden takia myös poliisitutkinnan kohteena. Sivuston perustaja on Ilja Janitskin.
      Tuskin edes Mv-lehti uskaltaa kertoa tutuuden Palmen huijaus murhasta. Haamumiehen alibi on syynä siihen. Hänelle kerrottiin tämän filmin (https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#) myötä, että häntä on seurattu, sillä hän toi seuraajille julki sen, että tietää seuraamisesta. Hän asui talossa missä Mauno Koivisto asui ennen kuin tuosta tuli presidentti. Hän näki tämän filmin (Boomerang 1947 Ntsc ) Turussa ennen 'murhaa'. Hän muisti filmin, siksi kun se oli viimeinen tv lähetys, minkä näki ennen 'murhaa' ja seuraajat tiesivät sen. Helsingissä hän ei katsonut tai nähnyt televisiota määrätyistä syistä. Kukaan ei uskalla tarttua tähän arkaan aiheeseen eli oliko Palmen murha bluffia, kun murhaaja oli bluffia tai ainakin tuosta tehty kuva, joka esittää todellisuudessa henkilöä, joka tietää liikaa. Murha siis lavastettiin filmin käsikirjoitusta noudattaen.
      Googlaa: Boomerang 1947 Ntsc
      tai klikkaahttps://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# (Katsokaa filmi ja ajatelkaa yhtymäkohtia.) (Siinä on paljon samaa mitä Palmen bluffi murhalla haluttiin sanoa.) (Pidätetään mies ja vapautetaan ynnä muuta ynnä muuta)

      Toinen asia mikä ihmetyttää kun kaikki taas liittyy terrorismiin. Ei tuo video vaan pilli piipari.
      https://www.youtube.com/watch?v=hoO3LuwpnLo
      Onko tyttö lähtenyt pilli piiparin mukaan. Vai onko oikeasti hukkunut, mutta miksi sekin sitten liitettiin terrorismiin. Puustinen harraastaa tai harrasti vain poikia joten hänen mukaan tyttö ei ole lähtenyt. Täytyyhän lapsi olla terrorismissä ja sodassa mukana. Muutoin se ei tehoa tunteisiin. Jos luulette että noilla sodan lietsojilla on tunteita, kun tekevät noita false flageja niin siitä vaan.

    • helvatt

      Tässä on sitkeä viesti kun ei saa pysyä palstalla. Tämä ilmeisesti on liian arka asia päästää julkisuuteen, sillä kirkon polttajalla oli apuri. Kaksi kanisteria käräyttää sen. Ja sitä paitsi polttaja lähtee tyhjin käsin ainakin siltä huolto asemalta, mistä kuva on. Rekisteri numero on hyvin jäänyt pois. Luulis että ne nyt näkyisi, sillä miten muuten jäljittää vaikka bensavarkaita. Tässä tämä poistetti viesti jonka tallensin varta vasten sillä aavistin jotain.

      Googlaa: TABU - Kyläkäräjät
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok#t=19.48986
      Tässä kuitenkin tuomio on lievä. Mutta ei kuitenkaan pelkästään taputeltu päälaelle että hyvä poika. Googlatkaa: Ylivieskan kirkon tuhopoltto
      tai klikatkaa: https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Minua hämää kun mies menee sisään yhden kanisterin kanssa ja tulee ulos kahden kanssa. Mies oli ymmärrystä vailla niin kuin juna räyhääjä. Vai oliko kirkonpolttaja tajuissaan. Molemmat polttaa. Toinen tupakkaa ja toinen kirkkoja. Toinen uhkailee ja toinen ei ollut ennakkoon puhunut mitään. Päässä oli vain niksahtanut ja meni ja poltti kirkon. Epäuskottavaa, mutta totta ainakin niin, että kirkko palaa. Mikä oli motiivi, vaikka mies tuomittiin hulluks,i niin jonkin motiivi täytyisi löytyä,
      Googlaa: Hullu suomalainen sekoaa junassa
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=MRfRB0IfGio
      Tämä juna menee helvettiin. Meillä valamiehistö toimii erillä lailla kuin Jenkeissä,
      Googlaa: 12 Angry Men (1957) Full Movie
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=xbb1QzQ9P1w

      Hoitajaakonyttarvitaan
      6.4.2017 9:20
      Millähän kamoilla se sinäkin olet pääsi pehmittänyt?
      Eipä siinä, jos itselläsi on mukavaa ja viihdyt, mutta...
      KIITOS KANNANOTOSTA

    • Suomessa_tätä_päivää

      Suomi24 edustaa nykyajan fasismia, siionistinatseja. Tuo fasistinen liike on pesiytynyt erityisen vahvasti mediaan jossa ei sananvapautta enää kunnioiteta.

    • helvatt

      Taas täytyy tänne tuoda viesti kun ne poistetaan Maailman menoa palstalta. Tämmöne lähti. Oli se kymmenisen minuuttia siellä. Tosta ylhäältäkin on näköjään lähtenyt se Agenda viesti. Pannaan sekin uudestaan.

      Helvatanhelvatsa
      10.4.2017 0:24 Uusi Kun Pietarissa pamahti, niin täällä porukat huusi ps pitkänä, että se oli Putin-in rusinoima isku, jotta hänen suosionsa säilyisi ja oppositio hiljenisi ja saa-taisiin kuriin. Sitten ilmenikin, että iskun tekijä olikin äärimuslimi. Kuinka Putin sai ylipuhuttua tuon muslimin tekemään itsemurhan hänen takiansa, jotta hänen valtansa vahvistuisi. Mitä jos nyt pidätetty mies Ruotsissa paljas-tuukin, että tuo ei osaakaan ajaa autoa. Ei ainakaan kuorma autoa. Silloin hän ei ole sitä ajanut. Mutta emme voi enää kuvitella, että tekijä olisi joku muu kuin muslimi.
      Miksi Syyria kaasuiskussa oli noinkin ammattitaitoinen kuvausryhmä paikal-la, ellei se olisi tiennyt olla paikalla juuri tuolloin. Kenelläkään ei näyttänyt olevan sariinin aiheuttamia oireita. Voisko olla, että noita lapsia käytettiin kriisi näyttelijöinä. Nukutettu eetterillä tai jotain. False flag tekijät osaavat vaikka mitä.
      Tuota Ruotsin iskua ei saa missään tapauksessa epäillä huijaukseksi niin kuin Ameriikassa tapahtuneita iskuja. Sehän tapahtuu Ruotsissa, missä ihmiset o-vat rehellisiä. Mutta jos muslimi ei osannutkaan ajaa autoa. Se olisi hänen alibinsa. Mitä me sitten teemme. Ruotsi joutuu keksimään koko ajan kuumei-sesti jatkokertomusta bluffiinsa. Media auttaa siinä koska on osa syyllinen. Toimii Säpon ja Gladion piikkiin. Mikä on motiivi bluffille? Jossain se tekee virheen ja epäloogisuudet alkaa pukkaamaan esiin.

      Oslo halusi vain esitellä hienoja pommin purku robottejaan tänään.
      Entä Kairo. Kristillisiin kirkkoihin on hyökätty ja kukaan ei ota vastuuta. Ku-ka näitä hommia tekee. Onko se joku Stay-behind Gladio joka näitä rustailee?
      TÄNÄÄN UUTISISSA
      Ainakin 25 ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut Egyptissä tehdyssä pommi-iskussa. Isku tehtiin koptikristittyjen katedraaliin pääkaupungissa Kairossa.
      Iskun tekijästä ei ole tietoa. Teosta epäillään muun muassa kehittyvää Hasm-liikettä, joka Egyptin viranomaisten mukaan on yhteyksissä Egyptissä laitto-maksi julistettuun Muslimiveljeskuntaan
      Pari päivää sitten Kairossa tehtiin pommi-isku, jossa kuoli 6 poliisia. Hasm-liike sanoo tehneensä iskun. Liike sanoo tehneensä useita iskuja Egyptissä viime kuukausina.
      Egyptin kristityt koptit ovat olleet islamistien tähtäimessä. Vuonna 2011 tois-takymmentä koptia kuoli Alexandriassa tehdyssä pommi-iskussa. Egyptissä elää noin yhdeksän miljoonaa koptikristittyä, eli noin kymmenen prosenttia maa väestöstä.
      Luin tuolta sananvapaussivustolta jännän jutun Ylivieskan tuhopoltosta. (Suomi 24 ei edusta sananvapautta ketjusta) Googlaa: Ylivieskan kirkon tu-hopoltto. Tai klikkaa: https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Minua hämää kun mies menee sisään yhden kanisterin kanssa ja tulee ulos kahden kanssa. Onko liian arka asia päästää tämä julkisuuteen, sillä kirkon polttajalla oli apuri. Kaksi kanisteria käräyttää sen. Ja sitä paitsi polttaja lähtee tyhjin käsin ainakin siltä huolto asemalta, missä ensin tankkaa ja mistä kuva on. Kanisteri on lähtiessä tyhjä. Rekisterinumero on hyvin jäänyt näkymättömiin. Luulis. että ne nyt näkyisi, sillä miten muuten jäljittää vaikka bensavarkaita. Alan epäillä, että mies oli täysissä sielun voimissa, kun autoakin osasi ajaa. Ei ollut aiemmin hullun kirjoissa paitsi palon jälkeen. Oliko bulvaani ja tapaus oli vakuutuspetos ja mies saa maksunsa jälkeen päin

    • Liroteete

      Onko tässä seuraava trendi että kristittyjen kirkkoihin aletaan tekemään iskuja. Ensin puhuttiin että iskut teki Muslimiveljiin kuuluva HASM tai jotain järjestö joka on häärännyt Egyptissä jo vuosia. Käytännössä Al-Sisi on johtanut Egyptiä kesästä 2013 alkaen. Sisin valtakaudella sekä islamisteja että maallisia oppositon aktivisteja on kohdeltu kovakouraisesti. Al-Sisin mielestä islamilaisuutta tulisi uudistaa siten, ettei radikaalilla ideologialla olisi enää sijaa itse uskonnon harjoittamisessa. Vuoden 2014 alussa egyptiläinen lehdistö kohisi Sisin oletetusti perimästä miljoonaomaisuudesta.
      Egyptin presidentti Abdel Fattah al-Sisi on asettanut kolmen kuukauden poikkeustilan maahan sunnuntaisten kahden kirkkoihin suunnattujen iskujen jälkeen. Jo aiemmin Sisi oli määrännyt sotilaat turvaamaan yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeitä kohteita koko maassa. Iskuissa kuoli ainakin 44 ihmistä.

      Itsemurhapommittaja iski kirkon edessä Aleksandrian kaupungissa Egyptissä. Isku tapahtui pyhän Markuksen koptikirkon edessä. Iskussa kuoli ainakin 17 ihmistä.

      Vain tunteja aikaisemmin ainakin 27 ihmistä kuoli ja 60 haavoittui pommi-iskussa koptikirkossa Tantan kaupungissa.

      Isis (lue kääntäen Sisi>Isis>Sisi) on ilmoittautunut iskujen tekijäksi.
      YK tuomitsi iskut inhottaviksi, Trump pahoitteli Twitterissä (Ensin se oli Muslimiveljeskunta) (Iskun tekijästä ei ole tietoa. Teosta epäillään muun muassa kehittyvää Hasm-liikettä, joka Egyptin viranomaisten mukaan on yhteyksissä Egyptissä laittomaksi julistettuun Muslimiveljeskuntaan.) Egyptin kristityt koptit ovat olleet islamistien tähtäimessä. Vuonna 2011 toistakymmentä koptia kuoli Alexandriassa tehdyssä pommi-iskussa. Egyptissä elää noin yhdeksän miljoonaa koptikristittyä, eli noin kymmenen prosenttia maa väestöstä.

      Pari päivää sitten Kairossa tehtiin pommi-isku, jossa kuoli kuusi poliisia. Hasm-liike sanoo tehneensä iskun.

      YK:n turvallisuusneuvosto tuomitsi kirkkoihin kohdistetut iskut. (Onko tuominnut Ylivieskan, Tyrvään Pyhäb Olavin kirkon ja Porvoon kirkon tuhopoltot) YK:n pääsihteeri Antonio Guterres sanoi lausunnossaan, että iskut ovat "inhottavia" ja "pelkurimaisia". Turvallisuusneuvosto kehotti kaikkia sen jäsenmaita toimimaan yhteistyössä Egyptin hallituksen kanssa. Usein Isis iskun tehneet on samanlaisia yksittäisiä hulluja niin kuin nämä Suomen kirkon polttajat. Tämä Euroopassa ja muualla maailmassa on yksittäisten susien tai sanotaan mielenvikaisten terrorismia. Mielenvikaiset tosin on jotain Gladion bulvaaneja.

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pahoitellut iskuja Twitterissä. Trump myös uskoo, että presidentti al-Sisi hoitaa tilanteen kunnolla. WTC ensinmäinen autopommi-isku oli Egyptiläisen tekemä ennen kuin Al-Quaidaa oli edes olemassa. Jotain mätää on taas tekeillä. Täällä Washington Tero lietemaa

    • AivokuollutKansa

      Kirjoita asiallisesti, niin ei poisteta. Kuinka helvetin vaikeaa on kirjoittaa asiallisesti?

    • helvat

      Taas sensuuri iski. Eikö tänne saa kirjoittaa enää mistään mitään. Ei helvatanhelvatta.

      Pujottelija
      11.4.2017 15:18
      Uusi
      Peli ei ole vielä menetetty. Englanti hyötyy eniten Venäjä pakotteista. Siksi se ajaa niitä ja sillä on ollut eniten menetettävääkin lähi-idässä (entisiä mandaatteja). Se haluaa ajaa Euroopan alasajoa, jotta itse pärjäisi parhaiten (Brexit). Suomi ja Englanti ovat olleet viimeksi sodassa (Krimin sota) Oolannin sodan aikaan (ellei lasketa viime sotaa missä olimme vain muodollisesti sodassa keskemämme). Kun se kolmella sadalla laivalla ampui fästingit paskaksi sunfaraa sunffarallallalei, eikä ole vieläkään korvannut niitä. Tulispa nykyään ni sais kunnolla turpaansa. Ehdotti jopa nykyään sotilas yhteistyötäkin Naton ohi. Mitä helvettiä? Mitä saatanan paskiaisia ne oikein on. Luulee vielä omaavansa jotain sananvaltaa maailmassa. Lockerbyn iskulla aiheutti terrorisminkin maailmaan. Sai aikaan Gaddafin murhan. Minusta alkaa tuntumaan, että se on kaiken näiden Isis iskujen takana (Gladio). Yrittää Ameriikan tuella saada maailmassa taas aikaan Afganistaniin hyökkäyksen ja Irakin iskut. Jenkeillä ei oikeastaan Euroopassa ole muita kavereita kuin Britit. Niistäkin skotit ovat jäämässä eroon. Brittien aika on menneen talven lumia. Ettei vaan britit masinoineet kaasuisku false flaginkin, jotta saisi Al-Assadin huonoon valoon ja maailman hyökkäämään Syyriaan. Sitä paitsi tämä nykyinen rulianssi (Lontoo, Pietari, kaasuisku, Tomahawk ja Tukholma) alkoi siitä Lontoon Parlamenttitalon bluffi iskusta, mikä oli tökeröin huijaus isku vuosisataan. Sääliksi käy brittejä. Idiootit.

      Venäjää lisäksi varoitettiin iskusta etukäteen, ja se siirsi kaikki joukkonsa pois hyökkäyksen tieltä.
      Myös Bashar al-Assadin joukot tiesivät siis tulevasta hyökkäyksestä viimeistään siinä vaiheessa kun venäläiset pakkasivat tavaransa ja lähtivät pikamarssia ulos tukikohdasta. Tämän takia paikalle ei jäänyt muuta kuin sellaista syyrialaiskalustoa, jota ei voinut tai kannattanut siirtää pois ohjusten tieltä.
      Yhdysvallat käytti siis yli 60 miljoonan dollarin edestä ohjuksia, eikä vahingoittanut Bashar al-Assadin sotilaallisia kykyjä lainkaan. Nyt kuulin sivukorvalla juuri uutisista ettei talouspakotteet onnistuneetkaan brittien vaatimuksesta huolimatta. Voi vittu mitä idiootteja. Kuka Euroopassa enää kuuntelee jotain brittejä. Mulkkuja.
      Googlaa: TABU - Kyläkäräjät tai klik https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok
      Myö tiellä Euroopassa annettaan vielä tän kerran armon käyvvä oikeuvesta ja pannaan Englantia turpaan tuolla pihalla oikein kunnolla. Katsotaan muuttuuko Englannin linja.
      .

    • helvattt

      Sensuroija kirjoittaa nimimerkillä
      AivokuollutKansa 11.4.2017 4:38
      Uusi
      Kirjoita asiallisesti, niin ei poisteta. Kuinka helvetin vaikeaa on kirjoittaa asiallisesti?

      Tai en minä tiedä onko hän sensuroitsija. Enkä tiedä millä filosofialla sensuroitsija toimii. Puolustaako hän jotain ideologiaa vai mikä noiden poistettujen viestien poistojen takana on. Onko asiallista ottaa nimimerkiksi AivokuollutKansa jollei sillä vihjaa että tänne kirjoittajat ovat muka aivo kuolleita. En ymmärrä miksi tämä nyt tähän alle laittama viesti poistetaan aina. Siinä on vihjaus, että Palmen kaverit tiesivät jotain, mitä kansalle ei vielä saisi kertoa, jonka nyt poistan ja laitan viestin uudestaan ilman sitä vihjausta, miksi he ajattelevat, ettei kansa ole kypsä kuulemaan sitä. Katsotaan saako viesti jäädä.
      Ruotsissa kirjoitettiin.
      ONKO OLEMASSA JOKIN SALAINEN AGENDA
      IS THERE A HIDDEN AGENDA?
      Meanwhile, after the Palme murder, according to Expressen newspaper, emerged strange utterances of centrally placed Social Democrats (Harry Schein, Anders Ferm, Carl Lidbom and Hans Holmer). The two that have attracted particular wonder is:
      1) "The Swedish people are not ready to know the truth about the murder."
      2) "If the truth came out socialdemocracy would lose power."

      Observations such as these have never unequivocally denied by those who made the statements. Are there some hidden truths, that will not be revealed until about another 30 or 50 years? Is there from a high state leadership side a hidden agenda? Are there unrecognized motives to prevent to clear up the case with all the question marks straightened? Or is the failure to clear up Palme case just a combination of bad luck and clumsy police work?

      En suomenna kaikkea mutta kysytään tai väitetään ainakin tälllaista.
      1) "Ruotsin kansa ei ole vielä valmis kuulemaan totuutta Palmen murhasta"
      2) "jos totuus tulisi julki niin demarit häviäisivät valta asemansa"
      Tällaisia väitti ja eivät kieltäneet väitteiden todenperäisyyttä Palmen hyvät ystävät Harry Schein, Anders Ferm, Carl Lidbom ja Hans Holmér, joista elossa on kait enää Anders Ferm. He siis tiesivät, xxxxx pla xxxxxxxxxxxxxxx pla pla xxxxxx pla pla pla. Haamumieshän oli siis se, joka muka karkasi paikalta ja taiteilija, joka näki hänet, teki tuosta muistista kuvan. Nyt tämä on julistettu bluffiksi tai se julistettiin bluffiksi jo 1987, mutta kukaan ei ollut enää vuoden päästä kiinnostunut koko asiasta. Tämä kuorma-auto seinään ajo jupakkakin unohtuu viikossa. Ensin oli Nizza sitten Berliini ja Jerusalem. Suomessa Siilitie ja sitten tuli Lontoo ja nyt on Tukholma. Autosta tuli terrorismin väline niin kuin puukostakin. Niitä on vaikea kieltää ja kontrolloida. Kait ne kysyy kohta korttia hpmmattaessa että oletteko terroristi (rasti ruutuun). Siilitie oli muka sydänkohtaus, vaikka mies oli paikalla useita minuutteja, ennen kuin veivät sairaalaan. Voihan se niin olla, kun terroritekokaan se ei ollut. Koska loppuu tämä järjettömyys. Ettekö näe tätä sairaaksi. En minä ole sairas vaan yhteiskunta. Tästä on tullut sairas maailma. Ei enää yhteiskunta vaan maailma. Siviilejä kuolee.
      Nyt olen poistanut tästä viestistä sellaista, joka ehkä huumorin puutteen takia on ärsyttänyt sensuroitsijaa. En tiedä kuinka asiallisesti voisi sanoa, että jotkut ihmiset jopa demari puolueesta tietää jotain Palmen murhaan liittyen, jota kansalle ei vielä sovi kertoa. Me olemme Suomessa. Kyllä meille voi kertoa, jos ruotsalaiset ovat niin herkkä hipiäisiä etteivät kestä kuulla totuutta.
      Ruotsissa on kinasteltu luotien aitoudesta, kun toinen löytyi roskakorista vaurioitumattomana ja toinen parin kolmen metrin päästä uhrista myös melkein ehjänä. Veri lätäkkö poistettiin siten, että kivet vietiin muualle kahteen otteeseen erikois puhdistukseen, mikä viittaisi että veri olisi ollut jotain muuta kuin verta. Jos näin on niin mitä johtopäätöksiä asiasta voi vetää. Sanokaa te, etten syyllisty vihjailuihin.
      Minä olen puhunut siitä että haamumiehen alibi olisi ollut syy kaikkeen epäselvyyksiin tässä asiassa. Haamumies on ratkaisu mysteerin selviämiseen, vaikkakin oli väärä mies (ei siis murhaaja), mutts se miksi hän on kuvioissa on se ratkaisu. Suomennan vielä tuon
      Are there unrecognized motives to prevent to clear up the case with all the question marks straightened? Onko olemassa tuntemattomia motiiveja jotka estävät tämän keissin ratkaisua ja kaikkien kysymysmerkkien oikaisua. Mitä kysymysmerkkejä teillä on kun tämähän on keskustelu foorumi. Poistaminen ei ole keskustelua. Onko tarpeeksi asiallisesti kirjoitettu. HÄH

    • ainoatervekö

      Googlaa: Hullu suomalainen sekoaa junassa
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=MRfRB0IfGio
      Tää maailma on menossa helvettiiin. Pidä turpas kii saatanan pöllö. Kukaan ei kiinnosta sun paska puhees.
      Googlaa: Ylivieskan kirkon tuhopoltto.
      Tai klikkaa: https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Tässä on kaksi enemmän tai vähemmän mielensä järkyttänyttä henkilöä. Toinen vain uhoo ja jota olisi helppo tarkkailla ja vaikka sulkea pöpilään jos ei tokene. Toinen ei puhu mitään etukäteen mistään. Vaimo on jättänyt ja elämä menossa pieleen. Tuo yks kaks päättääkin ilman sen kummempaa suunnitelmaa polttaa Ylivieskan kirkon. Kaksi isoa kirkkoa on poltettu aiemmin kymmenen vuoden sisään ja tekijät päässeet vähällä. Tyrvään Pyhän Olavin kirkon katto syttyi penkkien alle jätetyistä palavista kynttilöistä ja Porvoon kirkon katto paloi ränniin laitetusta palavasta rasselitukosta tai jostain. Varmaan on täytynyt rasselia kostuttaa bensalla. Ei se muutoin oikein pala. Ränni tosin imaisee tuollaisen ylös jostain syystä. No sitten tuon palavan rasselin on täytynyt sytyttää katto palamaan. En ole palomies, joten en tiedä miten se on ollut mahdollista. Tuossa Ylivieskan palossa liekit lyö avatusta ovesta ulos räjähdyksen voimalla. Mitä ainetta niissä kanistereissa oikein olikaan? Mies lähti huoltoasemalta tyhjän kanisterin kanssa ja saapuu kirkolle painavan kanisterin kanssa. Katsokaa kuinka tuo kantaa sitä. Siellä on tavaraa sisässä. Sitten kirkon sytytettyä tuo tuleekin ulos kahden kanisterin kanssa. Miten se toinen kanisteri on kirkon sisään joutunut. Valvonta kamerat kun on ollut olemassa. Miksi kirkkoa ylipäätään valvottiin ja niin monesta kulmasta kameroin. Kohta onkin syytä valvoa niitä, jos siitä tulee trendi Egyptistä käsin. Eikö tuo ole uskon sotaa, mitä muslimit ja kristityt käyvät. Sääli vain kirkko rakennuksia, sillä niillä on historiallista arvoa. Euroopassa ja Suomessa oli useitakin ns. vinttipaloja vuosien saatossa. Kun oli yksi niin perään tuli pian toinen. Jopa ihan luokse pääsemättömissäkin paikoissa paloi. Hotel Ritzin katto Pariisissa esimerkiksi.
      Kuorma-autolla väkijoukkoon ajot loppuvat, kun tulee jokin uusi trendi. Minä pahoin pelkään, että se on nyt kirkko poltot molemmin puolin; muslimit vastaan kristityt. Suomen kaikki terroriin viittaavat teot ovat aina paljastuneet vain yksittäisen hullun teoksi ja kuitenkin tuo hullu ei ole hullu siinä mielessä, mitä juna räyhääjä on, josta näkee heti ettei tuolla ole kaikki kotona. Miten poliisi tarkkailee näitä piilo hulluja, jotka saavat hetken mielijohteita impulssin tekoonsa ja taas tapahtuu jotain aivan ennen kuulumatonta ja media on ihmeissään. Eikö tällaista osattu odottaa. Media kysyy poliisilta:"Ettekö olekaan tarkkaillut ihmisiä tarpeeksi ja paljastaneet potentiaaliset terroristit ajoissa." " Kyttäättekö vääriä ihmisiä niin kuin niitä jotka henkensä kaupalla ovat paenneet sodan kynsistä ja anovat turvaa maastamme." Miksi he tekisivät tällaista, jota tosin Suomessa ei ole vielä tehty. Ei ole vielä yhdenkään muslimin nähty tehneet mitään vastaavaa mitä muualla maailmalla on tehty. On vain kolme kouluampumista, parit ostoskeskus pommia, Imatran katuammuskelu, Mikelin pamaus ja Pasilan poliisi talon pamaus ja jotain muuta, mikä ei viittaa suoranaisesti mihinkään terrori tekoon vaan asialla aina yksittäinen piilo hullu. Miksette keskity estämään noita Suomi piilo hulluja tekemästä noita kotitekoisia temppuja. Tai vaarmaan te sen olette jo tehneetkin ja kirjanneet potentiaalisten hullujen luettelon kertomatta siitä asianomaisille. Poliitisia mielipiteitä esittäviä ja jopa tänne kirjoittavia varmaan pidetään silmällä. Pidä turpas kii pöllö. Kukaan ei kiinnosta sun paska puheet.
      Koska seuraava kirkko palaa. Mitä poliisi tekee sen estämiseksi. Onko kirkoissa vartiointi päällä. Ei ole.
      Chaplin ja poika. Poika rikkoo ikkunoita ja Chaplin tulee ja korjaa kun sillä on korjaus firma. Valvontakamera firmoilla luulisi menevän hyvin kun hysteria iskee ja kamerat tekee kauppansa. Kuinka poliisi ehtii istua kököttää salakuuntelulaitteen kanssa kuuntelemassa jotain aivan väärää ihmistä ja sitten kun taas joku iskee niin ollaan huulet pyöreänä, että mites tässä nyt näin kävi.
      Onko poliisin seassa myyrä joka kertoo terroristeille tai yksittäisille hulluille bulvaaneille mitä tehdä, josta poliisi on sitten täysin pihalla. Saameko tuon myyrän kynsiimme on se kysymys, johon täytyy saada vastaus, ennen kuin on liian myöhäistä. Ennen sitä nämä mielettömyydet eivät lopu. Mielettömyydet siviilejä kohtaan. Siinä on jotain niin sairasta varsinkin kun ne useimmiten on täyttä bluffia ja paikalla on vain kriisi näyttelijöitä, mutta se seuraus, mitä niistä seuraa, on aivan toista. Niillä saadaan jopa sotia aikaiseksi. Maailma on nyt taas siinä pisteessä, että länsi hakee liittolaisia johonkin iskuun mihin jopa demarit hairahtuvat mukaan. Sairasta sanon vielä kerran. Oikeisto demarit on Gladion kannattajia. Mistä erottaa oikeisto demarin aidosta demarista. Tutkikaa sitä.

    • helvatanhelvatsa

      Hybridi uhan torjumiseen ei autakaan suihkuhävittäjä vaan valistunut kansalainen. Hybridi sodan tavoitteena on vaaleilla valitun hallituksen horjuttaminen.
      Eikös se olekaan opposition tehtävä.

      Hybridiosaamiskeskus tulossa Suomeen – tavoitteena vahvistaa uhkien torjuntaa. Tällä tavalla Suomeen tuodaan Stay-behind järjestö joka on osa Global Gladion organisaatiota. Suomelle ei ole siitä mitään hyötyä muuta kuin miljoonien eurojen kulut. Vielä oppositio voisi sen torpata eli torjua. Vai onko liian myöhäistä.

      Mukana on 11 maata kuten Yhdysvallat ja Saksa. Viranomaisarvion mukaan hybridiuhat ovat nousussa ja niiden luonne näyttää muuttuvan. Suomi perustaa kymmenen muun maan kanssa yhteisen hybridiuhkien osaamiskeskuksen Helsinkiin keväällä. Mukana ovat USA sekä EU-maista Saksa, Ranska, Espanja, Britannia, Ruotsi, Puola ja Baltian maat.

      Maiden edustajat pitivät hybridiosaamiskeskuksen perustamiskokouksen Helsingissä viime torstaina 6.4.2017. Osalla maista on kansallinen päätöksenteko keskuksen perustamisesta vielä kesken. Suomen hallitus tuo asiasta esityksen eduskuntaan ilmeisesti ensi keväänä.

      EU-asioiden alivaltiosihteerin Jori Arvosen mukaan hybridiuhat ovat nousussa ja niiden luonne näyttää muuttuvan. Hybridiuhalla tarkoitetaan perinteistä sodankäyntiä lievempää häiriötoimintaa, jolla pyritään hyödyntämään kohdemaan heikkouksia ja kylvämään epävarmuutta. (Tällainen lännen valeuutisilla ja false flageilla leikkiminen on vaarallista. Niillä vain kiusataan tavallista ihmistä joka joutuu jännittämään milloin minkäkin kissan ristiäisistä nousseen kohun takia. Meillä ei ole minkäänlaista terroriuhkaa mistään suunnasta, mutta äärioikeisto pitää sitä yllä lavastamalla kaiken maailman terrori-iskuja kuten nyt nuo Lontoot ja Tukholmat on nähty. Pietarin metroisku ei puhuttanut muuten kuin sitä väitettiin Putinin tekemäksi ja Syyrian kaasuiskulla saatiin Trumpin pää sekaisin. Miksi yritetään pakolaisten myötä istuttaa meillekin ja Ruotsiin ja Norjaan ja Tanskaan jotain sekoseko juttuja, mitkä meille ei oikeastaan kuulu. Krim ei kuulu meille. Ukraina ei kuulu meille Venäjä ei uhkaa meitä ja talvisotakin johtui siitä kun meillä oli lapualaiset vallalla. Suomesta tuli demokratia Venäjän ansiosta kun se sai kommunistilait länsimaisen demokratian nimissä lakkautetuiksi liittoutuneiden myötävaikutuksella. Suomessa ollaan vielä valistuneita. Mutta entäs kohta kun kansasta tehdään yhtä pöljä kuin oikean jalan saapas. Rinkebyläinen sanonta. Selviääkö Palmen murha?

      Hybridivaikuttaminen voi olla valeinformaation levittämistä sosiaalisessa mediassa, tietoverkkohyökkäyksiä tai kuten Ukrainan tapauksessa, informaatiovaikuttamista ja tunnuksettomien joukkojen käyttöä. (Khrushchev antoi Ukrainalle lahjaksi Krimin maiden ollessa yhdessä Neuvostoliitossa. Krim ei ole koskaan aiemmin kuulunut Ukrainaan ja sen väestöstä on ukrainalaisia kielen perusteella vain murto osa. Venäjä puolustaa omia maanmiehiään ja naisiaan, jotka jäivät loukkuun Ukrainan erotessa Neuvostoliitosta. Piste. Siellä tehtiin kansan äänestys ja melkein kaikki äänestivät Ukrainasta eroamisen puolesta. Mikä tässä on länsimaille niin vaikeaa. Venäjä ei aiheuttanut Ukrainassa maidanin laitonta mielenosoitusta eikä Arabi kevättä jonka seurauksena koko lähi-itä on sekaisin) Miksi Suomi tarvitsee valeuutis kehittämis keskusta tänne. Maassamme ei ole tapahtunut ainoatakaan Isis iskua ja Venäjänkin kanssa olemme eläneet suhtkoht sovussa; kiitos sekä Niinistön että Putinin. Emme me tarvitse tänne mitään Gladion kaltaista terroristi järjestöä. Se on äärioikeistolainen organisaatio. Uskokaa nyt jo jumalauta ennen kuin on liian myöhäistä ja Suomi tempaistaan johonkin epämääräiseen ja jännitys lisääntyy aina kun Venäjää ärsytetään. Me olemme naapureita. Onko noista fasisteista kaikki edes käyneetkään Venäjällä.

      Arvonen nimeää hybridivaikuttajiksi Suomessa viime aikoina käydyn keskustelun perusteella Venäjän ja Isisin. Yhteistyössä EU:n ja Naton kanssa

      Hybridiosaamiskeskuksen tarkoituksena on nostaa EU-maiden tietoisuutta ja vastustuskykyä hybridiuhkia vastaan, jotta niihin osataan varautua nykyistä paremmin ja tunnistaa toimijat niiden taustalla. Pyrkimyksenä on myös parantaa yhteistyötä Naton hybridiuhkien torjuntaan erikoistuneiden elimien kanssa.

      Osaamiskeskus-hankkeen projektipäälliköksi on nimitetty Suojelupoliisin osastopäällikkö Matti Saarelainen. Keskukseen on tarkoitus palkata myöhemmin 4–6 työntekijää. (Tulevat kuulemaan minusta joka käänteessä)

      Verkostomainen organisaatio toimii tiiviissä yhteistyössä EU:n ulkoasiainhallinnon ja sotilasliitto Naton kanssa. Natolla on kymmeniä omia, erilaisiin uhkiin keskittyviä osaamiskeskuksia jäsenmaissa kuten arktinen osaamiskeskus Norjassa.

      Perustettavan keskuksen vuosibudjetiksi on arvioitu kaksi miljoonaa euroa. Osallistuvat maat maksavat vuosittaisen jäsenmaksun, mutta Suomi on isäntämaana ollut valmis kattamaan budjetista merkittävän osan.

      Lopullinen perustamissopimus hybridiosaamiskeskuksesta tehdään keväällä.

    • helvatanhelvatsat

      Kuudennen sukupolven sodankäynti
      Googlaa: kommenttini minusta tehdyn jutun kommenttiin osa 2
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=rXcZAfI9KsA Tässä Lehtonen epäilee että joku etähakkautti häneltä hampaat suusta. Se on sitä kaukovaikuttamista mikä on nykysodan käyntiä. Kohta etähakkauttaminen on arkipäivää vaan päivää. Mitä kuuluu?
      Hybridisodankäynnin käsitteestä on löydettävissä yhtäläisyyksiä venäläisen kuudennen sukupolven sodankäynnin käsitteeseen.

      Kuudennen sukupolven sodankäynnissästrategisen, operatiivisen ja taktisen tason toimet sekä raja hyökkäyksellisten ja puolustuksellisten toimien välillä on hämärtymässä. Asymmetrisiä toimia tullaan käyttämään laajenevassa määrin tasoittamaan vihollisen ylivoimaisuutta aseellisessa konfliktissa. Uuden sukupolven sodankäyntiä dominoi informaatio- ja psykologinen sodankäynti. Hyökkääjä pyrkii osallistumaan kohdemaan julkisiin instituutioihin, kuten mediaan, uskonnollisiin instituutioihin, kulttuurisiin instituutioihin, ei-valtiollisiin organisaatioihin, ulkomaisella rahoituksella toimiviin kansanliikkeisiin ja tutkijoihin. Hyökkääjä voi käyttää ei-tappavia geneettisesti rakennettuja biologisia aseita, jotka vaikuttavat ihmisten psyykkeeseen, mielialaan ja vahvistaa informaatiovaikuttamisen tehoa.

      Venäjän yleisesikunnan päällikön Valeri Gerasimovin mukaan uudessa sodankäyntitavassa ei-sotilaalliset keinot ovat lisääntymässä, koska ne ylittävät tehokkuudellaan aseellisen voimankäytön. Näitä keinoja ovat mm. poliittiset, taloudelliset, informaatio ja humanitaariset. Perinteisten toimintatapojen ohella käytetään epätavanomaisia keinoja. Sotilasoperaatiot ovat salaisia informaatio-operaatioita ja erikoisoperaatioita tai näkyvää sotilaallista voimaa, jota käytetään rauhanturvaamis- ja kriisinhallintaoperaatioiden muodossa. Sotilaallisissa operaatioissa korostuvat nopeus ja aktiivisuus. Tähän vastataan muodostamalla puolustushaarojen välisiä voimaryhmiä, jotka toimivat yhtenäisessä informaatiotilassa hyödyntäen uusia johtamisvälineitä. Suurten joukkojen kohtaaminen rintamataistelussa on jäänyt historiaan. Tilalle on tullut kaukovaikuttaminen ja uusiin fyysisiin periaatteisiin ja autonomiaan perustuvan aseistuksen käyttö. Erot strategisen, operatiivisen ja taktisen tason välillä, samoin kuin hyökkäyksen ja puolustuksen välillä hämärtyy.
      Rajoittamaton sodankäynti

      Frank G. Hoffman, joka on kehittänyt hybridisodankäynnin konseptia on perustanut ajatuksiaan mm. kiinalaisten sotateoreetikkojen Qiao Liangin ja Wang Xiangsuin "Unrestricted Warfare" teokseen.

      Olennainen ero vanhan ja uuden välillä on, että sotaa ei käydä sopivilla aseilla vaan aseet muokataan sopivaksi sotaan.

      Rajoittamattomassa sodankäynnissä taisteluja voidaan käydä fyysisessä tai sosiaalisessa ympäristössä. Fyysisiä ympäristöjä ovat maa, meri, ilma ja avaruus. Sosiaalisia ympäristöjä ovat sotilaallinen, poliittinen, taloudellinen, kulttuurinen ja psyykkinen. Teknologia toimii linkkinä fyysisen ja sosiaalisen ympäristön välillä. Jokainen sota on erilainen. Taisteluja ei välttämättä käydä aina näissä kaikissa ympäristöissä. Jokainen ympäristö voi muuttua taistelukentäksi, jolloin jokaisessa ympäristössä tulee valmistautua taistelemaan. Ympäristössä voi toimia sotilaallisia tai ei-sotilaallisia joukkoja samojen tavoitteiden saavuttamiseksi.

      Informaatioteknologia, kaukovaikuttaminen, taistelutilojen yhdistäminen ja erilaisten joukkojen käyttö ovat muuttaneet sodankäyntiä. Rajoittamattomassa sodankäynnissä tavoitteet pyritään saavuttamaan kohdentamalla useita keinoja yhdelle ajanjaksolle. Tavoitteiden tulee olla suhteutettuna keinoihin. Pienien tavoitteiden kautta edetään kohti loppuasetelmaa. Keinovalikoima sodankäynnissä laajenee jatkuvasti. Erilaisten keinojen avulla pyritään saavuttamaan asymmetria, jonka kautta pyritään keskittämään omia voimia vastustajan heikkoihin kohtiin. Käyttämällä useampia keinoja pyritään taloudellisempaan voimankäyttöön. Sodankäynti tulee nähdä kokonaisvaltaisena prosessina. Sodan alusta alkaen, läpi prosessin sen päätökseen tulee jatkuvasti pyrkiä hankkimaan informaatiota, soveltaa toimintaa ja kontrolloida tilannetta.

    • helvatanhelvatta

      EU-asioiden alivaltiosihteeri Jori Arvonen nimeää hybridivaikuttajiksi Suomessa viime aikoina käydyn keskustelun perusteella Venäjän ja Isisin. Yhteistyössä EU:n ja Naton kanssa.
      Kun huomioidaan vielä se, että on vahvasti yhdistetty ISIS:n syntymisenkin olevan seurausta Irakin romahtamiseen, minne USA hyökkäsi täysin väärin perustein, tappaen yli miljoona ihmistä, eikä kärsimys ja turhat kuolemat ole lähellekään siihen jäänyt. Monestikin juuri sodan lähtemisen perusteet ovat jotain aivan mitättömiä ja valheellisia, eikä sodan hinta millään tavalla ole perusteltavissa, kun miettii sodasta aiheutuvia ihmishenkien menetyksiä ja useinkin sen jälkeistä kärsimystä sekä kuolemaa miljoonille. Ja onko USA saanut teoistaan ja tuostakin Irakin sodan suoranaisesta kansanmurhasta edes sanktioita? Ei millään tavalla.
      Suomihan ei suoranaisesti ole USA:n koalitioissa mukana, mutta halusimme tai emme, edustamme myös länttä ja näin olemme alttiimpia meihin kohdistuviin terroritekoihin, vaikka esim. emme hyväksyneetkään Irakin sotaa. Tämän lisäksi meitä myöskään näy sotimassa maailmalla, mikä omalta osin laskee todennäköisyyksiä terrorismin kohdentumista meihin, mutta emme ole tällaisille teoille immuuneja, vaikka ei täällä ole sellaista vielä tapahtunut.
      Kukaan meistä ei halua iskujen tapahtuvan meillä, joten olisiko sitten myös aika esittää näitä Ron Paulin kaltaisia esitettyjä kysymyksiä ja ottaa kovempi ja etenkin näkyvä kanta sotien vastustamiseksi sekä USA:n suorittamien toimenpiteiden tuomitsemiseksi, mikä suorastaan rakenteellisesti luo terrorsimia/vapaustaistelua? Yhtälailla voisimme myös esittää pakotteita Yhdysvaltoja kohtaan, koska jos emme näitä asioita tee, me olemme tavallaan sotaisan ulkopolitiikan hiljaisiin hyväksyjiin, mikä omalta osin myös lisää riskiä vastaaviin terrori-iskuihin omalla maaperällämme.

      Siitä voi olla varmaa, että mitä laajemmin horjuutamme lähi-idän maita ja aiheutamme ihmisille menetystä ja kärsimystä, ihmisen radikalisoituminen on vain todennäköisempää ja tämäkö on keino poistaa terrorismi maailmasta? Jotenkin ironista onkin se, että vaikka USA virallisesti on sodassa abstraktia terrorismia vastaan, ei huomaa olevansa toimillaan itse pahin terrorismin luoja. Pelottavinta olisi vielä se, että siellä päättäjät täysin tiedostaisivat tämän.
      Tässäkin Trumpin aikakautena lähi-idässä on kuollut 1500 siviiliä pommituksiin, mutta puhutaanko siitä meidän mediassa terrorisminä, tai näkyykö edes uutisvirrassa? Ei juurikaan, ja nyt jokaiselle jätän mietintään miksi, koska sekin olisi taas oma aiheensa.

      Kun kaiken kiteyttää, USA on vain omaa etua ajatteleva imperiumi ja pahin terrosti maan päällä. Jos emme ala rajoittaa tämänkin "maailman poliisin" tekemisiä, tulemme saamaan osaksemme näiden tekojen roiskeet, mikä onneksi meillä näkyy vasta aikalailla vain pakolaisvirtauksina. Kirjoitin tuolla ylempänä tässä ketjussa: Hybridiosaamiskeskus tulossa Suomeen – tavoitteena vahvistaa uhkien torjuntaa. Tällä tavalla Suomeen tuodaan Stay-behind järjestö joka on osa Global Gladion organisaatiota. Suomelle ei ole siitä mitään hyötyä muuta kuin miljoonien eurojen kulut. Vielä oppositio voisi sen torpata eli torjua. Vai onko liian myöhäistä. Tämä muu teksti on lainattu Blogien osoitteet
      http://jarirobson.puheenvuoro.uusisuomi.fi
      http://jarirobson.vapaavuoro.uusisuomi.fi

    • helvattt

      Beaulieupöl 12.4.2017 4:44
      Uusi Materialismi kiistää aineesta riippumattoman hengen olemassaolon. Sen mukaan aineellinen todellisuus on ainoa todellisuus, mitä on olemassa. Dialektisen materialismin mukaan todellisuus on objektiivinen eli havaitsijasta riippumaton. Muissa filosofisissa suuntauksissa tätä ei yleensä sanota materialismiksi vaan realismiksi.
      Ontologinen realismi (myös metafyysinen realismi tai filosofinen realismi) eli todellisuuspohjainen olemassaolo-oppi on ontologinen näkemys, jonka mukaan on olemassa ulkoinen, havaitsijoista (kuten ihmismielestä) riippumaton todellisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että todellisuus on ontologisesti itsenäinen esimerkiksi käsitteellisiin skeemoihimme ja kielellisiin käytäntöihimme nähden. Realismille vastakkainen kanta on antirealismi.
      Filosofian historiassa realismin ja antirealismin merkitys on tulkittu monilla eri tavoilla: realismi on käsitetty joskus materialismin, joskus (objektiivisen) idealismin merkityksessä; ja se on tulkittu sekä nominalismin että (subjektiivisen) idealismin vastaiseksi kannaksi.
      Nykyfilosofiassa ontologinen realismi liittyy läheisesti tieteenfilosofiseen tieteelliseen realismiin, jonka mukaan teoriat menestyvät koska ne vastaavat todellisuutta.
      Antirealismi on filosofian käsite, joka viittaa ontologiassa ja tietoteoriassa todellisuuden tai sitä koskevan tiedon kiistämiseen ja etiikassa käsitykseen, jonka mukaan ei ole olemassa moraalisia tosiasioita.
      Objektiivisuus tarkoittaa henkilökohtaisesta näkemyksestä tai asenteesta riippumatonta, puolueetonta, tasapuolista, yleispätevää. Objektiivisuus on eräs tieteen tunnusmerkki. Ajatus objektiivisuudesta voi nojata siihen, että on olemassa yksi, ihmisten henkilökohtaisista näkemyksistä vapaa todellisuus, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Objektiivisuuteen riittää myös, että jokainen tutkija voi päätyä samaan lopputulokseen tiedeyhteisössä hyväksytyillä metodeilla (objektiivisuus intersubjektiivisuutena).
      Objektiivinen totuus tarkoittaa tietoa, jonka sisältö ei riipu subjektista (ihmisestä). Dialektisen materialismin tieto-oppi tunnustaa sekä absoluuttisen että suhteellisen totuuden olemassaolon. Dialektisen materialismin mukaan tiedon totuuden arviointiperuste on viime kädessä tiedon perustana olevassa toiminnassa eli yhteiskuntahistoriallisessa käytännössä. Tiedon sisältö on objektiivinen todellisuus ja tiedon perusominaisuus on kohteen heijastaminen sellaisena kuin se on.
      Mitä tämä auttaa jos joku tai jotkut valehtelee eikä piittaa mitä todellisuudessa on tapahtunut niin kuin nyky tiedotusvälineillä on tapana tehdä uutisointia. Valeuutiset on kaikki kaikessa nykyään. Vastapuolet syyttelevät toisiaan valehtelusta ja sitten uhkaillaan sodilla, joskin ydinsodan uhka saa kaikki hiljenemään. Emme kai ihmiskunta niin pöljiä olla että tappaisimme toisemme jonkun pikku seikan takia. Noh, mikä on pikku seikka se on jokaisen pääteltävissä.

      kari.kommunisti 12.4.2017 6:31 Uusi kiitos asiallisesta viestittelystäsi, nyt minäkin osaan keittää kanamunat oikein.
      Myös linnunpöntön maalaus onnistuu nyt , kiitos sinun. Oletko jo lopettanut vaimosi hakkaamisen?

      pahuuden_ytimessä 12.4.2017 8:31 Uusi Sivistyneellä ihmisellä on tarpeeksi tietoa myös uskonnoista ja ideologioista. Sivistynyt ihminen karttaa kommunismia ja islamia siinä missä natsismiakin. Kaikki nämä aatteet ovat osoittautuneet empiirisesti antihumanistisiksi eikä niillä ole ollut, eikä ole tänäänkään, mitään hyvää tarjottavanaan ihmiskunnalle. Pahan luettelo sen sijaan on mittaamaton.

    • helvatt

      Huntmann 12.4.2017 17:29 Niin. Poliittiset systeemit ovat menneet pieleen aina ja syy on siinä että jätkät pilas. En ole vielä kertonut kuinka kanan munia oikea oppisesti keitetään mutta onko siihenkään kaikkia miellyttävää reseptiä olemassa. Vaimon voi nykyään nykytekniikalla etähakata. Etähakkaaminen on sitä nykyaikaista hybridisodan käyntiä. Mutta enhän minä vaimoani hakkaa enkä hakkaisi, kun minulla ei enää sellaista ole. Tapoin sen jo vuosia sitten.

      Toinen haukkui kaikki sivistymättömät valtiomuodot kertomalla että sivistynyt ihminen karttaa kommunismia ja islamia siinä missä natsismiakin. Onkohan missään maassa sivistyneiden ihmisten hallitusta olemassa. Kuka ne sinne on äänestänyt kun demokratioissa yhdellä ihmisellä on vain yksi ääni ja populaatiossa tuskin sivistyneet (inteligentsia) on enemmistönä. Marxin talous teoriat pitävät vieläkin paikkansa kapitalismin suhteen. Lamat seuraavat toinen toistaan ja kaikkein köyhimmät joutuvat kärsimään niistä eniten, ellei sitten kärsimykseksi lasketa sitä, että omaisuus meni osakekurssien romahtaessa. Monihan on tehnyt jopa itsemurhan sen takia. Nyt Suomessa 1990-luvun alussa laman myötä moni yrittäjä joutui puille paljaille ja velkasaneeraukseen vuosiksi ja jotkut päätyivät narun jatkeeksi niin kuin sanoin. Olikohan sekään oikein sivistynyt temppu aiheuttaa tuollainen lama ihmisten kiusaksi. Olenko liian ylimielisen sapekas, hyvä sivistynyt ystäväni. En sano toveri sillä se sana on sinulle punainen vaate.

      Presidentit keskustelivat asiasta puhelimessa. (ei tästä kommunismista vaan)
      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ilmaissut osanottonsa Venäjän presidentille Vladimir Putinille Pietarin terrori-iskun johdosta. Valkoisen talon mukaan Trump myös tuomitsi iskun sekä lupasi Moskovalle Washingtonin täyden tuen iskuun vastaamisessa sekä sen takana olevien tuomiseksi oikeuden eteen. Mitähän kieltä nuo presidentit keskenään puhuu. Kai Trump myös soitti Putinille ennen Tomahawk iskuja, että täältä pesee kun menin lankaan siinä kaasu false flag iskussa kun luulin, että Al-Assad ja sinä olette niiden lapsien myrkyttämisien takana. Selvisikin että se oli samojen huijareiden kuin Lontoon parlamenttitalon iskun ja Tukholman iskun tekijöiden lavastukset. Palmen murha oli ensimmäisiä näitä uuden sukupolven terrori-iskuja joiden takana punaisena lankana kulkee ihmisjahti (manhunt) ja verilammikko tai verettömyys missä verta ei näy vaikka ihmistä on ammuttu ja Bostonin marathonin iskussa veri oli feikkiä. Kaasuiskussakaan ei verta näy.
      Näissä kaikissa iskuissa on ihmisen (median ja kriisi näyttelijöiden ja politikkojen ja muiden huijareiden) sana toisen ihmisen sanaa vastaan eli valhe ja totuus on kiinni vain ihmisten puheissa, koska kuvat on huijausta ja tapahtumat lavastettuja. Tiedon sisältö on objektiivinen todellisuus ja tiedon perusominaisuus on kohteen heijastaminen sellaisena kuin se on, sanoo Kari kommunistin hengenheimolaiset dialektisen materiaalisesti. Hän kiittää minua asiallisuudesta. Kiitos samoin. Olet varmaan perehtynyt näillä sivuilla Palmen murhan uudelleen lämmittelyyn, kun joku aloitti ketjun 'Palmen murhasta tänään 31 vuotta' ja että se jää ikuiseksi mysteeriksi. Minä vastasin ja kysyin että miksi jää ikuiseksi mysteeriksi. Mitä mysteeristä siinä on? Niin tuo otti siitä herneen nenään. Kerro sinä mitä mystistä noissa terrori iskuissa on, kun ne jäljittelee aina samaa kaavaa tapauksesta toiseen (manhunt) ja niiden takana on lännessä Naton ja Cia:n Gladio ja idässä Venäjän vastaava organisaatio. Hybridisodan käyntiä nääs. Mutta Trump ja Putin toivovat että terrorismi pitää kukistaa päättäväisesti ja nopeasti. (joutuivat puhelun jälkeen melkein sotaan keskenään, kun leikkivät tulella false flag bluffeineen. Näin nopeaa on radikalisoituminen) Oletko sinä Kari kommunisti jo lopettanut muijasi hakkaamisen vai joko sinäkin tapoit sen nauruun.
      Presidentit keskustelivat asiasta puhelimessa. Valkoisen talon tiedotteen mukaan molemmat olivat sitä mieltä, että terrorismi pitää kukistaa päättäväisesti ja nopeasti. Nyt on kulunut Palmen murhasta yli 31 vuotta. On tosi nopeaa touhua lopettaa manhunt.

    • helvatannirvana

      Beaulieupöl 12.4.2017 4:44
      Uusi Materialismi kiistää aineesta riippumattoman hengen olemassaolon. Sen mukaan aineellinen todellisuus on ainoa todellisuus, mitä on olemassa. Dialektisen materialismin mukaan todellisuus on objektiivinen eli havaitsijasta riippumaton. Muissa filosofisissa suuntauksissa tätä ei yleensä sanota materialismiksi vaan realismiksi. (Onhan maailma olemassa ilman minuakin vai mitä mieltä olette)

      Tuolla aiemmassa viestissä on rivit menneet sekaisin. Tuo Uusi pitäisi olla eri rivillä kuin Materialsimi eli mitään uutta materialismia ei olla keksitty. Materialismi siis kiistää haamujen ja muiden henkimaailman hiippareiden olemassa olon, mutta se myös kiistää ihmisen henkisten toimintojen olemassa olon ilman aivoja mikä on päänuppimme sisässä oleva materiaalinen klimppi tai köntti klöntti mikä lie. Samalla se kiistää jumalien olemassa olon tai ainakin sellaisen jumalan olemassa olon, jota ei fyysisesti ole. Pakana jumalathan ovat fyysisiä taru olentoja. Eivät nekään ole muuta kuin fiktiivisiä hahmoja, mutta omaavat tai omasivat fyysiset ulottuvuudet. Jumaluus tarkoittaa tavallisesti henkilöllisiksi käsitettyjä yliluonnollisia olentoja, joiden uskotaan hallitsevan luonnonvoimia, ihmisten kohtaloita ynnä muuta. Jumaluuden kolmannen persoonan nimeen liittyvä Henki viittaa ihmisten mielissä persoonattomaan voimaan. Käsitteet Isä ja Poika sen sijaan samaistetaan eläväksi persooniksi arkielämästä tuttujen käsin kosketeltavien esikuviensa kautta. Kumpi on helpompi keittää; muna vai kana. Luulisin että muna, mutta en ala neuvomaan ketään siinä toimenpiteessä. Linnun (kanan) pöntön maalaamisessa on omat niksinsä ja jos kirjoitukseni auttaa siihen niin hyvä. Muijan pieksemiseen en puutu. Parempi tappaa nauruun niin pääsette eroon kerta heitolla. Kohta on pääsiäinen ja alatte maalaamaan munia pönttöjen sijaan. Ei muuta kuin tsemppiä. En neuvo siinäkään. Älkää silti omia munianne maalatko. Tai en tiedä, kun ihmiset laittavat niitä tatuointejakin vaikka minne, niin tulisko tästä uus pääsiäis villitys.

      Brahman on hindulaisuuteen liittyvä käsite, joka tarkoittaa maailman sielua, kaikkeuden taustalla olevaa perimmäistä totuutta. Brahmanin katsotaan olevan muuttumaton, voittamaton, kaikkialla läsnä oleva, sukupuoleton, kaikkivoipa ja kaikkitietävä voima. Siksi sitä ei tarvitse enempää kuvailla.

      Buddhalaisuuden keskeinen päämäärä on siis valaistuminen eli nirvana, joka nähdään kaiken kärsimyksen loppuna. Nirvana on termi, jolla tarkoitetaan buddhalaisen harjoituksen päämäärää eli valaistumista. Valaistuminen on korkeimman tietoisuudentilan ja täydellisen, materiasta vapauttavan ymmärryksen saavuttamista. Termillä on monia tarkoituksia, mutta kirjaimellisesti se tarkoittaa "sammuksiin puhaltamista". Buddhalaisessa traditiossa käsite nähdään yleensä seuraksena siitä, kun sammutetaan mielen "kolmen tulta" tai "kolmen myrkkyä"; takertuminen (raga), viha (dvesha) ja tietämättömyys (avidyā). Niiden lakkauttaminen johtaa vapautumiseen uudelleensyntymisestä.
      Voin auttaa tietämättömyyden poistamisessa ettei teirän tartte syntyä enää pölvästeiksi tänne maailmaan muiden vihaaviksi pöllöiksi. Saatanan pöllöiksi. Kukaan ei kiinnosta sun paska puhees. Googlaa: Hullu suomalainen sekoaa junassa
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=MRfRB0IfGio
      Googlaa: Ylivieskan kirkon tuhopoltto.
      Tai klikkaa: https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      Se neste mitä käytettiin Ylivieskan kirkon poltossa kahden kanisterin voimin oli samaa mitä WTC tornien palossa käytettiin. Termiittireaktiota on lähes mahdotonta sammuttaa. Tämä johtuu siitä että reaktion keskeyttäminen poistamalla lämpö on lähes mahdotonta koska reaktiossa syntyy jatkuvasti niin suuri määrä lisää lämpöä. Reaktion tuottama lämpöenergia riittää katkaisemaan vesimolekyylien sisäiset sidokset, joten palavaan termiittiin lisätty vesi hajoaa vedyksi ja hapeksi, kiihdyttäen reaktiota. Sotilaskäytössä termiittiin lisätään muita aineita vaikutusalueen kasvattamiseksi, esimerkiksi usein käytetty Thermate-TH3 sisältää 68,7 % massaprosenttia termiittiä, 29,0 % bariumnitraattia, 2,0 % rikkiä ja 0,3 % sidosainetta. Bariumnitraatin lisääminen laskee prosessin käynnistymiseen vaadittavaa lämpötilaa, nostaa tuotettavaa lämpötilaa, ja lisäksi tällaisen seoksen palamisessa syntyy liekki. Tuon takia Ylivieskan kirkko paloa ei saatu sammumaan. Sama aine on ollut mukana noissa roskakatos paloissa jotka palavat aina maan tasalle säiliöitä myöten. Tässä teille tietämättömyydestä vapautumisen aakkoset. Ajatelkaa mitä kaikkea selkänne takana häärätään. Ajatelkaa taas että Saksassa on käynnissä manhunt. Saksan poliisi on tehnyt pidätyksen Dortmundin pommi-iskuun liittyen. Tänään 12.4.2017
      – Kahdesta islamistista on tullut tutkintamme pääkohteita. Heidän asuntonsa on tutkittu, ja toinen heistä on pidätetty, pääsyyttäjä Frauke Koehle sanoi. Toinen on vielä vapaalla jalalla eli ihmisjahti on käynnissä. Nämä saadaan pian kiinni mutta Palmen 'murhaaja' se vaan porskuttaa.

    • helvat

      Taas sensuuri iski. Onneks taas tallensin tämänkin.
      bandierabossa
      13.4.2017 14:57
      Uusi
      Ei täällä Euroopassa 70-80-luvuilla nyt niin hirveesti paukkunut, mutta ne paukut olivat aitoja. Aitoja siinä mielessä että niiden vaikutuksesta jopa kuoli oikeasti ihmisiä ja ne oli Naton organisoiman Gladio-järjestön tekemiä ja niistä syytettiin kommunisteja niin, että he olivat olleet tekojen takana. Nämä nykyiskut ja paukut on lavastettuja kriisinäyttelijöiden tekemiä huijauksia. . Kas siinä ero. Mutta niillä saadaan aikaan sotia, jossa sitten taas kuolee oikeasti siviilejäkin. Joku kirjoittaa tai sitten trollaa eli lietsoo vihaa ihmisiä kohtaan, jotka ovat tulleet muualta. Lähinnä tulleet pakoon noilta alueilta minne sodat Naton toimesta on saatu aikaan, Hän sanoo "Kaikki nämä vakavammat terroristi iskut Euroopassa viime vuosina islamistien tekemiä." Kova väite!
      Katsokaa tästä videosta kun kaveri ampuu tahallaan ohi ja kuunnelkaa,, kun toinen miehistä vastaa Amerikan englanniksi "impossible shit" eli terroristit ovatkin jenkkejä tuosta päätellen,
      Klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=k-XKmzi9QaY
      Tai kirjoita Googleen VIDEO NON CENSURATO ORIGINALE ATTENTATO CHARLIE HEBDO tai Charlie Hebdo: il poliziotto non è stato colpito alla testa (video censurato)
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
      Siinä kerrotaan ja näytetään vesimeloonilla, mitä olisi tapahtunut jos luoti olisi osunut päähän. Media tietenkin sensuroi tuon videon ja kertoi miehen kuolleen kadulle ja hirveä hössötys alkoi, missä surevia ihmisiä, poliitikot mukaan lukien, mediassa puhumassa paskaa ottaen osaa miehen (elossa olevan) kuolemasta omaisille. Kaksnaamaista touhua.
      Siinä tuo NO BLOOD (ei verta) teema toistuu ja MANHUNT (ihmisjahti) kesti parisen päivää. Ihmisjahti ja kriisinäyttelijät on tämän päivän terrorismin ydin ja se, että sillä haetaan jatkuvaa poikkeustilaa eri maihin, Halutaan poliisivaltio, joka kontrolloi myös valtaväestoä. Puhukaa vain islam terrorismista. Minä puhuisin huijauksesta ja fasisti porvarin salakavalasta juonesta.
      Nyt on tuo Syyrian lapsien kaasutushuijaus. Lapset on nukutettu eetterillä, jotta olisivat tarpeeksi löysiä näyttelemään kuollutta.. Tässäkin on teemana NO BLOOD (ei verta) ja MANHUNT (ihmisjahti) kohdistuu nyt Al-Assadiin jota ei vielä jahdata niin kuin Husseinia tai Gaddafia.

      Kuka muistaa: Yhdysvaltain tukemat Etelä-Vietnamin hävittäjät tekivät napalmhyökkäyksen.
      Pommi sytytti tuleen yhdeksänvuotiaan Kim Puchin vaatteet. Hän repi ne pois päältään ja juoksi shokissa alasti veljensä perässä pitkin tietä, vangiten sotakuvaaja Utin huomion. Tuo kuva oli aito.

      Tämä 'no blood-manhunt' teema toistuu näissä false flag iskuissa Palmen murhasta lähtien. Palmen verilätäkkö oli huijausta ja sitä myöten koko 'murha'. Bostonin marathon iskussa käytetään feikki verta. Katso netistä kuvia. Nuo fasisti porvarit käsittää koko parlamentaarisen kirjon demareista vihreiden kautta porvariin. He haluavat sallia mamujen lisäksi kaikkien vasemmistoliitosta vasemmalle menevien ihmisten salakuuntelun ja kontrolloimisen ja jopa salakatselun välineillä, joita ei edes tarvitse viedä paikalle (etätarkkailu; ei vielä samaa kuin etähakkaaminen).
      Tämä nykymeno on jatkoa sille 80-luvun Naton Gladio ja Stay-behind toimille, jossa kommunisteja syytettiin noista terroriteoista, joita nuo Nato fasistit tekivät itse ihan oikeasti tappaen siviilejä. . Nyt niistä (lavastetuista tosin) syytetään islamisteja, mutta sen varjolla kommunisteja seurataan ja salakuunnellaan ja arkistoidaan ja vaikeutetaan niiden elämää työttömyydellä ja muilla köyhdyttämis keinoilla. Kukaan ei eduskunnassa enää vastusta esimerkiksi salakuuntelua mikä on lievin seuraamiskeino. Uuden sukupolven seuraamiskeinot iskisivät hienosto rouvat ällikällä, jos heille kerrottaisiin, että sänkykamarisalat on helposti kuvattavissa talon ulkopuolelta kilometrienkin päästä (etäkuvaus). Hyvää päästäjäistä vaan arvon hienosto rouvat! Äänestäkää ketä äänestätte. Te puollatte toisinajattelijoiden salaseurantaa kuitenkin kun olette itse kimpassa noiden porvari fasistien kanssa. Hävetkää!!! Leikki leikkinä! Älkäähän hienosto rouvat nyt otttako hernettä sinne. Nokkiinne.

    • helvat

      Tällainen löytyi tuolta kun surffailin. Ajattelin että sehän sopii tähän kuin nenä päähän.
      trollikkammajaa
      13.4.2017 19:21
      Uusi
      Suomen valtamedia on ottanut jälleen osaa tökeröön propagandakampanjaan, jonka tavoitteena on kaataa Israelin vihaama Syyrian hallitus väkivaltaisen vallankaappauksen keinoin. Väkivalta oikeutetaan valehtelemalla, että presidentti Bashar al-Assad käyttäisi joukkotuhoaseita viattomia siviilejä vastaan.

      ”Joukkotuhoaseet” ovat olleet sionistien ja uuskonservatiivien suosikkitekosyy Israelin vihaamien hallitusten kaatamiselle. Esimerkiksi Irakin sota ”oikeutettiin” väärentämällä ”todisteita” Saddam Husseinin ”joukkotuhoaseista”, joita ei todellisuudessa ollut.

      New York Times lähetti kaksi lukuisista valheista kiinni jäänyttä Assad-vihaajaa tutkimaan Syyrian tapahtumia: Michael B. Gordon ja Anne Barnard. New York Times luottaa siihen, että Gordon ja Barnard suodattavat kaiken Syyriasta kantautuvan tiedon niin, että julkisuuteen pääsee vain Israelin kannalta edullinen näkökulma.

      Gordon on vannoutunut uuskonservatiivi, joka kannattaa väkivaltaisia vallankaappauksia kaikissa Lähi-idän maissa, jotka eivät tule toimeen Israelin kanssa. Gordon tunnetaan muun muassa pahamaineisesta 8.9.2002 julkaistusta artikkelista, jossa toimittaja väärensi ”todisteita” siitä, että Saddam Husseinilla olisi salainen joukkotuhoasearsenaali.

      Syksyllä 2013 Gordon väärensi todisteita myös Syyrian edellisestä suurta huomiota saaneesta kaasuiskusta. Gordon väitti, että tutkijoilla oli yksiselitteiset todisteet siitä, että Ghoutassa siviileitä tappanut kaasu oli ammuttu hallituksen sotilastukikohdasta.

      Rakettitieteilijät osoittivat Gordonin kuitenkin valehtelevan, sillä tämä oli liioitellut sariiniraketin potentiaalista kantomatkaa röyhkeästi. Gordon ei kuitenkaan lannistunut valheidensa paljastumisesta, vaan hän jatkoi sionistisen ja Assad-vastaisen propagandansa suoltamista valtamediassa.

      Barnard liputtaa puolestaan avoimesti al-Qaidan kanssa liittoutuneiden ”kapinallisten” puolesta Syyriassa. Parry muistuttaa, että Barnard nolasi itsensä täydellisesti 2.6.2015, kun tämä väitti, että Assad olisi liittoutunut Isisin kanssa. Edes Amerikan puolustusministeriö ei allekirjoittanut Barnardin väitteitä.

      Nyt Barnard ja Gordon päättävät siitä, miten kansainvälinen media raportoi Syyrian viimeisimmistä kaasuiskuista. Pahamaineiset toimittajat väittävät, että ”vain Assadilla on motiivi” murhata syyrialaisia siviileitä. Hallitusta vastustavat Isis ja al-Qaida kun ovat tunnettuja humaaneista ja herrasmiesmäisistä sotataktiikoistaan sekä siviilien hienovaraisesta kohtelusta..

    • helvatt

      Eikö olisi Euroopankin kannalta järkevintä löytää ratkaisu Syyrian tilanteeseen, Euroopassa ei edes osaa neuvotella asiasta. Lähettää vain USA:n ja Israelin ja Englannin ja Ranskan lailla lisää rahaa Isisille ja al-Quaidalle samalla kaksnaamaisesti muka taistelee heitä vastaan. Mikä se on se oppositio Assadia vastaan. Länsimaiden tukema terroristi joukkio. Länsihän siellä yrittäisi ottaa vallan ja öljylähteet jos Assad kukistuisi väkivalloin. Mihin vuosisataan me palisimme. Turkkikin tukee Isistä saadakseen Al-Assadin vallasta. En kylläkään näe miten. Vallankaappaus Irakin tai Libyan lailla ei onnistu. Länsi ja Turkki i ei ehdota mitään poliittista ratkaisua tilalle. Vallankaappaus ei tuo mitään ratkaisua maahan. Nähtiinhän se jo Irakissa ja Libyassa ja jopa Tunisiassa ja Egyptissä. Länsi salaa tukee muslimeja ja saa vain sekasortoa aikaan. Maallista valtaa edustavia poliitikkoja valtaan ja muutenkin noiden muslimien hyysäämien Euroopassa ei tiedä hyvää. Assad ei ole uskovainen mies. Nyt alkaa televisiosta ohjelma Al-Assadista joten alan katsomaan. Sitä ennen hänen haastattelunsa: Olen jo puolessa välissä. Vaikea on tilanne.

      Syrian President Bashar al-Assad has told the Sunday Times that the Syrian conflict can be described as something “between the Cold War and Third World War,” adding that Syria is struggling and has little international support.
      “We call it a world war, but it’s a world war against Syria, tens of countries against us, sending those terrorists money and logistics, whereas our army is only Syrian, so we struggled,” he said in the interview released on Sunday.
      Assad also noted that he sees no solution in sight, because the other side has powerful allies, and they are interfering in the situation in Syria.
      “If you ask me what the topics would be for a political solution, I don’t know,” he said. “No one has proposed anything.”

      Syyrian presidentti Bashar al-Assad on kertonut Sunday Times lehdelle että Syyrian konfliktia voitaisiin kuvailla jotenkin ”kylmän sodan ja kolmannen maailmansodan väliltä”, lisäten, että Syyria kamppailee ja sillä on vähän kansainvälistä tukea.
      ”Me kutsumme sitä maailmansodaksi, mutta se on maailman sotaa Syyriaa vastaan, kymmeniä maita meitä vastaan, lähettämällä noille terroristeille rahaa ja logistiikkaa, kun taas meidän armeija on vain Syyrian armeija, niin me kamppailemme”, hän sanoi sunnuntaina julkaistussa haastattelussa..
      Assad totesi myös, että hän ei näe mitään ratkaisua näköpiirissä, koska toinen puoli on täynnä voimakkaita liittolaisia, jotka puuttuvat Syyrian tilanteeseen.
      ”Jos minulta kysytään, mitkä aiheet vaatisi poliittisen ratkaisun, niin en tiedä”, hän sanoi. ”Kukaan ei ole ehdottanut mitään.”.

    • määhänsanoin

      Jos sananvapaus nujerretaan, se yksinkertaisesti otetaan takaisin joukkovoimalla.
      Aloittaminen tapahtuu yksittäisellä iskulla esim. propaganda toimituksen tai eliitti toimittajan eliminoimisella .Paskapoliitikon intitimiteetisuojahan pitäis jo nyt olla vitsi .Sehän harrastaa jatkettua hallinollista väkivaltaa nonstoppina. Siinä vaiheesa eliitti on jo paniikissa ja lisää ihmisoikeuksien rikkomista, joka taas lisää kapinan boostia.
      Moni kärsii poliisin brutaaliudesta, mutta vapaus maksaa aina.
      Jos eivät antaudu ja tee myönnytystä taistelu jatkuu.
      Ulkomaat tulee osingoille ja lopputulos riippuu intressien määrästä.
      Tämä on apocalyptinen kirjoitus.

    • helvatt

      ”Islamofobia ei ole rasismia koska uskontojen, aatteiden ja uskomusten sekä uskomuksista seuraavien käytäntöjen arvostelu ei ole rasismia. Myöskään uskomuksia kohtaan tunnetulla pelolla ja vihalla ei ole mitään tekemistä oikeisiin eläviin ihmisiin kohdistuvan rasismin kanssa.” Rasisti vihaa toista rotua olevaa ihmistä. Minä olen suomalainen pienellä ässällä sillä se kirjoitetaan niin. Minä en vihaa mitään muuta kuin rotusyrjää ja mustalaisia, sanoi eräskin hyväkäs. Mustalaiset isolla ämmällä (M) kun se alkaa uuden lauseen niin siis ovat mielissään, kun tänne on saapunut kaikenmaailman muita rotuja, sillä nyt he saavat olla enemmän rauhassa, kun on niin paljon muita, joita vihata ja kiusata ja syrjiä. Ruotsalaiset muuten pitävät meitä suomalaisia alempi rotuisina, mitä itse ovat. Miltäs se tuntuu. Porvarit pitävät itseään parempina ihmisinä, mitä työläiset ovat ja kommunisteja, jotka ovat tietoisia työläisiä ja tiedostavat luokkansa, he vihaavat. Työläistä porvari vain ylenkatsoo; kommunistia hän vihaa. Ainakin sellaiset porvarit jotka pelkäävät. Kapitalistit niin sanotusti. Suomessa tuo viha suhde alkoi kansalaissodan myötä. Se on syvempää kuin vaikka Ruotsissa toinen toistaan kohtaan. Enkä tiedä onko se vieläkään laantunut kokonaan. Demarit ja vasemmistoliittolaiset eivät ole kommunisteja, vihreistä puhumattakaan. En usko että kapitalistin ja kommunistin suhde olisi viha rakkaussuhde. Kyllä se on pelkästään viha voittamaton suhde. Eli jos on oikein oivaltanut kommunistisen tai sanotaan dialektis-materialistisen ideologian ja filosofian, niin ei voi koskaan kääntää takkia siten että alkaisi ajattelemaan porvarin ja kapitalistin lailla eikä uskovaisen lailla. Niin se vaan on. Älkää siis koskaan opiskelko sitä filosofiaa, jos haluatte tulla kapitalisteiksi tai porvareiksi. Poroporvareiksi. Porokapitalistilla taas on tuhansia poroja. Joulupukillakaan ei ole niitä niin paljon, vaikka rikas onkin ja jakaa lahjoja omistaan kaiketi kai vai mistä ne lahjat tulee.
      Hitler vihasi juutalaisia eli hän oli rasisti ja aito sellainen. Ei hän kai uskonnon takia heitä vihannut, vaan heidän rotunsa takia, jota hän piti ala-arvoisena. Onneksi meitä suomalaisia ei vihaa muut kuin ruotsalaiset. Se on useimmiten piilevää, mutta syvällä sisimmässään heillä on inho meitä kohtaan. Meitä ns. Purfinnejä eli puhdas- tai pelkkäsuomalaisia kohtaan. Eivät he hurreja vihaa niin paljon kuin meitä pure finnejä. Pure jenkki onkin nyt pure finni. Ajos! Pimple! On siinäkin kansakunan kansalaisilla nimi ku mätäpaise. Ei helvatan helvatta. Tairan mennä hirteen tuon takia. Mors pimplar är vi alla; du med och jag med.

      En ole vielä törmännyt yhteenkään keskusteluun näillä sivustoilla. En keskusteluun uskonnosta tai politiikasta tai jopa terrorismista. On vain letkautuksia ja sen semmoisia. Täytyykö todeta, että tänne kirjoittavat ihmiset eivät uskalla keskustella, koska pelkäävät paljastavansa - en sano tyhmyytensä - vaan tietämättömyytensä. Historian tuntemus auttaa panemaan joitain asioita oikeeseen järjestykseen.

      Kommunismiakin myös siis pelätään ei vain vihata. Se on suuri ja mahtava kommunismin pelko, mutta kenellä on siitä selko? On Eppu Normaalin kappale viime vuosi tuhannelta.
      Sivistyneen ihmisen on usein vaikeata käsittää, kuinka suurta osaa pelko ja taikausko esittää. Kaikki tietää, että politiikka on likaista, mutta kommunismi tietää kuolemaa ja pikaista, jatkuu laulun sanat. Täällä metrossa maailman.
      Kommunistilait olivat Suomessa vuonna 1930 Lapuan liikkeen vaatimuksesta säädettyjä lakeja, joilla pyrittiin estämään kommunistien toiminta Suomessa. Niillä rajoitettiin kansalaisten paino-, yhdistymis- ja kokoontumisvapautta. Niiden perusteella estettiin kiellettyihin järjestöihin aiemmin kuuluneiden asettuminen ehdokkaaksi valtiollisissa ja kunnallisvaaleissa, sillä niiden nojalla voitiin evätä vaalikelpoisuus sellaisilta henkilöiltä, jotka edeltävien kolmen vuodenaikana olivat kuuluneet valtiopetoksellisina pidettyihin järjestöihin tai muutoin suosineet kyseistä toimintaa. Tasavallan suojelulaki säädettiin määräajaksi, joka päättyi vuoden 1935 lopussa. Samalla lakkasivat kaikki sen nojalla säädetyt asetuksetkin olemasta voimassa.
      Valtiopäiväjärjestystä muutettiin uudelleen vuonna 1934. Nyt säädettiin että vaalikelpoisuutta vailla oli henkilö, joka oli tuomittu tai asetettu syytteeseen valtiopetoksesta tai maanpetoksesta taikka näistä jommankumman yrityksestä tai valmistelusta, siihen saakka, kunnes tuomitun rangaistusajan päättymisestä oli kulunut kuusi vuotta. Tässä muodossa säännös oli voimassa, kunnes se kumottiin marraskuussa 1944. Suomi joutui kumoamaan kommunistilait Venäjän ja liittoutuneiden painostuksesta ollakseen länsimainen demokratia.
      Liittoutuneetkin vaativat kommunismilakien kumoamista länsimaisen demokratian nimissä.

    • Syvä.huokaus

      Tämäkin faktatietoa sisältävä postaus on sensuroitu nyt jo toistamiseen:

      14.4.2017 9:01
      Ylläpito. Miksi poistitte allaolevan postauksen? (Ei minun. Ehdin sen juuri kopioida, kun huomasin palvelinvirheen joka vihjaili ppostauksen sensuroinnista). Kuitenkin annatte täällä olla sellaisten viestien, missä ihmisiä solvataan rasisteiksi ja natseiksi ja sen päälle vielä diagnoosit mielenterveydestä karkealla kielellä. Onko se parempi vihapuhe niin parempaa? Nyt vähän sitä tasa-arvoa mukaan. Vaihteeksi. Oisko jotain pitää vaikka kerran kuussa tasa-arvopäivät, jolloim kaikki kaksinaamaisuus on hetken kiellettyä?

      -----------------------------

      Te suvaitsevaiset jotka puolustatte väkivaltaisia ulkomaalaisia miehiä.
      Te naiset jotka asetutte rautatientorilla puolustamaan sotilaita jotka vihaavat suomalaisia tyttöjä. Milloin lienee teidän vuoronne kokea vastaava tilanne kuin tässä linkissä?

      http://uutismaailma.com/oulunkylan-ostoskeskuksella-ulkomaalainen-mies-loi-tytolta-leukaluut-murskaksi/

      Luuletteko itse saavanne apua kun suvaitsevaisena joudutte väkivallan kohteiksi?

      Toivotaan että tässä tapauksessa uhri tekee rikosilmoituksen terveyskeskushenkilökunnasta!

      Sääliä riitti somessa rautatientorilla hakattua rikollista kohtaan. Tuli tulvimalla kukkasia kun kuoli myöhemmin pään vammaan. Suomalainen tyttö ei saa yhtä myötätuntoista kohtelua. Vihaako suvaitsevaiset suomalaisia tyttöjä??

      Ainakin rautatientorin naispuolustajat iskevät paikalle heti kun joku lähestyy heidän ulkomaalaisia miessuojattejaan. Suojelevatko kyseiset naiset moniakin raiskaajia ja naisten hakkaajia. Mielenterveys ei liene kohdallaan.

      Toivotaan kostoa terveyskeskuksen sadisteille. Niin kuin he ovat tehneet, niin heille tehdään.

    • helvatt

      Una bomber lausutaan juna bomber. Suomen kieli on aina jossain mielessä monessa mukana. Ne jotka näitä tekee osaavat myös suomea eli mukana on joku suomalainen.
      https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA
      Kansainvälistä sakkia. Interfax: Pietarin räjähdyksestä epäilty tallentui ehkä valvontakameraan. Myös valvontakamera on nyt mukana kuvioissa. Tämä on aika tyypillistä tiedustelupalvelu media hömppää. Interfaxin mukaan räjähde olisi jätetty salkussa vaunuun. (Varmaan ajastimen kanssa jos uskotten noin)
      – Paikan valinta ja räjähdysten ajoitus eivät ole tahattomia. Venäjän presidentti on Pietarissa, jossa järjestetään mediatapahtuma, ja paikalla on paljon toimittajia, Ozerov sanoi. (Minä luulen että tuo järjestettiin hetken mielijohteesta) Motiivina salaseuranta mutta kenen? Haamumiehenkö taas? Mitä haamu teki ja miksi Puustisen video antoi heille aiheen. Jaa'ah! Palataan siihen myöhemmin kun muut motiivit on keikahtaneet nurin.
      Googlaa: Hullu suomalainen sekoaa junassa
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=MRfRB0IfGio

      Hoitajaakonyttarvitaan
      6.4.2017 9:20
      Millähän kamoilla se sinäkin olet pääsi pehmittänyt?
      Eipä siinä, jos itselläsi on mukavaa ja viihdyt, mutta... Katso tästä mitä länsi media tekee huijataakseen ihmisiä. Pääni kohta räjähtää kuin vesimelloni. Ajatelkaas tekin joskus jotain ettei vain minun tarvitse ajatella.
      Googlaa: il poliziotto non è stato colpito alla testa (video censurato)charlie hebdo
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
      Pääni olen tänään pehmittänyt Whiskyllä. Viski on viljasta tislaamalla valmistettu väkevä alkoholijuoma. Viski on peräisin Britteinsaarilta; yleensä sen ajatellaan olevan kotoisin joko Skotlannista tai Irlannista. Säädösten mukaan viskinä voidaan pitää vähintään kolme vuotta vanhennettua 40-prosenttista juomaa. Sana viski (engl. whisky, whiskey) tulee gaelin kielen sanoista uisge beatha tai usquebaugh ’elämän vesi’. Elämän kusi. Kusessa ollaan koko maailma!
      Hoitajaakonyttarvitaan
      6.4.2017 9:20
      Millähän kamoilla se sinäkin olet pääsi pehmittänyt?
      Eipä siinä, jos itselläsi on mukavaa ja viihdyt, mutta...
      Mutta mitä. Sulta jäi lause kesken. Ok Ookoo moon ny kännissä. Mutta ja mutta. Kyllähän sitä näin viihtyy kun on hyvää seuraa. Viski pullo. En tiedä. Muija kuoli nauruun jo vuosia sitten. Mitäs tässä poikamiehen on elellessä. Nuoria naisia pyörii tossa jaloissa että saa rumimpia potkia menemään. Mutta kyllä fasisti mulukku pilas mun elämäni. Niin on ja seiso suorassa siinä senkin nuorison villitsijä numero yksi. Kirjoitan kirjaa ookoo. Minä olen tuo haamumies joka esiintyy tossa Palmen murha hömpässä. Mitä te luulitte etteikö sitä ihmistä sitten ole ollut olemassakaan jonka kuvaa levitettiin vuos tolkulla muka Palmen murhaajana. Haamumiehen kuvaaa. Kuka oli haamumies. Ajatelkaapas sitä. Kuka oli tai on tuon kuvan takana. Onko se se kylähullu mitä Ruotsin poliisi nyt haluaa tuoda kuviin. Että se olikin vain joku hullu joka asuu lähistöllä ja pyörii kaiket yöt levottomana murhapaikan ympäristössä vilkuillen naisten perään. Silläkin hullulla oli alibi ettei sekään ole se haamumies. Eli näkikö taideopiskelija, mikä sen nimi nyt olikaan, niin ketään vai keksittiinkö koko henkilö Ruotsin median ansiosta ihan vain itsekseen. Miksi media teki sen? Taas Suomi 24 poisti pari viestiä jossa pyysin kertomaan mitä yhtymä kohtia lukija saa Kazanin filmin The boomerang ja Palmen bluffimurhan välillä. Googlaa: Boomerang 1947 Ntsc
      tai klikkaahttps://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

    • joddg

      Täällä liikutaan monella tasolla. Palmen murha ja joku jonka joku maahanmuuttaja on hakannut. Tietenkin jos joku on hakattu on aina paha asia. Palmea ei koskaan ammuttu tuohon kadun kulmaukseen. Kumpi rikos on pahempi. Molemmissa syytetetään mamuja. Tai Palmen tapauksessa vain vihjataan mamujen suuntaan. Hän kuitenkin oli mamujen puolustaja kunhänen äitinsäkin oli mamu.
      Palme-suku oli aikoinaan tullut Ruotsiin Alankomaista. Olof Palmen isällä, pääjohtaja Gunnar Palmella oli osittain myös suomalaiset sukujuuret, äidillä, Freiin von Knieriemillä, taas baltiansaksalaiset lähde tarkemmin?. Hänen isovanhempansa olivat liberaalipoliitikko Sven Theodor Palme ja suomalaissyntyinen Hanna von Born. En ole missään mielessä väkivallan puolella. Te ette ymmärrä tätä.

    • Ei_edusta_ei

      Ei todellakaan edusta sananvapautta tai oikeutta mielipiteeseen, ja tuo fuckin robotti varmistus vasta vammanen onkin. Mistä sitä tietää mikä noista on kamelikuskien kauppa, tai mitä voi edes autona pitää? Niitä vuoria sitten tulekin maailman tappiin saakka, että saa jännetuppitulehduksenkin tässä. Ei muuta kuin pistätte ylläpidolle postia menemään niin että riittää, omani jo meni.

    • helvatt

      Täällä on eritelty mihin minkäkinlainen kirjoittelu pitää kirjoittaa. Ymmärrän kyllä jos joku puhuu kemikaalivanoista ihan selvin päin niin kyllähän se kuuluisi johonkin erikois foorumiin sijoittaa, sillä niissä ei ole mitään järkeä. Mutta jos minä puhun, että Palmea ei koskaan tapettu, niin onhan sekin jonkinlainen salaliitto. Minä puhun elokuvasta jossa murha on melkein prikulleen samanlainen kuin Palmen murha.
      Googlaa: Boomerang 1947 Ntsc
      tai klikkaahttps://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
      Mutta miksi ne ovat identtiset. Haamumies eli se murhaajasta esitetty kuvan mies astuu kuvioihin. Miksi hän oli murhaaja monta vuotta. Kyllä Palmen murhan bluffi vaihtoehdosta pitäisi voida keskustella yhtenä vaihtoehtona. Mitä Palmelle todellisuudessa tapahtui tuona helmikuun iltana 1986. Tuolla puhutaan lähdekritiikistä. Minun lähdekritiikki on siinä järjettömyydessä että luodit löytyvät roskakorista ja veri on punaista ja paksua kuin mikä. Ja siitä että pariskunta kävelee 400 askelta 20 minuuttia ja murhaajasta tehty kuva on bluffia niin kuin nyt väitetään. Pyysin lukijoita etsimään yhtymäkohtia tuon bluffi murhan ja Kazanin elokuvan The Boomerangin välillä.
      Googlaa: Boomerang 1947 Ntsc
      tai klikkaahttps://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
      Ne ovat melkein identtiset. Teillä on jäänyt päähän se että Palme tapettiin kadulle ja murhaaja pakeni. Sitten se ei ollutkaan murhaaja joka pidätettiin. Ruotsin poliisi nyt myöntää sen olevan bluffia.
      Tässä alla kirjoittelua kun kaveri kirjoittaa väärään foorumiin.
      "Miksi pitäisi kirjoittaa salaliittopalstalla"
      Se on ongelmasi, jos et kykene sitä tajuamaan ongelmasi jatkuvat edelleen.
      Muista myös lähdekritiikki.
      "Käsitykset lentokoneiden ilmaan suihkuttamista kemikaalivanoista (engl. chemtrail) ovat salaliittoteorioita, joiden mukaan jokin taho tarkoituksella ja salassa levittää huomattavia määriä kemikaaleja ilmakehään."
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kemikaalivana
      Palmen murha ei kuulu salaliitto sivustolle vaan tänne.

    • helvatt

      Kirjoitin näemmä jo 2011 suomi 24 palstalle.
      tutkija mut ei evp
      1.3.2011 18:36
      gfhkljö kirjoitti:
      virallinen totuus Palme asiassa.

      Virallinen totuus on jotain sellaista, että.. niin mikä se on. On vain useita teorioita, jotka kaikki johtaa sylttytehtaalle ja voitaisiin työntää ruotsalaisten hanuriin. Eka oli Gunnarsson ja sitten tuli kurdit. Cia ja etelä-Afrikka kumpikin perseestä ja voitte työntää hanuriin takaisin. Pettersson samaa luokkaa. Hanuriin vaan. Dekorimamies ja grandmies ja muut mannet paitsi spökmanne - ei kun hanuriin. Spökmanne on ainoa tie millä murha ratkeaa. Hänellä itsellä ei ole mitään murhan kanssa tekemistä. Hänkin on vain patzy niinkuin Oswald. Niin kysytte onko tätä mr Nobodyä edes olemassa, kun hän on vain kuva ja kaikenlisäksi mielikuva, mikä tosiasiassa ei ole totta. Kyllä hänestä tehty haamupilakuva on ollut tekijöiden tiedossa ja valokuvasta tehty.

    • helvatanhelvatt

      >"Minä olen tuo haamumies joka esiintyy tossa Palmen murha hömpässä. Mitä te luulitte etteikö sitä ihmistä sitten ole ollut olemassakaan jonka kuvaa levitettiin vuos tolkulla muka Palmen murhaajana."

      Aika kova väite. Nyt olen selvinnyt eilisestä ryyppyrupeamastani. Teille tuli varmaan yllätyksenä tunnustukseni että olen tuo Haamumies – Ghostbuster. Vai olenko maininnut siitä joskus jo. Pitäisikö tuon olla joku erikoinen korkeasti koulutettu agentti tai jotain, ettei tavallinen pulliainen käy. Olihan Petterssonkin aivan tavallinen juoppo vaikkei murhaaja ollutkaan. Niin se vaan on niin. Kirjoitan siitä kirjaa, joten en ala tässä sen kummemmin selittämään, miten siinä nyt noin kävi. Ei tartte Googlata jos olet jo katsonut filmin. Mutta jos et niin Googlaa Boomerang 1947 Ntsc, sillä jos et vielä ole filmiä katsonut niin katso nyt jo viimeistään. Lopetan tänne kirjoittelun kun kukaan ei kommentoi tuota asiaa eikä ota kantaa. Klikkaa: https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Idea tässä. miksi filmi liittyy Palmen lavastus murhaan, on siinä että sillä kerrottiin Haamumiehelle (siis minulle), että hän (siis minä olen) on seurannan alla koska on (siis olen) kommunisti. Se missä hän (minä) filmin näki ei oltu mitään seurantalaitteita asennettu vaan se tapahtui etäseurannalla, mistä kohta kerrotaan kansalle. Se on liian aikaista kertoa totuus Ruotsin kansalle, mutta emmehän me olla ruotsalaisia, joten meille tuo voidaan jo kertoa. Joku ajattelee että pistäppäs nyt sitä foliohattua tiukemmalle, ettei jutut mee ihan mahdottomiks. Foliohattu on alumiinifoliosta tai vastaavasta ohuesta sähköä johtavasta kalvosta tai pienisilmäisestä verkosta valmistettu päähine. Foliohattu estää mikroaaltoja tai jotain kuumentamasta ja pehmittämästa aivoja. Se on myös ihmisen pilkallinen nimitys, jolla viitataan harhaluuloisuuteen, vainoharhoihin tai kiinnostukseen salaliittoteorioista.

      Minä en osallistunut mihinkään tv:n katselumittauksiin, mutta aavistin jo tuolloin että katselutottumuksia seurataan salaa. Suomessa on tutkittu television katselua jo vuodesta 1960 lähtien. Tuolloin tutkimukseen valitut henkilöt pitivät päiväkirjaa siitä, mitä ohjelmaa kuka kulloinkin katsoi. Päiväkirjamerkinnät tehtiin viidentoista minuutin jaksoissa. Vuonna 1987 television katselun mittaamisessa otettiin käyttöön TV-mittari, jolloin tutkimukseen osallistuvien talouksien television katselua siirryttiin mittaamaan elektronisesti sekunti sekunnilta. Tuo Kazanin filmi mikä on suomeksi 'Saarroksissa' tuli joko TV 1 tai 2 kanavalta viimeisenä ohjelmana perjantai yönä jokin aika ennen Palmen murhaa 1986. Minä näin sen Turussa kun olin kyläilemässä siellä ja se oli viimeinen tv lähetys minkä olin nähnyt ennen murhaa, sillä Helsingissä minulla ei ollut televisiota enää. Siksi muistin siitä osia, kuten joku murhattiin kadun kulmaukseen ja joku pidätettiin ja vapautettiin filmin lopussa. Näyttelijöistä naaman perusteella oli mieleeni jäänyt Lee J. Cobb, kun hän näytteli 60-luvulla Suomen telkkarissa sellaisessa sarjassa kuin Virginialainen ja siitä oli naama jäänyt mieleen. Nimeä en muistanut. Vuosien päästä sain hänen nimensä selville ja jäljitin hänet elokuvaan josta on puhe. Miksi minua sitten vakoiltiin. Varmaan kun asuin samassa talossa, missä Aarne Saarinen (seinänaapuri) ja Arvo Salo, joka oli silloin kulttuuriministeri ja joka asui samassa huoneistossa yläpuolellamme, mistä Mauno Koivisto oli muuttanut pois aiemmin, kun tuli presidentiksi. Saariniemen katu 1 tai Pitkänsillanranta numeroa en muista. Se on siinä katujen kulmauksessa se talo, missä tehtiin aikoinaan elokuva Solveigin laulu.
      Ei se ole ainoa huijaus, mikä on tehty sen takia, että olin nähnyt jotain telkkarista. Jos sanon että minua seurataan esimerkiksi paraillaan, niin taas saisi kuulla, että foliopipaa nyt vain syvemmälle, senkin hörhö.
      Jos olen Haamumies niin olenko joku kuuluisuus. En varmaa mikään tarpeellinen kuuluisuus eli olisin vain ns. turha julukku isolla ämmällä. Turha julkkis on arkikieleen vakiintunut termi julkisuuden henkilöstä, joka on noussut kuuluisuuteen ilman, että on yltänyt yhteiskunnallisesti merkittäviin saavutuksiin. Englannin kielessä käytetään usein termiä Famous for being famous, suomeksi ”kuuluisa siitä että on kuuluisa”. Nämä henkilöt tunnetaan lähinnä suuren medianäkyvyytensä eivätkä niinkään työnsä tai saavutustensa ansiosta. Siis en tiedä olenko yltänyt yhteiskunnallisesti merkittävään saavutukseen kertomalla, että Palmen murha oli huijausta ja syy siihen on tuo salaseuranta ja etä sellainen (etäsalaseuranta vai salaetäseuranta). 'Saarroksissa' filmi on Haamumiehen alibi jota nuo mulkut käyttivät hyväkseen. Mikä kammottavuus on elää jos tietää että olet jatkuvan tarkkailun alla ja syyttömästi. Saatan ehkä palata vielä palstalle, mutta eri aloituksen kanssa ja eri nimimerkillä.

    • helvatanhelvatsat

      Yhdysvallat vakoilee jo taivaaltakin (tuo ei ole sitä etäsalaseurantaa vai salaetäseurantaa)

      Wall Street Journalin raportin mukaan Yhdysvaltojen viranomaiset ovat käyttäneet lentokoneisiin sijoitettuja kännyköiden tukiasemia jäljitteleviä laitteita epäiltyjen jäljittämiseen taivaalta käsin. (Palme 'murhattiin' ennen kun kännyköitä edes oli olemassa.) Hieman samantyyppistä haavoittuvuutta matkapuhelinten wifi-yhteyksissä hyväksikäyttäen F-Securen suomalaiset tietoturva-asiantuntijat näyttivät hiljattain , kuinka helppoa kännyköistä on imuroida käyttäjätietoja langattoman verkon kautta. (Ketä Isis heppua Suomen poliisi kuuntelee paraikaa ja onko hekin tv katselutottumus tai netti surfaustottumus seurannassa. Kyttääkö ne tätäkin kirjoittelua, silti ottamatta kantaa todisteisiin joita annan)
      Tutkijat käyttivät parinsadan euron arvoisia laitteita, joilla he onnistuivat kaappaamaan kymmenien ohikulkijoiden kännyköistä muun muassa sähköpostiviestejä, kuvia ja salasanoja Lontoon keskustassa. Olisiko ihme jos minun päytälaatikostani on kaapattu jotain kuvia (tarkoitan muistitikultani). Varsinkin sellaisia josta voisi saada jopa syytteen vaikka Jumalan pilkasta. En tiedä miten viranomaiset suhtautuvat Muhammet pilkkaan varsinkin sellaiseen, missä Muhammet panee sikaa takaapäin. Mutta muistakaa, että se ei ole minun tekemä piirros, vaan imuroin sen netistä. Käytän sitä kirjassani, jota tämän oheessa kirjoitan.

      Minä luulen, että minua höystettiin erinäisin keinoin, jotta kertoisin tuosta filmistä, mutta kun en muistanut sen nimeä ja mistä sitä etsiä, sillä mitään internettiähän silloin ei vielä ollut niin juttu jäi unholaan. Enkä muistanut siitä filmistä enää paljoakaan. Tänään katsoin Suomi filmin 'Pitkä on yö' ja vaikka olin nähnyt sen aiemmin niin en muistanut yksityis kohtia enää. Sitä mukaa kun filmi eteni niin ne palasivat mieleeni. Kirjoittelut Palmen 'murhasta' palauttivat mieliini tapahtumia tuosta 'Saarroksissa' filmistä. Kirjoittajat (media) joko tiesivät filmistä tai joku antoi heille aiheen miten ja mistä kirjoitaa ja miksi pidättää Gunnarsson ja Pettersson. (sehän kuuluu filmin juoneen)
      Sitten löysin sen näyttelijän, jonka naaman muistin siitä Kazanin filmistä eli Lee J. Cobbin. Hän oli näyttelijänä aikoinaan meillä 1960-luvulla pyörineessä 'Virginialainen' sarjassa.
      Sain Lee J. Cobbin nimen siitä nimiluettelosta, kun näin telkkarista elokuvan 'Valamiesten ratkaisu' (engl. 12 Angry Men) vuosien päästä. Voitte nähdä sen netissä monella kielellä, mutta ei suomeksi. Te jotka osaatte englantia nautitte siitä varmaan enemmän ja se on ajankohtainen siinä mielessä, että kai noita pidätettyjä ja syyttä syytettyjä polosia tuomitaan vieläkin pelkkien puheiden perusteella vankiloihin ja jopa kuolemaan. Palmen murhassakin, vaikka se oli bluffia, puheet olivat ratkaisevassa osassa, sillä muita todisteita ei ole, koska murhahan on huijaus, joten muita todisteita ei voi edes olla, ellei ne ole feikkejä kuten verilätäkkö ja roskakorista löytynyt luoti. Naurettavaa hakea jotain asetta, vaikka murha olisikin totta, niin kuka tyhmyri jättäisi nyt aseen todistamaan itseään vastaan. Näin siis tämän filmin https://www.youtube.com/watch?v=oe_aapAZvj8 ) joskus parisen vuotta 'murhan' jälkeen ja sitten hain kirjastosta kaikki filmit, missä hän oli näytellyt ja sitten löysin sen Kazanin The Boomerangin (Saarroksissa) missä Lee J. Cobb oli näytellyt poliisia. Se tosiaan on katsomisen arvoinen elokuva ei vain siks,i että se valittiin parhaaksi koskaan tehdyksi elokuvaksi vaan, (in 2007, 12 Angry Men was selected for preservation in the United States National Film Registry by the Library of Congress as being "culturally, historically, or aesthetically significant" and is often seen as one of the greatest films ever made ) vaan siksi, että se panee ajattelemaan. Katsokaa molemmat filmit 'Saarroksissa' https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# ja 'Valamiesten ratkaisu' ja ajatelkaa vaikka seuraavaa uhria, jonka Ruotswin poliisi pidättää Palmen murhasta. Tässä jälkimmäisessä filmissä yksi mies kääntää yhdentoista muun päät omalle näkökannalleen. Sanoin lopettavani tänne kirjoittelun, kun kukaan ei ota kantaa siihen, että tapettiinko Palme oikeasti vai ei niin kuin minä väitän. On vain puheita millä yritetään todistaa tuo valhe tapahtuneeksi. Miksi lavastaja huijarit, johon itse Palmekin kuuluu tai kuului, inspiroituivat niin paljon tuosta ideasta, että voivat noin kertoa minulle, että he tietävät, että näin tuon 'Saaroksissa' (jossa olin ja olen saarroksissa) filmin ja siitä noin minulle kertoakseen lavastivat noinkin mahtavan jutun. Ainoa syntini oli se, että olin kuulunut rivijäsenenä Suomen kommunistiseen puolueeseen. Mitään aktiviteettejä minulla koskaan ei ole ollut. Onko se niin mahtava asia, koska ihmisiä ja politikkoja jo tuolloin 1986 etäisesti salaa seurattiin ja kuunneltiin, että sen takia tuollainen näytelmä tehtiin.Sanokaa kenen pään olen kääntänyt ja saanut hänet uskomaan puheisiini.

    • Jaajokaajo

      Kirjeet auki ja salaisia vierailuja työpaikalle – Supolle ja Puolustusvoimille ehdotetaan uusia tiedustelukeinoja. (Keinoja voidaan ehdottaa mutta kun salaa on urkittu jo vuosikymmeniä ja välineillä joista ihmiset voivat vain mielikuvitella) (Joku sanoi että sotilaallinen teknologia on 50 jopa sata vuotta siviili teknologiaa edellä tai niitä ei sovelleta vielä kansan valvomiseksi julkisesti ja lain voimalla)
      Työryhmät julkistavat keskiviikkona 19.4.2017 listan uusista salaisista tiedonhankintakeinoista, joita Supo ja Puolustusvoimat saisivat käyttöönsä. Tiedustelulaki antaisi Supolle ja Puolustusvoimille myös Suomen sisäisiä tiedustelukeinoja, joista ei aina tarvitsisi kertoa edes jälkikäteen. KANSA ON KOHTA TÄYSIN KUSESSA VALVOJIEN KANSSA. EIVÄT HE MITÄÄN TERRORISTEJÄ VALVO VAAN KANSAA. Kaikki nuo lavastetut terrori iskut on tehty siksi että kansanedustaja idiootit menisivät äänestämään näiden lakien voimaan saattamisen puolesta.

      Siviilitiedustelua ja sotilas­tiedustelua selvittäneet työryhmät julkistavat huomenna keskiviikkona ehdotuksia uusiksi tiedonhankintakeinoiksi. Julkisuudessa on keskusteltu eniten siitä, että Puolustusvoimat ja Supo haluavat oikeuden rajat ylittävän tietoliikenteen seurantaan.

      Kansalaisten suurin kiinnostus onkin tähän mennessä kohdistunut siihen, voivatko viranomaiset seurata juuri heidän internet-liikennettään, jos se ylittää Suomen rajat. Suojelupoliisi tai Puolustusvoimien tiedustelulaitos eivät saa hankkia nykyisin tietoa tällä keinolla.

      Paljon tunteita herättänyt tieto­liikennetiedustelu on vaikea pala poliittisille päättäjille, sillä sen ajatellaan sisältävän riskin massavalvontaan.

      Esitysten mukaan kyse on kuitenkin kohdennetusta valvonnasta, eikä Suomi aikoisi suodattaa kaikkea rajat ylittävää tietoliikennettä.

      Miten tarkka kohdentaminen milloinkin tapahtuisi, on operatiivista ja taktista tietoa eikä sitä ole tarkoituksenmukaista avata etukäteen.

      Iso muutos on se, että Supo ja Puolustusvoimien tiedustelulaitos saisivat oikeuden ihmisten ja organisaatioiden tietotekniseen tiedusteluun myös ulkomailla.

      Työryhmän ehdotus kasvattaisi Supon päällikön ja pääesikunnan tiedustelupäällikön valtaa merkittävästi.

      Päätösvalta tiedusteluoperaatioiden käynnistämisestä ulkomailla olisi aina päälliköillä, jotka viime kädessä päättäisivät myös poliittisten päättäjien tiedustelutoiveiden toteuttamisesta.

      Supon ja pääesikunnan tiedustelun valtaa kasvattaisi sekin, että tiedustelun yhteydessä kertyy kaikenlaista itse tiedusteluun kuulumatonta tietoa. (tiedusteluun kuulumatonta tietoa > kuinka usein piekset avio/avo- homo/hetero puolisosi. En mainitse mitään muusta käyttäytymisistä) (saatte ite arvailla miltä tuntuu kärähtää housut kintuissa nolossa tilanteessa) (ja poliisi nauraa rikolliseen partaansa)

      Supo tai puolustusvoimien tiedustelulaitos voisivat saada tietoa rikoksesta tai suunnitelmasta, joka ei liity terrorismin tai vakoilun torjuntaan.

      Jos Supo tai tiedustelulaitos saisivat tiedustelun yhteydessä vihiä törkeistä rikoksista, niiden olisi pakko kertoa tieto rikos­poliisille. Lisäksi niillä olisi myös muissa tapauksissa oikeus luovuttaa tieto rikospoliisille.

      Törkeä rikos on esimerkiksi suunnitelma jonkun surmaamiseksi, ja siitä Supon tai tiedustelulaitoksen olisi siis pakko kertoa rikospoliisille.

      Oikeus tiedustelutiedon välittämiseen Supolla tai tiedustelulaitoksella olisi esimerkiksi silloin, kun kyse on tör­keästä omaisuusrikoksesta.

      Lisäksi Supo ja tiedustelulaitos saisivat luovuttaa tietoa muille rikoksen estämiseksi ja poliisin toiminnan suuntaamiseksi.

      Supon valtaa vähentäisi se, että laajojen tiedusteluvaltuuksien vuoksi Supo on menettämässä oikeuden itse tehdä esitutkintaa havaitsemistaan rikoksista. Terrorismi- ja vakoilurikokset tutkisi keskusrikospoliisi.

      Toisaalta Supo saisi ehdotusten mukaan käyttää näitä keinoja rikostutkintaa edeltävässä vaiheessa eli tiedustelussa.

      Supo on tehnyt tähänkin mennessä esitutkintaa vain harvoin, joten sen johdolla ei ole ollut ongelmia luopua tiukkoihin muotomääräyksiin sidotuista esitutkintaoikeuksista.

      Kaikkia ihmisryhmiä ei kuitenkaan saisi tiedustella. Työryhmä kaavailee, että pappi, asianajaja, lääkäri ja toimittaja nauttisivat samankaltaista suojaa kuin rikostorjunnassa.

      Lähtökohtana oli ulkomaantiedustelu (Ruotsihan vakoilee jo Suomesta lähtevää liikennettä)

      Kun tiedustelulakien valmistelu käynnistyi, Suomen sisäpuolelle osuvasta salaisesta tiedustelusta ei ollut mainintoja. (elikkä sisäpuolelle osuvaan salaiseen tiedusteluun ei ole kukaan tehnyt ja ehdottanut säädöksiä) (tavallisen ihmisen pankkitilit, palkat ja sosiaalietuudet ovat kaikki kohta työantajan salaisessa tiedossa)

      Tiedustelulakien tarpeellisuutta pohtinut tiedonhankintalakityöryhmä ehdotti tammikuussa 2015 Supolle ja Puolustusvoimille vain Suomen ulkopuolelle ja rajalle osuvia tiedustelun uusia keinoja.

      Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus esitti ohjelmassaan samoin säädöksiä vain ulkomaantiedustelulle ja tietoliikennetiedustelulle.

    • helvatt

      Täältä vain ihan sumeilematta poistetaan viestejä ilman mitään syytä.

    • SananvapausMennyt

      Tässä tämänpäiväistä Suomi24:n sananvapautta:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14825491/natossa-sensuuri-kay---

      Ai niin, linkki ei taida toimia, koska keskustelu on poistettu.

      Linkissä viitattiin aiemmin poistettuun keskusteluun, jossa tuettiin Nato-kriittistä Ranskan presidenttiehdokasta Marine Le Peniä. Tarkemmin sanoen kahteen keskusteluun, jotka molemmat poistettiin.

      EU ja NATO eivät salli itseään kritisoitavan internetissä. Tämän takia onkin perustettu erilaisia kyberarmeijoita, joiden tehtävä on kuin kiinalaisilla poliiseilla: hiljentää väärää mieltä olevat.

    • hävetkää_

      Suomi24 jatkaa fasismin linjalla sananvapautta vastaan sensuurillaan.

    • 36prospoistettu

      Mikä on asiassa kaikkein ironisinta, tästä ketjusta on poistettu 26 viestiä eli yhteensä enemmän kuin kolmannes viesteistä.

      Eli tästä ketjusta sen sananvapauden näkee.

    • ApuaKöyhille

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe