Heinäkuun sää

Keskiarvot näkee taulukoista, mutta miltä vaikuttaa paikan päällä heinäkuussa, oletko ollut?
Ilmianna
Jaa

3 VastaustaOn oltu ja melkein kuuma oli! Satanut ei kertaakaan 2 viikon aikana. Kyllä lokakuu oli mukavampi aika. Mutta jos +26 alati ei haittaa niin sinne vaan. Plussana pilvetön taivas tosin välillä täysin pilvinen päiväkin iski ja se oli turhauttavaa siinä helteessä...
Ilmianna
Jaa
Onko madeiralla kesäkuun lopussa varmat ilmat, olen ollut siellä kerran kesäkuun alussa ja silloin oli pilvi ja sadepäiviä ja ei kovin kuumakaan.
Eli saako aurinkoa kesäkuun loppu/heinäkuun alku vai onko yleensä pilvipäiviä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Itse olin kesä-heinäkuun taitteessa 2 viikkoa pari vuotta sitten ja koko aikana oli ehkä 3-4- päivää jolloin taivas oli kyllä harmaan pilven peitossa, mutta sateeesta ei tietoakaan. Ei koko aikana. Lämpöä oli alimmillaan muistaakseni 24- astetta, muutoin 26-27. Se lämpö oli lähes sietämätöntä... Jännä ilmiö, paksu harmaa pilvipeite ja kauhean kuuma! Mutta tosiaan, sellaista oli vain parina päivänä ja muutoin oli kirkas tai puolipilvinen taivasa ja tajuttoman lämmin.

Halusin myös pelata varman päälle ja valita mahdollisimman vähäsateisen ajanjakson, mutta se ei sitten ollutkaan kovin kannattavaa... Jos lämpöä olisi ollut siinä 19-22 kieppeillä, niin kuin loka-marraskuussa tuppaa oleen, niin kyllä siinä erilailla olisi jaksanutkin jotain tehdä, Meressä olisi tietysti voinut erilailla käydä meriuimaloissa tai Praia Formosalla, mutta Atlantin vesi oli aivan liian jäätävää minun makuuni jopa kesällä. Madeirahan sopii jokseenkin aktiiviselle reissaajalle. Kesän kuivuuskaan ei ehkä ole eduksi saaren vehreydelle... Siis noin turistin näkökulmasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Heinäkuun sää

Keskiarvot näkee taulukoista, mutta miltä vaikuttaa paikan päällä heinäkuussa, oletko ollut?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta