Mihinkä häipyi

MitäOnPopulismi

Että Haapavedeltä loppui kommentoitavat ja eteenpäin vietävät asiat. Haukuttavat, huono- osaiset ja muut väliinputoajat.
Taisi vaalit mennä, kun ei ole niin mitään asiaa.

42

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huononosankosait

      No jäithän tänne edes sinä...

    • hohohohooppola

      saatiihan sitä taas naurra kun lujettiin uutisointia kaatuvan valtuuston viimesestä kokkouksesta.
      pienempiosaset tekee epätoivosia esityksiä ja kaikki kaatuu suurempiosasten äänin.
      tämä vielä menis mutta tämän jäläkeen suurempiosaset vaatii parempaa yhteityötä

      • huoraavakulkuri

        Joo, kyllä siinä NAURRU lysti...


      • narsimienyhteistyö

        Demokratia on demokratiaa johon tulee tyytyä mutta itse aiheeseen..Tiedän toisaalla jopa tapauksia joissa enemmistön edustajat ovat vähemmistön edustajille soittaneet kotiin haukkuen pystyyn kun uskaltavat enemmistöä vastustaa. Tosin osin aiheesta tapauskohtaisesti mutta noin. Kun jäisi edes siihen mutta kun haukutaan vielä tavat miten luottamustoimissa toimitaan ja käyttäydytään. Kommenttina edelliseen. Pari kolme ainakin tiedän jättäneen kuntapolitikoinnin em:n kaltaisen, kauan jatkuneen häirinnän ja painostuksen takia mistä edellä esimerkkejä. Asialla samat jotka kohtelee omiaan samalla tavalla tapauskohtaisesti jopa pahemmin. Tyypillisesti narsisteja puolueen ja kunnan johdossa. Syyllistämistä, painostamista jopa uhkailua. Varsinkin omat jotka eivät suostu myötäilijän rooliin heidät yleensä potkitaan ryhmästä pihalle perusteina esim. em. yhteistyökyvyttömyys jonka raamit määrittelee enemmistön johtohahmot yksin ei yhteistyössä muiden kanssa. Yhteistyötä siis vaaditaan mihin edellä viitattiin mutta kun se "yhteistyö"mitä edelliset muilta on vailla tarkoittaa muiden kohdalla heidän tahtotilan alaisuuteen taipumista. Kaikki muu sitten leimataan yhteistyökyvyttömyydeksi sen tarkoittaessa lähinnä diktatuuria jossa ei hyväksytä edes eriäviä mielipiteitä tai niiden esittäjiä. Yhtä kuin yhteistyö määritellään edellisten toimesta toiminnaksi missä muut nurisematta alistuu enemmistön johdon mielihaluja toteuttamaan. Näkyy esim. haapavedellä siten, että valtaosa enemmistön edustajista ovat pelkkiä joojoo miehiä ja naisia jotka pidetään herran nuhteessa. Jotka em:n kaltaisesta "yhteistyöstä" sitten heidän käsityksen mukaan kieltäytyy he ovat sitten se moralisoinnin kohde todellisuuden ollessa ihan toinen. Yhteistyötä missä yhteistyön raamit määrittelee muutama enemmistön johtoportaan edustaja. Kaikki muu on sitten sitä yhteistyökyvyttömyyttä.


    • olenkooikea

      kunta on sellainen kuin johtajansa.sata varma .älykkyys puuttu ja terve järki.sokerina pohjalla olla sosiaallista kanssa käymis taitoa.ne puuttuu haapaveeltä.mutta jos ei ite sitä tiedä niin sorry.

    • munasSuomenjuhlavuonna

      keskustapuolueen julkisuuskuva on entistä huonompi, kun pääministeri tekei sen emämunauksensa haukkuessaa tosiasiota kertovat toimittajat.
      maailmanlaajusesti kuulemma viime vuojen pohjanoteeraus tuolla tasolla. hekoheko.
      kepulla ei oo ollu tuuria nuitten johtajiensa kans pitkiin aikoihin. ei oo yksin hoopolan ongelma.
      tuommosia voi tulla vain pohojos.pohojammalta jokka luulee itstään nuin paljon liikoja

      voisi luull ku on miljonääriksi päässy yrittäjä, että käsityskyky ois hiukka laajempaa.va on pienen piirin mies. puolueki sitä mieltä että sipilän eväät on syöty.

    • äänestys

      Kateus se taas paistelee ylläolevissa kirjoituksissa. Eiköhän olisi aika tehdä jotain itsekin asioiden
      hyväksi, eikä odottaa että muut tekevät sen puolestasi. Keskustalaisesta päätöksen teosta parempia asiantuntijoita näyttää olevan ne, jotka siitä eivät tiedä mitään. Tiedätkö mitä tarkoittaa demokratia?. Sinähän moitit äänestäjiä, jotka ovat äänestäneet Keskustaa.!!. Jokaisella on oikeus äänestää ketä ja mitä haluaa.

      • onsejuuriniin

        sempä takia aivan muut puolueet menestyivät hoopolaksi kutsutussa paikassa


    • minunmielestäniei

      "munasuomen,..." nimimerkillä kirjoittanut . Oletko sitä mieltä , jotta toimittaja saa kirjoittaa mitä vaan ? Sipilä on erinomainen pääministeri.

      • etymmärräkokoasiaa

        toimittajat kirjoitti totta , ja sipilä yritti estää.
        ei kai tuota tutkintaa muuten ois tehty, ookko ihan pölijä


    • äkkiävaltakihahti

      Sipilä on aivan surkean suppea yhteiskuntaa käsittämään.
      Suomi tipahti sananvapauden ykkösmaasta kolmannelle sijalle itse pääministerin takia pakkaa se vähän naurattamaan.

      Kyllä Kempeleessä on kaduttanut että tuli toimittajille lähetettyä yöllisiä purkauksia., siitä voi olla varma.
      Mutta opiksihan se vain hälle on.

    • niinnesanovat

      keskustapuolue se on sitä mieltä että Sipilän eväät on syöty. sehän se on tärkeintä mitä omat sanoo
      Seppo Kääriäinen oikein lausu medialle

      • ovorpellatsel

        Niin meni tekemään Seppo eikä esim. Pekkarinen olisi koskaan päästänyt kaiken maailman insinöörejä puolueen johtoon alunperinkään.
        Onhan se hullua kuinka keskusta puolueen johtoon nostettiin uskonmiesten toimesta kaappikokoomuslainen joka ensitöikseen pääministerinä nosti kokoomuslaisen ministeriksi ohi kepulaisten vaikuttajien? Oppostiossa hautasi kepujen maakunnan eikä edes vaivautunut kysymään kepujen mielipidettä..Politiikkakin mitä ajaa on alusta loppuun pelkkää porvari kokoomuspolitiikkaa ei alkiokepua ja tuollaista nämä lestatiolaiset kepujuntit kumartaa vaikka kivittää pitäisi rahaa palvovaa ja valtaa rakastavaa puoluepetturia? Semmoisia ne uskovaiset ovat aate menee hurmiossa järjen edelle.
        Ei ole vanha asia kun vanhan kaartin Pekkarisen kölin alta vetivät nämä keskustan lestasiiven edustajat kun Sipilän alkoholilakia aikoi vastustaa. Vaativat ryhmästä erottamista yms. sitä perinteistä uskonmiesten kivitystä kuin hoitokokouksissa edellisillä tapana on. Sitten meni suut kiinni kun muut keput siirtyi alkoholilain loppumetreillä Pekkarisen taakse. Eivät poloiset tiedä mitä kuvaa kumartaa tällä kertaa? Sama juttu Väyrysen kanssa yksi Sipilän inhokeista joka puolustaa alkiokepua mutta lestakeput kivittää saadakseen siten Sipilältä taivaspaikan palkinnoksi. Mikä hirveintä maakuntien aloittaessa jeesuskeput ottaa maakunnan hallintoonsa. Juuri täällä poh.pohjoismaan maakunnassa minne valtaosa lestoista on pesiytynyt.

        Ei koskaa pitäisi sotkea uskontoa politiikkaan ei koskaan. Ainaparempi jos otettaisiin itänaapurista mallia ja kiellettäisiin rikollisjärjestönä valtavirrasta poikeavat uskonnolliset liikkeet kuten esim. lestat.


      • sytädevellatsel

        Niin sanoi seppo että mitäs jos palattaisiin sipilän diktatuurista demokratiaan takaisin. Surkean kuntavaalituloksen jälkeen. Sitä ennen sipilä kerkesi haukkumaan avustajansa vaalitappiosta kameraa rakastava narsisti kun on kaltaistensa tavoin. Ei koskaan tee virheitä yle sotkuakaan ei vieläkään tunnusta itsensä synnyttämäksi muut sai siinäkin syyt niskoilleen kun herra itse mokasi siinäkin. Yle kelpaa kyllä sipilän palopuheiden pitämiselle mutta toimittajan perkeleet ei muista kysyä sipilältä lupaa mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Onneksi on päätoimittajana kaappikepulainen joka menee kyykkyyn kun sipilä käskee ja hyppää kun sipilä käskee.


    • tositv

      kylläpä se eilen A stuudiossa selvisi koko Suomen kansalle mikä tämän Sipilän luonne on ja Atte Parka Jääskeläisessä ei oo johtamistaitoja koskaa ollukkaa

      millähän verkostolla seki on paikkasa saanu. oli tulipunanen kaulaa myöti
      mutta Sipilähän se tarinan Konna on.
      eikö Kepulla parempia miehiä oo ? ku näitä turpeen samentamia maakunta-aivoja ?

      • Jääskeläiselle-täydet100

        Mun silmissä Jääskeläisen kunnioitus ja ammattitaito nousi sataan, hänhän onkin jämäkkä johtaja ei lähde noiden muutamien punavihreijen toimittajien pompoteltavaksi pitää kirkaana ylen puolueettoman linjan, sekin joka teki ylen tutkimuksen on entisiä taistolaisia , nekin tutkimustentekijän puoluetausta pitää ottaa huomioon!


    • terätylsänä

      Jääskeläisellä on selvästi liian kapeat hartiat, ei hänessä ole johtaja-ainesta, heti paniikissa ja säärent lenkoilla, kun Sipilällä on yöllinen hepuli ja stressikohtaus.

      Niinhän se sano itekki, että Sipilän öykkäröinti oli harvainaislaatusta ja pyysi sillä kuin ymmärrystä itselleeen. heti juoksi muuttamaan noin kahtakymmentä kohtaa totta puhuvaan uutiseen ,
      Siinä on jämäkkyys ollu johtajasta kaukana. Pelokas kuin kissamirri.

      • vihervasemmistoeliitti

        Hyvähän se oli että oikoi niitä vääriä väittämiä ja toppuutteli niitä toimittajatuomareita tuomitsemasta Sipilää ennekuin jäävyis on ratkaistu ja ratkaisuhan olikin joka tuomiasteelta että Sipilä ei ollu jäävi!


      • Nillittäjälle_
        vihervasemmistoeliitti kirjoitti:

        Hyvähän se oli että oikoi niitä vääriä väittämiä ja toppuutteli niitä toimittajatuomareita tuomitsemasta Sipilää ennekuin jäävyis on ratkaistu ja ratkaisuhan olikin joka tuomiasteelta että Sipilä ei ollu jäävi!

        Pääsit sitten taas suljetulta vapaalle vinkumaan vasureiden perään. Kyse ei ollut jääviydestä vaan siitä, että Jääskeläinen hiljensi ylen pääministerin yhteydenottojen jälkeen. Siitä se kaikki lähti eikä loppua näy. Ilman että Sipilä olisi hyökännyt yleä kohtaan seuraamuksin joita et voi kieltää koko kohua ei koskaan olisi syntynyt. Mieti sitä


      • punakonejauhaa
        Nillittäjälle_ kirjoitti:

        Pääsit sitten taas suljetulta vapaalle vinkumaan vasureiden perään. Kyse ei ollut jääviydestä vaan siitä, että Jääskeläinen hiljensi ylen pääministerin yhteydenottojen jälkeen. Siitä se kaikki lähti eikä loppua näy. Ilman että Sipilä olisi hyökännyt yleä kohtaan seuraamuksin joita et voi kieltää koko kohua ei koskaan olisi syntynyt. Mieti sitä

        Kyllä Sipilä saa oikoa vääriä juttuja aivan kuin muutkin, hänkin on vain ihminen, kyllä punavihreät toimittajat saisi pyytää Sipilältä anteeksi panettelujaan!


      • sytädevellatsel
        punakonejauhaa kirjoitti:

        Kyllä Sipilä saa oikoa vääriä juttuja aivan kuin muutkin, hänkin on vain ihminen, kyllä punavihreät toimittajat saisi pyytää Sipilältä anteeksi panettelujaan!

        Muistutan sinua kuinka missä tahansa maassa kuin suomessa pääministeri joka hiljentää median olisi jo entinen pääministeri. Edelleen on kaksi eria asiaa vaatia oikaisuja virheelliseen uutistointiin kuin haukkua toimittajia pää punaisena kuin vähämielinen tavalla joka sai päätoimittajan laskemaan allensa vetäen juttuja pois painosta uhkaillen toimittajia potkuilla jne.

        Kyse ei ollut enää jääviysepäilyksistä mitä kohuun tulee vaan siitä, että pääministeri käyttäytyi kuin tikkarin pudottanut kakara mistä seurasi kohu päätoimittajan panikoidessa pääministerin yht.ottojen jälkeen. Jääskeläinen on saanut itsensä kasattua ja tyypillisenä narsistina syyttää tapahtuneesta muita ihan kuten Sipiläkin. Alussa Jääskeläinen oli kuin vapiseva haavanlehti nyt enguske ohjelmassa ylimielisyys ja katkeruus karkasi jo pahasti käsistä. Tuli ns. tuomaan esille todellisen luonteensa ja se kuva ei ole kaunis.

        Olette te lestat kyllä kipeitä tapauksia mitä tulee uskonjohtajien kumartamiseen? Kait seurakuntatalolla synnit Sipilälle jo anteeksi annoitte jonka uhrit sai syyt niskoilleen eikös se niin mene lestapiiireissä?


      • punakonejauhaa
        sytädevellatsel kirjoitti:

        Muistutan sinua kuinka missä tahansa maassa kuin suomessa pääministeri joka hiljentää median olisi jo entinen pääministeri. Edelleen on kaksi eria asiaa vaatia oikaisuja virheelliseen uutistointiin kuin haukkua toimittajia pää punaisena kuin vähämielinen tavalla joka sai päätoimittajan laskemaan allensa vetäen juttuja pois painosta uhkaillen toimittajia potkuilla jne.

        Kyse ei ollut enää jääviysepäilyksistä mitä kohuun tulee vaan siitä, että pääministeri käyttäytyi kuin tikkarin pudottanut kakara mistä seurasi kohu päätoimittajan panikoidessa pääministerin yht.ottojen jälkeen. Jääskeläinen on saanut itsensä kasattua ja tyypillisenä narsistina syyttää tapahtuneesta muita ihan kuten Sipiläkin. Alussa Jääskeläinen oli kuin vapiseva haavanlehti nyt enguske ohjelmassa ylimielisyys ja katkeruus karkasi jo pahasti käsistä. Tuli ns. tuomaan esille todellisen luonteensa ja se kuva ei ole kaunis.

        Olette te lestat kyllä kipeitä tapauksia mitä tulee uskonjohtajien kumartamiseen? Kait seurakuntatalolla synnit Sipilälle jo anteeksi annoitte jonka uhrit sai syyt niskoilleen eikös se niin mene lestapiiireissä?

        Kyllä muuten Jääskeläinen oli jämäkkä esiintyjä ei siinä keskustelussa syyttäjä toimittajat pysyny esiintymää ollenkaan uskottavasti, Jääskeläisellä 100-0 .


      • ei-punakonetta
        Nillittäjälle_ kirjoitti:

        Pääsit sitten taas suljetulta vapaalle vinkumaan vasureiden perään. Kyse ei ollut jääviydestä vaan siitä, että Jääskeläinen hiljensi ylen pääministerin yhteydenottojen jälkeen. Siitä se kaikki lähti eikä loppua näy. Ilman että Sipilä olisi hyökännyt yleä kohtaan seuraamuksin joita et voi kieltää koko kohua ei koskaan olisi syntynyt. Mieti sitä

        Ei sun kannata raivota noille toisille kirjoitajille ja solvata heitä , tottahan nuo kirjoittaa, kyllä syyttäjätoimittajienkin pitää pysyä totuudessa, sitähän se Jääskeläinenkin siinä keskusteluissa toi esille, kyllä päätoimittajien pitää puuttua asiattomiin juttuihin, hänhän niistä viimmekäjessä on vastuussa!


      • äläjauhalestaaelipaskaa
        ei-punakonetta kirjoitti:

        Ei sun kannata raivota noille toisille kirjoitajille ja solvata heitä , tottahan nuo kirjoittaa, kyllä syyttäjätoimittajienkin pitää pysyä totuudessa, sitähän se Jääskeläinenkin siinä keskusteluissa toi esille, kyllä päätoimittajien pitää puuttua asiattomiin juttuihin, hänhän niistä viimmekäjessä on vastuussa!

        siinäpä se kun toimittajat eivät syyllistyneet mihinkään mistä heitä syytät mistä on jsn:n päätös asiasta. Sipilän/Jääskeläisen piikkiin meni mutta jatka toki itsesi pettämistä ja jatka valheessa elämistä jos siten elämäsi on edes hitusen siedettävämpää.

        ps. Jääskeläinen itse toi monen monta kertaa esille ettei toimittajat tehneet ensimmäistäkään virhettä. Koita kestää piruparka siihen asti kun vajoat seuraavan kerran psykoosiin


    • wähäjättöinen

      Mutta onhan aina jussi jäljellä...

    • Tietämätönhuutaja

      Atte Jääskeläinen itse ja kaikki keskustelussa olleet totesivat koko Suomen kansan edessä A- studion lähetyksessä, että jutussa ei ollut muuta kuin tosiasioita.

      Ja mistä lähtien se on ollut syytös, jos asiat kerrotaan totuudenmukaisesti? Esim. että pääministerin perhe hyötyy monella tapaa valtion rahoittaman terrafamen toiminnasta. Sehän on vain tosiasia.
      Kyllä tosiasit pitää tietää .
      Tuleehan jo kuntapäättäjillekin kesällä velvollisuus ilmoittaa kytköksensä elinkeinoelämän hallinnon johtopaikoille, sukulaisuussuhteensa ym. joilla voi olla vaikutusta päätöksentekoon.

      Tällä yhdellä "vihervasemmistoeliitin " syyttäjällä ei ole oikeita tietoja , joilla hän voisi osallistua keskusteluun, hän on pelkkä monipuloiva huutaja.

      • ei-punakonetta

        Juuri noista syytösistä Sipilä sai puhtaat paperit ei ollu jäävi ,mutta nää punavihreät syyttäjätoimittajat vain jatkuvasti siitä jankkaa, sehän näillä ylen lautakasa ja terrame jutuilla onkin tarkoitus kun asiakysymyksistä ei löydy virheitä, Suomen talous on jyrkässä nousussa ylöspäin se halutaan peittää!


      • massapost.häirikölle
        ei-punakonetta kirjoitti:

        Juuri noista syytösistä Sipilä sai puhtaat paperit ei ollu jäävi ,mutta nää punavihreät syyttäjätoimittajat vain jatkuvasti siitä jankkaa, sehän näillä ylen lautakasa ja terrame jutuilla onkin tarkoitus kun asiakysymyksistä ei löydy virheitä, Suomen talous on jyrkässä nousussa ylöspäin se halutaan peittää!

        Vedä juntti välillä happea aivotoiminnan elvyttämiseksi. Katsos kun toimittajat kuten myös yle sai puhtaat paperit syytteistä missä syytettiin jääviyssyytteistä. Ei virheen virhettä siltä osin mutta huom. yle millä viitattiin Jääskeläiseen sai "tuomion" poliitikon painostuksen taipumiseen mistä ao. sai myös "tuomion".

        Yhteenvetona. Toimittajat saivat puhtaat paperit ja ainoat jotka sai korvalämmintä oli Sipilä ja Jääskeläinen. Tietäisit jos olisit seurannut uutisia.

        Anteeksi häiriö herra massapostaava pakkomielteiden orja ole hyvä ja jatka massapostaamistasi missä kirjoitat parhaimmillaan satoja kertoja saman viestin uudestaan.

        ps. Käy joskus huviksesi lukemassa Suomenmaa lehden kommentteja. Miksi, siksi että viestisi ovat 100%:n identtisiä sisällöltään niillä sivuilla kirjoittavien lestadiolaiskepujen joiden Sipilä palvonta ei ole koskaan ollut terveellä pohjalla eikä koskaan tule olemaan. Mikä naurettavinta mielipiteet kääntyy sillä nanosekunnilla kun Sipilä aina paitansa kääntää kuten sinäkin. Sillä erolla että sinä käyt niin hitailla että tulet aina jälkijunassa verrattuna muihin. Esim. alkoholilakiuudistus jota vastusti Pekkarinen hänen eroaan vaadittiin Suomenmaan kommenteissa syytellen samalla tavalla kuin kaikkia muitakin "Sipilän vihollisia". Kun samainen lakiuudistus hiukan ennen maaliaan yllättäen meni perseelleen kun kepuilla muuttui mieli, arvaa mitä samat jotka Pekkarisen eroa vaativat aikaisemmin sanoivat? No tietenkin kehuivat taivaaseen lakiuudistuksen perumista. Tätä leiriä sinäkin edustat. Perseennuolija joka vaihtaa mielipiteensä sillä sekunnilla kuin suuret johtajat sen tekevät. Asia kuin asia sain sam lopputulos.
        Ja mitä Sipilän kumartamiseesi tulee jos et ole huomannut kepuleiri vaalitappion ja mm. yle-sekoilun jälkeen miettii potkitaanko Sipilä pihalle nyt vai myöhemmin. Mitä jos kävisit edellisiä kivittämään muiden kaltaisesti tavoin. Väyrynenkin kunniapuheenjohtajan kivitettävien listoilla koska ei kuulu Sipilän lemppareihin. Mitä tekee sitten sinun kaltaiset lampaat no haukkuu Väyrysen joka vaatii Sipilää hylkäämään kokoomuspolitiikan palaten alkioon. Aatesokeus on tuttua puoluepolitiikassa mutta kun siihen yhdistetään yksi suomen sairaimmista uskonnoista lopputulos on sairain mahdollinen. Mitä edellisellä tarkoitan siitä sinä saat selvyyden katsomalla peiliin.


      • ei-kommunistiä
        massapost.häirikölle kirjoitti:

        Vedä juntti välillä happea aivotoiminnan elvyttämiseksi. Katsos kun toimittajat kuten myös yle sai puhtaat paperit syytteistä missä syytettiin jääviyssyytteistä. Ei virheen virhettä siltä osin mutta huom. yle millä viitattiin Jääskeläiseen sai "tuomion" poliitikon painostuksen taipumiseen mistä ao. sai myös "tuomion".

        Yhteenvetona. Toimittajat saivat puhtaat paperit ja ainoat jotka sai korvalämmintä oli Sipilä ja Jääskeläinen. Tietäisit jos olisit seurannut uutisia.

        Anteeksi häiriö herra massapostaava pakkomielteiden orja ole hyvä ja jatka massapostaamistasi missä kirjoitat parhaimmillaan satoja kertoja saman viestin uudestaan.

        ps. Käy joskus huviksesi lukemassa Suomenmaa lehden kommentteja. Miksi, siksi että viestisi ovat 100%:n identtisiä sisällöltään niillä sivuilla kirjoittavien lestadiolaiskepujen joiden Sipilä palvonta ei ole koskaan ollut terveellä pohjalla eikä koskaan tule olemaan. Mikä naurettavinta mielipiteet kääntyy sillä nanosekunnilla kun Sipilä aina paitansa kääntää kuten sinäkin. Sillä erolla että sinä käyt niin hitailla että tulet aina jälkijunassa verrattuna muihin. Esim. alkoholilakiuudistus jota vastusti Pekkarinen hänen eroaan vaadittiin Suomenmaan kommenteissa syytellen samalla tavalla kuin kaikkia muitakin "Sipilän vihollisia". Kun samainen lakiuudistus hiukan ennen maaliaan yllättäen meni perseelleen kun kepuilla muuttui mieli, arvaa mitä samat jotka Pekkarisen eroa vaativat aikaisemmin sanoivat? No tietenkin kehuivat taivaaseen lakiuudistuksen perumista. Tätä leiriä sinäkin edustat. Perseennuolija joka vaihtaa mielipiteensä sillä sekunnilla kuin suuret johtajat sen tekevät. Asia kuin asia sain sam lopputulos.
        Ja mitä Sipilän kumartamiseesi tulee jos et ole huomannut kepuleiri vaalitappion ja mm. yle-sekoilun jälkeen miettii potkitaanko Sipilä pihalle nyt vai myöhemmin. Mitä jos kävisit edellisiä kivittämään muiden kaltaisesti tavoin. Väyrynenkin kunniapuheenjohtajan kivitettävien listoilla koska ei kuulu Sipilän lemppareihin. Mitä tekee sitten sinun kaltaiset lampaat no haukkuu Väyrysen joka vaatii Sipilää hylkäämään kokoomuspolitiikan palaten alkioon. Aatesokeus on tuttua puoluepolitiikassa mutta kun siihen yhdistetään yksi suomen sairaimmista uskonnoista lopputulos on sairain mahdollinen. Mitä edellisellä tarkoitan siitä sinä saat selvyyden katsomalla peiliin.

        Höpöhöpö mitäne muka tuollaiset puolueelliset toimittajatuomarit on muutakuin punakonetta, kyllä ne tutkimukset pitäisi tehdä aivan ulkopuoliseten tutkijoiden joka ei ole mikään toimittaja , ensin pitää tarkistaa puoluetausta ettei käy niiku nyt että tutkimuksen tekeekin entinen taistolainen!


      • petraa__
        ei-kommunistiä kirjoitti:

        Höpöhöpö mitäne muka tuollaiset puolueelliset toimittajatuomarit on muutakuin punakonetta, kyllä ne tutkimukset pitäisi tehdä aivan ulkopuoliseten tutkijoiden joka ei ole mikään toimittaja , ensin pitää tarkistaa puoluetausta ettei käy niiku nyt että tutkimuksen tekeekin entinen taistolainen!

        Yle-kohun alkaessa siitä, että KEPULAINEN pääministeri piti puhuttelun ylen päätoimittajalle (EX-KESKUSTALAINEN) joka hätäpäissään laski allensa hiljentäen koko ylen mitä Sipilään tulee, mitä luulet miten uskottavalta puolueellisuusväitteesi ko. tapauksessa on? Jos jätetään mainitsematta kuinka ennen Sipilän itkupotkuraivareita mistä yle-kohu todellisuudessa alkoi miltä sinulta vaikuttaa kuinka ylen päätoimittaja (EX-KESKUSTALAINEN) antoi KESKUSTALAISELLE Sipilälle ylen käyttöön palopuheiden pitoon parhaana katseluaikana? Kun edellisen palveluksen KESKUSTALLE jälkeen KESKUSTALAINEN pääministeri soittaa ja sanoo mitä yle painaa ja mitä ei mitä EX-KEPULAINEN kiltisti totteli uhaten toimittajia potkuilla jos he uskaltautuvat KESKUSTALAISESTA pääministeristä juttuja kirjoittamaan.

        Malta nyt pari vuotta vielä odottaa kunnes media nostaa taas persujen päitä seipään nokkaan harakoiden nokittavaksi. Sinä olet yksi heistä.

        Parempia provoja kiitos jos saa toivomuksia esittää. Tympäisee vastata lähinnä säälistä.


      • pois-puniikit
        petraa__ kirjoitti:

        Yle-kohun alkaessa siitä, että KEPULAINEN pääministeri piti puhuttelun ylen päätoimittajalle (EX-KESKUSTALAINEN) joka hätäpäissään laski allensa hiljentäen koko ylen mitä Sipilään tulee, mitä luulet miten uskottavalta puolueellisuusväitteesi ko. tapauksessa on? Jos jätetään mainitsematta kuinka ennen Sipilän itkupotkuraivareita mistä yle-kohu todellisuudessa alkoi miltä sinulta vaikuttaa kuinka ylen päätoimittaja (EX-KESKUSTALAINEN) antoi KESKUSTALAISELLE Sipilälle ylen käyttöön palopuheiden pitoon parhaana katseluaikana? Kun edellisen palveluksen KESKUSTALLE jälkeen KESKUSTALAINEN pääministeri soittaa ja sanoo mitä yle painaa ja mitä ei mitä EX-KEPULAINEN kiltisti totteli uhaten toimittajia potkuilla jos he uskaltautuvat KESKUSTALAISESTA pääministeristä juttuja kirjoittamaan.

        Malta nyt pari vuotta vielä odottaa kunnes media nostaa taas persujen päitä seipään nokkaan harakoiden nokittavaksi. Sinä olet yksi heistä.

        Parempia provoja kiitos jos saa toivomuksia esittää. Tympäisee vastata lähinnä säälistä.

        Eikös pitäisi kaikkien toimittajien poliittinen tausta katsoa ennekuin juttuihn uskoo on ne niin värittyneitä, jos ylestä tutkimuksen tehnyt Mäenpää on tauostoiltaan taistolainen niin voiko siis tutkimus olla puolueeton, sanoppa sinä kun luulet olevasi viisaanpi muita?


      • sytädevellatsel
        pois-puniikit kirjoitti:

        Eikös pitäisi kaikkien toimittajien poliittinen tausta katsoa ennekuin juttuihn uskoo on ne niin värittyneitä, jos ylestä tutkimuksen tehnyt Mäenpää on tauostoiltaan taistolainen niin voiko siis tutkimus olla puolueeton, sanoppa sinä kun luulet olevasi viisaanpi muita?

        Miten sinä onnistutkin esittämään kerta toisensa jälkeen mitä idioottimaisempia kysymyksiä joilla lähinnä korostat vain omaa yksinkertaisuuttasi?

        Tiedät edemmän kuin hyvin kuinka esim. näillä lakeuksilla toimittajan paikan saaminen edellyttää keskustapuolueen jäsenkirjaa muuten jää työpaikka saamatta. Koskee monen monta muutakin virkaa varsinkin kunnan viroissa ehdoton vaatimus keskustan jäsenyys. En kehtaa edes nimeä sanoa paikallislehdelle jonka jutut menee painoon vasta sitten kun paikalliset kepulaiset lehden hallinnossa ovat jutut lukeneet ja ne hyväksyneet. Kyseessä siis ns. "paikallislehti" jonka pitäisi kertoa tasapuolisesti ilman sensuuria alueen uutisista sen ollessa todellisuudessa puolueellinen puoluepoliittinen julkaisu. Aikoinaan potkivat jopa toimittajia pihalle jotka eivät edellisten ohjeiden mukaan toimineet eli pohjoiskorea tyylin mukaisesti korvaten puolueen edustajalla joka edustaa samaa puoluetta kuin julkaisun johtoportaan edustajat.
        Se, että valtakunnasta löytyy lehtiä joiden toimittajilta ei vaadita keskustapuolueen jäsenkirjaa ne sinä ahdasmielinen puoluerasisti voit jättää lukematta jotta voit elää kepukuplassasi. Pysy jatkossakin Suomenmaa lehden lukijana ja jätä ne iltapäivälehdet yms. lukematta etkö sinä tiedä että niiden lukemisesta joutuu helvettiin?

        Sisällisota oli ja meni jo lahtari. Nyt on menossa uskonsota lestakepujen äänestäessä kaappikokoomuslaisen johtajakseen joka ensitöinään hautasi alkion haudattuaan sitä ennen oppositiossa maakuntamallin. Sen jälkeen hautasi kepulaisten pyhänlehmän julkisen terveydenhuollon avaten yksityisille ovet auki suomen sotemarkkinoille kun kokoomuskaveri niin nätisti pyysi. Se toinen kepulaisten pahin pelko eduskuntavaalien alla mutta minkäs teet kun keput pakotti Sipilän kaivamaan hautaamansa maakuntamallin ja junttaamaan sen maaliinsa tai on entinen pj. Onneksi tulee laki joka pakottaa ulkomaalaiset pörssikeinottelijat maksamaan veronsa suomeen. Tai siis niin Sipilä lupasi ja eihän Sipilä lupauksiaan jätä toteuttamatta eihän..?
        Niin että mitä jos nettisaasteen luomisen sijaan menisit vironkielen iltakursseille että osaat sanoa attendon hoitokodissa ulkomaalaisille hoitajille kuinka sinulla on ollut paskat housuissa jo kaksi päivää. Sellaista suomea se sinun suuri johtajasi on rakentamassa varaudu.


      • makeat-naurut
        sytädevellatsel kirjoitti:

        Miten sinä onnistutkin esittämään kerta toisensa jälkeen mitä idioottimaisempia kysymyksiä joilla lähinnä korostat vain omaa yksinkertaisuuttasi?

        Tiedät edemmän kuin hyvin kuinka esim. näillä lakeuksilla toimittajan paikan saaminen edellyttää keskustapuolueen jäsenkirjaa muuten jää työpaikka saamatta. Koskee monen monta muutakin virkaa varsinkin kunnan viroissa ehdoton vaatimus keskustan jäsenyys. En kehtaa edes nimeä sanoa paikallislehdelle jonka jutut menee painoon vasta sitten kun paikalliset kepulaiset lehden hallinnossa ovat jutut lukeneet ja ne hyväksyneet. Kyseessä siis ns. "paikallislehti" jonka pitäisi kertoa tasapuolisesti ilman sensuuria alueen uutisista sen ollessa todellisuudessa puolueellinen puoluepoliittinen julkaisu. Aikoinaan potkivat jopa toimittajia pihalle jotka eivät edellisten ohjeiden mukaan toimineet eli pohjoiskorea tyylin mukaisesti korvaten puolueen edustajalla joka edustaa samaa puoluetta kuin julkaisun johtoportaan edustajat.
        Se, että valtakunnasta löytyy lehtiä joiden toimittajilta ei vaadita keskustapuolueen jäsenkirjaa ne sinä ahdasmielinen puoluerasisti voit jättää lukematta jotta voit elää kepukuplassasi. Pysy jatkossakin Suomenmaa lehden lukijana ja jätä ne iltapäivälehdet yms. lukematta etkö sinä tiedä että niiden lukemisesta joutuu helvettiin?

        Sisällisota oli ja meni jo lahtari. Nyt on menossa uskonsota lestakepujen äänestäessä kaappikokoomuslaisen johtajakseen joka ensitöinään hautasi alkion haudattuaan sitä ennen oppositiossa maakuntamallin. Sen jälkeen hautasi kepulaisten pyhänlehmän julkisen terveydenhuollon avaten yksityisille ovet auki suomen sotemarkkinoille kun kokoomuskaveri niin nätisti pyysi. Se toinen kepulaisten pahin pelko eduskuntavaalien alla mutta minkäs teet kun keput pakotti Sipilän kaivamaan hautaamansa maakuntamallin ja junttaamaan sen maaliinsa tai on entinen pj. Onneksi tulee laki joka pakottaa ulkomaalaiset pörssikeinottelijat maksamaan veronsa suomeen. Tai siis niin Sipilä lupasi ja eihän Sipilä lupauksiaan jätä toteuttamatta eihän..?
        Niin että mitä jos nettisaasteen luomisen sijaan menisit vironkielen iltakursseille että osaat sanoa attendon hoitokodissa ulkomaalaisille hoitajille kuinka sinulla on ollut paskat housuissa jo kaksi päivää. Sellaista suomea se sinun suuri johtajasi on rakentamassa varaudu.

        Hyvinäpä osui sinuun tuo puniikit pois kiroitus, se koira älähtää johon kalikka osuu passaapi hyvin, aloitit kauheen vaahtoomisen ilman mitään järkevää asiaa!


      • Lahtarille
        makeat-naurut kirjoitti:

        Hyvinäpä osui sinuun tuo puniikit pois kiroitus, se koira älähtää johon kalikka osuu passaapi hyvin, aloitit kauheen vaahtoomisen ilman mitään järkevää asiaa!

        Niin, ainahan sinua naurattaa kun sinulla menee jauhot suuhun etkä kykene sanomisiasi puolustamaan milllään tavalla. Noin se aina menee ja tulee menemään. Alat nimittelemään ja ilkkumaan kun et muuhun kykene. No niin, koiralle heitettiin taas keppi juokse perään kuolaava rakki.


      • makeat-naurut
        Lahtarille kirjoitti:

        Niin, ainahan sinua naurattaa kun sinulla menee jauhot suuhun etkä kykene sanomisiasi puolustamaan milllään tavalla. Noin se aina menee ja tulee menemään. Alat nimittelemään ja ilkkumaan kun et muuhun kykene. No niin, koiralle heitettiin taas keppi juokse perään kuolaava rakki.

        Olen silti edelleen sitä mieltä että ylen pitää pysyä haktoissa uutisoinneissaan, eikä toimittajien omien mielikuvien mukaan uutisoija, nyt on ylellä toivoa paremmasta kun ne muutamat syyttäjätoimittajat on irtisanoutuneet, huraa huraa huraa!


      • haktoja
        makeat-naurut kirjoitti:

        Olen silti edelleen sitä mieltä että ylen pitää pysyä haktoissa uutisoinneissaan, eikä toimittajien omien mielikuvien mukaan uutisoija, nyt on ylellä toivoa paremmasta kun ne muutamat syyttäjätoimittajat on irtisanoutuneet, huraa huraa huraa!

        Voi pientä kun se yle sai vapauttavan tuomion uutisoinnistaan syyllistymättä virheellisen tiedon levitykseen ja ainoat osapuolet jotka saivat korvalämmintä oli Jääskeläinen ja Sipilä. huraa huraa huraa!


      • makeat-naurut
        haktoja kirjoitti:

        Voi pientä kun se yle sai vapauttavan tuomion uutisoinnistaan syyllistymättä virheellisen tiedon levitykseen ja ainoat osapuolet jotka saivat korvalämmintä oli Jääskeläinen ja Sipilä. huraa huraa huraa!

        Älä viiti miten muka toimittajat voi antaa itselleen vapauttavan tuomion eihän korppi korpin silmää noki, pitää olla ulkopuolinen arvioija ja taustoiltaa ei mikaan taistolainen!


    • MegamokaKempelleestä

      Siellä on "takametsien agraari-konservatiivilla" vain huono omatunto Sipilän puolesta , kun normaalissa toimittajatyössä ja tosiasioiden uutisissa näkee vain syytöstä joka lauseessa ja joka artikkelissa ja varmaan lastenhuoneen seinälläkin .

      Ihmekös tuo, kun koko maailma tietää ja on uutisoinut että Suomen pääministeri on yritänyt kahlita vapaata tiedonvälitystä.

      • ei-puniikki

        Minä ainakin haluan että uutiset on totuudenmukaisia eikä punalasien läpi värittyneitä, ylellä on paljon ollu vääriä ja vihjailevia uutisia, hyviä esimerkkeja nää lautakasa ja terrame huuhaajutut!


      • Lahtarille
        ei-puniikki kirjoitti:

        Minä ainakin haluan että uutiset on totuudenmukaisia eikä punalasien läpi värittyneitä, ylellä on paljon ollu vääriä ja vihjailevia uutisia, hyviä esimerkkeja nää lautakasa ja terrame huuhaajutut!

        Eikö ole mielenkiintoista lautakasasta tuli potkut kuten tekstiviestistä tukiaiselle mutta miten kävi kun pääministeri hiljensi ylen mistä jäi myös kiinni? No ei mitenkään mitä nyt kepulaiset Kääriäisen tavoin alkoi miettimään missä välissä Sipilä potkitaan palliltaan pois heti vai myöhemmin. Mitä edellä yritän esille tuoda on se, että Sipilää poiketen aikaisemmat ministerit kohujen keskellä on kohdeltu silkkihansikkain siinä missä edeltäjät on potkittu pihalle paljon pienemmistä kämmäyksistä. Esim. Jätteenmäki, hänet potkittiin pihalle valehtelusta mikä on Sipilän tavaramerkki.


      • ei-puniikki

        Noo tuohan vain osoittaa sen että ylen tuomaritoimittajat oli väärässä, joutuivatkin itse eroamaan kun alkoivat omia mielikuviaan esittään!


      • sipilän-arvo-nousi
        Lahtarille kirjoitti:

        Eikö ole mielenkiintoista lautakasasta tuli potkut kuten tekstiviestistä tukiaiselle mutta miten kävi kun pääministeri hiljensi ylen mistä jäi myös kiinni? No ei mitenkään mitä nyt kepulaiset Kääriäisen tavoin alkoi miettimään missä välissä Sipilä potkitaan palliltaan pois heti vai myöhemmin. Mitä edellä yritän esille tuoda on se, että Sipilää poiketen aikaisemmat ministerit kohujen keskellä on kohdeltu silkkihansikkain siinä missä edeltäjät on potkittu pihalle paljon pienemmistä kämmäyksistä. Esim. Jätteenmäki, hänet potkittiin pihalle valehtelusta mikä on Sipilän tavaramerkki.

        Jeejee meillä on ny jämerä pääministeri , punavihreät toimittajat saavatkin saavat itse lähteä vääristä jutuistaan!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe