Kerro hänestä

Yöllisetajatukset

Kerro millainen hän on.. Puoliso, ihastus, oma rakas.. Hän jota et pysty olla ajattelematta ja jonka kuva pyörii mielessäsi jatkuvasti.

69

2451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KerroKerro

      Kerro itse?

    • Höpsööntynyt

      Älykäs, hyväsydäminen, hieman salaperäinen, sporttinen, kaunis, vauhdikas, aikuismainen, nuorekas, hymyileväinen, kärsimätön, söpö, hauska... Jolloin tavalla hän on myös surullinen ja ulkopuolinen, eikä saa toteutettua itseään täysillä. On hänessä myös kapinahenkeä ja oman tien kulkijuutta.

      • Yksivähäntuollainen

        Minne tämä <3


      • Höpsööntynyt
        Yksivähäntuollainen kirjoitti:

        Minne tämä <3

        Kyseinen ihana nainen vaikuttaa pääkaupunkiseudulla. Hän on ihanan näköinen. Vähän poikamainen, mutta silti naisellinenkin. Olen kuvitellut häntä heteroksi ja ehkä hän hetero onkin. Haluaisin kyllä häntä vaikka heti halata ja pussailla. Argh. Näen hänet seuraavan kerran milloin lie kuukausien päästä :-(


      • Höpsööntynyt

        Taidan sittenkin tappaa ihastukseni :-( Ei tässä riutumisessa ole mitään järkeä. Olen ollut tänään ihan sekaisin ja miettinyt vain häntä. Koko päivä on mennyt hukkaan, enkä ole saanut muita töitäni tehdyksi. Parempi keskittyä vaikka hiton konmarittamiseen ja viherkasveille puhumiseen. :-(

        Missään ei edes tunnu olevan keskusteluseuraa naisten välisistä ihastumisista ja rakastumisista puhumiseen. Kaikki nettiryhmät ovat ihan kuolleita.


      • Höpsööntynyt

        Aiemmin luulin häntä heteroksi (mikä hän saattaa ollakin), mutta silloin ihmettelin hänen poikamaisuuttaan ja ihmettelin miksei hän halua korostaa naisellisuuttaan. Yhteisessä projektissa olen myös ollut järkyttynyt hänen dominoivuudestaan, vaikka hän onkin huomaavainen ja taitava. Nyt tajuan, että hänen dominoivuutensakin on herättänyt mielessäni tunteen hänen miehisyydestä. Hän saa minussa aikaan alistuvuutta. Erittäin harvoin minulle käy niin suhteessa muihin naisiin. Olen täysin hämmentynyt. Toisaalta kyseinen nainen on useita kertoja maininnut minun olevan herkkä. Välillä minusta tuntuu, että hän jopa alleviivaa minun herkkyyttä ja haurautta. Toisaalta ammatillisesti hän tuntuu ajavan minua eteenpäin aika aggressiivisestikin. Vaikea juttu.


    • meninytnäin

      Kaunis, herkkä, taiteellinen, ihana, persoonallinen ja kaikin puolin unelmien nainen. Hänen näkemisensä ja läsnäolonsa oli aivan liikaa minulle, jalat lähtivät alta. Harmillista, että selvisi lopulta että on miehen kanssa, vaikka silmäpeliä oli jatkuvasti ja käyttäytyi kuin olisi ihastunut minuun.

      • Tuoksukynttiläiselle

        Näinpä... Naimisissa miehen kanssa. Toivon vain että on onnellinen.


    • TerveisinJääräpäinen

      Älykäs, hyvännäköinen, tyylikäs, huumorintajuinen, erikoinen, vaikea, ei-tavoiteltavissa, aina niin kiireinen, hyvää seuraa sängyssä, Turkulainen ja erittäin pidättyväinen ja ajatuksiinsa uppoutuva, mutta tästä huolimatta hulluna mietin tätä naista täällä vieläkin.

    • Unclassified

      Itsevarma, 'cool', pukeutuu vaihtelevasti naisellisesti ja rennon jätkämäisesti, mutta ei silti yritä olla 'mies', hauska, rentoa seuraa, mutta samalla vaikea lukea, kiireinen ja joskus mietin muistaako ottaa aikaa myös itselleen? Kaunis.

    • sinnelänteen

      Hän on jumalattoman seksikäs. Muuta en pysty sanomaan, saisin kirjoittaa tätä iät ja ajat. Kaunis ihminen ja kaunis sielu. Unelmanaiseni. ♥

    • Ehkävaankaveri

      Ihana, salaperäinen, kaunis, vahva nainen. Tuntuu, että hänellä on Jatkuvasti menoja ja tekemistä, silti vaikuttaa kuin jotain puuttuisi. Haaveilee jostain muusta. Tekee enemmän kuin tarvitsisi, muidenkin puolesta, tahtoisin sanoa hänelle että hidasta, anna aikaa itsellesi ja omille ajatuksillesi. Ehkä tahallaankin pitää itsensä kiireisenä töiden ja muiden tekemisten avulla.. Taiteellinen ja määrätietoinen, tahtoo pitää langat omissa käsissään. Minä tahtoisin olla se ihminen jonka kanssa hän voisi menettää kontrollin edes hetkeksi :) "ihminen jonka kanssa on hyvä olla"..

    • KiitosSinulle

      Lämmin, älykäs, persoonallinen, hyväsydäminen, auttavainen, tosi söpö, aivan ihanat silmät, kauniit kädet, ihana vartalo, todella kiihottava, todellinen päiväuni <3

    • Minneköhöntiemmekäy

      Erittäin kaunis sielu, syvällinen, fiksu ja hauska.

    • SuddenlyYou

      Taiteellinen, suloinen, syvällinen, kiltti... Erittäin kiehtova persoona. Salaa ihailen.

    • soriettä__

      Ihana, tärkeä ihminen mulle. Kun ei olisi aina se ylimääräinen osapuoli paikalla.

      • Höpsööntynyt

        Mullakin on sama ongelma, että yksi ylimääräinen korva- ja silmäpari on aina läsnä. Toisaalta olisin kyllä varmasti ihan paniikissa, jos joutuisin olemaan kaksin ihastukseni kohteen kanssa. Pyörtyisin ehkä... Tai saisin paniikkikohtauksen :-(

        Tilanne on mulle erityisen hankala, koska en ole koskaan aiemmin ihastunut naiseen, eikä mulla siis ole mitään kokemusta romanttisista hetkistä naisen kanssa. Lisäksi tässä ihastukseni kohteessa on muutakin "outoa". Hän on aika dominoivan oloinen. Yleensä minä olen ihastunut ei-dominoiviin ihmisiin ja ollut pikemmin itse se tilanteiden aktiivinen osapuoli. Tämä olisi siis toinen syy, miksi olisin todella tuntemattomalla maaperällä, jos joutuisin tapaamaan ihastukseni kohdetta kahden kesken. Kaiken kukkuraksi mulla on taustallani vielä sellainen kokemus, että yksi minulle ennestään tuttu nainen yritti, voisi sanoa, väkivalloin ottaa minuun seksuaalista kontaktia.

        No, onneksi pilvilinnoissa yksin piehtaroiminen on kohtuullisen turvallista eikä edes maksa mitään :-(


    • Hmmmmmmmmm

      Yritin miettiä jotain ihmistä josta kirjoittaa ja tajusin ettei sellaista ole. Kukaan ei ole viimeaikoina tehnyt suurta vaikutusta, ex-ihastuksestakin olen päässyt jo ilmeisesti yli. Symppiksiin tytsyihin olen törmännyt, heidän kanssaan on ollut kiva vaihtaa ajatuksia ja vähän niitä kahdenkeskeisiä hymyjäkin ;) Kesä tuonut ihmiset ulos ja vapauttanut myös ajatukset. Tuntuu että voisin hyvin olla sinkku taas seuraavat viisi vuotta, mikäs siinä kun ei ole mitään salailtavaa, asiat hyvällä mallilla ja pää täynnä unelmia.

    • Kultani_____

      Älykäs, sydämellinen, eettinen, terveysintoilija, liikunnallinen, vilkas, innostuessaan höpöttäväinen, idearikas, hoikka, poikamainen, esteettisellä tavalla naisellinen, salaperäinen, rauhallinen, määrätietoinen, johtajatyyppi, kotona viihtyvä, joskus surumielinen, rohkea, harkitseva, sekä sosiaalinen että rauhaa tarvitseva, esteetikko, urbaani, pitkään kaapissa elänyt, minun mielestä vähän rajoittunut (elämäntavoiltaan yms.), innokas, vahvasti eroottinen, hellyyttä rakastava, hyvä ystävä, siisti, järjestelmällinen, dominoiva...

    • Pururadankevät

      Kaunis nainen sisältä ja ulkoisesti. Maailman paras äiti lapsilleen. Toivottavasti joskus vielä kumppanini

    • Listheletter

      Kaunis persoonallisella ja hiukan kulmikkaalla tavalla, sinisimmät silmät, hoikka ja hiukan androgyyni olematta yhtään miehekäs, tumma. Voisi pukeutua säkkiin ja näyttää hyvältä mutta kantaa kivat vaatteensa upeasti ja rennosti. Puhelias ja sosiaalinen mutta peittää jotain, kertoo kyllä mutta ei päästä lähelle. Ystävällinen ja kohtelias, ei kuitenkaan kosketa helposti. Suomenruotsalaisen suomen puhuminen tuo perhosia vatsaan... Oli työkaveri ja päivien ilo ja piristys mutta suuntasi muualle haaveidensa perässäja toteuttaa nyt ammatillisia toiveitaan. Satunnaisesti nähdään ja välillä muistan ja kaipaan, koskaan en unohda.

    • Selitänyt

      Oletko joskus ajatellut tappaa minut? Miksi sellaista käy mielessäsi?

    • Ällistynyt

      Hän on minuun ihastunut, vaikkei saisi olla. Pitkään minulla on mennyt asian hoksaamiseen. Nyt mietin, voisinko vielä tässä iässä vaihtaa seksuaalista suuntautumistani. Hän on kyllä aika ihana... <3...

      • Mistäkiikastaa

        Miksi ei saisi olla?


      • Samassatilanteessa

        Ehkä sinun ei täysin tarvitse sitä suuntautumistasi "vaihtaa" kun tälle palstallekin oot eksynyt ;) rohkeasti vaan nyt annat itsellesi luvan ja mahdollisuuden ajatella ja tuntea juuri mitä haluat. Millainen "hän" sitten on ja mistä/miten olet huomannut ihastuksen? Ei taida olla yksipuolista :)


      • ainavaansinö

        Mistä tiedät hänen olevan ihastunut sinuun? Onko hän sen sinulle sanonut suoraan? Itse joskus luin väärin erästä ihmistä ja kas kummaa, olin lukenut väärin!
        Mutta, taidat sinäkin olla ihastunut häneen. ;)


    • Rakastansuaforeverrr

      Hän on ihastukseni. Olen niin ihastunut. Tätä on jatkunut jo niin monta vuotta ja hän on mielessäni. Mutta tämä on ikuisesti yksipuolista rakkautta. Koska hän on varattu.

    • Sunhymystämävoimaannun

      Tod.näk hetero, varattu, huomattavasti mua vanhempi, hieman ujo ja varautunut, paremmin tutustuessa kuitenki puhelias ja avoin, erittäin syvällinen, terveysintoilija, henkisellä tasolla sielunkumppanini, omistaa maailman ihanimman naurun, söpö, pieni, ihana halata <3 tekee mut onnelliseksi pelkällä olemassa olollaan ja samaan aikaan tekee mut niin yksinäiseksi, epätoivoiseksi ja säälittäväksi.

    • lyölisää__

      hyvältä tuntuu

    • aurinkopaistaasinnekin__

      kermanekan takana piilossa 4ever

    • SociallyAwkwardPenguin

      Voi voi, hassun ihastumisen olen itselleni saannut, melko varmasti heteroon vielä, mutta hän on vaan niin kaunis silmissäni, harmi vain etten näe häntä kuin matkalla töihin hetkellisesti. Tunnistan hänen rastatkin jo kaukaa nykyään. Ehkä jonain päivänä uskaltaudun vaikka puhumaan hänelle..

    • saavuttamatonihastus

      Pieni, söpö, herkkä, hieman ujo, joka kerta järkytyn hänen kauneudestaan yhä uudelleen kun näen. Haluaisin vain unohtaa hänet :( yli vuosi mennyt ja vieläkin mielessä joka päivä

    • Joskustunsin

      Kauneinta mitä oon koskaan nähnyt... Ruskeat silmät, joihin jää pakosta kiinni... Kauneimmat kädet joihin olisi niin tehnyt mieli kiinnittyä, eikä koskaan päästää irti... Käsivarttasi peittävät pitkät ihokarvat tekivät sinusta vastustamattoman erikoisen... kaulalinjasi sai mieleen joutsenen... Uskollisuutesi ystävänä järkkymätön, vaikka olimme kuin yö jä päivä... Toivottavasti olet edelleen se sama ihminen jonka minä joskus tunsin...

    • Törmännyt

      Voin kun tietäisinkin enemmän! Hän on Mikkelistä, hiuksiltaan hopeanharmaa ja mallia taakse vähän sliipattu, vaalea farkkutakki, mustat farkut/housut... Pliis näe tämä, jooko?

    • Seireeni41

      Ruskeat silmät, pituiseni, maskuliininen ja todella kaunis, karismaattinen, ihana, puhelias, suorasanainen ja vähän dominoiva, ehkä hieman outo mutta upein olento, jonka olen koskaan kohdannut. En tiedä mitä teen, olen avuton luonasi ja kun olet poissa. Jännitän kauheasti näkemistäsi, olethan ensimmäinen nainen, kuka aiheuttaa minussa romanttisia ja näin suuria tunteita, mutta sitä et tiedä, vielä. Oon hulluna suhun, etkö huomaa? Toivottavasti mä en ole sulle vain sellainen, kenen kanssa on kiva suudella ja sitten jätät mut. Miksi et ota yhteyttä? Enkö ole mieleisesi kuitenkaan? Hki

      • Mixedsignals

        Mitä jos toinen miettii samaa et miksi et ota yhteyttä? ;)


    • Höpsööntynyt__

      Minä en ole tänään pystynyt olla ajattelematta ihastukseni kohdetta. Ihan kamalia tällaiset koko päivän kestävät ajatusjumit :-( Olisi niin ihanaa tehdä monia asioita hänen kanssaan, ihan tavallisia ja jotain vähän harvinaisempaakin. Toivon hänellä olevan mukava ja rentouttava kesäloma. Hän on söpö ja ehkä kiltti. Välillä tiukkis, mutta huumorintajuinenkin. Tarkemmin ajateltuna hän saattaa olla vähän ujo, vaikka onkin myös rohkea. Jotain perin ristiriitaistakin hänessä siis on, mutta niinhän meissä monissa. Joskus mietin, olenko minä liian lapsellinen, villikko tai nuoruuteen juuttunut häneen verrattuna. Hän on siis minua vanhempi. Kun näin hänet ensimmäistä kertaa, niin ajattelin ensimmäisenä, että hän on siisti ja asiallinen aikuinen nainen. Tapaamisen aikana tein myös sellaisen havainnon, että hän on ystävällinen, empaattinen ja ammattitaitoinen. Hänellä on söpöt silmät ja ihana hymy :-)

      • Höpsööntynyt__in_love

        Kappas... Tästäkin viestistäni on jo kulunut melkein viikko. Eipä ole mennyt taaskaan päivääkään, ettenkö olisi ihastukseni kohdetta ajatellut. Tahtoisin hassutella hänen kanssaan jollain tavalla. Minusta tuntuu, että häneltä irtoaisi pienet hassuttelut. Haluaisin myös kysyä häneltä 1001 kysymystä. Tahtoisin katsella, kun hän nukkuu. Ihan ensimmäiseksi tahtoisin ottaa hänen kauniista kädestään kiinni. Aika paljon tulee tosiaan häntä mietittyä...


    • Tietäisitpävaan

      Odottamattomana iskenyt ihastus. Sama työpaikka ja hiukan vaikea tilanne jo ikäeroonkin katsoen... Ja hänellä tuskin hajuakaan, että pidän myös naisista. Ehkä vielä joku päivä...

    • rakastunutP

      Ruskea silmäinen 45-vuotias blondi kaunotar. Rakastan kaikkea hänessä.ihanaa naurua, tuoksua, sitä miten hän puhuu minulle, miltä hänen huulensa tuntuvat huuliani vasten. Harmi vaan etten voi koskaan häntä itselleni kokonaan saada. Hän on varattu ja 20 vuotta minua vanhempi.

    • Ihanasinä

      Listaan kaikkea, miten häntä kuvailisin kummempia lauseita kirjoittelematta. Herttainen, kiltti, ilkikurisuutta pinnan alla, viisas, ajattelevainen, runollinen, taiteellinen, ymmärtäväinen, kaunis, mahdottoman suloinen, sielukkaat silmät, eloisa suu, hellä, sirot kasvot, upea lanteet, kapea vyötärö. Onnellinen olen kun hänet löysin <3

      • saasnähä

        Mistä hänet löysit? Tässä oli jotain tuttua. hmm...


    • IhanaanBrunetteen

      Höpsööntyneelle kysymys: onko hän naimisissa ja/tai onko hänellä sormuksia? Millä alalla työskentelette? (Ei tarvitse suoraan paljastaa, mutta anna joku vihje). Olenkohan ihastunut samaan naiseen? :/

      T. Rakastunut Helsingistä

      • Höpsööntynyt__

        Ei minun ikiomasta Ihanasta Naisesta saa tykätä kukaan muu 😒


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Ei minun ikiomasta Ihanasta Naisesta saa tykätä kukaan muu 😒

        Niinpä niin. Olen samaa mieltä. Mutta se mun ihastukseni on varattu. Ja ehket olekaan niin yksin sen hänen ihanuutensa "löytämisen" kanssa. Niihin ihanimpiin ihastuu kyllä yleensä useampikin. Ei voi mitään. :(


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Ei minun ikiomasta Ihanasta Naisesta saa tykätä kukaan muu 😒

        Kerro hänen sukunimensä 2. Ja 4. kirjain tai hänen nimensä 2. ja 4. kirjain tms. Kerron sitten, täsmäsikö. Jos ei täsmännyt, voimme tältä osin huoahtaa helpotuksesta. :) Tai kerro joku muu pikku detalji, jota kukaan ulkopuolinen ei tajua.


      • Höpsööntynyt__
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Ei minun ikiomasta Ihanasta Naisesta saa tykätä kukaan muu 😒

        Voin kyllä vihjata sen verran, että hän on tosi söpö ja suloinen 😉 Hänellä on nätit kädet, joilla hän tekee aina samanlaisen liikkeen, kun hän ei tykkää jostain asiasta. Kun hän punastuu, niin hänen poskensa muuttuvat vaaleanpunaisiksi. En ole nähnyt, että hänen kasvonsa lehahtaisivat tummanpunaisiksi. Hän vaikuttaa sekä rohkealta että ujolta. Kiukkuisena hän on melkoinen nalkuttaja 😁 Kun hän hymyilee oikein kunnolla, hänen koko kasvonsa hymyilevät. Suloinen pakkaus😍 Jos tiedät tällaisen naisen, niin hän on minulle varattu 😒😒😒


      • nalkuttajiinihastuneet
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Voin kyllä vihjata sen verran, että hän on tosi söpö ja suloinen 😉 Hänellä on nätit kädet, joilla hän tekee aina samanlaisen liikkeen, kun hän ei tykkää jostain asiasta. Kun hän punastuu, niin hänen poskensa muuttuvat vaaleanpunaisiksi. En ole nähnyt, että hänen kasvonsa lehahtaisivat tummanpunaisiksi. Hän vaikuttaa sekä rohkealta että ujolta. Kiukkuisena hän on melkoinen nalkuttaja 😁 Kun hän hymyilee oikein kunnolla, hänen koko kasvonsa hymyilevät. Suloinen pakkaus😍 Jos tiedät tällaisen naisen, niin hän on minulle varattu 😒😒😒

        Minunkin ihastukseni on kauhea nalkuttaja. En ole ottanut häneen pitkään aikaan yhteyttä, koska sain vastaukseksi useimmiten pelkkää nalkutusta (tai en mitään) 😁 Hän on minulle varattu.


      • nalkuttajiinihastuneet
        nalkuttajiinihastuneet kirjoitti:

        Minunkin ihastukseni on kauhea nalkuttaja. En ole ottanut häneen pitkään aikaan yhteyttä, koska sain vastaukseksi useimmiten pelkkää nalkutusta (tai en mitään) 😁 Hän on minulle varattu.

        Ja suuttuu varmasti kun lukee tämän 😍😉


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Voin kyllä vihjata sen verran, että hän on tosi söpö ja suloinen 😉 Hänellä on nätit kädet, joilla hän tekee aina samanlaisen liikkeen, kun hän ei tykkää jostain asiasta. Kun hän punastuu, niin hänen poskensa muuttuvat vaaleanpunaisiksi. En ole nähnyt, että hänen kasvonsa lehahtaisivat tummanpunaisiksi. Hän vaikuttaa sekä rohkealta että ujolta. Kiukkuisena hän on melkoinen nalkuttaja 😁 Kun hän hymyilee oikein kunnolla, hänen koko kasvonsa hymyilevät. Suloinen pakkaus😍 Jos tiedät tällaisen naisen, niin hän on minulle varattu 😒😒😒

        Sinulle varattu? Mutta eikös hän ole jo muutenkin varattu? Sormuksia? Kerro jotain lisää...mainitsemasi asiat sopivat moneenkin ihmiseen. Miksi hän on ollut niin kiukkuinen seurassasi? Tee joku ovela sanaleikki tai arvoitus, josta voisin tunnistaa. Sano joku pieni juttu hänen työpaikastaan, josta tunnistan.


      • Höpsööntynyt__
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Sinulle varattu? Mutta eikös hän ole jo muutenkin varattu? Sormuksia? Kerro jotain lisää...mainitsemasi asiat sopivat moneenkin ihmiseen. Miksi hän on ollut niin kiukkuinen seurassasi? Tee joku ovela sanaleikki tai arvoitus, josta voisin tunnistaa. Sano joku pieni juttu hänen työpaikastaan, josta tunnistan.

        Hän on kiukkuinen, kun/jos en tee niinkuin hän haluaa tai hän luulee, etten tee kuten hän haluaa tai pyri siihen suuntaan, mihin hän haluaa. Tämä on tosin minun tulkintaani. Joskus hän on tietysti ihan aiheesta kiukkuinen 😁 Hänen pitäisi olla nyt töissä eikä missään somessa. Minun toinen etunimeni päättyy a-kirjaimeen ja sukunimi n-kirjaimeen, kuten aika monilla suomalaisnaisilla 😂 Siinä teille sanaleikkiä. Nyt minulla on kiire loppupäivän ajan, joten suukkoja vaan teille 💋💋💋 Ihana nainen on minulle varattu!


      • nalkuttajiinihastuneet
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Hän on kiukkuinen, kun/jos en tee niinkuin hän haluaa tai hän luulee, etten tee kuten hän haluaa tai pyri siihen suuntaan, mihin hän haluaa. Tämä on tosin minun tulkintaani. Joskus hän on tietysti ihan aiheesta kiukkuinen 😁 Hänen pitäisi olla nyt töissä eikä missään somessa. Minun toinen etunimeni päättyy a-kirjaimeen ja sukunimi n-kirjaimeen, kuten aika monilla suomalaisnaisilla 😂 Siinä teille sanaleikkiä. Nyt minulla on kiire loppupäivän ajan, joten suukkoja vaan teille 💋💋💋 Ihana nainen on minulle varattu!

        Onneksi en ole oman ihastukseni kanssa samassa työpaikassa, koska siitä ei tulisi yhtään mitään 😁En suostuisi hänen komenneltavakseen eikä hän minun 💋


      • Höpsööntynyt_

        En minä hänelle ole vihainen.

        Kiukkuinen saatan toisinaan olla siksi, että jotkin asiat.... 😉 Helposti niistä on minulle tullut kuva, että hän ei edes pyri tiettyyn suuntaan tai edes tekemään asioita tietyllä tavalla, mutta useinkaan minulla ei ole ollut niistä tietoa tarpeeksi tai en ole tiennyt miksi tiettyjen asioiden pitää mennä niin kuin pitää, jotta jokin asia voisi mennä niin kuin on suunniteltu tai haluttu, mutta nyt minä tiedän, että kaikella on aina syynsä😉

        Vuosien saatossa olen oppinut tuntemaan hänen ajatusmaailmaansa ja toimintaansa hieman paremmin😉 Joten en myöskään ole niin kiukkuinen enkä katkera. Ymmärrän nyt asioita hieman toisin ja paremmin😉 Kiukkuisuus on johtunut siitä, että olen ollut aivan yllättynyt/en ole tiennyt miksi joku asia meni aivan toisin...ja sitten olen ollut aivan äärettömän surullinen tai itkenyt kuukausikaupalla, mutta niihin on aina ollut jokin syy mitä en ole tiennyt😀 Joskus olen ollut täysin shokissa kun asiat ovat menneet todella, todella oudosti😉 Siitä on kyllä jo vuosia aikaa enkä ole ymmärtänyt tai tiennyt syitä, seurauksia enkä sitä, että hän on tässä ollut mukana😉Mutta nyt minä ymmärrän häntä paremmin enkä ole vihainen ollenkaan, en tietenkään😉 Minunhan pitäisi olla kiitollinen hänelle monesta asiasta ja niin minä olenkin, ehkä hänellä on tullut epäilys, että olen hänelle vihainen?

        Mutta kyllä minä silti haluaisin käydä, tehdä ja harrastaa mitä haluan ja tehdä mitä haluan...syödä, juoda ja bilettää miten haluan 😉 Tuntuu, että aina joku haluaisi omia ja päättää mitä minä teen, mitä ja missä harrastan, ketä tapaan, minne menen... (Eikä minulla ole silti mitenkään millään tavalla pahat aikeet mielessäni..joskus jopa jotkut väärinkäsittävät asioita totaalisesti, tahallaan tai tahtomattaan) Se on hieman ahdistavaa🙁Kyllä hän on ajatuksissani silti harrastinpa tai tekisinpä mitä vaan😉 Ei se ole häneltä millään tavalla pois, hänellä on aina paikka sydämessäni😉Tykkään hänestä silti tosi paljon❤️ Kyllä hänkin tapailee ketä haluaa ja tekee mitä haluaa, miksi sitten minä en saisi tehdä niin😉😀 Liika vahtiminen ja omistaminen saa minut kyllä hieman kiukkuiseksi😉 Ymmärräthän, se on hieman ahdistavaa, vaikka tiedänkin, että hän tarkoittaa pohjimmiltaan vain hyvää...😀Omistaminen, mitä hän sillä oikeastaan tarkoittaa??? 😉 Ketään ei voi sillä tavoin omistaa, paitsi hieman leikillään, eihän? 😉 Vapaaehtoisestihan se tykkääminen tulee, eikö vain😉

        Hän on siis aivan suomalainen ja minä olen aivan suomalainen😉 Naisia olemme molemmat😀

        Minä olen liikaa somessa ja hän, no...mmm😉Hän on varmasti tosi kiireinen ja minä... kohta taas hieman kiireisempi😉😋 Hänen työtuttuihin olen tässä ilmeisesti törmäillyt😉

        Siivoilen ja järjestän tässä asuntoani ja vaatteitani😉 Kohta taas saa pukea jo syksyn vaatteet päällensä. Nyt vielä on niin lämmintä ja hikistä että😉 Hänellä on niin söpöt kesävatteet😋😋😋

        En ole mikään nalkuttaja, en sitten ollenkaan, mutta todellakin liika vahtaaminen ja omiminen on ahdistavaa😉 Yritä vaikka kuvitella itseäsi minun asemaan😉

        En ole tiennytkään, että minun käsiliikkeitäni on vahdattu noin tarkasti😉😉😉😀😁

        Kyllä, minä en helposti punastu tummanpunaiseksi, paitsi treenien jälkeen saatan olla täysin tummanpunainen😄

        Suukkoja paljon👄 Emmehän ole vihaisia, kumpikaan yhtään mistään, emmehän?? 😉😍 * Halaus*


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt_ kirjoitti:

        En minä hänelle ole vihainen.

        Kiukkuinen saatan toisinaan olla siksi, että jotkin asiat.... 😉 Helposti niistä on minulle tullut kuva, että hän ei edes pyri tiettyyn suuntaan tai edes tekemään asioita tietyllä tavalla, mutta useinkaan minulla ei ole ollut niistä tietoa tarpeeksi tai en ole tiennyt miksi tiettyjen asioiden pitää mennä niin kuin pitää, jotta jokin asia voisi mennä niin kuin on suunniteltu tai haluttu, mutta nyt minä tiedän, että kaikella on aina syynsä😉

        Vuosien saatossa olen oppinut tuntemaan hänen ajatusmaailmaansa ja toimintaansa hieman paremmin😉 Joten en myöskään ole niin kiukkuinen enkä katkera. Ymmärrän nyt asioita hieman toisin ja paremmin😉 Kiukkuisuus on johtunut siitä, että olen ollut aivan yllättynyt/en ole tiennyt miksi joku asia meni aivan toisin...ja sitten olen ollut aivan äärettömän surullinen tai itkenyt kuukausikaupalla, mutta niihin on aina ollut jokin syy mitä en ole tiennyt😀 Joskus olen ollut täysin shokissa kun asiat ovat menneet todella, todella oudosti😉 Siitä on kyllä jo vuosia aikaa enkä ole ymmärtänyt tai tiennyt syitä, seurauksia enkä sitä, että hän on tässä ollut mukana😉Mutta nyt minä ymmärrän häntä paremmin enkä ole vihainen ollenkaan, en tietenkään😉 Minunhan pitäisi olla kiitollinen hänelle monesta asiasta ja niin minä olenkin, ehkä hänellä on tullut epäilys, että olen hänelle vihainen?

        Mutta kyllä minä silti haluaisin käydä, tehdä ja harrastaa mitä haluan ja tehdä mitä haluan...syödä, juoda ja bilettää miten haluan 😉 Tuntuu, että aina joku haluaisi omia ja päättää mitä minä teen, mitä ja missä harrastan, ketä tapaan, minne menen... (Eikä minulla ole silti mitenkään millään tavalla pahat aikeet mielessäni..joskus jopa jotkut väärinkäsittävät asioita totaalisesti, tahallaan tai tahtomattaan) Se on hieman ahdistavaa🙁Kyllä hän on ajatuksissani silti harrastinpa tai tekisinpä mitä vaan😉 Ei se ole häneltä millään tavalla pois, hänellä on aina paikka sydämessäni😉Tykkään hänestä silti tosi paljon❤️ Kyllä hänkin tapailee ketä haluaa ja tekee mitä haluaa, miksi sitten minä en saisi tehdä niin😉😀 Liika vahtiminen ja omistaminen saa minut kyllä hieman kiukkuiseksi😉 Ymmärräthän, se on hieman ahdistavaa, vaikka tiedänkin, että hän tarkoittaa pohjimmiltaan vain hyvää...😀Omistaminen, mitä hän sillä oikeastaan tarkoittaa??? 😉 Ketään ei voi sillä tavoin omistaa, paitsi hieman leikillään, eihän? 😉 Vapaaehtoisestihan se tykkääminen tulee, eikö vain😉

        Hän on siis aivan suomalainen ja minä olen aivan suomalainen😉 Naisia olemme molemmat😀

        Minä olen liikaa somessa ja hän, no...mmm😉Hän on varmasti tosi kiireinen ja minä... kohta taas hieman kiireisempi😉😋 Hänen työtuttuihin olen tässä ilmeisesti törmäillyt😉

        Siivoilen ja järjestän tässä asuntoani ja vaatteitani😉 Kohta taas saa pukea jo syksyn vaatteet päällensä. Nyt vielä on niin lämmintä ja hikistä että😉 Hänellä on niin söpöt kesävatteet😋😋😋

        En ole mikään nalkuttaja, en sitten ollenkaan, mutta todellakin liika vahtaaminen ja omiminen on ahdistavaa😉 Yritä vaikka kuvitella itseäsi minun asemaan😉

        En ole tiennytkään, että minun käsiliikkeitäni on vahdattu noin tarkasti😉😉😉😀😁

        Kyllä, minä en helposti punastu tummanpunaiseksi, paitsi treenien jälkeen saatan olla täysin tummanpunainen😄

        Suukkoja paljon👄 Emmehän ole vihaisia, kumpikaan yhtään mistään, emmehän?? 😉😍 * Halaus*

        Huh, se "mun" ihana naiseni on sittenkin joku muu. Kuvauksesi perusteella et voi olla hänen kollegansa tai alaisensa ym.


      • Höpsööntynyt__
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Huh, se "mun" ihana naiseni on sittenkin joku muu. Kuvauksesi perusteella et voi olla hänen kollegansa tai alaisensa ym.

        Tämä on nyt vähän sekavaa, mutta täällä kirjoittaa kaksi eri henkilöä Höpsööntyneen nimimerkillä. Minä olen kirjoittanut Höpsööntynyt__-nimimerkillä jo toukokuusta lähtien. Tämä toinen Höpsööntynyt, jota varjokseni myös kutsun, ilmaantui keskusteluihin muistaakseni viime viikolla. Koita kestää...


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Tämä on nyt vähän sekavaa, mutta täällä kirjoittaa kaksi eri henkilöä Höpsööntyneen nimimerkillä. Minä olen kirjoittanut Höpsööntynyt__-nimimerkillä jo toukokuusta lähtien. Tämä toinen Höpsööntynyt, jota varjokseni myös kutsun, ilmaantui keskusteluihin muistaakseni viime viikolla. Koita kestää...

        Miksi juuri toukokuusta? Tapahtuiko teidän välillä silloin jotain?

        Et sinä ainakaan "minun nainen" voi olla..

        Huoh.


      • Höpsööntynyt__
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Miksi juuri toukokuusta? Tapahtuiko teidän välillä silloin jotain?

        Et sinä ainakaan "minun nainen" voi olla..

        Huoh.

        Ei, ei meidän välillä oikeastaan ole tapahtunut mitään erikoista toukokuussa🙁 Kunpa olisikin😉😊

        Nyt olen hieman sekaisin, täällä kun kirjoittelee ainakin kaksi Höpsööntynyttä ellei useampikin.. Kuka kollega tai alainen minun pitäisi olla😉? Olen hieman sekaisin ja... höpsööntynyt..😀


      • IhanaanBrunetteen
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Miksi juuri toukokuusta? Tapahtuiko teidän välillä silloin jotain?

        Et sinä ainakaan "minun nainen" voi olla..

        Huoh.

        Tuo ei ollut mun tekstiäni. Jollain on liikaa aikaa tai aika lapsellinen ajattelutapa, kun leikkii multinickiä. :/ En kirjoittaisi "minun nainen", vaan "minun naiseni".


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Ei, ei meidän välillä oikeastaan ole tapahtunut mitään erikoista toukokuussa🙁 Kunpa olisikin😉😊

        Nyt olen hieman sekaisin, täällä kun kirjoittelee ainakin kaksi Höpsööntynyttä ellei useampikin.. Kuka kollega tai alainen minun pitäisi olla😉? Olen hieman sekaisin ja... höpsööntynyt..😀

        Kerro vain se, mitä kysyttiin. ;)


      • Höpsööntynyt__
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Kerro vain se, mitä kysyttiin. ;)

        Ei, minulta ei ole kysytty mitään. Mitä olisi pitänyt?

        En ole kylläkään yhtään nalkuttajatyyppiä, en tietääkseni kenellekään ole koskaan nalkuttanut ja jos vahtaat pilkuntarkasti sanamuotoja ja kirjoitusasuja niin kirjoitan kyllä täysin tarkoituksella rennommin rantein😉 Toki voisin vielä enemmän kirjoittaa, mutta... Eihän tämä ole mikään työhakemus, eihän😉😀


      • IhanaanBrunetteen
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Ei, minulta ei ole kysytty mitään. Mitä olisi pitänyt?

        En ole kylläkään yhtään nalkuttajatyyppiä, en tietääkseni kenellekään ole koskaan nalkuttanut ja jos vahtaat pilkuntarkasti sanamuotoja ja kirjoitusasuja niin kirjoitan kyllä täysin tarkoituksella rennommin rantein😉 Toki voisin vielä enemmän kirjoittaa, mutta... Eihän tämä ole mikään työhakemus, eihän😉😀

        Sellainen työnantaja olisi kyllä aika järkyttävä, joka vahtaisi työntekijän vapaa-aikaa, muttei työaikaa ja yrittäisi keksimällä keksiä kaikenlaisia tekosyitä ja perättömiä valheita ettei sinua tarvitsisi palkata, eikö vain? Hyi, miten spookia ja laitonta! Yök. Luulisi sitten, että olisi helpompaa olla ihan vain hiljaa😀 Miksi nähdä tuollaista suurta vaivaa edes sitten...

        Mites sinun kukkaset voivat, Höpsööntynyt__?


      • Höpsööntynyt__
        IhanaanBrunetteen kirjoitti:

        Sellainen työnantaja olisi kyllä aika järkyttävä, joka vahtaisi työntekijän vapaa-aikaa, muttei työaikaa ja yrittäisi keksimällä keksiä kaikenlaisia tekosyitä ja perättömiä valheita ettei sinua tarvitsisi palkata, eikö vain? Hyi, miten spookia ja laitonta! Yök. Luulisi sitten, että olisi helpompaa olla ihan vain hiljaa😀 Miksi nähdä tuollaista suurta vaivaa edes sitten...

        Mites sinun kukkaset voivat, Höpsööntynyt__?

        Kiitos kysymästä, kukkaseni voivat oiken hyvin😀😍😍

        🌹💐💐


      • multapaakku

        Voisinkohan tulla kukkaseksi kukkatarhaasi, Höpsööntynyt? Huomasin tänään etten saa enää suutani auki ollenkaan :( Mut viherkasvina saattaisin vielä pärjätä.


      • Höpsööntynyt__
        multapaakku kirjoitti:

        Voisinkohan tulla kukkaseksi kukkatarhaasi, Höpsööntynyt? Huomasin tänään etten saa enää suutani auki ollenkaan :( Mut viherkasvina saattaisin vielä pärjätä.

        Hei multapaakku🙂

        Vaihdoin juuri mullan ja istutin uusia kukkia🙂 Siinä ne nyt ovat kauniissa rivissä, ihanat kukkaseni💐 Kyllähän sinne vielä kukkasia mahtuisi..mutta yksi paikka on kyllä vain varattu Ihanalle Naiselleni😀 Omin sen paikan vain hänelle, kukaan muu ei saa siihen tulla, muiskis👄

        🌷


      • Höpsööntynyt__
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Hei multapaakku🙂

        Vaihdoin juuri mullan ja istutin uusia kukkia🙂 Siinä ne nyt ovat kauniissa rivissä, ihanat kukkaseni💐 Kyllähän sinne vielä kukkasia mahtuisi..mutta yksi paikka on kyllä vain varattu Ihanalle Naiselleni😀 Omin sen paikan vain hänelle, kukaan muu ei saa siihen tulla, muiskis👄

        🌷

        Minä olen nyt se toinen Höpsööntynyt. Tai siis se ensimmäinen eli toukokuussa höpsööntynyt. Kirjoitin tähän ketjuun viimeksi tänään klo 18.38 ja sitä ennen 11.14. Höpsöönnyin toukokuussa. Sen jälkeen en olekaan Ihanaa Naista nähnyt kuin öisin unissani. Kukkani voivat vaihtelevasti. Olisin voinut hoitaa niitä paremminkin, mutta kyllä siellä kovasti nuppuja edelleen avautuu ja kukkiminen jatkunee vielä viikkoja. Yhden ruukullisen tosin taisin tappaa 😢 Minulla kävi tänään hirmu hyvä säkämäihätuuri, mutta en kerro missä ja miten. Olen kuitenkin hirmuisen hyvällä tuulella 😳 Kävin myös tänään varaamassa itselleni wellness-hoidon. Se on vähän niinkuin hieronta, mutta kuulemma jotain enemmän. Joudun pari päivää odottelemaan sitä. Odotukseni ovat korkealla, koska olen aiemmin ollut kyseiseen paikkaan hyvin tyytyväinen. On minulla kyllä paljon töitäkin. Ei minun elämä ihan pelkkää hupia ole. Mieluiten huvittelisin Ihanan Naisen kanssa kahdestaan. Me varmasti keksittäisiin jotain tosi mukavaa 💕 Hyvää yötä kaikille! Iltahalit ja -suukot vain Ihanalle Naiselle 😍💋


      • HÄpsööntynyt___
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Minä olen nyt se toinen Höpsööntynyt. Tai siis se ensimmäinen eli toukokuussa höpsööntynyt. Kirjoitin tähän ketjuun viimeksi tänään klo 18.38 ja sitä ennen 11.14. Höpsöönnyin toukokuussa. Sen jälkeen en olekaan Ihanaa Naista nähnyt kuin öisin unissani. Kukkani voivat vaihtelevasti. Olisin voinut hoitaa niitä paremminkin, mutta kyllä siellä kovasti nuppuja edelleen avautuu ja kukkiminen jatkunee vielä viikkoja. Yhden ruukullisen tosin taisin tappaa 😢 Minulla kävi tänään hirmu hyvä säkämäihätuuri, mutta en kerro missä ja miten. Olen kuitenkin hirmuisen hyvällä tuulella 😳 Kävin myös tänään varaamassa itselleni wellness-hoidon. Se on vähän niinkuin hieronta, mutta kuulemma jotain enemmän. Joudun pari päivää odottelemaan sitä. Odotukseni ovat korkealla, koska olen aiemmin ollut kyseiseen paikkaan hyvin tyytyväinen. On minulla kyllä paljon töitäkin. Ei minun elämä ihan pelkkää hupia ole. Mieluiten huvittelisin Ihanan Naisen kanssa kahdestaan. Me varmasti keksittäisiin jotain tosi mukavaa 💕 Hyvää yötä kaikille! Iltahalit ja -suukot vain Ihanalle Naiselle 😍💋

        Ei kyllä javist Jag olen se ihan originaal ja alkuperäinen Höpsööntynyt. Käytän myös nimimerkkiä V26😉 Minä tykään Dominans ja tulen Konferens javist. Jag tykkään korkeat korot javist!


      • SivustaSeuraten
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Minä olen nyt se toinen Höpsööntynyt. Tai siis se ensimmäinen eli toukokuussa höpsööntynyt. Kirjoitin tähän ketjuun viimeksi tänään klo 18.38 ja sitä ennen 11.14. Höpsöönnyin toukokuussa. Sen jälkeen en olekaan Ihanaa Naista nähnyt kuin öisin unissani. Kukkani voivat vaihtelevasti. Olisin voinut hoitaa niitä paremminkin, mutta kyllä siellä kovasti nuppuja edelleen avautuu ja kukkiminen jatkunee vielä viikkoja. Yhden ruukullisen tosin taisin tappaa 😢 Minulla kävi tänään hirmu hyvä säkämäihätuuri, mutta en kerro missä ja miten. Olen kuitenkin hirmuisen hyvällä tuulella 😳 Kävin myös tänään varaamassa itselleni wellness-hoidon. Se on vähän niinkuin hieronta, mutta kuulemma jotain enemmän. Joudun pari päivää odottelemaan sitä. Odotukseni ovat korkealla, koska olen aiemmin ollut kyseiseen paikkaan hyvin tyytyväinen. On minulla kyllä paljon töitäkin. Ei minun elämä ihan pelkkää hupia ole. Mieluiten huvittelisin Ihanan Naisen kanssa kahdestaan. Me varmasti keksittäisiin jotain tosi mukavaa 💕 Hyvää yötä kaikille! Iltahalit ja -suukot vain Ihanalle Naiselle 😍💋

        Miksi höpsöönnyit toukokuussa? Tapahtuiko silloin jotain erikoista? Tekikö hän jotain tai sanoiko?

        Mietin vaan, että tuskin tyhjästä höpsöönnyit, vai?


      • Höpsööntynyt__
        SivustaSeuraten kirjoitti:

        Miksi höpsöönnyit toukokuussa? Tapahtuiko silloin jotain erikoista? Tekikö hän jotain tai sanoiko?

        Mietin vaan, että tuskin tyhjästä höpsöönnyit, vai?

        Toukokuussa eräänä muuten ihan tavallisena päivänä olin yksin kotona ja aivoistani kuului yhtäkkiä riksraksjapops. Hämäläiset sukujuuret yhdistettynä muutamiin metkoihin persoonallisiin ominaisuuksiini ovat aiheuttaneet sen, etten ihan aina ja ihan kaikessa ole penaalin terävin kynä. Tuona toukokuisena päivänä aivoissani kuitenkin syntyi uusi oivallus, joka muutamien päivien kuluessa alkoi vähitellen ja vääjäämättä höpsöönnyttää minua. En siis suinkaan tyhjästä höpsööntynyt. Kyllä Ihana Nainenkin jotain teki ja hän oli osaltaan vaikuttamassa tilani muutokseen. Olenko muuten kertonut, että hän on hurjan söpö? 💓


    • Oonhulluna

      Hän on UPEA :) t.ruskeat silmät, olemus jota jää jo kaukaa ihailemaan (puuttuu vain että kyyhkyset lähtee lentoon hänen selkänsä takaa kun hän astuu tilaan).
      Hän vetää minua puoleensa niin henkisesti kuin fyysisesti..ihan kuin joku energiakenttä lähtisi hänestä ja vaikuttaisi minuun, vaistoan jopa kun hän on lähellä..spookia mutta ihanaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe