Nouse suomi lähetys

jopasjotain1

Nyt uskovista ajetaan Demoneita,miten on onko meissä näitä?

102

2782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merja_K

      No ei tietenkään ole.

      Jumaliin, enkeleihin, demoneihin ym. uskominen on silkkaa taikauskoista hölynpölyä.

      • rwrwefwe

        Millä tavalla näkymätön todellisuus olisi epätodellisempaa kuin näkyvä todellisuus? Varsinkin kun näkymätön todellisuus heijastuu niin selvästi niin hyvässä kuin pahassakin.


    • Tilanpakottamina

      Psykoosi on asiantilan psykiatrinen termi.
      Herätys on asiantilan helluntailainen termi.

      Siinä on asiantilalla kaksi näkökulmaa.
      Siis kummalta puolen kysyy.

    • pois_taikauskot
    • surullista1

      Minä itkin kuunnellessani.Mietin en voi mennä enään seurakuntaan.thdon olla yksin kammiossani ja rukoilla Herraa Jeeusta,en huutaa ja kirkua seurakunnassa.Minä itken..

      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        Kuinka perkele voi ajaa perkeleitä? bakerin ja howardbrownin ja herzogin ja bentleyn ym haudoilta henkiään imuroivien henki on Valheen isä perkeleestä!!!

        Vapaasti toki kukin saa olla Raamatun Jumalalle uppiniskainen ja tottelematon..seuraukset on sitten kannnettava.


      • ensimmäinen_kivi

        Tulipa kommentissa paljon perkeleitä. Jospa sittenkin kutsuisimme omaa Herraamme!


    • paljonoliporukkaa

      Vaihdoin kanavaa muutaman minuutin katselun jälkeen.

      • hpgppgg

        Tuskin vaihdoit.


    • huikauheaa

      Kyllä uskovassa voi olla demoni,olen perheessäni sen nähnyt.Hirveitä petoja!!!

      • LihavaiHenki

        Lihan tekoja ei voi ajaa perkeleinä ulos, niistä tulee tehdä parannus.

        Room.8: 11. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu. 12. Niin me siis, veljet, olemme velassa, mutta emme lihalle, lihan mukaan elääksemme. 13. Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää. 14. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. 15. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!" .." ( Jumalan Henki johdatttaa Hengellä kuolettamaan ruumiin teot . ts. kehoittaa ihmistä kääntymään pois lihan himojen mukaan elämisestä, elämään Hengen mukaan)

        Gal.5:13.".. Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa. 14. Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". 15. Mutta jos te purette ja syötte toisianne, katsokaa, ettette toinen toistanne perin hävitä. 16. Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette lihan himoa täytä. 17. Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte. 18. Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla. 19. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, 20. epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, 21. kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. 22. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. 23. Sellaista vastaan ei ole laki..."


      • RatkaisevaEro

        "HEIDÄN HEDELMISTÄÄN TE TUNNETTE HEIDÄT."


      • Lättyjävain

        No tuota -50 luvulla vielä Demonit sai kyytiä, kun äitimuori osti osuuskaupasta sellaisen paljepurkin jossa olevalla aineella, oliko se nyt TTT_ demonin hävitysaineella pöllytettiin tukka ja vaatteet ,
        sitten oli aine nimeltä -42, ( ::Hanki taloon 42, pistä Rotat .matalaksi)- jota syötettiin isommille temoneille , kun ne kaivoi reiän kellariin , Laitettiin sormi reiän suulle, koukistettiin , maaniteltiin että " Tule Tuule ", ja kun se työnsi kuononsa näkyviin , kutitetiin leuan alta , ja kun se alkoi nauraa , heitettiin myrkky suuhun ja suu kiireesti kiinni ,
        Nykyään myrkky syötetään tapletteina asiakkaalle, lääkärin reseptin mukaan , koska jyrsijädemonit ei suostu enää kaivamaan reikiä kellariin , Ja hoitsutäti valkoinen vahtii aina käytävän päässä lääkeruisku sojossa ottaakseen verinäytteenä puoli litraa punaista , .. kun tekevät varmaan verilättyjä ,


    • tgnnnq

      Tuossa videossa ajettiin riivaajia ulos katolilaisella tyylillä jostain keskiajalta.

      Tuollaisella ajamisella ei ole mitään tekemistä raamatullisen riivaajien ulosajamisen kanssa.

      Jeesus ajoi riivaajia ulos pelkän käskysanan avulla. Riivaajahenget tottelevat silloin, kun käskyn antajalla on Jumalan antama auktoriteetti ajaa ulos riivaajia.

      • suggestopedi

        Katsopa tämä vanha arkistofilmi:
        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/11/18/olliver-hawkin-hypnoosikokeita

        Kaikki uskonnolliset "temput" perustuva ihmisaivojen manipulointiin suggestion avulla.

        Ei ole mitään demoneita, vaan "uskoa" sellaisiin, jolloin ihminen käyttäytyy kuin hänessä olisi "demoni". Siis pelkkää aivojemme tuottamaa harhaa.


    • kkhkkkkk

      Tietenkin on, sielunmaailmassa, mielenmaailmassa, mutta ei hengessä.
      Iltapäivän kokous missä tuo puhuja piti puheen aiheesta oli todella tervetullutta.
      Aion katsoa sen uudelleen.
      Demonien pelonhan aiheittaa demonit itse ja perinnäissäännöt ja opitut opit.
      Jeesuksen aikana aihe oli täysin normaali ja vapauttaminen oli täysin normaalia.

      Katsoitteko todistuksia? Siinähän esim. uskova venäläinen nuori poika kärsi siitä että demonit kävi öisin hänen kimppuunsa ja ne olivat hänen kanssaan seksisuhtessa. Hän todisti lavalla kaikille vapautuneensa
      tänään. ja muitakin vapautumistodistuksia kuultiin aiheeeseen liittyen. Ja myös parantumisia. mm. 40 v vaivanneesta reumasta.
      Tämä on teille vaikea aihe ettekä hyväksy sitä, pitäkää toki mielipiteenne mutta ei se todellisuutta muuta miksikään eikä ihmisten omia kokemuksia.

      • TutkikaammeSydäntämme

        Veeläisen pojan vapautumistodistus olisi pätevämpi kuulla muutaman yön kuluttua..


      • Tervettäkö

        Mistä lähtien uskovassa, joka on Pyhän Hengen temppeli, voi asua myös demoneita?


      • KoetelkaaKaikki

        Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen, ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä', niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.

        Sinut on koeteltu ja kevyeksi havaittu.


      • Parannus

        Teillähän menee kaikki aika niiden " väärien opettajien" etsimiseen...
        Jos joku Jeesuksen pystyy suullaan Herrakseen tunnustamaan , sanoo hän sen Pyhässä Hengessä.
        Jos joku käskee minua ottamaan Jeesuksen vastaan, niin hän tuskin minua yrittää eksyttää.
        Jos joku paranee rukouksessa, niin se on Pyhän Hengen teko, eikä luulisi ketään haittaavan.
        Minua ihmetyttää tuo ahdasmielisyys ja tuomitseminen kaikkea erilaista kohtaan
        Ottakaa UT käteen ja lukekaa uudestaan miten Pyhä Henki ihmisissä vaikuttaa, muistuttakaa itseänne Sanasta.
        Ei minun tarvitse pelätä mennä mihinkään tai ajatella että joku minut eksyttäisi..Kun Jeesus on minun mukana, niin se on varma että vierailla hengillä ei ole minuun asiaa.
        Ei ole myöskään minun tehtäväni miettiä yrittääkö joku huijata ihmisiä uskolla tai rahastaa..jos annan jotain, niin annan sen Jumalan työhön, eihän Herra minua rankaise jos ne käytetään väärin, vaan sitä joka käyttää väärin.
        Lopettakaa keskittymästä negatiiviseen, ottakaa kaikki mikä on hyvää ja eläkää Hengessä.


      • Stormhunters

        "Teillähän menee kaikki aika niiden väärien opettajien etsimiseen"

        Sanos muuta. Tuli mieleen nämä sääilmiöitä jahtaavat, tornadoiden, salamoiden, myrskyjen perässä kulkevat. Myrskyhän tekisi jo itsessään jotain tuhoa, mutta toiset laittavat tietentahtoen itsensä alttiiksi, niille, toiset silkkaa tyhmyyttään ja toiset menevät vaaravyöhykkeelle kuin huviesitystä katselemaan. Mikä siihen ajaa? Osalla ainakin tuntuu olevan hirveän vaikeaa sopeutua arkiseen taivaltamiseen, jossa taivas pysyy tasaisen harmaana päivästä toiseen eikä teennäisistä sadetansseistakaan tunnu olevan apua. Kokoajan pitäisi olla jotain erikoista, mahtavaa, sykähdyttävää, tunteita nostattavaa eli sielullista hömppää. On olemassa kuitenkin vain yksi Jumala ja Hän on Pyhä.


    • 777nn

      En tiedä onko aloittajalla kun hän kysyy onko meissä.
      Näyttää että tämän asian kieltäjät ketjussa eivät ole lukeneet Raamattua ollenkaan.
      Demonit tykkääväät todella siitä, että uskovat sanovat ääneen, että ei saa demonisoida.
      Jeesus demonisoi aina kun demonien vallassa oleva tuli vastaan, säälimättä.

    • aloittajaalkuperinen

      Meissä uudesti syntyneistä,uskovissa Jeesuksen omissa.Minä uskon ettei minussa ainakan ole kun olen uskoon tullut ja kastealtaan kautta käynyt ottanut henkilökohtaisesti Jeesuksen omakseni ja verellä pesty. En tarkoita perheessä olevia joista isä ja äiti uskoo lapsi ei...Tarkoitan henk.koht.uskonratkaisua.

    • khhhhkh

      Ei se sitä tarkoita että vaikka on uudestisyntynyt ja kastettu, etteikö joillakin elämän alueessa olisi demonien aiheuttamia vaikutuksia, jos uskot, ettei sinussa ole, ole siinä uskossa edelleen, kukapa sitä on kiistämään jos olet vapaa ja onnellinen. Mutta kaikilla näin ei ole.
      Synagoogassa istui ns. normaali uskova ja olisi käynyt siellä vaikka kuinka kauan samalla tavalla mutta kun sinne astui Jumalan poika Jeesus, pahat henget säikähtivät ja alkivat pelätä ja paljastuivat, mitä Jeesus teki? Pyysi sivummalle, että saisi keskustella, ei, vaan siinä julkisesti, välittömästi alkoi toimia, käski demonia tai demoneja jättämään miehen heti.
      Ja kansa ihmetteli, kuka sai kunnian tästä voimateosta, Jeesus ja Isä taivaassa.

      Me olemme ihan hukassa "demonien pelon" takia tässä toiminnassa jota Jeesus käytti miltei päivittäin.
      Hän saarnasi, paransi ja ajoi ulos riivajia.

      Voiko uskovassa olla demoneja? Voi, sitten kääntäen, pitääkö demonit sitten ajaa ei uskovista?
      Poikkkeuksia on jos heti annetaan elämä Jeesukselle mutta miksi ajaa demoni ulos sellaisesta johon se sitten menee samantien takaisin koska ei ole suojaa demoneja vastaan?

      Demoni palaa takaisin ja on ottanut mukaansa 7 pahempaa kun huone on lakaistu ja tyhjä ja asia muuttuu vielä hankalammaksi.
      Ja sen ihmisen päivät ovat vielä pahemmat.

      • NNNNkl

        Suurin osa uskoontulleista pitäisi vapauttaa mahdollisimman nopeasti. Uskomaton tarvitsee pelkästään parannuksen tekemisen aluksi.
        Ihmisessä on edelleen se pimeä puoli ja se jää ihmiseen vaikka uudestisyntyykin.
        Ongelmat pesii siellä. Eikä sitä tarvitse hävetä.
        Markku Veilon uusi kirja valaisee tätä ihmisen kaksijakoisuutta. Kirjan nimi on muistaakseni kaksimielinen mies.


      • Tuijamarit

        Kiitos asiallisesta informaatiosta. Samoin itsekin ajattelin ja hyvä että sain vahvistusta.


      • Lihan_mieli
        NNNNkl kirjoitti:

        Suurin osa uskoontulleista pitäisi vapauttaa mahdollisimman nopeasti. Uskomaton tarvitsee pelkästään parannuksen tekemisen aluksi.
        Ihmisessä on edelleen se pimeä puoli ja se jää ihmiseen vaikka uudestisyntyykin.
        Ongelmat pesii siellä. Eikä sitä tarvitse hävetä.
        Markku Veilon uusi kirja valaisee tätä ihmisen kaksijakoisuutta. Kirjan nimi on muistaakseni kaksimielinen mies.

        Ihmisessä on "pimeä puoli" , kyllä. Sitä kutsutaan Raamatussa "lihaksi". Se ei lähde ulos ajamalla. Kristityn vaellus on oikeasti jatkuvaa pyhitystä jossa "te Hengellä kuoletatte lihan teot". Valitsette sitä, mikä on Jumalan Hengen mielen mukaista eikä sitä mikä on maailman ja oman lihan mielen mukaista. Ja tähänkään ei pysty omin voimin, vaan siinäkin auttaa Jumalan Henki.


      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        100% AMEN.


      • saviseutulainen
        ÄlkääMenköHeidänPeräss kirjoitti:

        100% AMEN.

        Kuin myös täältä "savikylästä" - AMEN.


    • DoctorT

      Vilkaisin läheytystä; joku todella epävireisesti vinkuva nuortenjoukko hoki kahta sanaa ja kehoitti jatkaan "ylistystä""!!!

      AIVAN TUHANNEN SAIRASTA TOUHUA ja väkeä riitti!!

    • hallet.sille

      Kiitos Herralle, demonit lähtee ja sairaat paranee....

      • DoctorT

        Ei ainuttakaa lähde, mutta useampi voi saada uuden asuinsijan!!

        Sairaat jäävät sairaiksi tai sairastuvat lisää.

        EIKÄ YKSIKÄÄN IHMINEN TULE SISÄLLE PELASTUKSEEN KRISTUKSESSA!


    • 999977

      DoctorT, noin uskonhenkisellä asenteella tämä maa voitetaan!
      Paljonko sieluja on vaikutuspiirissäsi pelastunut, sairaita parantunut ym.
      Ei tarvi vastata jos joudut valehtelemaan.
      Vai uskotko lainkaan pelastumiseen, parantumiseen ja vapautumiseen?

      • DoctorT

        Ainakin yhtä monta kuin tuolla SAASTEPILVESSÄKIN!!


    • mummikainuusta

      Muistuipas tämä kohta mieleeni!
      1 Kor. 10:14. Sen tähden, rakkaani, paetkaa epäjumalien palvelemista.
      15. Puhun kuin järkeville. Arvostelkaa itse, mitä minä sanon.
      16. Eikö siunauksen malja, jonka me siunaamme, ole osallisuus Kristuksen vereen? Eikö leipä, jonka me murramme, ole osallisuus Kristuksen ruumiiseen?
      17. Koska leipä on yksi, niin me monet olemme yksi ruumis, sillä me kaikki olemme osallisia tuosta yhdestä leivästä.
      18. Katsokaa luonnollista Israelia. Eivätkö ne, jotka syövät uhreja, ole osallisia alttarista?
      19. Mitä siis tarkoitan? Ettäkö epäjumalalle uhrattu on jotakin tai epäjumala on jotakin?
      20. Ei, vaan minkä pakanat uhraavat, sen he uhraavat riivaajille eivätkä Jumalalle, enkä minä tahdo teidän tulevan osallisiksi riivaajista.
      21. Ette voi juoda sekä Herran maljasta että riivaajien maljasta. Ette voi olla osallisia sekä Herran pöydästä että riivaajien pöydästä.
      22. Vai haluammeko herättää Herran kiivauden? Emme kai ole häntä voimakkaampia?

    • erosuuri
      • KannattakaaHeiskanEsaa

        Tämä on tervettä, raitista opetusta! Kiitos Herralle että on vielä jokunen, joka jaksaa pysyä vahvana Loppuun asti! Kiitos Esaveljelle ravinnosta, jota hän välittää!


    • älytöntämenoa

      Todella sairasta touhua. Mikä saa ihmiset tuohon mukaan; ei mene ymmärrykseen minulla. Ja raha virtaa. Helppoa rahantekoa hyväuskoisten kustannuksella. Yök, yök, yök!!!!!! Toivottavasti kukaan ei vie lapsia tuohon tapahtumaan, olisi lastensuojelun paikka!!!!

    • Näinkaikkipaljastuu

      Nyt varmistui se mitä olemme palstalla epäilleet. Uuskarismaatikot ovat riivattuja eli demonien vallassa. Ei siis ihme, että tälläkin palstalla on selvästi riivaajahenkien vallassa olevia eksyttäjiä.

    • Kauhistus_oli_NS

      Aivan järkyttävä menoa oli tuo. Aivan ällistyttävää manipulointia ja yleisön hyppyyttämistä. Muusta puhumattakaan.

    • LMPK

      Kamalaa katsottavaa tuo viimeisen tilaisuuden loppu. Jos aikuiset tuota saastaa vapaaehtoisesti haluavat, niin minkäs teet. Mutta kun alaikäisiä tuodaan lavalle kouristelemaan ja kaatuilemaan, niin tietyt rajat on jo ylitetty. Pikkulapset pitäisi myös säästää tuollaisten manifestaatioiden näkemiseltä ja kuulemiselta. Seurakuntien johtajilla on erittäin suuri vastuu tästä lauman harhaanjohtamisesta ja aikuisilla tietysti vastuu lapsistaan.

      Tiedossa oli, mitä NS17 tuo mukanaan. Silti tuo illan lopetus oli vielä pahempi kuin osasin odottaa. Surullista.

      • hellkirkko

        Ja helluntaikirkko kertoo Esko Matikaisen suulla lapsi- ja nuorisotyön turvaohjeista. Irma Frestadius ei ilmeisesti ole kuullut niistä mitään tai Mika Yrjölä?


      • Väärä_Jeesus
        hellkirkko kirjoitti:

        Ja helluntaikirkko kertoo Esko Matikaisen suulla lapsi- ja nuorisotyön turvaohjeista. Irma Frestadius ei ilmeisesti ole kuullut niistä mitään tai Mika Yrjölä?

        Joo tämän kokoustaltioinnin Jeesus ei näytä olevan lasten ystävä. Lapsiparat vääntelehtii kuin pahoissa vatsakivuissa, tärisee, itkee..


      • SANAN.POHJALLE.TAKAISIN

        Heillä voi olla isovanhempia, jotka NOUSEE...toivottavasti!


      • Missä.vastuu

        Minkälaista tuhoa tuollaiseen menoon mukaan joutuneiden lasten mielenterveydelle ja sitä kautta loppuelämälle aiheutettiin. Ikäraja pitää säätää noille tilaisuuksille pakolliseksi. Kauhuelokuvillakin on ikäraja, miksei siis myös noilla tilaisuuksilla.


      • LastenTuhoajat

        Juuri niin. Sanotaan, että Totuus tulee lasten suusta. Jeesus osoitti olevansa lasten Ystävä, heitä viihtyi Hänen sylissään kokien turvallisuutta ja Rauhaa. Tuossa tilaisuudessa jos lapset itkivät ja kouristelivat -he pelkäsivät eikä taatusti ollut Hyvän Paimen Pyhä Henki asialla!!!


      • Lasten_ystävä

        hyvä pointti


    • Tapahtuiko.sitä

      Tekonivelten tilalle kasvaa uusia luita ja tekojäsenet haihtuvat pois. Näin vakuuttivat.

      • HelppoHomma

        Sitten vaan röntgenkuvat ennen ja jälkeen. Kiistaton ihme.


      • Jees_poks

        Kaikki läheiset tulevat uskoon kerralla, kokonaiset kaupungit kääntyy, rahaa virtaa sulle, kuule.

        Tätäkin luvattiin.


      • JEESUSNIMI.KUNNIAAN

        Bleipurin henki eikä toverinsakaan ollut Raamatun Jumalasta.

        Voin todistaa, että Hän (Jeesus) parantaa, jopa eläimen! Oli aikanaan koira, jonka luu murtui. Erikoiseläinlääkäri (Espoossa) ottu hoitaakseen ja röntgeneihin.
        N viikon päästä otettiin uusi kuva. Sen ajan olimme pyytäneet silloisen uskonystävättären kanssa ihmettä, JEESUKSEN NIMESSÄ
        (ei ollut mammonaa leikkauksiin).
        Erikoislääkäri raapi päätään uuden kuvan kohdalla, sanoen: "en minä tämmöistä ole ennen nähnyt!"
        Kysyin, voitko lääkärinä todeta tämän ihmeeksi? Hän totesi sen sellaiseksi; murtuma oli 'silloittumassa symmetrisesti kiinni'! Koira parani ja eli ja hyppeli vuosia onnellisella, uudella omistajallaan, Lapissa!
        Eläinlääkäri oli Jan Räihä. Nyt on koira jo autuammilla hyppelymailla..

        Ei tarvittu heidibaskereita, ihan kotirakkausrukouksia Elävä JeesusJumala kuulee..Hänen Sanassaan lukee: "Ihmistä ja eläintä Sinä autat (Herra).


    • DoctorT

      Maassa pitäisi olla LAKI, joka suojelisi ihmisiä ja erityisesti myös nuoria näiltä NOIDILTA!!

      Missiomaailma, perkeleen työkalu., täytyisi myös saattaa vastuun piiriin!! MISSÄ TERVEET HENGELLISET JOHTAJAT, JOTKA ROHKENISIVAT SANOA ?? He luimistelevat takariveissä ja heistä iljettävimmät jopa lavalla!!

      Esa Heiskan saarna vuosien takaa, kosketta niin sattuvasti tätä aikaa, josta ei hajuakaan vielä silloin ollut. ( Onko nyt Lopun Aika)

      • Varoituksia_on

      • kauhistuttava

        Iltalehti;isis tekee natsityylisiä kokeita vangeille.Doctor taitaa olla mukana toiminnassa,sama henki isiksen kanssa.


      • HienoPäätelmä
        kauhistuttava kirjoitti:

        Iltalehti;isis tekee natsityylisiä kokeita vangeille.Doctor taitaa olla mukana toiminnassa,sama henki isiksen kanssa.

        Johtopäätös josta tuli myöntää "logiikan Nobel"!


    • kilvoittelueiriivaaja

      Jeesus ei asu perkeleen kanssa samassa talossa!

      Tämän pitäisi olla selvää jokaiselle, joka on Jeesuksen ristin luo tullut, syntinsä anteeksisaanut ja uudestisyntynyt Jumalan lapseksi. Siihen 'asuntoon' on silloin Jeesus muuttanut, eikä siellä ole enää sijaa pimeyden voimille.

      Meidän ajatusmaailmamme kautta voimme tietysti kohdata monenlaisia ajatuksia, jotka nousevat meidän tunteistamme ja muistimme valtavista kätköistä, mutta niillä ei ole mitään tekemistä perkeleen voimien kanssa.. vaikka ulkonaisesti voimme toki joutua sielunvihollisen ja meidän ajan valtavan informaation kautta houkutuksiin, jotka meidän oma lihamme synnyttää meissä.. mutta ne me voimme tunnistaa ja hylätä jo ajatusvaiheessa, niin etteivät ne johda meitä vääriin tekoihin..

      Meidän ulkopuoleltamme meihin voidaan siis vaikuttaa monin tavoin ja omat himomme meissä voivat houkutella meitä monin tavoin, mutta meidän sisällämme ei voi asua pimeyden voimia, koska Jeesus asuu meidän sisimmässämme. Meidän pitää vain tunnistaa se, mikä on väärää ja mikä oikeaa.. siihen meitä auttaa vahva Jumalan Sanan Raamatun tutkiminen ja sen mukaan eläen.

      Jos sinulla on siis mielitekoja esim. vaikka seksiin jonkun kanssa, joka ei ole sinun aviopuolisosi, se ei johdu pimeyden voimista, vaan meidän seksuaalisuudestamme, jonka Jumala on meihin luodessaan asettanut. Seksuaalisuudessa ei ole mitään väärää, meidän on vain hallittava niitä mielitekoja ja visusti olematta ehdottamatta synnillisiä suhteita kenellekään, joka ei ole meidän aviopuolisomme..

      Me olemme siis kuolemaamme asti hengellisiä Jumalan omia ja lihallisia, kokien kummankin alueen asuvan meissä; saamme olla siinä levossa, meidän on turha taistella itsessämme olevia Jumalan luomistekoja vastaan ja kuvitella olevamme 'pyhiä', joilla ei ole koskaan ainuttakaan synnillistä ajatusta mielessä. Meidän himomme lakkaavat vasta siinä uudessa ruumiissa, taivaallisessa iankaikkisessa ruumiissa.

      Älä siis pelkää ajatuksiasi, anna niiden tulla ja mennä, keskittymällä toisiin hyviin asioihin voit muuttaa ajatuksesi suunnan, kun mieliteot alkavat tulla liian suureksi. On myös selvää, jos elää seksin puutteessa, meidät on luotu niin, että ne mieliteot ovat läsnä meidän ajatusmaailmassamme. Me emme ole juurikaan nälkää kokeneet, mutta luulen, että nälkäisen ajatukset ovat kovasti ruuan parissa ja mistä sitä saisi..

      Meidän haasteemme on elää jumalisesti kaikesta edellä olevasta huolimatta. Elämämme on siis kilvoittelua ja elää levossa tässä lihan ja hengen taistelussa - hyväksyä täydellisesti itsemme tällaisena kuin olemme Jumalan luomistekoina, ihmisinä, miehinä ja naisina tuntematta syyllisyyttä tai häpeää niistä mieliteoistamme, jotka Jumala on meihin ihmisiin luodessan pannut.

      Siunausta sinulle, kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, niin että pääset kerran perille Jeesuksen luo!

      • sanateiriitä

        Katsoin äsken TV7:n arkistosta tuon eilisen Maldonadon kokouksen loppuosan. Ihan käsittämätöntä. Maldonado hokee vain tulta, tulta, tulta... Hän kaataa ihmisen ja kiinniottajat repivät tämän takaisin ylös uudelleen kaadettavaksi. Touhu näytti hyvinkin väkivaltaiselta. Ihmiset vapisivat, sätkivät ja kiljuivat.

        Minulla tuli itku tuota katsellessa. Miten kukaan voi uskoa tuota Jumalan työksi?


      • Arvioitavaksi

      • 888ff
        sanateiriitä kirjoitti:

        Katsoin äsken TV7:n arkistosta tuon eilisen Maldonadon kokouksen loppuosan. Ihan käsittämätöntä. Maldonado hokee vain tulta, tulta, tulta... Hän kaataa ihmisen ja kiinniottajat repivät tämän takaisin ylös uudelleen kaadettavaksi. Touhu näytti hyvinkin väkivaltaiselta. Ihmiset vapisivat, sätkivät ja kiljuivat.

        Minulla tuli itku tuota katsellessa. Miten kukaan voi uskoa tuota Jumalan työksi?

        Ja mieli tekee katsoa? Kuka repii ketä, missä?


      • sanateiriitä
        888ff kirjoitti:

        Ja mieli tekee katsoa? Kuka repii ketä, missä?

        Ei tee mieli katsoa. Itku tuli siitäkin vähästä mitä katsoin. Kyllä siellä nämä kiinniottajat repivät ihmisiä uudelleen pystyyn kaatumisen jälkeen.


      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        saatanallista. En ole edes katsonut, riittää mitä Henki varoittaa, siis Jeesuksen Pyhä Henki. Esa Heiskan vahvistavaan vanhaan kasettiin oli joku pannut linkin ylemmä.
        Ihan varhaisnuoret HerraSSA eivät ehkä vielä pysty sulattamaan, mutta jossainmäärin jo JEESUSTA tunteville se toimii vahvistukseksi!

        Ei niin, että 'syökäämme ja juokaamme; huomenna me kuolemme!' vaan näin: "Pyrkikää PYHITYKSEEN, sillä sitä ilman ei KUKAAN OLE NÄKEVÄ HERRAA!" (Rk38)


    • gfgfgfgfgf

      Ja pyssyjen kanssa, kunnon sotilaita mukana?
      Ja tuo ei ole kyllä lapsi, tissitkin heiluu kun laulaa.

    • KUPLAUPI

      En minäkään löytäny mistään kohtaa väkivaltaista käyttäytymistä lapsia kohtaan lavalla?
      Sotakohtauksia vaan metsästä alussa.

      • KuuluukoMestarinÄäntä

        ..ehkä ne kohtaukset toimi herätyksenä suomalaisuskoville, jotka hyppää tuolla hengellisessä haureudessa?


      • yy_kaa_koo

        Eilisillan kokoustaltiointi, loppuosa. Tosin koko kokous oli outoa puljaamista, rukoillaan ei rukoilla. Nyt tulee henki. ja nyt kun lasken kolmeen. . Loppuosassa otti nuoria ja lapsia esiin lavalle "Look at her, look at him.." voi poloisia.


    • mitätouhua

      Uskon että traumat ja kokoemukset haavoittaa,sekä riippuvuudet seksiin,pelaamiseen ja addiktiot.Joku syy niille on. Se voi olla myös tramuan jälkeen jolloin rukous ja kesustelu autavat,Hylkäämiset ja traumaperäiset stressireaktiot eivät ole sisäisten demonien aikaan saamaa vaan syy,-seuraussuhde jatkumo.Monissa perheissä on viinakirot.Puhutaan viinapirusta.Mikä on se mikä aiheuttaa nämä jatkumot,ne ovat juuri niitä lankeemuksia sekä sukupolven ketjuja jota menee oppimisen kautta suvusta sukuun.On myös geeniperimää addiktioille.Heikkous.Nähin kaikkiin saadaan kyllä apu rukoilemalla ja tukemalla,seisomalla uskovana heikon rinnalla ja ohjaamalla oikealle tielle.Tälläiset demonijutut saattavat saada aikaan mielen hajomaista,ja oltava todella tarkka milloin näitä aseita käyttää ja mihin.En sano etteikö se ole mahdollista jossain.Armanin ohjelmassa näimme sivupersoonia joita oli 12:sta.Mikä on sivupersoona? Se on nimenomaan persoonassa oleva/käyttäytyvä ikäänkuin haltuun ottava toinen minä.Nämä saa lääkkeillä kuriin,mutta mikä aiheuttaa juuri tämänkaltaista sivupersoonien esiintymistä ja ihisen oman sielun hajoaminen.Oikeassa käsissä ja rakkauden ilmapiirissä tämäkin asia hoituu.
      Raamatun nainen Maria Magdalena oli tälläinen ei mitään ylimääräisiä huutoja sana vain se oli siinä.Autiomaassa oleva mies,-sana vain se oli siinä.Nainen kaivolle,-rikkinäisyys ja montamiestä hän sai Jeesuken kohtaamisen ja ymmärsi on parempaa. Jeesus on parantaja tänäkin päivänä,kohtaa ja koskettaa mutta ei anna ihmisen joutuvan häväistyksi ja häpeään.Naiselle kaivolla asia oli niin arka,että Jeesus käski menä opetuslasten ostamaan ruokaa ja kohtasi naisen yksin,ilman naisen tulevaa häpeää ja ihmispaljoutta saattamalla näin kaikenkansan silmien alle.
      Kuuntelin tuon Esa Heiskan saarnan ja minulle tuli rauha.Kun katsoin tuota ohjelmaa nouse suomi minulle tuli rauhattomuus ja monta kysymystä,hämmennystä.Se sekoittaa pään ja mielen. Jota en itse halua.Miksi pitää järjestää näitä ikäänkuin uskovaisten omia bailuja missä menoja ja meininkiä,hihhuointia,omia show-esiintymisiä ym?. Tähän sekoittuu selkeästi maallinen osio jo lauluissa.Nypitää ja heilutaan kuten rock konsertissa.Eroaako tämä maailmasta?
      Täällä tulee hyvä fiilis? Missä on rauha,-rauhattomuus.Uskoon tulleet nuoret eivät erota maallisesta,uskosta tapahtumasta vain kalja puuttuu vai onko sitäkin saatavilla takahuoneessa?

      • VAROKAAvääräähenkeä

        Jumalan Sana varoittaa mielistelemästä maailmaa! Jopa näin:"joka tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan VIHOLLINEN!"


    • DoctorT

      HULLUA JA SAIRASTA, ITSESTÄÄN PERKELEESTÄ!!!

      • mikähenki

        Sairasta,sairasta,ei nuo lapset onnellisilta näyttäneet.


      • Totuuss

        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. 2 Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. 3 Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi? 4 Kuinka voit sanoa veljellesi: 'Annapa kun otan roskan silmästäsi', kun omassa silmässäsi on hirsi? 5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.


      • totuuss

        niin Johannes vastasi kaikille sanoen: "Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella

        Näin ilmoitettiin Jeesuksen aikaan..tuskin kiellät?

        "Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, 13 ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. 14 Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.

        Näin Jeesus itse ilmoitti.

        Joten kerro nyt ihmeessä, että missä kohtaa tuolla toimittiin väärin..kenelle on tapahtunut jotain pahaa..keneltä on viety jotain..kuka on kadottanut jotain?
        Jos sinä et usko Pyhän Hengen todelliseen voimaan, niin se on valintasi ja jäät paljosta paitsi..mutta se ei muuta totuutta, että se on meille Jeesuksen vastaaottajille tarkoitettu.


      • DoctorT
        Totuuss kirjoitti:

        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. 2 Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. 3 Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi? 4 Kuinka voit sanoa veljellesi: 'Annapa kun otan roskan silmästäsi', kun omassa silmässäsi on hirsi? 5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.

        Sokea olet, umpisokea!


      • Hirsiä_ja_ihmisiä
        Totuuss kirjoitti:

        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. 2 Niin kuin te tuomitsette, niin tullaan teidät tuomitsemaan, ja niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan. 3 Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi? 4 Kuinka voit sanoa veljellesi: 'Annapa kun otan roskan silmästäsi', kun omassa silmässäsi on hirsi? 5 Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä.

        Kun ottaa äärikarismaattisuuden hirren omasta silmästä, näkee ottaa toiseltakin... Osuva lainaus Mauno Mattilalta


      • saviseutulainen
        totuuss kirjoitti:

        niin Johannes vastasi kaikille sanoen: "Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella

        Näin ilmoitettiin Jeesuksen aikaan..tuskin kiellät?

        "Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, 13 ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. 14 Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.

        Näin Jeesus itse ilmoitti.

        Joten kerro nyt ihmeessä, että missä kohtaa tuolla toimittiin väärin..kenelle on tapahtunut jotain pahaa..keneltä on viety jotain..kuka on kadottanut jotain?
        Jos sinä et usko Pyhän Hengen todelliseen voimaan, niin se on valintasi ja jäät paljosta paitsi..mutta se ei muuta totuutta, että se on meille Jeesuksen vastaaottajille tarkoitettu.

        Tuo henki, joka Maldonadossa ja Bakerissa vaikuttaa ja heidän kauttaan välittyy, ei ole Pyhä Henki. SE ON KUNDALIINI - ELI PAHOLAISEN KÄÄRMEVOIMAA. RIIVAAJAHENKIEN VALHEVOIMAA. "Ja itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi"!


      • totuuss

        Sen sijaan että keskitytte minun haukkumiseeni sokeaksi ja olette päätelleet että mikä henki on kenessäkin, niin vastatkaa mielummin kysymykseen minkä yläpuolella osoitin.
        Ei minua teidän haukut satu, mutta tuollaisilla tuomitsemisilla kadottaa helposti Kristuksen tien.
        Mistä ihmeestä olette saanet vallan ja voiman päättä miten Pyhä Henki toimii kenenkin kohdalla..?

        29 Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi;
        30 ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta."
        31 Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti.


        28 Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi, toisia profeetoiksi, kolmansia opettajiksi, sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja, avustaa, hallita, puhua eri kielillä.
        29 Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja?
        30 Eihän kaikilla ole parantamisen armolahjoja? Eiväthän kaikki puhu kielillä? Eiväthän kaikki kykene niitä selittämään?


      • ÄlyttömätGalatalaiset
        totuuss kirjoitti:

        Sen sijaan että keskitytte minun haukkumiseeni sokeaksi ja olette päätelleet että mikä henki on kenessäkin, niin vastatkaa mielummin kysymykseen minkä yläpuolella osoitin.
        Ei minua teidän haukut satu, mutta tuollaisilla tuomitsemisilla kadottaa helposti Kristuksen tien.
        Mistä ihmeestä olette saanet vallan ja voiman päättä miten Pyhä Henki toimii kenenkin kohdalla..?

        29 Ja nyt, Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi;
        30 ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta."
        31 Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti.


        28 Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi, toisia profeetoiksi, kolmansia opettajiksi, sitten hän antoi voimallisia tekoja, sitten armolahjoja parantaa tauteja, avustaa, hallita, puhua eri kielillä.
        29 Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja? Eivät kaikki profeettoja? Eivät kaikki opettajia? Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja?
        30 Eihän kaikilla ole parantamisen armolahjoja? Eiväthän kaikki puhu kielillä? Eiväthän kaikki kykene niitä selittämään?

        Ymmärtääkö nimimerkki "totuuss", että Pyhä Henki on Jumala? Hänessä ei ole lainkaan pimeyttä, ja aivan varmasti Hän ei ole alistettavissa puoskareiden markkinamarakatiksi! Tulen nämä eksyttäjät ja antikristukset tosin tulevat vielä jokainen kokemaan, saadessaan tekojensa mukaan... "...Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa" (Ilm.19:20).

        Herran tulo on lähellä, älkää eksykö vaan valvokaa!


    • tutkitotuusensin

      Pyhän Hengen kaste;Jeesus sanoi te saatte voiman,voiman vastustaa syntiä,voiman vastustaa kiusauksia,voiman vastustaa pahaa siten että kilvoitellaan.Tuli on kuin pesijän saippua,joka menee tulen läpi se ei ole mitenkään iloa ja riemua vaan Jumala puhdistaa tulella polttaa kuonan omasta lihallisuudesta jotta Kristus olisi meissä kirkkaamin näkyvissä nimenomaan siten että me olemme Kristuksen kaltaisia ja me jaksamme kilvoitella syntiä vastaan jotta pääsemme taivaan valtakuntaan se ei ole Fire-salamointia,huutoa,kimurtelua.Johan se apostolien teossa kun he saivat Pyhänhengen kasteen olisivat kiereskeelleet ja huutaneet kuin riivatut.Eikä he olleet humalassa,vaan puhuivat kielillä kun sen maan puhetta.Älkää sekoittako asioita.Toivon että jokainen todella menee sen tulen läpi jonka Jumala itse säätää ei suinkaan iloksemme sillä hetkellä vaan itku ja suru joka riisuu kaikesta omasta.Kuka hakuaa mennä Elävän Jumalan käsiin kuin pesijän saippua ja astia josta poltetaan kuona?

    • tutkitotuusensin

      Apost.teot 1. Edellisessä kertomuksessani kirjoitin, oi Teofilus, kaikesta, mitä Jeesus alkoi tehdä ja opettaa,
      2. hamaan siihen päivään asti, jona hänet otettiin ylös, sittenkun hän Pyhän Hengen kautta oli antanut käskynsä apostoleille, jotka hän oli valinnut,
      3. ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta.
      4. Ja kun hän oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet.
      5. Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."
      6. Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?"
      7. Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,
      8. vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".

      Todistajat:
      Miten kävi kahdentoista apostolin,he joutuivat kärsimään,he saivat kokea Kristuksen kärsimykset ruumissaan julistaessaan evankeljumia,ristiä,parannusta.Kilvoittelua. Niin tähän HE SAIVAT VOIMAN.He eivät saaneet jotain "outoa voimaa" vaan sen, että ruoskimisesta vankeudesta,pilkasta ja kaikesta kidutuksista mitä Roomalaiset ja fariseukset tekivät he saivat voiman vaeltaa myrskyissä,nälissään,ilman lämpöä ja suojaa Kristuksesta.Se on se voima,Julistaa puhdasta evankeljumia. Kuinka moni julistaja Suomessa ja maailmassa on Jumalan aito sotamies? Ei kullalla eikö rubiineilla silattu,ei kaulassaan sinisiä kristalli rubiineja tai sormissaan välkkyviä timantteja. Muistakaa mitä jeesus sanoi rikkaalle nuorukaiselle; myy kaikki ja anna köyhille ja seuraa minua.Sitä hän ei voinut tehdä.

      • MinunKuninkEiTästäMaaim

        Todella, ylläolevassa esirippu vedettiin joidenkin silmiltä! Jeesushan puhui rikkaalle nuorukaiselle täysin vastoin menestysteologista oppia!!! Jeesus, ei jeesus :)


      • Ei_tästä_maailmasta

        Joo toi kannattaisi pitää esillä...


    • VoihanYrjö

      Ketä paimenia havaitsitte ja mistä seurakunnasta? Oliko Mika Yrjölä siellä?

    • LMPK

      Tässä vielä lista Nouse Suomi-yhteistyöseurakunnista. Osa näiden seurakuntien pastoreista oli lavalla esillä jossakin välissä tapahtumaa. VIP-lätkät kaulassa tietysti.

      Espoon helluntaiseurakunta
      Espoon vapaakirkko
      Majakka seurakunta
      Arken seurakunta
      Helsingin Cityseurakunta
      Helsingin Siion -seurakunta
      Harvest church Finland
      River Helsinki -seurakunta
      Elävä Sana -seurakunta
      Ilmestysmaja -seurakunta
      Fireplace
      Sila Peremen Church
      Love Story
      Nations Calling Church
      Sanan sydän seurakunta
      Helsinki Vineyard -seurakunta
      Risteyspaikka kotikirkko
      Salon Vapaaseurakunta
      Lapin Kristillinen keskus
      Kotkan kristillinen Soihtu
      Forssan Ystäväkirkko
      Keys of Kingdom ministry
      Healing Rooms Finland
      Ruach Finland ry
      Global Power Evangelism ry
      Kohtaamispaikka -seurakunta

      • TulinenTotuus

        Espoossa, Matinkylässä paloi ainakin kolme autoa jo aamuvarhaisesta...Ei ole kovin kaukana nousesuomikokouspaikasta. Joskus firetysten tulo esiin vie aikansa, mutta paljon on Suomessakin tulta syttynyt! Eiköhän näitä rodhowbrownin &co firekokouksia pidetä ympäri Euroopan?

        Vierasta tulta se ainakin on, verraten siunaaviin sellaisiin.


    • mukanamenossa

      Mikko Hursti -siionsrk
      Seppo pehkonen- cityseurakunta

    • Varmuutta

      Tässä tulee kysymys DoctorT:lle:
      Miten on, oman seurakuntani työntekijä oli täysillä menossa mukana. TV:stä sen näin. Ymmärrykseni mukaan hän on impannut sieltä saastetta itseensä. Miten on, olisiko viisasta jättää nyt koko seurakunta? Seurakuntamme pastori on laodikealaisen haalea, hän ei kerta kaikkiaan välitä, on ns. palkkapaimen.

      • DoctorT

        Jos seurakunnassasi on tolkullinen vanhimmisto, on heidän tehtävänsä ottaa pappi valvontaan ja nuhteluun. Valvoa hänen opetustaan ja toimintaa!

        Menemällä tuollaisen saastepilven alle, on astunut pois Sanan Totuudesta ja pimeys alkaa ympäröidä. Hlön mielipiteet ja puheet muuttuvat omituisiksi ja Sanalle vieraiksi.

        Et yksin pysty juuri vaikuttamaan, ellei vanhimmisto ole puolellasi.


    • jarukouksetpäälle

      Karanteeniin kaikki nuo hapatuksen seurakunnat kaikin tavoin.

      ei ainuttakaan puhujaa eikä mitään yhteistyötä sataa kilometriä lähemmäksi mihinkään terveeseen kohtaan tässä maassa.

      eikä penniäkään mitään varoja sinne päinkään missä haisee sekotuksen henki.

      • Vastaiskut

        JUURI NÄIN!


    • kotikokous

      Katson youtubesta saarnat jotka koen olevan Herran sanan mukaisia.Miksi joku alkaa hengessä ja lopettaa lihassa?
      Olen itse tässä rukouksessa ollut melkeinpä yötäpäivää jälleen kerran ja toivonut että Herra avaa seurakunatmme pastrorin /pastoreiden silmät.Ihmettelen miksi on vain Pyhänhengen iltoja,ja 1x vkossa saarna sunnuntaina.Kaikki muu onkin sitten tätä uutta hapatusta.Jumalan tuomio alkaa seuraunnan keskeltä ne jotka antautuvat Herran puhdistavaan tulen alle ja ottavat ainoastaan Kristuksen esikuvakseen ei ihmistä.Jeesus parantaa myös ihan henkilökohtaisesti omassa kammiossaan,niin sinun rukouskammiossa kahden kesken.Olen niin surullinen että seurakuntayhteys jää,mutta näin pitää olla.Nyt palataan joissakin osin alkueurakuntaan eli kotiokouksiin ja seillä missä Kistus yksin ainoana on keskellä opettamassa ja avaamassa sanaa Pyhänhenkensä kautta.Minä rohkaisen teitä te jotka koette ettettet voi mennä enään seurakunaan.Tehkää kodistanne kirkko ja pyytäkää terveitä opettajia,saarnamiehiä kotiinne näin sana pysyy puhtaana ja kuuliat saavat leipää ja yhteyttä.

      • Olemmekounessa

        Kiitos sinulle. Ajattelen juuri samoin. Vielä ei olla saatu kotikokouksia, mutta netin kautta saan hyviltä, Sanassa pysyviltä opetusta ja rohkaisua.
        Jeesus tulee pian hakemaan valvovat uskovat kotiin. Jaksetaan vielä hetki. Taistelu ja luopumus pahenee. Mutta valvotaan ja ollaan kestäviä uskossa Herraamme Jeesukseen.
        Siunausta.


      • KotilinnaHra

        Käärme paratiisin puussa.


    • dsdg

      ok--

    • karemee

      Uudestisyntyneessä ei ole demoneja sensijaan demonaalisia sidoksia voi tulla.jos ei valvo ja lue raamattua.Sekä tietoisesti elää synnissä ja ruokkii syntiä omassa elämässä.

      • JuurikinNäin

        Juuri näin. Ulkoa päin tulevaa painostusta pimeydestä voi olla, mutta itse uskovassa, joka on Pyhän Hengen temppeli, ei voi asua mitään muuta.


    • tgikuj

      Matt 11:29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.

      Vaikea kuvitella, että Jeesus olisi ollut mukana tuossa kokouksessa.

    • xxxxxxxx1

      Kuka enää uskaltaa tulla uskoon, kun tällaista hirveää riitaa netin palstoilla. Minä en ainakaan menisi kumpaankaan puljuun.

      • EksyneitäHänEtsii

        Et olekaan uskossa, vaan eksynyt. Jumalan Pyhä Henki näkee salatuimpaan saakka. Etkö usko?


      • kukaoneksynyt

        Ihan samaa mieltä.Pelkkä ajatuskin tuollaisten seurassa tekee olon ahdistuneeksi.Mielestäni rakkaudettomia ihmisiä löytyy juuri näistä lahkoista.


    • Lukekaapa

      Hirvittävää satanismia tämä kokous!!! Voi lapsi raukkoja!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe