Miten appelsiinikainalo kippaa keppanaa Pattayalla

Cittarimies

Lipittääkö ne pillillä sitä sinkhaa, ku patti estää lapasen taivutuksen turpaan.

26

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • securitas

      Lerpan humalatila on katastrofaalinen. DEFCON 1!!! Mayday!!!

    • ExTurvakonsultti

      Yhellä on avovaimona baarihuora, jonka työtehtävä ennen panoja on jutella ja istua polvella.
      Se on koulutettu kaatamaan keppanaa appelsiinikainalon suuhun ja pyyhkimään vaahdot turvasta.

    • 7VuottaPattayalla

      Nyt puhuu kokemus!
      Ei pidä yleistää, että kaikki appelsiinikainalot joisi kaljaa.
      Meillä täälä pattayalla on pattayan aktiivisin ja hän ei juo kaljaa.
      Hän käyttää aikansa kirjoitellen nettiin keravan pöytäkirjoja ja lerpan seksuaalisista näkemyksistään väitöskirjaa.
      Myös hän on antanut koko elämänsä suomalaisten matkailijoiden ohjaamiseen pattayalle.
      Kun hän viettää perhe-elämää tietokoneaikansa tauoilla, on hänen seurassaan avovaimo jolla tuhannen kokemus Mirkun tavoin, joten pattayan aktiivisin tietää mistä kirjoittaa.

    • MirkkuAvovaimo

      Minä olen pohtinut onko se totta, joka pippelinmittaketjustakin ilmeni todistetusti, että ne joilla on gorillan yläkroppa, on normaalia pienempi alapää?

      • RionRisto

        Se oli Lerpan bravuuri se pippelinmittaketju. Transulerpan lempijuttuja on pohtia alastomien lihavien miesten vatsoja ja niiden pippeleitä. Siinä hommassa aika kuluu kuin siivillä vaikka olisikin Las Vegasissa paraikaa kansainvälisessä seurueessa.


    • EiPattayalle

      Pattayan pojat on yleinen naurunaihe, ihan joka paikassa.

      • otanosaa

        Hulluilla kuten EiPattayalle on halvat huvit.
        Hullut joutuvat tyytymään halpoihin huveihin kun varat ei riitä edes Thaimaan matkoihin.


    • UutisiaHuasta

      Numeromies on Hin Lek Fain kuuluisin transseksuaali ja koko kylän transujen patriarkka.

      Aiemmin ennen tätä sairaseläkkeellä ilmaantunutta vaihetta numeromiehen seksuaalisuudessa, hän oli ns "village people" seksuaali. Nämä roolihahmot ovat vaikuttaneet sekavaan pippelinsä vuoksi ahdistuneeseen persoonaansa ja välillä hän oikeasti uskoo olevansa intiaani, raksamies tai lentäjä.

      Nahkalippikset on nyt vaihtuneet peruukkeihin ja jousipyssyt glitteriin ja huulipunaan.

      Hänet näkee usein laskettelemassa mäkeä alas Hello Kitty fillarilla riisipussi sarvessa. Takaisinpäin hän koettaa liftata lava-auton kyytiin kun ylämäki rassaa kihtisiä kinttuja. Pyöräillessään hän aina miettii pippelinpoistoleikkausta ja hokee "pippeli pois vai riisipussi, pippeli pois vai riisipussi"

      • RionRistoJaVirtasenJokke

        Meillä Pattayan POJILLA on uutisankkurina Pattayan aktiivisin appelsiinikainalo.

        Yllä olevan tekstin hän heittää piripäissään ihan lonkalta, avovaimohuoran ollessa työvuorossa.


    • RainForrestGump
      • TyttiPattayalla8Vuotta

        Juuri näin.

        Edes naisia ei kiinnosta tuollaiset bodarit, niintä on kiinnostuneita vain itserakkaat bodarit itse.


      • exmuaythai
        TyttiPattayalla8Vuotta kirjoitti:

        Juuri näin.

        Edes naisia ei kiinnosta tuollaiset bodarit, niintä on kiinnostuneita vain itserakkaat bodarit itse.

        Huumoriahan tuo oli. Bodarit on ihan oma sakkinsa ja lajin harrastus alkaa yleensä itsetunnon pönkittämiseksi. Samaan sarjaan kuuluu fitness-bimbot. Ei niistä kireänaamaisista tekohymyä vääntävistä kumipallotisseistä miehet välitä. Soveltuvat toisilleen oivasti mutta eivät muille. Perkele jos mulla olis muija joka punnitsee porkkanan ennen pilkkomista niin saa laittaa hammasharjan koteloon samantien.
        Bodarit menee ihan hajalle kun joku ei pelkääkään heidän kokoaan ja ulkomuotoa. Testosteronipiikin jälkeen he luulevat olevansa Hulk, vihreä hurjimus, vaikka siellä kuoren alla asuu pikkuinen Mikki Hiiri.
        Jos tapella haluaa niin sitten kehään kokeilemaan taitojaan. Kehässä ei vaan bodarit tuppaa pärjäämään kun treeni on ollut ihan muuta kuin nyrkkeilyä tai thainyrkkeilyä.
        Oma ongelmani oli kamppailulajeissa se että olin roteva jo nuorena ja sitämyöten painava. Minun painoisia (86kg) vastustajia ei juurikaan ollut tai sitten ne oli minua 15 senttiä pidempiä. Pistelajeissa pituudesta oli paljon heille hyötyä kun taas kontaktilajeissa voimani oli etu.


      • TuhannenPippelinMirkku

        Hyvä huumori.

        Mikki Hiirien uhkailukirjoitteluiden johdosta mode on tänään poistanut yhden varsin mielenkiintoisen keskustelun kokonaan.

        Näillä mennään.....


    • TwinTiger
    • ertgyhujikolpö

      Mitä tarkoittaa appelsiinikainalo?

      • LerpanKielen-Opettaja

        Veikkaisin että se on lerpankieltä. Lerppa kun muistaa kaikki sananlaskut aina väärin, ei ymmärrä niitä tai ei ole koskaan kuullutkaan.
        Lerppa muistelee varmaankin sitä, kun aikoinaan sanottiin jonkun kulkevan "kananmunat kainalossa" kädet levällään näyttääkseen harteikkaammalta.
        Lerppa ei ollut myöskään kuullut sanontaa "kaikkia munia ei pidä laittaa samaan koriin" vaan Lerppa hermostui viittauksesta munaan, jonka sanonnasta ymmärsi väärin.
        Se on vähän niinkuin vastasyntynyt tuo Lerppa. Ei elä samassa maailmassa kuin valtaväestö vaan elää uhmaikäisen häiriintyneen lapsen maailmassa.


      • RionRisto

        Lerpan kielen opettaja, eli osa-aika Lerppa, Cittarimies, Totuustarkkailija, Pattayan aktiivisin kusipää jolla on avovaimona huora, on appelsiinikainalo.

        Ne tunnistaa siitä, että kyynärpäät on kaukana kehosta kuin niillä olisi kainalot kipeenä tai muuten vain tahtoo niitä tuulettaa.


      • lerpanSeikkailut
        RionRisto kirjoitti:

        Lerpan kielen opettaja, eli osa-aika Lerppa, Cittarimies, Totuustarkkailija, Pattayan aktiivisin kusipää jolla on avovaimona huora, on appelsiinikainalo.

        Ne tunnistaa siitä, että kyynärpäät on kaukana kehosta kuin niillä olisi kainalot kipeenä tai muuten vain tahtoo niitä tuulettaa.

        Lerppa ei uskalla enää kettuilla numeronimimerkillä. Se on resuperseellä taas krapula, tutisuttaa, kihti vaivaa ja kaikki pelottaa. Logiikka / kirjoittajien tunnistaminen on Lerpalla yhtä sekaisin kuin aina ennenkin.

        Mutta jatkahan sinä rauhassa tuota vittuilua ja muista kurkkia välillä ikkunoista, josko siellä on PÖÖ joku kaunis päivä pihallasi. ;)


      • 654767567657

        Niinkö luulet resuperse, reppana


      • HuoranMiesOnBimbo

        KUKA VITTUILI JA KENELLE, SEKÄ KUKA VITTUILI ENSIN.

        TUO ENSIMMÄINEN VITTUILIJA OPETTAJA PITÄÄ ITSEÄÄN JONKIN SORTIN VITTUILIJOIDEN KUNINKAANA, ETTÄ VAIN HÄNELLÄ ON OIKEUS VITTUILLA.

        SIIS TÄYS KUSIPÄÄ.

        IHAN KAHJON SELITTELYÄ ETTÄ EI USKALLA NIMIMERKEIKSEEN LAITTAA RIVIÄ NUMEROITA, KUN KUSIPÄÄLLÄ ITSELLÄÄN EI OLE NIMIMERKKIÄ EDES NUMEROIN VAAN AINA VAIHTUVA.


      • TotuustarkkailijanFani
        HuoranMiesOnBimbo kirjoitti:

        KUKA VITTUILI JA KENELLE, SEKÄ KUKA VITTUILI ENSIN.

        TUO ENSIMMÄINEN VITTUILIJA OPETTAJA PITÄÄ ITSEÄÄN JONKIN SORTIN VITTUILIJOIDEN KUNINKAANA, ETTÄ VAIN HÄNELLÄ ON OIKEUS VITTUILLA.

        SIIS TÄYS KUSIPÄÄ.

        IHAN KAHJON SELITTELYÄ ETTÄ EI USKALLA NIMIMERKEIKSEEN LAITTAA RIVIÄ NUMEROITA, KUN KUSIPÄÄLLÄ ITSELLÄÄN EI OLE NIMIMERKKIÄ EDES NUMEROIN VAAN AINA VAIHTUVA.

        Lerppa. Pelottaako?

        Huutaminen isoilla kirjaimilla on rumaa.
        Tällaisten lapsellisten provokaatio-aloitusten viljely on typeryyden huippu.
        Valehteleminen ei ole hyväksyttävää käytöstä.
        Huorittelu ei ole hyväksyttävää käytöstä.

        Hyväksyttävää on:

        Hyvien tapojen puolustaminen.
        Hyvä kielenkäyttö.
        Asiasisällölliset avaukset ja keskustelut.
        Valehtelijoiden paljastaminen ja kurmuuttaminen.
        Trollaajien kurmuuttaminen.

        Totuustarkkailija vain hieman ojentaa sarjatrollaajaa ja sarjavalehtelija Lerppaa. Lerppa raukka on jo aivan sekaisin kun hänet on paljastettu. Kaikki valheensa on paljastettu ja on paljastettu että kyseessä on mielisairas kihtinen ja persaukinen ukkeli, jolla ei ole muuta elämässään kuin herjaaminen ja valehtelu. Maailman surkein ihmisen raato.


      • 654767567657

        Resuperse teistä reppanoista ei löydy miestä edes pikku sormen vertaa, reppana.
        Lerppoja, onkopoikia, totuustarkkailjoita , sinulta reppana ei mielikuvitus ihan heti lopu... syä oikeesti lääkkeesi reppana.


      • 654767567657

        Eiks teillä appelsiinikainaloilla ole vielä muitakin ongelmia, aloitetaan vaikka selästä, ei ole ihan sen näköinen kuin pitäisi, ja jos muoviämpäriin kusee se sulaa, ne hormoonit, ne hormoonit, reppana... olin muuten komppanian päällikkönänä jossain vaiheessa, mopoja tuli uusi erällinen, kaikki pihalle seisomaan muodostelmaan ilman paitaa, kaikki joilla oli paljon finnejä selässä lääkärin kautta takaisin siviilliin, tuo sinun syysi lerpan käyttämiseen alkaa selviämään, nimittäin hormoonit melkein poikkeuksetta surkastuttaa kivekset, ettei ole pusseissa kuin rusinat, ja ne aiheuttaa myös vakavia mielenterveysongelmia, ja lyhyt pinnaisuutta eikä vain resuperse, taidat vielä olla venkulakin, reppana.


      • EnFanitaKusipäätä

        KEN HUUTAA, KEN KUISKII, KEN UHKAILEE, NIIN JA KENELLÄ ON AVOVAIMONA HUORA, MUTTA HUORITTELEE TOISTEN KUMPPANEITA ?


      • hyvääyötälerppa
        654767567657 kirjoitti:

        Eiks teillä appelsiinikainaloilla ole vielä muitakin ongelmia, aloitetaan vaikka selästä, ei ole ihan sen näköinen kuin pitäisi, ja jos muoviämpäriin kusee se sulaa, ne hormoonit, ne hormoonit, reppana... olin muuten komppanian päällikkönänä jossain vaiheessa, mopoja tuli uusi erällinen, kaikki pihalle seisomaan muodostelmaan ilman paitaa, kaikki joilla oli paljon finnejä selässä lääkärin kautta takaisin siviilliin, tuo sinun syysi lerpan käyttämiseen alkaa selviämään, nimittäin hormoonit melkein poikkeuksetta surkastuttaa kivekset, ettei ole pusseissa kuin rusinat, ja ne aiheuttaa myös vakavia mielenterveysongelmia, ja lyhyt pinnaisuutta eikä vain resuperse, taidat vielä olla venkulakin, reppana.

        Menepäs Lerppa tutilullaa. Sinä olet menneen talven lumia eikä jutuillasi ole mitään merkitystä mihinkään. Sun taru on ohi.


      • TotuustarkkailijanOrkku

        Pattikselta toivotetaan tutilullaa paikallista aikaa 01.02.
        Onko Mirkku vielä tienestissä ja Totuustarkkailija-avomies odottelee kotona?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe