Penikset järjestykseen (fantasia)

SFKukkanen

Mulla on eräs peniksen kokoihin liittyvä fantasia, jonka haluan teille jakaa.

Valitsisin mieltymysteni mukaan vaatteet päällä olevia miehiä n. 20 kpl. Vain todella mieluisia, joten siihen voisi mennä paljon aikaa (useampi vuosikin).

Kutsuisin kaikki koolle, mieluiten metsään jonnekin syrjähköiselle paikalle, jossa kuitenkin pieni kiinnijäämisen riski on. Kaikki olisivat taudeilta vapaiksi testattuja juuri ennen sessiota, joten ei tarvitsi huolehtia kondomeista. Imisin kunkin vuorollaan kovaksi, minkä jälkeen laittaisin heidät riviin peniksen koon perusteella.

Sitten pyytäisin kaikki miellyttämään mua, niin että jok-ikinen sentti kehostani saisi hellää hivelyä, kieltä ja kosketusta. Kiimaisimmat ja usean kerran laukaisijat voisivat jo tässä vaiheessa heittää kauneusvoiteet päälleni ja levittää spermaa kaikkialle ihooni.

Kun olisin märkä ja himokas, laittaisin miehet takaisin riviin, ja käskisin naida kokojärjestyksessä, alkaen pienimmästä isompaan ja kun isoimpaan on päästy, sen jälkeen isommista kyrvistä pienempiin taas. Miesystäväni sitoisi silmäni ja vahtisi etuani, sekä tietysti naisi aivan kuten muutkin, omalla vuorollaan (eli isompien päässä).

Pienimunaisista aloittaisin siksi, että pillu saisi tottua rauhassa naimiseen. Jokaisen miehen tehtävänä olis antaa mulle vähintään yksi orgasmi, ennen kuin itse saa laueta. Parhaimpien kanssa saisin todennäköisesti yhtäsoittoa useita orgasmeja. Pikkuhiljaa pillu tottuisi isompiin kaluihin, aluksi sormenkokoinenkin (tai sormi) tuntuu paljon, mutta lihasten rentoutuessa ja venyessä kestää yhä enemmän ja enemmän täytettä. Paikathan siinä helläksi menisi, silti nauttisin suunnattomasti ja olisin miesten armoilla. Jokainen vuorollaan ruiskisi lastinsa sisääni ja saisi tuntea tiukan ja vahvan, orgasmeista sykkivän pilluni. Malttamattomina seuraavat odottelisivat vuoroaan runkaten. Kun oltais päästy isoimpaan kaluun, paikat olisi jo niin hellinä, että tuntisin valtavaa helpotusta tuntiessani penisten pienenevän. Silti edelleen tekisi mieli. Yliherkät miehet olisivat vuorossa tässä vaiheessa, sillä he eivät kestäisi naida mua välttämättä heti aluksi, mutta isojen penisten jyystettyä pillu on rennompi ja miellyttävämpi yliherkkien naida. Lopuksi pieni & herkkämunaiset saisivat tyydytyksensä pillustani. Ehkä kaikkein alistuvin mies, se jonka voittaisin helposti painissa (painimatsi pitäisi toki testata jokaisen kanssa!) joutuisi/saisi nuolla spermat pillustani, se mitä siellä on jäljellä eikä ole maahan valunut. Sitten kiittäisin kaikkia ja lähdettäisiin eri teille.

Kiihottaako ketään muuta tällainen fantasia? Se, että hyödyntäisi ja iloitsisi miesten erilaisuudesta ja eri kokoisista peniksistä. Herkästi laukeaville ja pitkään kestäville, pienipeniksisille ja jättimulkkuisille kaikille paikkansa :) Vois toki laittaa naiset samanlaiseen järjestykseen ja naida naisia rivissä vaikka kutakin vuoronperään.

10

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisytytä

      Huono fantasia.

    • Ei-kiinnosta-

      Minua ei kiihoita yhtään muut ukot, ei ainakaan alastomat, eikä huora ja sen tasoton vittu jota jakaa kaikille.

    • Fantasiat on fantasioita, en minäkään oo tuota aikonut toteuttaa, vaan masturboidessa joskus kiva kuvitella ;)

      • Vedä-käteen

        Olet häxy..


      • Vedä-käteen kirjoitti:

        Olet häxy..

        Niin kuin jokainen muukin kirjoittaja. Sinä taidat olla Spede.


    • 8989898

      Ihan ok, mutta itse voisin ottaa vaikka kolme, korkeintaan viisi.

    • OrkkuOrvokki

      Tuollainen fantasia olisi helppo toteuttaakin ellei olisi liian nirso miehien suhteen ja oleellisin jäi puuttumaan eli mitat kulleista! Onko isot kullit minkä mittaisia ja missä menee sen liian pienen raja... onko mitattu oikein vai perseestä alakautta ja muuta seikkaa jäi epäselväksi..asennot.. paneeko miehet toisiaan odotellessaan ja tarkemmat panemisajat ymm...

      Haiskahtaa miehen fantasialta mielestäni. MIeheltä joka haaveilee olevansa nainen :)

      • Olet-oikeassa

        Häxähän on mielestään nainen, kun sen moodin ottaa ja laittaa isänsä tapaan korsetin päälle ja työntää massiivisen objektin peräsuoleensa. Hulluille fantasia on todellisuutta.


      • Olet-oikeassa kirjoitti:

        Häxähän on mielestään nainen, kun sen moodin ottaa ja laittaa isänsä tapaan korsetin päälle ja työntää massiivisen objektin peräsuoleensa. Hulluille fantasia on todellisuutta.

        Joko olet hoidossa?


      • Ihan kyllä nainen olen, kummallista että heti epäillään mieheksi jos nainen kertoo vähänkin tuhmemmasta fantasiastaan :D Ei oo kyllä eka kerta, kun naiseuttani epäillään netissä. On mussa toki maskuliinistakin puolta, niinkuin meissä kaikissa, mutta ihan on syntymästä asti saakka ollut pillu ja tissit ;)

        Olisihan tuo suht helppo toteuttaa, mutta vielä ei oo ollut kanttia. Todellisuudessa en tykkää naida yleensä vieraiden miesten kanssa, vaan tunneyhteyden kera tuntuu parhaalta :) Mutta ehkä tämä on "once in a lifetime" -fantasia. Voisihan heiloja/tuttuja pyytää tällaiseen, jos kehtaisi, tosin miellyttäviä tuttuja joita voisin pyytää, löytyisi ehkä n. 10. On siinäkin kyllä jo! Mutta en tiedä, miten vaikuttaisi miesten välisiin suhteisiin tai itsetuntoihinsa, jos olisivat avoimesti penisvertailussa :/ Voi olla, että joku ottaisi siitä itseensä, joten en tiedä haluanko ottaa sitä riskiä. Siispä ois parempi löytää tähän nimenomaan aiheesta kiinnostuneet miehet, mutta sitten tulis ongelmaksi se, etten välttämättä viehäty heistä (todennäköisesti en, sillä viehätyn harvoista ihmisistä).

        Eihän se kullien mitta ole niin oleellinen! Enemmänkin just jännää olisi, että se tulisi yllätyksenä. Niinkuin sanoin, miehet olisivat vaatteet päällä, ja vasta sitten riisuisin heidät ja laittaisin kokojärjestykseen. Jollain isolla äijällä voisikin olla pieni penis ja toisinpäin, kaikki silti kiihottavia ja arvokkaita ja varmasti jokainen osaisi antaa mulle orgasmeja kun opastaisin ja tekisivät yhteistyötä :) Joten huomaisivat konkreettisesti sen, ettei peniksen koko ole se oleellisin, vaan persoona ja "kemiat". Joku vois esim. niskaa silittämällä antaa mulle hyviä orgasmeja, siihen ei penistä edes tarvita ;)

        Oon live-elämässä harrastanut (suu)seksiä miehen kanssa, jolla oli mikropenis, n. 5cm erektiossa. Kaikkea voi vastaan tulla elämässä :) Yhdellä oli myös äärimmäisen käyrä, kookas penis vasemmalle kaartuen, en ole ikinä nähnyt niin käyrää penistä. Tosin, hänenkään kanssa en harrastanut yhdyntää, vaan otin spermat vatsalleni. Isoimmat penikset joiden kanssa oon tehnyt tuttavuutta kasvokkain, ovat olleet n. 18-19cm. Miesystävällä 17cm. Sen kokoisen kanssa joutuu jo varomaan, ettei osu pohjaan saakka ettei vihlo kohdunsuuta. Tosin, pienemmänkin n. 15cm kokoisen kanssa joutuu varomaan vähän. Toki on vielä paksuus erikseen. Mikropenis oli myös ohuin mitä oon nähnyt, alle pikkurillin paksuinen. Paksuin taas oli muutama vuosi sitten, en osaa verrata minkäpaksuinen, mut sitä ei saatu sisään ilman kipua, turhauduin ja lopetettiin seksi siihen, nuori kun olin, ei tullut mieleen tehdä muita juttuja vaan koin itseni jotenkin "vialliseksi" kun ei mahdu :D Sopivan paksu on hyvän tuntuinen, mutta liika on liikaa tässäkin.

        Niin, todennäköistä on, että jos olisi n. 30 melko random miestä, suurimmalla osalla olis aika keskikokoa, vois olla jokunen "ylläri" seassa myös eli erityisen kookas, pieni, käyrä tmv. Mut siinä sitten voisin pistää miehet järjestykseen eri tavoin: vartalon pituuden mukaan, viehättävyyden/miellyttävyyden mukaan kokonaisuutena, peniksen pituuden ja peniksen paksuuden mukaan. Voisi olla jännää ja hauskaa, tosin mulle, miehistä en tiedä, olisi lienee nöyryyttävää. Toisaalta, onhan myös miehiä, jotka kiihottuisivat tämäntapaisesta.

        Miehet voisivat ihan kiltisti rivissä odottaa vuoroaan, dominoisin siis heitä tilanteessa. Panemisajathan on todella yksilöllisiä, miten nopeasti kukakin laukeaa! Joku ekalla työnnöllä (näitäkin ollut, yks jopa laukes kirjaimellisesti "reisille" ennen kun sai sisään ja harmistui paljon ennenaikaista laukeamista :D), joku kestää pidempään. Jotakuta varmaan jännittäiskin, eikä sais stondaamaan, siinä tapauksessa voisi mennä jonon päähän kiltisti odottamaan vuoroaan. Tosin, jos miehet olisivat juuri testattuja, mielelläni kyllä antaisin kullekin suu- ja käsihoitoa ennen yhdyntää :)

        Mutta kyllä tällaiseen koko päivä menisi. Ja paljon orgasmeja tulisi mitä todennäköisimmin. Toki miehille pitäisi pitää koulutus ensin, miten mua miellytetään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe