Kaupungin korjaamohalli kaikken veronm.käyttöön

Eoo

Onko oiken että kaupungin työntekijät käyttävät hallia illat ja viikonloput omien autojen korjaamiseen,pesemiseen ja muuhun korjaamotoimintaan.Kai siitä kuitenkin peritään jotain maksua meneehän siinä sähköä ja vettä ja kuluuhan siinä työkalutkin.Veronmaksajien rahoittamaa toimintaa!

29

1021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • talohyväksyy

      Käyttäväthän ne kaupungin koneita myös omien pihojensa lumitöihin, lienee luontaisetuja palkan päälle.

    • mullemullemulle

      Sekä kaikki irtain on kadonnut eikä kukaan muka tiedä mihin?
      Missä mahtaa olla esimerkiksi lakkautettujen koulujen arvo taideteokset?
      Nykyistä johtoa ei tunnu kiinnostavan yhtään nämä asiat, outoa! Jokainen osaa kyllä tästäkin vetää johtopäätökset.

      • hyvä_kun_vieneet

        Pahviset kuvataulut,ja karttarullat ovat kysyttyä tavaraa , myös vanhat pulpetit käyvät kaupaksi. Turhaa niistä murehtii jos joku olisikin laittanut parempaan talteen, usein nämä menee kaatopaikalle.
        Kaatopaikka on näiden kohtalo koska säilytystiloista on puutetta.


      • kehyksetön

        Tapioniemem koululla oli Kyyhkysen tauluja taisivat kadota vukralaisen mukaan.


    • turhamurehtia

      Kannattaako joka asiasta olla kateellinen, tyypillistä Kemijärveläisyyttä.

    • Pershkele

      Kaupungissa on purettu useita kouluja ja nyt on epäilys, että kymmenien tuhansien eurojen arvosta on mennyt jollain sekaisin omia ja kaupungille kuuluvia tavaroita.

      • Ilmoitustakehiin

        No mitä sitten, jos asia kaivelee niin pahasti aina voi tehdä rikosilmoituksen.


      • YksPlusYksOnKaks
        Ilmoitustakehiin kirjoitti:

        No mitä sitten, jos asia kaivelee niin pahasti aina voi tehdä rikosilmoituksen.

        Tai jospa kysyttäs suoraan kaupungin isännöitsijältä..


    • EnOleHupiUkko

      Eikös työnantajan tilojen ja laitteiden käyttö ole ihan normaalia luontaisetua? Itse työskentelen keski-suomessa ja minulla on mahdollisuus mennä työnantajan tilohin 24/7. (vartioitu ja kulunvalvonnalla oleva yritys kuitenkin eikä mikään naapurin nyrkkipaja)

      Kai se perimmäinen asia tässäkin on se luottamus?

      • Se on pikkusen eri asia jos olet yksityisellä yrittäjällä homissa.


    • Suomi on menossa kohti kommunismia .

    • Se ei ole oikein, semonen toiminta on lopetettava välittömästi tai aletraan leikaamaan johtajien kurkkuja auki.

    • Sitten se on oikeus jos kaikki kaupunkilaiset saa sielä käydä korjaamassa autojaan.

    • kunnanhallitus

      Ovat korjanneet varmaankin kunnan autoja iltasella. Omat on niin uusia ettei tarvitse korjailla. Tai huoltaneet työkaluja talkoilla aamuksi kuntoon ja olleet vielä talkoovapaalla veloituksetta.johon työnantaja yllytti. Sitä se on.

    • Vesipetopoukamasta

      Ei ne pelkkiä autoja korjailla ja pese, kyllä siellä uimahallillakin on näkynyt verkkomiehiä verkonpesussa. Kyllä tämä koskee vesipuolen porukkaa myös, työnantajan piikkiin kurrataan omia ajoja minkä keretään. On kyllä käsittämätöntä kaupunkimme on
      täysin kuralla taloudellisesti ja päättäjät antavat kaiken tämän tapahtua tietoisesti .On se kyllä ihmeellistä ettei kaikilla kuntalaisille ole samat oikeudet yhteisiin tiloihimme, ehdotankin että sortterista saisi hakea kuittausta vastaa yleisavaimen kaikki jotka ovat kirjoilla kemijärvellä. Johtajat hyvät ottakaa nyt nämä epäkohdat esille ja laittakaa ne kuntoon onhan tämä todella ikävää mainontaa lukea tällaisilta sivuilta miten kemijärvellä vedätetään kaupunkia vai onkos päättäjillä itselläkin sama meininki.

    • Karibialainen

      Ihan on päättäjät tehneet valtuustoaloitteenkin asiasta, kun teknisen käsissä ei pysy mikään tavara, kaikki katoaa mystisesti. On kuin iso Bermudankolmio, johtajia ei kiinnosta ollenkaan asian laita.

    • Rapiseeropisee

      Kohta rupeaa kiinnostaa ja rapiseen. Iät ajat niitä työkaluja on lojunut omilla ja kavereiden työmailla ja tehty tutun tutun piirissä kuutamokeikkoja.

    • Eiyhtäänharmita

      Voi tätä kateuden ihmeellistä maailmaa

      • näin-se-menee

        Joutilas porukka kadehtii ja pahoittaa mielensä. Sellainen joka touhuilee ei ehdi moista miettimään. Mailmassa, ja Suomessakin on paljon suurempia vääryyksiä , ne vain ei kosketa kun puhaltajat ovat jo varakkaita muutoinkin. Aina sillion kirpaisee sielusta kun aivan tavallinen duunari pesaiee vaikka autonsa.

        Yleensä yksityisetkin firmat sallivat työsuhde-etuja enemmänkin mitä kaupungit. Tälläiset pienet edut kun ei maksa työnantajalle paljonkaan mikä tulee takaisin hyvänä työmotivaationa.
        Sellaiset firmat missä niuhotetaan, ei siellä myöskään työt rullaa.
        Silloin hommat pyörii kun molemmin puolin on joustavuutta.


    • Tutiseekopuntti

      Alkoko puntti tutista? Yhteiset varat yheiskäyttö kaikille niin yksinkertaista se vaan on. Onhan se ikävää menettää saavutettu etu vaikka ei olekaan kirjoihin ja kansiin kirjoitettu.

    • Taapio

      Onko lumilinko jo löytynyt?

    • hyödyinminäkin

      Olette osuneet naulankantaan. Juuri kouluja on lakkautettu joka kylältä ja niissä oli arvotavaraa jakoon asti. Kun Hillatien lukio siirtyi Lepistöntielle, hullunhalvalla aitopuisia, arvokkaita kaappeja ja tuolia siirtyi mikä minnekin. Artekkia, Iskua, Askoa, Tynelliä etc. Siitä toki oli ilmoitus lehdessä, että' tavaroita myydään.

      Minäkin ostin kolme peräkärryllistä hyvää tavaraa hullunhalvalla. Miksei pyydetty enempää ja järjestetty illalla sitäkin kaupantekoa? Arvovalaisimia meni minne meni? Homekouluun siirrettiin yhtä ja toista ja sieltä puskutraktori tai kenties joku muukin ehti ne käyttää tarkoituksiinsa. Ne valkoiset ihanat maitolamppuvalaisimet... Puolenkymmnetä vitriinikaappia oli varattu nimellä Pouta. Jäi mieleen tällainen detalji. Kiireessä kaikki myytiin ja opettajat olivat meklareina.

      Aiemmin pääsin osalliseksi entisen kirjaston kaappien hankintaan. Umpipuinen koivuinen osio maksoi muistaakseni 40 markkaa. Eivät notku hyllyt!Mikseivät nekin olisi kelvanneet uuteen kirjastoon? Silloin ei oltu köyhiä tai kipeitä.

      Taulut on joskus numeroitu ja laskettu. Mutta mihin lienevätkään joutuneet? Pianot ja pianotuolit ovat myös arvotavaraa, Missä ne ovat?

      HEelmitaulut, pahvitaulut, astiastot ja umpipuiset huonekalut menneiltä vuosikymmeniltä ovat arvotavaraa. Sanon, että kenkätty on. Mitään systemaattista ja tasapuolista omaisuuden myyntiä ei ole. Sitä paitsi miksi niitä piti hävittää lainkaan? Hillatien koulu olisi saanut pitää ne korjausten ja fiksausten jälkeen. Parempia ne ovat kuin ikeatasoiset kalut, joita tilalle hankittiin. Niiden korjaus olisi ollut mielekästä työllistäjänäkin.

      Se, mikä on kunnallista, ei ole kunnollista. Ei pidä paikkaansa, mitä tulee koulujen ja muiden laitosten irtaimistoihin. Mutta helvetin huonosti on organisoitu niiden uusiokäyttö tai sitten tarkoituksenmukaisesti.

      Ajoneuvojen korjauspajoista en tiedä enempää, mutta varmasti siinäkin olisi keskustelun paikka, kuka saa tehdä ja millä ehdoin. Kyse on yhteisestä omaisuudesta.

      • huudetaan

        Ehkä jonkinlainen huutokauppa olisi ollut paikallaan tasapuolisuuden vuoksi. Rahallista merkitystä valitettavasti ei ole. Kun katselee Tori.fi myynti-ilmoituksia niistä saa osviittaa. Pijanota luovutetaan ilmaiseksi tai ahneimmat pyytää nimellistä hintaa.


    • Bandidosetko

      Onko ymmärettävä että kaupungin irtainomaisuus on rosvojen käsissä?

    • Taapio

      Kai he rosvoja ovat, kun työkaluja katoaa teille tietämättömiin.
      Esimiehet ei saa työläisiä ruotuun.

    • Vorobjev

      Sama juttu niemessä työkalut välilä mökkityömaalla,metsästys-seuran talkoissa jne. ja tavikkeita katoaa jatkuvasti.Paikat sotketaan ja vielä omia vehkeitä korjataan työaikana.

    • Tarttukaaepäkohtiin

      Kyllä kaupungilla on näköjään varaa antaa kaiken tämän tapahtua ja vielä huipentumana täällä julkisesti siitä on kerrottu ja mitään ei tapahdu. Ehdotan että johto nyt kirjoittaa vastineen aiheesta paikallislehteen mitä aikoo asialle tehdä vai jatketaanko samaan malliin.

    • hallilla

      Eikö se jo pieneen pääsi mene, on ihan turha vouhkata, teemme kuten tahdomme PISTE

    • Vouhkako

      Katsomme jonka aika näyttää ja tuola piste

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1671
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1297
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      6
      1277
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe