Nyt kun olen sitonut Toyota-palstan trollipojun

keskustelemaan_kanssani

niin koko muu Toyota-palsta hiljeni samaksi ajaksi. Miettikääs mitä tämä kaikki kertoo Toyota-trollipojun osallisuudesta Toyota-keskusteluun. Näyttää siltä että pojun arvioitu viestien määrä viimeisten 10 vuoden aikana ei pysähdy lähellekään arvioitua 300.000 viestioksennusta. Huimaa havaita mutta niin se näyttää olevan. Tätä aihetta kannattanee pitää esillä trollipojun skitsofreniaa perustellessa.

15

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etkö.tajua

      Keskusteluun tarvitaan vähintään kaksi mutta sinä harrastatkin yksinpuhelua ja teet aloituksia aamusta iltaan.

    • PäästäHETI

      Kenet raukat oletkin mahtanut sitoa niin lienee parasta päästää vapaaksi HETI ja vastata seurauksista. Sitomisleikkeihin tarvitaan aina sidotun suostumus, se ei ole niinkuin nettitrollaaminen että voit sättiä ja uhkailla keskustelukumppania vailla seurauksia. On hyvin huolestuttavaa jos olet syyllistynyt vapaudenriistoon...pitäisikö tästä ilmoittaa jonnekin?

    • seonnutonraukka

      Jos tässä joku asia vahvistuu, niin se on todisteet sinun paranoidisesta skitsofreniastasi, jonka olet itsellesi onnistunut laukaisemaan, kirjoittelemalla solvauksia kaikkia niitä kohtaan, joille toyota ei ole tarpeeksi hyvä, tai niitä kohtaan joitten toyota ei ollutkaan luottamuksen arvoinen. Eli lopulta 90% kaikista tojotakuskeista. Mukana saattaa olla muutama trollikin, mutta niitten kirjoitukset olet ihan itse aiheuttanut. Sitä saa mitä kylvää.

    • Kaikki_kolme

      vastausta suoraan Toyota-palstan oman trollipojun koneelta kotoisin. Keskusteli viime yönä klo 3-4 tunnin ajan itsensä kanssa. Paranoidinen skitsofrenia - kenellähän se mahtaakaan olla.

    • airainko

      Trollin metsästäjä sekoaa ihan kohta. Ajatella, että joku sekoaa puolustaessaan aasialasta tuotetta joka on tehty halpis segmettiin ja häviää jopa muille aasialaisille kilpailijoilleen. Luulisi hänen olevan vähintään Toyotan suuromistaja tai jälleenmyyntiliikkeen omistaja.

    • Myös_Vw-palsta

      oli koko päivän kuollut. Kertoo minkälainen vaikutus Toyota-trollipojulla on senkin palstan toimintaan.

      • Toyota-palstan

        trollipoju ei tänään millään ehtinyt keskustelemaan itsensä kanssa Vw-palstalle koska trollauksensa Toyota-palstalla vei kaiken ajan. Lisäksi vitutus oli suurta kun osa trollipojun noloista ja lapsellisista Toyotan ja sellaisen omistavien haukkumasanoista paljastettiin. Poju joutui ilmoittamaan asiattomiksi viestejä joiden lapselliset haukkumasanat oli kerätty pojun omista viesteistä. Arvaan että pojua vitutti ankarasti.


    • menetettytapaus

      Kyllä tuo ressukka on seonnut jo monia vuosia sitten. Itse on kertonut kirjoitelleensa suomi24:n autopalstoilla 10v ajan. Siis KYMMENEN vuotta omasta elämästään. Miettikää miten pahasti laakerit on jumissa... :D Sitä ei itse huomaa kun kupoli hitsaa kiinni.

    • tuo_vielä_puuttui

      että ihan niitä bondage-miehiä !!!!

      • mikä.on.sun.turvasana

        Ei tarvii paljon miettiä mikä on turvasanana kun tojohönö ja trollipoika pitävät yhteistä bondage-sessiota.


      • Sekopäinenseon

        Helpompi olis kuviteĺa tuo oikeasti hyökäilemässä kuviiteltujen trollien kimppuun narunpätkä kädessään. Huolestuttava tapaus.


      • trollipoju.3453
        Sekopäinenseon kirjoitti:

        Helpompi olis kuviteĺa tuo oikeasti hyökäilemässä kuviiteltujen trollien kimppuun narunpätkä kädessään. Huolestuttava tapaus.

        No tällaisiahan ne sekopäät on. Ensin kuvittelee että jokainen kirjoittaja on yksi ja sama trollipoju. Käytetään sanoja helkama raisu, yh-äiti, nolo, trollipoika, WV (nimenomaan näinpäin) sitten uhataan satunnaisia kirjoittajia väkivallalla, ja päivystetään 24/7 suomi24:ssä kirjoittamassa kaikesta muusta paitsi aiheesta. Kannattaako tuollaiseen sekopäähän käyttää aikaa? Miettikää itse. Joka tapauksessa tämä kirjoittelija on onnistunut yhdessä asiassa. Hän on tehnyt päättömällä toiminnallaan Toyota palstasta kaatopaikan.


    • ioyuyt

      nyt hoitoon ja äkkiä.

    • Kuusi_viimeistäkin

      viestiä suoraan Toyota-palstan oman trollipojun koneelta. Vanhan korrelaation perusteella nyt pojua vituttaa tosi ankarasti.

    • hitskokkia

      Laitoin muuten kahdeksan viestiä, Etkö enää osaa edes laskea? Miksi sekoilet? Eikä vituta yhtään.
      Aion olla 25h/vrk kiusanasi. Käytän ruokatunnikin siihen. Äippä tuo ruokaa koneelleni, kun pyydän, ettei tarvi hetkeksikään poistua. Yh-äitini on niin ymmärtäväinen, kun tietää tuollaisen urpon olevan siellä päässä. Onko sulla äitiä? Aika orvolta kuitenkin vaikutat. Tulee mieleeni sinusta jotenkin tuo Norman Bates...jos tiedät yhteyden...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe