Miksei paino tipu?

painoeitipu

Okei, eli oon jotai pari viikkoo taas syöny mahollisimman vähän, ennen sitä söin normaalisti. Oon joskus puol vuotta sitten kans pudottanu painoo syömättömyydellä, ja nyt jäin taas jumiin siihen. Pituutta on 158cm ja alotin painosta 52kg. Painoa putos suht tasasesti 50.3kg, ja pääsin jopa 49.5kg, joka on mulle paljon, mutta nyt paino ruvennu nouseen, tänäänki oli 51.3kg, joka voi olla myös vesipainoa, koska oon juonu tänään paljon vettä. Mut mitä pitäis tehä? Syön normaalisti 400-500 kcal. päivässä, joskus menee yli kun oikeen innostun mut harvoin yli 1000 kcal. Haluisin laihtuu 45kg, joka on näin lyhyelle viel normipaino. Auttakaaa!

20

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • painoeitipu

      Ja noilla painoilla tarkotan siis, että oon päässy siihen painoo, en että oisin laihtunu 50kg!:))

    • Epätoivoinennnn

      Mikä oli sun alotuspaino?

      • painoeitipu

        54kg


      • painoeitipu

        Huomasin että olin laittanu toho tekstii 52 alotuspainoks mut 54 siis:)


    • valitsetereys

      Et laihdu, koska sinun elimistösi vielä yrittää pitää huolta sinusta ja sinut elämässä.
      Mene terapiaan.
      Pituutesi ja kirjoitustapasi perusteella olet nuori. Hae apua kouluterveydenhoitajalta, pyydä apua vanhemmiltasi.
      Ihmisen on syötävä elääkseen. Laihduttamalla kehosi vanhenee nopeasti ja menetät ryhtisi. Aivosi eivät saa energiaa oppimiseen.

      • painoeitipu

        Arvostan huolenpitoasi, mutten kysynyt apua elämäntapamuutokseen:)


    • soul.sis

      totaa siiis itelläkin tällä hetkellä sama tilanne.. oon tiputtanut 53kg noin puolessavuodessa 48.8kg, ja nut painoa 51... en oikein tiedä mitå kannattaisi tehdä, sillä tavoite on tiputtaa vielä painoa.. syön todella vähän mutta apua ei näemmä siitä ole.. tiedän että en itse se mikään kaikkein laihin ole, mutta jos edes itse olisin itseeni tyytyväinen..

      (ja kaikki te jotka laitatte näihin keskusteluihin'älä laihduta' 'syö äläkä ole syömättä' yms. EMME ME TÄÄLÄ OLE SEN TAKIA ETTÄ NOITA VIESTEJÄ HALUAISIMME KUULLA, ETTE TIEDÄ TILANNETTA ETTEKÄ MITÄÄN, JOTEN JÄTTÄKÄÄ VAIKKA KOMMENTTI VÄLISTÄ, kiitos :) )

      • painoeitipu

        Kiva kuulla etten oo ainut. Itekkin laihutan ihan vaan sen takia, etten oo tyytyväinen ulkonäkööni. Ja kuten tuohon alempaan kommenttiin vastasin, niin nyt on paino taas lähteny tippuu, kannattaa vaan sinnikkäästi jatkaa!!:)

        Ja nimenomaan, tää sivu on tarkotettu anoreksiasta kärsiville, ja suurin osa meistä tietää ettei tää oo hyväks terveydelle, mut ei me voida lopettaa...


    • Jaksaajaksaa2

      750-900 kcal saattaa tuntua paljolta kalorimäärältä pitkän laihdutuksen jälkeen, mutta itse nostettuani kalorit 600:sta tuohon, paino lähti laskemaan nopeammin kuin tuolla 600. Elimistöä ei saa totuttaa tiettyyn kalorimäärään vaan sitä pitäisi vaihdella edes silloin tällöin. Näin aineenvaihdunta kiihtyy ja laihtuminen nopeutuu.

      • painoeitipu

        Kiitos vinkistä!! Oon nyt vähän muutenkin viime aikoina vaihellu kalorimääriä, joskus just toi 900 tullu(..) ja joinain päivinä ollu jotai 300. Nyt on vähän paino taas tippunu, tän aamun paino oli 49.2kg. Edistystä edistystä!:)


      • Mitä syötte päivän aikana?


      • painoeitipu
        mia-pro-ana kirjoitti:

        Mitä syötte päivän aikana?

        Yleensä nyt tälleen kouluaikana syön aamupalaks 2 hapankorppua voilla (100kcal), jos siis aamupalaa syön. Seuraavaks syön kouluruokaa (max. 200kcal ruoasta riippuen). Jos syön kotona niin yleensä porkkanaa ja kurkkuu (ei paljoo kaloreita kummassakaa korkeintaan 50kcal yhteensä), tai jos on kova nälkä, syön nuudeleita (yks pussi--> 72kcal). Juon pelkästään vettä joka päivä.


    • Miabuli

      Eiks toi nuudeleiden kalorit ole se kuiva paino ja keitettynä enemmän? Ja miten voit syödä noin vähän? Itse olen 175 ja painan 55 kiloa ja en ole siis luonnostaan hoikka vaan urheilen paljon!! Mutta syön siis joka päivä 2000kcl! Haluaisin alkaa syömään taas vähemmän mutta kauhee nälkä koko ajan! Miten onnistun?

      • painotippuutaas

        Paketin kyljessä lukee kalorit, niistä oon kattonut.. En sitten tiiä... Ja syön niin vähän koska oikeesti haluun laihtuu.. Oon kaveriporukassaki aina läskein, vaikken ookkaan ylipainonen tai mitään. Ja pidän itseni kiireisenä, nukun pitkään ja urheilen, niin ei jää aikaa syömiselle. Nyt oon päässy 48,8kg.


      • PanostaRavinnonLaatuun

        Mitä nuudeleita syöt? Ainaki niissä rainbowin nuudeleis on sillee et 86kcal/100g VALMISTA TUOTETTA, ja vaik se pussillinen on 85g, tulee niitä valmiita nuudeleita pussillisesta jtn 485g (?) ku siinä lukee et lisää 4dl vettä, eli pussillisessa ois jotai 400kcal, en jaksa tarkaan laskee. Kannattaa googlailla et miten niissä sun syömissä nuudeleissa sit niitä kaloreita on, ja korvata ne nuudelitki mielummin vaikka keitettyjen kananmunien valkuaisilla, niissä on vaa jotai 30kcal/kpl ja niistä saa proteiinia mikä pienentää lihaskatoo mitä tulee ain ku laihuttaa.


      • ap.ap

        Mut en oikee älyy tota juttuu ku mite se valmiin tuotteen paino muuttuu niin paljo ku ainaki ite kaadan ne vedet pois. Toki se vähä muuttuu mut en jaksa rupee laskee ja meil ei oo ees keittiövaakaa..


      • JotenkiTälleen

        Se muuttuu ku ne nuudelit imee sitä vettä itteesä nii niistä tulee painavempii, et ne ei oo enää sitä 85g mitä ne oli kuivina. Sit tavallaa vaikka kaatais ne veet pois joita jää, nii ei se pienennä sen annoksen kalorimäärää ku vedessä ei oo kaloreita joten sen annoksen kalorit pysyy samana koska sen paketin kalorimäärä on laskettu silleen et ne nuudelit on keitetty neljäs desis vettä, vaikee selittää :p


    • lsmsöä

      Oon ollut jumissa 50 kilossa jo monta kuukautta, miten saan painon putoamaan taas? Auttakaa, en kestä enää!

    • anvjdldll

      mä oon laihtunu 63.1 kg nyt noin 2 ja puoles viikos 59.7 kiloon, ja nyt tuntuu ettei paino enää laske niin mitä teen? syön ain välil 300 kcal ja sit välil jotai 500-1000 kcal

    • Cuppycakeeee

      Lasket kalorit väärin. Ei ole mahdollista, ettei 500kcal/päivässä laihtuisi. Tai sitten saat niin usein ahmimiskohtauksia, että teet tyhjäksi luomasi kalorivajeen.

      Itse olen 165cm/43kg ja laihdun noin puoli kiloa viikossa syömällä about 1000 kcal päivässä. Hiljaa hyvä tulee ja näin "suurella" kalorimäärällä en saa ikinä ahmimiskohtauksia. Ainoa liikuntakin mitä harrastan on arkiliikunta: kävelyä kertyy tunti-pari päivässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe