Rauhan ja ystävyyden sanoma

kuunnelkaa.tarkkaan

Täällä on mustamaalattu erästä historian merkkihenkilöä ja yritetty luoda hänestä kuva epäinhimillisenä hirviönä. Katsokaa ja kuunnelkaa itse, ei minusta ollenkaan mikään tunteeton hirviö, vaan hyvin hieno ja tunteellinen ihminen, hyvällä asialla

https://www.youtube.com/watch?v=3nMDjKtTigQ

6

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AvausOnVitsi

      Kusilammikko oli ihmiskunnan pahimpia joukkomurhaajia, joka teurasti 20 miljoonaa omaa kansalaista ja orjuutti oman kansansa n. 70 vuotta kestäneeseen kurjuuteen ja nälkään poliisivaltiossa!

      HÄN TODELLA OLI tunteeton hirviö, EIKÄ MIKÄÄN hieno ja tunteellinen ihminen, hyvällä asialla

      • kuunnelkaa.tarkkaan

        Kyllä puheesta välittyy kuva todella syvästi tuntevasta, inhimillisestä ihmisestä. Aivan toisin kuin sinun törkyisestä kirjoituksestasi, joka vaikuttaa kuin se olisi psykopaattisen ja hysteerisen mielenterveyspotilaan sepustus, hyvin vihainenkin. Sinun kannattaisi hakeutua vihanhallintakursseille ennen kuin teet jotain pahaa jollekin ihmiselle.


      • JaSiitteTotuuus

        Hitlerin holokausti Venäjällä oli vain jatkoa länsivaltojen organisoimalle tuhoamissodalle ja näännytykselle joka alkoi heti nuoren neuvostovaltion alusta. Valkokenraalit mm. saksalaissuomalainen Mannerheim ovat todellisia holokaustin keksijöitä. Stalin on sekä neuvosto kansan että ihmiskunnan pelastaja natsismilts....


    • OutoSekopää

      Ei tarvitse olla missään vihatilassa siihen, että kertoo historiallisen totuuden yhdestä maailman verisimmästä diktaattorista! Googlella löydät helposti paljon pahempaakin tekstiä hänestä!

      Sen sijaan täytyy olla melkoisessa marxilaisessa hurmostilassa siihen, että luonnehtii Jooseppia "hienoksi ja tunteelliseksi ihmiseksi" hyvällä asialla?

    • HienoJaTunteellinen

      "Hienon ja tunteellisen ihmisen hyviä asioita seuraavassa:

      Vainot olivat pelkkää alkusoittoa ylhäältä käsin organisoiduille nälänhädille, joissa useat miljoonat saivat surmansa. Oman veronsa vaativat Stalinin suuruudenhullut rakennusprojektit, jotka toteutettiin vankityövoimalla ja jotka veivät hengen lukemattomilta. Stalinin ohjelma suorastaan käski pidätyttää tietyn prosentin kansasta ilmaiseksi orjatyövoimaksi. Rikollisia tai ei, sillä ei ollut Stalinille väliä.

      Kansan kärsiessä vainoista Stalinin ympärille kudottiin groteskia henkilökulttia. Neuvostopropaganda kuvasi Stalinia muun muassa kaikkien työtätekevien ystäväksi ja opettajaksi, historian suurimmaksi neroksi ja Kansojen isäksi. Myöhemmät suuruudenhullut Ceausescusta Kim Il-sungiin ovat palvontamenoistansa paljon velkaa Isä aurinkoiselle.
      Kansan ohella Stalin puhdisti puolueen, armeijan ja jopa perheensä ja ystävänsä niin, ettei "vanhasta kaartista" ollut neljäkymmenluvulle tultaessa jäljellä juuri ketään.
      Puhdistukset iskivät Stalinia omaan nilkkaan kun puoli Eurooppaa Neuvostoliiton ystävällisellä avustuksella syönyt liittolainen Saksa käynnisti Stalinin yllätykseksi hyökkäyksen Neuvostoliittoon. Asiantuntevien strategien ja upseerien puute kostautui saksalaisten hämmästyttävänä menestyksenä.

      Väitetään, että Stalin tavoitteli sodan synkimmissä vaiheissa neuvotteluyhteyttä Hitleriin, ja että hän oli rauhan saavuttaakseen valmis luopumaan Ukrainasta ja läntisistä tukialueistaan. Varmasti tiedetään, että sodan ensimmäisinä katkerina päivinä Stalin meni lukkoon ja sulkeutui datsalleen miettimään synkkiä, itsetuhoisia ajatuksia. Propagandatemppu vai ei, sitä emme tiedä, mutta johtaja jopa tarjoutui eroamaan.

      Stalin kuitenkin toipui shokista. Hän esiintyi ensi kertaa radiossa, julisti Suuren isänmaallisen sodan ja höllensi pikku hiljaa kontrolliaan. Pitkällisten kärsimysten ja käsittämättömien uhrausten jälkeen neuvostojoukot ajoivat maahantunkeutujan takaisin omille sydänmailleen, josta Generalissimuksen arvon itselleen myöntänyt Stalin otti - toisin kuin virheistä, jotka johtivat sodan alussa hirvittäviin tappioihin ja tarpeettomiin kärsimyksiin - kunnian itselleen.
      Saksan antauduttua ehdoitta Stalin pääsi ulottamaan valtansa lukuisiin "vapauttamiinsa" Keski- ja Itä-euroopan maihin. Stalin sinetöi toimillaan Euroopan nelikymmenvuotisen jaon länsi- ja itäblokkiin. Täten hän aiheutti välillisesti miljoonien tulevan kuoleman kylmän sodan kuumissa alueellisissa pisteissä ympäri maailmaa seuraavien vuosikymmenten aikana.

      Myöhempinä vuosinaan Stalin muuttui, jos edes mahdollista, alati kostonhimoisemmaksi ja vainoharhaisemmaksi. Hän pakkosiirsi kokonaisia kansoja (tsetseenit 1944), ja oli mitä ilmeisimmin juuri ennen kuolemaansa aloittamassa uutta suurta puhdistusoperaatiota.
      Viikatemies teki neuvostokansoille palveluksen ottamalla kansojen isän luokseen ennen kuin hän ehti toteuttaa viimeisen hirmutekonsa. Runollista oikeutta on, etteivät pelokkaat palvelijat uskaltaneet mennä tarkistamaan johtajansa tilaa kun tämä ei noussut aamulla sängystään. Illalla, kun ovi diktaattorin kammioon uskallettiin avata, oli Stalinin kannalta jo liian myöhäistä.

    • sua.kohti.lammikko

      Kukaan ei tullut auttamaan, kun kuoli kusilammikkoonsa.

      Onko Putinille koitumassa sama kohtalo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe