Nuori suomalainen.

Raakojaovatnuo

Vain Perussuomalaiset ovat puolellasi etenkin jos olet köyhä. Punavihreät kerää vain köyhien äänet ja sitten takki kääntyy. Punavihreät rakastaa paljon enemmän elintasopakolaisia kuin suomalaisia.

29

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perspetos

      Persupettäjä Hallaaho on sanonut ettei ymmärrä köyhiä. Onko siis hallaaho vihreä?

    • persut_rikkaiden_asialla

      Siksikö persut järjestivät 50 euron omavastuuosuuden sairaskulukorvauksiin?

    • profeetta

      Perussuomalainen poliitikko käy köyhän kotona ja 9 kuukauden päästä tapahtuu elämän ihme. :D

    • JaksellaanMe

      Vasemmisto meni kansaa pettäen edelliseen hallitukseen vastoin vaalilupauksia. Työttömyys lisääntyi edellisen hallituksen aikana 100000 henkeä. Nykyhallitus on hommannut jo 30000 työpaikkaa. Ja mikä parasta, Perussuomalaiset nousevat seuraavien eduskuntavaalien ykköseksi. Meillä on toivoa pärjätä.

      • Hulluaho

        Niin, mitä nyt työttömyys kasvaa ja persujen kaikki lupaukset on petetty. 8 prosentin persut ei ykköseksi nouse vaan kuihtuu pois. Onneksi.


      • Jotainaikaansaatu

        Mutta Työttömyys on laskenut. Nykyhallitus on hommannut jo 30000 työpaikkaa. (Edellinen hallitus hommasi 100000 ihmistä kilometritehtaalle).


      • Hulluaho

    • kusetusko

      Persusjuomalaiset kusettaa köyhiä olan takaa, kaikkein pienintä kansaneläkettä ovat jo kaksi kertaa leikanneet plus sitä pientä peruspäivärahaa eli siitäkin persut leikkasi, missä persu siellä mersu.............Ja kyllä on nähty jo oikea tuulivoimala kun persujen takit pyörii niin et tuulivoimalat jää toiseksi............................

      • hehjaheh

        Sinä vihervasuri olet tollojen tollo. Totuus on se , että SDP ja Lipposen hallitus teki eläkkeiden indeksileikkauksen, joka vaikuttaa jatkuvasti eläkkeitä pienentäen. Siis te vasurit olette niitä takinkääntäjiä ihan joka paikassa. Google haku ja Lipposen hallituksen leikkaukset. Tutki sitä , niin viisastut ja tiedät todellisen takinkääntäjän. Pressut on kaikessa oikeassa ja sekö teitä potuttaakin.


    • KannatanPerusäss

      Vasemmistoliiton Arhinmäki lupasi 50 euroa lisää työttömille viime hallituksessa mutta sillä ei ollut mitään merkitystä koska verotusta lisättiin josta kärsi eniten kaikkein köyhimmät suomalaiset.

      • Hulluaho

        Ja persut vei sen viisikymppisenkin. ..


    • persut_pelastaa

      Onneksi Lindströmmi on nyt järjestänyt ympäri maata palkatonta työtä työttömille jossa verotkaan ei paina.

    • Seepo_T

      Persut on iljettävin valehtelijasakki koko Suomen poliittisessa historiassa

    • Hulluaho

      Näköjään persu seonnut lopullisesti. Sitä se kannatuksen romahtaminen vaalilupausten pettämisen vuoksi teettää...

    • HyvääHuomentaNyt

      Ennen ensimmäistä jytkyä syksyllä 2010 oli Perussuomalaisten gallup kannatus alempana kuin nyt. Mm. Erään suuren suomalaisen sanomalehden päätoimittaja sanoi että Perussuomalaiset saavat korkeintaan noin 8 prosentin kannatuksen 2011 eduskuntavaaleissa mutta ME saatiin 19% kannatus. TE sanoitte ennen 2015 eduskuntavaaleja että Perussuomalaiset on tähdenlento puolue ja kannatus putoaa muutamaan prosenttiin mutta eduskuntavaaleissa 2015 tuli toinen sija eli lähes 18%. Itse uskoin vahvasti noihin jytkyäkin ennen molempia vaaleja. Uskon myös kolmanteen jytkyn ja siihen että se on kaikista suurin. Suomi tarvitsee selvitäkseen yhden arvo konservatiivisen puolueen. Suomi tarvitsee vaihtoehdon uusliberaalisille, monenlaisen saastan ja synnin hyväksyville puolueille. Suomi tarvitsee isänmaallisen yrittäjäystävällisen puolueen joka pitää heikoistakin huolta. Osa perussuomalaisistakin vaikuttajista on sortunut pahuuteen mutta nöyrtyminen ja armo. Kannattaa aina muistaa että jos ihan mikä tahansa muu puolue olisi nyt hallituksessa perussuomalaisten tilalla, Suomella menisi nykyistä huonommin. Perussuomalaiset on kansanliike ja puolue jonka johtoon voi tavallinen hiljainen pieni ihminenkin vaikuttaa jos haluaa ja tuntee tarvetta olevan. Ei Soini kuin muutkaan ole täydellisiä. Kukaan ei ole. Uskon vahvasti että suurin osa Perussuomalaisten kannattajista kannattaa rakkauteen perustuvaa miehen ja naisen välistä avioliittoa. Ei siis sellaista avioliittoa ns. nykyaikaista avioliittoa jota Sexpo, kannattaa joka perustuu lähinnä seksiin ja jossa puolisot saavat käydä vieraissa. Tämä SexpohanYllyttää jopa 13 vuotiaita lapsia harrastamaan ryhmäseksiä. Hävitöntä. Tuollainen järjestö pitäisi kieltää!!! Asia on niin että jos suhteessa ei ole rakkautta, ei se seksikään toimi. Tunnen ihmisistä jotka ovat olleet vuosia onnellisesti avioliitossa ilman seksiä. Kukaan ei saa mennä toisen makuuhuoneeseen katsomaan ja neuvomaan mitä siellä tehdään mutta on hirvittävää jos joku virallinen järjestö yllyttää avoimesti ihmisiä pahuuteen. Eikö Suomessa ole jo tarpeeksi avioeroja, pientenkin lasten kärsimystä. Tarvitsemme kouluihin parempia opettajia, tarvitsemme kirkkoihin parempia pappeja kertomaan ihmisille oikean rakkauden tärkeydestä. Emme saa muuttua Britannian kaltaiseksi maaksi jossa jo hyvin yleisesti lapsiteinitKäyvät bilettämässä ulkomaiden aurinkorannoilla porukan kalla, vaihtaen joka yö seksikumppaneita. Näistä sikailuista on tehty ihailevaansävyyn tv sarjoja joita on näytetty Suomessakin. Nämä yllyttävät nuoriamme entistä enemmän pahuuteen, nämä tarjoavat huonon mallin, yllykkeen. Ei väkinäisyyttä ja pakkoa vaan sitä rakkaudella kasvattamista. Noissa kristillisissä on paljon hyvää mutta huonoa ylisuvaitsevaisuus pakolaispolitiikassa. Tehdään perussuomalaisista entistä parempi puolue eikä päästetä sitä vajoamaan punavihreiden aatteisiin millään osa-alueella.

      • Esko_Nurmijärveltä

        Tähänpä mielisin lisätä: tilulilulii, tilulilulii.


    • NiinMinäkin

      Ministeri Jari Lindström kannattaa Sampo Terhoa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Blogi uusi Suomi

    • MikäsEtteivät

      Palstalla kivasti kommentoijia. Ei juuri muut paitsi Perussuomalaiset ilmaise puoluekantaansa-

    • ökykootteri

      todellakin aloittaja unohtanut ottaa lääkkeensä. pitää myös muistaa, että maahanmuutto lisääntynyt persujen hallituskaudella.

      • EtteSaa

        Maahanmuutto räjähtäisi jos punavihreät saisivat vallan


      • Hulluaho
        EtteSaa kirjoitti:

        Maahanmuutto räjähtäisi jos punavihreät saisivat vallan

        Niin, se että persut on imuroinut Suomeen 70000 mamua ei ole maahanmuuton räjäyttämistä...


    • PinnaTiukallajo

      Se on imuroimista kun Eu:n pyllyä nuoleva ja Venäjää pelkäävä (ei silti uhoilla) Juha Sipilä lupasi toissa vuonna kempeleen talonsa pakolaisten käyttöön jonka seurauksena pakolais massatapahtumia vyöryivät Suomeen!!!!!! ÄLKÄÄ POISTAKO TÄTÄ KIRJOITUSTA!!!! Kirjoitan tämän ohjeiden mukaan. Muistettava että koko oppositio antoi tukensa hallituksen pakolaispolitiikalle. Minulla tämän kirjoittajalla on huono näkö mutta hyvä kuulo ja muisti. Muistan kun Demarien Antti Rinne sanoi kun telkkarissa jotta " Suomeen pitäisi ottaa jopa yli miljoona pakolaista koska väestömme eläköityy". Tämän olen kirjoittanut ennenkin ja kirjoitus on poistettu täältä aika nopeasti. Rinne sanoi tuon Yle Tv uutisissa alkuaikoukun oli aloittanut Sdp pj tehtävänsä. Erikoisesti vihreät vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit haluaisivat ottaa vieläkin lisää pakolaisia maahamme. Nuo haluaisivat tuoda kymmenettuhannet tänne jo tulleiden pakolaisten perheeetkin maahamme. Niin halusi myös Keskusta" ensin tulevat miehet ja sitten perheet". Näin Sipilä sanoi. No, tämän päivän Yle gallup ei onneksi mairittele keskustaa. Onneksi gallupit eivät äänestä mutta on järjetöntä kun pahimmat ns. suvakit vihreät Sdp ja kokoomus nostavat kannatustaan. Oppositio ja hallitus riitelevät muutamista euroista kuukausikaupalla ja unohdetaan että maahanmuuttotouhu maksaa Suomelle miljardin vuodessa ja jos ne ns. suvakit saavat jatkaa, niin vieläkin enemmän. . Perussuomalaiset oli viime eduskuntavaalien kakkonen ja sen pitää alkaa näkymään. Perussuomalaisten puheenjohtajavaihdoksen on tultava SELVÄSTI näkyviin hallituksessa kesäkuusta alkaen! Jos ei niin kyllä tässä alkaa tavallisen kansakoulu pohjaisen pienen ihmisen nahka irrota lihasta. Olkoon perussuomalaisten uusi puheenjohtaja kuka tahansa niin me äänestäjät laitamme sinut kovan eteen mikäli suunta nykyisestä ookailusta Kokoomuksen ja keskustan kyljessä ei muutu Suomen ja suomalaisten parhaaksi tekemisiseksi. Nykyhallitus on saanut talouspoliittisesti paljon hyvää aikaan mutta pakolaispolitiikkaan pitää tulla suuri muutos. Hallitusohjelmasta on ruvettava pitämään kiinni. Suomen etu on oltava aina ensimmäinen asia. - Täällä punavihreät jauhavat sotaa aamusta iltaan ja haukkuvat yksin perussuomalaisia pakolaisten massamuutosta maahamme. Soinin olisi pitänyt olla tiukempi mutta suurimmat syylliset ovat kokoomus keskusta ja oppositiossa olevat punavihreät.

    • Hallaahon.äänestäjä45

      HYVÄ
      älkää poistako tätä kirjoitusta

      Kirjoita MV-lehden keskustelusivulle ja viittaa sinne, sieltä ei poisteta


      Muistakaa nyt kuitenkin että ELINTASOPAKOLAINEN NIMENOMAAN ON KÖYHÄ PIENI IHMINEN eli VENNAMOLAISUUS TOIMII KANSALLISESSA MAASSA, JOSSA KÖYHÄT OVAT OMIA EIVÄTKÄ MAAHAN TULEVIA MUSTALAISIA, VENÄLÄISIÄ, MUSLIMEITA ...

      Valtaosa tulijoista on sellaisia, että ne eivät ole vaaraksi poliittisesti kotimailleen eli eivät osaa edes omaa kieltään venäjää, mustalaiskieltä, arabiaa ... TEOREETTISESTI ovat lähinnä kotirouva tai sekatyömies-tasoa, jollaisia löytyy SUOMALAISISTA JO LIIKAA eikä niitä tänne tarvitsisi rahdata PIENEN IHMISEN AUTTAMISEN IDEOLOGIALLA

      OLKOON PERUSSUOMALAISTEN PUHEENJOHTAJA KUKA TAHANSA

      ei myöskään toimi, MIKÄLI TERHOSTA TULEE PUHEENJOHTAJA - olen äänestänyt häntä kaksi kertaa eu:hun, toisella kerralla sanoin Halla-aholle keskustelussa että äänestän hänen sijastaan Terhoa koska terho sai niin vähän ääniä ja koska ... ja Halla-aho vastasti: samaan laariin ne tulevat

      terho jatkaa soinistista linjaa

      MIKÄLI SOINIA LINDSTRÖMIÄ SENSUURIKIVELÄÄ JA SOINISÄÄTIÖTÄ EI DUMPATA PUOLUEEN JOHDOSTA vaikka johtaja vaihtuisia
      tapahtuu kuten vanha kansa sanoo

      SIRKUS LÄHTI PELLET JÄI

    • Maksaja

      Halla-ahon valinta johtoon tietäisi uusia vaaleja ja punavihermultaRKP-hallitusta ja maan lopullista islamisointia vaikka moni persu luulee, että Halla-ahon valinta sen lopettaisi.

      • Hallaahon.äänestäjä45

        Voitko vähän avata, miten Halla-ahon esiintyminen poliittisena johtajana
        merkitsee maan lopullista islamisoiitia

        KUN KEMPELE-SIPILÄ KUTSUI 30 000 MATUA islamilaista MAAHAN JA SOINI JA LINDSTRÖM EIVÄT VAATINEET KEMPELE-SIPILÄN EROA

        HALLITUSOHJELMAN rikkomisesta


      • Toreillahuutelua

        Ei islamisointia lopeta myöskään MV lehti /hautausurakoitsijat


      • favelaton
        Hallaahon.äänestäjä45 kirjoitti:

        Voitko vähän avata, miten Halla-ahon esiintyminen poliittisena johtajana
        merkitsee maan lopullista islamisoiitia

        KUN KEMPELE-SIPILÄ KUTSUI 30 000 MATUA islamilaista MAAHAN JA SOINI JA LINDSTRÖM EIVÄT VAATINEET KEMPELE-SIPILÄN EROA

        HALLITUSOHJELMAN rikkomisesta

        Halla-aho on varmaan pettynyt, kun hänellä on noin tyhmä kannattaja, joka ei ymmärrä syy-seuraussuhteita.


      • Hallaahon.äänestäjä45

    • Eimuutanytmulla

      Hs gallup tuli tänään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe