Pakolaisetko ongelma ?

Vasastad

Eiköhän se ole todellisuudessa niin, että syyllisiä suomen pakolaisongelmaan on suomalaiset. Ei nimittäin ole Virossa pakolaisongelmaa. Toisinsanoen ongelman aiheuttaja on suomalaiset.
Varmasti ei tänne siperian sääolosuhteisiin ole tunkua, jos ei rahoilla, asunnoilla ja pillulla houkutella. Se on taas sitä pohjan akan naismaista arvomaailmaa, että houkutella saa mutta sisään ei työnnytä, muutkuin ne minua miellyttävät ja meidän mielestä valitut ja sisään sopivat, rahakkaat menestyjät.

Pakolaisongelman ydin on mies ja naisvallan taistelusta, siitä kumpi kumman sukupuolen haluja tai haluttomuutta tottelee. Suomessa naisilla valtaa on ehkä eniten maailmassa, se tarkoittaa että suhteessa suomen miehillä valtaa on vähiten. Akat on vain kouluttanee suomalaisista "miehistä" naisten arvomaailman palvelijoita. Syyntakettomia ja omahyväisiä viisojia ja syyttelijöitä.

18

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elintasohilujat-vituihin
    • niinsevaanon5465

      Jos Suomeen pyrkisi Aasiasta 50 000 nuorta nättiä naista pakolaisiksi menisi Suomen rajat heti kiinni.

      Ja jos Suomessa ei "maahanmuuttajille" tungettaisi taskut täyteen rahaa ei tänne kukaan tulisi. Tottakai tänne tullaan kun hölmöläiset päästää ilman pareita maahan ja saa itselleen keksiä uuden identiteetin ja saa rahaa tekemättä mitään.

      • isovituikupesufatei

        "Jos Suomeen pyrkisi Aasiasta 50 000 nuorta nättiä naista pakolaisiksi menisi Suomen rajat heti kiinni. "
        Sitähän voisi alkaa kertomaan suomesta totuuden ja sen että suomessa tytöillä ja naisilla on paremmin asiat kuin miehillä. Todistaahan sen koulumenestys tai vaikka huoltajuuspäätökset.

        Sitähän saattaa naisväkeä tulla kohta pakolaisiksi paljon innokkaamin ja enemmän, onhan ne naiset koyhissä maissa miehiä huonommassa asemassa ja siten enemmän turvapaikan tarpeessa. Netissä nyt vain mainostamaan suomea naisten paratiisina, niin saadaan masinoitua naistuvapaikanhakija aalto, ja sitäkautta myös rajat suljettua, tasa-arvoisesti kaikilta.


      • Hakkarainen valitti, että peräkamarin pojille ei löydy Suomesta tyttöystävää, joten persut tuskin tuota vastustaisivat.
        Ongelma ei kyllä ole tyttöjen määrässä, koska tyttöjä on enemmän kuin poikia.
        Syy on siinä, että tytöt kehittyvät ja käyttäytyvät aikuismaisemmin vuosia ennen kuin pojat, eivätkä tytöt yksinkertaisesti halua seurustella jonkun 25-vuotiaan " teinin " kanssa. Osa ei kasva koskaan aikuisiksi, mikä näkyy näilläkin palstoilla.

        Aloitukseen liittyen, Viro on kommunismin jäljiltä köyhä maa ja sieltä tulee tänne halpatyövoimaa, joten kuka edes haluaisi jäädä sinne?
        Suomalaiset käyvät siellä öykkäröimässä ja teeskentelemässä rikasta.


      • jasnamin

        No just' joo.

        Ja jos muuten ei päästä, hankiudutaan lapsen kirjoihin, niin johan rahahanat ja rajat aukeaa.
        Niinhän oli taas Ruotsissakin tehty, alaikäisiä muka mutta täysikäisiä karvapalleja.


      • gfd

        Testit olivat puutteelliset. Kyllä he oikeasti ovat alaikäisiä.
        Lue iltalehdestä.


    • hfdhdf

      Eivät kaikki suomalaiset ole syyllisiä, vain ne jotka vastaavat lain laatimisesta.

      • Hyväminäminäme

        juu ja omahyväinen hedonisti ei ole koskaan syyllinen, ei vaikka on järjestelmän hyväksynyt kortensa kekoon kantamalla, äänestämällä.


      • näinseonnähtävä

        Siinä on se ongelma, että "tiettyjä" asioita ei saa tuoda esille, siitä valtamedia pitää huolen. On vähän vaikea äänestää "oikein" kun kaikki on niin kontrolloitua.


      • hfdhdf
        Hyväminäminäme kirjoitti:

        juu ja omahyväinen hedonisti ei ole koskaan syyllinen, ei vaikka on järjestelmän hyväksynyt kortensa kekoon kantamalla, äänestämällä.

        Surkuhupaisaa puppua tuo kommentti. Kun ei ole kristallipalloa mistä nähdä tulevaisuuteen, niin ei voi tietää pitääkö äänestetty lupuksensa vai ei. Timo Soini on erittäin hyvä esimerkki siitä miten valtaan päästäkseen luvataan sitä mitä äänestäjäkunta haluaa kuulla, ja sitten kun sinne päästään niin toimitaan juuri niin kun oma henkilökohtainen etu vaatii, äänestäjilleen antamistaan mahtipontisista lupauksista piittaamatta. Eli tuollaisessa tapauksessa, millä mekanismilla se äänensä antaminen tekee äänestäjästä muka osasyyllisen. Eikä Soini ole todellakaan ainoa, mutta ehkä viimeaikojen räikein tapaus. No valtaapitävillehän se toki sopii että vastuuta ei kanneta, vaan heitetään sekin äänestäjiensä niskoille.


      • maalaisjärkiä

        Täällä taas joku syyntakeeton vastuuta pakoilee. Kyllä kuulkaa vastuu on sillä kellä valta. Jos on (äänetys)oikeutta käyttänyt niin sitä seuraa vastuu. Oikeutta seuraa aina vastuu. Suomessa on kansanvalta joten vastuu on tottakai äänestäneellä kansalla , siis niillä jotka omaa tahtoaan mielyttävät edustajat ovat valinneet. Joten turvat kiinni, jos kerran olette äänenne jollekin toiselle antaneet.


      • hfdhdf
        maalaisjärkiä kirjoitti:

        Täällä taas joku syyntakeeton vastuuta pakoilee. Kyllä kuulkaa vastuu on sillä kellä valta. Jos on (äänetys)oikeutta käyttänyt niin sitä seuraa vastuu. Oikeutta seuraa aina vastuu. Suomessa on kansanvalta joten vastuu on tottakai äänestäneellä kansalla , siis niillä jotka omaa tahtoaan mielyttävät edustajat ovat valinneet. Joten turvat kiinni, jos kerran olette äänenne jollekin toiselle antaneet.

        No entäpäs jos en ole antanut ääntäni kenellekkään? Tuolla sinun logiikallasi en ole sitten vastuussa mistään. Nytkö heität sen vanhan typerän fraasin että "jos ei äänestä niin ei saa sitten rutistakkaan mistään"? Kyllä se nyt vaan on niin että jos ei äänestyksellä valtaan pääsyt pidä lupauksiaan jotka ennen vaaleja on antanut, niiin vain hän on tasan tarkkaan vastuussa omista tekemisistään.


      • maalaisjärkiä

        Kyllä se enemmän niin on, että ne voivat ääntään käyttää jotka ei ole sitä muille antanut. Tietysti. Ja jos on menny äänensä vapaehtoisesti kusettajalle antamaan, niin voivoi. Poliitikot haalii ääniä miellyttämällä äänestäjiä, perseennuolijoihin ei kannata luottaa.


    • Sveitsinhoro

      Ei enää ikinä ääniä kellekään soini täys paska takinkääntäjä...sipilä täys roisto myis äitinsäkin Venäjälle...ja sitte tää sveitsiläis horo kepulien järjen riemu voitto berneri...ei tuu sen takia vero euroja auto kaupoista hiljasta onku huopatossu tehtaalla...äänestäkää näitä ääliöitä vaan....🤡🤡🤡

    • salainentieto

      • OnneaSipilälle

        Hieno on tuo peli.


    • Putininkaveri

      "Ostanut" ja "ostanut" kun Putinin kaveri myi pilkkahinnalla. Kauppasumma oli nimellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe