Rintasyöpä

Vhhs44

Voiko olla rintasyöpä jos rintoja vihloo

11

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jlggguus

      Kyllä rintojen vihlominen voi olla syövän oire, josta kannattaa mennä lääkärille tai gynekologille. Itselläni rintoja vihloi suihkussa, kun vesi tuli kovalla paineella rintoihin Lääkäri lähetti tällaisella oireella lisätutkimuksiin. Siellä todettiin rintasyöpä. Oli epävarmaa palpoiden löytää. Paksuneulanäytteellä ja ultrakuvilla saatiin selväksi, että on syöpää, gradus 3, koko 2,9cm. Leikkauksessa tarkentui gradus 2:ksi ja koko pieneni 2,1cm:iin. Leikkauksessa tehtiin toiseen rintaan osapoisto. Kainalo oli puhdas. Toisessa rinnassa ei ole mitään syöpälöydöksiä. Sytostaattihoidot on aloitettu heinäkuussa. Loppusyksyllä alkaa sädehoidot. Niiden jälkeen alkaa ensi vuoden alusta viisivuotinen Tamofen-lääkitys. Menethän ensi tilassa heti lääkäriin? Rohkeutta ja voimia sinulle.

      • tsemppiikaikille

        aiotko aloittaa sen tamofen-lääkityksen? tiedäthän sivuvaikutukset,onko kerrottu?itse en suostunut näihin hormoonilääk.ja seitsemän vuotta syövän löytymisestä on ja voin hyvin.muutamat tuttavani aloittivat lääkkeiden syönnin ja saivat lisää sairauksia,siis pysyviä,esim.osteoporoosia,diabetesta ym.en halua pelotella,mutta oon niin mielissäni,etten koskaan edes aloittanu näitä hoitoja. kyselehän kohtalotovereiltasi mitä ovat mieltä niistä lääkkeistä,lekurilta turha kysyä,nehän vaan tyrkyttävät,niinkuin mullekin,mut pidin pääni.


      • aaiioo

        En kyllä uskaltaisi jättää lääkärin määräämiä läkkeitä syömättä ja odottaa mitä tapahtuu. Enkä uskaltaisi suositella lääkkeettömyyttä kenellkään. Itse syön Letrozol-nimistä lääkettä. Jos jättäisin lääkkeen ja syöpä uusisi, niin olisihan se pahempi juttu kuin jotkut sivuvaikutukset. Yleensä nuo osteoporoosi, diabetes sun muut tulevat terveellekin ihmiselle iän myötä. Ja jos on saanut sytostaatteja ja sädehoitoja, niin niistäkin tulee kaikenlaista lisä häikkää.


      • enkelitmeitävarjelee

        jokainen tekee,kuin tahtoo,mut tää oli yks näkökulma.itse en tod.tarvinnu/halunnu hormonihoitoo.kaikille teille syöpäsairaille,toivotan HYVÄÄ JATKOA.


    • rintojenvihlonnat

      rintojen vihlominen voi johtua monesta eri syystä,ei se vihlonta tarvitse olla mitään vakavaa,riippuu minkäikäinen olet.itse rintasyövän läpikäyneenä,en ensimmäisenä lähtisi vihlonnan perusteella epäilemään syöpää,mut jos vihlontaa on jatkuvasti,ni tokihan kannattaa tutkituttaa.en usko,että kyseessä mitään pahaa:)

      • Satuhani

        Mulla vihloi toista rintaa 4kk ennen syöpädiagnoosia. Kaikille joille kerroin kivusta, sanoi ettei se voi mitään syöpää merkitä. Kerro siitä lääkärille. Varsinkin jos se on vain toinen rinta.


    • Catty333

      Moi jllguus!Itselläni vasta epäilynä...,mutta ovatko puhuneet sairasloman pituudesta?Tsemppiä ja voimia!

      • aaiioo

        Sairasloma kai riippuu siitä, mitä hoitoja tulee. Jos tulee leikkauksen jälkeen koko paketti sytoineen ja säteineen, niin yleensä menee liki vuosi. Sytojen aikana voi tietysti olla töissä, jos jaksaa. Itse en olisi jaksanut. Säteet eivät rasita niin paljoa, mutta jos matka sädehoitoihin on pitkä, ja kun siellä käydään joka päivä, ei juurikaan ehdi töitä tehdä.


      • rs-diagnoosi

        Minä olin sairauslomalla pikkuisen päälle seitsemän kuukautta. Siihen sisältyi pari leikkausta, sytot (6x) ja säteet (30x).


    • Omaksiparhaaksi

      Et mitään hävii jos tutkitutat.
      Häviät paljon enemmän jos viivyttelet ja jotain oliskin.
      Aiempi löydös on helpompi hoitaa.
      Tsemppiä

    • Roosa3333

      Itselläni alkoi silloin tällöin vihlomisena..ja löysin sitten patin..Rintasyöpädg..sairaslomia eri mittaisia..puolesta vuodesta vuoteen ..riippuu liitännäishoidoista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe