Miten puolison lapset

Vaadinkunnioutustapaljon

puhuttelevat teitä? Minä en tykkää että sanovat etunimellä, lasten ei kuulu sanoa aikuista etunimellä vaan kohteliaasti teititellä ja niiata ja sanoa rouva Tiina tai Tiina täti.

Mutta me pohdimme miehen kanssa että lasten olisi hyvä sanoa äiti, se olisi tasapuolista ja kasvattavaa ja arvostavaa minuakin kohtaan kun kersat puhuttelisivat minua kauniisti.
Lapset olivat isälleen sanoneet ettei tuo muija ole heidän äiti eikä yhtään mikään... non alussa kaikki on vaikeeta, mutta lupasin heille nallekarkin joka kerta kun sanovat äiti. Olen heille kasvattaja ja vanhempi niin miksi en voisi olla äiti.
Sivuutin heidän oman äitinsä tässä perheessä ja hän jäi nyt ilman titteliä, mutta ei haittaa pääasia että minä olen mieheni kanssa onnellinen ja lapset tykkää ja arvostaa minua.

12

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitäsaaarvostustakyllä

      Ai no kyllä noilla nallekarkeilla saakin hyvän arvostuksen lapsilta. Kun tulee aika lähteä itkevän lapsen kanssa hammaslääkärin. Toivotaan että isä sen ymmärtää kun pitää kiinni kun hampaita korjataan. Karkillahan lapset hoidetaan. Ja komennetaan kuten koiria. Hyvä perhe teistä tulee. Muuten mistä ne lapset osasivat kutsua sinua " muijaksi? Ei kovin ylentävää käytöstä sinua kohtaan.

    • OnnellinenPerhe

      Miehelläni ja minulla on vain yhteisiä lapsia ja he kutsuvat meitä äidiksi ja isäksi.

      • AntionnellinenPerhe

        Vaimollani ja minulla on vain yhteisiä lapsia (tietääkseni), ja he kutsuvat meitä etunimillä. Ehkä sen takia olemmekin onnettomia.

        Hyvä ja tietyllä tapaa ajaton vaihtoehto olisi "herra luutnantti" / "rouva vänrikki".


    • mudelli

      Tämä onkin ongelmallinen juttu. Kyllähän lapsen biologisella vanhemmalla on etuoikeus tulla kutsutuksi äidiksi tai isäksi! Tutussa perheessä asia on ratkaistu niin, että kaikkia kutsutaan etunimeltä, koska ihan selvyyden vuoksi on helpointa niin. Voi olla myös Maija-äiti ja Tiina-mutsi, toimii myös perheessä jossa on naispariskunta. Onhan mummojakin usein kaksi, joskus useampikin, kun perheessä on "uusiomummoja". Meillä on Jaana-mummi ja Elsa-mummu, sekä Kaisa-mumma. Isä, iskä, isukka, näihinkin on monia vaihtoehtoja. Vaari, pappa, ukki ym. nimityksiä on monia.

    • eitodellakaannormaalia

      johan vitsin väänsit, raukkaparka.

      • Onkosairasvairaukkaparka

        Tuon apeen elämä taitaa olla aika yksinäistä ja sairasta kun yrittää hakea huomiota näillä tyhmillä keksimillään jutuillaan.


    • äitimuueikelpaa

      Meillä kaikki kersat kutsuu äidiksi, niin on selvempää ja kaupungillakin ei tarvi hävetä jos lapset huutaa aikusta nimellä. Eikä kukaan voi tietää olenko kaikkien lasten äiti vai en, parempi et tajuu että olen, ei tarvi sitäkään hävetä että on ylimääräisiä lapsia mukana.

      Heti alussa sanottiin miehen lapsille että olen heille äiti kun ovat täällä, no pienen papana olikin vauva joka oli helppo opettaa että äiti tulee, äiti sanoo.... nyt hän sanoo äiti ihan mutkitta. Se on hienoa että tykkää musta, minä en heistä. Vauvat on helppo käännyttää äiti sanaan kun eivät ymmärrä mitään. Pidin miehen vauvaa omanani, kaupungillakin näytin aina omaa vauvaa... exä kyllä raivosi, mutta emme antaneet sen häiritä. Nyt kersa on 4 v ja sanoo yhä mua äidiksi ja omaa äitiään etunimellä. No sille me emme voi mitään, se on lapsen oma valinta.
      Kyllähän ne ovat minun lapsia kun ovat täällä, komennan ja rankaisen samoin kuin omianikin.

    • uduiduifuiduiduif

      Äidiksi sanoo, kun ryhdyin sitä vaatimaan. Kaupass olisi kurjaan jos kakarat sanoivat etunimellä aikuista, se ei sovi mulle. Miehen lapset ovat velvollisia kunnioittamaan ja arvostamaan minua, koska teen heille ruokaa kerran kuussa. Kasvatan heitä ja komennan, joten jotain palkkaa mullekin.

    • Hyvä_ap

      Mittähän yrität lietsota? Vastailetki jo ihan ite iteelles. Tiietään kyllä, ett meit onpi monneen junnaan vaan siepä se oot jääny pahasti sinne asemalle. =D

    • sairason

      Säälittää ap, hän jauhaa viikosta, kuukaudesta toiseen samaa idioottimaista jargoniaan monella palstalla.

      • äitionhyväsana

        Miksei jauhaisi, jos kersoille ei mene perille mitä sanoo? Jos kersat ei kuuntele aikuista, niin hän pyytää apua miten saisi miehen lapset sanomaan ja käyttämään äiti sanaa. Onko se paljon vaadittu, no ei, mutta joillekin lapsille vaan ei aikuisen sana mene kaaliin.


    • tuhkimo71

      Minä en antaisi kutsua itseäni äidiksi. Ennemmin etunimi plus täti - sanalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1217
    Aihe