Jotain järkeä keskusteluihin

Miksi täällä keskusteluissa välillä otetaan jokin henkilö jota aletaan loukkaamaan ja parjaamaan isolla joukolla?
Ilmianna
Jaa

18 Vastausta


Nikki ei ole henkilö ,nimimerkki ei ole oikeutoimikelpoinen eikä mitään muutakaan , nikin tulisi chatissa ja keskusteluissa pysyä tuntemattomana hänellä ei siis ole minkäänlaista identiteettiä , mutta jos nimimerkki on omalla nimellään ja valokuvalla on asia jo aivan toinen , eli jotta ymmärtäisit sinäkin ja muut , täällä ei morkata muita kuin mielipiteitä , tyhmiä kommentteja ja sitä virtuaalihahmoa joka on siinä hetkessä ja kommentissa nikissä ...PISTE . Toivottavasti ymmärrätte tai edes yritätte ymmärtää sen ,jos oli liian vaikeaa niin laita tietokone kiinni .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Nikin takana on aina ihminen.
Kommentoi
3
Ilmianna
Jaa
sesiitä kirjoitti:
Nikin takana on aina ihminen.
Olkoon , mutta kuka tietää minkälainen ihminen ja kuinka monen nikin takana sama henkilö on ? Sitäpaisti nikin takana on anonyymi henkilö niin kauan kunnes tuo identiteettinsä esiin ja onhan naapuritkin henkilöitä ja heistä yleensä puhutaan pahaa ja arvostellaan vaikka omaavat identiteetin . Näköjään tuo ymmärrys ei vielä ole kovinkaan korkealla tasolla ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
sesiitä kirjoitti:
Nikin takana on aina ihminen.
Ok , et siis ymmärtänyt lukemaasi , lue huolella "ainaanonyymina " kirjoittajan teksti , ehkäpä se jossain vaiheessa avautuu sinulle " sesiitä " ja ymmärrät perusasian .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuollaisten kuin aloittaja ei kannattaisi tulla chattiin eikä kommentoida täälläkään jos ei ymmärrä perusasioita ja kestä chatin kirjoituksia .
1
Ilmianna
Jaa
Järkeä vaatii sellainen kirjoittaja jolla sitä itsellä ei ole , katso peiliin ja itke sillä olet kaikkeen osasyyllinen .
1
Ilmianna
Jaa
Missä olisi sätti, jossa pahanmielen tuottaminen ei olisi sättäämisen päätarkoitus?
Ilmianna
Jaa
Vanhimmat huone on se huone jossa on chatthenkilöt abaut 60-90 vuotiaita joten emme voi odottaa muuta kuin korrektia käytöstä heiltä ,muistetaan myös se , että he ovat ikääntyneet ja eivät välttämättä tiedä kaikkea internetin maailmaan liittyvää .
1
Ilmianna
Jaa
chatissa on paljon syrjäytyneitä ja he purkavat pahaa oloaan toisiin ihmisiin..joillekkin on koko elämä pelkkää chattailua, vaikka elämä on tuolla ulkona , chatti koukuttaa ilmeisesti liikaa niitä joilla ei ole omaa elämää
Ilmianna
Jaa
--eilen huomasi miten erään sättiläisen kriittisyys meni kun Halla Ahosta tuli puheenjohtaja. Siinä nähdään se asia, että ihminen alkaa haukkua tuntemattomille jotain toista kuten Halla Ahoa. Minun eläämäni ei vaikuta tuokaan asia millään tapaa, en ota ees kantaa siihen. Vielä vähemmän alkaisin jossain keskustelupalstalla haukkua natsiksi . Äänestäjät ovat valinneet suuremmalla äänimäärällä ja that´s it. Mutta kun ihminen haluaa loukata jotakuta, hän tuo sen sättiin, on se sitten sättiläinen tai vallanpitäjä tms. Minusta natsi sana kertoo rasistisesta ihmisestä, ja se siitä sit..
Ilmianna
Jaa
ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä ystävällisyys herättää ystävällisyyttä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa
toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa toisto herättää toistoa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ystävät ovat aivan eri asia kuin chat pökitöt :Ystävyys tarkoittaa kahden tai useamman ihmisen välistä ihmissuhdetta, jota pidetään tuttavuutta läheisempänä – tosin molemmissa on eritasoista läheisyyttä. Ystävyyttä ja tuttavuutta ajatellaan usein saman jatkumon osina. Ystävyyttä tutkitaan sosiologian, sosiaalipsykologian, antropologian, filosofian ja zoologian menetelmin. Ystävyyssuhteista on esitetty useita tieteellisiä teorioita, kuten sosiaalinen vaihtoteoria, pääomateoria ja kiintymyssuhdeteoria.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mistä tunnet sä ystävän ,,onko vierellä hän ................tämän laulun sanoin tälläinen on ystävä,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joko ne on kaikki hoitolasta päästetty vapaaksi kun kirjoitukset on mitä sattuu. Olis täällä piisannut Kuopion muorin ja Varkauden sellun*mittelöt haukkumisineen. Kummallista mutta kai likaämpärille on käyttöä täälläkin useammalle.
Ilmianna
Jaa
Suuri osa ei tunnista edes ystävällisyyttä itsekeskeisyydessään. Toissa iltana seurasin tuollaista hyökkäystä sillä Lalia ja Co oli taas vauhdissa. Menisivät nämä NIIN sanonut nuoret naiset sinne aikuisiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Osa chatissa ei edes tiedä mitä on ystävällisyys , tuodaan esille minä ja vielä kerran minä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen viettänyt chatissa useita tunteja päivässä ja joitakin öitäkin ,olen uniongelmainen ja kärsin ajoittaisesta maanisdepressiivisuudesta , kohtaukset tulevat hetkittäin samoin on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö joka vaikuttaa kirjoitteluun paljon , olen siis aika sairas .
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Jotain järkeä keskusteluihin

Miksi täällä keskusteluissa välillä otetaan jokin henkilö jota aletaan loukkaamaan ja parjaamaan isolla joukolla?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta